Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Agnes Lawson •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
268
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 22, 2019 1:23 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Agnes! OMG

Én most tőlem nem megszokott módon belecsapok a lecsóba, és azzal kezdem ezt az elfogadót, hogy mióta elolvastuk a lapodat Raidennel, azóta Z-t meghazudtolva gyártjuk az összeesküvés elméleteinket, és találgatjuk, vajon milyen múltad lehet és mit jelenthetnek azok a különös tetoválások a hátadon! :O :DD Ami szerintem magáért beszél; rendkívül érdekes és izgalmas karaktert tártál elénk, kezdve azzal, hogy szóló-vadászként kell boldogulnia New York városában *-* Már látom magam előtt, mennyi-mennyi játékalapot adhat csak ez a szituáció, kezdve a vezetőség rosszallásával és Agnes időről-időre történő megkeresésével arról, hogy ugyan álljon be a sorba, egészen a titkos, netán illegális felkérésekig, amelyek elvégzéséhez kizárólag egy független jöhet szóba.
Aztán ott van a ködös múlt, amiből meglehet, felbukkan valaki, vagy újabb önjelölt memóriakutatók lépnek színre a vadászunk legnagyobb bosszúságára Very Happy Visszakanyarodva a fentebbi soraimra, ki fog lyukadni az oldalam a kíváncsiságtól, vajon hogyan veszítette el az emlékeit Agnes, és mindehhez miféle aláfestéssel szolgál ez a kevésbé szimpatikus banya. Akivel a karakter dinamikája megint lenyűgöző; adott ez a Z, akit szerintem mindannyian szíves-örömest fojtanánk bele egy kanál vízbe, mert egyértelműen a lányunk kihasználására játszik, de még Agnes sem teheti meg, hogy elteszi láb alól és megszabadul egy bosszantó problémától, mert talán az ő fejében rejlik a múltja, ráadásul úgy végkép az élet ingatag mocsarában ragadna egyetlen biztos pont nélkül.

Egy szó, mint száz, rettentően megfogott a karaktered, a valóban keménykötésű jelleme és az a könnyedség, amivel az egész szituációt kezeli! A soraid olvastatják magukat, a hangulat pedig, amit megteremtettél ezzel a lappal... Nem is tudom, mihez hasonlíthatnám, talán, mint amikor egy napsütötte rétet figyelsz és gyönyörködsz benne, a hátad mögött viszont óriási, fekete felhők gyülekeznek egy kiadós viharral, aminek legfeljebb a szelét érzi az ember. Egyszerre békés és nyomasztó *-*

És így a végére megragadnám az alkalmat arra, hogy nagy szeretettel köszöntselek az oldalunk tagjai között, illetve utadra engedjelek a világunkban! OMG Persze a foglalókat kérlek, még ejtsd meg a játék előtt (a remek pb választásra és a névre ki sem tértem, pedig azok is megérnek egy misét!), utána viszont ne kímélj minket és New Yorkot! *-*

Jó szórakozást kívánunk! Smile


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Agnes Lawson Close-up-of-black-feathers-textured-background-picture-id526788673?k=6&m=526788673&s=170667a&w=0&h=D89txBEPKfWKCa7lt4dP9pPxG1TDps-qv4etxE3krXA=
☩ Reagok :
99
☩ Play by :
Cara Delevingne
☩ Korom :
26
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 20, 2019 10:09 am
Következő oldal


Észre ha térsz, egy láb letipor
Saját
25


Agnes  Lawson
Karakter információ
Család - Nem tudom ki vagyok, honnan jöttem. Nem ismerem a családom. Az egyetlen személy az életemben egy olyan nő, aki a barátnőmnek hazudja magát. Szoros kötelék hozzá nem fűz viszont a kardjaimhoz annál inkább. Ők a "családom" a bajtársaim a harcban!

Mi a beosztásod - Senkihez sem tartozunk, a magam ura vagyok, nincs beosztásom. Célom ugyan az, mint a legtöbb vadásznak. Irtani azt, ami a vesztünket okozza, az alany nézőpont kérdése.

Melyik oldalon állsz? - Annak az oldalán állok, aki a legkecsegtetőbb ajánlatot tolja az orrom elé. Érdekből segítek másoknak, ahogy egy jó zsoldoshoz illik.

Városod - New York

Porhüvelyem neve - -
Cara Delevingne
-
-
Vadász
Myna
22

Karakter képességeinek leírása
Mivel sajnos ember vagyok, nincs semmi speckó szuper erőm, amivel szétrúghatnám a csúnya rossz démonkák és angyalkák seggét. Kénytelen voltam megtanulni harcolni, akár egy vadállat. Ölni szemrebbenés nélkül, nő létemre katonákat megszégyenítő hidegvérrel. A bolond banya megtanított a rúnákat és pecséteket használni így kicsit talán boszorkányok vagyunk mind… ha engem kérdeztek agyrém ez az egész! Mondhatni jól bánok az íjjal, amihez megtanultam nyilakat gyártan… Többnyire a kard az én fegyverem. Ez számomra a legtetszetősebb fegyvernem és ehhez értek a legjobban bár fogalmam sincs, hogyan és kitől tanultam meg a kardforgatás rejtelmeit. A kardokat többnyire Z kukázta… angyalpengéből vannak.
Ha harcra kerül a sor, nem adom fel a küzdelmet, még ha túlerővel nézek is szembe. Bármilyen ellenféllel szembeszállok! Nálam az "utolsó vérig" szabály játszik. Neveznek vakmerőnek, eszelősnek és őrültnek. Női mivoltom miatt ki kellett vívnom a férfiak tiszteletét és elismerését, vagy hogy ne röhögjenek az arcomba azonnal, megérte az a pár heg, amik most testemet díszítik.  
Ivásban is verhetetlen vagyok… ha ez képességnek számít akkor ez is egy különlegességem…

Minden történet rejthet titkokat
Tudjátok, hogy megy ez. Egy átmulatott éjszaka után reggel úgy ébredsz, hogy a szörnyű migréned mellett semmire sem emlékszel. Ezért te végtelenül hálás vagy. Szóval majdnem mindenki ismeri ezt az érzést és bele tudja magát élni egy kicsit az én helyzetembe.
Nem szívesen beszélek erről, mert a sok agyament ember hirtelen megmentőnek képzeli magát és megpróbálja a saját okos trükkjeivel megoldani azt, ami nekem hosszú évek óta nem sikerült. Mindig ugyan az a kérdés… mire emlékszel még?! Részemről pedig mindig ugyan az a válasz: Ha emlékeznék bármire is ezen kívül már rég elindultam volna a nyomon te majom! Úgy döntöttem leírom, hogy véget vethessek a folytonos kérdésáradatnak!
Először felvázolom a jelent. A nevem Agnes, de ezt mindenki tudja. Vadász vagyok… ezt már kevesebben tudják. Sok embert és nem embert mészároltam már le a fegyverarzenál legkülönbözőbb darabjaival, vagy akár a puszta kezemmel. A pasik ilyenkor állnának fel és lépnének le az étteremből egy randevú esetén…
Igen gyilkos vagyok és sokak szerint nem is olyan rossz! Bár tudásomat nem tudom kitől szereztem, mesterem kilétét nem ismerem így köszönetet most nem mondok. Évek óta járom New York leharcolt utcáit szabadúszó vadászként. Van egy nő, aki azt mondja a barátnőm ennek okán pedig a nyakamba akaszkodott. Nála húzom meg magam éjszakánként, ő ügyel arra ne az éhhalál előbb tegyen el láb alól mint valamelyik tollasbarbár. Valami különös oknál fogva irtózik attól a gondolattól, hogy bármilyen kapcsolatunk legyen más vadászokkal. Lövésem sincs miért utálja őket. Pont ezért a többiekkel nagy ritkán futok össze, talán ez az oka amiért kocsmákba és hasonló szimpatikus helyekre kezdtem járni. Meg akartam ismerni a többieket, válaszokat akartam olyan kérdésekre, amiket még nem tettem fel. Többnyire csak elutasítást és megvetést kaptam helyettük. Rájöttem a "többi" sem szívleli a banyát. Mi ketten is olyanok vagyunk, akit a nagy városi elit inkább letagadna… mert saját szabályok szerint dolgozunk, saját érdekből, sajátos módszerekkel.
A bolond nő, ismertebb nevén Z… kedvenc elfoglaltsága fegyvereket eszkábálni a sok hulladékból, amit összehord. Na de térjünk egy kicsit vissza hozzám.
Nem emlékszem arra ki vagyok, hol születtem, kik a szüleim… konkrétan semmire a múltamból. Ezzel a banyával kb. azóta vagyok mióta ránk szakadt az Ég.  Az egyetlen dolog, amire a múltamból emlékszem, az az este amikor utoljára (legalább is szerintem utoljára) hajtottam álomra a fejemet a régi énemként, az eredeti életemben. Fogalmam sincs róla mikor volt ez, hány éve és hol… ahogy arról sem ki voltam valójában, vagy mennyit aludhattam mielőtt a bolond nő csilingelő, édes hangjára felébredtem a komor és ócska, de bájos szobában. Természetesen úgy ébredtem, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, mintha mindig is vele lettem volna, az lettem volna, aki ma vagyok. Ezzel semmi bajom nem is volt addig még elő nem kezdett jönni egy emlék. Minden este mikor letettem a fejem a párnára bevillant az utolsó, még normális életem estéje. Faggattam Z-t de nem mondott semmit. Olyan mintha ez lenne a világ legnagyobb titka. Borzasztó ráébredni arra, hogy valaki időt lopott el tőled… napokat, heteket… éveket zsebelt be és nem hagy emlékezni.
Szóval valahogy az esti elalvás és reggeli ébredésem között a Pokol eljött a földre, engem valaki vadásszá képzett ki és kitörölte az emlékeimet. Sokszor van az a bizonyos de ja vu érzés arcok láttán…illatok hatására, de a boszorka csak hallgat, mint a sír. Tudom, hogy ő mindent tud róla, sőt nyakamat rá hogy ő okozta az egész emlékezetkiesést! Önjelölt hősként életemet kockáztatva mentem a seggét, vigyázok rá mint egy kincsre nehogy a sírba vigye az igazságot, pedig néha pont magam tenném el láb alól nagyon szívesen. Ez az én keresztem... a háborúban vívom a magamét is, remélve ha eljön a vége valaki feloldoz és szabadult rabszolgaként újra hazatérhetek!
Gondolom a nevemet is ő adta Agnes… lehetett volna kreatívabb is.. na mindegy. Sokszor töprengtem azon vajon miért pont engem tart kis kedvencként Z. Még nem egy nap összeállt a kép. A gerincemre valaki tetoválást vésett durva, elkapkodott módon, akár egy kőtáblára vésett volna. Számok, nagyon sok kétjegyű szám egymás alatt. Valamelyik jól olvasható, valamelyik nehezebben. A banya imádja ezeket nézegetni. Hideg mutatóujját végighúzza rajtuk, újra meg újra elolvasva mind a kb. harmincat. Az én elméletem szerint ettől valami eget rengető dolgot vár és a saját kis fejében dolgozza ki a variációkat...próbálja megfejteni és azért állítja be sima hóbortként nehogy eszembe jusson filozofálni róla. Engem nem különösebben érdekel. Felőlem lehet egy telefonszám vagy a menny széfjének kódja számomra akkor is egy örök pecsét marad, egy borzasztó emlék a világból ahol katona voltam.
Röviden ennyi a sztorim… igazából hosszabban nem is lehetne kifejteni, hiszen nincs múltam a jövőm pedig attól függ mikor purcanok ki.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7