Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Erdőmélye •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 09, 2020 12:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


To: Fenrir

Érzem, hogy unja és fogy a türelme. Nem is vártam mást. Nem lehet mindenki olyan türelmes, mint én. Bár igaz az más tészta.
- Nos Fenrir, ha ragaszkodunk a gondolat menetedhez akkor az első állításod igaz, valóban ember szült engem ebbe a világba. Ám a második állításodra már fejedet vehetném ahogy te fogalmaztál, mert hogy őszinte legyek. Nem maradt semmi az emberi mivoltomból. És tudod, miért? Mert még emberi életem során vesztettem el emberségemet. Mikor halandóként halálra ítélnek és napi szinten megaláznak a halál 5 lépésén mész keresztül. Mire eljutsz az utolsó órákra azt veszed észre...hogy már nem maradt belőled semmi. - tagadás, harag, alkudozás, depresszió és az elfogadás. Az öt lépés, aminél ha eléred az utolsót nincs visszaút. Ekkor elveszíted azt a maradékot is, amihez úgy ragaszkodtál. A remény utolsó szikrája hagyj el, majd jön maga a halál hideg keze, hogy átcibáljon a másvilágra.
- De amúgy nem, nem süketelek. Ez még nem az. Az egy méllyebbi pont ahol még jobban az agyadra megyek. - mondom neki nagy nyugodtsággal. Bár tény nem szándékozom kihozni a sodrából nincs kedvem megkeresi a szabómat. Jó drágán dolgozik a srác.
- Nem, nem. Nem vagy pincsinek beállítva. Ha az lennél akkor, Lucifer nem szarozna azzal, hogy KÉR téged. Hanem jönne és utasítana. Aztán, ha nem fogadsz neki szót akkor megöl, ilyen egyszerű. - magyarázom el neki a helyzetet. Ő még nincs abban a helyzetben, hogy csicska legyen. Én is csak azért hallgatom meg a kérését, mert addig sem akar megölni. Azt persze nem mondom ki, hogy mennyire nem érdekel ki az anyja. És valószínűleg Lucifer-t sem. Ő megteheti, hogy elnémítja az arkot.
- Bár...a drága Pokol Ura felhatalmazott, hogy adhatok neked az Ő nevében valamit cserébe ezért a szolgálatért. Gondolj bele. Ha harcolsz megmenekül a világ, ergo tovább tudsz élni. Plusz lehet egy kérésed Lucifer felé. Csak jól járhatsz. - pillantok rá. Egy kicsit gondolkodóba is esek, hogy miképp közöljem vele, hogy ha nem csak ő, de ha hozz pár lelkek, akik szintén beállnának a sorba maga Lucifer-rel tárgyalhatná meg a dolgokat. Én szabad lennék ő meg megkapná, amit akar. És egy ilyen ajánlat nem terem akárhol.

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Fenrir


Erdőmélye - Page 2 DMkmpHL
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
97
☩ Rang :
Félvér Herceg
☩ Play by :
Henry Cavill
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 08, 2020 10:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Moment of Revelations

Hatásvadász kérdését éppen akkora lelkesedéssel várom kiteljesedni, mint az eddigi mondanivalóját hallgatni; semekkorával. Laposakat pislogva figyelem, miként játszadozik a mimikájával, ami meglehet, a démonok láttán gatyájukba fosó embereknél célt ér, engem azonban inkább bosszant az igyekvése. A tény, hogy elhiszi, képes lehet bármiféle aggodalmat ébreszteni bennem a címzetes rangja s faja révén.
- Hallottam ezt-azt – bököm ki kelletlenül, tovább fixírozva a látványos viselkedés-változását. Feszeng, amit ivással próbál elnyomni, akár egy megküzdési problémákkal küszködő, egyszerű halandó. Képtelenség, hogy ennyire fiatal szurokszemű volna, azok nem sűrűn kapnak neves rangot. De talán már ez sem a régi, meglehet, a jelen világban bármilyen jöttment hozzájuthat a kívánt címhez és a vele járó hatalomhoz.
- Feszülten figyelek, Seroth, a Főbűnök egyike. Feszülten figyelek – szólalok meg színtelen hangon, egyre jobban unva a szövegelését. Ide jön, feltart, csacsog, mint egy bosszantó szajha, aki többet akar kínálni annál, mint amiért megfizették, s még előtör belőle az önérzet is. Kezd igazán felbőszíteni, ám vele ellentétben ennek továbbra sem adom különösebb jelét. Egy mély, leplezett szusszanás az egész, nem több. Amíg meg nem nyikkan újfent.
- Tudod, Seroth… A nyakamat tenném rá, hogy büdös kis emberként kezdted a pályafutásodat ebben a sanyarú világban. Arra is a nyakamat tenném, hogy még mindig több van benned abból a satnya kis halandóból, mint amennyi humánum valaha bennem volt, s a biztosra vehető fiatalságod ellenére nem átallsz megfenyegetni, majd azt mondani, ez csak álláspont tisztázás. Süketelsz – szűröm a fogaim között a szavakat, mert egyre nehezebbé válik visszafogni magamat. - Hát én is tisztázok egy álláspontot neked. Hihetetlenül magasról teszek a világ problémáira. És nem leszek a pincsitek sem, akit odavethettek az elsők között megdögleni. Részemről pontot tettem a dologra. Szóval fuss szépen vissza megkérdezni, hogy most már megölhetsz-e, vagy túl kényes lenne Mastemah miatt – billentem oldalra a fejemet, leplezetlen gúnnyal állva a démon tekintetét.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Nothing is black or white...
Day of judgement God is calling, on their knees the war pigs crawling, begging mercies for their sins.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 08, 2020 8:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


To: Fenrir

És nem kell neki az ital. Hát ez szörnyű! Megfogok sértődni. Itt érlelem a drága Whisky-t erre nem kell neki, há kilátott már ilyet? Még is arcom nem mutat semmit csak azt a felerőltetett mosolyt, ami a halandókat halálra rémítené. Nem célom a megfélemlítés. Csak beszélnem kell.
- Halottad már azt a nevet, hogy.... - ekkor hangom elmélyül és a látszólagos jókedvet felcseréli a komolyság. Az, ami engem egészen jellemez. A hangomban szóló nyugodtság, de szemeimben ott ég a szigor tüze. - Amara?
Fejezem be a mondatot és testtartásom is megváltozik. Sokkal masszívabb és vadabb. Nem hiába. Valahol legbelül a fenevad ott gubbaszt és várja, mikor jön el az Ő ideje, hogy aztán kitörve csak a vér után menjen. Ezért is iszok. Ezért vagyok nyugodt. Minél kevésbé érzek bármit is annál később fog előmászni, hogy a haláláig mocskolja kezét.
- Őszintén, Fenrir. Nekem sincs túl sok kedvem ehhez az egészhez. Szóval, mit szólnál, ha végre pontot tennék a dolgoknak? - nézek mélyen a szemébe. A kért távolságot megtartottam, nekem ennyi is megteszi. Éppen, hogy csak a mondat végére értem körmöm megsérti az üveget, ami sikítva kér, hogy hagyjam abba. Nem is folytatóm. Ha A félvér tudja kicsoda Amara akkor nem kell túl sokat mondanom ellenkező esetben még itt maradunk egy darabig.
- Ugyan. Nincs rá parancsom, hogy megöljelek...egyelőre. Vedd úgy,hogy előre letisztáztam az álláspontomat a szavaidtól függően. - teszem el lassan az italt. Nem szeretem ok nélkül bemocskolni a kezem. És addig, amíg ez nem teljesül addig igen is meglapulok.
- Rátérve a lényegre. - kezdek bele végül. - Mind a Pokolnak, mind a Mennynek szüksége van mondhatni mindenkire, hogy ezt a kis...kellemetlenséget elintézzük. És ebbe sajnos, vagy nem sajnos a félvérek is beletartoznak. Lévén, ha szeretnénk, hogy legyen még min élni akkor meg kell tennünk bizonyos dolgokat. - mondom el röviden a lényeget. Nem hiszem, hogy Amara csatlósa lenne lévén nem tűnik olyan ostobának, hogy ehhez folyamodjon. Amara így is úgy is eltemet mindenkit és mindent.

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Fenrir


Erdőmélye - Page 2 DMkmpHL
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
97
☩ Rang :
Félvér Herceg
☩ Play by :
Henry Cavill
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 07, 2020 9:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Moment of Revelations

Ezúttal nem pusztán a gondolatbéli mind az összes szemöldököm szökken felfelé irányban, hanem az egyik valóságos is. Tisztelet… A démonok ilyet legfeljebb félelemből ismernek, és valamiért nem hinném, hogy ennek az aggodalomnak valóban tárgya lennék. Vagy még hallatlanul fiatal ez a példány, és nem szemtelenedett el olyannyira, mint a többieknek szokása, vagy ami esélyesebb; násztáncot jár nekem annak érdekében, hogy a kedve szerint viselkedjek. Úgy döntök végül, nem különösebben reagálok a meglátására.
- Tartsd meg az italodat, démon. És nem, nem nyugtat meg, sőt, igazán érdekelne, miért kellünk éppen most a te nagy uradnak – tekintek rá várakozóan, és gyanakvóan. Bármilyen köntösbe is pacsmagolja ezt az egész éppen-beléd-futottam-egy-kis-traccspartira látogatását, jobban tudom annál, minthogy ostoba mód higgyek is neki.
Bemutatkozását egy biccentéssel fogadom. Noha ennek valóságtartalmát illetően is lehetnének kétségeim, az eddigiek alapján elvetem a szemfényvesztés lehetőségét. Tehát egy Főbűn, egyre rózsásabb ez a nap.
- Ugyan a hátam közepére sem kívánlak, Seroth, a Főbűnök egyike, az őszinteségedet tisztelem – jegyzem meg, nem fáradva a saját nevem felfedésével, elvégre tudja ő azt nagyon jól. Közben hagyom, hogy közelebb jöjjön, bár úgy két méter távolságban intek a kezemmel, hogy már így is túlzottan barátias a légkörünk. - Szóval meghallgatlak – teszem hozzá nagy kegyesen, magamra öltve némi béketűrést.
Hamar megbánom. Nem tudom megállni, ezúttal tényleg felhorkantok, és hitetlenül a fejemet is megcsóválom. A hozzá hasonló „násztáncos” seggfejeket rühellem a legjobban. Illegnek, kelletik magukat, előadva a szelídség erényangyalát, aztán egy óvatlan pillanatban jól beléd döfik a kést. Hátulról. Igaz, az ő óvatlan pillanatán még bőven van mit csiszolni. Legszívesebben belevernék egyet a képébe, amiért az időmet húzza a süketelésével.
- Aha. Kizárólag a véleményem érdekel. Amiért esedékesen lecsapják, lecsapod a fejemet, amennyiben nem a megfelelő szavakat rebegem itt el neked. Még egyszer, és utoljára mondom, démon. Ne nézz sült bolondnak, mert előbb találod a pengémet a bordáid között, minthogy kettőt pislognál – leképezve az arcvonásait, hasonló komorsággal és fenyegetéssel tekintek rá. A legtöbben nem hisznek nekem. A legtöbben meghalnak. - Ne köntörfalazz, beszélj érthetően és egyenesen. Miféle helyzetről dadogsz, amihez szövetségre kellene lépnem veletek?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Nothing is black or white...
Day of judgement God is calling, on their knees the war pigs crawling, begging mercies for their sins.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 07, 2020 2:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


To: Fenrir

Álarcom tartós és kitart. De belül tombol a sötétség. A vad, ki már régóta kísért szépen lassan szelektálja még megmaradt foszlányaimat. Olyanokat, miket szívem szerint megtartanék. Édesanyám emléke. A nő, ki életét adta csak azért, hogy fia boldog legyen és, ha kellett férjével is szembeszállt. Mikor aztán eljött az idő az asszony Isten gondjára bízta egy szem kölykét és kérlelte ne hagyja, hogy az apai szigor megtörje és olyanná váljon, mint Ő. De Az Úr elfordult a gyerektől és az anya félelme beigazolódott. Az egyetlen, ami még biztosan megmaradt a fiúból az a nyugodtság. A szinte megrendíthetetlen nyugalom, mi sötét szemeihez párosul. Ha a Herceg elidőz kicsit a vonásokon megállapíthatja, mennyire is különbözik egymástól a száj, és a lélek tükre. Míg az egyik fiatal mohóságot sugall, addig a másik egy vadat rejt, ki csak a megfelelő pillanatot várja, hogy rávethesse magát áldozatára.
- Engem pedig úgy neveltek, hogy az idősebbeket tisztelni kell. - nézek mélyen a férfi szemébe. Még, ha pont fordítva lenne és én lennék, ki előbb született akkor is megadnám neki a tiszteletet.
- Nos...Itallal tudok szolgálni. - azzal benyúlok dzsekim belső zsebébe és egy üveg whisky-t húzok ki belőle. Tudtommal illik ajándékot is hozni. - De, ha ez megnyugtat nem te vagy az egyetlen félvér, kit meg kell látogatnom. Csak gondoltam kihasználom míg a város közelében lófrálsz.
És pont ez is volt a veszte. Ha valamelyik másik városban lett volna akkor nem találkoztunk volna. Mosolyom szélesebb lesz válaszán és válaszra nyitom.
- Seroth. A Hét Főbűn egyike. - mutatom be magamat. Bár a Bűnnők rangja nem olyan nagy még is eléggé kényelmes. A Ranglétra közepe. Bár tény, ha nem lett volna személyes problémám elődömmel most az se lennék. Csak egy egyszerű rangtalan. Nem, mintha zavart volna. Nem vágyom nagyobbra. Elég volt belőle. Bár tény még így sem hódolok be senkinek. Se Lucifer-nek, sem magának az Úrnak, ki már egyszer elhagyott.
Ha engedi a "kis" Herceg közelebb megyek hozzá, hogy átadjam neki az italt.
- Ugyan. Én nem szeretek senkit sem hülyének nézni...ok nélkül. Csak a véleményed kell semmi több. Engem nem érdekelnek a dolgaid azt megtarthatód magadnak. Egyedül a mostani helyzet érdekel. Hogy mi leszel, ha eljön az idő. Szövetséges, még ha ideiglenesen is. Vagy ellenség, aminek jobb lenne most levágni a fejét. - mire a mondat végére érek hangom mélyül és komolyabbá válik. Mint mondtam nem érdekel a magán élete. Felőlem a fél várost is végig kufircolhatja nem izgat. A lényeg az, ami miatt ide küldtek. Hasznos lesz e, vagy egy selejt, akit jobb elfeledni.

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Fenrir


Erdőmélye - Page 2 DMkmpHL
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
97
☩ Rang :
Félvér Herceg
☩ Play by :
Henry Cavill
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 07, 2020 1:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Moment of Revelations

Csendben hallgatom, figyelmesen. Ez az átlagosnál valamivel több erőfeszítést kíván meg tőlem, azonban sosem esnék abba a hibába, hogy egy ismeretlen démon oldalán hagyjam lankadni az éberségemet. Az egyetlen, akién képes voltam megtenni, Kaminiel, ám úgy érzem, ő egy egészen más létsíkon él, mint a fajtársai.
Kedvem támad felhorkantani a beszédére, a tényre, hogy bár ide pofátlankodott, még ahhoz sincs töke, hogy a nevét elárulja, és hogy mindez mellé úgy magáz, mint valami felsőbb uraságot, dacára annak, a címem mindössze formalitás. Egyszerű formalitás, ami Mastemah presztízsének kiküzdéséből hátramaradt kéretlen útravalóul. Türelmetlenül intek a kesztyűbe bújtatott kezemmel.
- Hagyd ezt az ostobaságot, démon. Nem kell magáznod, és kérlek, a te urad csak délutáni teapartira kért? Nem látom a sütiket, meg a piknikkosarat – húzom el a számat tettetett kelletlenséggel, majd úgy ítélve, ez a szurokszemű nem fog két másodpercen belül tőrt hajítani a koponyámba, megengedem magamnak a kezeim lefoglalásának luxusát, és egymásba fonom őket a mellkasom előtt. Rózsás a helyzet… Nem elég, hogy az anyámat alig vagyok képes levakarni, és igyekeznék a lehető legfeltűnésmentesebb életet élni, most még a Pokol nagynevű ura is felfigyelt rám. Legalábbis a megalázkodó szavaiból úgy ítélem, Luciferről van szó, nem másról.
- Mint mondtam, láthatóan nincs választásom, mint részt venni ebben a kellemes bájcsevejben. Az időmet kéred, én meg a nevedet – tekintek rá határozottan, jelezve, nem fogok engedni a feltételemből. - Mert hát ne nézz sült bolondnak, vagy információra van szükségetek tőlem, vagy valamibe bele akartok mártani. Én daloljak, te meg, mint egy két lábon járó diktafon majd jegyzetelsz és aztán köddé válsz? Ugyan – billentem oldalra a fejemet, amolyan atyáskodó pillantással, amit közszájon lekicsinylőnek szokás nevezni.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Nothing is black or white...
Day of judgement God is calling, on their knees the war pigs crawling, begging mercies for their sins.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 07, 2020 12:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


To: Fenrir

Tetszik ahogy látszólag nem reagálja le megszólításomat. De a lényeg belül van. Elvégre ezért is kértek, hogy látogassak meg MINDEN félvért a város környékén és ez alól ő nagysága sem kivétel. Látom a fején, hogy túl sokat nem tud agyalni. Tudom hol volt ahogy eltudom képzelni, milyen is lehet most neki. És azt is ilyen állapotban nem veszek túl sok hasznát. Nyűgős, makacs, meggondolatlan lesz. Bár igaz az utolsónak még hasznát venném, de az előbbi kettőnek nem. De nem megyek közelébe, inkább megtartom azt a távolságot, ahol biztosan nem érzi magát fenyegetve.
- Az, hogy ki vagyok az nem lényeges. Elvégre úgy sem fogunk egymásról többet hallani. Ha meg az Úr még is úgy dönt, hogy vissza kell térni önhöz....nos...remélem nem én leszek az. Félre ne értse nincs bajom magával. - mondom nyugodtan és türelmesen. - Ami pedig az okot illeti. Azért küldtek, hogy beszélgessek önnel. Semmi több. Csak max egy fél órát vennék el a hosszú életéből cserébe nagy valószínűséggel nem lát többet.
Szerintem ez egy fair ajánlat. Meg szoktam, hogy nem kedvelnek legfőképpen drága asszonyom, ki a pokolra küldött. Csak akkor mondok el bármit is kilétemről, ha nagyon ragaszkodik hozzá.
Kicsit megemelve tekintetem a lóra nézek. Jaj, de hiányzik nekem régi táltosom. Hűséges ló volt és nagyon szerettem. Vajon mi lett vele, miután meghaltam? Eladták, vagy levágták volna?

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Fenrir


Erdőmélye - Page 2 DMkmpHL
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
97
☩ Rang :
Félvér Herceg
☩ Play by :
Henry Cavill
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 06, 2020 11:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Moment of Revelations

A megnevezésre ugyan az összes gondolatbéli szemöldököm a magasba szökken, valójában egy árva izom sem rándul meg az ábrázatomon. Talán csak jól tippelt, habár ennek az esélye vetekszik azzal, hogy ma felesleges szócséplés, harc és a fejfájásom erősödése nélkül fogom nyugtázni a napot. A valószínűbb, hogy kiszúrt New Orleans-ban, azt is jól tudja, hogy ki vagyok, és vagy az anyám révén vagy egyéb számomra teljesen érdektelen ügy miatt követett egészen idáig, ki tudja, mire várva vagy számítva. Ilyen zúgó aggyal egyelőre három magyarázatot látok magam előtt a látszólag oktalan settenkedésére; az egyik, hogy tesztelte az éberségemet, a másik, hogy valamit el akar tőlem venni, a harmadik pedig, hogy a városban hegyeződő fülek nélkül kíván valamit megosztani velem. Őszintén szólva rohadtul nincs türelmem egyikhez sem.
- Gondolom, ha azt mondom, hogy nem, sem fogsz tágítani, szóval ne pazarold azt a drága időmet – szólalok meg hűvösen, laza testtartással ácsorogva a csermely mentén. Látszólag, ugyanis bármelyik pillanatban készen állnék harcba szállni. Alapvetően a démonok nem az ellenségeim, anyám révén a többség rám sem mer inkább nézni, de mióta külön utakat járunk, Ő és én, nem csodálkoznék a „családi” viszonyok megváltozásán. És még az sem kizárt, hogy neki engedelmeskedve jött ez a valaki befogni, mint valami űzött vadat. - Segítek, kezdhetnéd azzal, hogy elmondd, ki a franc fiaborja vagy te – billentem oldalra enyhén az államat, metsző szemekkel vizslatva a küllemét. Nem rémlik a démon, de nehéz is lenne az összeset számon tartani.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Nothing is black or white...
Day of judgement God is calling, on their knees the war pigs crawling, begging mercies for their sins.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 06, 2020 10:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


To: Fenrir

Türelem az Úr egyik erénye, de az övé is véges. Mégis tán okkal mondhatnám azt, én türelmesebb vagyok nála. Bár igaz, nem élek olyan régóta, mint ő és nem is ér annyi hatás, de vele ellentétben a Pokol még nem hallotta fegyelmező, dühös szavaimat. És ez így van rendjén. Több lapul ebben a kis ördögben, mint azt bárki is hinné. Még is nem fitogtatja erejét, inkább az árnyékből cserkészi be áldozatát. Lassan az őrületbe kergeti és felemészti, mint valami tárgyat, minek nem fáj semmi. Mégis örömmel tölti el áldozata csontrázó sikolya. Talán csak azért, mert már rég elvesztette azt, mi régen emberi volt. Magát az embert, ki egykoron egy egész országot vezetett, háborúkat vívót, büszkén állt trónja előtt és ellent mondást nem tűrve vezényelte seregét. És most? Mostanra már csak egy kissé görnyedt, halandóra már egyáltalán nem hasonlító fenevad. Kit csak a vér szaga és a káosz vonz. mond....hogy süllyedtél idáig ó hatalmas uralkodó? Mi történt azóta, hogy ártatlan, mosolygós gyerekként megszülettél? Vagy megbántva érzed magad még mindig atyád vaskos keze után, mi tanítólak ám semmiképp sem atyai módon nevelt azzá, mit egy egész kontinens ismert? Mond hát ki is vagy? Nem...inkább MI?
Mosolyra húzom ajkaim, ahogy megszólít. Mily okos, de talán elég elővigyázatos? Ezt, majd az idő eldönti.
- Míg "őfelsége" nem szakít a drága idejéből rám. - lépek elő a fák közül. Hangom nyugodt, ám arcom jó kedvet tükröz pedig ez csak egy álarc. ritkán mosolygok őszintén. Tudom, hogy ő kicsoda. Az utóbbi időkben eléggé foglalkoztatnak a félvérek és lás csodát itt áll előttem eme faj hercege. Vajon mennyire bőbeszédű, mert ha nem az nehéz dolgom lesz. És valljuk be nincs kedvem az anyával is elbeszélgetni.

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Fenrir


Erdőmélye - Page 2 DMkmpHL
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
97
☩ Rang :
Félvér Herceg
☩ Play by :
Henry Cavill
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 02, 2020 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Moment of Revelations

Ocsmány fejfájással és kegyetlen másnapossággal lépem át a város láthatatlan küszöbét a délután kései, narancsos derengésében. Az életből teljesen kiábrándult arckifejezéssel sétálok a nálam jóval derűsebb hátasom mellett, kantárját lazán tartva az ujjaim között. Errefelé a növényzet már egyre sűrűbb, erdők és folyók, tavak kacskaringóznak át az egykori természetvédelmi övezeten, ami az ember hiányában teljesen visszavette az uralmat a terület felett. A valaha deszkákból kiépített utak romjaiban állnak az alájuk növekvő, hatalmas gyökereknek hála, a pihenőhelyeket szinte észre sem lehet venni az őket beterítő borostyánok és egyéb zöldek végett, és a folyókat átszelő hidaknak sem mindnek sikerült átvészelnie eredeti pompájukban az apokalipszist.
Kezd minden olyanná válni, mint több száz évvel ezelőtt, ám ezúttal ez a gondolat sem tud igazán lelkesíteni, ugyanis New Orleans hátrahagyása óta a fejem lüktetését ragaszkodóan egészíti ki egy pokolfajzat összetéveszthetetlen „bűze”. Már bánom, amiért előző éjjel abban a veszedelmes tivornyában behabzsoltam az angyalok pozitivitásából, a hiányában áldott tudatlanságban folytathatnám most az utamat.
Mély sóhajjal cövekelek le végül egy kisebb csermely mellett, megpihentetve Merlint a hosszú túránk kezdetén, ami jó szerencsével egyenest New Yorkba fog minket vinni. Átvetem a nyakán a gyeplőjét, aztán hagyom, hogy igyon, legelésszen vagy amihez éppen kedve szottyan. Én magam is leguggolok a vízhez megtölteni a kulacsomat, remélve közben, hogy a környékünkön ólálkodó démon puszta véletlenségből haladt velünk eddig, és kisvártatva tovább fog állni, megkerülve minket, ám az egyik közeli ág határozott roppanása eloszlatja mindennemű bizakodásomat egy nyugodalmas délutánról.
- Meddig tervezel a nyomomban koslatni? - morranok fel hallhatóan, mialatt felemelkedek a földről és a szurokszemű feltételezett irányába tekintek. Egyelőre nem árulom el magamat, nem adom a tudtára, hogy tisztában volnék a kilétével, mivelhogy ha nem tudja, ki vagyok, talán nem is fogja miatta senki nagy dobra verni az anyámnak a New Orleans-i látogatásomat.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Nothing is black or white...
Day of judgement God is calling, on their knees the war pigs crawling, begging mercies for their sins.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 02, 2020 5:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


To: Fenrir

Az Úr parancsolá nekem, s én végre hajtám akaratát. Meg kell látogatnom azt, ki tán információkkal szolgálhat nekem, esetleg tanulni is tanulok valamit. Így nem is vagyok rest felkeresni őt, mikor végre már elszakadtam többiektől, s utamra kellhetek. Szerencsémre kiszemeltem nincs is olyan messze a várostól. Nem tervezem felfedni magamat, inkább megfigyelem és kíváncsian várom feltűnik e neki, hogy nincs egyedül magányos perceiben. Vajon feltűnik e neki démoni felem, vagy úgy tekint rám, mint egy halandóra? Erre viszont csak ő adhat választ.
Az erdő legmélyebb pontjaira is követem a félvért. Türelmes vagyok és nem sürgetem semmiben. Hiszen Pokolban is nem volt olyan, ki halott volna dühösnek. Egyszer sem emeltem fel hangom, mégis ha valaki átlépi a határt akkor sem hallja hangom szigorú, félelmetes parancsoló szavát. Bár egyesek szerint a nyugodtságom is elég félelmetes időnként, főleg ha az illető szemeimbe bámul. Tény nem azért lettem a ranglista közepén, mert akartam. Szimplán személyes problémává nőtte ki magát, ami miatt életét vettem. Pedig én meg voltam a ranglista alján is, mert én tudom több van bennem, mint azt hiszik. De tanultam leckémből és nem vágyom nagyobb dologra. Elég volt emberi mi voltom rossz döntései. Király voltam még is elbuktam. Így hát jobbnak látóm meghúzni magam a háttérben és ott ténykedni. De persze...Uram kérését teljesítem, még sem lenne jó, ha egyszer csak úgy döntene eltöröl e világról.

From: Seroth
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Erdőmélye - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 22, 2019 5:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7