Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 23, 2017 5:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Tasy & Amy
Regret is for suckaz

Ritka eseményre gyűlt össze a városi csőcselék. Pár gazdag manus úgy gondolja, hogyha ingyen ebédet osztogat a rászorulóknak havi egy alkalommal – vagy tán sűrűbben, nem mindig követem őket nyomon – akkor megtarthatják gazdag feneküket a kényelmes bőrszékükbe.
Oh, hogy mindezt honnan tudom? Jártam egy-két ilyen nagyobb muki otthonába. El kellett csakliznom ezt-azt tőlük, melyek annyira nem is fontosak számukra. Egykor talán az volt a családnak, amikor voltak még értékek, amikor az angyalok nem lepték el a városainkat. Nah igen. Szóval hiszékenyek a balgák, pedig ha tudnák, hogy mindez csak azért van, hogy nekik majd jobb legyen, ha majd lesz választás. Holott eme csőcselék nem fog elmenni szavazni, vagy csak egy kis részük. Mindannyian tudjuk, hogy nem lesz változás, ugyan mindegy kik ülnek azokba a székekbe. A csőcseléket csak és kizárólag az ingyen zaba érdekli.
Részben engem is, habár inkább a megtömött pénztárcák szaga vonz ide most is.  Sokan kijönnek ide, hogy kampányoljanak, mosolyogjanak és kezet fogjanak a szegényekkel. Talán még fényképeznek is, hogy a legközelebbi hírlapokba tetszelegjenek. No, én ilyenkor szoktam hátulról kizsebelni őket. Elítélhettek, de nekem ebből van a kenyerem.
Egy szónak is száz a vége, én ezért jöttem ki ide ma is. Egy halom fatákolmány tetején guggolok, élvezettel nyalom a fagyimat, miközben unottan nézek le a tömegre. Mellettem a már megszokott kávés pohár ott figyel. Elszomorít a látvány, a velem egyrangúak láttán. Sokan vagyunk még így, kik képtelen megélni. Minden a leleményességünkön múlik.
A hatalmas tömegbe azonban feltűnik valami szokatlan. Egy kis termetű lány a tömegen próbál átgázolni, de hasztalan.
Mégis hova ilyen sietősen? Oh szegény… Nézem, ahogy a tömeg jobbra-balra taszigálja szerencsétlent. Magamba sóhajtva dugom a jégkrémet a telis pohárba és ugrok le a fahalom tetejéről. Térdig élő magasított talpú csizmámmal és vékonyka testemmel magabiztosan megyek előre. Ismernek már a környéken, néhányan utat adnak nekem. Akik nem – s akik épp a lány közelében vannak – nem teszik.
- Hé, seggarc, nem kellene arrébb állnod? – kapom el az ismeretlen lány vállát – Mondd Clarice, mit mondtam neked, a tömegen való átjutásról? – pirítok rá, noha csak tetetett szigorral – Mindig használd a könyököd és a lábadat. De akár a fogadat is… - fintorgok rá az egyik nagydarab hajléktalanra. Még rá is vicsorítok, miközben óvón ölelem a lányt és arrébb indulok meg vele. Szabad kezemben lévő jégkrémes kávébe belekortyolva, hatalmasat cuppantok.
- Ez valami isteni! – kiáltok fel, mire a tömeg elég szúrós tekintettel fordul felém. – Most mi van? – kérdezem fennhangon, de sokan csak legyintenek. Ha akarja a lány, ha nem, kiviszem a tömegből – Rossz ötlet tolakodni errefelé. Vagyis a tömegen át, van egy jobb módszer erre – mosolygok rá kedvesen végül.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 18, 2017 11:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
T


Natasya & Amy

"Nem az igazságra van szükségünk, azt ismerjük magunk is, és nem tudunk mit kezdeni vele - vigasz kellene nekünk és segítség."

Már rég nem jártam a szegények között. Sok dolgom akadt az elmúlt időkben, de a mai napra fel tudtam szabadítani pár órát arra, hogy elmenjek segédkezni. Ilyenkor mindig megpróbálok elbújni a ruháim mögé. Nem akarom, hogy tudják ki is van ott. Nem akarom, hogy azt higgyék csak a jó reklám miatt csinálom, hogy ezzel segítsem esetleg nővéremet, vagy keltsem fel a figyelmet magamra. Nem azért csinálom, hanem csak azért mert szeretek segíteni. Lehet, hogy nem mindenki érdemli meg, de mikor rám pillant egy koszos, kopott ruhába bújt gyerek csillogó szemekkel mikor odaadom neki az aprócska kis csomagot… Nah azokért a pillanatokért csinálom.
A legkopottabb ruhámat veszem elő és a kedvenc kapucnis pulcsimat. Baseball sapka, rá a kapucni és már indulok is. Balut most kivételesen otthon hagyom. Féltem őt és sokan félnek a kutyáktól. Vele is csak kitűnnék a tömegből. Azt meg ugye nem szeretném.
Fayenek csak annyit mondom elmentem, nem részletezem. Szerintem úgy is rájön magától, hogy hova megyek ilyenkor. Biztosan vannak kémjei. Simán kinézem belőle. A lépteimet sietősre fogom. A gazdagok között viszont ezzel a szereléssel nagyon is kitűnök, így semmi kedvem nincs összefutni egy beképzelt f*szkalappal, aki neki áll majd kérdezősködni és még a rendőröket is a nyakamra hívja. Kisebb utcákat választok. Ott ritkábban sétálgat az elittje.
Mire a szegények negyedéhez érek már rég folyik az étel osztás. A tömeg igen hatalmas. Próbálok átvágni rajta, de nem a legegyszerűbb, főleg nem egy ilyen kisembernek, mint én. De nem adom fel a küzdelmet. Elég határozottan nyomulok előre, hogy eljuthassak az osztogatókhoz.


Öltözet: - ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -
reveal your secrets

Raiden


Ingyen konyha       - Page 2 E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Ingyen konyha       - Page 2 205306
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Ingyen konyha       - Page 2 Sexy-Jason-Momoa-GIFs
☩ Reagok :
174
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 02, 2016 4:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


****
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2