Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Katolikus templom •
reveal your secrets

Raguel


Katolikus templom - Page 9 20zpnk7
☩ Történetem :
☩ Reagok :
108
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 24, 2016 4:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Lord & Raguel
A nap adta világosság és a friss szellő, amely fekete hajamba kapott, illúzió volt csupán. Számomra legalább is, mert valójában még mindig Nahant dohos és sötét pincéjében voltam bezárva, foglyul ejtve. Hiába az asztrális kivetülés, valójában nem New York utcáit járom, érzem bőrömön a nyirkos nedvességet, a hideget és a bűzt. Az utcákat is azért látom, mert habár testem megvakították, lelkem, amellyel kivetülök az elhagyatott utcákra, nem lehet vak. Évek óta csak így láthattam a napfényt, ha egyszer-egyszer magamra hagytak egy kicsit, éppen, mint most. Persze sok időm nincs, mert nem akarják, hogy segítséget kérjek, de az utolsó percig is kihasználom az időmet, különben úgy érzem, megőrülnék.
Meztelen lábaimmal némán sétálva fordulok be a sarkon. A tér, amely elém tárul egy hatalmas templom késő romantikus építészeti stílusban pompázik. Valamikor 1900 környékén emelhették Urunk tiszteletére. Átsétálva a zöldellő, burjánzó, vad parkon belépek a félig kidőlt hatalmas kapun. Ha valójában itt lennék, érezném talpam alatt a padló és a levegő hidegét, az öreg fapadok és díszítések szagát, de képzeletem így is felidézi. Beljebb sétálva felpillantok a hatalmas rózsaablakokra. Némelyik már betört, de a színorkán így is kellemesen megnyugtatja a lelket. Noha a koszos, szakadt ruhámmal, kócos hajammal nem illek ebbe a gyönyörű templomba, nem tudom, hova máshova mehetnék. Vékony ujjaim végigfutnak a padokon, ahogy elmegyek mellettük. Tekintetem a keresztre feszített Jézust pásztázza, amely az oltár mögött magasodik fölém. Leülök az egyik padra elöl, kezeimmel finoman rá könyökölök a bibliatartóra, és nagyot szusszanok.
- Uram, ha hallasz… Szeretném, ha tudnád, hogy sajnálom. Elbuktam. Nem tudom a küldetésem teljesíteni. Nem érem el testvéreimet, nem tudom oltani lángoló gyűlöletüket, sem enyhíteni fájdalmukat. Nagy feladatot adtál nekem, tisztelettel vettem, és örömmel teljesítettem, míg csak tehettem. De mióta csapdába estem… nem vagyok elég erős ahhoz, hogy messzebbre merészkedjek, mint ez a város, az emberek pedig ellenségként tekintenek rám, tőlük nem kérhetek segítséget és értelme sem volna – kétlem, hogy bármit is tehetnének Viszály ellen. – imádkozom Atyámhoz, a hatalmas keresztet figyelve. – Bárcsak tudnék valami testvéreimről… Valamit. Akármit. Hogy vannak? Még mindig háborúban állnak? Sikerült megoldást találniuk? Keres egyáltalán valaki? Vagy elfeledkeztek rólam? – pár másodpercnyi csend után lehajtom fejem, neki döntve összekulcsolt kezeimnek. Csak remélem, hogy hallgat engem, s talán válaszol is. Régebben sok időt töltöttem el társaságában, hisz én voltam az, aki gyermekei harmóniájára ügyelt, és mindig elmeséltem neki, hogy épp milyen állapotok vannak közöttünk. Voltak könnyebb és nehezebb időszakok, angyalok, akiken lehetett és nem lehetett segíteni, ő pedig megértő és gondoskodó volt, oda figyelt minden egyes gyermekére. Aztán történt valami, eltűnt, az én munkám megnőtt, míg el nem kaptak. 25 éve démonok közé vagyok bezárva. Megölni nem ölhetnek, megbuktatni próbálnak, de az sem ment nekik eddig. Egyedül vagyok… - …Magányos vagyok. Hiányoznak nekem a bátyáim, nővéreim, húgaim és öcséim. És hiányzol te is, Uram. – suttogtam halkan a levegőbe felemelve lehajtott fejem, egyenesen a plafon freskójára, amelyen az „Ádám teremtése” című gyönyörű kép díszeleg, s eszembe jut róla az egyik kedvenc templomi énekem, amelyet Hildegard von Bingen komponált réges-régen.
O Vis aeternitatis
Vis aeternitatis
que omnia ordinasti in corde tuo,
per verbum tuum omnia creata sunt
sicut voluisti,
et ipsum verbum tuum
induit carnem
in formatione illa
que educta est de Adam.
Vis aeternitatis
Vis aeternitatis.
Énekelem múltba merengő, ködös pillantásommal nézve a képet.- 535 szó -
x
reveal your secrets

Raguel


Katolikus templom - Page 9 20zpnk7
☩ Történetem :
☩ Reagok :
108
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 24, 2016 4:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Kép:
 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2