Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 22, 2016 6:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

  Philippa & Asmodeus

Credit - You must choose a side. Right here... Right now...

Eleresztem, szinte eldobom karját, mit eddig szorítottam. Nevetés tör ki belőlem, szemeim visszatérnek gesztenyebarna színükhöz. Komolyan humanitásról beszél nekem a lány? Legszívesebben fejemet fognám, hisz magamnak köszönhetem a magasröptű beszélgetést. De inkább van kedvem nevetni az egészen, mint tovább morogni, mert amint látom, úgysem érti, mire akarok kilyukadni.
- Emberséget vársz tőlem? - Nézek rá kérdőn, de vonásaim továbbra is ellenségesek. Nem tudom eldönteni, kinek az érdekeit tartom előrébb valónak. De démonként felesleges lenne azzal áltatnom magam, hogy az övéit. Nem akarok ismét elbukni. Még tisztán él bennem a kép az első bukásomról, nagyon régen. Lucifer emberi testben a gladiátorok közé dobott, hol évekig minden démoni rang, erő, vagy hadsereg nélkül kellett túlélnem. De megmaradtam. Akkor voltam talán utoljára emberséges, barátaim, szerelmem lett egy bezárt, rabszolgákkal teli, embertelen helyen. Ilyen körülmények között tanultam emberséget, pedig Nagyuram tanításának célja csak a túlélés és a szenvedés volt. Akkor lettem herceg. Talán lenyűgözte, hogy évekig fel nem adva, bárkit lekaszabolva túléltem.
Tehát a válasz megvan saját kérdésemre. Nem az ő érdekeit nézem. Egyszerűen nem akarok ismét kiesni Lucifer kegyeiből. Első démonhercegként tekintélyt, sereget, rangot szereztem magamnak, társaim tiszteletét élvezhetem. Ez a lány hozná rám saját teremtőm általi halálomat, a jóslat tisztán megmondta. És nem eshetek abba a hibába, hogy ez beteljesüljön.
- Tégy egy szívességet. Tartsd magad távol tőlem. - Azt nem teszem hozzá, hogy a saját érdekemben, de talán az ő háza tájára sem szükséges egy démonherceg, főleg gyökereire való tekintettel. Az ő élete is így fenekestül fel van forgatva, nem élhet szabadon, nem mutatkozhat annak, aki. És a mennyország sosem fogja tárt karokkal fogadni, míg az én otthonom dicsőítve fogad bármikor vissza. Talán okos lenne visszatérnem és megfeledkeznem minderről, míg a lány el nem távozik az élők sorából.
Ha ilyen egyszerű lenne... már rég visszatértem volna és nem bűnöznék a tiltott zónában sem hónapok óta. Nem volt célom megtalálni őt, de tudat alatt sejtettem, hogy így lesz. Ha a jóslat beteljesedni látszik, semmit sem tehetek ellene. Ezért próbálok a lány jobb belátására bízni mindent, hátha kíváncsisága kisebb félelménél. Bár több ész szorulhatott volna belé. Még is ki nem rohan el azonnal, ha démonnal találkozik?
- Semmilyen magyarázattal nem tartozom. Egyszerűen megzavartad életem egyik legszebb művét. - Mutatok a nem túl messzi kereszteződés irányába. Természetes a jóslatnak ebbe is bele kellett zavarnia. Hónapok türelmes munkájáért és csupán pár perc kielégülést kapok a látvánnyal, miközben az beteljesedik. De nem nézhettem végig és miért? Mert égető vágyat éreztem a megmentésére. Mert nem akartam, hogy baja essen.  

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 21, 2016 8:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


*
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 21, 2016 3:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

  Philippa & Asmodeus

Credit - You must choose a side. Right here... Right now...

Hangja, mintha csak egy másik frekvencián szólna, annyira irritálja a fülemet, ahogyan egész lénye is, hogy felmordulva hátrébb lépek tőle és elfordítom a fejemet. Az angyalok, vagy ivadékaik, fattyaik, mindig ezt a reakciót váltják ki belőlem, de a lány lénye más indokból is rettenetesen zavaró: Vonzódom hozzá. Teljesen mindegy, hogy mennyire próbálok ellenállni, biztosan valamelyik boszorkány átkozott meg egy évezrede, hogy most szenvedjek emiatt. Bármelyik társam a pokolból tudomást szerezne erről, tűzben égnék. De a jóslat maga is erről szól.
Szavait, miszerint látott álmában, egyetlen szóra sem méltatom. Valamelyest meglep, de valahol még sem, hisz ő is úgy érzi a köztünk lévő összetartó erőt, mint én. Az álmok mindennek melléktermékei, nála másként jelentkezett ez az egész. De, hogy miért pont most ér utol a végzet, arról fogalmam sincs. Sohasem szoktam magam kínosan érezni, de ahogy beszél hozzám és állok ott, tartva a távolságot, elfordítva tekintetem, semmi másnak nem tűnök, mint egy sértődött, duzzogó nagy medvének.
Ahogy ezen morfondírozok, a lány hirtelen közelsége pattanásig feszíti idegeimet. Nem úgy, mint ahogy Ashtaroth szokta, az csak erőfitogtatás, provokáció. Ez a lány, jóslat ide, vagy oda, a kezdetektől az idegeimen táncolt. Éppen ezért... Gyengít már csak a tudat is, hogy valakihez tartozzam és nem elég, hogy egy angyal fattya, még csak nem is tudok ellenállni neki. Ez a város tiltott terület számomra, nem léphetek az itteni emberek közé és sajnos már, értelmes okot nem találok ittlétemre, mint, hogy a lány maga is itt él. Különben messzire elkerülném Lucifer kínzásának már csak a gondolatát is.
Felé fordulok, ha a karomon ejtett seb felé akarna nyúlni, hát vékony, törékeny karjáért nyúlok és egyetlen, gyors lépéssel nyomom neki karját a falnak. Háta sem a legfinomabb módon vágódik a falnak, de haragdémonként nem tudom indulataimat az esetek 90 százalékában kezelni. Nem ismer még és talán éppen ez lesz az ütőkártyám. El kell őt ijesztenem. Saját magamért és az ő érdekében is.
- Csak bolond lehetsz. - Sziszegem mélyen búgó hangomon, a levegő forrósodik körülöttünk, ahogy egyre feszültebb leszek a jelenlététől. Démonként szégyellem magam, amiért megmentettem őt. Hagynom kellett volna veszni. Így a saját vesztemet sürgetem csak.
- Adok egy jó tanácsot angyal fattyú... - Jelzem neki szavaimmal, hogy jól tudom, ki ő. Talán ő még nem jött rá, hogy démonherceg vagyok, de egyetlen másodperc múlva észbe fog kapni, ugyanis szemeim lassan vesztik el gesztenyebarna árnyalatukat, s mindenestül fordulnak feketébe. Ennél egyértelműbben nem tudom tudtára adni, hogy mennie kell.
- Ne akarj minden jöttmenten segíteni. - Mondom neki, de nem férfiasan dörmögő hangomat hallatom, hanem a recsegős, meglehetősen ijesztő démoni hangomon szólalok meg.
Semmi mást nem teszek, mint kompenzálok. Próbálom a hibáimat helyrehozni. Teljesen mindegy most számomra, mit vágyok legjobban a világon, muszáj démonként viselkednem. Meg kell tartanom a látszatot magam körül. Valószínűleg nem tudom majd sokáig tartani az álcámat, lehet idő kérdése és elgyengülök majd, de amíg csak lehet, harcolnom kell ez ellen, hisz természetellenes, nem hozzám méltó és a vesztemet okozhatja... De minek is a feltételes mód. A jóslat is megmondta és ennek megfelelően fogja a vesztenem okozni egy pöttöm, fattyú leányzó.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 20, 2016 2:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


*
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 19, 2016 11:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Philippa & Asmodeus

Credit - You must choose a side. Right here... Right now...

Sokáig csak figyelem a férfit, artikulálatlan üvöltése, szűnni nem akaró vérengzése és a rengeteg élet, amit már követelt az egész kis játék, büszkeséggel tölt el. Hónapokig figyeltem munkámat és már akkor, mikor a nappali ablakából láttam, hogy fittyet hányva családjára csak is a kéj vezérli a nő iránt, tudtam, a legszebb munkám került ki a kezeim közül. Mindegyik más és más, előre kitervelt, megtervezett, forgatókönyvszerűen végrehajtott színdarabok, melynek végén nincsen hős és mindenki meg is hal.
Persze az őrülete nem az én munkám, inkább csak az én tetteim hajszolták ebbe az állapotba. Van egy pont, mikor is az erőmet már épp, emberi ésszel képtelenség kezelni. Olyan vágy, mi túlnő bárkit, erőszakos kéj ez, melynek vége csak az őrület lehet, abban teljesedik ki. James is erre az útra tévedt. Miért pont ő? Nincsen különösebb oka. Néha, ahogy járom az utcákat, árnyként követni kezdek teljesen átlagos férfiakat, akiknek a kisugárzásában esetleg látok fantáziát. Benne egyetlen szemernyi fantáziát sem sikerült felfedeznem, ugyanis a világ legunalmasabb figurája volt egész életében. Semmit nem tett, csak dolgozott, hogy családja jól éljen, mindig is hűséges volt feleségéhez, kiben látott egy olyan fényt ragyogni, mint kevesekben. Ez okozta a vesztét. Amint eljutottam a csupa szív, önmagát feláldozó, fényben és jókedvben úszó nejéhez, kétség sem fért hozzá, hogy a családi idill hónapokig fog még tartani, aztán megszűnik létezni.
Itt jön ismét a miértek kérdése. Éppen ezért. Álszent, mocskos házasság volt ez anélkül, hogy bármilyen külső nyoma lett volna. Az emberek mindig felforgatják a gyomromat, de ezek közül is azok, kik önmegtartóztatásban élik le az életüket. Az, hogy James hűséges volt, nem jelentette azt, hogy soha életében nem voltak kósza gondolatai, nem nézett volna pornót, vagy kívánt volna meg más nőket. James agya tele volt ilyen gondolatokkal és hiába imádta feleségét, unta a közös életüket. Unta már a rutint, a lapos szexet, tele volt olyan energiákkal, melyeket én is gerjesztek. De akár egy láncra vert oroszlán egy ketrecben, elfogadta a sorsát, hazudott magának, a családjának. A felesége sem volt különb ennél, vágyott másokra, még saját nemére is, de ő is inkább az átlagos, boldog amerikai család képében akart tetszelegni ahelyett, hogy kipróbálta volna magát másban, másokban... Képmutatás volt az egész, ennek pedig véget akartam vetni. Innen is az ihlet. Az okozta a vesztüket, amit mindvégig mutatni akartak a világnak. Egy óriási hazugság.
Gondolataimból egy erős, szinte gyomorideg szerű érzés zökkent ki és hirtelen zavarni kezd a káosz, pedig épp munkám gyümölcsében igyekeztem fürdőzni. Körbenézni, mintha mágnesként vonzaná tekintetem a lány, azonnal észre is veszem. A gyermek sírása és a lány aggódása egyszerre fagyaszt meg és telíti el gondolataimat aggodalommal, holott egyetlen ember, vagy lény irányába nem éreztem még ilyesmit. Testem ösztönösen mozdul, pedig akaratom azt üvölti fülembe, hogy hagyd őt veszni és a jóslatnak is annyi lesz. De már tudom, hogy a teremtő sors energiái ellen felesleges fellépni. Egyetlen percen belül termek felette, testemmel védem őt a golyóktól és hiába a szánalom érzete saját magam irányába, nem engedném egyetlen lénynek sem, hogy bántsa őt. Hogy az a...
- Nem maradhatsz itt. - Mondom neki, kiabálnom sem kell, mély hangom ha akarja, ha nem, fülébe mászik is nem hagyja őt nyugodni. Tudom, mert ugyan ezt érzem. Kisugárzása vonz és erősebb bármelyik mágnesnél. Nem szexuális erő ez, nem is démoni, vagy angyali. Sokkal több ennél. Az összetartozás ereje, bárhogy is tagadnám. Ettől még nem szégyellem magam kevésbé.
A gyermek felé nézek, édesapja a volán mögött már menthetetlen. A rendőrségi szirénákat már messziről meghallom, Jamesnek pedig elfogy a lőszere, legalábbis a nagy csend, mi hirtelen ránk telepszik erre utal. Így a gyermeket hátra hagyva ragadom meg a lány karját és húzom magammal úgy, hogy testem továbbra is védje. Ami mögöttünk történik, már nem tartozik egyikünkre sem.
Pár utcán át húzom őt, ha ellenkezik, az sem érdekel. Egy kisebb sikátor szerű utcára húzom be és a falhoz rántom.
- Talán elment az eszed fattyú? - Nézek le rá, hangomban minden gyűlöletem és megvetésem hallatszik, mit faja iránt képviseltetek. Hisz még is csak egy undorító angyal és egy szánalmas ember gyermeke lenne. Lehet ténylegesen vesznie kellett volna.
- Addig tűnj el a szemem elől, míg én magam nem küldelek a teremtődhöz további kárhozatra! - Rivallok rá és szinte fohászkodom Nagyurunkhoz azért, hogy elfusson és ne kelljen vele már foglalkoznom. Keresztkérdésekre se kíváncsi nem vagyok, se nem vagyok felkészülve rájuk. Csak tűnjön el a szemem elől és hadd felejtsem el, hogy a jóslat maga áll előttem és, hogy ne bírtam veszni hagyni. Ennyi szégyenérzet egyetlen napra bőven elég.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 17, 2016 3:25 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


*
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 15, 2016 3:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

  Philippa & Asmodeus

Credit - You must choose a side. Right here... Right now...

Negyvenes férfi sétál San Francisco háború sújtotta, szegény negyedében. Maga sem tudja merre kószál, szemei üvegesek, nem is igazán néz maga elé. Drága öltönye foltokban vérrel borított, de mintha nem is érdekelne senkit sem. Rémisztő kisugárzása, halálhörgésre emlékeztető nyögései és arcára száradt taknya erősen árulkodik arról, valami megtört az életében. Kezében fegyvert szorongat, de félig leszakadt öltönyujjában eldugja, hogy senki se lássa.
Ez a férfi egy nagyvállalat igazgatója, James Harley. Sikeres, gyönyörű felesége, két csodálatos gyermeke van. Volt.
Maga sem gondolta volna, hogy negyvenedik életévében kísérti meg őt majd egy másik nő. Hosszú, göndör fürtök, hibátlan, homokóra alkat, minden felszínes férfi álma. Már csak azért is érte akkora meglepetés őt, mert sohasem volt felszínes. Felesége lehet, hogy külsőre szürke egérkének tűnt mások szemében, azonban remek szerető volt, gondoskodó, a gyerekek mellett mindig maradt ideje rá, de még a hobbijaira is, mint a kreatívkodás, varrás, festés. Remek humora volt, kíváncsi természete, gyönyörű lelke. Volt.
James-en eluralkodott a vágy és képtelen volt nemet mondani. Először egy futókaland, majd gyakrabban találkoztak. Végül már minden idejét a másik nővel töltötte volna, ám az többet akart. Hagyja el a feleségét, a családját, legyen vele élete végéig. Persze James tudta, mit jelentett volna ez számára. Bizonytalanságot, túlcsorduló médiát, állandó zaklatást, a cégének végét. Sohasem vállalta volna. Ám a kéjes vágy csak erősebb lett, már nem bírt magával. Élete mélypontjának tekintette, hogy míg felesége és gyermekei aludtak, addig vadul magáévá tette a szőkeséget a nagyszoba kanapéján. Már nem bírt megállni egynél. De kettőnél sem. Egész éjjel, akár egy őrült kívánta a nőt, de a nő sem ellenkezett.
Végül elért történetünk főszereplője idáig. Mint minden, amit titokban akarunk tartani egyszer úgy is kiderül. Fehér ingén nem csak felesége vére száradt, de szeretőjéé és két gyermekéé. És ki tudja, még kié. Az őrület, akár egy fertőző betegség járta át az agyát, s már csak az én gyomrom mentette őt meg attól, hogy a szexuális vágy szeretője halála után is megmaradjon. Az lehet túl sok lett volna nekem.
James megáll egy forgalmas, négy sávos kereszteződés egyik sarkán, s mint egy rendes bolond, torka szakadtából üvölt. A túloldalról figyelem őt, lépéseit, pedig tudom, mire készül. Fekete árnyékként figyelem és várom, hogy egyik mesterművem beteljesedjen.
Lőni kezd. Akár egy mesterlövész, olyan pontossággal lövi ki a meginduló forgalomban autókázó családfőket, kik haza vezetnek. A kereszteződésben hamar egymásnak mennek az autók, ő pedig csak lő. Mintha kifogyhatatlan lenne pisztolyában a töltény, megcéloz mindenkit, aki mozog, s még mindig üvölt. Én pedig csak nézem őt és vigyorgok.

reveal your secrets

Raiden


Utcák      - Page 8 E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Utcák      - Page 8 205306
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Utcák      - Page 8 Sexy-Jason-Momoa-GIFs
☩ Reagok :
175
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 02, 2016 4:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


****
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2