Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Brooklyn - 10. szektor •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 24, 2020 7:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


to Mazikeen
Nem örülök neki hogy a dögjét a nyakamra küldi, ezzel megmásítva a tervemet, hiszen akkor lenne hasznos, ha látnánk a démonokat is. Mindegy. Már fent vagyunk az emeleten, a dög morog, én meg rászólok.
- Figyeld az ajtót!
A nyakörv fordul egyet a tengelye körül, én pedig a környéket mustrálom. Nem sokat kell várni. Maze hamarosan eltűnik az épület takarásában, a mozgó vörös testek megjelennek a távcső képében. Úgy látom nem csak pokolkutyák, de impek is jöttek. Utóbbiak elkezdenek rosszalkodni, veszekedni, némelyik táncolni. Idegesítő, mert az egyik hordót feldöntik a dulakodásban. Azt hiszem nem kellene a végtelenségig várni.
- Egy rakás idióta!
Morgok magam elé, amire Pain megint morog egyet. Egy rossz mozdulata lesz és addig élt. Aztán azt mondom, hogy nekem jött. Bár sok gondom nem kerekedik vele a morgását leszámítva, kb. olyan a szituáció, mint Drake-el a rádión. Csak a kutyának nincs egy értelmes megjegyzése sem. Olyan érzésem van, mintha vele figyelne meg Maze, aminek nem örülök, szóval biztos hogy a következőnél nem itt lesz! Nah, de térjünk vissza a veszekedő és táncikáló bagázshoz, egyre többen és többen lesznek, talán negyven kutya és tíz imp? Körülbelül ennyi lehet ezen a területen, hiszen elszórtan vannak az egész szektorban. Meglövöm az egyik hordót, de nem történik semmi. A kutyák idegesen fülelni kezdenek. No, ezért kellett három hordó, de most már csak egy van! A következőnél már berobban a benzin, először az akna, aztán a mellettük lévő hordók és aknák, aztán az egész kút. Másodpercek alatt történik meg. Én a robbanást megúszó egyedeket veszem most célba, egy kettő már elkezdi összeszedni magát és kirohan a fekete füstből. Az impeknek biztos harangoztak, a szökdöső kutyákat pedig én szedem le egyesével, de nem mindet. Négy vagy öt annyira közel kerül a házhoz, hogy azokra már Maze marad. Még pár percig a területet pásztázom és hallgatom a lenti dulakodás apró zajait, de aztán leszedem a sniperről a távcsövet, és kettőbe szétszedve mélyesztem a táska rejtekébe a fegyvert. Azt a hátamra húzom, a nyílpuskát pedig a kezembe véve, elindulok az ajtó felé, közben a távcsővel molyolok. Felszerelem rá.
- Pain, lemegyünk mi is!
A nyakörvem elindul lefelé, én meg utána. Mire leérünk, már csak a maradványokat látjuk, meg a rengeteg sok vért. Pain szóvá is teszi, ami érthető.
- Igen. Pain többet nem jön fel velem!
Szerintem ha logikusan végig gondolja, nem akarja hogy a nap végére megharapja a kutyája. Én pedig úgy vagyok vele, ha még egyszer fent lesz, addig élt! Sokkal hasznosabb és jobb neki távol lenni ettől. Meg tőlem is. Nem igazán érdekel Mazikeen véleménye erről, úgyhogy pont azt sem figyelem mit csinál, én elindulok kifelé, hiszen nem érünk rá szórakozni itt. A nap utolsó sugarai pislákolnak a horizonton és még hatalmas terület áll előttünk.

Az éjszaka alatt ötször megvolt ugyanez, az ez előttinél néhány démon is jelenést tett, akiket leszedtem. Úgyhogy számítok rá, ennél már több ide ér. Ez az utolsó. Itt térdelek a ház tetején, ez egy bevásárlóközpont, mert ez volt a kúttal szemben. Egyedül. Pain valahol a kút mögötti főutat rója magányosan, Maze pedig már az épületben lehet, mert nemrég kapcsolta be a zenét. A minta megint ugyanaz, a lökött impek ugyanúgy táncolnak és veszekednek, a kutyák idegesen járják körbe a kutakat, ahová a zenelejátszó lett elrejtve. Nem férnek hozzá, így még idegesítőbb lehet. Most elsőre berobban az egész. Sokkal kevesebb kutya ront ki a lángok közül, ami lehangoló, mert így a démon odalent unatkozni fog. Pár lövés és nem látok több rohangáló alakot az épület felé. Ellenben ahogy keletre fordulok a távcsővel, egy nagyobb, összefüggőbb masszát pillantok meg.
- Maze!
Emberszerű alakok, biztosan a démonok. Megelégelhették a randalírozást. Túl sokan vannak ahhoz, hogy elkezdjek lőni rájuk, így még meglehet az esélye annak, hogy időben le tudunk lépni innen előlük.
- Maze, itt vannak! Mennünk kell!
Még a távcsőbe bámulva figyelem őket, közben hangosan üvöltök a társamnak, aki valahol lent van.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 24, 2020 4:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To - Zagar
Pain kíváncsi, de ahogy látom Zagar annyira nem értékeli a társaságát, mert abba is hagyja amit csinál, mintha megrezelt volna tőle, amit persze megértek, egy pokolkutya sem arról híres, hogy barátkozni akarnának. Érzi az ember szagot és biztos érzi a foga közt omló húsának az ízét is, ha a vadászra néz, de nem fogja bántani, csak mert nem engedem. El is zavarom onnan, hogy őrizze az ajtót, nem örülnék, ha megölnék egymást itt és a legfontosabb, hogy a férfi rám figyeljen.
- Reméljük minden kúton lesz ilyen zene kütyü. Természetesen ismerek minden ilyen eszközt, szóval annyira nem lep meg, hogy elemet tesz bele, az már annál inkább, hogy használható elemeket talált hozzá, milyen szerencsés.
- Most csak megmutatod, mit kell csinálnom, milyen kedves Hümmögök egyet, mintha annyira tökkelütött lennék, hogy mindent meg kelljen mutatni és nem értem meg, ha elmagyarázza. Mikor elindul kifelé az ég felé emelem tekintetem és unottan fújtatok egyet. Pain persze morog, mikor Zagar átsétálna rajta, mert nem tervezett odébb állni az útból, szinte kísérti a sorsot, de elég csak ránéznem és abbahagyja és elfut a közelünkből.
Kimegyünk, az aknákhoz, én nekem nem kell feszítővas, leszedem a tetejét anélkül is és félredobom, már csak egy kis erődemonstrációként, utána pedig jöhetnek a hordók is, szépen felsorakoztatva állnak és még azt is megmutatja, hogyan helyezzem el az aknához és utasítgatni kezd, amire azért felszalad a szemöldököm és gonoszan elmosolyodom, persze, azt lesheti, hogy ezt annyiban hagyom majd. Van olyan kedves, hogy a magnó kezelését is megmutatja, amit átvéve csak a kezembe tartva gondolkodom, hová is tegyem, mert nekem nincs zsebem, szóval leteszem a hordóra.
- Oké, de Pain veled tart a tetőre, a biztonság kedvéért. Miért küldeném el őt az utakra, amikor ott van a legnagyobb biztonságban és ha valami feljutna, akkor azt elintézi. A pokolkutya fel is tűnik és én csak villantok egy kedvesebb mosolyt, ahogy látom távozni őket. Megteszem, amit kér, odacipelem a hordókat az aknára, nincs benne számomra semmi megerőltető. Felveszem a magnót és már megyek is a kúthoz, elindítsam a zenét rajta, majd gyorsan beiszkolok a háztömb aljába. A pokolkutyák csak úgy gyűlnek, mert idegesíti őket a zene és pár imp is odarepül a közelébe, hogy megnézze mi történik Megvárom a robbanást és akkor egy sötétebb helyre húzódok, ahol magamhoz idézek egy impet. Zagarnak van más dolga is és Pain ott van vele, nem eshet baja egyelőre.
- Vidd az üzenetem a vezetődnek. Át is adok egy papírt, amire időközben a véremmel írtam, amíg várakoztam a robbanásig. El is küldöm az impet és nekilátok az érkező túlélők lekaszabolásához, akik időközben rájöttek, honnan is érkezik a halálos ítéletük. a kardommal csak úgy aprítom őket, a mellkasuknál a szívüket ketté szelve, rendes kis fekete vérfürdőt készítve odalent. Amint nincs már több túlélő, akkor megvárom, hogy lejöjjön Zagar és csatlakozzon hozzám, eme csodás színtéren, mit démonvér borít és tetemek.
- Mehetünk tovább? Kérdezem a szemöldököm emelgetve és megtörlöm a kardom egy elhullott pokolkutya testén. Pain azért nem viseli olyan jól a dolgot és kicsit morog, de nekem úgysem fog esni, tudja kihez hűséges.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 23, 2020 9:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


to Mazikeen
Talán a tervem figyelmen kívül hagyta a helyszínen megjelenhető démonokat, de ez nincs így. Azért vannak nálam angyalpengéből készült golyók a fegyverhez. Csak ki kell cserélnem és bumm a fejbe! Persze ha túl sok jelenik meg egyszerre, az gáz lesz! És erre még ki kell ötölnöm egy vésztervet, de addig rengeteg időnk van, közben fejben össze fog állni ez is. Most a lejátszóval szórakozom, találok pár elemet, az egyiket éppen belerakom, amikor a dögje mellém érkezik. Erre az időre megállok és figyelem az önjáró nyakörv érkezését. Egyszerre mulatságos és rémisztő. Aztán ahogy a lehelete a karomra vetül, már felborzolja a kedélyemet. Nem tudom. Most barátkozni akar, vagy csak elgondolkodott melyik karomat tépje le? Aztán Mazikeen hangja csendül és gyorsan eltessékeli mellőlem. Szinte biztos hogy az egyik gyenge pontja az ez a dög! Megejtem az elem cserét, ő pedig ideül elém. Felfelé tekintek rá a kérdését követően.
- Ha csak nincs jobb ötleted, úgy arra gondoltam a zenével csaljuk ide őket!
Most már működik, a gombnyomásra megjelenik a lejátszási lista.
- Igen. Kerületről kerületre. Te fogod intézni a benzinkúton a dolgokat.
Csak Village People van rajta. Hóhó! Ezek jót fognak bulizni! Nem a kedvencem, de ismerem a legtöbb számukat, úgyhogy beállítom lejátszásra a Y.m.c.a-t. Felhúzom a hangerőt kokszra és folytatásos lejátszásra állítom, ha netán lejárna a szám, akkor kezdje a következőt, aztán elrakom a zsebembe a kütyüt.
- Még keresnünk kell benzines hordókat. Gyere! Megmutatom hol vannak az aknák.
Kifelé indulok, közben kerítek egy feszítővasat, vagy ahhoz hasonló bármilyen vasat, ami kampóra végződik. Odakint az aknák könnyen felismerhetőek, mindegyiken van egy kis fogó, amibe beleakasztva a kampót, felfelé lehet húzni a tetejét és már nyitva is. Nem messze, a ház oldalánál pedig fellelhetőek azok a bizonyos benzines hordók. Egyet én magam gurítok az egyik akna fölé, de ott már felállítom, nehogy elguruljon onnan. Utána Mazikeen-hez lépek, a zsebemből kivéve neki nyújtom a zenelejátszót.
- Két hordó kell a másik két aknára. Aztán megnyomod a lejátszás gombot, és felrakod a kutak tetejére, ott nekik elérhetetlen.
Megmutatom neki hogy működik, aztán hagyom, hadd vegye el. Körbenézek, és nem messze innen van egy két emeletes ház, ami pont kellően távolabb van és jó rálátást biztosít a terepre.
- Én felmegyek annak a tetejére! Te meg gyere a földszintjére, védeni! Pain-t meg már most elküldheted innen a fenébe, az utakra!
Igazából nem szeretek parancsolgatni, de most kifejezetten jól esik hogy ugráltathatom ezt a megveszekedett démon nőstényt. Az előbbi morgásomból, és a mostani parancsolgatásomból biztosan elege van már. Nem akarom totálisan felbosszantani, viszont kíváncsi vagyok meddig bírja ezt az önfegyelmet. Ha jól emlékszem, akkor a találkozásunk alkalmával is hamar eljárt a keze. Várok egy kicsit, aztán elindulok. Az előbb mutatott épület ajtaja mögött fogok eltűnni.

A tetőre kiérve gyorsan lekapom a nyílpuskát és a hátizsákom. A tetőnek van egy fél méteres párkánya, ami mellé letérdelek. Elkezdem kipakolni a sniper részeit és összeszerelni, aztán a nyílpuskáról a hőlátó átkerül rá. A nap közben egyre inkább megy lefelé, nemsokára nyakunkon lesz az éjszaka. Mikor minden kész, a puskával a kezemben a kút felé fordulok. A bal kezem karjával félig a párkányon támaszkodok, és az ujjam a ravaszon, a másikkal betámasztom a fegyvert. Mazikeen talán épp most fogja bekapcsolni a zenét, még látom a célkeresztben és megfordul a fejemben hogy vajon mennyi ideig tartana kicserélni a golyót, egy speciálisra? Csak neki? Aztán Lucifer asszisztensét, vagy nem tudom kijét milyen egyszerűen kilőné egy vadász. Szép gondolat! Rühellem ezt a szövetséget, már amióta ott a tárgyaláson megkötöttük. Tutira hátsó szándék vezérli őt is a segítésben, mert ezeket mindig valami cél mozgatja. Kérdés hogy mi. Egyszer körbepásztázom a környéket, látom szaladni a ház felé. Mondjuk ő marha gyorsan itt lesz..alattam. Utána marad a kínos várakozás és a zenehallgatás.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To - Zagar
Annyira jó mókának nézünk elébe úgy érzem, hiszen a pokolkutyák egy része szót fogad nekem és persze lehet a démonok egy része is megtenné ugyanezt, ha nem egy vadász oldalán sétálnék be oda a pokolbéli teremtményeinket ölve.
Érzem, hogy veszélyezi a láthatatlan veszély, de hamar elintézem őket, szóval nem kell tovább aggódnia. Rá kell eszmélnem, hogy az a butuska nő nála pont nem nyerő, bár gondolhattam volna az esténk után.
- Igen, ha a robbanás széttépi őket, beleértve a szívüket, akkor biztosan. Válaszolok neki és odalépek a fegyvereimért, amiket felveszek a földről és az ujjammal törlöm le, amiről ennek köszönhetően csorog végig a fekete vér, amiért kár lenne, szóval lenyalom a cseppet és utána a számba véve az ujjam lépek vissza Zagar mellé. Kihúzom az ujjam, immár tisztán és megvonom a vállam, hát ha nem, akkor nem, nekem aztán mindegy. Elpakol én meg a földön szétterítem a táskámat, ami tele van fegyverekkel és kínzó eszközökkel, még olyannal is, amit ő biztosan nem látott eddig, nemhogy rájönne mire is kell használni. Egy övet veszek ki belőle és felcsatolom, ezen van két kard két oldalt, amire szükségem lehet. Tőröket is rejtek el a bokámnál a cipőbe téve és az övön is van számukra egy kis tasak. A többit visszacsomagolom és a hátamra dobom, nem okoz gondot, hogy magammal cipeljem, de nem fogom itt hagyni az is biztos.
- Jó, nem csinálok semmit, te vagy a főnök, én csak segítek. Megemelem megadóan a kezeim és elmosolyodom, de ebben most nincs sok kedvesség, utálom, amikor rám förmednek, főleg ha csak egy buta szerep miatt. 
- Mehetünk. Intek is a kezemmel, hogy csak utána, de azért igyekszem mellette menni inkább, nem szeretek más mögött kullogni. Amúgy is meg elkél a fedezés, mert a pokolkutyák nem hülyék és megpróbálnak bekeríteni, hogy hátulról támadjanak, egyszerre nem tud mindenfelé nézni és gondolom én fedezem őt. Az egyik karddal a kezemben sétálok mögötte és hárítom el a kellemetlen támadókat. A nyilait meg segítek összeszedni, mert sose fogunk végezni, nem értem miért nincs neki több, ez a nyolc nem valami sok, de nem szólok egy szót sem, amúgy is, így több időm van tervezni, hogy mi az én tervem. Azt hiszi, hogy egy robbantás után nem fognak ellene fellépni az itteni démonok? Hát nagyon téved, nem kellene ennyire lenéznie a fajtánkat, hiába van nála angyalpenge, nem sokra fog vele menni.
- Igenis! Hagy élvezze ki, hogy ő a főnök, követem és bemegyünk a kúton lévő üzletbe, ahol ő nekiáll szerelgetni valamit, én meg inkább csak megnézem, hogy van-e valami alkohol még itt eldugva valahol, mert megszomjaztam és jól jönne. Sajnálatomra nem találok semmit és el is húzom a  szám nem tetszésem jeléül.
- Min ügyködsz? Sétálok oda végül és felülök a pultra, hogy onnan nézzek le rá, mit is csinál. Valami rádiót szerel, zenélni akarna tán? fogalmam sincs de Pain is megérkezik és a vörös nyakörv hamar Zagar előtt köt ki, szinte érezheti a kezein a leheletét is a kis drágámnak.
- Pain menj onnan! Nem akarom, hogy kinyírja a pokolkutyám, már van annyi idős, mint én magam, kár lenne érte. Távozik is a vadász közeléből és leül az ajtóban, őrzi a helyet.
- Szóval idecsaljuk őket, felrobbantod a kócerájt, megöljük a túlélőket és megyünk is tovább ugye? Ám az impek gyáva népsége biztos hírét viszik majd ennek, szóval jobb lesz nem mutatkoznom a vadász közvetlen közelében majd, ha megtudják, hogy segítek neki, a fél pokol ellenem fordul, ám ha jól játszom ki a lapokat, akkor senki sem tudja majd meg... Ami a tízes szektorban történt, az ott is marad.
Music  | Öltözék  |  Credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 7:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


to Mazikeen
Az elmondása alapján meg is menthetne párat, de persze eszében nincs, nekem meg nem érdekem hogy ezt az ötletet felvessem neki. Én örömmel gyilkolom halomra mindet! Úgyhogy csak bólintok neki, aztán meg amikor a jelentést taglalom, mintha nem érdekelné. A füttyentésére újabb lábak csattognak a betonon, morgás hallatszik a közelünkben, amire feszülten hátrafordulok. A kezem akaratlanul a nyílpuska pántjára fonódik, nem sok hiányzik hozzá hogy lekapjam. A simogatása állít meg benne, mármint nem mondanám hogy ettől megnyugszom, inkább úgy veszem hogy ez egy jelzés tőle. Azt meg már bőven nem látom mit művel velük. Gondolom hallgatnak rá, különben már nekünk estek volna, rosszabb esetben csak nekem. Veszek egy mély levegőt és visszafordulok a térképhez. Elmondtam a tervet, de még vannak kérdőjelek. Közben ő a fegyvereiért kap, amire megint hátrafordulok. Fekete vér folyik a betonon.
- Ugye jól tudom, hogy a tűz és a forróság nem árt nekik, csak maga a robbanás?
Sejtem hogy igen, de az ő megerősítése fontos. Elég sz@r lenne rögtön az első benzinkútnál pofára esni, aztán a tömegesével meglóduló, dühödt szörnyetegeket lövöldözni halomra. Gyorsan felére apadna a munícióm. Így meg nem kerül semmibe egy új tervet kidolgozni. No, de akkor nagyon közel kell állnia a nagy többségüknek a detonációhoz.
- Inkább ne próbálgassunk! Maradjunk annyiban, hogy ő az utakat fogja nézni nekünk, távol a többitől.
Megnéztem az útvonalunkat, most csak összehajtogatom a térképet és a mellényem felső zsebébe dugom. Aztán egy kis időre leveszem a hátamról a nyílpuskát és a táskámat, amiből előhorgászom a hőlátót. A táskát visszakapom a hátamra. A távcsövet pedig most a nyílpuskámra szerelem.
- Persze! Vörös szőnyeget is kérjünk és vonuljunk be azon! Dehogy szólsz nekik!
A kelleténél jobban ráförmedek a butuska ötletével kapcsolatban. Ráadásul már kétszer elmondtam hogy Pain el tudja nekünk ezt intézni. Nem igazán szeretném hogy ő egyedül intézkedjen, nem bízom benne. Aztán ha meg mégsem engem akarna kicsinálni, akkor is jó nagy bajba keverhet mindkettőnket. Ahogy kész vagyok, rögtön ki is próbálom, beletekintek és a földön heverő tetemeket mustrálom.
- Mehetünk?
Várok egy kicsit, hátha valamit hozni akar még, de amint kész, akkor meglódulok előre. Fél óra ide az első benzinkút, még így rohamléptekben is. Menet közben mind a ketten le tudjuk szerelni az ólálkodókat, bár én folyton meg fogom törni a sorunkat azzal, hogy a nyilakért elmegyek. Hát, abból összesen nyolc van, szóval muszáj vagyok. Tekintve hogy ez a menetelés nem alkalmas a szövegelésre, mert csendben és gyorsan kell haladnunk, így nem is vágyom rá. A benzinkút környékénél már egy közeli ház takarásából kukucskálok kifelé.
- A környéke tiszta. Gyere!
Nem feltétlen kellene nekem is odamennem vele, de révén ez az első, akkor legalább mutatom, hogy mi a feladat. A kúthoz érve azt látom, hogy a bolt bejárati ajtaja széttörve. Könnyen be tudunk menni. Átlépkedek a romjai felett, be az üzletbe, ott pedig a pult mögé jutva egy cd lejátszó, vagy magnó után kutatok. A rádió nem játszik, hiszen semmilyen adást sem tudna venni. Valahol a pult alatt találok egy kisebb méretű, digitális lejátszót. Amíg Maze bejön, annak a gombjait nyomogatom, de nem történik semmi, úgyhogy elemek után kezdek el kutatni a szerkényeken.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 20, 2020 8:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To - Zagar
Kicsit beszívom a számat és kicsiket bólintva nézek Zagarra. Meséljek a pokolkutyám szokásairól és életmódjáról? Lepillantok Painre, majd vissza rá.
- Olyan, mint nálatok egy kiképzett K4-es kutya és gondolom gazda nélkül is ugyanolyanok, mint a többi gazdás, csak kevésbé akarnak szót fogadni. Megvonom a vállam, mit is mondhatnék még, elvégre kis gyilkológépek mondhatni, kitűnő szaglással. Nagyon nem akarom megerőltetni magam a tervet illetően sem, mert segíteni jöttem, nem pedig stratégiát kidolgozni, arra ott van a háború lovasa. Én általában cselszövésekben vagyok benne és a feladatok kiosztásában a megfelelő személyeknek.
- Szép szám. Füttyentek is hozzá, mert tényleg nem semmi adatok. Persze a füttyöm idecsal párat, mintha csak hívtam volna őket, de az igazat megvallva tényleg úgy fütyültem, hogy jöjjenek hozzám. A szemem sarkából látok hármat közeledni, de még nem foglalkozom velük, nem fognak megtámadni. Kicsit megsimogatom Zagart, hogy ne vegyék ellenségnek a kis dögök és mikor találkozik a tekintetünk szépen mosolygok csak rá.
- Igazából tudok nekik parancsolni, de nem mindegyik hallgat rám, csak tízből négy mondjuk. Mondom és közben a hátam mögé nézek és ismét füttyentek egyet, amire a pokolkutyák leülnek. Nincs rajtuk nyakörv és nem is nagyon hangoskodtak eddig, szerintem nem is fognak, azt hiszik valami rajtaütésen ügyködöm, de nem is sejtik, hogy ők lesznek most az áldozatok és nem Zagar.
- Nem létszükségük az evés, ahogy nekem sem az alvás, de mégis szoktam aludni is meg enni is. jegyzem meg és utána, mikor azt mondja, hogy szívem, hát le sem lehet törölni a képemről a vigyort, persze tudom én, hogy nincs semmi jelentősége, de ha már a butuska démont játszom, akkor belefér ez is.
- Szereted nagyon a távolsági fegyvereket, én nekem annyira nem jönnek be... szeretem látni az áldozataim szemében a fájdalmat, a kínt és a félelmet. Na de nem árt, ha végre csinálok is valamit, mielőtt meggondolják magukat a pokolkutyák.
- Egy pillanat. Megfordulok és előveszek három tőrt, amit elhajítok magunk mögé, kinyírva a három engedelmes kis blökit, kár értük, de legalább tudom, hogy van, amelyik hallgat rám, ez később számomra még hasznos információ lesz, de egyelőre csak a nyikkanást hallani, ahogy elmúlnak szegények.
- Majd magamhoz idézem, több száz méterről nem tudok neki parancsolni szerintem, de egy próbát megérhet. Azért elmosolyodom, hogy mennyire hamar befogja a kis Painemet, mint felderítőt, de hallgatom a tervet tovább. Azt mondták, hogy Zagar ostoba, de nekem nem tűnik annak, jól kidolgozott a terve is. Persze lehet mással hozták össze, de legalább látom a taktikájukat és hogy mi mindent képesek beáldozni, hogy tiszta legyen a telep. Én már csak ezét sem tervezek meg semmit, nem akarom, hogy kiismerjék a valódi énemet.
- Az impektől nem tartanék, de párat megidézhetek, hogy szóljanak egymásnak és a démonoknak, hogy jelenésük van előttem vagy meghalnak és levadászom őket. Persze az elsőnél is a második lép érvénybe, hogy meghalnak, de ezt nekik nem kell tudniuk. Viszont itt nekem is ott kellene lennem a robbantás helyszínénél, ami meg rám nézve is veszélyes lehet. Bár egy robbanásból a többi démon is feltámadna... ha kapnék angyalpengét olyan könnyedén megölhetném őket. Persze a robbanás után Zagar maga is elintézheti őket és valószínűleg én is sebezhető leszek akkor, amit nem kockáztatok csak úgy. Amúgy is, amíg ott vagyok a démonok közelében, ő sebezhető lesz és ha neki bántódása esik, annak meg én szívom meg a levét, amiért nem vigyáztam rá. A tükrömért nyúlok és bezárom, most nincs rá szükségünk úgysem. Érdekel, hogy ez változtat-e valamit a tervén, elvégre kevesebb pazarlással járna, de nyilván ennek ára is lenne.
Music  | Öltözék  |  Credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 20, 2020 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


to Mazikeen
A zavart nevetése az kifejezetten nem tetszett. Olyan volt, mint egy személyiségzavarral küzdő holdkóros, akinél épp átvette az uralmat a fogyi énje. Már ez azt sugallja az embernek hogy takargatni valója van. De ezt eddig is sejtettem. Miért ne lenne? Nah, de amíg én a mászkáló, vörös nyakörvet figyelem, hallgatom a morgását és a szuszogását, addig ő elkezdi magyarázni azt, amit eddig is tudtam. Azért ma is okosabb lettem. Láttam hogyan idézi meg, nem mintha az annyira nagy értékű tudás lenne, de nekem hasznos. És megtudtam hogy ezek a dögök könnyen megzavarhatóak. Hm. Bár most épp egy olyan terven agyalok a térkép fölött, amiben inkább a figyelmüket hívnám fel, mintsem megzavarnám őket, de később még jól jöhet ez az aprócska információ is.
- Én inkább a szokásaikra gondoltam. Az életmódjukra. Tudod.
Persze, öltem én már ezekből több százat, még láttam is egyet élőben, amikor ráborult a lisztes bödön. Pontosan tudom ezeket az adatokat. De azt például nem tudtam hogy ezeknek van nemük és még nevük is. Még a végén kiderül hogy a démonok sem különböznek túlzottan tőlünk, leszámítva hogy meg vannak áldva az örök élettel. Talán ezért van annyi öngyilkos hajlamú közöttük. Hoppá, elkalandoztam! Közben a nyakörv eltűnik az egyik ház mögött, ahogy felfelé indul az utcán. Mazikeen pedig megint a tükrével szórakozik, lerakja elém a térképre. Először nem tudom mi történik, kellően megzavar vele ahhoz, hogy értetlenül bámuljak magam elé és nem sok kell hozzá, hogy megfogjam és lesöpörjem onnan, mert útban van. De aztán a tükörben megjelenik az eb panorámája, gondolom hogy az övé. Érdekes képessége van.
- A jelentés szerint körülbelül négyszáz tartózkodik odabent, elszórtan. Ebből valamennyi a démonok körül sertepertél, a legtöbb viszont senkihez sem tartozik. Csak vonulnak, falkában.
Teljesen biztos vagyok benne hogy a térkép jó, ahogy a jelentés sem fals, mert ezt olyan készítette, akinek semmi oka nem lenne meghamisítani, vagy hazudni ezeket. Több száz, az azért rohadt sok, és nem fog mindegyik elmozdulni a show műsorra, ami kipattant a fejemben, nyilván valahány tucat ott marad a gazdája környékén. Vagy épp a démonok fogják majd vissza őket. Nem tudom folytatni, Mazikeen elszórakozik a tükrével, aztán a mellényem piszkálja, amire a kezére kúszik a tekintetem, aztán az arcára. Jól elvan.
- Azt hittem tudsz nekik parancsolni, de ha csak a sajátodnak, akkor kelleni fog egy terv.
Jah, és ha a kutyáknak nem tud, akkor gondolom a nyomi démonjaiknak sem odabent. Mit ér elsőnek lenni, ha kevesen hallgatnak rád? Meg is kérdezi.
- Hússal? Nem tudtam hogy ezek is azt esznek.
Mintha olyat is hallottam volna hogy lelkeken évődnek, de hát mindegy. Hús az nincs nálam. És nem tudom miért akar ennyire tapadni rám, viszont nem most fogom kideríteni, az is biztos.
- Szívem! Olyan fegyverem van, ami több száz méterig ellő.
Jobb lenne, ha abbahagyná a hülyéskedést és figyelne rám. Nem tudom mennyire jelentenek veszélyt rá ezek a dögök, de kétlem hogy a fogazatuk ne harapná át a démonok bőrét.
- Van hőlátó távcsövem, azt akarom felszerelni rá, ezért kérdeztem hogy a többin van-e nyakörv. Bár attól tartok lehet a tiedén sem fog látszódni abban, szóval jobb lenne, ha visszahívnád még időben.
Muszáj vagyok figyelmeztetni, különben ha eltalálom a kis nyavalyást, akkor úgy kellett neki!
- Spórolni akarok a lőszerrel.
Közben elmozdulok a térképtől egy kicsit, mert a táskámat húzom magamra, aztán a nyílpuskát a vállamra csapom.
- A terület 180 négyzetkilométer. Az hatalmas. Gondolom nem egy helyre tömörültek, mert úgy tudom, ti még egymást is nehezen viselitek el. Szóval a tervem a következő. Pain felderít nekünk. Jó lenne megnézni a benzinkutakat és az őket összekötő főbb útvonalakat. Van több is, egymástól messzebb, több kerületnyire. Valószínűleg nem száradtak ki teljesen, mert mielőtt le lett zárva a szektor, itt éltek a mi embereink, így könnyen berobbanthatóak, csak pár benzines hordót oda kell vonszolnunk az aknák fölé. Aztán keresünk egy házat, magasat, aminek a tetejéről jó rálátás adódik a területre. Onnan én ki tudom lőni a hordókat és azt a kevés dögöt is, amelyik égve menekülne a lángokból. Te pedig be tudsz védeni engem a házban. Szűk tér, csak kevés tud rád rontani egyszerre és amúgy is azon leszek, hogy minél kevesebb ússza meg élve a robbanást. Pain maradhatna odakint, de távolabb a kúttól, figyelhetné az utakat. Több száz imp is szabadon kószál itt. Már csak az a kérdés mivel lehet odavonzani őket? Mennyire jó a szaglásuk és a hallásuk?
Ránk nézve költséges egy terv, sok lesz a veszteség, hiszen pár benzinkutunk oda lesz, de hát nyilván megmarad pár és tudunk újakat építeni. Ezekben nincs kiapadhatatlan benzin, felszokták tölteni őket, javarészt a belehordott benzin fog odaveszni, ami így is jelentős kár..de ha az emberi életeket nézzük..akkor semmiség. Pár ilyen után viszont biztos hogy a démonok is jelenést tesznek, ki ne tenne, amikor a kerületében randalíroznak. Jobban mondva a kisajátított területén, ami nem is az övé. Az impeket nem tudom, ők még a saját árnyékuktól is megriadnak.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 9:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To - Zagar
- Oh, hát felgyűlt az évek során, de általában mind saját szerzemény, még sose kaptam gyűrűt. Így kimondva meg elég ijesztőnek hangzik, mintha valami eljegyzésről beszélnék, elvégre mi másért kap bárki is gyűrűt a barátságon kívül. Nem tudom hová tenni, de mindegy is, mielőtt még hánynék magamtól. Talán ezért lehet, hogy félreértettem a kérdését, hogy miért neheztelne, én meg arra válaszoltam, miért is ne nehezteljen. Szép volt Maze, most legszívesebben jól fejbe lőném magam, de helyette csak elnevetem magam, mint valami buta liba, aki azért került csak jó rangba, mert tud valamit az ágyban és nem azért, mert felküzdötte magát. Szóval szöges ellentétem vagyok, amit kivételesen élvezek is egy picit.
- Hupsz, nem tudtam, hogy a lejárt gyógyszere rosszak. Akkor ezért nem vett be belőle egy pirulát, nem azért, mert nem bízik bennem. Na meg a fojtogatásért sem neheztel a jelek szerint. Hátrálok és nála hagyom a kulcsot. Én ragaszkodtam hozzá, hogy így induljon csak a motorom, nem szeretném, hogy csak úgy lenyúlja bárki is, mert megtetszik neki, elég sokat utazgatok és enélkül kényelmetlen lenne.
- Jó, akkor hozd. Mikor megjegyzi, hogy a hátsóm rá fog csúszni a csomagtartóra, akkor a motorra nézek és elképzelem magunkat rajta és nem látom hol a hiba.
- Nincs olyan nagy hátsód szerintem, hogy ne férjek el én is kényelmesen mögötted. Jegyzem meg, nem értem miért mondta, sértegetni akar, hogy nagy a fenekem vagy mi? A szobában semmi baja nem volt vele, sőt...
- Mert nem akarlak megölni. Felelek megvonva a vállam, talán majd ha tiszta lesz a szektor, utána szórakozhatunk, elvégre nem mondtam még árat, de amivel legutóbb is fizetett, az tökéletes lesz most is, sőt ha önként felajánlaná, az lenne a legjobb.
- Rendben. Átveszem a nyílpuskáját és a hátamra veszem. Ősidőkben használtam hasonló fegyvert, de nem lett a kedvencem, én még mindig a közelharcra hagyatkozom, mert az a biztos. Inkább nem reagálok semmit arra, hogy kicsit megugrik az ölelésemtől, mert utána már szeljük is az utat, nem sajnálja a motorom és száguldunk rendesen. Én csak kiélvezem a rövidke utat, majd a járgányról leszállva megidézem a kis pokolkutyámat, akinek a nyakába egy vastag vörös nyakörv kerül. Én mindig is láttam, szóval el nem tudom képzelni mi fura, hogy csak a nyakörv lebeg a levegőben. Az idézést nem is igyekszem titkosan csinálni, tőlem aztán láthatja, hogy idézem meg, nem zavar, legalább látja, hogy megbízok benne.
- Kétlem, miért adna rá bárki ilyesmit? Ő sem díjazza. A mancsával próbálja levakarni, de hát nem fog az menni, szegénykém, de sajnálom. Azonban kis tükrök is vannak a nyakörvön, mert ahhoz, amire használni szeretném, arra így lesz tökéletes a kis kutyuli.
- Szeretnék, de visszaadnám, ha nagyon akartam volna, szerezhettem volna sajátot. Leveszem és átnyújtom neki a fegyverét, majd a saját táskám felé nyúlok, hogy leszedjem és a hátamra dobjam. Nem tudom, mire lehet szükségem, de akadályozni nem fog az már biztos. Zagar vállára teszem a kezem, miközben a térképet kiteríti és a fejem a vállának döntve nézem a térképet, hogy mekkora terület és merre menekülhetnek majd el előlünk. 
- Körülbelül fél métert is eléri a marmagasságuk, az állkapcsuk erős és a hegyes fogaikkal könnyen széttépik, amire rátámadnak. A gyenge pontjuk, hogy könnyű elterelni a figyelmüket és a szívükre kell célozni. Azt hiszem minden lényegeset elmondtam, miközben én inkább a vadászra figyelek. A tekintete elkalandozik a kutyámon, pedig nem is látja, fura.
- Van, Pain a neve és kan. Válaszolok mosolyogva, majd előveszem a tükrömet és beküldöm őt a szektoron belülre egy kéz suhintással. Megidézem a tükörbe és leteszem a térképre, hogy lássam merre jár és mit lát.
- Na nézzük van-e fogadó bizottság. Szeretek előre készülni fegyverrel, hogy mit vigyek, mivel nem kapok angyalpengét, így marad a saját kardom és a tőröm. Én látom a tükörben, hogy pár dög járőrözik, de hogy kihez tartoznak, egyelőre még rejtély, de Pain azért igyekszik kiszagolni, merre lehetnek a démonok.
- Csak pár pokolkutya, szerintem engem nem bántanának, bár ha ember szagom lenne. Megsimogatom a mellényét és bájosan mosolygok felé. Természetesen nem a ruha fog meghatározni, de azért jól esik kicsit hülyéskedni ezzel.
- Mi a terved az összeterelésükre?A legjobb valami hús lenne, amivel Pain rohangálni, tuti elvonja a figyelmüket egy időre. Én melletted maradnék, mert idővel leesik nekik, hogy ez csapda és valaki távolról lövöldözi őket, ami közel jönne hozzád, azokat én nyírom majd ki. Azért a harapásuk nekem sem esik jól, szóval remélem nem sok fog rám ugrani egyszerre, elvégre aki védi azt, aki gyilkolja őket, az hiába démon, ellenséggé válik.
- Vagy neked van más és jobb terved? Közben nézem, merre járkál a kis pokolfajzatom a tükörben, aminek a képe azért nem tiszta és néha eltűnik pillanatokra. Nem erősségem még ez a képesség, de valamikor gyakorolni is kell. Én nem szoktam tervezni, mert bemegyek és elintézek mindent általában, nem volt még sebezhető társam.
Music  | Öltözék  |  Credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 6:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


to Mazikeen
- Mert láttam miket öntöttél ki az ágyra.
Annyi kacattal igen, meglep. Kit nem lepne meg? Aztán jön a magyarázat. Fogalmam sincs hogy igaz-e, vagy kamuzott egyet, de nem is érdekel. Ha tetszik neki, hát viselje, az övé. Azt hiszem a kérdésem helyett valami tök más kérdést hallhatott a füle, pedig ennél konkrétabb nem lehetek. Az ember nők is szeretnek mindent félreérteni, nem gondoltam hogy a démon nőstények is ugyanebben a betegségben szenvednek. Szóval elmondása szerint megtett mindent azért, hogy nehezteljek rá. Tuti hogy nem erre válaszolt, de mivel válaszolt, akkor most én jövök.
- Ó, a két éve lejárt gyógyszerért neheztelek is, úgyhogy sikerült.
Legyen már valami sikerélménye. Majdnem elejtek egy gúnyos mosolyt, azt a pimasz fajtát, de csak azért nem teszem, mert már annyira kiismertem, hogy tudjam, nem szereti ha becsmérlik, kiröhögik, még akkor sem, ha az egésznek nincs létjogosultsága. Így ez a poén is csak egy poén marad. Talán leesik az apró nála, talán fel sem fogja a poént, meg azt hogy tök hülyeséget kezdett el magyarázni nekem. Bár sejtem hogy azt szerette volna tudatni konyha nyelven, hogy próbált a kedvemben járni. Nem mintha kértem volna tőle bármit is, elvégre csak egy megegyezés volt, ahogy ő fogalmazta meg. És igazából mind a ketten tettünk olyasmit a másikért, ami nem volt elvárás. Valami kések vannak nála, ezt sikerül észrevennem.
- Ott van hátul, egy táskában. Meg a nyílpuskám.
Mutatok a furgon platója irányába. A kezembe nyomta a kulcsot, amíg hátrafelé lépked, én lefelé pillantok rá. Az enyém kulcs nélkül is indult. Vajon az övé? Bár ez mindegy is, mert ha én vezetem, akkor kiderül.
- Jó, de ketten leszünk rajta, ami azt jelenti, hogy a hátsód az rá fog csúszni a csomagtartó elejére.
Akkor már mondjam ki nyíltan, mert úgy látszik nem jutott eszébe. Mivel hátrafelé lépked, hagy nekem teret, hogy elmenjek a cuccaimért. Közben megkérdezi miért ne lenne nyugton. Nem tudom most heccelni akar, vagy ez tényleg egy kérdés volt? Lassan megkerülöm és egyszer rátekintek közben.
- Miért maradnál nyugton?
Felfelé húzom a vállaimat közben kérdő tekintettel, de aztán a csomagtartónál kezdek el molyolni.
- Úgy néz ki mind a két táska el fog férni.
Közben lekötözöm az enyémet is az övé fölé. Maximum ha nagyon hátra csúszik, lehet törni fogja a sniper alja, de annyi baj legyen. Majd visszacsúszik, hogy ne törje. Már csak a nyílpuskám maradt.
- Kérlek, ezt húzd fel!
Neki nyújtom, mert ezt oda lerögzíteni nem volna elmés a popójára való tekintettel. Ugyanúgy fel tudja húzni, mint a táskát, és talán annál könnyebb is, bár nem tudom mi van a táskájában. Aztán elindulunk. Felpattanok a motorra, a kulcsot bedugom a helyére, de nem fordítom el. Közben ő is felül és fészkelődik. Gázt adok rá, aztán ha nem indul, akkor már rögtön választ kaptam a kérdésemre. De nem fogok sokat sz@rakodni, csak egy apró kis játék a motorral, és hamar útnak indulunk. Nem mondanám hogy nem ugrottam meg a kelleténél jobban a tapizása közben, de úgy tűnik csak kapaszkodni akar, mert a finom kezek megtelepszenek a hasam környékénél. Lassacskán világossá válik, esélytelen hogy hátracsússzon, mert úgy rám tapadt, mint légy a takonyra. Teljesen nekiborul a hátamnak, érzem a már már forró leheletét a nyakamon. Ez meg az érzés, hogy megint motorozom a kelleténél jobban megugrasztja a kedvemet, szóval adom neki ezerrel és emiatt hamar oda is érünk. Már mind a ketten lepattanunk a motorról, amikor elővesz egy vörös nyakörvet. A csomagtartóhoz lépek, a mondata közben meg leér a tudatomig, hogy hozza a saját dögjét is. Érdeklődve figyelem a megidézés mikéntjét, közben a térképet magamhoz veszem, a táskám leoldom és a hátamra húzom, aztán persze lósz@rt sem látok, csak a nyakörvet, ami önálló életre kelt, miután rátette.
- Szerinted a többinek lesz nyakörve?
Számomra fontos kérdés, mert ha már ezt kérte, akkor nem szeretném véletlenül sem lelőni a "kis drágáját", de mi van ha akadnak olyanok is? És ha lesz köztük ugyanilyen színű? Láthatja rajtam, ez esetben semmi cinizmus sem hallható a hangomból, nem azért kérdeztem, de közben mellé lépek és elkérem a nyílpuskám is. Ő meg jön nekem az angyalpengével, már megint. A tárgyaláson is szóba hozta.
- Szeretnél egyet, igaz?
Kicsit heccelem, a kérdés közben felfelé húzkodva a szemöldökeim, de nem fogok ezen lovagolni. Az biztos, hogy oda nem adom neki a késeimet, se az ebből készült golyókat. A térképet kiterítem a motor ülésén.
- Temérdek imp és pokolkutya szaladgál odabent, de ezek könnyen megölhetőek. Angyalpenge nélkül is. A problémát inkább a bent tartózkodó démonok okozzák. Valószínűleg irányítják őket. Nah, nem mindet.
Hagyok neki helyet, hogy mellém férjen és megnézhesse a térképet.
- Találjunk ki egy tervet. Valahogy egy helyre kellene terelni őket, és akkor én könnyedén lelövöldözöm őket. Milyenek ezek a pokolkutyák? Mit lehet tudni róluk?
Elkalandozik a tekintetem, de csak mert fenemód fura látvány az önjáró nyakörv, amelyik itt sertepertél körülöttünk. Speciel azt tudom hogyan lehet megölni őket, de magukról a kutyákról keveset. Egy ideig követem a mozgását elgondolkodva, aztán kijön belőlem a kérdés is.
- A tiédnek van neve? És neme?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 1:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To - Zagar
Nagy játékos vagyok és szeretem, ha minden a tervem szerint halad, de néha ezért meg is kell küzdeni nemde? Nincs könnyű dolgom a vadászokkal és nagyon nem is akarok velük rossz viszonyt, mert ha belegondolunk, ők állnak általában két tűz között, annyira az angyalok, mint démonok ellen is. Persze a városban inkább az utóbbi szabadult el kedvére, meg a kis házi kedvenceik, akik már nem fognak túl sokáig élni, mert elintézem őket a kiküldött vadásszal. Kezdőt biztosan nem mernek küldeni hozzám, mert féltik, hogy valami rossz alkut kötök majd vele vagy valami rosszabbat teszek vele. A fegyvereim a helyükön vannak, bár igazából nem sok szükségem van rájuk, mert puszta kézzel is veszélyesebb vagyok, amit Zagar a saját bőrén tapasztalhatott meg. Igaz, még ott is visszafogtam magam. Nem is értem miért hátrált, de mindegy, mert akadályba ütközvén kénytelen elviselni engem a közvetlen közelében.
- Oh, milyen szomorú. Jegyzem meg és lehervasztom a mosolyomat, mert én motor nélkül nem szívesen megyek sehová, pedig akad autóm is, csak az feleslegesnek érzem, általában egyedül vagyok vagy párban, arra jó a motor is.
- Megtartottam, miért lep meg ez ennyire? Még sose kaptam ajándékot egy embertől sem és tetszik is, meg olyan fura érzés rá gondolni. A végén kicsit oldalra döntöm a fejem és a gyűrűt nézve gondolkodóba eső fejet vágok. Ó, igen, a melegség járja át a szívem tőle, a sötét szívemen egy pontban megjelenik a vörös, mint a szeretet halovány szikrája. Valami ilyesmit akarok éreztetni legalábbis a szavaimmal, majd megrázva a fejem inkább tovább is lépek, mintha csak egy pillanatnyi gyengeség lett volna.
- Én igyekeztem. Fájdalomcsillapító, víz, reggeli, ingyen fuvar a bázisra? Kicsit összeráncolom a homlokomat, bár pont magasról tesz ezekre, de én nem fogok most emiatt bosszankodni, azt majd levezetem a pokolkutyákon, amint kardnyélre hányom őket és segítek megszabadulni nekik ezen a síkon létezni.
- Mennyi mindent hoztál magaddal? De ha a te motorodon elfértek a dolgaid, csak el fog ezen is, az én cuccaim a hátamra tudom venni. Jól össze van csomagolva egy táskában mindenem, szóval ha ezen múlna, akkor nem fog.
- Miért ne maradnék nyugton? A derekamra teszem a kezem és a kulcsot a kezébe hagyva lépek egyet hátrébb. Nem szeretek meghalni, azaz kimaradni egy kisebb időt, hogy utána magamhoz térjek. Jó, szeretek mókázni, de a munka után vagy előtt, de nem közben, persze a jelek szerint valami nyomot csak hagyott benne az éjszaka, ha már a motorozásnál is erre gondol, hogy nem tudok nyugton maradni. Persze nekik a démoni nők leginkább csak erre voltak jók, számomra ez a móka mellett másról szólt és csak szükséges jónak tartottam.
- Akkor indulhatunk? Hátat fordítok neki és a csomagtartóhoz sétálok, hogy kivegyem a másik bukósisakot és persze, hogy a cuccomat a hátamra dobjam. Megállok a motor mellett és nézem miket hoz magával pakolászni, majd mikor végez és helyet foglal, akkor felpattanok én is és a dereka mellett csúsztatom a kezem előre, hogy magamhoz ölelhessem és a  hasánál pihentetve a kezeim. A hátához is hozzásimulok és nem piszkálom vezetés közben, nekem ennyi is bőven elég, hogy kéjes energiámmal körbelengjem őt kicsit. Mikor megérkezünk nem engedem el egyből, de nem is maradhatunk a motoron, szóval leszállok és a bukósisak levétele után és a kezembe veszek egy vörös nyakörvet.
- Ha lehet, az én kis drágám ne öld meg, ő nem fog bántani. Szólalok meg és nem nagyon hagyok neki időt reagálni, csak megidézem a saját démonkutyám és lehajolva rá teszem a nyakörvet, ami eléggé látható, direkt valami feltűnő színt választottam. Ő majd kicsalogatja nekünk egyesével vagy párosával a többieket és nem egy falka ront majd ránk, ha bármi van. Zagar mellé lépek és az én kis drágám is követ engem, hűséges kis eb, már kis kora óta megvan és jó szolgálatot is tesz megléte óta.
- Van nálad angyalpenge kölcsönbe? Kérdezem meg, miközben felszerelkezik, mert sokkal egyszerűbb lenne azzal irtani elszaporodott démoni entitásokat.
Music  | Öltözék  |  Credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 12:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


to Mazikeen
Amióta eljöttem arról a bizonyos éjszakáról két dolog világossá vált a számomra. Az egyik, hogy a szövetség nagyon gyenge lábakon áll, és fogalmam sincs mit képzeleg bele Mazikeen, de ha segít, az is két ok miatt lehetséges. Mert belátta hogyha a sz@rjaikkal foglalkozunk akkor nem fogunk ötről a hatra jutni és így nem az övék lesz a mag. Valószínűleg azzal is tisztában van, ha megtaláljuk sem biztos. Elvégre miért adnánk nekik? A két szép szeméért? De ebben az esetben olyan szempontból megbízhatok benne, hogy hajlani fog az együttműködésre és nem kell a hátam mögé tekintgetnem útközben. No meg addig békén hagynak minket. A másik lehetőség hogy az egész egy nagyszerű játék részét képezi, mert miért ne, hiszen a démonoknak minden csak egy játék és Lucifer sem a szavahihetőségéről híres. Ebben az esetben pedig minden tette megkérdőjelezhető és gyanús. A másik dolog amiben biztos voltam, hogy a közös esténk után, ha nem vigyázok, annyira az ujja köré fog csavarni, amiből aztán nehezebb lesz kiszállni, mint a furgonból részegen. És lássuk be, ez egy ördögi mókuskerék! Így tartani akartam tőle egy tisztes távolságot. Kicsit sem ijeszt meg, mert csak pár dolog szerepel a listámon és ez nincs közte. Viszont ahogy elkezd közelíteni, én úgy hátrálok, hiába. A hátam nekikoccan a kandeláber vaskos aljának. A ruházata szokásosan kihívó, még ha fekete is, mint az éjszaka. Ha van fegyver nála látható helyen, azt hamar ki fogom szúrni. Aztán a tekintetem felfelé vándorol, az éppen pörgő forgó kulcsra, meg a kezére. A tárgyaláson témába hoztam a motort, nem kellett még gondolatolvasónak sem lennie, hogy kitalálja mivel járhatna a kedvembe. A démonokon nehéz kiigazodni, mindegyik dilis és kiszámíthatatlan. Ő sem különbözik az átlagtól. De a fene nagy mosolygása miatt úgy érzem, talán inkább jobb lenne belemenni a kicsinyes kis játékába, mint ráb@szni az ajtót.
- A motor betegeskedik és még nem volt időm megszerelni.
Kegyes hazugság, mert igazából semmi baja nincs, csak ott heverészik elrejtve a 9-es szektorban. De megoldom!
- Megtartottad?
Bökök a fejemmel az ujján ékeskedő gyűrűre. Valószínűleg azért, mert tetszik neki és semmi köze hozzám, vagy ahhoz hogy tőlem kapta. Azonban kíváncsi vagyok a válaszára, ha kapok. Közben azon agyalok hogy nem volna jó egy motoron menni vele, mert a drágám csak magát látja, engem nem, szóval ha olyasmit művel utazás közben, amitől félrekapom a kormányt, akkor azt ő simán túléli, de én nem biztos. Szóval vannak fenntartásaim az ötletével kapcsolatban. Szerintem a kijelentését követően rá fog döbbenni, hogy rajtam nem működnek az aljas kis trükkök.
- Miért? Tettél olyant, amiért kellene?
Egyből visszakérdezek. Noha sok ember megfelelési kényszerrel küzd, rám ez nem jellemző, így semmilyen bűntudat sem tör utat magának bennem a kérdésére. Lesz@rom, ha nem tetszik neki, hogy feszült vagyok. Megtiltja, vagy mi lesz? Egyébként is ez a trükk leginkább a fiatalabb korosztály gyengéje. Miután lepattant a labda a falról, hirtelen megfogja a kezem és beleejti a motor kulcsát. Amúgy tök jó lenne, de tényleg!
- Elfér a csomagtartón a felszerelésem? És megígéred hogy nyugton maradsz, amíg odaérünk?
Ajaj, tudom róla hogy szeret ficánkolni és rosszalkodni, de lássa be, ez most nem lenne túl jó időpont az önfeledt szórakozásra. Mármint nekem nem, neki persze igen. Csak úgy előbb tekeredünk fel valamire és akkor oda a játék és a móka a részemről!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 9:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To - Zagar
Habár a megállapodás még nem él, de én jó démont játszom, szóval szóltam a cuki vadásznak, hogy megjöttem és Mazikeen vagyok, akit Lucifer küldött segíteni, szóval legyen olyan kedves és szóljon Zagarnak, hogy megjöttem és találkozzunk a belvárosban, hogy felmérjük a terepet az egyik szektornál és segítsek kipucolni neki vagy nekik. Igazából nekem mindegy, amíg ő is ott lesz, hogy jönnek-e mások is, bár kettesben jobb mókának ígérkezne a dolog.
Én még otthon átöltöztem a Mammonnal való találkozás után és utána zötykölődtem vissza a városba. A motoromnak dőlve várom, hogy megérkezzen és indulhassunk is majd. Egy kis tőrrel piszkálom az ujjam közben. Belemélyesztem az ujjam begyébe, annyira, hogy fekete vérem épp utat törjön, majd hagyom begyógyulni. Csak akkor hagyom abba, amikor egy pöfékelő roncs érkezik és parkol le a járgányom mögött és mikor meglátom Zagart, akkor mosoly kúszik az arcomra. Örülök, ez látható is, ahogy ellököm magam a járművemtől és közelebb lépek hozzá, miközben a fegyverem visszacsúsztatom a tokjába, nehogy támadásnak vegye.
- Helló! Odasétálok hozzá, szinte érzem a levegőben a feszültséget, ami elszomorít, mert nem bízik bennem, pedig én nagyon kedves voltam vele és még meg sem sértődtem, hogy elutasított, mikor még reggelizni is elhívtam.
- Arra gondoltam, mehetnénk a motorommal. Megpörgetem a kulcsot az ujjam körül, amit ott díszeleg az ajándékba kapott gyűrű is és persze még közelebb lépek hozzá, ha hátrál, akkor meg sem állok, amíg valaminek neki nem ütközik, elvégre mindig van egy házfal vagy egy oszlop vagy akármi.
- Azt hittem te is motorral jössz. *Mondom tettetett csalódottsággal, mert igazából csak jobb, ha egy motoron utazunk ketten, minél közelebb vagyok hozzá, annál jobb és talán könnyebb lesz a bizalmába kerülnöm.
- Olyan feszültnek tűnsz, még mindig neheztelsz rám? Kérdezem  kicsit csalódottan ismét, mert így szoktak a másiknak bűntudatot kelteni, hogy miért ennyire bizalmatlan. Jó, megvan az oka rá, de őt nem akarom bántani, még ha parancsba is adnák, akkor sem tenném meg szerintem, mindig találok kiskapukat. A másik kezemmel közben megfogom a kezét és a tenyerébe teszem a másikkal a motorom kulcsát.
- Vezetheted az enyém, ha azzal megyünk. Mosolygok rá bájosan, meg is veregetném a  vállam, hogy milyen nagylelkű vagyok, még ilyet is tudok! Mondhatják, hogy minden démon gonosz, de én most elég nagy kivétel vagyok az is biztos.
Music  | Öltözék  |  Credit
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2