Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Brooklyn - 10. szektor •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Brooklyn - 10. szektor VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1101
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 12, 2020 7:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 12, 2020 12:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  NextTo: ZagarÉn mindent megtettem, hogy Mammont távol tartsam, de van valami, amiről a vadászok nem tudnak valószínűleg, hogy a láda miatt, mikor kiszabadult, sokkal erősebb lett és veszélyesebb, akivel már és sem szívesen rúgnám össze a port, csak ha van a kezemben valami, amivel felé kerekedhetek. Figyelmeztetnem kéne őket? Nem hinném, senkit sem érdekel, hogy mivel vagy hogyan egyeztem meg a démonnal, de nem jön a városba egy darabig az már biztos.
- Mocskos szárnyasok. Morgom csak úgy, elvégre mi ez, ha nem bűn? Mégis ki figyel oda rájuk? Ki vágja le a szárnyukat és fossza meg őket az erejüktől? Senkit sem érdekel, semmivel sem jobbak, mint mi, mégis őket az átlag jobbnak tartja. Én sem vagyok szent, de engem nem is arra teremtettek a tollasokkal ellentétben.
A gyűrűt nem értem miért adta nekem, miért kedveskedett, de valahol egy nagyon kicsit jól esik azt hiszem, bár lélek nélkül úgy hírlik, hogy nincsenek érzelmeink. Lehet csak beképzelem magamnak, de mindegy, elmosolyodom, ami nem tart soká. Ez a lökött vadász kitalálta, hogy nem marad itt ücsörögni és menni akar. Hát akkor menjen, de a város ismerete híján, csak egy helyre tudom elvinni, a legjobb helyre, amit alaposan szemügyre vettem már és ismerem, mint a tenyeremet. A kedvenc helyem itt, a Plaza bárja. A csaposnak intek is, hogy hozzon nekem inni, ha egy üveg mellett fekszek ki, akkor legalább nem gondolják, hogy egy legyengült démon vagyok. Alszok pár órácskát itt és utána mehetek is tovább, mintha mi sem történt volna.
- Rendben, jelentkezni fogok! Ezt akár veheti fenyegetésnek is, mivel elvileg nem ingyen segítettem nekik kipucolni a szektort, ami számukra sokat jelent, számomra meg egy kisebb szórakozás volt, nem tagadhatom meg, hogy élveztem. Pain kicsit morog a csaposra, aki hamar tovább is áll, majd lehúzom az italom, máris sokkal jobb így.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 10, 2020 6:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Mazikeen
Nem tudom miért gondoltam hogy majd egyetértünk. Ő démon, mindig máshogy látja a dolgokat. A cinikus helyeslésével nem foglalkozom, az nekem csak egy üzlet volt. Remélem így Mammon tényleg jó ideig látótávon kívül lesz, ha pedig nem, akkor az azt jelenti hogy Mazikeen is csak vizet prédikál, ebben az esetben pedig több üzletet nem vállalok be vele. A kérdésére megrázom a vállam.
- Ha választani kellett hogy az életem, vagy a motor, egyértelmű volt mit választok. Nem egyszer lőttek rám, elestem, futni kellett és a motorom hátra maradt, de volt olyan is, hogy egy angyal üldözött, felkapta a motort, én meg leugrottam róla, ő meg szépen ripityára törte azt a betonon.
Nekik semmi sem szent! Úgy tűnik, mintha a portálos felvetés új lenne neki. Felnevet, én meg értetlenül nézek rá. Nem értek ehhez, de mintha rúnákkal is lehetne, ami pedig nem igényel annyi erőt. Nah mindegy. Szerintem ő sem a hókuszpókusz bajnoka. Vagy csak továbbra is itt tartana, hogy tudjon tapadni, mert ebből nyeri az erejét. A gyűrűre a kérdését meg végképp nem értem. Mit miért? Az csak egy kacat. Egyedi, de kacat. Megvonom a vállam.
- Miért ne?
Aztán úgy vagyok vele, inkább mennék, ennek hangot is adok, amire kifakad. Natalie is pontosan így szokott letolni. Talán még a szavak is ugyanezek lennének. Lám, azért még sem különbözik tőle annyira.
- De, nagyon is! Semmi kedvem itt ücsörögni!
Legyintek egyet magam előtt, majd tényleg felhúzódzkodom a fa mellett. Hát, amikor már állok, úgy megszédülök hogy kis ideig csak támaszkodom. Így később veszem észre a portált is, mire meg kettőt pisloghatnék, már húz be magával oda. Ha a kutya kibírta, akkor gondolom én is. Botorkálok vele, meglepően gyorsan átérünk. Közben azért eszembe jut, mi van ha átver, és elmegyünk az ország másik szegletébe, de nem így történik. New York-ban termünk, a Plaza-ban. A bárban botladozom a székek között, ő meg leül az asztal mellé. Könnyen rábeszéltem, mert ha én makacs vagyok, akkor ő duplán az. Nah tessék, már otthon is vagyok! A csapos bután néz ránk, én intek neki egyet, aztán tovább haladok az asztalsor mentén kifelé, ott legalább tudok támaszkodni.
- Ha lesz hozzá kedved és időd.
Nem tudom miért akarna meglátogatni, de tőlem. Már ha megtalál. Nem biztos hogy még a kórházban leszek pár nap múlva, egy ilyen töréssel senkit sem tartanak ott napokig. Mondjuk a fejem az más kérdés, bár ha betört volna, akkor nem tudnék két lábon eltámolyogni a kórházig, itt esnék össze az asztaloknál.
- Majd üzenj a bázisra!
Szerintem most neki is kell egy kis idő. Felemelem a kezem neki köszönésképp, utána csak csendben kigyalogolnék az épületből a felszereléseimmel, hogy aztán elinduljak a kórház felé.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 08, 2020 9:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  NextTo: Zagar- Nyilván nem. Erősítem meg és inkább hanyagolom a témát, mert nem akarom felhúzni ezzel, hiszen tudom, hogy milyen vele egy vad éjszaka. Az sem mostanában fog megismétlődni, de nem is vagyok rá utalva, találok mást, mindig van más.
- Parkolóházban, New Orleansban, Lucifer hoteljában. Az egy démonokkal és sajnos félvérekkel teli hely, amit pokolkutyák védenek, szóval biztosabb helyen nem is lehetne a járgány. Én nem tartottam akkor annyira viccesnek, hogy így repkedtek a motorok, főleg amin dolgoztam is és utolsó simításnál tartottam. A kuncogására kicsit felé fordulok, nem zavar, csak meglep
- Te hogy törted ripityára a motorokat? Én eldobtam, de sose áldoztam be egy harcnál sem, attól jobban szerettem, mert gyorsan eljutottam rajta bárhová, ami azért nagy előny. Nem sok fogalmam van, hogy ki az a Crusader, de azt hiszem vadászcsalád az is, mintha említette volna valaki, akit kérdeztem, de a motorépítés szempontjából, talán mindegy is.
- Megnézném azt a motort, biztos jó lett és ha működik, akkor aztán mindegy miből meg hogy rakódott össze. Meg is vonom a vállam, mind a két márka jó, ennyire értek a motorokhoz, de elképzelni sem tudom hogy is nézhet ki a járgánya.
- Hogy mi? Felnevetek, mert hát az angyalok sem feltétlen portálokon közlekednek, csak a jobbak. Lucifer is az idővel szórakozik általában és nehéz vele lépést tartanom. Megtanított portálokat csinálni, de csak olyan helyre, amit már láttam és magam elé tudom képzelni, nem annyira egyszerű, de nem lehetetlen.
- Jaj, hát mi nem szoktunk portálok használni, nagyon kevés démon ért ilyesmihez és sok energiát elvesz belőlünk. Válaszolok, nagyon sokat kinéz belőlünk, de azért nem tudunk mi sem olyan sokat és kevesen értenek a magasabb okkult dolgokhoz. Én meg mondjuk a kisebbekhez nem értek, de mindegy is. A tűz, víz, szél és föld is egy olyan terület, ahol szakadékot még csinálok, meg egy kis tűzet tudok gyújtani a semmiből, de ennyi.
- Szóval nem csak egy kacat és van története is, egyedi darab mondhatni, mégis nekem adtad. Jegyzem meg és nem pörgetem tovább a gyűrűt az ujjamon, inkább felé fordulok, nem értem, hogy miért vált meg egy ilyen darabtól, pláne egy olyan démon miatt, mint én.
- Miért? Kérdezem meg a szemem kicsit összeszűkítve fúrva az ő tekintetébe. Az arcomon már csak kisebb karcolások nyomai látszódnak, kezdek rendbe jönni, bár nem érzem úgy, hogy mindenem rendben van már, de nem is fázom már annyira, amikor hirtelen úgy dönt Zagar, hogy ő menni akar.
- Ezt te sem gondoltad komolyan!  Nem hagysz itt, megyek veled. Felállok amíg pakolászik, addig a tűzre rárugdosom a földet, hogy kialudjon és szentségelek magamban. Láthatóan jobban vagyok, de a vállam még mindig gyógyul, ott ahol hátulról belém döftek egy kést. Mondjuk azt már nem vágom hozzá, hogy kettőnk közül, neki kellene pihennie, mert én jobban vagyok, pedig megérdemelné.
- Sőt, te jössz velem! Idézek egy portált, nagyon a Plázára gondolok, csak nem a szobára, hanem az ottani bárra, hát ki is gondolná, hogy nem lesz pia ott, ahová megyünk, de a hely felismerhető, szóval rossz helyre nem fogunk menni.
- Pain menj előre és ne bánts senkit. A nyakörv átrohan, én meg felkapom a felszerelésem és Zagar felé pillantok, ha kell segítek neki, csak menjünk már innen, érzem, hogy ez erőm utolsó cseppje is ebbe van benne, szóval ahogy átérünk én le is vágódom egy asztalhoz. Utálok portálozni, Pain az ölembe teszi a fejét, én meg fáradtan csatolom le róla azt az ostoba nyakörvet, nem akarok élő céltáblát belőle, elvégre most rám fog vigyázni, amíg újra erőre kapok.
- Pár nap múlva meglátogathatlak? Nézek rá fáradtan, mert ezekkel a sérülésekkel biztos pihenni fog egy hétig biztosan még, meg még talán még utána is, a franc tudja mennyi idő ez az embereknél, de hogy hosszabb idő az biztos. A közelébe kell férkőzzek, nem győzhet le Viszály.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 08, 2020 5:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Mazikeen
Veszek egy mély levegőt, amikor azt ecseteli hogy neki pár óra alvás kell, meg hogy lenne egyszerűbb megoldás is. Összehúzom magam és kérdőn tekintek rá. Aztán amikor kiböki hogy mi lenne az, majdnem dobok egy hátast. Jót vidulva ezen kacarászik, én meg egyáltalán nem találom viccesnek. Nem tudom hogy ezt most komolyan gondolja, vagy szórakozik?
- Az most biztosan nem menne.
Jegyzem meg szárazon és epésen, mert abszurd a dolog. Minek teremtette a bujaság démonát, ha Mazikeen-ek is ugyanazt adta? Egyáltalán miért érdekel ez? Képzeletben legyintek egyet magam elé, és úgy vagyok vele, jó, akkor majd ő pihen, én meg elindulok visszafelé. Egyedül. Csak előtte egy kicsit én is pihenek. Szót ejtünk erről, arról, de ezeknek hamar vége szakad, aztán én kezdeményezem a motor témát.
- Ötven éve? Garázsban tartod?
Úgy sejtem igen, különben már a vastelepen rohadna. Végig követem a bot repülését, és kuncogok egyet rajta. Akkor több motorja is lehetett.
- Nekem is sok motorom volt, de vagy használhatatlanra törtem, vagy pedig hátra kellett hagynom. A mostanit az öreg Crusader-el építettük, ketten. Félig Honda, félig Yamaha alkatrészek vannak összeeszkábálva. Egy szakember biztosan azt mondaná rá, hogy favágó munka. De működik és már ötödik éve nyüstölöm.
Nem olyan időket élünk, hogy tovább kellene állnunk, ezért nem vagyok hajlandó feladni a motort sem. Elrejtettem, senki sem fogja megtalálni rajtam kívül. Nem mondanám hogy messzemenőkig jobb lett attól, hogy idebújt mellém.
- Miért pont motor? Ti nem portálokon keresztül közlekedtek, mint az angyalok?
Elvégre értenek az okkult mágiához, tőlük vettük át a rúnákat és a pecséteket, jobban szólva azok, akik értenek hozzá. Elkezdi az ujján pörgetni a gyűrűt, amit adtam neki. Hm. Érdekes. Jó trükk.
- Is, is.
Fészkelődöm egyet, aztán érdeklődve hajtom a fejem a térdemre és figyelek rá.
- Ezüstözött, de az alatta lévő réteg fém. Viszont így könnyebben tisztítható és időt állóbb. Egy motoros banda halott tagján találtam húsz évvel ezelőtt. Angyalok mészárolták le őket a 85-ösön. Mindegyiknek volt egy ilyenje, én csak egyet hoztam el.
Abban az időben eszement elképzelés volt csoportosan vonulni a főutakon. Ezek megunhatták az életüket, vagy az easy rider életérzést nem voltak hajlandóak feladni az apokalipszis kedvéért sem. A büszkeség is egy főbűn. Nah mindegy. Egyre rosszabbul érzem magam, a fájdalom és a hideg már oda vissza cikázik a csontjaimon, és egyre inkább kezd elnyomni valami, ami biztosan a kupán vágásnak köszönhető. Jobb lenne tényleg haladni.
- Tudod mit? Te maradj itt, és pihenj. Én elindulok. Arra!
Mutatok nekünk észak-keleti irányba, amerre amúgy is vissza kellene mennünk. Így akkor ő sem tévesztheti el az irányt. Ha itt ücsörgök, még egy fél óra és tutira beájulok. Utána már nem lesz problémám a hideggel sem. Visszapakolok a táskába, a nyílpuskát keresztbe vetem a nyakamon, aztán a táskát is magamra aggatom. A fa törzsének támaszkodva egyszerűbb felállni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 07, 2020 11:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  NextTo: ZagarMegállok és felé fordulok, amikor az időre kíváncsi és szélesen elvigyorodom.
- Pár óra alvás biztos kellene, de van egy gyorsabb módszer is, ott tíz perc és olyan mintha mi sem történt volna! Fel is kacagok, miközben begyújtom a tüzet és szép lassan dobálom rá a gallyakat, miközben a kezem melegítem ott. Zagar a fegyverét szedi szét és teszi el. Biztos kíváncsi mi lehet az a gyors módszer, elvégre ki akar itt megdögleni?
- Tudod, Lucifernek van egyfajta humorérzéke. Amikor engem megalkotott, akkor még véletlen sem olyan démoni energiával ruházott fel, amivel végtelen erős lehetnék. Kész röhej, de legalább kaptam valamit, a kéjt. Szóval még ha egy gyors orál is lenne, akkor mintha mise történt volna velem. Vigyorodok el, mert ja, nincs olyan állapotban, de mi az a plusz tíz perc szenvedés ahhoz képest, hogy órákat nyer egy rendes ellátó hely felé? Persze lehet csak én látom így, mert fogalmam sincs mennyire szenvedhet, én amúgy is élvezem a szenvedést és fájdalmat.
- De az vagyok és csak próbáltam emberibben fogalmazni. Elhúzom a számat és megvonom a vállaim. Annyira utálom ezeket a megnevezéseket, mint jobb kéz-bal kéz meg ilyenek, első arkdémon vagyok. Kicsit idegesít a dolog, de elengedem, nem vagyok dühöngő kedvembe, csak próbálok normális lenni, de folyton felsülök vele és nagyon kezd elegem lenni belőle.
Hozzábújok, de csak annyira, hogy a testünk összeérjen, nem hajtom rá a fejem a vállára, se máshová, nem romantikázni jöttem, csak fázok, amit ő is érezhet. Csak tudnám hol hagytam el a kabátomat.
- Nem tetszik ez a többes szám, de igazad van, nagyon elcseszett lett minden, jó lenne ténylegesen azokat megbüntetni, akik ezért igazán felelősek. Mindenki menjen haza és maradjon is ott. Egy kis gallyal a földbe jeleket kezdek el rajzolgatni miközben beszélek, de mindig elsatírozom és újra kezdem utána. Csak valamivel le akarom kötni magam, mert ebből se lesz nagy beszélgetés. Ám mégis, meglep, ő hoz fel témát ami semleges.
- Régen meg akartam tanulni bütykölni, de akkoriban még nem tudtam visszafogni az erőm és ha felidegesített, hogy valamihez nem fértem hozzá és nem tudtam meghúzni, akkor repült a drága. Inkább mással csináltatom meg, ha valami baja lenne. Olyan ötven évvel ezelőtt újjáépítettem kicsit és azóta olyan, amilyen, nem nagyon kellett cserélgetni alkatrészeket benne, legalábbis látványosat biztos nem. Mesélek kicsit, ez legalább könnyen jön és a kezemmel imitálom is a botot a tűzbe dobva, hogy elrepítettem szegényt eleinte, van ez így.
- A te motorod milyen? Érdeklődök, csak hogy tudjam mire számítsak, ha végre megbütyköli, mert mintha azt mondta volna, hogy nincs ideje rá, azért nem azzal jött. Lehet jobban kellene figyelnem arra, amit mond. Szóval motorokról beszélgetünk, de mivel is próbáljam én tovább terelni a témát? Olyan bonyolultak ezek az emberek, de nem veszíthetem el Beliallal szemben a fogadást, valahogy el kéne nyernem a bizalmát.
- Mióta van meg és hogyan tettél szert a motorodra? Nem tudom egyelőre mi mást kérdezzek, azt tudom, hogy ő szokta magának bütykölgetni is. A kezemen lévő koponyás gyűrűre vándorol a tekintetem és forgatni kezdem az ujjamon.
- Honnan volt ez a gyűrű, amit adtál? Van története vagy csak egy kacat? Nem mintha a jelenlegi értékét bármi is rontaná, mert sose kaptam semmit ajándékba, főleg nem hátsó szándék nélkül. Ennél nem érzek semmit, ez csak egy egyszerű gyűrű, ami jól néz ki és illik is hozzám.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 04, 2020 7:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Mazikeen
Úgy vagyok vele, addig kéne szétszedni a snipert, amíg még magamnál vagyok, hogy ne kelljen azt is külön cipelni, így belepakolhatom vissza a táskába. Úgyhogy amíg Mazikeen a gallyakat szedi, én a fegyveremet veszem a kezembe. Aztán egy kézzel lassan haladok, közben beszélgetünk.
- Aha. De időben mennyi? Nem fogom sokáig bírni, a hajnalt meg bőven nem érem meg.
Gondolom nem akart itt aludni. A fájdalmat még bírom, de már most érzem hogy kezd a csontomig hatolni a hideg. Csak kettőbe szedtem a fegyvert, és most beletuszkolom a táskába, majd később úgyis ráérek normálisan szétszedni és megtisztítani. Ezzel a sérüléssel több hétre kihúzhatnak a szolgálatot teljesítő vadászok listájáról, abban biztos vagyok. Mire végzek, ő is ad nekem egyfajta választ, aztán megint idekuporodik mellém. Elveszem a vizet, és én is beleiszok még.
- Lucifernek...szívességet? Nem a jobb keze vagy?
Azért a jobb- meg a balkezek sem szívességeket tesznek, hanem kötelességet. Már ezzel is elárulta saját magát. Ha magamat veszem, és nekem azt mondaná Drake hogy ugorjak bele a kútba, megkérdezném milyen mélyre, de tenném a dolgom. Nem venném úgy hogy szívesség, hanem parancs, amit teljesítek. A beképzeltség és az önbíráskodás is fontos helyet kaptak a moráljában. Nem úgy nézett ki, mint aki nem élvezné a mészárlást, nah meg jól kivehetően alacsonyabb rendűnek tartja saját magánál őket. Talán lehet valójában is így van, ugyanakkor ő fölényesen ezt gondolja. Még mindig nem tudom valójában miért segít nekünk. Ennek egy része Lucifer és a szövetség, ez tiszta. Felhúzom a lábaimat és nekidőlök a fának.
- Felőlem.
Már megint nagyon tapad. Engem az ilyesmi idegesít, de csak azért mert számomra ismeretlen és ráadásul démon. De ha ettől neki jobb lesz és hamarabb elhúzhatunk innen, akkor hajrá!
- Az angyalokat is utálom. Most komolyan kérded? Szétb@sztátok a világunkat! Ha rajtam múlna és lehetőségem lenne rá, akkor atomot robbantanék rátok!
Nem kérdés hogy ez a mi világunk, nekik megvan a sajátjuk, elmehetnének már egyszer s valahára! Szóval ha ilyen lehetőség adódna, én egy pillanatig sem gondolkodnék azon hogy tegyem vagy ne tegyem. Ő meg itt dörgölőzik hozzám.
- Beszéljünk inkább a motorodról. Saját magad szoktad szerelni? És egyedi építésű, vagy csak néhány alkatrésze lett lecserélve?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 5:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


To - Zagar
Bár az arcomon nem tükröződik semmilyen érzelem, azért magamban jót nevetek a vadászon, még hogy fel tud állni, nagyon nem úgy fest. Felé tornyosulok és a vadászkését a helyére teszem, persze élvezem, hogy a nadrágjánál matathatok, nem is én lennék, de érzem azt is, ahogy összerezzen és tudom, hogy ennek párja is, ha nem vigyázok mit teszek, még hátba támad, mert a vadászok már csak ilyenek. Megértem miért nem bízik meg bennem, én sem tenném, de nem adtam neki okot erre még, megvédtem a seggét és segítettem egy égető problémájukon, amit már kihúzhatnak a listáról, a kilences szektor tiszta és démon mentes.
- Talán. Válaszolok és nem nevetem ki, bár annyira mélyről jövő kárörvendés törne fel, hogy azt hiszi, egyedül ilyen állapotban bármire is képes. Segítek neki, a bizalmába kell kerülnöm és valahogy nem akarok most még vele is viaskodni.
- Csak víz? Kicsit meglep, de legalább nem kell lemarnom a kezemről a bőrt, hogy megmossam a tarkójánál és Pain sem fog morogni, amiért rámegy pár csepp. Utána a kezéhez nyúlok és hiába a a jaj, ne, engem nem hat meg vele, a tekintetemből láthatta, hogy jaj, de! A helyére forgatom és lekötözöm, volt már pár sérülésem és mivel mi regenerálódunk, ezért nem árt a helyére tenni mindent időben, nehogy újra törni kelljen és igazgatni. Náluk ez lassabb, de ha már kínlódik, akkor egyszerre mindenért, később még örülni fog ennek talán.
- Ahogy óhajtod, bár nekem is ez volt a tervem. Még mindig csak parancsolgat nekem, mintha a mániája lenne, az a szerencséje, hogy már megszoktam ezt, igaz Lucifertől, de neki is csak a bizalmába kellett kerülni valahogy. Zagar egy fa tövében helyezkedik el, én meg körbe botorkálom a helyet gallyakért, hogy tűzet gyújtsak, fázok, szóval amint megvan a közelébe ülök és a kezem majdnem a lángokhoz ér, ahogy odatartom.
- Sokáig, túl sok energiát használtam el, amikor az a kráter keletkezett. Biztos látta, hogy az eddig nem volt ott, de valahogy megnyílt a föld és ja, nem életem fő műve, de valahogy lassítani kellett a démonhordát, hogy ne dögöljünk meg. A tekintem rá emelem, amikor azt kéri, hogy áruljak el valamit neki. Miért jó ez nekem? Felállok a tűztől és mellé sétálok, majd leülök vele szemben.
- Miért jó, hogy segítettem kipucolni a szektort? Ezek a rangtalan kis gyalogok amúgy is meghalnának első körben, amint nem akarnának visszamenni a pokolba, mert nekik itt jó. Amúgy sem szeretem a lázongásaikat, általában engem bíznak meg, hogy verjem le őket, szóval ezzel nem csak nektek, hanem Lucifernek is szívességet tettem. Átveszem a vizet és iszok belőle, majd a kezembe töltök, amivel az arcom is megmosom, majd visszaadom neki. Mit nem adnék egy jó kis alkoholért most! 
- Melléd bújhatok? Elég hideg van. Bár kitomboltam magam ma és igazi vérfürdőt rendeztem, de sajnos nem a gyilkolásból ered az erőm visszaszerzése, nem úgy teremtettek.
- Te miért utálod ennyire a démonokat? Teszem fel a kérdést, mert nyilván történt valami nála is. Tudom a legtöbben gonoszak vagyunk velejéig, mint én is, de nem mindenkivel. Érdekből cselekszünk és ha képesek vagyunk szövetkezni, akkor biztos másra is, csak akarat kérdése. Érezni nem tudok a legtöbbekkel ellentétben, de van elképzelésem, hogy milyen lehet szerelmesnek lenni, vagy szomorúnak, csalódottnak és hasonlók.
Music  | Öltözék  |  Credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 31, 2020 6:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Mazikeen
Nem tartom jó ötletnek amit csinálok, főleg mert már többször is azt hangoztatta hogy neki kell egy angyalpenge. Hát, most megkapta, igaz időlegesen. Bár nem jelentene neki túl nagy gondot megtartani. Mi van, ha erre ment ki a játék? Végül is ha engem megölne, attól még betartotta amit ígért Natalie-nak. Szóval amíg ott szerencsétlenkedem, fejben sorra veszem mi van nálam még használható fegyver a démon ellenében, ha mégis kedve támadna engem is leszúrni a saját pengémmel. Ott van a zsebemben a gránát, de azt csak akkor használnám, ha már reménytelen a helyzet. Ott van a másik vadászkésem, bár a törés nagyon fáj, nem bírom mozgatni a bal kezem, egy kézzel meg nem biztos hogy sikerülne védekeznem így. Látva ezt a mészárlást, próbáltam odébb kúszni, ne legyek útban és ne legyek teljesen védtelen vele szembe, de többször elvesztettem a külvilággal a kapcsolatot. Ezer évnek tűnt odáig is elkúszni, ameddig jutottam. Úgy érzem magam, mintha letoltam volna egy üveg whiskyt, csak attól nem érezném a fájdalmat sem. A kérdésére felfelé tekintek az arcára.
- Persze hogy fel tudok állni!
Vagyis szeretnék. Ebben ő akadályoz, mert direkt fölém tornyosul, utána meg a nadrágomnál matat. Nem tudom milyen indíttatásból, de vissza rakja a tokjába a késem. A mozdulatra feszülten összerezzenek és nem sok hiányzik hogy előkapjam a párját az ép kezemmel, aztán amikor rájövök mit csinál, akkor már inkább felülnék és lemondok a démon belezés gondolatáról. Oldalra dőlök, közben megtámaszkodom, de amikor feljebb húzom magam, gyorsan megszédülök. Ő meg egy centit sem tágít mellőlem. Nem így akartam felülni. Nagyon jól bírom a fájdalmat, de a jelenlegi helyzetem pokoli, úgyhogy többször hang jön ki belőlem.
- Kösz, de a többi egyedül is menni fog.
Mármint menne, ha nem szédelegnék, egy kézzel meg még nehézkesebb. Be kell látnom hogy a segítségére szorulok. Ezt ő is látja amikor visszafelé dőlök és újra meg kell fognia.
- Talán mégse.
Lemondó sóhajjal tekintek rá, oké, hülyeséget mondtam. Végül a dögje megoldja a problémámat. Hiába is ellenkeznék, elszaladni úgy sem tudok, pedig jobb lett volna a falnak dőlni inkább, de ő siet. Utána megint képszakadás, azt még hallottam hogy felmegy a tetőre a cuccaimért, Pain meg morgot egyet. Később a hangja térít magamhoz, visszatért a felszerelésemmel. Látom a kezében az egyik üvegem.
- Az csak víz.
Én sosem hordok magammal szentelt vizet, mert az olyan, mint a halottnak a csók és a sóbombákat is csak azért hoztam, mert hasznukat vettem nemrég. Nem fogja marni, én pedig nem a fejem miatt nyöszörgök, mert az a fájdalom semmi a többi mellett. A művelet közben van időm megcsodálni a helyszínt. Amikor végez, még egy kötést is összehoz nekem a felsőjéből. Hálásan tekintek rá, de mielőtt köpni nyelni tudnék, megragadja a törött kezemet.
- Jaj, ne!
Egyáltalán tudja mit csinál? Vagy el fogja törni még jobban? Bár az időm csak ennyire futja a kiáltás mellett, mert ő komolyan gondolja és teker egyet rajta. Az sem kellemes, amikor kötözött sonkát csinál belőle. Nem vitatom, hasznos megoldás, legalább nem lefelé lóg és így később nem fog ennyire fájni, meg véletlenül sem tudom megmozdítani. Szenvedek egy sort, de aztán közli hogy mennünk kell. Nekem sincs kedvem itt éjszakázni, mindenhol démon tetem, a vérük beszínezi a flasztert, meg ott az a b@zi nagy kráter, úgyhogy a közreműködésével felállok és elindulunk. Láthatóan ő sincs a helyzet magas fokán, lassan bicegünk valamerre.
- Keressünk egy védettebb helyet és álljunk meg pihenni!
Mondjuk az rajtam nem segít, sőt, inkább csak egyre rosszabb lesz az állapotom, de ő legalább felgyógyul és akkor hamarabb kijutunk innen. Azt hiszem erre ő is gondolt, mert egy jó húsz perc botladozás után megállunk. Lehet hogy jobb lett volna meghúzni magunkat egy épületben, ha netán eleredne az eső az biztonságosabb lenne, mint ez a park. Valami ilyesmi helyen álltunk meg, én pedig lekuporodok egy fa alá és nekidőlök a törzsének.
- Meddig tart, amíg felgyógyulsz?
Kérdezem, miközben a lobogó tűz játékát figyelem. Nem érzem hogy jobb lenne tőle, egyre inkább fázom. A mellettem heverő táskámban kezdek el kutatni, és kiveszek egy palack vizet.
- Most hogy így megálltunk sziesztázni, árulj el nekem valamit. Miért jó ez neked?
Nem valószínű hogy megtudom az igazságot, de akármit is válaszol, talán észreveszek valami elejtett utalást a hátsó szándékaira vonatkozólag. Az összes démon így működik, ő mondjuk kicsit speciálisabb, mert lojális Luciferhez, hiszen már nagyon régóta mellette szolgálhat. És ez nem jellemző rájuk. A legtöbbjük Luciferrel sem foglalkozik és eladná apróért, ha az az apró elég jónak bizonyul, nem beszélve arról amiről tudok, amit Natalie mondott el nekem. Hogy a bálon valamelyik azt mondta neki hogy meg akarja ölni a pokol urát. És igazából ez sem meglepő, a legtöbb bárkit megölne bármiért, sokuk pályázik a helyére és szervezkedik ellene. Közben lecsavarom a palack kupakját és iszok belőle, aztán Mazikeen felé nyújtom. Van még a táskában, neki ez jó lesz lemosni a vért magáról. Olyan mészárlást rendezett, hogy mind a kettőnkre jutott bőven. Nekem tök mindegy, úgyis orvoshoz kell mennem, ha élve kijutok innen.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 26, 2020 4:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


To - Zagar
Csak megjönnek a játszótársak is, bár nem így képzeltem el a harcot, de jobbnak érzem, ha leugrok Zagarral a földre, mert így nem dobhatják le egy lendítéssel, hogy csak úgy szétkenődjön a földön. A másik dolog, hogy így egy oldalról védve vagyunk a támadókkal szemben, ami azért hasznos, lévén mennyien összegyűltek, hogy a sok lúd disznót győz elven majd legyőznek. Nem is kár értük, ostobák és gyengék, az okosabbja még időben visszafordul és veszi a lapot, hogy ez itt nem az ő terepe. Pain a támadó démonokra morog inkább és őket próbálja leszerelni, bár nincs olyan jó passzban, mert a falhoz vágják őt is, ezért is érkezik későn, de pont időben Zagar megmentésére, elvégre még él a szavam, hogy védje meg, ő meg szót fogad. Hallom, hogy felüvölt, csak egy pillanatra pillantok oda és látom, hogy nincs szükség rám ott. Tovább harcolok, csak a nevemre figyelek oda, nagyon nem örülök, hogy így letegezve engem, rövidítve a nevem szólít meg a démonok előtt, de mindegy is, mert mind meghalnak és nem lesz kinek elmesélniük a dolgot. A kése felé bök a fejével és én élek is a lehetőséggel, hogy magamhoz vegyem és félig a sajátommal, félig pedig az övével halálra gyilkoljam fajom szégyeneit.
Teljesen kifekszik a földön, amint az utolsó démon és elhullik a feketére festett ösvényen. Nem tudom megállapítani, hogy mije fájhat első ránézésre a kezén kívül, de azért egy köszönöm-nek örültem volna, de mindegy is, vadász, mit is vártam, neki ez teljesen természetes.
- Fel tudsz állni a lábadra, hogy odébb sétáljunk? Érdeklődöm és a kezemmel kicsit közben a lábára támaszkodok, amíg a guggolásból inkább térdelésre váltok. Az a hülye okkult mágia sokat kivett belőlem, de az a kis szakadék meggátolta, hogy egy nagyobb tömeggel nézzek szembe egyszerre.
- Ja itt van a késed. Felemelem és el is teszem a helyére, vagyis oda, ahol eddig is hordta eddig, majd a feje alá nyúlok, hogy segítsek felültetni, mert a karját úgy könnyebb lesz visszatenni a helyére, ám a művelet látom, hogy vörös a tenyerem, a fenébe, már csak ez hiányzott.
- Pain! Odahívom a pokolkutyát Zagar háta mögé, hogy ő tartsa meg a férfit, mielőtt megint hanyatt fekszik itt nekem. Felállok szép lassan és sóhajtok egy nagyot.
- Felmegyek a cuccaidért, remélem van nálad kötszer meg víz. Nem ugrok fel, gyalog indulok neki az útnak fel, majd összeszedve az ottmaradt fegyvereket és Zagar holmiját indulok el vissza, a sajátom is magamhoz véve a lenti részen. Útközben átkutatom az épületet meg a táskáját és persze találok vizet, ami valószínű szentelt, az is valami. Alkohol nem tudom van-e nála, de ha lenne az lenne a legjobb, hogy kimossam a sebet, de nincs nála, nem hozott ünnepelni valóra se.
- Na, gondolom mondanom sem kell, de ez most fájni fog, de osztozok benne én is. Előveszem a szenteltvizet és egy kendőt, amire öntök belőle, csak úgy marja a bőrömet, mint a sav, nem annyira kellemes érzés és a fogaim összeszorítva morgok is, hogy a szentséges anyukájukat, akik ezt kitalálták, de a lényeg, hogy letisztítom a tarkóját vele és a környékét, hogy utána bekötözzem a sebre a kendőt teszem rá és a felsőmből tépek hozzá egy csíkot, amivel szép sálat kap tőlem, de legalább elfertőződni nagy eséllyel nem fog. Utána felállok és kicsit rázogatom a kezem, ami elkezd gyógyulni, megpróbálom az utolsó erőm is oda átirányítani.
- Már csak egy kicsit kínozlak meg, bocsi. A kezéhez nyúlok és visszafordítom a helyére, majd azt is hozzákötözöm a testéhez, majd kap jobb ellátást otthon, de addig is, amit szükségesnek éreztem, azt megtettem érte. Nem mondom, hogy nem élveztem, ahogy fájdalmat okozok neki a jó ügyért, mert hazudnék. Az emberek olyan törékenyek, az ép kezéért nyúlok és ha magánál van, akkor megpróbálom felhúzni, mert ideje lenne tényleg tovább állni, csak egy kicsit innen.
- Gyere, csak kicsit távolabb megyünk és ehetsz meg pihenhetünk is, de nem szívesen maradnék itt. Ha viszont nem tér magához, akkor lehajolva az ép karját a nyakam köré fonom és felemelve rángatom magammal pár száz méterrel odébb mindentől, ahol tábortüzet gyújtok és elfektetem Zagart az avarba, az kényelmesebb, mint a beton. Mellé fekszem és a fejem mögött összekulcsolva a kezem nézem a csillagos eget. Pain messzebb tőlünk feküdt el és pásztázza a környéket, minden kis neszre felpattan és őrjáratba kezd. Az alvás rajtam is segítene, de nem merek elaludni, jöhetnek még meglepetés vendégek, igaz nem több mint öt démont hagytam elrohanni, a többit mind messziről fejbe dobtam. Az angyalpengével meg mindenkit még egyszer ellenőrzésképpen megöltem véglegesen. A testeket a szakadékba kellene majd dobni és elégetni, de nincs hozzá most elég erőm és nem is tudok szerezni a vadász jelenlegi állapotát elnézve.
Music  | Öltözék  |  Credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 9:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Mazikeen
Még a távcsőben nézem a közeledőket, így fel sem tűnnek a többiek, akik valószínűleg megközelítették a helyet. Szomszédos házak nincsenek, ez egy bevásárlóközpont. Tudom hogy nem tökölhetünk, ezért gyorsan be is fejezem a távcsővel a nézelődést és kezdeném szétszerelni a fegyvert, amikor Maze megjelenik, aztán a szemem sarkában látom a mozgást is oldalról. Ez így nem lesz jó. Ha csak pár jött és észrevettek minket, akkor a többit hogyan fogjuk ezután kiiktatni? De a társam valamiért nagyon jól szórakozik. Nem tudom időben lereagálni a támadást, Maze pengéje áll bele. Aztán érkezik még egy, akinek a kezét elkapja. Aztán jön még egy és még egy. Ezek alulról ugrálnak felfelé a képességeikkel, ezért nem vettem őket észre. A messzeséget figyeltem. De onnan is érkezik egy csürhe, csak még nem értek ide. Biztosítom a fegyverem és hátrálás közben meglódítom körbe a csövénél fogva. Az a három, amelyik rám ugrott olyan maflást kap tőlem, hogy rögtön elfelejtik merre van a balra. Engem pedig hátulról leszerel valami nőstény ördög. Leránt a földre, a lábam ugyan meghúzódik, de komolyabb baja nem lesz, reflexből pofán rúgom, aztán már lendíteném a fegyverem megint, ha Maze nem ráncigálna magával. Nem értem honnan kerültek ezek ide, szinte biztos hogy a másik irányból és készültek ránk. Bár most éppen azt csodálom, ahogy repülünk egyet lefelé, még üvöltök is, mert ez az eszelős csak úgy felkapott a földről, mint egy csomagot és nem élhettem ki magam a verekedésben. Aztán amikor leérünk egyet gondolva a falhoz csap, hogy nyekkenek egyet. A nyakörv előkerüléséig pislogok és levegő után kapkodok, igazából fogalmam sincs ez milyen taktikai megmozdulás, amolyan zizis Maze fajta lehet. Persze, a démonok, még egy is, erősebbek nálam, de azért nem kellene rögtön a kispadra ültetnie. Morgok egyet, a fegyverem lerakva magam mellé a földre. Felállok, megkerülöm a kutyáját, akinek a hangjából azt szűröm le, hogy ő is morog, de nem tudom hogy rám, amiért megnehezítem a dolgát, vagy a felénk rohanó démonra. Sokáig nem rohan. Előkapom az egyik késem és a szeme közé hajítom, azonnal meg is áll és összezuhan. Ugrok utána, hogy kihúzzam onnan, ekkor kapom a jobb egyenest az arcomba, bár mivel megfogtam a kés nyelét, az is jön velem esés közben. Gyorsan fölöttem terem, kapok még egy bal egyenest, amitől már az orrom vére is elered, és fordulok tőle egy negyedet jobbra. Elkezd fojtogatni, én meg beleállítom a kést az agyába. Túl sokan vannak. Mintha az összes ide csődült volna. Még levegőt venni sincs időm felállás után, megint ketten rontanak felém, pont lemaradok Maze hókuszpókuszáról, égetőbb lesz beleállítani az egyikbe a kést, a másik pedig tarkón vág, egy pillanatra elsötétül a kép. Odáig még oké volt, hogy kihúztam abból is a pengémet, utána az ütéstől a földre zuhanok. Úgy tűnik a képszakadás ellenére veszettül markoltam a fegyveremet, mert még most is a kezemben van, a démon pedig fölém magasodik. A kezem nem úgy és nem olyan ütemben emelem, ahogy azt gondolom, könnyedén elkapja és teker egyet rajta. Először a csontok ropogása hallatszik, aztán a hirtelen rám zúduló fájdalomhullámot érzem és üvöltök egy nagyot. A kés az kiesik a kezemből. Mögülem egy újabb morgás hallatszik, majd látom a vörös nyakörvet nekiugrani a démonnak. Megint képszakadás, aztán amikor újra magamhoz térek, már Maze is itt ugrabugrál felettem. Nem sok hiányzik, hogy engem is jól megtaposson. Nyöszörgök egy sort a fájdalomtól, oldalra fordulok. Éreztem a nyelét az ujjaim között, de most látom is, miközben a karom miatt agonizálok.
- Maze!
Ha most rám tekint, akkor lehet hogy pont miattam állítják belé a pengét, de a fejemmel bőszen mutogatok a vadászkésemre neki lefelé. Felvenni nem tudom, odaadni se, a kezem megmozdítani nem tudom, mert pokolian fáj. a másikkal meg támaszkodom. Csak az egyik heverészik a földön, de az neki pont elég. A heves bólogatás közben megint kezd elsötétülni a kép és ismét elájulok. Utána nagyon darabosan tudom csak követni a fejleményeket, annyi bizonyos hogy ő és a kutyája jól belemelegedtek, szó szerint fröcsög a vér, rám is. Megpróbáltam felülni, a falig elkúszni, de valahol félúton megrekedtem a történetben és amikor befejeződik a mészárlás, akkor adom fel és terülök ki teljesen.
- Tessék?
Nem értettem rendesen, legszívesebben üvöltenék, de ezen már túl vagyok. Bár ő is megsérült, szinte biztos vagyok benne hogy fél óra múlva kutya baja sem lesz. Ellenben én... A fejem zúg már az ütéstől, nyirkos a hajam hátul, szóval biztosan vérzek, és az a saját vérem, nem pedig csak úgy rám került mint a többi. Örülhetek hogy még kettőig el tudok számolni. Ő meg fölém guggol és megfogja a lábam.
- Mit csinálsz?
Nem értem. A lábamnak semmi baja, ha csak nem..így akar elhúzni a falig? Remélem nem.
- Megvan a késem?
Nem láttam rendesen milyen pengével vagdalkozott, de arra tisztán emlékszem hogy oda akartam neki adni, amíg leveri őket.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 6:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


To - Zagar
Pain szót fogad, de nincs ínyére a dolog, azért néha hátrales, a nyakörv nem mozdul annyit, mint a feje és a tekintete, szóval panasz sem lehet rá, amíg én odalent kicsit rosszalkodok, elvégre én sokkal komolyabb harcra gondoltam ezekkel a rangtalan kis démonokkal, akik megfelelő képzés hiányában nem lehetnek túl erősek, csak sokan legfeljebb. Ám akinek van egy kis esze, az menekülni fog az üzenetemkor, elvégre ha én itt vagyok, az sok jót nem jelent nekik sem, főleg hogy állítólag egy vadász közelében irtom ki az elfajzott, gazdátlan kedvenceket és rangtalan démonkákat. Lesz itt olyan vérfürdő, amit rég nem látott a világ és én mennyire fogom ezt élvezni majd, csak ezért leszek türelmes Zagarral, hogy parancsolgasson, higgye azt, hogy minden megy a terve szerint, majd rájön, hogy ez nem úgy megy.
Az első helyen még nem volt olyan nagy a veszteség, de bizonyára megérezték az itt élők és valamelyik oldalra állniuk kell. Engem a szavam köt a vadászhoz, mondhatom, hogy nagy árat fizet ezért nekem, úgysincs semmi közük ahhoz, hogy mivel fizet nekem. Mikor kijelenti, hogy Pain nem megy vele többet, csak megvonom a vállam, most már mindegy, a lényeg, hogy nem látta, hogy üzenetet küldtem és bármi közöm is van ahhoz, ami ránk vár majd. Kezdem elunni az ötödik helyen ezt a mókázást, hogy robbantgatunk, aminek jelét is adom, mert ásítozok és a fejem is fáradtam ingatom a hordó pakolás közben, szinte árad belőlem az életkedv negatív értelemben. Mikor jönnek már ezek a kis mocskok, hogy szórakozzunk? Szinte zene füleimnek, amikor felcsendül a hangja, hogy mennünk kell. Ó, drágám, dehogy kell mennünk. Jót mosolygok és felrohanok a ház tetejére, ahová a szomszéd ház tetejéről elkezdenek átugrálni a démonok, jól rejtőzködtek eddig és csak erre vártak. Milyen kis ravaszak! Gyorsan odaugrok Zagar elé, hogy az első ütést kivédve esélyt adjak neki a menekülésre, bár sokan jönnek, kétlem, hogy bárhová is mehetne.
- Ó, azt hiszem nem lesz könnyű elmennünk most my Dear! Nevetek fel, miközben a kezemmel belevágok a támadó démon mellkasába és kitépve a szívét oldalra dobom. Egy darabig még halott lesz az biztos. Utána már a következő démon kezét kapom el, aki hozzá akarna érni a vadászkámhoz és hátratöröm neki, majd a kis félköríves pengéim elővéve szétszaggatom a létfontosságú részeinél. Pain a feljárónál érkezőket tartja fel, kap is rendesen tőlük, de ő egy igazi véreb, nem adja fel és a végsőkig küzd. Zagart hátulról kapja el egy démon hölgy és a lábát célozza meg, aminek nem örülök, mert így még cipelhetem is majd, ha végeztünk. Egy rúgással odébb repítem pár métert és közben füttyentek és felkapom az embert, hogy leugorjak a tetőről. Nem olyan nagyon magas, de amúgy is gyorsan gyógyulok, ha eltörném a lábam, amire megvan egy kicsi esély. Ahogy megérkezünk, leteszem a falhoz egy sarokba és megidézem Paint mellé. Nem tudom őket megölni az angyalpenge nélkül végleg, de az is elég, ha kifektetem őket egy kicsit. Sokan jönnek, szóval a földre csapok és némi elementális mágiát használva egy kis szakadékot kreálok, amibe az első sorban lévők bele is esnek. Ennyi elég, hogy regenerálódjak és átugorva közéjük olyan brutális vérengzésbe kezdjek, amit nem biztos, hogy ember amúgy látni szeretne. Vannak, akik ezt látva menekülni kezdenek inkább és van egy, aki inkább hátba támad és a vállamba állítja a fegyverét. Gyorsan fordulok és az a démoni nőszemély az, aki bántotta a vadászkám. Ó, nincs kegyelem, a szemüregével megismertetem az egyik fegyverem, amíg a másikkal a hasfalát vágom fel hosszában és a fejétől szabadul kezemmel húzom ki a beleit, amit lasszóként egy rám támadó démon nyakába dobva rántom közelebb és tépem ki a szívét, amit hátradobok Painnek, aki örömmel nyammogja el. Én nagyon élvezem a vérengzést, ám nem maradtak annyian, hogy elhúzzam sokáig a dolgot, szóval az utolsó áldozatom felett állva sóhajtok, majd odasétálok Zagarhoz, aki remélem nem rezelt még be teljesen, de az ígéretem teljesítettem.
- A tízes szektor megtisztítva és a segged megvédve, szívesen! Leguggolok elé és úgy mosolygok rá, mi ez, ha nem jó pont? annak kell lennie. A vállamból kihúzom a fegyvert és oldalra dobom, most már lassabban gyógyulok, mert sok energiám elment. Azért ha jobban megnéz, én sem úsztam meg sérülések nélkül és most, hogy nem olyan gyors a gyógyulási folyamat, hát érzem a bizsergetően kellemes fájdalmat. Kétlem, hogy ő is élvezné, szóval megnézem a lábár, ha hagyja, mert valahogy csak kezelésre szorul.
Music  | Öltözék  |  Credit
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5