Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Moonshine Villa •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Moonshine Villa VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1023
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 08, 2020 1:30 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 9:25 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextTo: ZagarNem kell túl sokat várnom, hogy halljam közeledni Zagart, aki nem túl kedvesen fogad. Az első, amire felhívja a figyelmem, a köszönésen túllépve, hogy ez az övé, felemelt kezekkel odébb is állok, tudom, hogy az övé, nem véletlen vagyok itt.
- Neked is szia - morgom oda, miközben egy lépést hátrálok, majd hátat fordítva távozom az udvarból is, mert elküld, mintha tök természetes lenne, hogy szót fogadok neki, de nem akarok balhézni, én nem ezért jöttem most ide, ha csak így lehet vele beszélni, hát legyen így.
- Milyen öreg? Szerinted lerí rólam, hogy mi vagyok? Te sem egyből arra gondoltál, mikor találkoztunk. - Csak úgy megjegyzem, mellékesen és igyekszem nem túlreagálni a dolgot, de nem tűröm túl jól, ha így beszélnek velem.
- Mondtam, hogy meglátogatlak, hogy vagy, ahogy  látom megmaradsz. - A keze még be van kötve, de idővel meggyógyul, legalább nem halt meg és egyben van, ki is téphették volna a karját, amilyen szadista nép is vagyunk, mi démonok.
- Ja igen, Pain-t elvittem sétáltatni és ő találta meg a motorodat, tudtam, hogy a tiéd lehet, szóval elhoztam, azt hittem örülnél neki, elvégre csak meg kell bütykölni, azért nem használod, bár alattam jól futott. - Igen, hazudott nekem, amit vagyok olyan rendes, hogy felemlegetek, elvégre ez nem túl szép dolog egy embertől. De nem azért jöttem, hogy erkölcs órákat adjak, én csak örülök, ha ennyire bűnös a lelke, mert ez azt jelenti, még találkozni fogunk.
- Azonban a valódi oka, hogy eljöttem, hogy elhagyom a várost és szerintem lesz egy új első ark-démon, mert én más utakra lépek, szóval búcsúzni jöttem, örülhetsz, hogy egy fekete vérűvel kevesebb lesz itt, viszont ha én nem leszek itt, Mammont nem tudom ki tarja majd távol és nem tudom meddig fog élni a szövetség, ha nem kerül elő az almamag, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem is fog sokáig számítani, mert van más mód is Amara ellen. Asszem ennyi. - Tisztára hülye vagyok, hogy figyelmeztetem a sok csapásra, ami bekövetkezhet és az én megérzéseim általában be is szoktak igazolódni. Másnak el sem mondtam volna, csak neki, aztán, hogy mit kezd vele az az ő dolga, szerintem a legjobb lenne, ha vissza se menne vadászkodni és itt marad messzebb az egész hajcihőtől.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 6:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


to Mazikeen
Legrosszabb rémálmomban sem jött elő az, hogy pont akkor jelenik meg egy démon a kertünkben, amikor tárva nyitva a bejárat. Pedig most erre kapom fel a fejemet a konyhában ücsörögve. Amikor kitekintek az ablakon, két dolog kerül a látóterembe. Az egyik Mazikeen, aki miatt eltörött a karom, a másik pedig a motorom, amit már hónapok óta hiányolok. Ezen okokból kiindulva hamar feltör bennem egy érzés.
- Mi a f@szom van itt?!
Ez hamar ki is bukik belőlem, utat tessékelve magának az éterbe, közben melléöntöm a teámat az asztal lapjára. Bár ezzel most nem foglalkozom. Kisebb gondom is nagyobb ennél. Hetek óta DisneyLand-ben érzem magam, a testvérem szerint helyén való az ördög lányát nevelgetni a másik házban, és együtt élni vele. Az öreg ezzel tökéletesen egyetért és nem tudom a kölkökkel közölték-e már és ha nem, úgy mikor akarják? Szóval semmit sem tudok. Csak egyet. Ha rajtam múlna, akkor a nephilim már halott lenne. Persze ez sem ennyire egyértelmű, amikor úgy vagyok, hogy most átmegyek és lelövöm, mindig elkap a bűntudat érzése, aztán a vége mindig az lesz hogy a hátsómon maradok inkább. Sokáig szarul voltam, gyógyszereken éltem, amikor pedig jobban lettem, egyszerűen csak nem találtam a helyem. A bázisnak is hetek óta a közelébe sem szagoltam. Ma az öreggel leszedtük az ajtót, hogy megjavítsuk a Natalie okozta kárt rajta, amihez hegesztő kellett. Az elképzelés szerint már két órája készen kellene lennünk vele, a gyakorlatban pedig az öreg átment az egyik ismerőséhez kölcsön kérni a hegesztő pákáját, miután a mienk használhatatlan. Az ajtó a ház hátsó részében heverészik, a műhelyénél. Én bejöttem teát inni, de ténylegesen nem jutottam el a nedű elfogyasztásáig, jelenleg Mazikeen-t csodálom az ablakból, aztán mint a felbosszantott mormota, nekiindulok kifelé a házból. A ruházatom a szokásos, a fegyvereim csupán a vadászkések, mivel a kezem még mindig gipszben van és felkötöttem egy vászonsállal. A fejem már meggyógyult.
- Hé! Az az enyém!
Csörtetek ki elé, megállva a motor előtt és morogva mutatok a járgányomra, amin jelenleg ő terpeszkedik. Nehezen tudom levenni róla a tekintetemet, hiszen utoljára a 9.-esben láttam. Később észbe kapok.
- Elment az eszed? Azonnal húzz ki innen! Arra!
Mutatom neki az irányt, amerről bejött és sürgetem.
- Bármelyik percben visszatérhet az öreg.
Nem tart semeddig az utcára kimennünk, főleg neki. Ez a mi felségterületünk, ő meg pofátlanul megsértette. Igaz, nem volt nehéz. Ruby múltkori balesete óta a ház ura hatástalanította az összes csapdát az udvarból, és jelenleg még nem rajzolt le újabbakat. Csupán a házakban maradtak. Amint kiérünk és nekem is sikerül visszanyernem az uralmam a szívroham felett, valamivel emberibb hangnemet ütök meg.
- Mit akarsz?
Nyilván akar valamit, elvileg és gyakorlatilag is lógok neki, amellett a motorom nála van.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 6:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextTo: ZagarA pokolkutyák begyűjtése utáni reggelen eléggé szétcsúszott fejjel állok meg a fürdőszobában a tükör előtt, valami élhető kinézetet varázsolok magamra lassú, ráérős mozdulatokkal, mert azért annyira rohanok én sehová. Éhes vagyok és valahogy nehezemre esik eljárni ételért, nem is értem az emberek ezt hogy bírják, folyton elfogy és mindig szerezni kell újabb adagot, különben éhezel, a szervezeted szinte követeli, hogy egyél. Lehet egy emberrel jobban járnék... A gondolatra azonban nem a megszokott jóleső érzés ragad magával, hanem hányinger és szinte érzem a gyomorsavat a torkomban. Kellemetlen helyzet, de azért élvezem ezt a fajta fájdalmat, mennyi torkot martam szét savval, micsoda szép emlékek. Alaposan megmosom a szám és kifelé menet a tenyerembe lehelek. Nem valami kellemes szagot árasztok, majd keresek valami mentolosat, miközben vásárolok valami kaját. Felöltözök, ami a kezem ügyébe esik, azt húzom fel, elvégre mindenem tökéletes arra, hogy kimozduljak az átkozott Plázából. A motorra felpattanva távozom a vadászbázis felé, feltankolok az egyik üzletnél vagy négy szendvicset is, meg veszek mentolos cukrot. Gyorsan megeszem a fele készletem szendvicsből, bekapok egy cukrot és meg sem állok a bázis közléig, ahol egy segítőkész vadász elmondja, merre találom meg Zagart. Elég jól beolvadok a környezetembe és a bukósisak fedelét hajtottam csak fel a kérdezésnél is, ne lássák az arcomat, talán akkor nem néznek démonnak. Szerencsém lehetett, bár lehet a motor is rájátszott, de most már meg sem állok addig a bizonyos Crusader lakig, ahol ő tartózkodik. Mikor megérkezem a csapdákat igyekszem kikerülni és a füvön leparkolva kicsit megbrümmögtetem a járgányt, majd leállítom a motor és leszállok róla, leveszem a bukót is és a motorra teszem.
- Helló! Zagarhoz jöttem! Kiáltok fel és megtámaszkodom a motornál a szemem a nagy ház és a mellette lévő kisebb között cikázik, valahonnan csak előkerül a vadászom, aki sokkal jobban van, elvégre pár nap alatt csak jobban van már. Nekem még dolgom van, el kellene mennem meglátogatni Mammont is, de előbb a motort el akartam hozni, nehogy a Plazaban valaki lenyúlja a gazdátlan motort a parkolóból, mert nem vagyok ott, hogy válaszoljak, az ott az enyém. Ha nem érkezik válasz és mozgolódást sem látok, akkor kicsit jobban elkezdem felmérni a házat előbb, nem hiányzik, hogy a torkomnak essenek itt a bugyuta vadászok.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Moonshine Villa VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1023
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 22, 2020 12:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 21, 2020 11:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

Nem tudom abbahagyni a sírást, mert félek tőle, egész nap fel akartam idegesíteni, de ez most teljesen más. Tudtam, hogy ha kiderül, hogy nefilim vagyok, akkor ki fognak akadni és nem is az üvöltés a legrosszabb, hanem ahogy a fegyverrel hadonászik. Én csak bólogatok, hogy a toll a zsebében az enyém, de már felesleges is elkérnem, mert a titkom kibukott belőlem két tollas szárny formájában. Amikor rám szegezi a fegyvert, a gondolataiból tudom, hogy meg akarja húzni és én csak behunyom a szemem, nem hiszem el, hogy ez az utolsó emlékem, hogy pont az öl meg, akit valamennyire kezdtem megkedvelni, csak hát nehéz ekkora titok árnyékában bárkit is közel engedni magamhoz.
Zagar gondolatai megszűnnek és ismerős hang üti meg a fülem, amitől még jobban félek. A mostohaapám az és mikor kinyitom a szemem látom, hogy előtte fekszik Zagar a földön. A szinte testvérét, akivel kiskoruk óta annyira jóba vannak leütötte miattam, hogy ne lőjön le, nem értem. Ezek után valahogy nem is akartam a közelébe sem menni a vadásznak, akit ártalmatlanított, de az, hogy tudta meglep. Miért nem mondta korábban? Miért nem gondolt rá legalább? Nem értem ezt az egészet és a kérdő tekintetem látva kapok némi magyarázatot is. Csak tudnám, hogy miért vannak akkor angyal csapdák mindenhol, ha tudták.
- De miért van tele csapdákkal akkor minden? - teszem fel számon kérőn a kérdést, mert ha ez nincs, akkor nem bukok le.
- A te érdekedben, anyukád egész életében egy angyal elől rejtegetett, jobban is figyelhettél volna, most menj a dolgodra kölyök - int a kezével a fegyverek felé és ő meg Zagart intézi, hogy az elit vadász is a saját térfelén legyen. Én elviszem a fegyvereket a helyükre és utána bemegyek a saját házunkba, ahol nem várom meg, hanem felrohanok a szobámba. Nem akarok erről beszélgetni senkivel, csak ölelgetni akarom a párnámat, ami magába szívja a könnyeimet. Még soha nem fogtak rám fegyvert és nem is üvöltöztek velem ennyire, annyira ijesztő, hogy az emberek azért büntetnek, mert valaki felelőtlen volt, én csak egy következmény vagyok, nem tehetek róla.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 7:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


to Ruby

Nem mondanám hogy nem kerülget éppen egy kiadós agyérgörcs, miközben beszél én hüledezve pislogok rá és közben stikkel a szemem.
- Tessék?!
Mindig üvöltök amikor ideges leszek, meg amikor nem tudom ép ésszel felfogni hogy mi is zajlik körülöttem. De azért lassacskán kezd tisztulni a kép.
- Szóval a toll a zsebemben a tiéd?!
Hangoskodás közben hadonászok a fegyverrel, mert csak azt a kezemet tudom úgy mozgatni, hogy ne fájjon. Egyébként fogalmam sincs nem-e lökne hátra, ha elsülne. Mérgesen redőzött a homlokom, most a szám szélébe harapok bele és lefagyva veszem sorra a hazugságait. Athlan rá gondolt, amikor a börtönben beszéltem vele. Alkut akart kötni vele, most mondja.
- Anyád tévedett!
Hát rá kell nézni! Ott a szárnya és ki tudja mire képes még! Ki tudja hogy miről hazudott még! Komolyan azon gondolkodom hogy meghúzom a ravaszt, de amikor ismét rá emelem a fegyvert, hirtelen tompa ütést érzek a tarkómnál, aztán egykettőre elsötétül minden.

- Nah! Még szerencse hogy itthon hagytam az iroda kulcsát!
Mr. Crusader alakja tűnik fel Zagar zuhanó teste mögött. Ő is alaposan megbámulja Ruby-t, főleg, amikor eltűnnek róla a szárnyak. Aztán egyet gondolva lehajol a fegyverért és biztosítja.
- Nem kell aggódni érte. Azt hiszem, kiheveri. Majd én beszélek vele, de egy darabig ne menj a közelébe!
Bök a fejével Zagarra, miközben elhalad mellette és a vödörbe rakja azt a fegyvert. Ezen kívül csak a magnum van nála, az övén, a tokjában. Ruby kérdő tekintetére elmosolyodik.
- Mi már tudtuk, amikor megérkeztél. Az apám emlékezett rátok.
Mást talán nem kellene még az orrára kötnie, úgyhogy a kezével a vödörre mutat.
- Vidd be a garázsba őket! Én visszaviszem őt a házba!
Lehajol Zagar testéhez, amit több kisebb mozdulattal karöltve a vállára vesz és elindul vele a másik házhoz.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 7:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

Amint érzem és hallom is a megerősítést, hogy bizony a szárnyas titkomnak annyi, akkor a sírás alább hagy és inkább remegek, mint a kocsonya, bár ebből nem sok látszódik, mert a szárnyaim takarnak. Hallom a fegyver hangját, ahogy kibiztosítja Zagar és szinte biztos vagyok benne, hogy rám szegezi. Annyira félek, de igazából mit is veszíthetnék, ha lelő? Legalább megtudom, hogy meghalhatok-e vagy sem. A garázsajtónak csapom a szárnyam, persze nem olyan erősen, hogy kárt tegyek benne, de mivel annyira még nem használtam őket tudatosan, így nincs könnyű dolgom velük. Hát megtörtént, amitől annyira féltem. A térdem elengedem és felemelem a remegő kezeim megadóan, mert nyilván fél tőlem, ha már a fejében arra gondol, hogy beszaladna a házba. Lehet nem kéne a fejében lennem, de nem tehetek róla, ezt sem tudom irányítani mindig. Lassan a garázsnak dőlve állok fel és mikor rám üvölt, akkor válaszolok, nem mintha nem lenne egyértelmű, hogy mit lát, hát akkor kimondom, a vékonyka hangom megremeg beszéd közben, félek és nehezen jönnek a szavak is, mert megígértem, hogy nem árul el soha, de mégis, mi mást tehetnék?
- Rubina Crusader, egy átkozott nefilim. Anya miattam hagyta itt a családot, mikor terhes lett és miattam is maradt távol tőlük, hogy ne öljenek meg, mert mi van, ha nem történik semmi, mikor betöltöm a húszat... De ő eltűnt rá pár napra és idekerültem, mert a család... Nem tudom tudatosan használni a képességeim, ezért akartam alkut kötni Athlannal, én nem akartam ilyen elfajzott lenni! Persze a félelem elmúlik és átmegy inkább amolyan 'belenyugszom, hogy ez a végzetem' érzésbe és a szárnyaim el is tűnnek, csak a szakadt felsőm és a tollak a földön árulkodnak arról, hogy nem csak képzelet volt az egész. Mit mondhatnék még? Még jó, hogy el akarok innen költözni, miért vágynék vadászok közé? Mit szólna hozzá a többi családtag? Azért büntettek meg, mert rejtegetni próbáltam magam, most meg azért fogok meghalni, mert nem vállaltam fel már a kezdetekkor, hogy mi a helyzet. Az apám egy angyal, azért nem ismertem és valahogy kétlem, hogy boldog lenne a tudattól, hogy van egy félvér lánya.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 6:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


to Ruby

Alaposan körbenézek, közben biztosítom a stukkert. Annyira szeleburdin szaladt ki a házból, valószínűleg elfelejtette az utolsó kettőt. Hallom a sírását, közben még a földet bámulom. Ettől az életkedvem is elmegy, ezért úgy vagyok vele, ha nem is megvigasztalni akarom, de valamiféle támaszt nyújtanék, ám amint ismét a képbe kerül, az idő is megfagy körülöttünk. Sehol az előbbi szőke csacska gyerek, helyette két szárny tornyosodik köré. Egy angyal van a birtokon, akiről azt hittük hogy közénk tartozik. Hosszú percekig bámulom, ha nem a két szememmel látnám, akkor el se hinném.
- Mi a sz@r?!
Hőkölök hátra és reflexből kibiztosítom a fegyvert.
- Ki vagy te valójában?
Morgom neki egyenesen rá emelve a fegyvert. Most bánom hogy nincs itt a vadászkésem. Ráadásul szinte fegyvertelenül állok vele szembe, mert lássuk be, egyszerű lőfegyver kevés ide. Általában ilyenkor nem gondolkozom, csak cselekszem, most mégis végig suhan az agyamon, hogy jobb volna beszaladni a házba, ott kevés a hely a szárnyainak. Valahogy nem tudom elképzelni hogy egy kém lenne, ahhoz túl gyorsan lebukott. Ha pedig meg akar ölni mindenkit, úgy csak egyedül vagyok itthon. Vele. Vagyis, már nem vele. Csak egyedül. Ha még mindig csak sírdogál, úgy erélyesen ráüvöltök.
- Állj már fel és válaszolj!
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 01, 2020 10:53 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

- Ja igazad van... mondom egy lemondó sóhaj kíséretében, tudom, hogy ilyeneket nem lehet csak úgy levenni egy hipermarket polcáról, pedig régen még gyerekjáték is volt mikroszkópból, ami már használható lenne valamennyire. Jó kicsit speciálisabb kellene nagyobb nagyítással. Egyszer láttam ilyen játékot egy kisebb laborban, a hajszálakat meg egyéb dolgokat pont jó megnézni rajta, de úgy ennyi.
- Mikor megyünk? Ülök fel egyből, mert én már most is mennék, ami felejtős, mert szobafogság és Zagar már jelezte a vásárlásnál is, hogy biztos nem fog vezetni. Én mondjuk vezetnék, bár még nem ültem soha volán mögött, de nem tűnik valami nagy cuccnak amúgy. A központi labor jól hangzik és talán ha mögöttem van ő, akkor békén is hagynak minket, mert láthatóan és amúgy is én értek ahhoz, amit csinálni akarok, csak szabad tér kell és hogy senki sem másszon a nyakamba közben, mert nem akarok adni a saját véremből senkinek egy maszatot sem, a vizsgálat után meg is semmisítem, hogy nyoma se legyen meg.
- Remek. Bár kijelentésem nem túl őszinte most, bosszant, hogy nem kapom meg a tollat és a laborban meg hogy semmisítsem meg véletlen annyi ember előtt úgy, hogy ne nézzenek totál dilisnek? Nagyon zavar, hogy nála van a tollam és persze az sem okoz nagy örömet, hogy nem tudom, miket mondhatott neki Athlan. Vélhetően semmi olyan utalást, ami hozzám vezetné a szálakat, mert egy gyanakvó ember több kérdést tenne fel és biztos gondolkozna, hogyan tegye fel a kérdéseit, ám ilyesmikre nem gondol. Amúgy meg fúj, Athlan a szájából vette ki a tollam? Uh. Még jó, hogy levágott bomlásnak indult karról beszélünk, ő meg ilyen jóízűen eszik. Nem vagyok finnyás, de azért megállnék ha ilyen kerülne szóba, elvégre csak egy emberi kar és hát, azok a dagik megették az embereket, szépen lassan levágdosva belőle a részeket.
- Nem lesz több ilyen és a szobámban rejtegettem ezeket is, hogy ne lássa meg, oda nem mer bejönni. Igazából nem is szeretném, mindig bezárom kulcsra az ajtót, mert utálom, ha bárki az én magánéletemben vájkál, legalábbis most, hogy tudom mi lett belőlem. Anya nem is értem, miért titkolta előlem apám kilétét. Jó, megvolt a kis százalék esélye, hogy nem leszek nefilim, de annak nagyon kevés esélye volt, mondhatta volna, szólhatott volna, hogy húsz évesen lehet megváltozik az életem, bár ne legyen úgy. Haragszom rá kicsit, de mégis szeretem és hiányzik, a legjobb barátnőm volt.
Kifelé menet pedig angyal csapda, más sem hiányzott nekem és milyen jó, hogy feltalálom magam a váratlan helyzetekben, ki is szabadulok belőle, de ennek hangja van és tudom, hogy nem fog annyiban maradni a dolog. A szárnyaimmal küzdök a garázsnak dőlve és Zagar már ott is terem és felveszi a földről a fegyvert.
- Jól? Már hogy a fenébe lennék jól?! Fakadok ki és elkezdek sírni is, mert nem, nem vagyok jól, szenvedek és félek, nagyon félek tőlük! Ki akarnak csinálni, mi van ha Crusader papa már gyanakszik rám és azért van tele minden angyalok elleni rúnákkal? Lecsúszok a garázsajtónak dőlve a fenekemre és megölelem a lábaim. Nem szeretem, ha sírni látnak, szóval a térdemre hajtom a fejem és legszívesebben elbújnék mindenki elől. Fel sem tűnik, hogy amúgy elbújtam, mert a szárnyaim előtörnek és magam köré fonom, amennyire lehet. Én csak a sírásra figyelek és szorosan ölelem a lábam. Minden a hülye tollak miatt van, amiatt büntettek meg, mert nem akartam, hogy kiderüljön és nem tudom, meddig tudom magamban tartani ezt a titkot. Csak sírok, Zagar úgy sem a vigasztalós fajta, szóval gondolom majd továbbáll. Persze a beállt kisebb csend elég vészjósló és megmozdítva az egyik lapockám, kezdem felfogni, hogy végem lesz. A vadásznál a fegyver, szóval bármikor lelőhet, mert egy elfuserált félangyal vagyok, azokat meg nem szeretik, azokat irtani szokták, én is azt tenném, ha vérbeli vadász lennék, de a jelek szerint nem vagyok.shy angel
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 29, 2020 12:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


to Ruby

Úgy érzem direkt csinálja, legalább is a vigyorgása ezt sugallja. Erélyesen rászóltam, először a plafont bámulta, utána meg a saját marhaságán vidult. Hosszú lesz ez a nap, érzem. Kérdeztem róla, így most azt sorolja mi kellene neki abba a kis laborba.
- Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon nehéz ilyeneket találni.
Talán van olyan, amihez nem kell ipari áram, viszont ezeket régen sem árulták a boltokban, nem lehetett csak úgy bemenni az utcáról és venni egyet a házi barkács műhelyünkbe. Mintha ő is elgondolkodna ezeken.
- Inkább beviszlek a központi laborba és ott megvan minden eszköz ehhez!
Soha a büdös életben nem tettem be oda a lábam, nem tudom mit fognak szólni hozzá ha úgy megyünk be, hogy csak megvizsgálunk egy levágott kart. Ha Natalie-val nem vesztünk volna össze..egen! Szívás. Kicsit elkalandoztam fejben, most meg nézek, mint a bárány a kapu előtt.
- Már összetapiztam, benne van a zsebemben. Akármi is volt rajta, az most ott van. De ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor hozni fogom magammal, amikor megyünk.
Közben az ételt nyammogom. Athlan is összetapizta és neki is a szájában volt. Fene az ízlését! Valószínűleg semmi sem derülne így ki. Kellett nekem rá gondolni, mert már megint ő kerül szóba.
- Nem. Csak erről beszéltem vele.
El is felejtettem a dolgot, ezért csak bólintok neki. Tényleg elégette a kart. Meg nem kell ezen stresszelnie magát. Azon már inkább hogy kié az a kar valójában. Nemsokára én is a végére érek az ételnek, ami a tányéromban van, ő meg most rakja össze az utolsó két fegyvert.
- Vedd komolyan a feladatokat amiket ad, mert ha még egy ilyent csinálsz és meglátja, akkor egy hónapig itt fogsz rostokolni!
Mr. Crusader nagyon szigorú és akaratos, erre próbálom felhívni a figyelmét. Ha folyton hülyeségeket csinál, akkor nem fogunk egyhamar a laborba menni. Közben belepakolja a fegyvereket egy vödörbe, én azt figyelem, aztán bólintok neki. Valóban nem minden fegyver tartozik ide. Utána egy darabig csak tömöm a fejem, békésen rágcsálok és várom hogy visszaérjen, de a hirtelen fegyverdörrenés majdnem szívrohamot okoz. Felpattanok az asztaltól, azt sikerül is arrébb tolnom, amikor kirohanok a házból.
- Mi történt? Jól vagy?
Látom hogy a garázs falának dőlt, a fegyver meg a fűben hever. Lehajolok érte, ekkor észreveszem a csapdát, amit a testvérem rajzolt, gondolom. A lövedék lyukat ütött ott benne. Remélem nem lőtte meg magát.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 25, 2020 1:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

Csak nem sikerül semmi káromkodást kihúzni belőle, csak dörmög, felhúzza az orrát és morog. Ezek csak jelei, hogy kezdem kihúzni nála a gyufát, de ennyi sem kellett eleinte, hogy káromkodjon, mi változott meg?
- Jó, nem nézek oda sóhajtok fel és a plafont kezdem el nézegetni és úgy beszélgetünk tovább, én meg továbbra is pimaszkodok vele, mert nem tudom hol a határ és amúgy is, amilyen angyal ellenes ő is, meg a Crusader apuka is, biztos, hogy inkább ellenségként kellene kezelnem őket, mint szövetségesnek.
- A keleti falon túl is veszélyes volt, mégis megúsztuk sebesülések nélkül. Jó, nem összehasonlítható egy démonokkal teli szektorral, meg az ő tapasztalataival, hogy ilyen terepre kivezénylik, talán nem is mentem volna, mert elég öngyilkos küldetésnek hangzik amúgy. mikor megemeli a hangját mosolyogva nézek azért rá, mert ezek szerint haladok a bosszantásával és ez talán csak még egy kis plusz, hogy kihúzzam a gyufát. Érdekel, mit tenne velem, ha begurulna. Megütne? Merne bántalmazni engem vagy csak inkább árulkodik ismét és kapok még több szobafogságot. Mondjuk mivel itthon akar maradni, az egyenlő lenne azzal, hogy a nyakára járok őt idegesíteni, ha meglépi.
- Kellene egy centrifugáló, amibe bele tudom tenni úgy a kéncsöveket, hogy ne törjenek össze, kell mikroszkóp, meg ilyesmi dolgok, de ez a kettő a legfontosabb, szerintem a saját szobámban is elférne amúgy. Ezeket a dolgokat biztosan nem fogja tudni beszerezni, szóval eleve halott ügy az egész, a legegyszerűbb a bázis laborját használni, csak szabaduljak ki innét végre.
- Akkor, ha ennyire nincs jelentősége, nem adod nekem a tollat? Lehet találok benne valami port vagy akármit, amiből lehet következtetni, hol szárnyalt azelőtt, hogy a démonnál kötött ki. Meg kell szereznem és el kell égetnem a többivel együtt, mielőtt valami kereső rúna vagy bármi eszébe jutna bárkinek is, nem hiányzik, hogy hozzám vezessenek a nyomok.
- Ja, a kart elégettük, csak egy ujja van egy üvegben, mert nem akartam egy egész kart magammal cipelni, a táska is kuka volt a bűzétől. De pár nap és valójában a laborban meg tudom vizsgálni, ha beengednek oda. Igen, ha beengednek, annyira nem ismer senki sem, nem mutattak be mindenkinek, hogy az elveszett Crusader unokatestvér lánya vagyok, aki tovább erősíti a család vadász tagjait. Nagyon kezd elegem lenni, csak a tollat akarom.
- Beszéltél mással is Athlanról amúgy, meg arról, amiket mondott? Szerencsém van, hogy Zagar annyira nem rakosgatja össze az információkat, amiket Athlan mondott és amivel már találkozott az erdőben is. Ugyanaz a toll ott is és egy démonnál és persze a képletben ott vagyok én, aki senkivel sem barátkozik és semmit sem tudnak róla. 
- Áh, az utolsó két fegyó! De jó, mindjárt végzünk. Előrehajolok, hogy összerakjam a fegyvereket, most már könnyű dolgom van. Végre lenyugodtam egy picit, szóval nem félek, hogy tollas baj lesz, hacsak nem történik valami váratlan dolog. Amint elkészülök, akkor a vödörbe pakolok és elindulok kifelé vele, hogy letegyem a helyére.
- Kiviszem a garázsba jegyzem meg és távozok is, mert fogalmam sincs, miről beszélgethetnénk még. A garázs előtt azonban nem veszek észre egy csapdát, amibe belesétálok és mintha egy láthatatlan falnak ütköznék megállít. Persze most ne essek pánikba... Már hogy a fenébe ne, hát innen csak egy kiút van, ha valaki megtöri a pecsétet és erre csak egy embert tudok megkérni. ~Biztos van valami más mód.~ Lerakom a vödröt és azon gondolkozom, hogy ha elsütném a vadászpuskát, talán az elég lenne, hogy tönkretegyem a kört. Aztán majd kitalálom, miért is lövöldözöm vele a földet máskor. Remek a kezem, ahogy a fegyverért nyúlok és elsütöm. Elképzelni sem tudom, hogy sikerülni fog-e, de szinte biztos, hogy Zagar hamarosan meg fog jelenni, hogy mi van. Sikerül a jelet tönkretenni, szóval hatástalanítottam. Elejtem a fegyvert és a garázshoz sétálok, hogy nekidőljek háttal. Kattog az agyam, hogy mit mondjak majd. Szerencsére annyira nem látszódik, hogy volt ott jel, akkor bele sem sétáltam volna. Mennyivel jobb egyedül itthon lenni.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5