Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 13, 2019 9:57 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Mammon! Smile

Először is hadd jegyezzem meg, nem semmi a tempó, amit diktálsz! Azt hiszem, még az általam küldött olvasnivaló nélkül sem készültem volna el ilyen hamar, és tekintve a lapod minőségét, csupán azt tudom mondani, hogy le a kalappal! Wink

Nagyon örülök, amiért megtartottad a pb-t, noha az általad megálmodott Mammon személyiségét elnézve egy cseppet sem meglepő! A sétapálcával járó, német szavakért rajongó démonhoz jobb arcot el sem tudnék képzelni Very Happy
És ezzel át is térnék a lapod lényegi részére, ami mint fentebb említettem, ilyen fénysebesség mellett is minőségi munka lett. Tetszik a fogalmazásstílusod, jól illik az arisztokrata gyilkológépünkhöz az E/3., de komolyra fordítva a szót tényleg nagyon gördülékenyen fogalmazol, amit öröm olvasni. Főként, ha ilyen szívhez szóló és kedves tartalommal töltöd meg, mint egy angyal naturalisztikus megjelenítésű kínzása, Cass és Drake likvidálásának fantáziadús módjai, és az angyali fajnak beígért fene, ami után fognak még sírni a Teremtőjükért! :DD Biztosan elfogult vagyok, de engem megvettél egy-egy morbid szófordulattal és elképzeléssel, hát még azzal, hogy ilyen lelkes tervei vannak a mi legújabb Mammonunknak *-*
Eleinte megmondom őszintén, azt hittem, az emberiség ellen szeretne nagyobbat puffogtatni, mint egy falunap, és el is tűnődtem, hogy az nem feltétlen jó még a démonoknak sem, de így már egészen világos, mit értett a legnagyobb koncertjénél is nagyobb alatt. Ha valóban sikerül neki fellépni ilyen mód az angyalok ellen, az tényleg nagyot fog szólni Very Happy Mellékesen hadd jegyezzem meg, nagyon ötletes az elképzelés!

És ezzel zárnám is az elfogadómat - érdemes a csúcson, az angyal-kór meg kérdés nélkül az! -, mert a lapodat elnézve minél előbb szeretném látni, miféle csúnyaságokat fogsz alkotni a játéktéren  szemöldökemelgetés Csupán ismételni tudom magamat, egy frappáns és szépen összeszedett karakterlapot tártál elénk, ami után már csak azt mondhatom; a legnagyobb szeretettel köszöntünk téged az oldalunk tagjai között!

A szükséges foglalókat még ejtsd meg kérlek a játék előtt, utána viszont hajrá, igázd le az angyali népet! fanolos *Cass a háttérben erőteljesen tiltakozik.*


Jó szórakozást kívánunk! Smile


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Mammon


Mammon Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 13, 2019 8:30 pm
Következő oldal


Nincs szebb halál a Feketénél
Keresett
Nagyon sok


Mammon
Karakter információ
Család - Három ”testvérem” van, már ha lehet így hívni őket. De nem igazán foglalkoztat a hogylétük.

Mi a beosztásod - Én vagyok a nagybetűt Pestis. Mi dolgom lehetne? Annyit segítek, hogy szeretném megismételni a legnagyobb koncertemet, amit 1347 és 1352 közt adtam elő, csak ha lehet, akkor még nagyobb sikerrel, legalább annyival, hogy az a régi ne legyen több, csak egy kis falunap.

Melyik oldalon állsz? - Névleg Lucifer oldalán, de a bedobozolásom alatt volt időm gondolkodni, már amikor nem egy idegesítő angyal károgását kellett hallgatnom. A legjobb, ha a saját oldalamat választom, és a saját terveimet valósítom meg.

Városod - Ahol éppen lennem kell

Porhüvelyem neve - Nem igazán van szükségem rá.
Harry Lloyd
Cassael
A Pestis lovasa
Démon
Mammon
Maradjon még titok

Karakter képességeinek leírása
- Halhatatlanság: Lelőhetsz, felnégyelhetsz, felgyújthatsz stbstb, de meg nem fogok halni, ezektől biztosan nem. Legyél kreatívabb, sokkal kreatívabb, arkangyalok se tudtak megölni.
- Alkukötés: Aprócska, kicsiny lelkedért cserébe teljesítem a kívánságod. De manapság nem ez köti le a figyelmemet.
- Emberfeletti erő: Ha szeretném, akkor egy embert úgy törnék ketté, mintha csak egy szál gyufa lenne.
- Telekinézis: Sosincs gond a dugóval az autópályán, úgy választom ketté, mint Mózes tette azt a Vörös tengerrel. Kíváncsi vagyok, hogy vajon menne ez egy repülővel is, egyszer biztos kipróbálom.
- Megszállás: Nem tudom, hogy mi szükségem lenne rá, de igen, képes vagyok arra is, hogy megszálljak másokat, de amióta van saját testem, nem látom ennek nagy szükségét.
- Mágikus, okkult tudás: Azt hiszem, hogy nyugodtan hívhatom magamat profinak ezen a területen.

A Pestis energiái: Én lennék a Pestis maga, betegségeket terjesztek, belőlem fakad minden, ami felzabálja a halandók testét, és végül minden testüregükből vér folyik, ezt mindent nekem köszönhetik. Minél fertőzötteb egy hely, annál jobban érzem magamat, és erősebb vagyok, de ez fordítva is igaz.  Minél tisztább egy hely, annál gyengébb vagyok. Szerencsére manapság nehéz ilyet találni. S hála annak, hogy azok, akikben halandó vér is csorog, azok fogékonyak a betegségekre, nem jelent túl nagy gondot az, hogy egy kis náthából hamar valami más legyen, mondjuk Ebola.

Minden történet rejthet titkokat
- Négy év, négy átkozott év abban a nyüves dobozban. Csak találjam meg, biztos, hogy tűzifát csinálok belőle, ahogy annak a nyomorult angyalnak is egyenként fogom kitépni a szárnyait, és lenyomom a Wallenberg torkán. Halált is lecserélték, és még ki tudja, hogy miről maradtam le. Mind ezt azért, mert egy értetlen, minden lében kanál angyal a hőst akarta játszani.- kissé ingerültem járkált fel-alá a nem olyan rég szabadult démon. A székhez kötözött, és a rúnák által fogvatartott angyal előtt, aki már biztos, hogy látott szebb napokat is. A ruhája cafatokban lógott róla, a haja csapzott volt, a bal szeme hiányzott, az ajkán alvadt vér, hála annak, hogy ki lett tépve a nyelve.
- Elnézésed kérem ezért a kis kifakadásomért. Megfogadtam a szabadulásom után, hogy változtatok magamon. Új testhez új személyiség is dukál. Éppen ezért gondoltam úgy, hogy a ruhatáramra is ráfér egy kis frissítés. Elegánsabb, nem gondolod?- széttárta a szürke, hosszú kabátját, hogy szabadabb rálátás legyen arra, amit Mammon viselt, elegáns, de visszafogott szürke zakót, alatta sötétebb mellényt, fehér inget és méregzöld nyakkendőt, és természetesen hozzáillő szürke nadrágot.- Persze, gondolhatnám, hogy még most is túl gőgös a fajtád ahhoz, hogy felemeld a tekinteted. De ezen segíthetünk.- a baljában tartott sétapálcájának a gombját (ami egy koponyát ábrázolt), az angyal álla alá helyezte, és megemelte a fejét.- Már is jobb. Tudod, egyszer biztosan szép lehettél, de azt kell, hogy mondjam, nem vagy az esetem. Igazából az a négy év cölibátus egész hasznos volt. Tisztábban látok.- leengedte a pálcáját, és leguggolt az angyallal szemben.- Tudom, hogy rosszul indult ez az egész beszélgetés. Tudod, nekem nem veled van a bajom, hanem az egyik testvéreddel, az a mocskos szárnyas, aki bezárt, Cassael. Ha elmondtad volna, ami érdekel, akkor nem tartanánk itt, meg lenne még a nyelved, a szemed, és melleid is… amikért igazán kár, szépek voltak, nem túl nagyok, de formásak. Annyi baj legyen, a Höllenhundomnak is kell valamit enni.- kiegyenesedett és hátat fordított a rabjának, majd elindult a raktár fala felé, közben a sétapálcáját az egyik kezéből a másikba dobálta.
- Tudom, nem túl eredeti név. Höllenhund, Pokolkutya, de mindig is volt egy kis vonzalmam a német szavak iránt. Erőteljesek, határozott hangzással rendelkeznek. Olyan nyelv, amiről tényleg elhiszed, hogy meg tudja hódítani a Világot.- elkezdett visszasétálni az angyalhoz, és az ujjai közt pörgette a sétapálcáját, majd a végét az angyal arcához nyomta és oldalra fordította a fejét. Arcára kiült az undor, de ez inkább szólt a másik lényének, mintsem annak, ahogyan kinézett.- De ne legyünk telhetetlenek. Még így is a hasznomra lehetsz.- sokat sejtető, fenyegető félmosoly jelent meg az ajkán, és bár a megkínzott szárnyas ezt nem látta, de mintha érezte volna, fájdalmában hangosan felnyögött.- Mindig is idegesített bennetek az, hogy akármit teszek, akármennyire is akarom, sose kaptok el semmit, még egy apró szénanáthát se, semmi. De most, hogy a kezeim közt vagy, azt hiszem, ideje, hogy elkezdjek egy kicsit foglalkozni ezzel a problémával is. Miután letéptem annak a rohadt galambnak a szárnyait, és a saját, kitépett gerincére tűzőm annak a rohadt vadásznak a fejét, akkor, akkor jön az igazi munka. Elkészítem a fő művem, egy betegség, ami csak a fajtádra fog hatni.- gyengéden az angyal arcához ért, és megsimogatta azt, mire az beleharapott a kezébe, amire a válasz egy hatalmas pofon volt.- Még egy ilyen, és újsággal fogom elverni az orrodat.- bár vigyorgott, szemében lángolt a harag, ám hamar úrrá lett rajta, és ahogy jött a dühe, úgy múlt el, nyugalmat erőltette magára, miközben a harapás nyomát dörzsölte.- Ahogy mondtam, mielőtt félbeszakítottál, egy betegség, amitől ki fog hullani a tollatok, úgy potyogtok le az égből, mint azok a bizonyos békák Egyiptomban. De mire földet értek, már nem lesz bennetek élet, nem lesz gyógyulás, nem lesz hazatérés, nem lesz semmi, csak a rideg, és biztos halál. A fajtátoknak vége lesz, és egy kis szerencsével még Luciferre is hatni fog, és végre a fajtám lesz a domináns ezen a sárgolyón.- megigazította a kabátját, majd felvette a kalapját és elindult a kijárat felé.- Nem kell aggódnod, nem fogok elfelejtkezni rólad, amint itt az ideje, visszajövök és kezdhetjük a kettönk kis játékát… oh, de azért hozok majd egy TV-t, ne unatkozz annyira.- nevetve lépet ki a hóviharba, valahol az ismeretlen közepén, és a fémajtó becsapódásával sötétség lett úrrá a helyiségben.


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2