Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 18, 2019 1:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Nuriel & Michael
"The meetings can be a lot of fun or they can be frustrating. "


Nehezen bár, de ahogy telt az idő úgy tudtam kilábalni szépen, lassan a mély depresszióból melyet démonná lett szerelmem hiánya váltott ki. Elfogadtam a tényt és azt is, hogy nem lehetünk többé együtt. Ahogyan azt is, hogy Amara megjelenésével nem engedhetem meg magamnak az elgyengülést hiszen akkor fog támadni amikor a leggyengébbek vagyunk.
Az elmúlt napokban igyekeztem minél több időt tölteni San Francisco lakosai között. Megmutatni magam, hogy nem tűntem el hogy nem hagytam itt Őket. Csak kis szabadságra volt szükségem. Az utcákon sétáltam és ha valaki beszélni akart azzal beszéltem. Bár az elégedetlenség olyan méreteket öltött, hogy a feszültséget szinte fizikálisan is tapintani lehetett bizonyos helyeken. Rosszalló tekintetek, grimaszok néha egy-egy beszólás… Meg lehet Őket is érteni, de engem is meg kell, hogy értsenek. Ha nem teszik az már nem az én problémám. Megóvtam Őket amikor szükség volt rá és amikor nekem lenne szükséges támogatásra vagy csak pár kedves szóra ezt adják. Érdekes faj azt meg kell hagyni.
Zsebre dugott kézzel haladtam előre az utcán. Ha intettek vagy rám köszöntek csak egy biccentéssel viszonoztam és mentem tovább.  Valamennyire sikerült visszarázódni a régi énembe, de olyan mint azelőtt voltam soha nem leszek. Távolságtartó és némileg rideg lettem másokkal szemben. Amolyan falat húztam magam köré. Nem engedhetem mg magamnak még egyszer, hogy érzelmeket tápláljak valaki irán mert meggyengít. Olyan lettem mint egy satnya, húszadrangú ember, aki még egy egy kapát se tudna rendesen megfogni. Én. Michael. A nagy arkangyal, aki annak idején a Mennyek nagy hadvezére volt. Aztán csőstül zúdult a nyakamba minden. Atyánk elment, Gabrie az embereket kezdte el irtani, nekem mint kiderült vannak érzéseim, Amara is megjelent viszont Atyánk még mindig nem tért vissza. Mintha nem számítana neki egyikünk se vagy a világ amit megalkotott. Bosszantó, sértett gyermekként fújtatok magamban amikor egyszer csak valaminek nekiütközök.
Meglepődötten térek vissza a valóságba. Az utcára ahol hemzsegnek az emberek. Magam elé pillantok és szemöldökráncolva nézek a lányra, akit elsősorban a reggelije foglalkoztatott. A táplálék megsiratását követően jutottam csak az eszébe mintha nem lenne fontos, hogy majdnem letarolt valakit. A felsőm tiszta maszat lett, de ez most nem foglalkoztatott annyira mint az ahogyan a lány rájön kinek is ütközött neki. Legalábbis a reakciójából ezt lehetett kivenni. Ami még furcsább volt, hogy számomra is ismerősnek hatott arca, de valamiért nem tudtam felidézni, hogy honnan.
- Öhm. - pillantok le a felsőmre amit vadul törölgetni kezd. Igaz a lekvár nem tűnt el, sőt pimasz módon csak nagyobb foltot hagyott, de enyhe mosolyra görbült szám széle ahogy néztem a lány harcát a folttal.
- Ha nem jön ki akkor tartozni fogsz egy felsővel. Ez volt az egyik kedvencem. - mondom kifejezéstelen arccal miközben jobban szemügyre veszem a tényleg makacs foltot.
~Ezt se fogom tudni kiszedni, nem értek az ilyenekhez…~ sóhajtok egy hatalmasat ezzel talán ráijesztve a lányra.
NOTES: bocsi a késői reagért  scratch

❈ NuNu ❈

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 01, 2019 9:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextMichael & Nuriel

If you try to fail, and succeed, which have you done?

Nagyot haraptam a pirítósból, amit úgy terveztem, hogy sokkalta kényelmesebb körülmények között fogyasztok majd el, de erre esélyem sem volt. Igyekeztem, hogy félre ne nyeljem a falatot, miközben feszített tempóban haladtam az utcán. Ez mégiscsak jobban hangzik, mint bevallani, megint rohannom kell valahová.
Sose gondolom végig, hogyha segítséget vállalok valahol, az azt is jelentheti, hogy korán, vagy esetleg hajnalban ott kell már lennem, ami nagyjából a fizikai képtelenség határait feszegeti. Minden bizonnyal túl sok időt töltöttem az emberek között, már Atyánk távozása előtt is tettek megjegyzéseket arra, mennyire átvettem bizonyos vonásaikat, és túlságosan könnyedén beilleszkedem. Először azt hittem, hogy ez egyfajta dicséret, azonban később rá kellett döbbennem, ezt nagyon sokan nem tartották megfelelő viselkedésnek. Bár most se bánom, Atyánk szerette őket, és én se szándékozom másképp tenni.
Elmosolyodtam, aztán bekanyarodtam az egyik utcán, hogy rövidítsek, vagyis ez volt a terv. Mit terv, ötlet, felvetés, halovány merengés! És összejött? Naná, hogy nem. Mármint, mielőtt bárki azt feltételezné, hogy a kanyarodás nem jött össze, hiszen erre is nagy esély lett volna, azt sikerrel vettem. Aztán ott álltam, teljes testmagasságommal, vagyis közel százhatvan centivel, felkenődve egy mellkasra.
Sokféle megfejtése lehet egy ilyen helyzetnek. Indexelés nélkül kanyarodtam, egyáltalán szét se néztem, mielőtt fordultam volna, és minden valószínűség szerint a mellkas tulajdonosát legalább annyira megleptem, mint magamat. Mély levegőt vettem, mert a bocsánatkérést mindig gyomorból kell indítani, akkor igazán őszinte, és nem csak nyivákolós hang jön ki a számon… Aztán abban a pillanatban bevillant, hogy hol a pirítósom!? A mihaszna kihasználta az ütközés okozta döbbenetet, és galád módon cserbenhagyott, hatalmas ívvel repült vagy négy métert, hogy aztán a lekváros oldalára borulva terüljön el az úton. Könnybe lábadt szemekkel pislogtam az áruló kenyér felé.
- A reggelim… - Leheltem elhaló hangon, és olyan nagyot sóhajtottam, mintha legalább egy rokonomat veszítettem el. - Oh, nagyon sajnálom! -  Fordultam vissza, hogy az elgázolt felsőtest tulajdonosától elnézést kérjek, és a ruháján felfedeztem még némi lekvárt, majd feljebb pillantottam, és ahogy az ismerős arcot fürkésztem, szép lassan fehéredtem el, majd lettem pipacs vörös.
Színváltásom oka nyilvánvaló, bénázásom mindig a legrosszabbul időzít, és persze a célpontjait se válogatja meg. Én pedig összelekvároztam Michael ruháját!!! Zavartan tördeltem a kezem, majd mélyen a zsebembe nyúltam, hogy előkotorjak egy zsebkendőt.
- Tényleg rettentően sajnálom, máris letörlöm! - Lendültem előre, és igyekeztem ledörzsölni a ragacsos gyümölcsszószt. - Mindig ilyen vagyok, annyira restellem! - Nem, egyáltalán nem engedett a folt abból, hogy márpedig ő folt maradjon. - Jó ég, mi lesz, ha sose jön ki?! - Suttogtam magam elé, és valóban azt éreztem, talán ettől a maszattól a világ is összedőlhet.


✧  *q*  ✧ I thought I could fly

reveal your secrets

Hell or Heaven


Utcák      - Page 4 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 08, 2018 7:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

DragonLady


Utcák      - Page 4 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 25, 2018 10:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Rejtély a ködben
Borostyán csapat Ad mortem  • Credit:
Egy lélegzetnyi idő. Ennyi jut mindenkinek. Abaddon, amint észleli a fényt, mely oly gyorsan huny ki, mint ahogy megjelent, már el is tűnt… A démon is dolgára siet. Nincs itt maradása, bízik az angyalban annyira, hogy nem fog rajta egy “szektás” kifogni. Hisz ennek gondolja a démon, mi másnak gondolná?
Egy utolsó fordulóra mégis táncba hívja a leviatánt, csapdába ejti lábait.
A vízbe esik Helené, s amint ezt felfogja, mintha isteni sugallat támadt volna elméjébe. Pillanatok műve csak, Sariel is meglepődhet, ahogy eltűnik a vízbe. Egy lélegzetnyi idő.
Egy szempillantás. Eddig nyugodhatott meg mindenki, ugyanis Helené erőt szív el Tomtól. Elátkozott léleknek tekinti, esetleg félvérnek. Nem ismeri fel, nem ismerheti fel az ereje által, hogy kivel is áll szemben. Hogy ő az, ki egykoron bezárta őket. Ki miatt rabságban szenvedtek hétszáz éven keresztül.
Nem tudja, viszont az erejével nagyon is feltöltődik.
S mint egy felsőbb lény, úgy emelkedik fel Tom mögül Helené. A démont hiába vizslatja szemeivel, nem találja már itt. Az angyalt annál inkább. Hiába Sariel különleges képessége, a víz erősen csapódik neki, s bárhogy is figyel, akkor is a falnak csapódik.
A jegesedés ellen viszont vigyáznia kell. A víz megfagy körülötte, s ha észreveszi, akkor a testén megülő vízcseppek is enyhe fagyásba kezdenek.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 22, 2018 12:25 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Borostyán Csapat
öltözék  • Credit:
Nagy örömömre sikerül kizökkentenem az angyalunkat, így hamar megszabadulok fogságától. Az utolsó pillanatig küzdök, nem vagyok az a gyenge lény, aki feladja a küzdelmet. Hiszem azt, hogy egyszer még visszakapjuk erőnket. Lehet, hogy nem a mai napom, de egyszer ismét azok a leviatánok leszünk, akiket anno bezárattak. Akkor már nem fognak ilyen könnyen elkapni engem…. De tény puszta erőből így is sikerül kiszabadulnom, de nem sokáig élvezhetem szabadságomat.
Egy újabb csapda, ami elől nem menekülhettem, vagy nem voltam elég gyors hozzá. Azzal a lendülettel, hogy lábaim fogságba esne szinte hasra is esem. Kezeimmel felfogom az esést, de így is érzem ez még fájni fog pár napig.
Viszont ahogy a víz hozzám ér egy mosoly úszik arcomra és megnyugszom. Nem várok sokat, azonnal igyekszem erőmet összeszedve átjuttatni magam az ember mögé, ki úgy tűnik a sötétég rabjává vált, de teli van mágiával. Első körbe nem sikerült eljutnom hozzá a démoni csapdának köszönhetően, de talán éltető elemünk a segítségemre lesz.
Amennyiben sikerül az idegen fickó mögé kerülnöm nem hezitálok megérinteni őt, hogy végre újult erővel vehessem fel a harcot a megmaradt két ellenségem ellen.
Ha a terveim sikerültek örömteli hangulatban állok fel és pillantok először a démonra, majd az angyalra. Kezeimet felemelve irányítom a vizet, hogy azzal zárjam őket csapdába, hogy ne tudjanak mocorogni túl sokat, majd ugyanazzal a lendülettel vágom őket a falhoz és próbálom megfagyasztani az őket körülvevő vizet.


reveal your secrets

DragonLady


Utcák      - Page 4 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 13, 2018 9:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Rejtély a ködben
Borostyán csapat Ad mortem  • Credit:
Az idő szinte megáll, vánszorog. Senki sem veszi észre, egyedül az Úr az, ki szabadon járkál az általa kreált világba. Ezernyi gondolat fut végig fején, miközben egyik kedvenc angyala felé közeledik. Tenni akar értük, tudatni akarja velük, hogy itt van, számíthatnak rá, mégis…
Ez az ő harcuk. Évezredeken keresztül irányította világát, most itt az idő, hogy a maguk urai legyenek. Elég erőt adott már számukra, hogy megküzdjenek minden akadállyal, mely az élet eléjük sodor. Mégis sóvárgón tekint Sarielre, tán bánná tettét? Számára egy örökkévalóság ez a pillanat, mindenki másnak csak egy szekundum. Semmit sem vesznek ebből észre.
A Pusztítás, amilyen gyorsan jött, mint aki jól végezte dolgát hamar tovább is áll. Végül még kiszabadítja Tomot a beton fogságából, ki mit sem veszített jókedvéből. Mégis erősen beüthette fejét, ha ennyire össze vissza beszél. De már senki sincs körülötte, ki figyelhetne rá, csak a cigarettát gyújtó démon, és a két harcoló amazon.
Helene nem esik kétségbe, nem tud mágiát csapolni? Legyen hát, akkor fizikai erőhöz folyamodik. Erre talán még a szépséges Hóhér sem számít. A kígyó feje hirtelen csattan arcán, orrán, betörve azt. Fizikai fájdalom borítja el elméjét, de az évezredek alatt nem ez lenne az első hasonló csapása. Ez mégis meglepi. Gyorsan fordul és ha ideje engedi, na meg persze Sariel reflexei késnek, erővel csap a nő arcába.
S már lépne is tovább, csakhogy a démon sem ma jött le a falvédőről. Obszidián sziklák nyúlnak fel a beton irányából, fogságba taszítva a kígyót. A lendülete mégis megvan, előre hajol, majdhogynem előre bukik. Csapdába ragadt egy ember - ki felől mégis mágiát érez - és egy angyal között.
A talajvíz újra ellepi a környező utcát, Helen lábát cirógatják, édesgetik, csalogatják.
Tom pedig hamar a bokáig érő vízbe csücsül. Szövegelésére senki sem reagál. Nincs rá idejük, de kedve mit sem vesztette el. Kelekótya fejjel is tud még okosságokat mondani és szórakoztatni a nézőközönségét. S amúgy is, ha telefonja nincs is, egy golyót még tartogat a fegyvere.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 12, 2018 6:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Borostyán Csapat
öltözék  • Credit:
Minden egyes próbálkozásom kudarcba fullad. Nem szoktam ehhez. Régebben minden működött azonnal, most meg olyan vagyok, mint egy járni tanuló kisbaba. Feláll, tesz egy lépést és már seggre is esik. De ezzel együtt a kitartásom is hasonló. Nem fogom magam olyan könnyen adni, ezt remélem ők is tudják.
Próbálok közel kerülni az angyalhoz, de nem olyan könnyű, mint azt hittem volna, ám mikor sikerül nem történik semmi. Nem érzek semmit, csak a kard pengéjét a hátamon, kezének szorítását a karomon. Meglepődöm, de titkolom előttük. Inkább csak egy mosoly kúszik az arcomra. Nem hezitálok túl sokáig. Amennyiben továbbra is lefog egy jól irányzott mozdulattal lendítem hátra a fejem, hogy megpróbáljam így betörni az orrát, elterelni a figyelmét. Ha sikerül és még időben, minthogy a démon rabságba akar ejteni, megpördülök és a jobbomat lendítve behúzok az angyalnak. Ha az mágia magára hagyott, akkor jöjjön a fizikai erő.
Nem válaszolok a kérdésre, hisz semmi köze nincs hozzá. Mondjuk felettébb különös, hogy tudja mivel próbálkoztam. Lehetséges, hogy rájött ki és mi vagyok? Emlékeznem kellene rá? Mégis honnan?
Amennyiben sikerrel járok és kiszabadulok Sariel fogságából, és nem esem bele egy újabba a gyenge kis ember felé veszem az irányt. Túl sok vizet eddig nem kavart, de a jelek szerint elég nagy ütést kapott. A mozdulataim gyorsak és egy pillanatra sem feledkezem meg ellenségeimről. Ha odaérek hozzá megpróbálom az ő energiáit elvenni. Nem kell sok, csak egy kevéske, hogy elhúzhassak innen, hogy megkeressem testvéreimet, hisz a családban az erő.
Ha sikerül nem időzöm el sokáig. A jeget hegyes darabokra törve irányítom az angyal és a démon felé, hogy utána a fénycsóva felé vegyem az irányt.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 11, 2018 10:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


to Borostyán Csapat
Abban a pillanatban, amikor a leviathán akcióba lendül, tán vannak, akiknek felgyorsulnak az események, én azonban lelassítom saját magamnak. Megáll az idő, megáll körülöttem mindenki, még az anyagi lét részecskéi is tétlenül stagnálnak a térben, átlátszó masszájuk felnagyítja a közelükben leledző társaikat. No lássuk csak! Hol is tartottam? Én, mint az univerzum egyik legerősebb teremtménye, hát lazán véget vethetnék ennek, de akkor hol a móka? Tekintsük csak meg ezt az alantas, ám de felettébb szórakoztató démonfit. Sikerült pár perc alatt megörvendeztetnie. Lám, a Fényhozó jó munkát végzett. Kár hogy mindjárt lebetonozzák, velem együtt, de előtte még..Sariel. Az én szépséges, fényességes, jóságos teremtményeim egyike, ki napról napra változik. Miközben ezen agyalok, szórakozottan teszem meg a távot köztem és közte. Közben elhaladok a leviatán mellett, kit undorral az arcomon konstatálok. Nos, igen. Szerencsétlen balesetek mindig akadnak. Az ereje lenyűgöző, ugyanakkor önző és kicsinyes dolgokra használja, s amíg így tesz, sosem fog fejlődni, ahogy a testvérei sem. Ez valahol az én hibám. Véget vetni a létezésüknek, az olyan lenne, mintha felborítanék egy ganajtúrót a dolga végezte közben. Nem akarom. Lássuk mi lesz ezekből, hová fejlődnek? Tán megérdemlik egyszer a dicsőséget, vagy kiérdemlik önzőségükkel a büntetést? Aztán odaérek Sairel-hez. Csak egy pillanatra érintem meg a homlokát, de nem adok több áldást neki, már így is sokkal erősebb itt mindenkinél. De talán a leginkább örvendetes tény, hogy sokkal tisztább itt mindenkinél. És most megadatott a lehetőség, hogy emlékezzen. Ő az én haragom pallosa, a Halálhozó, a bűnösök Hóhéra, ki mindig alázattal viseltetett felém, és létezését mindezek mögé helyezte, ahogy a többi arkom is tette. Leszámítva Lucifert. Legörbült ajkakkal veszem tudomásul, hogy egy kissé elkalandoztam és szentimentális emlékekbe ragadtam magam. Aggódom értük, még az ördögért is aggódom, hiszen az én fiam. Annak ellenére hogy a fülem botját sem mozdítom értük, jelenleg. Valószínűleg csak ezért sétáltam ide, hogy lássam, mert jó látni újra. Veszek egy mély levegőt, aztán megfordulok. Oké, menjünk vissza, hagyjuk a betonnak hogy tegye a dolgát, bár talán Tomnak kifejezetten jó lenne, ha nem látványosan passzíroznák bele, hiszen azt egy ember nem éli túl. Ezért arrébb állok pár centivel és újra felgyorsulnak az események.
A tűz, a démon pusztítása megsemmisíti az ártó jószágokat, lassan én is előkeveredem a törmelékek alól, vérző fejjel, és úgy, mint aki tényleg agyrázkódást szenvedett. Abaddon kijelentésére lerázom magamról a szemetet, és értetlenkedek.
- Persze, nekik adtál tüzet!
Tettetett felháborodással konstatálom a humorát, aztán látva hogy Sariel elkapta a nőcske grabancát, már képletesen szólva, nagy kedvet érzek arra hogy elinduljak feléjük. Ez addig tart, amíg át nem bukdácsolok egy törmelék halmon, és ülő helyzetben tekintek utána körbe.
- Hölgyem! A mobilom a kocsiban maradt. Megtenné hogy előkeresi és hívja a rendőrséget, meg a sintéreket?
Nagy nehezen újra álló helyzetbe tornázom magam és újfent elindulok. Az utam szabályos S alakot ír le, közben folytatom a beszédet, és a ruhámat porolom. Utóbbi felér a halottnak egy pofonnal, de hát nah.
- Nem tudom mit tudnak a helyzettel kezdeni, de nagyon remélem hogy örökre rács mögé dugják ezt az őrültet!
Mutogatok Helené-re, vagyis akarok, de nem biztos hogy jól céloztam be.
- A kutyáit meg örökre altassák el! Sőt! El kell tiltani az állattartástól, hiszen fogalma sincs hogyan kell kihozni sétára egy ebet! A szájkosár meg a póráz luxus?!
Megállok, mert most jön az a rész, amikor Tom kifelé fúj némi por által koszos levegőt, aztán összeesik. Jah, hát szépen kupán vágta a beton, feltűnő lenne ha még órákig itt mászkálna betört fejjel.
reveal your secrets

Abaddon


Utcák      - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 05, 2018 11:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Rejtély a ködben
BOROSTYÁN CSAPAT  • Music - Cage the Beast • Credit:
Fagyos penge karok villannak a törmelékkel teli utcán. Lassan közelednek, hogy bevégezzék feladatukat. Parányi mosoly a borostás arcon. A hevülő testem körüli levegő vibrálni kezd a gyűlő energiák hatására. Nem sietem el, hadd közeledjenek. S mikor a kör már kellően szűk, mikor karjuk csupán néhány lábnyira van tőlem s csak lendületet kéne venniük, hogy lesújtsanak, mikor már fagyos karmaikban érzik a győzelmet. Egyetlen pillanatnyi béke következik, múló, tán fel sem tűnő pillanat. Aztán, elszabadul a pokoli, perzselő hullám. Erőtlen próbálkozás még, ösztönös védekezési mechanizmus a rémektől, de mindhiába. A tisztító tűz ismét győzedelmeskedik s mire földet érek már csupán por s hamu hely körülvesz. - Porból lettél s porrá leszel... - Bukik ki belőlem magam elé ahogy fekete szemeim letekintenek a maradványokra. De a küzdelem még nem ért véget. Hirtelen kapom szem tekintetem amint szavakat hallok elmémben. Szemöldököm kissé összeszűkül jelezve értetlenségem. "Leviathan"? Ötletem sincs mi lehet az, de már másodszor hallom ezt a szót. De ezúttal sem lettem okosabb. A második mondat melynél fejem még kissé oldalra is fordítom, "...a többi is"?! Tehát van még több. Meg valami láda is, nagyszerű, a 2 mondatnak a 80% át nem értem, emlékeinket kitörölték gondos kezek ezzel a témával kapcsolatban így ez érthető is. Hát, legyen. Ekkor mozgást észlelek az utca másik oldaláról. Némi törmelék mozdul meg, apró beton darabkák peregnek le egymáson. Fejemmel oda fordulok miközben a két nő felé indulok. - De kitartó vagy ha cigiről van szó... - Jegyzem meg hihetetlen humorosan, amint realizálom, hogy vélhetően a rally bajnok lehet ott, hát még is túlélte? Szívós egy fajta meg kell hagyni. A telekinézist hívom segítségül, balommal mutatok felé és emelem meg a méretesebb köveket melyek nagyjából felette lehetnek majd vágom őket arrébb a falnak vagy épp ahova esik. Így már nagy eséllyel szabaddá válhat, már ha sikerül persze. Több időt nem pazarlok rá, mocorog, él még, ennyi épp elég, + 1 lélek aki megmaradt. S ha már így benne vagyok akkor azt a bizonyos szálat magamhoz is veszem melyet még az iménti szerencsétlen incidens előtt terveztem elszívni. Nincs is időm ezzel foglalkozni hiszen a következő pillanatban érdekes jelenségnek lehetünk tanúi. Méregzöld fénycsóva úszik az ég felé. Megállok egy pillanatra amint a fényoszlopot figyelem. Nabazdmeg, fut át a fejemen egy pillanatra amolyan teljesen semlegesen, de hát ilyen ez, "ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni" ahogy azt említettem. De már járatom is elmém a következő lépésen. Nem kell sokat sakkozni, hogy rájöjjek, ott is zajlanak az események, és ezek szerint ott rosszabb a helyzet. A két idegen nő felé folytatom utam és jobbom emelkedik meg ahogy mágia fogam fejemben. - Látom jól összebarátkoztatok, én nem is zavarom a turbékolást. - Jegyzem meg feléjük s a tenyerem ekkor összehúzom melynek hatására a betonból, az idegen nő (Helené) lába alól obszidián karmok nyúlnak fel és próbálják megfogni a nő lábát, hogy ne mozdulhasson. - Azért ne engedd túl messzire, Angyal. - Kacsintok az angyal felé, vélhetően Ő is tudni szeretné, hogy kiféle vagy miféle a velünk szemben álló idegen nőszemély. Függetlenül attól, hogy sikerül e vagy sem a varázslat én már meg is indulok. A lények elpusztultak ezen a részen, az angyal pedig immár tudja, hogy a tűz hatásos ellenük ha még is visszatérne néhány kóborló közülük. A fénycsóva, a park irányából jön, nagy sebességgel indulok meg, hogy hamar odaérjek. Lássuk hát mi zajlik ott...


reveal your secrets

DragonLady


Utcák      - Page 4 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 02, 2018 10:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Rejtély a ködben
Borostyán csapat Ad mortem  • Credit:
A szörnyek lassan gyűlnek Abaddon köré. Kardjuk bármihez hozzáér megfagy. Eleinte csak a feltört betonhoz és a víz tökréhez érnek hozzá. Jégvirágok keletkeznek rajtuk, majd azok fagynak egyre tovább, mígnem vastag jégtömböket nem alkotnak.
A levegő is lehűl, a démon mégsem izgatja magát. Még egy pökhendi megjegyzést tesz a lányok felé, hogy aztán körbetekintve kezdjen el energiát gyűjteni magába.
Ahogy telnek a másodpercek, mielőtt véghezvihetné amit akar, egy pillanatra mintha megállna az idő. Száján keresztül fújja ki a levegőt, megtöri a körötte kialakult csendet. Egy pillanatra a környezetében minden olyan… Békés.
De ez egy pillanat alatt málik semmivé, ahogy robbanásként hatol végig a lényeket a tűz. Felordítanak fájdalmukba, jeges kardjukat maguk elé teszik, hátha… Egy elemi ösztön az sújga nekik, hogy az segíthet. A jég képes a tüzet megfagyasztani…
De nem…
Úgy mállanak szét, mint atomrobbanással olvad le a hús a csontokról. Az erőhullám ekkor éri el a démont is, elfújva a lények nyomait. Egy sem maradt már.

Sarielt régi emlékek kerítik hatalmába. De miként lehetséges ez? Hiszen senki sem emlékszik a leviatánokra. Atyja minden emléket kitörölt róluk. Az égi áldás hozta volna el elméjébe újra a tudást? Harcol a nővel, de egy pillanatra megáll. Minden emlék átpörög az agyán, leblokkolja egy pillanatra. Annyi időre épp elég, hogy Helené megmaradt erejét összeszedve egy nagyobb törmeléket hajít felé.
Az angyal azonban gyorsan mozog. Sebesen terem mögötte. Vívódik az emlékekkel, mi… Ahogy jött úgy is illan el. Egy ismerős érzés marad csak meg benne.
Egyszerűen csak tudja, hogy mi használ a lény ellen. Ismeri őket, hallotta már nem is olyan rég a nevüket, akkor még hihetetlen volt számára.
Most már nem tudja, hogy pontosan mivel áll szemben, miként zárták el a ládába, noha Abaddon fejébe még visszhangzik a láda szó. Sariel immár csak annyit tud, hogy mi a só hat ellene, valamint ki lehet fárasztani. Ezzel tud harcolni ellene. Nem tudja, hogy honnan tudja. Atyja mutatta volna meg neki a tudást? Ez igazolná neki, hogy még létezik és közöttük jár?
Bárhogy is. Immár Helené mögött terem, kardját hátának veti, de nem szújra még át rajta. A leviatán azonban hiába fogja meg. Nem érez semmit. Nem kap tőle semmilyen energiát, ezt pedig igazolják a nő szavai. De mégis miként lehetséges?
Sariel sajátos képessége lenne ez?

Amíg a felek harcolnak és amíg Helené következő lépésére várnak, addig a kőbörtön alatt Tom mocorog. Ezt a démon is észreveheti, ki immár nyugodtan figyelheti a történéseket. Hallja elméjében az angyal szavait - ha azt neki címezte.
Nyugyalom ül az utcára, egy pillanatra. Az ember próbálja magát kiszabadítani, vajon a démon segít neki ebbe? Vagy egy újabb szál cigarettát vesz elő? A lényektől ugyanis nem kell már tartani. S amint ez eljut elméjébe.
Néhány utcával arrébb méregzöld fényoszlop kúszik a magasba. Pont olyan színű, mint a nemrég megölt mágus szemei is voltak. Nem messze van tőlük, a Mission Dolores Park irányába. Pont arra, amerre amúgy is útja vitte. Ahol megtalálhatja a szőke angyalt.
Egy érzés keríti hatalmába. Vajon mit tenne egy hadvezér, ha látná máshol is folynak harcok a városban, nem csak a szeme előtt?


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 02, 2018 6:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Rejtély a ködben
Borostyán csapat Ad mortem  • Credit:
A mondás tartja: mindenre fény derül. Pontosan, ahogy mi  ketten eltáncolgatunk, ahogy ő vakon próbálkozik, de támadásai gyengék, még úgy is, hogy nem vagyok erőm teljében, még úgy is, hogy csak Atyám áldása irányít, minden mágiával szemben immunis vagyok, csakis karddal nyúlhatna hozzám, hogy megsértsen. A mágiája mit sem használ, ezért is különleges az Ellenálásom. Minden okkult tudás, manipuláció, belső energia hasztalan. Még ha az én szememben nem is valami hatalmas képesség, de aki a kicsit nem becsüli, a nagyot hogy érdemelné meg? Atyám alzatra és értéktudatra nevelt, ki tudhatná jobban, aki Hóhérként tevékenykedik?
A víz pont oly könnyedén válik a semmivé, ahogy a közelembe ér. Meg kéne ölni? Nem. Ki kéne deríteni,  hogy ki és mi ő, mire képes? De valahol, a zsigereim végén úgy érzem, én már találkoztam vele. És nem is kérdés, ahogy a kard felszántja bőrét, nem túl mélyen, de ahhoz eléggé, hogy egy pillanatra sötét vére kibugyogjon, mely oly fekete, mint az ében éjszaka, és oly folyékony, mint akár a víz. Láttam már ilyet, de az emlék oly halovány, oly régi már...
Felvillannak előttem a képek, ahogy lassan, mint egy lámpa, gyúlik meg elmém, felismerve a velem szemben lévőt. Hogy lehet?! De hisz emlékszem, ahogy testvéreimmel és Atyámmal egy ládába zártuk őket, és elbújtattuk őket az Isten háta mögé, hogy még csak megtalálni se lehessen őket, és itt áll előttem a nyolcból egy... Ez nem lehet! A megrökönyödés és a tény súlyként nyomja le vállaimat, mely csak ösztökél arra, hogy elpusztítsam a lényt. De nekem sosem volt feladatom a pusztításra... Oh, Atyám!
Ezzel egyetemben már tudom, mi a gyengesége és ereje. Nem kerülhetek hozzá közel, hisz kiszipkázna, ellenem fordítaná saját képességeimet.
Hol vagy démon?
Az erőhullám megráz, kibillent. Nem éppen számítottam rá, de nem is botlok meg, ahogy könnyedén visszanyerve az egyensúlyomat, egészen más szemmel nézek az ellenfelemre. - Ki szedett ki titeket a ládából? - nem hazudok, tudja meg, hogy tudom kivel állok szembe. Szememben ravaszkás és könyörtelen fény csillan, hasonló, ahogy azokra tekintek, kiknek szárnyait levágtam. Meghasonul bennem az a pillanat. Őt is csak élni hagyni szabad, nem pedig élni. Mozgásképtelenné tenni, de levegőt kaphasson, hogy aztán végül megkapja a büntetését! Eszembe jut a pecsét, amit Atyám felrajzolt a dobozra, meg tudnám ismételni bármilyen tárgyon, hogy ezt a kis lényt itt előttem bezárjam, csakhogy ne pusztítson tovább.
Az erőhullám az, amire felfigyelek, és azt is megértem, hogy a Nő és ez a sok förmedvény itt két szálon mozog, egyik sem függ össze nagy mértékben, csakhogy ne bántsák, de a lány nem irányítja pket, hiszen karjuk mikor...
A tűzrobbanás szinte megvakít, ahogy a Pusztító színre lép. A démonok az angyalok ellentetje, így sehogy sem tudnám kedvelni, de hálával tartozom, hogy védi a hátamat. Abbadon, jó ideig nem kell azzal számolnod, hogy a nyomodba érnék.
~ Leviathán ~ sugallom telepátia útján a démonnak többszörösen, remélve eljut hozzá. ~ A többi is valami ilyesmi lesz. Kissé talán nem ládára alakítva ~ Só, vas, szenteltvíz, tűz, kifárasztás, esetleg pár pecsét, akármi, ami pusztítja őket. "...Mert az ítélet irgalmatlanul lesújt arra, aki nem irgalmas. Ám az irgalom győzelmet arat az ítélet fölött."
Tekintetemet továbbra is a lányon tartom, tudva, hogy mit kell tennem, már pedig abban nem biztos, hogy lesz köszönet, de legalább azzal nem ölöm meg. Aki eleget gyilkolt életében, tudja, mikor kell irgalmasnak lenni. Atyám irgalomra tanítottál, most jött el? Az ereje velem van, érzem, ahogy az áldása még mindig eltölt, de közben emlékszem, hogy törölte el őket az Úr a földről, hogy lett a nevük csak egy mese, hogy váltak semmivé ezek a förmedvények, kik saját anyjukat ették meg.
- Nem emlékszel rám jó magad sem... - suttogtam csak, hisz ott voltam a bezárásukkor, ahogy testvéreim is, pont ugyanúgy ott, ahogy Isten a saját testvérét is elzárta. A múlt iránti fájdalom furcsa dolog, az ember nem tehet ellene semmit. Olyan, mint a saját magától kinyíló ablak. A szobában hideg lesz és az ember elkezd remegni. Pont így éreztem ahogy az ádáz vihar alább hagyott bennem, már csak annyit hagyva maga után, hogy ez a lény ne léphessen többé talajra, hisz halhatatlan, bár mily gyenge is ráadásul.
Meggörbült a tér-idő kontinuum, ahogy mögötte teremtem, elkapva két karját, ha nem nagyon ficánkol és harcol és van esélyem. A kardot hátának nyomtam. Csak át kéne hasítani a szövetet, és a penge elsüllyedne a húsában szaggatva inakat, ereket, csontokat, míg végül a kard hegye meg nem állna szívében. Abban a parányi, öklömnyi izomban, mely élteti, életben tartja. - Felesleges. - jegyeztem meg. - Ellenem nem használ semmilyen mágia, okkult tudás, energia, vagy manipuláció.  Nem tudod elszívni - jegyeztem meg, miközben mintha gondolatai között jártam volna. Ophilia, a könyvtáros által sok anyaghoz hozzájutottam régen és Atyám is mesélt, így nem veszendő homály, ami a leviathánokról valaha is megmaradt. Nekinyomtam kicsit a kardot, hátha erre a törmelék sereg is felébred, időt adva a démonnak és nekem is.

Ui.: bocsánat, hogy így kimaradtam és remélem megfelel. Írjatok, ha félrenyúltam


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 30, 2018 12:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Borostyán Csapat
öltözék  • Credit:
Az angyal továbbra is a „fogságában” tart, de én továbbra sem félek tőle. állom a tekintetét, nem fordulok el, nem pillantok le. Amíg nem támad, addig én erőt gyűjtök…
Hirtelen valami a karom mellett száguld el, ami bele is mar a húsomba. Felszisszenek az apró fájdalomra, majd a vágásra pillantok. Ekkor újabb aprós szilárd törmelékek haladnak felém több sebet is ejtve a bőrömön. A vérem mindenhól előbújik, de egyik seb sem súlyos. hamar begyógyulnak majd.
A víz erejét próbálom segítségül hívni, bízva abban, hogy összegyűjtöttem már annyi erőt, hogy egy támadás még beleférjen. Ám csak Seth lényének köszönhetően sikerül megidézni a vizet. Még az is meglehet, hogy csakis az ő erejéből bújik elő a beton alól. Nem húzódom menedékben, ahogy a víz jéggé változik. érzem, hogy a levegő hűvösebb lett. Egy mosoly kúszik arcomra, ami hamar eltűnik.
Bátyám hangja csendül fel fejemben. Szinte teljesen ledermedek, ahogy a szörnyet nézem. Visszaszerezni az erőnket?... Erősebbek lenni mindenkinél!? Az emberek lelkét kéne használunk? Mágiát elszívni az emberekből?...
Nem hagynak nyugodni bátyám szavai, de nem sok időm marad ezen tovább agyalni. Az angyalunk máris támadásba lendül. Az erőm még gyenge, így nem tudok mágiával védekezni. próbálok kitérni támadásai alól. Természetesen a közelharc sem ismeretlen a számomra, de leginkább csak a védekezésre összpontosítok.
Segítségként a különféle törmelékeket használom. Felé hajítóm, igyekszem elterelni a figyelmét, kizökkenteni őt, hogy közelebb kerülhessek hozzá, hogy megérinthessem őt, hogy energiát lophassak tőle.
Eldobok felé egy nagyobb törmelék darabot, ha talál kihasználom azt és mellé érve megpróbálok behúzni neki egy erőset, hogy utána kényelmesen karjához, arcához érjek.


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2