Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Let's do some magic! •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Let's do some magic! VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 2:53 pm
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 12, 2019 12:33 pm
Következő oldalKarácsony. Utálom a karácsonyt. Jó, ez így nem teljesen igaz, de az egész köré szőtt baromsággal tele a hócipőm. Az a rusnya piros, ami most rajtam van. Vagyis pontosabban aminek az álcáját viselem éppen. Komolyan mondom, kinek jutott eszébe a szakállas fazon? Tudom, tudom, Szent Miklós miatt van az egész… na persze! Az öreg smucig dög volt, amíg Verchiel, az Adakozás túlbuzgó erényangyala meg nem legyintette. Persze csak képletesen, de úgy tűnik, így is elég nagy hatással volt rá. Nem csoda, hogy híres lett. Azt a nagy összeharácsolt vagyont elosztogatni valóban nem kis tett volt.
A lényeg, hogy most segíthetek be az ajándékok osztogatásában. Mondanám, hogy nem egy megterhelő feladat, de végülis az. K*rvahosszú listát kaptam! Azért elgondolkodtam, hogy mindenki, vagy csak engem szivat az az idétlen, de valószínűleg az előbbi. Túlnépesedés van, vagy mifene.
Még szerencse, hogy legalább a zsákom, amiben épp könyékig turkálok, nem akkora, és nem is olyan nehéz, mint amilyennek valójában lennie kellene, tekintve, hogy mennyi minden van benne. Épp három csomagot halászok elő belőle, szépen elhelyezve a feldíszített fa alatt, amikor nem messze nyikkan a padló, én pedig épphogy odapillantok, és már távozok is angolosan. Gyerekek. Nem is értem, miért nem kíváncsiságnak hívják őket.
Éjjel három körül járhat az idő, amikor végre a végére érek a listámnak, és hát már éppen ideje, mert rendesen kimerültem. Ritkán használom egyszerre ennyit a képességeimet. Az egyik félreeső utcában pihenek meg, és az első dolgom, hogy végre visszavegyem a megszokott ruháimat, amikben inkább tűnök krampusznak, mint Télapónak, de nem különösebben érdekel. Az egyetlen hiba az egyenletben, hogy még mindig a vállamon van a nagy, piros zsák, és ami még problémásabb, hogy maradt benne egy ajándék. Egy. Most komolyan? Legalább lennének felcímkézve, de nem! Rágondolsz a kölyök nevére, és megtalálod az ajándékát a zsákban, de fordítva a világért sem működik. A kezembe fogom a tenyérnyi, csillogó piros papírba csomagolt, gigantikus aranymasnival átkötött - uhh, látott már bárki ennél ízléstelenebb dolgot? - csomagot, és egy nagy sóhajjal elindulok. A szélesebb út felé, ami még ebben az időpontban is nyüzsög ilyenkor, és remélem, hogy egy gyereknek sem jut eszébe kilesni az ablakon hajnal háromkor, mert ennyi császkáló Télapó biztosan hazavágná a varázst.
Az egyetlen, amit szeretek ebben az időszakban, azok a fénydíszek. Az, hogy minden tetőtől talpig fényfüzérekbe és égőkbe van öltöztetve, amitől a hóesés igazi csodának tűnik. Most is ebben gyönyörködöm, miközben igyekszem kerülgetni a tereptárgyakat, és a szembejövő embereket. Lehet, hogy túlságosan átvettem már a szokásaikat, de veszettül jólesne most egy forralt bor. Közben meg lenne időm kitalálni, ki a fenéé lehet ez a csomag, amit még mindig óvatosan szorongatok, mintha bomba lenne. Meg azt hiszem, el kellene tüntetnem a zsákot… Az már fel sem tűnik, hogy a fekete öltözékem mellett a piros, fehér szőrmés csizma legalább annyira érdekesen mutat, mint az a bizonyos zsák a hátamon, és a csomag a kezemben. Mint valami félig levedlett karácsonyi gyík. Létezik egyáltalán ilyesmi? Ki tudja… annyi mindent nem ismerünk még...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 12, 2019 12:33 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2