Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• San Francisco - Can we help to each other? •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Jael


San Francisco - Can we help to each other? - Page 2 Original

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
19
☩ Rang :
leader
☩ Play by :
katherine mcnamara
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 12, 2019 11:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2To: Ophilia
Földre érkezésünk óta rengeteg mindent tanultunk, bár akadtak olyan angyalok, akiket nem érdekeltek a halandó szokások. Én már a kitaszítás előtt is megismertem jó néhány szokást, amiket azóta becsben tartottam. Hasznos volt, mert új terepre kerültünk, ahol csak úgy lehetünk biztonságban, ha mindent tudunk róla. A keruboknak nem egyszer ismételtem el jó tanácsként, hogy ha lehetőségük adódik rá, a küldetés előtt nézzenek körbe, derítsék fel a területet, ez az egyik legfontosabb szabály. Azóta kicsit más szabályok uralkodtak, s bevallom, néha én sem a célok érdekében figyeltem a szokásokat, rutinokat. Számtalan élvezetet nyújtó dologra bukkantam, az egyik ilyen a kávé volt, amit első kóstolásra kiköptem. Tisztán emlékszem rá, megkérdeztem a kávézóban lévő eladótól, mégis miért akar bárki is ilyen italt fogyasztani. Másodjára már cukorral, és tejszínnel próbáltam ki, s az élmény leírhatatlan volt. Nem volt szükségünk sem ételre, sem italra, mégis kár volt megtagadni magunktól mindezt. Zarall talán úgy látná, ezek nem szükséges dolgok, így fölöslegesek is, vagy teljesen elpuhultam, amiért ennyire érdekelnek a halandók. Talán ez igaz is volt, de nem számított. Ragadtak rám érzelmek, szokások, amiket nem bánok.
A kávézó viszonylag üresnek bizonyult, ahogy beléptem az üvegezett ajtón, rámosolyogtam a kiszolgálóra, s éppen a pulthoz igyekeztem, hogy kikérjem az adag feketémet, mikor megütötte fülemet a hang. A nő értetlenül meredt a pincérnőre, aki távozásra kérte, először nem értettem miért. Az asztal viszont üres volt, a bors- és sószórókon, meg a szalvétákon kívül csak egy itallap hevert ott, a nő ölében pedig egy könyv. - Elnézést! A hölgy rám várt. - mosolygok a pincérnőre, mielőtt még valami botrány, vagy hevesebb vita kerekedne a félreértésből. - Két kávét szeretnénk. - vágtam rá gyorsan, gondolkodás nélkül, mire ő bocsánatkérően biccentett, és elsétált. Kérdezés nélkül telepedtem le vele szemben az asztalhoz, és kíváncsian meredtem rá. Volt egy olyan érzésem, hogy ő is odafentről jött, egy halandó nő mégis miért viselkedne így? Vagy talán csak paranoiás, és túlzottan gyanakvó voltam minden kicsit is furcsa emberrel, pedig idelent akadtak furcsaságok bőven!


words: 324 || youtube || note: elsőre rövidke.. 3  || kredit || inspirate by
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


San Francisco - Can we help to each other? - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
754
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 12, 2019 9:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Jael
Még mindig furcsa számomra ez a világ, ez a közeg. Hibásnak érzem ama állítást, hogy hiányzik az otthonom. Az már nem az. Visszagondolok az utóbbi huszonöt évemre. A menny már nem olyan, mint régen. Kihalt. Hatalmas csarnokait nem töltik meg a kedves nevetések. A Gihon partján nem járkálnak testvéreim, nem csevegnek kedélyesen egymással. A béke, mely átitatta az egészet megszűnt és a magány vette át a helyét. Mélységes csönd, melyben a puha léptek is éktelen visszhangot gerjesztettek. Gyűlölet és árulás. Bántalmazás. Gabriel nem tűri el senki helyét sem.
Mélyen sóhajtva ülök egy kávézó ablakához közeli asztalánál. Ölembe egy könyv hever.
Mégsem tudom azt mondani, hogy nem hiányzik. Minden porcikámban érzem, hogy nincs helyem a Földön. Amennyire levágytam, amennyire tapasztalni akartam a könyv puha érintését, dohos szagát, az épületek fantasztikus látványát, ahogy a magasba tör. Az emberi kezek munkáját, mely annyi formában megmutatkozik: festményekbe, szobrokba, épületekbe, de gépjárművekbe, egyszerű szőnyegekbe is. Habzsolom a tudásomhoz járó tapasztalatokat.
A könyvek ezreit, melyeket végre elolvashatok. Számos példányát hallottam már emberektől felolvasni, de mennyivel másabb olvasni. Szinte hallom fejemben a párbeszédekben a szereplők hangjait. A kedves kacagást, az éktelen kiabálást.
Vivian Grey. Disraeli legkorábbi műve. Mindig is tudtam, hogy a férfi lebilincselő személyiség. Annyi mindent tett az emberekért, a saját népéért. Mindig a jó úton próbált maradni, de semmi sem fekete vagy fehér. Az ő élete sem volt az. Az írás volt az, mely békét hozott háborgó lelkére. Ez volt az, mely teljesen le tudta kötni és ez meg is látszódik. A mű teljesen magával ragad a maga dinamikájával, amit beleépített. Persze sokak számára ma már olvashatatlan lenne. Nyelvezete hagy kivetnivalót maga után, még szerencse, hogy számunkra, angyaloknak, kik több ezer éve élnek egy kis nyelvi visszaváltás nem okoz problémát.
A könyv gerincét az asztal szélének támasztom. Egyenes háttal, mégis kényelmesen dőlök hátra a széken, mikor is egy kedves felszolgáló leány lép hozzám.
- Elnézést hölgyem, de ha nem rendel, akkor meg kell kérnem, hogy távozzon - kézfejeit egymásra helyezi, látom, hogy ujjait tördeli. Nyugodt tekintettel pillantok rá.
- Sajnálom, de nem kérek semmit - szólok aprót mosolyogva. Nincs szükségem ételre, vagy italra. Az emberek elől pedig nem enném el, azt amit nehezen termesztettek meg.
- Rendben hölgyem, de… - kezd bele a fiatal leány, az ajkát harapdálja. Én pedig nem értem, hogy mit szeretne. Fejem kissé félre hajtom, így szemlélem. Mosolyom habár parányi, mégis szelíd.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


San Francisco - Can we help to each other? - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
754
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 12, 2019 9:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7