Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

CherryPie


Esemény leírása CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 20, 2019 10:38 pm
Következő oldal


Vadászavató ünnepség[You must be registered and logged in to see this image.]

It's summertime!

Kedves Tagok!

Az idén megrendezésre kerül az oldalunk nyári mulatsága, amely jó néhány játékkal, kihívással igyekszik élvezetessé és emlékezetessé tenni számotokra az eseményt! OMG

A nyári esemény ideje: június 25. - szeptember vége


A játékaink a halloweeni banzájhoz hasonlóan IC (in character) és OOC (out of character) részekre oszlanak.


Bevezető

New Yorkban minden év nyarán felavatják a kiképzésüket elvégző, friss vadászokat, amit általában ünnepség szokott követni. Amara felbukkanása és a város vezetőségében fennállt állapotok miatt ez az utóbbi két évben elmaradt, de most, hogy viszonylag nyugalom uralkodik a városban, a Payne család úgy döntött, hogy bált rendez a jeles esemény alkalmából! Ezzel együtt a szövetséget is szeretnék megünnepelni San Franciscoval, így az ünnepségen a külhoniak, angyalok (és egyéb természetfelettiek) is részt vehetnek.
A bál egy kisebb bajnokságot fog megelőzni. Mindkét eseményre a város bármely polgárát szívesen várják, nem kizárólag a vadászokat vagy a hozzájuk közel állókat.


OOC vagy kisebb játékok

1.) Zenesarok: Az esemény topikjában kiemelten találhattok egy [You must be registered and logged in to see this link.], ahova a bál alatt nyugodtan belinkelhetitek kedvenc zenéiteket '91 előttről, vagy akár egy táncot, amire kihívjátok a partnereteket. Mesélő részről is fognak ide kerülni bejegyzések egy-egy aktuálisan megszólaltatott muzsikáról, ha össznépi táncolásra kerülne például a sor Wink A zenék bármilyen stílusúak lehetnek, a bál jellegéről alább írunk, de nem egy kizárólag komolyzenével megtűzdelt eseményről van szó.
2.) Bálkirály és bálkirálynő választás: A játék többlépcsősen fog zajlani. Első körben a bálon kaptok majd kihívásokat (három alkalommal), teljesítendő feladatokat, amelyeket a bál során kell reag formájában kiviteleznetek. A következő körben azok, akik mindhárom feladatot teljesítik, bekerülnek egy szavazásba, ahol már OOC fognak a többiek szavazni a megoldásaitok alapján arról, hogy ki érdemli meg a Bálkirály és a Bálkirálynő címet. Tehát;

Első kör: a három feladat teljesítése a bálon, reag formájában
Második kör: szavazás azok között, akik mindhárom feladatot teljesítették

Ide nem kell külön jelentkezni, bárki teljesítheti a kihívásokat, viszont azt a reag végén jelezzétek! Ebben a formában: [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.]
3.) Tombola: A bálra jelentkezéssel automatikusan a tombola résztvevőivé váltok. Az esemény első napján mindenki kap egy számot, és majd a bál vége felé várható a nyeremények kisorsolása.


IC, fő játékok

Ünnepi bál
Mindig is arra vártál, hogy az apokalipszis kellős közepette végre csinálhass valami egészen hétköznapit? Hogy elmenj egy bálra anélkül, pokolkutyák csócsálnák a ruhádat és démonok kísértenék a lelkedet? Nos, ezt az idei bál sem tudja garantálni, azonban a felhőtlen szórakozást, a ""korlátlan"" étel és italfogyasztást, illetve egy maradandó élményt mindenképpen! Ne maradj otthon, a Payne család nem válogat a vendégei között amíg be nem telik a kúria!

Mesélő: CherryPie
Helyszíne: [You must be registered and logged in to see this link.]
Jelentkezés: [You must be registered and logged in to see this link.]

Nyári bajnokság - Elmaradt
Az őszi bajnokságról lecsúsztál, vagy csúnyán kikaptál valamelyik ellenfeledtől? Netán a jutalmakat szeretnéd bezsebelni? Itt a lehetőség, ugyanis a bált követően a Payne család egy kisebb bajnokságot rendez! Az első három helyezett mindenképpen nyer, de a legelső? Egyenesen egy helyet a városi Tanácsban! Ráadásul az se gátoljon senkit, ha nem New York-i, vagy ember, hiszen a Tanács fontosnak tartja a szövetséget, így annak értelmében és megerősítése érdekében nem kizárólag NY polgárai, hanem a friscoiak is pályázhatnak a címre fajtól és nemtől függetlenül.

Bővebben a játékról a meghirdetés alkalmával fogunk írni!

Mesélő: CherryPie
Helyszíne:
Jelentkezés:Szabályok, tudnivalók

• A bál és a bajnokság alkalmával is zömével egy helyszínen fognak zajlani a játékok annak érdekében, hogy minél több karakter léphessen egymással interakcióba. Az esemény alatt a csatlakozáshoz sem szükséges engedélyt kérni, bátran írjatok azokhoz, akiket szimpatikusnak találtok! Egyetlen kérésünk lenne, az átláthatóság érdekében a reag elején fejlécezzétek, kinek/kiknek szól a reagotok.

• A bál és a bajnokság ideje alatt más, ezektől független játékot a megadott helyszíneken nem engedélyezett folytatni.

• A bajnokság később fog indulni, augusztus környékén, bővebb információ és a jelentkezés is akkor kerül majd kiírásra!

• A városba jutás módjától ezúttal is eltekintünk.

• Ha valaki lecsúszna a bálra jelentkezésről, ne csüggedjen, bármikor csatlakozhat a banzájhoz! Viszont, ha szeretne részt venni a tombolában is, kérjük írjon [You must be registered and logged in to see this link.] mesélőre.


Kérdés esetén az adott játékhoz rendelt mesélőt keressétek pm formájában!

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2