Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér •
Anoz
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 28, 2019 7:09 pm
Következő oldal
A IV. kor 617. esztendeje

Aneliath az egykori hatalmas aenori uralom, a Fény Birodalmának utódja, mely mind a mai napig küzd azért, hogy ismét elfoglalhassák méltó helyüket a birodalmi trónon, mint az utolsó aenori császár egyenesági leszármazottai. Birodalmunk sorozatos változásokon esett át az utóbbi évtizedekben, nem csak új provinciákat szerzett és vesztett el másokat, két lázadást is átélt húsz év alatt, s mivel a jelenleg uralkodó II. Aerith Királynővel sokan elégedetlenek, az emberek máris ismét forradalomról susmorognak füstös falusi kocsmák mélyén. Egyesek például szívesebben látnák ott a királynő fivérét, mások pedig az unokatestvérét, a vörösalföldi herceget – számos bátor (vagy épp botor) akad, aki szerint a monarchiát meg kell szüntetni. Egy bizonyos: nyugtalanság költözött az emberek szíve, épp úgy, akár a tájra.

Nem mindenki tör ugyanakkor hatalomra, van, aki csak az életével szeretne boldogulni, megélni a másnapot anélkül, hogy egy kukorix felfalná, vagy elragadná az Álomkór, esetleg az asszony állítana bökőt a hátába, mert ismét túl hathatósan bámulta a kocsmárosné kebleit.

Van, akit nem mások, hanem saját démonai tartanak csapdában; habár számuk jelentősen megfogyatkozott, az idősek állítják, a mostani sárkányvérűek, az elemek mágusai, erősebbek, mint bármikor, s sok esetben veszélyt jelentenek bárkire.
Az Árnyékúr neve is felmerül heveny, borgőzös viták közepette; egyesek szerint mendemonda, mások viszont váltig állítják, hogy visszatérni készül. S ha így lesz, ki állítja meg előretörését ez alkalommal? A királynő, kinek legnagyobb dilemmája, mit vegyen fel reggel? A grófok és grófnők, akik saját családi drámáikat igyekeznek leplezni? Vagy a bárók, akik közül sokan mindig egyre többet akarnak elérni?

Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fűszerezett olvasztótégelyben?


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7