Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Beelzebub •
reveal your secrets

Raiden


Beelzebub E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Beelzebub 205306
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Beelzebub Sexy-Jason-Momoa-GIFs
☩ Reagok :
177
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 04, 2019 3:54 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves, drága vagy is félelmetes Üdvözlégy Bubuka!Beel! k76k

Nagy szeretettel, és jelezném teli gyomorral üdvözöllek mi nálunk. Nos, hol is kezdjem. Ez beteg volt, DE  jó értelembe. Esküszöm végig gonosz mosollyal a képemen ültem és olvastam.  Twisted Evil Hihetetlenül démoni, annyira imádom!  El kell az e fajta "betegség" ide mi hozzánk! Rázd fel a démoni társadalmat és mutasd meg nekik mi is a módi itt démon falván! bbb  halááál

Pb alanyod, hááát zseniális választás, elképzelni se tudnám már mással. Ahogyan látom nem csak nálam, de a többi tagnál is sikereket érsz el. Megtiszteltetés elfogadnom a kis íncsiklandozó lapodat. Izgatottan várom, mit tartogatsz még nekünk, mi minden lehet még az elmédben, ami kitörni készül. Az biztos, hogy olvasni foglak, és követlek, szeretném még több ilyen démoni pillanatokat átélni!  study

Kérlek ne felejtsd el magad lefoglalni Pb és rangot illetően, és után nagyon gyorsan keres magad mellé valakit, hogy mozizhassak! Köszönöm az élményt, puuuusziii Bubuka!!!  cheers  cheers


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Everybody
There's a room where the light won't find you
reveal your secrets

Beelzebub


Beelzebub Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
257
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 03, 2019 10:23 pm
Következő oldal


I am the eater of worlds and someone feed me
Saját
500+


Beelzebub
Karakter információ
Család - Maga Lucifer gyúrt, a pokol kénköves földjéből, ha így vesszük, minden démon, bár családnak nevezni ezt a vad kompániát meglehetősen erős túlzás. Nem mellesleg maga a család fogalma undorítóan emberi.

Mi a beosztásod - Akadnak, akik mindig többre vágynak, akik irigyek is, de nekem éppen elég, hogy egyike vagyok a főbűn démonainak és bábozhatok az emberekkel.

Melyik oldalon állsz? - Lucifer oldalán, bár gondolom, ha nem alakulnak túl jól a dolgok nem fog senkit sem meglepni, ha esetlegesen térfelet váltok, hiszen győztes csak egy lehet.

Városod - Folyton mozgásban

Porhüvelyem neve - Francis Seymour
Hugh Dancy
Nem kerestek
A torkosság démona
Démon
Beel
25+

Karakter képességeinek leírása

Démon lévén, démoni képességgel rendelkezem, ami fogalmazhatunk úgy, hogy az alapfelszereltség része, így halhatatlan vagyok, alkukat kötök, melyekért később begyűjtöm a lelkeket, s bár rendelkezem saját testtel, de elrejtve azt előszeretettel szállok meg halandókat, a magam szórakoztatására. Okkult tudásom haladó szintű. Ezen felül, minthogy én volnék a torkosság, az "éhségük" vágyának kielégítésébe hajszolom az embereket, mert a teltség érzés azzal hiteget, hogy nem vagy üres. Mondhatjuk, hogy ez a legkisebb bűn, a hét közül, ám a mértéktelenség megfosztja az emberiséget a méltóságától, mert ez a bűn nyilvánvaló jel lesz a testen is, nem csak a lelken és ezt a bűnt követik el még mindig a legtöbben.


☩ Profi mágikus szintre lépett (2020.07.07.) - StaffMinden történet rejthet titkokat
- Seymour. Seymour. Seeeymour. - remegő kézzel szorította tenyerét az ajkaira, homloka izzadt, tekintete könnyesen meredt saját tükörképére, melyet vádlóan vizslatott. Nem szeretem túl rövid pórázon tartani őket, a szenvedésük legalább annyira élvezetes, mintha még mindig a pokol bugyraiban volnék. - Elment az eszem...- suttogta maga elé, ahogy rázni kezdte a könnytelen sírás. És valóban őket tartjuk a teremtés koronájának? - Éhes vagyok! - türelmetlenkedtem, mert igaz volt. Én mindig éhes vagyok, feneketlen gyomrom a pokolban teremtett, melyet képtelenség megtölteni. - Se...-  - Hallgass! - a fülére tapasztotta a kezét, megforgattam a szemeimet, amiket tőle kaptam kölcsönbe. nem igazán kedvelem, ha közbeszólnak, vagy elhallgattatnak, de az emberi elme oly törékeny kell egy kis idő, míg elfogadja a változást. Mennyire gyerekes és nevetséges, nem mintha nem tudnám teljesen elnyomni, de az emberek úgy a legszebbek, ha a legmélyebbre süllyednek, és mivel a pokolba már nem tudnak, legalább veszítsék el azt, amitől embernek érzik magukat. - Etess meg, Seymour. - Könnyek? Máris? Hiszen még csak pár napja érkeztem. Felemelkedett, bár azt nem önszántából tette, hanem én, ahogy elindultam vele, hogy megnézzem mi harapni valót találok.  

Öklendezett, ahogy megérezte a nyers disznóhús ízét a szájában. Talán vegetáriánus, mily sajnálatos, hogy én nem. - Ha kihányod csak újra éhesek leszünk, kár lenne azért a szép húsért. - az intelem hatott, összeszorított szájjal próbálta lent tartani, ami annyira visszakívánkozott, ha lenne szívem tán megesne rajta és most átvenném az uralmat, de jó látni, ahogy küzd. - Seymour. Éhes vagyok... - a fejét rázta, nem ő tele van, dehogy van tele, hát hogy lehetne, annyira üres, hogy kordul a gyomrunk még egy falatért érezni akarjuk azt a kielégítő érzést, ami elemibb és régebbi, mint a szaporodás ősi ösztöne. Megtörlöm a homlokát, melyen osztozunk, belecirógatok a fürtjeibe. - Ugyan már, csak még egy kicsit. - kérlelem, csak még egy keveset. Kezeimmel fogom meg a húst, az orrunkhoz emelem és beleszagolok. Nem csoda, hogy nem támad rá gusztusa, hiszen ez egy döglött állat. - Éhes vagyok, etess meg! - tétován nyitja a száját, keze görcsösen szorul a hűvös, puha, de élettelen szövetekre, hogy ujjai kifehérednek. Harap, rág, nyel, nem is ízlel, csak letuszkolja a torkán. Nem is olyan nehéz igaz? Az utolsó falatnál átölelem magunk a karjaival. - Köszönöm. - valamiért az emberek szeretik a hálát.

- Ne mondd, hogy megint éhes vagy! - fortyant fel, amint rákezdtem a sóhajtozásokra. - Nincs több hús itthon. - közölte keményen. Úgy kezelt, mint egy parazitát, egy mentális betegségét, mintha a része volnék, a tudatalattija. - Nem is kell, mást kívánok. - keserűen hümmentett maga elé, mert azért látott bennem hasznot és elhitte végig ő az úr, hogy nála van a gyeplő, pedig voltak már jelei, hogy mekkora tévedésben él, de a halandók mindig is önhittek voltak és ha Isten a saját képére formálta őket, nos, akkor meg is van ki a legnagyobb önhitt a világunkban. - Mit? - kérdezte meg mégis, mintha rosszat sejtene. - Még véresebbet, még frissebbet. - döbbenten tátotta el a száját. Megrázta a fejét, ellentmondás nem tűrően. Talán túl elnéző voltam vele, nos, akkor most kap egy kis ízelítőt belőlem és valaki másból is.

Fogaink alatt ropogtak a csontok, valahol a mélyben ordított, nyüszített, ahogy az idegen emberi kéz ujjait rágcsáltuk. - Tudod, Seymour... - emeltem fel a véres kezünket. - azért választottalak, mert ínycsiklandozónak tűntél, és tudod, bármikor lerághatom a mi ujjainkat, meg amire még gusztusom támad, aztán én elhagyom a tested, te pedig a legjobb esetben valami csoda folytán mégis meghalsz. - rántottam meg a vállam, ami az övé is volt. Dönthet, még belőle is lehet vacsora, ezt jelezve megnyaltam ajkainkat. Már nem ordított. Nevezhetjük ezt is alkunak, csak itt nem csak a lelkét nyerem, hanem minden mást is. - Sejtettem, hogy megegyezzünk. - zártam le mára a beszélgetést, majd tovább folytattam az étkezést, immár csak az elégedettségre, az élvezetre koncentrálva és arról vitatkozhatunk, hogy Seymour elhallgattatása és szenvedése esik ennyire jól, vagy maga az étkezés, mert mindkettő esélyes.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2