Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Ophilia


Kínai nagy fal - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 16, 2019 7:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Cassael
It wasn't your fault. It was mine, for believing every word you said
A metsző szél a hajamba kap. A nyár forrósága nem égeti a bőrömet, az égen szürke felhők tornyosulnak. A hideg nem bántó, a nyár ellenére mégis a bőrömet cirógatja, libabőrössé tesz. Megnyugtató látvány ez a csend. Nincs itt más csak a szél, még a madarak is elbújnak ebben a kezdetleges ítéletidőben. Lehunyom a szemeimet és élvezem a pillanatnyi békét. Ruhám egyenletesen simul bőrömhöz, ahogy hátra fújja a vihar jellegzetes szele.
Jól esik a magány. Ki kell tisztítanom a fejemet, az elmémet. Gondolkodnom kell, az pedig nem megy, ha túl közel vagyok a démonhoz. Lelki szemeim elé villan a jégkék szempár azzal az ádáz mosollyal ajka szegletébe.
Szemeim rögtön kipattannak, szürkés íriszeimet a zöldellő hegyoldalakra simítom. Hajlanak a fűszálak, gyönyörű táncukat lejtik a legszebb természeti jelenség előtt. Nem tehetnek mást, ez a természet törvénye, melyet követniük kell.
Földhöz vannak kötve, begyökerezték magukat, fontos részeit képzik az ökoszisztémába, mégis tehetetlenek. Akaratlanul is hasonlóságot vélek felfedezni közöttük és köztem. Gyenge vagyok, mint a harmat. Mint egy fűszál. Fontos tagja az életnek? Senki sem gondolja így. Ez nem igaz, mégis.
Kezeimmel megszorítom a fal peremét. Érzem, ahogy vékony ujjaim alatt serceg a kődarab. Ellököm magam tőle.
- Gondolkodj inkább a lényegen - próbálok fókuszálni magamra.
Mégis mit lehetne tenni? Amara szemmel láthatóan nem kéri a segítségemet, többet pedig úgy érzem, hogy képtelen vagyok tenni. Ramiélen van most a szeme, az ő útját kell egyengetni. De miként tehetném, ha kétségek ébrednek bennem? Amikor végre azt hinném, hogy ez a helyes, akkor jön Ő és minden érvelésemet alapjaiba rombolja le. Fejemet röviden rázom meg, tincseimet hiába tűröm fülem mögé, hasztalan. A felhők egyre sötétebbek, a szél egyre vadabb, mintha el akarna mindent tüntetni a világról.
Valami idevonzott, erre a helyre. Egy érzés. Nem emlékszem, hogy valaha is beszéltem volna bárkivel is erről, hogy mi is a kedvenc helyem. Hogy mi az, amit a legjobban csodáltam odafentről. A megépítése tudom, hogy hagy kivetni valót maga után, mégis…
Az egyik torony mellett megállva kezemet óvatosan húzom végig rajta. Átérzek minden apró rést, minden apró kitüremkedést.
Mit keresek valójában itt? Mi az a hiányérzet, mely ennyire kínoz? Szívtelen mellkasomhoz nyúlok. Vajon meddig élhet egy angyal ténylegesen szív nélkül? Még akkor is, hogyha erre fizikailag nincs is szükségünk? Nem értem, hogy miért számít, miért számítana épp most. Már a vég kapujába vagy, Ophilia.
Legyen hited. Elhagyott mindenki, te is lehagyod őket.
reveal your secrets

Ophilia


Kínai nagy fal - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 16, 2019 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Pic':
 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2