Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Our lives are defined by opportunities •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Our lives are defined by opportunities VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
894
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 24, 2019 5:25 pm
Következő oldal


***
Lezárt játéktér

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 10, 2019 12:43 pm
Következő oldal
To: Michael

The best things in life aren't things


Amióta csak Isten létrehozta az embereket, azóta egyféle kimondatlan kétely lappangott a köreinkben. S még, ha szimplán nem is ismerhetjük e érzést, akkor is ott van bennünk egészen mélyen. Látva őket; nézve a hibáikat, amelyekre megbocsátást kapnak, s amiért az Úr is esendőnek nyilvánít egyet-kettőt közülük.. Mi ez, ha nem kivételezés, s mi ez, ha...? Tagadhatatlanul is jobban szerette az újdonsült teremtményeit, mintsem minket bármikor, s bár a hierarchiánk fennálló rendszerként szolgált; ettől eltekintve sokunkban megfogalmazódott az önálló gondolatok jellegi képviselete. Ugyanakkor tisztában voltunk azzal, miként, ha ellenkezünk Lucifer sorsára juthatunk, s mint mindenki... talán én is féltettem a szárnyaimat. Az idő telése nem hatott kedvező kihatással a halandói faj megítélésére; a sorozatos segítésük és egyaránt való irtásuk következményeként, nos némileg pártokra szakadtunk. Egyesek csendben nézték, ahogy ugyanazon hibák ismétlődnek meg szüntelenül, míg mások csodálattal figyelték az alattunk lévők létezését. Voltak olyanok, kik fentről irányítottak, s voltak, akik közvetlenül is érintkezhettek velük, mint például mi magunk; harcosok. Ha az utasításban támadás állt; azt tettük. Ha a rendelet azt kívánta, akkor a nehéz helyzetben reményként szolgáltunk a számukra. Fényesség, kegyelem, dicsőség.. Sötétség, kegyetlenség, vérrontás..
A teremtésemtől fogva Michael soraiba tartoztam, s mint katona követtem a feljebbvalóm utasításait. Míg néha terepmunkára mentünk néhányan, bár azt hiszem, miként mindenkinek volt egy állandó 'társa', akivel együtt gyakorolhatott, edzhetett, sőt akár... együtt vonulhattak ki egyes helyszínekre. Nálam ez változó helyzetnek minősült, hisz' hol Nariel oldalán küzdöttem, aztán a másik pillanatban meg már Karmael volt mellettem, mintha... mintha nem lett volna olyan angyal a mennyben, akivel harmonikusan összeegyeztethető lehetnék. Vagy... fogalmam sincs. Általában nem töprengünk feleslegesen és nem vezérelnek minket emberi vonások, viszont, ha túl sokat tartózkodsz a közelükben, akkor akaratlanul is átragad rád egy-két vonás, mint mostanában rám. Nem is értem önmagam; minek kérdőjelezek meg bármit is?! Nincs is jogom, sőt akaratom ehhez, ami azt illeti, tehát... csinálnom kell, amit kérnek és voltaképpen ennyi.
Michael kérése nyomán azonnal elé is mentem, ahogy azt megkívánta tőlem. Egyáltalán nem szép várakoztatni egy arkot - még, akkor sem, ha az időnk végtelenségről árulkodik -, főként nem őt, akit... akire ennyien felnéznek. Mindünk közül a legkiválóbb, legnagyszerűbb és legtöbb tudással bíró harcos. Olyan értékekkel, erényekkel és egyaránt tapasztalattal rendelkezik, amit mindannyian szeretnénk elsajátítani; ki-ki a maga módján nem mellesleg. Igyekeztem mindig a legjobbat nyújtani neki, hisz a nevem jelentése is jelzi, miszerint siker, ami egyértelműen mutatja, hogy nem bukhatom el. Ha ez mégis megtörténne, akkor kellemetlenséget okoznék és azt... azt nem óhajtom elkövetni. Ki akarná?! Az, hogy Michael alatt tevékenykedhetek mindennél többet jelent, ugyanis... eléggé sokan pályáznának e opciós eshetőségre. Én pedig senkinek sem adom át a helyemet!
- Michael... - Állok meg tőle tisztes távolságban, miközben enyhe meghajlással fejezem ki felé az alázatomat. Minden hódolatom az övé, főleg, amikor olykor-olykor előtte állhatok, ugyanis nem gyakori esemény, sőt... mondhatni; igazán ritka, ha valakivel ennyire... ennyire közvetlen. A társasága értékes, felemelő és rettentően megbecsülendő. - Mit kíván tőlem? Mit tehetek önért? - Figyelem az alattunk elterülő hófehérséget, ezáltal rá sem nézve. Mindent csak engedéllyel teszek, s amíg nem hagyja jóvá; addig a pillanatig rá sem tekintek. A tiszteletlenség tőlem nem ismert fogalom, hiszen mindig is tudtam azt, miként hol a helyem. S a szabályok ellen pedig nem vétkeztem..

outfit ℘ 528 ℘ still cold ℘ note: - ℘  kredit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 10, 2019 12:40 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
4
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7