Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Mastemah - II. ark-démon •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Mastemah - II. ark-démon VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 21, 2019 12:48 pm
Következő oldal


Mastemah
Szabad
Rang • Második ark-démon
Play by • Charlize Theron? Változtatható
Egyéb • A félvérek királynője
Karakter információAzon kevés démonok egyike vagy, akiket visszatérően emleget a Biblia. Ami nem csoda, hosszú életed során sosem tétlenkedtél. Neved összeforrt az ellenségeskedés és az üldöztetés fogalmával, hisz állítólag Isten téged bízott meg az emberek tesztelésével és a bűnösök kihalászásával. De hogyan léphettél egyáltalán kapcsolatba vele?
Magabiztosságodról és megállíthatatlanságodról tesz tanúbizonyságot az a történet, melyben Isten több tucat félvért akart elpusztítani, ellenben te a sarkadra álltál és elkérted tőle őket, hogy általuk hatalmat gyakorolhass az emberiség felett. Isten az egytizedüket adta neked, és megbízott a bűnösök üldözésével. Amit egy ideig örömmel teljesítettél, csakhogy idő közben lehetőséged nyílt a második ark-démon pozíciójába lépni. Újdonsült feladataid lefoglaltak, és az emberek utáni futkározásra is ráuntál, így hát új célokat fogalmaztál meg magadnak Lucifer szolgálata mellett.
Eltökélted, hogy a megfogyatkozott démonok helyét te fogod feltölteni, mivelhogy Lucifer nem foglalkozott többé a teremtésükkel. Tekintve, hogy neked nincsenek meg a képességeid hozzá, alternatív útvonalat kellett keresned, és milyen jobb alapanyag jöhetne szóba, mint az eleve kárhozatra ítéltetett félvérek? Az általad irányított, addigra régen démonokká lett seregnek feladatává vált félszerzeteket nemzeni, noha te csak egyetlen gyermeket tudhatsz igazán a sajátodénak.
Hosszú és kitartó munkádnak meglett a gyümölcse, egy idő után pedig úgy kezdtek rólad beszélni, mint a Félvérek királynőjéről, merthogy nem csupán a Pokolban foglalkozol szívesen az alászállt lelkekkel, hanem a Földön is egyengeted az útjukat, hogy odalent már csak finomhangolni kelljen rajtuk.

A hat évvel ezelőtti, New York-i félvér háborúhoz is van közöd, legalábbis abban, hogy azokat a gyermekeket szinte mind a te démonaid nemzették. Ám az egyik magas rangú démon, akivel sosem volt felhőtlen a viszonyod, átvette az irányítást a városi események felett, kirobbantott egy kisebb háborút, amelynek a végén szinte mindegyik félvér elpusztult - lelkeik ráadásul az ő fennhatósága alá kerültek. Azóta egyenesen gyűlölöd a démont, New Yorkot pedig még inkább, hisz halomba ölték a "gyermekeidet", és ezt senki sem úszhatja meg büntetlenül.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2