Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Hadriel •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Hadriel Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
754
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 01, 2019 9:02 pm
Következő oldal


Hadriel
Szabad
Rang • Bukott
Play by • Ewan McGregor
Kora • Időtlen idők
Karakter információA barátom voltál, a fivérem. Az, aki a legközelebb állt hozzám, odafent. Sosem telt úgy el idő, hogy ne tértél volna be szerény irattáramba, ha másért nem, hát azért, hogy megtárgyaljuk a Földön zajló eseményeket. Szeretted személyesen is elmondani azokat, amelyeket odalent éltél át, milyen megfogni egy könyvet, milyen érintése van a pergő homoknak, a harmatcsepptől terhes falevélnek. Szenvedéllyel meséltél az emberek világáról én pedig szívesen hallgattam minden szavadat.
Jó harcos voltál, ám az idők teltek és ahogy teltek, úgy változtál. Minél többször jártál lent, annál kedvtelenebbül jöttél fel újra és újra. Szemmel látható változást nem vettem rajtad észre, még ha fel is tűnt volna, sem tudtam volna hova tenni. Angyalok vagyunk az érzések nem igazán a mi terepünk.
Fogalmam sincs, hogy mi történt veled azon a végzetes napon, mégis tisztán emlékszem minden részletére. Irattáram ajtaját angyalok törték be, utánad érdeklődtek. Nem tudtam mit mondani annál, amit tudtam. Semmit. Faggattak rólad, és nem tudtam mit felelni, majd csak megtiltották, hogy elhagyjam szeretett termemet.
Bukásod híre hirtelenül ért. Ha akkor éreztem volna bármit is az a szomorúság és a zavarodottság keveréke lett volna. Nem értettem, hogy mi történt, nem tudtam, hogy mi történt veled. Nem láttam semmit, ami bűnre hajazott volna, Atyánk szavát mégsem vontam kétségbe. Elhittem neki, hogyha úgy vélte, hogy bukásra vagy ítélve.
És soha nem tudtam meg az indokot.

Évtizedeket vagy tán évszázadokat éltél odalent, (eme tekintetbe rugalmas vagyok láv hág ) mégsem szalasztottam el egy pillanatot sem az életedből. Nem tudom, hogy tudtad-e, hogy figyellek, de szemmel láthatóan nem akartad visszanyerni Atyánk kegyeit. Éltél a mának, eleinte nem érdekelt semmi. Megtanultál szeretni, gyűlölni, ölelni, eltaszítani. Megtanultad a szomorú valóságot, hogy örök életed inkább átok, mint áldás, kiket megkedveltél eltűntek mellőled.
Mire az apokalipszis eljött és Gabriel katonái lecsaptak jöttél rá, mi a dolgod. Ekkor kezdtél el igazán segíteni az embereknek, ám ezt én már nem láthattam felülről. Segíteni akarod őket, bármennyire is irtózol tőlük – vagy éppen Gabriel segítségére siettél, hogy megöld őket?

Két éve taszított ki a menny magából, jó ideje már annak, hogy Amara próbálja átvenni a hatalmat a világ felett. Eleinte kerestelek, ám nem találtalak, a menny azonban kivetett magából minden élőlényt. Számíthattál rá, hogy engem is, vajon megkeresed egykori szerető húgodat?

//A történetbe és bukásod okába nagyon rugalmas vagyok, ahogy minden másban is. Nem is igazán ragaszkodom a leírtakhoz, ez csak egy támpont. ^.^ A pb kapcsán meggyőzhető vagyok, mégis szeretném Ewan arcát megtartani, annyira ezerarcú egy színész és annyira angyaliak a szemei, hogy szerintem teljesen illene bármilyen karakterhez.
Sok játéklehetőség van a fejembe. Szeretném ha olyan vinné el, aki a keresőjén túl is el tudja képzelni az életét és másokkal is szívesen játszik. ^.^//
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7