Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Puriel


Ingyen konyha    Tumblr_inline_nmmg4my3sb1rt3qpr_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
5
☩ Rang :
Kerub
☩ Play by :
Katie McGrath
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 18, 2020 7:52 pm
Következő oldal


The only way to survive eternity is to be able to appreciate each moment
────────────── ──────────────
Miután Sissy, az ő Erzsébetének fénye kihunyt, Puriel küldetése véget ért. Az addig tartó ingázás Menny és Föld között egy időre megszűnt, ám Atyja ismételten leküldte Purielt, a feladattal, hogy Raguelt segítse, mindemellett koordinálja az emberek életét továbbra is, amennyiben szükséges. Jól működött. Puriel létezésének többségét a halandók között töltötte, s tölti most is, Isten eltűnése, a Kapuk bezárulása után is olyan szeretettel és hittel, úgy, mint a kezdetek kezdetén, teremtése idején.

Rutinosan mozog a teremben. Szorgalmasan kiveszi a részét az adományosztásnál, hiszen nem először végez efféle jótékony munkát: ő szervezte, ő gyűjtötte össze mind, némi ráhatással a jóügy érdekében, ez igaz. Rendszerint havonta igyekszik az évszakhoz mérten ruházattal, hideg és meleg élelemmel segíteni az itt élő embereket, ezért gyakran keres fel módosabb támogatókat, és használja hozzá roppant meggyőző képességeit, mindezt a jó érdekében. A Szegénynegyedben már fel sem tűnik senkinek, s nem okoz problémát Puriel személye, hiszen nyílt titok errefelé, kicsoda is ő valójában. Évek óta közöttük jár.

Sok kisgyermekkel találkozik ilyenkor, és Puriel számára a legcsodálatosabb, de egyben a legnehezebb feladat tiszta, ámbár szomorkás szemeikbe pillantani, ilyenkor mindig arra gondol, az élet sokkal szebb is lehetne számukra. Mindig van nála játék, és néhány plüss, mikor Ophilia besétál az ajtón, Puriel épp leguggol, hogy egy csaknem hatéves forma szőke kisgyermeket egy kis boldogsággal lepjen meg.
Thomasnak hívják.
Hatalmas barna szemei vannak.
Az angyalnő ragyog, hogy a közelében lehet, és ez a csodálatos érzés csak fokozódik, mikor a gyermek átkulcsolja cserébe a nyakát, és megöleli.
- Tényleg vannak szárnyaid, néni? - kérdezi kíváncsi izgalommal, de nem elég halkan, hiszen a fiúcska édesanyja zavarában majdnem elájul mellettük. Puriel elneveti magát.
- Nos, mi van, ha azt mondom, tényleg? - kérdezi játékosan, ekkor a gyermek még izgatottabbá válik, ragyogó, teljes fogsorból álló huncut mosollyal húzódik el és kémleli a nő arcát. Puriel ekkor már észrevette Ophiliát, bár a gyermeket semmi szín alatt nem akarja lerázni.
- Kössünk egyezséget.   - suttogja a fülébe.
A gyermek édesanyja nem hallotta, de Ophilia füleinek bizonyosan nem jelentettek gondot meghallgatni az egyezség tartalmát. Megígértette Thomassal, hogy szót fogad anyának. Hogy mindent megeszik, és sosem felesel, bármit kérjen tőle. Tudja, hogy félig árva, és tudja, milyen nehéz a családnak, az anyának, aki amit lehet, megad a gyermekének. Nemrég talált rá Christine-re, borzalmas állapotban, a vággyal a halálra. Felerősítette hát benne az élni akarást, hiszen a gyermeknek szüksége van az anyjára, az anyának pedig a gyermekre, hogy túléljék az élet hullámvölgyeit.   
- Jövőhónapban találkozunk - mosolyog rájuk, mielőtt elköszönnek. Thomas születésnapján ellátogat majd hozzájuk, és ha a fiúcska tartja az ígéretét, ő is tartani fogja a sajátját.

- Ophilia! - közelít ő is, arcán megilletődött, őszinte mosoly honol. Nem számított az angyalnőre, ez tény, de olyan jól esik neki a jelenléte, hogy arra hirtelen szavakat sem talál. Nagyon magányos tud lenni, pedig sosincs egyedül... Ez az érzés bizonyára angyaltestvérei ritkulása miatt ette bele magát Puriel valójába, s egyébiránt a szemben álló angyalt nagyon kedvelte, sőt, kedveli most is, bármi is volt az oka, amiért elkerült a Mennyből.
- Bizony rég volt, kedvesem... - mosolyog továbbra is, kettő lépésre megállva tőle, aztán felhorkan, és még közelebb lép. Szeretné megölelni, s reméli, ez az üdvözlés nem ütközik akadályba. - Túl rég - suttogja, ha Ophilia nem érzi kényelmetlennek és engedi az ölelését. - Nagyon jó látni téged... - úgy vigyorog, mint az emberek, ha valami nagyon intenzív, pozitív élmény éri őket. Hasonlót él meg ő is, angyal-lét ide, vagy oda. Aztán elhúzódik, s kíváncsian fürkészi a kellemes ismerős arcát. - Megtisztelnél. - bólint a kérdésre, hasonló intenzitással Ophiliához, s iránymutatásul jobb karjával kecsesen irányt mutatva tessékeli nővérét beljebb, a felállított hosszú sor felé, amely mögött három segítő pakol lelkesen. - Mesélj, mi történt veled? - érdeklődik, habár a legnagyobb kérdése az, minek köszönheti a váratlan érkezést. Ám mindent csak sorjában. Ki szeretné élvezni a társaságot, hiszen legutoljára három esztendeje, Odafent élvezhette a másik kellemes lényét.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Ingyen konyha    Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
769
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 16, 2020 11:13 am
Következő oldal


To Puriel
The only way to survive eternity is to be able to appreciate each moment
• Zene: Ophelia
Az angyal oly sok szokást fel tud venni az emberektől. Sokszor bele sem gondolunk, hogy milyen hatással van ez ránk. Közöttük élve telepedik ránk és válik mindennapjainknak a részéve. Legtöbbünk azonban nem szűnnek meg annak maradni, amiknek teremtve lettek.
Jóságos, kedves és igazságos angyalnak. Az utóbbi bár szubjektív tud lenni, de vannak még olyanok San Franciscoba, kit az emberi világ nem fertőzött meg teljesen. Noha, fertőzésnek számít az, ha hatással van ránk? Különös az egész kérdéskör. Lekényszerültünk a Földre, mert nem volt más, amit tehettünk volna. Ki élni szeretett volna, tenni azt, amiért oly sok évszázaddal ezelőtt teremtve lett, nem volt más választása. Ellenkező esetben Gabriel és a hozzá hű angyalok végeztek volna velük.
De itt a Földön pedig hatással van ránk minden. A nap, az eső, az illatok, az érzetek, amelyek érzékszerveinket támadja. Az angyalok szívébe a kétségbeesés és csalódottság költözött. Az emberek megvetették őket, amiért Gabriel kiirtotta őket. Tudná őket bárki okolni? Egy másik részük rákényszerült arra, hogy együtt éljenek velünk, de a bizalmatlanság az ő részükről is jelen van.
Most mégis itt van, egy angyal, a sok közül, ki mindennek ellenére képes segíteni a rászorulókon. Egykoron egy dologra lett teremtve. Szegény Erzsébet királyné életét óvja a rosszakaroktól. Túl sokan voltak a bécsi udvarba, kik hatással voltak szerencsétlen nőre és ha nem vigyázott volna, ha nem lett volna mellette egy ilyen kedves, kedélyes személy, akkor hamarabb is véget érhetett volna az élete. S az utókorra nem hagyta volna rá ama örökségét, amit a környező országokba egészen 1990-ig érezhető volt a hatása. Megosztó személyiség volt, a magam részéről sose gondoltam rossznak.
S bár mégis meghalt, Puriel mindig szívesen beszélt róla. Életét annak áldozta, melyre teremtett: segítsen az embereknek. S ennyi idő után is megteszi.
Kényelmesen sétálok be az ingyenkonyhába, az őszi, esőt permetező időszakba. Kabátomra nem lenne szükség, ezúttal mégsem szeretném, ha bárki felismerné angyalságomat. Nem rejtem el őket, mert nem szégyellem, de felesleges bonyodalmakba sem keverednék ezúttal. A konyha ezúttal csendes, sokan maradtak otthon.
A város sokat változott mióta én is ide kényszerültem. Sok pusztítás járta át, s az emberek félnek. S eme félelem közepén van egy angyal, ki fényével melegséget áraszt közöttük.
- Puriel! – szólítom meg a régen látott angyalt, széles mosollyal az ajkamon, s pár könnyed lépést teszek felé. – Rég láttalak – nevetem halkan. Utoljára még a mennybe. Három éve vagyok lent, de nem tudtam megkeresni, hiába jártam a városba magam is.
- Segíthetek nektek? – kérdezem gyermeki lelkesedéssel hangomba.  

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Ingyen konyha    VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1030
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 12, 2018 10:51 pm
Következő oldal


***
szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 03, 2017 12:35 am
Következő oldal
T


Natasya & Amy

"Nem az igazságra van szükségünk, azt ismerjük magunk is, és nem tudunk mit kezdeni vele - vigasz kellene nekünk és segítség."

Miért nem érkeztem időben? Akkor most nem keveredtem volna bajba. Néha ha tehetném nagyon is pofon vágnám magam a hülyeségeimért… De hogy mutatna az, ha ekkora tömegben elkezdeném bántani magam? A végén még bezárnának valami szobába önbántalmazás miatt.
-Tudod, hogy milyen vagyok. A memóriám pocsék. Azt sem tudom, hogy fél órája mit csináltam…-Tettetem a hülye hugicát. Nem szeretnék lebukni, hogy nem idevalósi vagyok, bár félek ez a lány már rájött arra, hogy nem közéjük tartozom. De abban még reménykedhetek, hogy nem ismer fel engem. Nem szeretnék lebukni, nem szeretnék nagy port keverni a jelenlétemmel. Nem azért jövök ilyenkor ide, hogy fényezzem magam, hanem azért, hogy segítsek.
Amint kiérünk a tömegből kissé fellélegzem. Amúgy tényleg ostobának érzem magam, hisz sejthettem, hogy nem fognak annak örülni, ha elkezdek a tömegben előre furakodni, mint valami bunkó.
-Rendben, menjünk!-Már kíváncsivá is tett azzal, hogy mások nem mernek arra menni, mert beszariak. Természetesen érdekel, hogy milyen is lehet az az útvonal. Szó nélkül követem őt. Elég segítőkésznek tűnt nekem, így nem aggódom a miatt, hogy valami csapdába vezetne engem.
-Én Am… Amabel vagyok.-Mondom végül ki a kitalált neved egy kis hezitálás után. Ha nem akarom felfedni magam nem árulhatom el igazi nevem. Lehet, hogy nem mondana neki semmit lehet, hogy ettől még nem jönne rá ki is vagyok, de inkább jobb az óvatosság.
-Nem nem fogadok. Hiszek neked, hisz te vagy itt a jártasabb.-Mosolyodom el kedvesen. Sejtem, hogy tudja mi hogyan működik errefelé. Pont ilyen embereket kellene felvenni a város irányításához, akik látják a szegények mindennapjait, akik ismerik a népet és tudják mi kell igazából nekik… De ki vagyok én, hogy ezt megmondjam?

Öltözet: - ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 02, 2017 6:23 pm
Következő oldal


Tasy & Amy
Regret is for suckaz
Vállán tartó kezemmel végig simítok buksiján, mintha csak esetlen, ostoba kis húgocskám lenne, ki nem tud vigyázni eme óriási és veszélyen világban magára. No persze, lehet hogy tud, nem ítélem el, hogy nem tud, csak hát meg ne sértődjön senki, de tolakodási módszerén látszott, hogy nem ide való. Tán egy másik város szülötte? Vagy szakadár lenne? Vagy a város más részén élő szegények soraiból jött volna? Nem, ahhoz túl finom az illata.
- Persze, persze, de épp ezért kell vigyázni. Minél jobban korog a hasad annál jobban eszednél kell lenned, vagy ezek itt ni – mutatok körbe poharat tartó kezemmel a tömegen. – Élve felesznek. Oh, Clarice, miért nem hallgatsz meg sose és miért felejtesz el mindig mindent amit mondok neked? – dobbantok kettőt lábammal, mintha már nem ez lenne az első eset, hogy hasonló beszélgetést folytatunk le. Szerencsém van Claricet sem ejtették gyerek korába a fejjel a földnek így belemegy színjátékunkba.
- Persze, persze nem állt szándékodba – legyintek könnyedén rá hagyva a dolgot. Ha nem állt volna, akkor nem akart volna átfurakodni a tömegen. De amikor onnan kiérünk hirtelen eresztem el és indulok meg egy irányba. Megpróbálom megkerülni az épületet.
- Áh, hagyd rájuk, mindig morcosak. Akkor is azok lennének, ha egy vittyilóba élnének. Kiégtek már – legyintek újra csak könnyedén, mintha nem is élő emberekről beszélgetnénk. Holott a nagy részüket nagyon is jól ismerem és tudom, hogy miken mentek keresztül mióta ez a háború tart. – Gyere, mutatok egy könnyebb utat, a legtöbben félnek ettől, mert teljesen beszariak – forgatom meg enyhén a szememet, majd biztatóan mosolygok rá, hogy bizony, kövessen csak. Egészen a hátsó bejáratig, ahol egy őr van. Számba rágógumit lökök s visszafordulok a lány felé.
- Tasy vagyok – csámcsogom hangosan. – Öt perc múlva annak az őrnek fontos feladata lesz és szó nélkül elmegy pár percre. Vagyis a konyha hátsó bejárata szabad lesz, könnyen be lehet surranni. Akarsz velem fogadni, hogy így lesz? – vigyorgok rá szemtelenül.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 14, 2017 4:55 pm
Következő oldal
T


Natasya & Amy

"Nem az igazságra van szükségünk, azt ismerjük magunk is, és nem tudunk mit kezdeni vele - vigasz kellene nekünk és segítség."

Ha korábban jöttem volna nem kellene a tömege átgázolnom, de kicsit feltartottak, így „sajnos” később tudtam elindulni, ami azzal járt, hogy a szegények is már bőven felsorakoztak. Ilyenkor mindig ledöbbenek, hogy mennyien vannak. Mikor csak az utcán sétálnak nem fogja fel, hogy sokan vannak, csak ilyenkor, mikor egy tömegbe gyűlnek. Valamit kellene tenni, hogy ezen változtathassunk. Az ingyen kaja osztogatással sokat nem segítünk. Persze ez is jobb, mint a semmi, de a nyomorukat nem tünteti el.
Próbálok a tömegen átgázolni, de nem meglepő módon ez nem egyszerű. Mindenki az ingyen kajáért jött és szeretnék minél előbb megkapni, így nem nézik jó szemmel, hogy próbálok előrébb jutni. Jöhetnék a hatalmammal, a nevemmel, de semmi kedvem felhívni magamra a figyelmet. Éppen egy nagyobb darab fickót próbálom kikerülni, de sehogyan sem akarja engedni, hogy tovább álljak. Már éppen rászólnék kicsit határozottabban is mikor valaki megragadja a vállam. Meglepetten pislogok a lányra. Belevon egy kis hazugságba, hogy segítsen nekem, így azonnal bele is megyek a játékba.
-El is felejtettem. Tudod a hasam korgása átvette a hatalmat.-Mosolyodom el, majd a nagy darab fickóra pillantok. Kissé tartok is attól, hogy felismernek, így nem tartom sokáig az emberekkel a szemkontaktust.
-Nem állt szándékomban tolakodni, én csak… Mindegy is. Köszönöm a segítséged.-Nem tudom, hogy mit szólna hozzá, ha kijelenteném neki, hogy én is az osztogatók sorát bővítem. Nah meg azonnal felvetne egy csomó kérdést, amire nem szívesen válaszolnék.
-Igazából megértem őket, hogy morcosak. Ki ne örülne az ingyen kosztnak ebben az időben?-Nézek körbe ismét a tömegen. Meg akarja őket védeni, de milyen áron? Látta már, hogy hogy élnek az ő védencei? Nem Gabriel fogja őket elpusztítani, hanem a betegségek, az éhínség. Idióta ark…


Öltözet: - ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 23, 2017 5:17 pm
Következő oldal


Tasy & Amy
Regret is for suckaz

Ritka eseményre gyűlt össze a városi csőcselék. Pár gazdag manus úgy gondolja, hogyha ingyen ebédet osztogat a rászorulóknak havi egy alkalommal – vagy tán sűrűbben, nem mindig követem őket nyomon – akkor megtarthatják gazdag feneküket a kényelmes bőrszékükbe.
Oh, hogy mindezt honnan tudom? Jártam egy-két ilyen nagyobb muki otthonába. El kellett csakliznom ezt-azt tőlük, melyek annyira nem is fontosak számukra. Egykor talán az volt a családnak, amikor voltak még értékek, amikor az angyalok nem lepték el a városainkat. Nah igen. Szóval hiszékenyek a balgák, pedig ha tudnák, hogy mindez csak azért van, hogy nekik majd jobb legyen, ha majd lesz választás. Holott eme csőcselék nem fog elmenni szavazni, vagy csak egy kis részük. Mindannyian tudjuk, hogy nem lesz változás, ugyan mindegy kik ülnek azokba a székekbe. A csőcseléket csak és kizárólag az ingyen zaba érdekli.
Részben engem is, habár inkább a megtömött pénztárcák szaga vonz ide most is.  Sokan kijönnek ide, hogy kampányoljanak, mosolyogjanak és kezet fogjanak a szegényekkel. Talán még fényképeznek is, hogy a legközelebbi hírlapokba tetszelegjenek. No, én ilyenkor szoktam hátulról kizsebelni őket. Elítélhettek, de nekem ebből van a kenyerem.
Egy szónak is száz a vége, én ezért jöttem ki ide ma is. Egy halom fatákolmány tetején guggolok, élvezettel nyalom a fagyimat, miközben unottan nézek le a tömegre. Mellettem a már megszokott kávés pohár ott figyel. Elszomorít a látvány, a velem egyrangúak láttán. Sokan vagyunk még így, kik képtelen megélni. Minden a leleményességünkön múlik.
A hatalmas tömegbe azonban feltűnik valami szokatlan. Egy kis termetű lány a tömegen próbál átgázolni, de hasztalan.
Mégis hova ilyen sietősen? Oh szegény… Nézem, ahogy a tömeg jobbra-balra taszigálja szerencsétlent. Magamba sóhajtva dugom a jégkrémet a telis pohárba és ugrok le a fahalom tetejéről. Térdig élő magasított talpú csizmámmal és vékonyka testemmel magabiztosan megyek előre. Ismernek már a környéken, néhányan utat adnak nekem. Akik nem – s akik épp a lány közelében vannak – nem teszik.
- Hé, seggarc, nem kellene arrébb állnod? – kapom el az ismeretlen lány vállát – Mondd Clarice, mit mondtam neked, a tömegen való átjutásról? – pirítok rá, noha csak tetetett szigorral – Mindig használd a könyököd és a lábadat. De akár a fogadat is… - fintorgok rá az egyik nagydarab hajléktalanra. Még rá is vicsorítok, miközben óvón ölelem a lányt és arrébb indulok meg vele. Szabad kezemben lévő jégkrémes kávébe belekortyolva, hatalmasat cuppantok.
- Ez valami isteni! – kiáltok fel, mire a tömeg elég szúrós tekintettel fordul felém. – Most mi van? – kérdezem fennhangon, de sokan csak legyintenek. Ha akarja a lány, ha nem, kiviszem a tömegből – Rossz ötlet tolakodni errefelé. Vagyis a tömegen át, van egy jobb módszer erre – mosolygok rá kedvesen végül.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 18, 2017 11:25 pm
Következő oldal
T


Natasya & Amy

"Nem az igazságra van szükségünk, azt ismerjük magunk is, és nem tudunk mit kezdeni vele - vigasz kellene nekünk és segítség."

Már rég nem jártam a szegények között. Sok dolgom akadt az elmúlt időkben, de a mai napra fel tudtam szabadítani pár órát arra, hogy elmenjek segédkezni. Ilyenkor mindig megpróbálok elbújni a ruháim mögé. Nem akarom, hogy tudják ki is van ott. Nem akarom, hogy azt higgyék csak a jó reklám miatt csinálom, hogy ezzel segítsem esetleg nővéremet, vagy keltsem fel a figyelmet magamra. Nem azért csinálom, hanem csak azért mert szeretek segíteni. Lehet, hogy nem mindenki érdemli meg, de mikor rám pillant egy koszos, kopott ruhába bújt gyerek csillogó szemekkel mikor odaadom neki az aprócska kis csomagot… Nah azokért a pillanatokért csinálom.
A legkopottabb ruhámat veszem elő és a kedvenc kapucnis pulcsimat. Baseball sapka, rá a kapucni és már indulok is. Balut most kivételesen otthon hagyom. Féltem őt és sokan félnek a kutyáktól. Vele is csak kitűnnék a tömegből. Azt meg ugye nem szeretném.
Fayenek csak annyit mondom elmentem, nem részletezem. Szerintem úgy is rájön magától, hogy hova megyek ilyenkor. Biztosan vannak kémjei. Simán kinézem belőle. A lépteimet sietősre fogom. A gazdagok között viszont ezzel a szereléssel nagyon is kitűnök, így semmi kedvem nincs összefutni egy beképzelt f*szkalappal, aki neki áll majd kérdezősködni és még a rendőröket is a nyakamra hívja. Kisebb utcákat választok. Ott ritkábban sétálgat az elittje.
Mire a szegények negyedéhez érek már rég folyik az étel osztás. A tömeg igen hatalmas. Próbálok átvágni rajta, de nem a legegyszerűbb, főleg nem egy ilyen kisembernek, mint én. De nem adom fel a küzdelmet. Elég határozottan nyomulok előre, hogy eljuthassak az osztogatókhoz.


Öltözet: - ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Ingyen konyha    E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Ingyen konyha    ImhyORe
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Ingyen konyha    CqPr1KH
☩ Reagok :
146
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 02, 2016 4:45 pm
Következő oldal


****
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5