Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• James Cross •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


James Cross Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
397
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 30, 2019 2:52 pm
Következő oldal


James Cross
Szabad
Rang • Idegeinken játszó
Play by • Robert Downey Jr.
Kora • 45-50
Karakter információMr. Cross, kivel az utunk összefutott annyi sok évvel ezelőtt. Ez az a név, amit elvársz másoktól, hogy hívjanak téged. Igényled, hogy elismerjenek, hogy felnézzenek rád - az már más kérdés, hogy ez nem mindig sikerül elérned. Szeretsz a középpontba lenni, mégis imádsz egyedül dolgozni. Olyan kettősség ez az életedbe, amit meglehet, hogy a legtöbb ember nem tudná a helyén kezelni, ám te? Tökélyre fejlesztetted. Mégsem mondhatnánk rád, hogy könnyelmű vagy. A legapróbb dolog is megragadja a figyelmedet, minden részletre képes vagy odafigyelni. Ez a munkádból is adódhat. Nem vagy vadász, mégis szorosan összedolgozol velük.  tánci
Te vagy az, aki számukra a lehető legjobb fegyvereket készíted el. De nem csak gyártod őket, folyamatosan fejleszted. Az elitekkel szorosan összedolgozol, hisz a legtöbb fegyvert éppen ők tesztelik le élesen. Tudod, hogyha nem is úgy működik, ahogy Te szeretnéd, akkor is feltaláljuk magunkat a harcmezőn. Így találkoztunk mi is annyi évvel ezelőtt.
Balladai homály övezi, hogy mit csináltál az apokalipszis első évtizedébe. Meglehet, hogy nem is lényeges, de sokan kíváncsaik rá. Te mégis egy sokatsejtető mosollyal válaszolsz bárki is kérdezi. Ez lehet az oka, hogy az elmúlt évekbe annyira rád akaszkodtam. Először csak érdekelt, de aztán mély barátság alakult ki közöttünk.  sdad
Számos dolgot tanultam tőled, ezért is lehet, hogy amikor elment Wallenberg, akkor magam is a fegyverfejlesztés területére csapódtam. Csak úgy magamba, egyedül, mégis sokszor faggatlak a dolgokról, ám bevonni nem akartalak. A műhelyedből csentem el néhány dolgot, mely lássuk be nem volt egyszerű. Ha azt mondanám, hogy a kaotikus káosz uralkodik ott, akkor még mindig szegényes lenne az a leírás, amit használok. Lényegében senki sem talál meg ott semmit, téged kivéve. Nem is nagyon szereted ha a sajátos rendszeredbe bárki beleturkál - ezért is vetted észre, hogy valaki, én, megtettem. Ráadásul minden asztalon, legalább három helyen fekszik hamutál, amibe mindegyikbe ég legalább egy szál cigaretta. Apokalipszis előtti szokás, melyről nem igazán tudsz lemondani. Ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy a kezed folyton jár. Mindig új és új technikákon agyalsz és még az sem tántorít el, hogy nem mindenhez vannak meg a megfelelő eszközeid. Te akkor is elmész a végsőkig, hogy megalkosd, ami a fejedben van.

//Többet nagyon nem is szólnék rólad, noha ódákat tudnék zengeni. Szinte minden vadász várja a karaktert, így plotolási lehetőségekkel tele van. A pb-t nem szívevsen változtatnám meg, annyira ezerarcú Robert és szerintem annyira illene is ehhez a figurához.  fanolos  Jellemben egy bohókás, mégis ha a helyzet úgy hozza, akkor egy komoly figurát tudnék elképzelni hozzá. Sokan gondolják úgy róla, hogy félvállról vesz mindent, holott sokkal komolyabban veszi a munkáját.
Gyere mert nagyon várunk rád luvu  CicAzel //
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7