Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Was it worth it? - 1993. •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Was it worth it? - 1993. VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1033
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 08, 2019 3:06 pm
Következő oldal


***
Lezárt Játék!
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 09, 2019 3:53 pm
Következő oldal
To: Jaesa

It really is you?


- Oh, Nariel... - Jegyzem meg neki komolyan, ekként lazán ingatva a fejem. Igazából nem lehetnek elvárásaim; parancsokat követünk, nézeteket vallunk, s tesszük a dolgunkat. De az... az a tény, miként vagy ötvenszer megkérdezi a feladatunk részleteinek pontos leírását... egyszerűen az őrületbe kerget ez az angyal; már csak átvitt értelemben is. - ...a szakaszparancsnokunk világosan vázolta a helyzetet, így egy másik Szerafim beosztása alatt vesszük be a célpontot. - Tekintek rá kiüresedett szemekkel. Az érzelmek nálunk nem játszanak közre, vagyis.. eddig nem igazán volt rá alkalmunk. Fent a mennyekben nem volt szükség ezekre, aztán... bár folyton emberekkel érintkeztem, s valamennyit át is vettem belőle, de mégsem éreztem magam halandói szinten. Sőt ez az összehasonlítás már ebben a minutumban nevetséges, hiszen meg se érdemlik, hogy említésre méltassam őket. Apró férgek, akik miatt eltűnt Isten... Kis mocskok, akiket ki kell irtani. A gyűlölet pedig... ez a mindent elsöprő harag; egészen mélyről fakad és évek óta létező tény. Kezdve ezt az egészet Lucifer megbuktatásával, s folytatva a sort az Isten által annyira csodált világgal..
- Pontosan mikor is? - Jött a szájából egy újabb kérdés, ami...
- Egy hét múlva. De Te... egyáltalán figyeltél is a szavaira, avagy éppen átaludtad? - Vonom fel a szemöldökömet kételkedve. Mindenesetre azon a tényen kicsit sem változtat, hogy mennünk kellesz. Igaz, nem mindenkinek esik jól ez az újabbnál is újabb csatarendes beállítás, de... hát ki vagyok én, miszerint ellenkezek?! Csendben teszem a dolgomat, ellátom a feladataimat, megölöm ezeket a nyamvadt kis porszemeket és minél előbb meghal mindenki; annál inkább elérkezünk a célunk végéhez. Megnyerjük Gabriel részére a csatát, s emelt fővel visszatérhetünk a Mennybe. Utána... utána pedig megjelenik majd a Mindenható is, mármint ez a terv.
- Jobb ezt pontosítani, nem igaz? - Közölte mélyebb hangszínnel, egészen komolyan, mint, aki... nem, az nem lehet! Oké, igaz az, miként már két éve vagyunk a földön és tengetjük a napjainkat a drága kis egyedeink halálának társaságában, így akarva, s akaratlanul is átvehetünk vonásokat, de, hogy most ő.. Nyilván, ezt nem kellene túl gondolnom, s egyáltalán miért is töprengek ennyit? Folyton, folyton, folyton... Róluk, rajtuk, velük... Elegem van belőlük! Emberek így, emberek úgy... és én annak ellenére, hogy megvetem a kis lelkecskéiket.. Várjunk! Mit csinálok? Pontosan! Utánozom őket és a szokásaikat, bár ezt azt hiszem, miszerint Michael időszakából vettem át, amíg az Ő soraiban szolgáltam, mintsem tudatlan alany.
Aztán végre idejét látom megszólalni, de ekkor valami olyan történik, amitől, ha most ténylegesen is ember volnék, akkor tátva maradna a szám.
Jaesa? Itt? Nem úgy volt, hogy be van zárva, mert levágják a szárnyait? Amit nem mellesleg megérdemelne az ellenszegülése kapcsán. Döbbenet ide, vagy oda; próbálom leplezni. Nem beszélve arról, hogy Nasmiel mennyire ki lehet most akadva, hiszen Ő mindünk közül jobban akarta ennek az angyalnak a vesztét.
- Gyere, sétáljunk egyet! - Lépek az áruló kis testvérem mellé, akitől nem kérem, hanem parancsolom, hogy tartson velem. Így én lazán megindulok, elvárva tőle azt, miszerint kövessen.

outfit ℘ 485 ℘ shell shocked ℘ note: - ℘  kredit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 09, 2019 3:51 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5