Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Moonshine Villa •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 25, 2019 11:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Moonshine Villa
Ruby & Zagar • Credit:

Roppant kellemetlenül érzem magam, mert nem szoktam ilyeneket csinálni. Remélem nem rakja össze a gondolatait meg az eseményeket annyira, hogy többnek tűnjön véletlen egybeesésnél. A kellemesen hűs italnak, aminek borzalmas íze volt egyébként, immáron végleg búcsút intek. Fogalmam sincs, miért akartam egyből egy piás lány képét mutatni magamról, aki elvan a maga kis független világában, de azt hittem, a család nincs itthon, nem számítottam közeli barátra, akit rám testálnak. Mire visszatérek elharapom a mosolyomat, mert úgy fest feltakarított helyettem, ami kicsit meglep, a férfiak nem szoktak ilyesmit anya szerint. Amúgy fogalmam sincs, milyenek, sose volt apám, azt sem tudom ki lehet.
- Köszi, hogy feltakarítottál. Olyan hirtelen ötlettől vezérelve léptem le a konyhából, hogy mikor visszaértem, akkor tudatosult csak, hogy talán feltörölhettem volna én is a kiköpött sört a földről, meg ahová még ment.
- Remek. Nekem nem túl bizalomgerjesztő ez a furgon, de inkább nem teszem szóvá, amúgy is elég morgós már Zagar. Az ajtónál várok, amíg végre ki tudom nyitni, majd ismételten várok, amíg a nyílpuska arrébb kerül, hogy beülhessek. Az ölembe veszem a táskámat és kényelmesen kinyújtóztatom a lábam, már amennyire lehet. A biztonsági öv felé pillantok, de úgy vagyok vele, hogy majd szól, ha be kell kötnöm magam, nem szeretem ha valamihez oda vagyok szorítva.
- Felejteni? Nem, nem akarok felejteni... Nekidöntöm a fejem egy sóhaj kíséretében az ablaknak és kibámulok rajta. Nem tudom, hogy mivel magyarázhatnám meg az okát annak, amiért valami alkoholos felé nyúltam. Nem szoktam inni és nem is voltam részeg még, nem is terveztem ilyesmit, az nagyon nem illik hozzám. A kocsi rémesen indul be, utána már végre gurulunk.
- Ma egész nap dajkálnod kell majd engem? Kérdezem és csak a szemem sarkából figyelem mit reagál, na meg persze megint belemászok egy kicsit a fejébe is. Biztos nem örül ennek az egésznek és lenne jobb dolga is. Csak azt kell megtudnom mi az és már is sínen leszünk, mindenkivel jó kapcsolatot kellene kiépítenem, elvégre együtt kell laknom velük. Egyedül nem is tudnám mit kezdenék magammal.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 25, 2019 10:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


to Ruby
Egy ilyen véletlenszerű eseményt nagyjából lehetetlen kivédeni, az izmaim mégis összerándulnak a reakcióra, a kezem pedig ösztönösen felfelé ugrik az arcomhoz. Ruby a padlóra öklendezik, én meg lefelé pislogok. Nem értem a helyzetet, de nem akarok beleszólni. Az előbb elhangzottakra sem reagálok, inkább gyorsan lehúzom az italomat, mielőtt jönne a következő róka. De nem jön semmi. A kijelentése megint meglepő, mert hát a sör sosem lesz más ízű. Miért gondolta ezt? Nekem így első benyomásra furán dilis ez a lány. Bár nem tűnik szomorúnak, a ruhája mégis erről árulkodik, ezért is gondoltam először arra hogy le akarta magát inni emiatt. Van, amikor az alkohol tényleg segít kihozni az ember elfojtott érzelmeit, csak persze a sörből ehhez több üveggel kell meginni. Nah jó! Legalább a kapcsolatom a családjukhoz megértette.
- Rendben. Itt leszek.
Azt nem teszem hozzá dorgálásként, hogy helyetted takarítom fel a sörödet. Nem tudom honnan szalajtották, náluk lehet az ajtók is cipzárasak, a tányérok meg az evőeszközök meg maguktól másznak bele a mosogató kagylóba! Mindenesetre ő elhagyja a terepet, én meg előkerítem a felmosó szettet és feltakarítom a koszt, amit itt hagyott. Miután végeztem a sör visszakerül a hűtőbe, tudomásom szerint az öreg issza, neki meg aztán már tényleg édes mindegy mivel mérgezi magát. Én töltök még egy pohár narancslevet magamnak, és amikor Ruby kész és leér, a konyhában talál. Gyorsan lehúzom a maradékot és felállok. A pohár ott marad, elindulok kifelé vele, a kocsiig. Látom továbbra is feketébe öltözött, a szürke is annak az árnyalata, a kardot megnézem magamnak, de közben gyorsan kiérünk. Úgy tűnik akárcsak Freya, ő is inkább a közelharci fegyvereket kedveli.
- Bírni fogja.
Dörmögöm az orrom alatt neki és a furgon elejét megkerülve kinyitom az ajtaját. Beszállok, a másik oldalra dőlve felpöckölöm a zárat. Most már ki tudja nyitni az ajtót, csak beülni nem tud még. Bevágom az ajtót mellettem, aztán a nyílpuskát magam felé húzom, közénk kerül, de így már neki is van hely.
- Nézd! Ha felejteni akarsz, csak szóljál! Hozok normális piát! De ne itt idd meg, mert azért le fognak nyakazni!
Teljesen megértem és átérzem, ha ez volt vele a célja, bár röhejesre sikerült, de nah! Megvárom, amíg elhelyezkedik, meg becsukja az ő oldalán is a kocsi ajtót, aztán bedugom a kulcsot, elfordítom. A motor köhög párat, traktorokat megszégyenítő zajjal indul be. Mozdítok egyet a váltón és elindulunk.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 24, 2019 5:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Moonshine Villa
Ruby & Zagar • Credit:

- Természetesen tudok, de botkormányoshoz nem volt még szerencsém. Már ha annak lehet nevezni azt a tragacsot. Nem sok kedvem van beleülni egy ilyen veterán járműbe, de mégis jobb, mintha sétálnom kellene. Mikor kiveszem a sört nem szól érte semmit, csak hogy már nem vezethetek. Megvonom a vállam, gondoltam, hogy nem fogja engedni.
- Amúgy sem adtad volna. Jelentem ki félig mosolyogva, elég kiszámítható volt a válasz, ha vezethetnék, akkor egyedül is mehetnék, ám így kénytelen vagyok társasággal odamenni a motelba. Az biztos, hogy mindent nem fogok eltenni, mert egyedül is vissza akarok oda nézni még, az a sok emlék meg minden, nem előtte fogom feleleveníteni.
- Nem a bánat miatt kell. Mikor rápillantok és belenézek a fejébe egy újabbat kortyolva, bár ne tettem volna. Amint meghallom, hogy patkányok ürüléke is lehet benne kapásból kiköpöm az egészet. Csak annyira volt elég erőm, hogy ne őt köpjem telibe, hanem mellette a földet tiszteljem meg. Elég fancsali képet vágok, most már ismét úgy érzem, hogy ez nem az én italom és attól az egy kortyot is visszaöklendezném legszívesebben. Ehelyett keresek egy almát és felkapva a számhoz kapom, hogy beleharapjak. Ez legalább egészséges és jó lesz talán reggelire. Látom rajta, hogy majdnem ő is kiköpi a narancslevet a kérdésemre. Ki gondolta volna, hogy Freya apjával olyan jó kapcsolatban vannak, mintha testvérek lennének. Ezek szerint sokat fogom látni és egy mindent megélt veterán vadásszal van dolgom.
- Értem. Jobban is, mint gondolná, de nem kell tudnia, hogy értelmes vagyok, megértettem volna, ha azt mondja, amit gondolt. A megjegyzésére csak elmosolyodtam és az üveget az asztal közepére toltam.
- Azt hittem jól fog esni, de tévedtem, még mindig ocsmány íze van. Sóhajtok fel és folytatom az alma rágcsálását. Milyen jó móka lett volna az idegeire menni pedig, de jobban teszem, ha szófogadó leszek, nem szeretnék a család fekete báránya lenni.
- Akkor átöltözöm, mert így nem mehetek. Állok fel és távozom is, az almát jóízűen rágcsálva és útközben kimászok a fejéből is inkább. Most épp elég néha a saját gondolataimat hallgatni. A szobámba megyek, ahol a táskám tartalmát kiöntöm az ágyra, majd felveszek egy fekete nadrágot és egy szürke pólót, amiből kilátszik a hasam, de hátul viszont olyan hosszú, hogy eltakarja a fenekem is. A hajam is kiengedem és kikefélem gyorsan. Az asztalhoz lépek, hogy letegyem oda a tükrömet, amire rá van tűzve anyáról egy kicsi képecske. Megpuszilom az ujjam, majd hozzáérintem a laphoz és távozom is. Az ágyról még felmarkolok egy kardot, mert fegyver azért legyen már nálam, elvégre vadász vagyok.
- Kész vagyok, mehetünk! Fordulok a konyhába, remélem még ott van Zagar és nem kell elmennem felkutatni őt a házban. Persze ha nincs ott, akkor a kocsihoz megyek inkább, ott nagyobb eséllyel összefutunk.
- Biztos, hogy kibírja oda vissza az utat?  Teszem fel a kérdést és kicsit kétkedve nézem a kocsit. Most akaratlanul is a gondolataiba nézek. Többet kellene gyakorolnom, de ez az egész még annyira friss. Idővel lehet többet is hallok majd, nem csak a pillanatnyi gondolatokat.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 24, 2019 4:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


to Ruby
A bemutatkozáson hamar túl jutunk, bár a kérdésére felhorkanok. Nem, nem szeretném odaadni neki, mert ha összetöri, akkor engem fognak elővenni és nem őt.
- Tudsz vezetni? Botkormányos.
Szögezem le gyorsan, elvégre talán a bolygón közel s távol ez az egyetlen ilyen matuzsálemi jármű, ami még működőképes, hála Crusader nagypapának. A legtöbb kocsi már meghaladta ennek a képességeit. Persze magamban leszólom, pedig jó hogy van, legalább ezzel tudok közlekedni, amíg a motorom nincs itt. Megkapom a narancslevem, elveszem tőle és a konyha pulthoz lépkedek. Ott lerakom a kezemből a poharat, kibontom a dobozt és töltök magamnak. Meglepetésemre, még így reggel kivesz magának egy sört a hűtőből. Hoppá!
- Most már biztos hogy nem adom oda a slusszkulcsot.
Jelentem ki döntő hangsúllyal. Noha a sörnek nincs akkora alkohol tartalma, de akkor is elég ahhoz, hogy összetörje a kocsit. De kanyarodjunk vissza hozzá. Alkoholizál már most? Ennyire el lenne keseredve?
- Tudod, a bánatra jobb inkább egy erős pálinka, vagy mondjuk égetett szesz, mint ez a trutyi.
Nem szerettem sosem a sört. Mint tudjuk, máshogy készül, és gyakran a rágcsálók is belesz@rnak, amúgy meg gyenge f@s, az íze pocsék és nagyon egészségtelen. Ezek a gondolatok cikáznak végig az agyamban a látványától. Mivel ő is iszik, én is beleiszok az enyémbe. Aztán jön a kérdés, amitől majdnem kiköpöm a narancslevemet.
- Nem.
Vágom rá határozottan. Jó hogy nem! Hiszen Freya apja a tesóm! Még ha nem is vér szerinti. De egy ilyen csitrinek ezt hogy lehetne elmagyarázni? Fiatal még hozzá hogy megértse. A történetünk meg inkább horror mesékbe illik bele.
- A fogadott testvére vagyok.
Talán ezt még megérti. Persze az öreg nem fogadott örökbe. Egyszerűen ez olyan kötelék, amit nem lehetne elvágni kettőnk között, az eltelt évek alatt kérget növesztett és megerősödött.
- Remélem csak egy sört iszol, mert nem szeretnélek téged is cipelni a cókmókjaiddal együtt!
Azt már nem teszem hozzá, hogy abban az esetben alapos letolást és fejmosást fog kapni. Nem tőlem, hanem a ház urától. Tekintve hogy már ő is ide tartozik, kinézem belőle hogy elvárja majd Ruby-tól is ugyan azt a fegyelmet, amit mostanában Freya-ra és William-re is megpróbál ráerőltetni. Meg rám is, csak én néha kihúzom magam alóla. Egyébként sz@rnék rá, de nem lehet.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 24, 2019 3:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Moonshine Villa
Ruby & Zagar • Credit:

A hűtőben nézelődök és úgy tűnhet, hogy turkálok is benne, de csak a tartalmát próbálom felfedezni, hogy milyen kajára számítsak. A szemem sarkából látom, hogy valaki bejön a konyhába, de nagyon nem foglalkozom vele, amíg nem köszön rám.
- Szia! Igen, én vagyok Ruby, örvendek. Fordulok felé, majd vissza a hűtőbe, elég szakadt fazonnak tűnik, de ismerősnek tűnik, már biztos láttam egy párszor, csak nem fordítottam különösebb figyelmet rá, ahogy most sem terveztem. Felvont szemöldökkel nézek ismét rá.
- Oh, megkapom a slusszkulcsot? Kérdezem, mert egyedül szívesebben elmennék, ha már van mit vezetni, de nyilván nemleges választ fogok kapni. Nem tudom ki ez a Zagar és miért kérték meg az istápolásomra, de kétlem, hogy lenne választásunk. Szót kell fogadnom a rokonaimnak, meg hálásnak kellene lennem. Egyelőre viszont örülök, hogy nem estem mély depresszióba anya eltűnése és mondjuk ki, halála miatt.
- Tessék. Kiadom a narancslevet, de le mertem volna fogadni, hogy ő inkább sört ivott volna. El is mosolyodom a gondolaton és kiveszek magamnak egy sörösüveget, aminek a kupakját az asztal sarkán le is verem és megemelem felé, mielőtt a számhoz emelem és beleiszok. Fúj, de nem szerettem ezt a keserű nedűt, de most kifejezetten jól esik. A hűtőajtót meg egy kecses mozdulattal be is zárom és helyet foglalok az egyik széken. A háttámláját hagyva magam előtt, hogy legyen min támaszkodni természetesen.
- Szóval Zagar, te vagy itt a mindenese a családnak, akitől mindenfélét lehet kérni? Teszem fel a kérdést, mert tényleg fogalmam sincs, de most már le sem veszem a szemem róla. Persze nem bámulom, csak érdeklődve figyelek, miközben megpróbálok a fejébe látni, onnan többet megtudok valószínűleg, mint a válaszaiból.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 24, 2019 2:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


to Ruby
Nem keltem fel korán, tekintve hogy nehezemre esik még kikászálódni az ágyból, noha már nem fájok annyira, mint néhány nappal ezelőtt, amikor szó szerint majd bet@jtam mire kijutottam a vécére. Úgy volt, hogy ma kocsit szerelünk, de ehelyett nekem kellett rohannom a másik után, hogy aztán megkapjam a szokásos választ, mely szerint dolga van. Legalább kocsit tudtam tőle kérni. A zsebemben a kulcsa. Megkért hogy ismerkedjek össze Ruby-val és hozzam el a cuccait, mert ő nem ér rá, az apja pedig napok óta valami hülyeségen dolgozik. Jó ég! Már az eszemet sem tudom mikor tudtuk utoljára megbeszélni a dolgainkat és mostanában akaratlanul is arra gondolok, hogy azért kerül, mert én Drake-nek segítek. Bár ha így lenne, akkor a kulcsot sem kaptam volna meg! Csak tudnám mi a fene van? Nem elég hogy Marissa bábjátékosokat megszégyenítő háttérmunkával kezd kigolyózni minket, evvel őt is, de ő még csak rá sem bagózik senkire. Rám se. Dolga van! Édes f@sz! Felmordulok a gondolatra, mert nekem is van egy csomó dolgom, valahogy még is időt szakítottam volna az autószerelésre és a beszélgetésre. Helyette maradt a gardedám munkája. Tök jó! Mire a házhoz érek, a rossz gondolatok tovaszállnak, benyitok. Megindulok én is a konyhába, amíg előkerül az unokatesó, iszok egyet. De amint befordulok oda, már találkozom is a szőke hajú, alacsony növésű másik Crusader-rel. Ő is a hűtőben keresgél, az asztalra pedig egy tiszta pohár van rakva.
- Szia!
Köszöntöm, és közben én is a szekrényhez lépek egy pohárért.
- Te vagy Ruby, igaz?
Kizárásos alapon más nem lehet. Mielőtt betörő hajléktalannak nézne, gyorsan bemutatkozom én is.
- Zagar vagyok. Freya apja megkért hogy hozzam el veled a cuccaidat. Odakint áll a kocsi.
A nevemet nem kell túl ragoznom, ha nem is látott még, hallani biztos hallott rólam, mert ő is Crusader. Ha mást nem, akkor valamelyik éppen @nyázott és a tesó felmenőit szidta az öreggel együtt. Főleg a volt neje művelte ezt profi módon! Ha meg már itt tartunk, Ruby anyukája nagyon elzárkózott tőlük. Meglehet hogy nem lesz ismerős neki a nevem? Mindenesetre visszafogottan lépkedek a pohárral a kezemben a hűtő közelébe.
- Narancslevet kérek.
Ketten már sokan lennénk az ajtó előtt, ő meg pont belelóg, ezért mutatok a dobozára.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 23, 2019 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


 Moonshine Villa
Ruby & Zagar  • Credit:

Megérkezett egy hatalmas emeletes házba, amiről csak álmodni mert kiskorában, nem is gondolta volna, hogy valaha egy ilyen kéróban fog kikötni. Elismerően bólint és beharapja az alsó ajkát. Szinte látja magát itt élni, de persze óvatosnak kell lennie, mert az anyukája nem véletlen titkolhatta, hogy nefilim előlük. Érdekes lesz így együtt élni velük, de talán lesz annyira elfoglalt mindenki, hogy ne akarják őt zargatni mindenféle dologgal. Nem hozott még el mindent magával a motelból, ahol legutoljára megszálltak, csak annyit, ami belefért a táskájába, amin az idő kereke meglátszódott már. Elég kopott és sajnos nem lehet azt mondani rá, hogy az évek nemesebbé tették volna, mint a jó borokat. A gyors bemutatkozás után első dolga volt megkérdezni, hol a szobája, amit el is foglalt és utána jó ideig ki sem mozdult onnan. Nem tudja mit hogy illik, hálás, hogy befogadták, bár ez családi kötelességüknek is tekinthették akár, majd belenéz a fejükbe, amikor feljön a téma. Sokan nem mondják ki, mit is gondolnak igazából, mert konfliktuskerülők és félnek, hogy miként fogják majd megítélni őket. Hát nagy pechük lesz vele, mert Ruby a rejtett képességét igenis fogja használni és mindebből semmi sem fog senkinek sem feltűnni.
A szobájába érve csak ledobta a táskáját az ágyra, az ablakhoz sétált és kinézett rajta, majd elhúzva a függönyt ledőlt az ágyra és csak volt egy darabig. Nincs kedve kipakolni. Most tudatosul félig benne, hogy nem csak anyukáját, de a legjobb barátnőjét is elvesztette, az egyetlen támaszát és ismerősét. Az iskolában hiába barátkozott, annyira nem ismert meg senkit, hogy barátnak mondhassa, de most talán ez is megváltozik. Nyitottabbnak kell lennie. Ezen gondolatból kel fel az ágyról és indul el lefelé a földszintre, hogy megcélozza a konyhát. Fekete melegítőnadrágban és pulcsiban van, ami rálóg a kézfejére is. A gyász miatt vette fel ezt, meg ugye otthon van és ott lehet lazában is nyomni, nem kell folyton jól kinézni. A haja is talán kicsit kócos, de nem érdekli jelenleg. Az az egyik legfontosabb állomása most amúgy is a konyha, mert ott mindenki megfordul és persze jó lenne megtudni, hogy szokott-e valaki főzni mindenkire vagy önellátó a dolog. Mikor odaér szekrényajtókat kezdi el nyitogatni, hogy hol mit talál, amikor megtalálja a poharakat akkor kivesz egyet, majd a hűtőhöz lép és benéz, hogy talál-e ott valami nem túl erős italt vagy sima üdítőt. Nem szeretne sima vizet inni, amikor lehet mást is. Legalább felméri az ételek lehetőségét is a hűtőben.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 22, 2019 9:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


(Crusader Lak)
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5