Tébolydának hamarosan vége, most szerezzük meg a kijutás megoldását! Tőlem már csak maximum 2 reagra számíthattok. Igyekezzünk a lezárás felé evickélni. ^^
Érkezett hozzátok egy, a zárás felé orientáló mesélői. Kérlek titeket, hogy két-három körnél többet már ne tervezzetek! Ha olyasmit írtok, amire még szükséges mesélőként reagálnom, természetesen számíthattok rám, egyéb esetben nagyon köszönöm a kitartásotokat és ezt a jó kis játékot, amit összehoztunk így hárman!
Alapvetően ezért az eseményért nem terveztem jutalmat osztani, de úgy érzem, megérdemeltek fejenként 25-25 pihét
Kedves Kerekerdő legkitartóbb népe ([You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.])!
Ismét érkezett hozzátok egy mesélői, én nektek szurkolok!
Tovább tart az @Inferno által megkezdett őrület, mellette viszont igyekeztem haladni a történetben és a megoldás felé, egyben a végkifejlet felé tenni lépéseket. Ha bármelyikőtöknek kérdései merülnének fel eme mesélői után, úgy üzenetben állok a rendelkezésetekre.
Új év, újabb mesélői! Kicsit előrébb lendítettelek benneteket a történetben, de ne aggódjatok, nem zavarom le tüstént a játékot (Bár a vég már nincs messze! )
Ami viszont a Pókhálós labirintus csapatot illeti ([You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]), azt a kört lezárom, mert sajnos két hónapja nem volt előremozdulás, ehhez mérten pedig még messze lenne a vége. A halloweenből így is bőven kijöttünk, így ne haragudjatok a döntésemért. Az eddigi reagjaitokat köszönöm, és remélem, egy újabb mesében majd viszont láthatom a megmenekült áldozataimat
Ment végre a mesélői, a következő körben is tervezek írni Amennyiben máshogy alakul, szokás szerint értesítelek titeket. Ha gondoljátok, Athlan visszaesésére vagy kijutására dobjatok kockával
Ismét köszönöm a türelmeteket, most már igyekszem visszatérni, nyilván figyelembe véve az ünnepi időszakkal járó belassulást. Athlantól még bevárom a reagot, és utána küldöm a mesélőit, ami félkészen várakozik a bevetésre
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán! 2016.09.07-én nyitottunk, és azóta is sok újítással, fajokkal bővültünk. Oldalunk apokaliptikus világban játszódik 2021-ben. A jelenlegi állapotokat az oldal hirdetőfalán (Generalitiesben) találod. Leírásainkat adminjaink alkották, de alapul vettek pár ismert sorozatot is, mint pl: Supernatural. Mielőtt regisztrálsz, kérünk tekintsd meg a Kanon illetve a Keresettjeink listáját. Kettő admin van jelen az oldalon, de kérünk, hogy főfiókra írd a hozzánk intézett kérdéseid. PM linket megtalálod a Generalitiesben. Sok szeretettel várunk ebben az őrült világban!