Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Los Angeles VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 17, 2020 5:51 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Mammon


Los Angeles Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 03, 2020 5:15 pm
Következő oldal


- Elvégeztem a házifeladatomat. Szégyen lenne, ha nem ismernék fel egy arkangyalt. A nevedet se volt nehéz kitalálni. Arra a következtetésre jutottam, hogy nem csak az angyalok, de a démonok is gyakorta olyan testet szálnak meg, alkotnak, kik jellemben is közel állnak hozzájuk. Elég volt csupán a porhüvelyedre tekintenem, és tudtam, hogy helyes lesz a tippem. De ez természetesen nem zárja ki a lehetőségét, hogy képes lennél rá.- mosolyogva nézett végig az angyalon. Ártatlan külső, ártatlan, bájos tekintet, kiből hiányzik az a vadság, erőszakosság, mi néhány testvérében megvan. Akkor is egy mosolygást csalna ki mindenkiből, ha erőszakosan lépne fel. Egyszerűen a külseje miatt, ahogy az emberek mondanák, túlságosan is cuki, aranyos. S ha mégis kiderülne, hogy Uriel volt az egyik angyal, ki régen ellátta Mammon baját. De a Fényre ez nem jellemző, a Béketeremtőtől ez távol állhat.
Lassan emelte fel a karját, és úgy hessegette a levegőt, mintha valami körülötte lenne, láthatatlan fonalak kerülgetnék, belé hatolnának. De erről biztos szó sincs, miért is lenne?
- Nein(nem). Nem téged kereslek, valami más hozott ide, ebbe a városba. Unglücklicher Zufall, dass wir uns getroffen haben(szerencsétlen véletlen, hogy találkoztunk). Na és te mi járatban? Csupán a szárnyaid nyújtóztatod? S ha már így alakult, kapnék az alkalmon, ha ez nem túl nagy gond. Nincs véletlenül tudomásod arról, hogy egy bizonyos Cassael, és Phanuel nevezetű angyalt merre találok? Van velük némi elszámolni valóm.- kérdezte és közben barátságosan mosolygott az apró termetű arkangyalra.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 22, 2019 10:51 am
Következő oldal


the good, the bad and the...
────────────── ──────────────
Aki kerüli Sorsát, gyakran összefut vele az úton – legalábbis a mondás így tartja. Már pedig Uriel el volt valamelyest izolálva, testvéri védelem élvezése könnyű, így vaknak lenni is, csak a magányos útjain láthatja igazán a facsaró borzalmat, amit mindannyian alkottak.
Mint most is, ahonnan kimagaslik az alak. – Üdv – köszörülte meg torkát, hogy a hang áthidalja a köztük lévő távolságot, teljesen az idegen felé fordult, egy-két lépést is tett felé. Itta a kába mézet és a gyilkoló gyönyört szeméből, mely a sápadt ég és a viharok szülője. A ciánkék ég alatt csöndes szikra pattant, mint a felismerés. Idegen? Aligha... Valahonnan nagyon is ismerős volt a férfi, de nem tudta eldönteni, hogy azért, mert Lucifer keze munkája, vagy azért, mert valamikor találkoztak.
Kiszáradt a torka, próbált nyelni egyet. Inkább meglepettséget érzett, mint félelmet, de a megszaladó lábai tovább nem vitték, hisz a köztük lévő szakadékot nem lehet átlépni. – Milyen jól ismersz már mindannyiunkat. Igen, Uriel vagyok. Mi járatban erre egy Lovas? Nem engem kerestél. – Lassan tapogatja körbe érzékeivel a férfit, keresi lényének körvonalait, mely túlmutat a felvett testen. Szegény ember... Szedett már ki démont halandóból, de ettől még nem tudja elképzelni, milyen az, mikor az a kis lélekszikra megmérgeződik egy démon által.
Furcsán pőrének érezte magát, ahogy ott állt egyedül. ~ Miért vagy itt, Mammon? És mit akarsz? Esetlen kérdésnek tűntek a fejében.
reveal your secrets

Mammon


Los Angeles Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 05, 2019 6:17 pm
Következő oldal


Nagyobb nyüzsgésre számított, életre, egykor hatalmas város, olyan volt, mint egy hangyaboly. Mindenki sürgött-forgott, jelentéktelen életükkel hozzájárultak ahhoz, hogy egyben maradjon a boly, és mind azt hitték, hogy értük van az egész. S mégis, így látni ezt a várost, csalódáskeltő. Azt gondolná a démon, hogy ha még itt a Világvége, akkor is lesz a nagyobb városokban létezésnek nyoma, és mégis, alig-alig.
Ismerős hangot fújt felé a szél, talán csak képzelte az egészet, a remény, hogy nem ok nélkül tölti itt idejét. Lehunyta hát a szemeit, és beleszagolt a levegőbe, hátha megérez valamit. Ostoba szokás, mit sok ember csinált, és úgy fest, hogy ez rá ragadt Mammonra is. S ha az orra meg is csalta, a füle nem.
- Flügelschlagen und flügelschlagen. (Szárnycsapás és szárnycsapás)- s a leszállás, a démon pedig maradt mozdulatlan. Nem tartott az erőszaktól, ha az angyal akarta volna, már kezdhette volna a kakaskodást. Helyette inkább landolt és a ruhájával volt elfoglalva. Már is egy szimpatikus vonás, add a megjelenésre, még egy angyalnak is lehetnek jó tulajdonságai.
- Gruß. (Üdv)- lassan tekintett az angyalra, hogy jobban szemügyre vegye kivel is van dolga.
Ismerős volt valahonnan, nem olyan volt, mint egy átlagos angyal, más áradt belőle, valami nagyobb, több. Utoljára akkor érzett ehhez hasonlót, mikor ark pengéje csókolta a testének húsát, metszett ki darabokat a bőréből. S mégis, ami a női porhüvelyből áradt, valahogy szelídebb volt.
- Schön dich kennenzulernen. Ich heiße Mammon (Örülök a találkozásnak. A nevem Mammon).- üdvözlésként a jövevény felé biccentet.- S ha nem tévedek, akkor benned pedig egy erzengelt (arkangyalt) tisztelhetek. De ki lehetsz te? Minden bizonnyal nem Michael és nem Gabriel, Lucifer pedig biztosan nem. S abból ítélve, hogy még mindig beszélhetek, Sariel se… Uriel?- kíváncsian nézte az angyalt, és az járt a fejében, hogy milyen törékeny és apró testet választott magának. Kevesen tudják, de az, hogy milyen porhüvelyt választanak maguknak, az sok mindent elárul a személyiségükről
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 03, 2019 11:15 am
Következő oldal


the good, the bad and the...
────────────── ──────────────
Angyalok városa, Los Angeles. Mégis a katasztrófák sorai között San Francisco bizonyult annak, hogy átvegye ezt a címet, és Los Angeles a maga módján, de szépen lassan kezdett lepusztulni. Pedig megannyi titkot őrzött, amit a múlt pora betakart.
A hűvös levegő cirógatta arcát, ahogy átszelte az égboltot, szárnyai hosszan terültek szét a levegőben és tartották fenn az aprócska testet. A repülés szabadsága... majdhogynem semmihez sem fogható, olyan, mintha bármire képes lehetnél, ahogy az alattad elterülő világot szemlélheted, mely most olyan messzinek és kicsinek is tűnik.
Uriel jobb szeretett elvegyülni a tömegben, minthogy túl feltűnően ereszkedjen alá, így egy felhőkarcolót szemelt ki, ahol talajt foghat, és majd később lesétál. A nem várt idegent túl későn vette észre, bár egy manőverrel könnyűszerrel kitérhetett volna a pályáról, de a feltűnést nem kerülte volna el, így meg sem gondolta magát, hogy tovaszálljon.
Nem különösebben gondolta, hogy itt találkozna bárkivel, nem hogy egy démonnal, így egyszerűen csak a tudat manipulálásával szállt alá, amit egy ember úgy érzékel, hogy nem lát semmit, nem emlékszik, hogy látott volna bármit is, míg egy erősebb démon könnyű szerrel átlát a gyenge mágián.
Megigazította ruháját mosolyogva, és csak akkor  vette szemügyre az ott ácsorgót. Kávébarna írisze végig futott a sétapálcán, majd az öltönynek a szabásán, egészen vállig, ahol félprofilból szemlélhette meg az idegen markáns arcát, egyenes orrát, sötét haját.
Ha nem néznek össze, Uriel lassan megkerüli és jókedvűen indulna a lépcsők irányába. Ha igen...   valószínűleg elsüllyed a kietlen és sötét szempár fénytelenségében.
reveal your secrets

Mammon


Los Angeles Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 02, 2019 12:56 pm
Következő oldal


Los Angeles, milyen fellengzős név volt. Az emberek tényleg azt híhették, hogy itt tényleg élnek angyalok? Pont azt a várost nevezték ki a sajátjuknak? Beképzeltség volt ez a részükről, a saját nagyságukat akarták ezzel bizonyítani, vagy csupán egy részeg ötlete volt? Nem igazán volt fontos, már nem, olyanná vált, mint a többi nagyváros, romok, szenvedés, halálnak ad otthont, és ennél több már nem is kell. S mégis itt volt egy démon, egy lovas, Mammon, ki úgy gondolta, hogy ez a hely tökéletes lesz kezdésnek egy kisebb kutakodáshoz. Ha már a nevében is benne volt az angyal, talán tényleg lehetett pár olyan idióta tollas, ki úgy gondolta, hogy jó lesz itt bujkálni. S nem lesz senki, ki szó szerint venné a nevet. Nos, mégis volt valaki, valaki, ki kissé kezd csalódott lenni, mert úgy fest, hogy volt olyan ostoba, hogy bedőlt ennek. Pedig még néhány idéző rúnát is felrajzolt, hátha reagál rá valamilyen engel, de eddig nem volt túl sikeres.
- Gott verdammt.- suttogta az orra alatt, közben pedig letekintett a lába alatt elterülő városra. A még egyik álló felhőkarcoló tetejéről figyelve tényleg olyan volt minden, és mindenki, mintha hangyák lettek volna. Kiegyenesedett, mert nem szerette volna, hogy ha a kalapját lekapja a szél, inkább a messzeségbe figyelt, még sétapálcájára a háta mögött markolt rá, hosszú, fekete kabátjába bele-bele kapott a szél, kénye és kedve szerint dobálva azt.
- Egy próbát megérhet.- bőrcipőjének orrával egy kavicsot rúgott le, és figyelte az útját, egyenesen a mélységbe. Gyermeki játék csupán, de jobb híján megteszi. Valamivel el kell ütnie az időt még várakozott. De ha hamarosan nem történik valami, jobb lesz tovább állni. Itt nem kapja meg a választ a kérdéseire.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2