Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 15, 2020 5:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


To: Darien

- Az apám vadász volt megtanított, hogyan egyenlítsem ki a súly hátrányokat. Tudod nem mindig az van előnyben, aki nagyobb darab. Minél kisebb és rugalmasabb valaki annál hajlékonyabb. - magyarázom el neki, hogy súlyból még nem szabad ítélkezni.
Tudom nem erkölcsős, amit tenni készültem, de hát eddig sem voltam az. Az egyetlen erkölcs, amit betartok, hogy nem fekszek össze mindennel, ami lélegzik. Még csak az kéne, hogy teherbe essek. Nem lenne szerencsés 16 évesen kihordani egy gyereket. Főleg azok után, ami anyámmal történt. Valószínűleg egy ideig én sem lennék képes kihordani egyet anélkül, hogy ne halnék bele. De kitudja. Nem tudom mennyire ütöttem anyámra.
Keze szorítását érzem csuklómon és hiába fáj ellenállok és reflexből kicsavarom a kezét, megfordulok és elgáncsolva átdobom a vállam fölött.
- Ne haragudj, de nem igen viselem el, hogy hozzám érnek. - nézek le rá, majd kezemet nyújtom, hogy felsegíthessem.
- Tudom, hogy nem fogsz nekem hinni, de nem meglopni akartalak csak tanítani. Rámutatni a hibáidra, hogy tanulhass belőlük. Nem ártani akartam neked. - magyarázom el neki a félreértést. Nem gondolom, hogy hinne nekem, miért is tenné. Bár tény, ha elloptam volna az értékeit visszaadtam volna, amint észre veszi. De, hát nem mindig úgy sikerül minden ahogy tervezzük. És ez a jó az életben lévén, ha mindig úgy sikerülne ahogy akarom akkor unatkoznék és megörülnék.
A felvetésre csak sóhajtok.
- Legyen. Meghívlak enni csak, hogy lásd tényleg nem ártani akartam neked. - egyezem bele a feltételébe és elindulok felé. Testi kontaktust nem kísérlek meg ezek után, már így is kilehet miattam.
- Gyere. - invitálom, hogy kövessen és az egyik boltba vezetem ahol a pultos lány nagy mosollyal az arcán köszönt engem.
A pult tele van szendvicsekkel, pék sütikkel és innivalóval. Megkérik az árát, viszont isteni finomak. Míg más casinokban és kocsmákban veri el a pénzét addig én itt teszem meg.
- Látom új polcot vettetek. - mosolygok az eladóra, aki nagy lelkesedéssel mond igent.
- A szokásosat? - kérdezi tőlem. - Ő csak nem a barátod? - vigyorog rám. Na persze, mintha eddig lett volna valaki az életemben apámon kívül.
- Igen a szokásosat és nem, nem a barátom. Csak most találkoztunk és, hogy kiengeszteljem a baklövésemért meghívóm enni. - magyarázom a barna hajú lánykának a szitut.
- Te mit kérsz? Bármit választhatsz úgy is én fizetek. - kérdezem újdonsült társamtól, majd ismét a lányhoz fordulok. - Apád itthon van?

From: Jessica
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 15, 2020 4:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Just a little lesson
To:  Jessica

+18A meddő csodálkozásom hamar olvad ellenszenvvé. Istenem, mekkora arca van, hát már azzal is kiütötte volna csóró részegest. Tekintetem végig svenkel a szikár izmain, képtelenség, hogy ez a csaj azt a férfit, ilyen játszi könnyedséggel a padlóra hajítsa.
– Menj már, ez a tag vagy száz kiló, veled meg a vaságyat mérik negyvennek! – biztos, hogy van valami földöntúli képessége csak még nem tud róla. Ilyen még a legelbaszottabb  komédiákban sincs, maximum képregényben.
Imádom, ahogy hülyének néz, de édesem, én sem ma kezdtem, nyugodt lehetsz efelől. Tenyerének óvatos tapintása redőt gyűr a nadrágomon, felpezseg a vérem, végtére csak egy nő ért éppen hozzám. Ez az egész még rohadt jó is lehetne, ha nem volna egy utálatos picsa, aki az én verítékkel és majdhogynem vérrel szerzett vagyonom,akarja magáévá tenni. Ráfogok a csuklójára, csontos ujjaimmal bilincsébe zárom roppanékony alkarját. Ki kéne tépni a benne feszülő inakat és azt a nyakára kötni matrózcsomóba.
– Mi faszt képzelsz magadról? – ösztönösen fröcsögök felé, ütőere az ujjbegyem alatt lüktet. Kedvem lenne a körmömmel kósza félholdakat nyomni a vékony bőrbe, sőt, a legjobb lenne, ha vére is fakadna. Elönti az agyamat a szar, mit hitt? Hogy csak így, simán kikapja a zsebemből a szajrét? Hogy teljesen fogyatékosnak néz? Valami tehetségtelen hülyegyereknek, aki tegnap csórta el élete első csokiját a kisboltból? Mivel éppen azt emlegeti, hogy képzett közelharcos, direkt úgy állok, hogy védjem becses testrészem és annak sem adok esélyt, hogy az orrom homlokkal küldje fel az agyamba.
– Kérj bocsánatot!  – üvölteni lenne kedvem, de a hangomra harapok, nem akarom megijeszteni végtére mégiscsak megmentette a seggemet a szupererejével.  – Soha többet eszedbe ne jusson! – ellököm magamtól, pulzál bennem a káosz szele, azt is leszarom ha az alkesz mellett rogy össze. Mondjuk ennyire nem vagyok erős, de bárcsak lennék. Vibrál belőlem a feszültség, hát menten agyfaszt kapok! Marhára gyűlölöm, ha lenéznek.
– Inkább neked kellene bujkálnod! Egy sorstársadtól lopsz? Komolyan? Ennyire nem megy mástól? Szeretnéd, hogy segítsek? Adjak én is tanácsot? – a harag felismerhetetlenségig gyűri az arcom, mindig csalódok a nőkben, azt hittem ez a Lara Croft kevésbé lesz kiállhatatlan. Anyámnak volt igaza, nem érdemel meg engem senki.
– Igazán nagyra becsülöm, hogy leütötted azt az alkeszt, de azt hiszem nincs már miről beszélnünk! – hátat fordítok neki, lehet, hogy hiba, amilyen amazontermészetű, de leszarom. A düh a torkomba fecskendezi a mérget, a savanyú íz kimossa belőlem az szolidaritás hamvába hulló magvát is. Egyébként is, ő akart meglopni, tehát az ő kurvaanyját.
– Ennél nem tudom van-e lejjebb. – még egy csakazértis mondatot felé böfögök és, ha nem jön utánam, minimum térden csúszva elhagyom az épületet.
– De engesztelésképpen meghívhatsz kajálni.– megállok egy pillanatra, a mellkasom sűrűn emelkedik, próbálok lehiggadni és az összes erőmet egy csokorba gyűrve igyekszem nem kitaposni a belét. Az éhség meg nagy úr, ha fizet egy hamburgert valahol, akkor szent a béke, de még a béka is.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 15, 2020 3:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


To: Darien

Nincs kedvem tovább az ártatlan leányt játszani, aki a hős királyfira vár, hogy megmentse, nem is hagynám. Nem vagyok én esetlen, hogy ne oldjam meg magamtól a helyzetet. Nem erre lettem nevelve.
Egy követ megfogva eldobom velem szembe, hogy felhívjam a pasas figyelmét. Az már nem érdekel, mit csinál a társam csak ne állítson meg, mert nagyobb szarban leszünk utána. Elérve a fickó hátát megszorítom és fojtogatni kezdem. Ez az előnye, ha egy vadász gyermeke vagy és egyedül nevel. Már korán kiképez, hogy felmerüljön benne a felvetés, hogy egyedül hagyhat a házban, ahol nem mellékesen több búvóhely is akadt és nem, nem az ágy alá bújásról beszélek.
Mikor elernyed a férfi teste elengedem és a másikra nézek. Látom arcán a csodálatot, de nem lep meg. Biztos nem számított erre. Főleg, hogy fiatalságom és termetem miatt nem igen vesznek komolyan az emberek.
Kérdésére csak pislogok párat, majd sóhajtok.
- Cselgáncs, birkózás, hallottál már ezekről? - kérdezem tőle. Ezek kicsit alap harcművészetek, amikkel megvédheted magad. - Amúgy meg egy egyszerű ember akárcsak ez itten. - bököm meg a lábammal a fickót. Hiába vagyok ember és képzetlen vadász, vagyok olyan veszélyes, hogy ne szórakozz velem.
Gondoltam köcsög leszek egy ideig és megmutatóm neki, hogy ez csak a jéghegy csúcsa és ahogy megfordul magamhoz veszem a dolgokat miket magáévá tett, majd megyek utána. Kíváncsi vagyok, mikor veszi észre üres zsebét, de megesik rajta a pici szívem...már, ha lenne nekem olyanom.
- Nem vagy egy ügyes tolvaj. - állapítom meg hangosan. - A te módszereiddel nem lopsz el semmit, ha mégis lebuksz és csak a szerencse rángat ki belőle. - ha osztályoznák az őszinteségemet akkor most akkora ötöst kapnék, hogy eladva gazdag lehetnék belőle. De ez nem lehetséges szóval marad a jó öreg, régi módszer, a lopás.
Végül kiveszem zsebemből az ő zsákmányát és visszadobva neki tanácsot adok.
- Gyakorolj sokat, hogy úgy tudj lopni, hogy ne vegyék észre. Addig meg bujkálj. Egy jó tolvajt nem veszik észre lopás közben sem. De, ha lebukik meglapul a sötétségben és elszökik. - adok neki egy kis leckét, bár tény többre is képes lennék. Olyan dolgokat tudnék neki tanítani, amivel egyszerűbb lenne az élete, sőt még harci mozdulatokat is tudnék neki mutatni. Ehhez persze csak kérni e kell, de az már nem az én dolgom, hogy él e a lehetőségeivel vagy sem.

From: Jessica
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 13, 2020 2:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Just a little lesson
To:  Jessica

+18
Azért elég burleszk ez az egész, az összes isten se mosná le rólam, hogy nem valami béna szatír vagyok, aki éppen rákészül egy kiadós mutogatásra. A farkam öreg ismerősként üdvözli a baráti kezet, szegénynek rajtam kívül más társaság nem sűrűn jut. Az adrenalin pánsípot fúj a fülemben, nincs nagy hangulatom részeg barmokkal közelharcba keveredni, ezt meg kimagyarázni sehogyse tudnám, mellé nem is akarom. Erőt vesz rajtam az egészséges féltékenység, én loptam, én szajrém alapon eszembe sem jutna a csajjal osztozni, de mire a gondolat végére érek, már egy távoli tompa koppanás karcolja zavarosra a dobhártyámat.  Mi történik? A lány után nézek, de az már rég harcos amazonba vágta magát, előttem meg felsejlik a szökés nem túl férfias, ám annál hasznosabban lehetősége.
Óvatosan dugom ki a fejem a fal mögül, úgy kukucskálok, mint egy Mikulást meglesni készülő kiskölyök. A szemem a cipőorromról pattan vissza és ezernyi kérdés kezd vad pogóba bennem. Miféle lény lehet ez a vörös, mert nagyobb összegben fogadnék, - ha rendelkezésemre állnának nagyobb összegek- hogy mégsem csak egyszerű porhüvely, mint jómagam, lévén a saccra negyven kilójával úgy birkózza le az alkoholmámorban fürdőző barátunkat, mintha minimum képzett ketrecharcos volna. Döbbenetbe mártott csodálat ver gyökeret a lábamba, bámulom az izmok táncát, a pasi esetlen próbálkozásait és
közben meg hálát adok az egeknek, hogy engem nem akart hasonló módon meggyűrni.
A férfi testének ernyedt puffanása ránt vissza a romos valóságba, tekintetem Lara Croftéba, akad, habognék valamit, de ráfagy a szó a torkomra, nem tudom, hogy a pillantása jelzés-e ám, vagy hadüzenet? Nagyot nyelek és eszembe jut, hogy mennyire kurvára hugyoznom kellene.
– Normális vagy?! – ennyit bírok kinyögni, mert baszd meg, máshogy billen a mérleg nyelve, ha elcsórtál egy pénztárcát, vagy, ha elcsórtál egy pénztárcát ÉS bűnrészese voltál egy durva bántalmazásnak. Azt meg hagyjuk is, hogy mennyire geci szánalmas, hogy egy félkamasz nőcske hatástalanította borissza emberünket és nem én, a hős, rettenthetetlen, büszke férfi. Ha humornál lennék, akkor még röhögni is tudnék önnön jellemzésemen.  
Megindulok Rambina felé, a szívem a bordáimat repeszti, kurvára fosok, hogy engem is összecsomagol, mint valami rongybabát.
– Ezt amúgy, hogy? Mi vagy te? – értetlenül pislogok az holtnéma testre és a frissen szerzett társam pálcika karjára. Hogy? De komolyan hogyan?
De mivel mégsem halni jár belém az ösztön csak letapogatom az alkesz másik zsebét is, de ott csak valami taknyos zsepit sikerül megujjaznom, undorodva törlöm bele a ragacsot nadrágszáramba és azért elmondok egy imát, hogy tényleg csak fika legyen. A színét meg sem merem nézni. Gusztustalan. Ellenben a másikban dudorodik még valami, beleremeg a tenyerem, ahogy rászorítok, óra, láncon, fasza. Szó nélkül elrakom, valakinek csak le tudom passzolni vagy beváltom valami kajára, az eszembe sem jut, hogy esetleg értékesebb darab.
-Húzzunk innen a faszba! – lehet egy köszönömöt azért kellene mondanom, de hát kurvára nem kértem, hogy védjen meg, egyedül csak annyit, hogy ne visítson, mint az újévi malac. Megiramodok előre, azt meg már le is szarom, hogy követ-e, tán jobb is lenne, ha nem, mielőtt belőlem, hogy sűrű csontpépet csinál.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 09, 2020 10:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


To: Darien

Kis nyugalommal áraszt el, hogy hajlandó együtt működni és kezét leveszi számról. Ha apám látna...Agyon verné a srácot, majd engem is lecsesz, mit csináltam én itt. Bár tény, minden más lenne, ha ő itt lenne. De nincs és én egyedül maradtam. Miért kellett elmennie? Miért nem maradt otthon velem? Hallgatnom kellett volna az érzéseimre és marasztalnom kellett volna, jobban. De gyenge voltam és most eltűnt. De már nem vagyok gyenge. Nem leszek puhány. Erősebb leszek és nem fogom hagyni, hogy újra elkövessem ugyan azokat a hibákat.
A bizonytalan, dühöngő léptek egyre hangosabbak és mi beszorultunk ide. Ki kell találnom valamit. Egy rejtek helyet ahol elbújhatunk és túléljük ezt az egészet dulakodás és lila foltok nélkül. Ki is szemelek egy egykoron lépcsőként állt tákolmányt és oda vezetem a fiút. Ő is érzi, hogy szarban vagyunk és siettet. De, ha ennél gyorsabban megyek akkor megnyikkanhat a padló és csak növeljük annak az esélyét, hogy lebukunk.
Végül elérjük a lépcsőt és mögé telepszünk. Egy kis mázlival hamar tovább áll az ürge és én is leléphetek. Addig meg csak meghúzom magam a romok között és fülelek. Hallom minden egyes szavát, minden egyes torok köszörülést, amit az alkohol hiánya okoz. Ha egy kicsit jobban figyelek szinte azt is hallom mennyire szaporán veszi a lélegzetét. Tolvajként az ember megtanul csendben figyelni és a legapróbb neszeket is észlelni.
A suttogásra ösztönösen oda tekintek, de ahogy meglátom hova nyúl rögtön el is fordítom a fejem. Nem szólok semmit, de legszívesebben felsóhajtottam volna. Hogy keveredtem ide?
Egyre több késztetést érzek, hogy tegyek valamit és én engedni szoktam ezeknek a késztetéseknek. Hangtalanul kitekintek és megnézek hol van a faszi. Látom pont úgy áll, hogy ha egy hirtelen mozdulatot tennék akkor észre venne, hacsak vissza nem húzódok. Ezek szerint a kiosonás nem opció. Se baj.
Egy követ fogva nézem, hova dobhatnám el. Előttünk van egy nyitott ajtó, ami be van omolva, de a helye még áll. Erőt gyűjtve karomba egy gyors mozdulattal elhajítom a követ, ami nagy valószínűséggel egy az épület törmelékeiből.
A részeges botladozva megy a hang irányába. és ez nekem csak jó. Lapulva követem, lassan beérve. Mikor mögé érek egy határozott mozdulattal kapom el a torkát és szorítani kezdem. Nem töröm el csak megvárom ,míg elveszti eszméletét. Kezemen érzem zavart és büdös leheletét. Kapálózva próbál szabadulni, de hátra döntve kezei nem érnek el engem. Mozgása lassan lelassul és elernyed. Még lélegzik, így lassan leteszem a földre had józanodjon ki. Leporolva magamat a fiúra nézek, hogy tiszta a terep. Feltéve, ha nem lógott meg míg elkábítottam üldözőjét.

From: Jessica
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 08, 2020 1:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Just a little lesson
To:  Jessica

+18 Jól van, jól, elcsihad a kezem alatt, nem kezd vergődni, sem sikoltozni, nem rúgkapál és nem kiabál segítségért, nem akarja lerúgni a vesém és nem, nem áll neki ellenem küzdeni, elernyed a teste. Veszek egy mély levegőt és lecsúszik a kezem a szájáról, viszem a forró lélegzetét, a szívének dobbanásait az ajkáról. Végre nem egy hülye picsa, aki lesikoltozza nekem a csillagokat az égről és ad ezzel el, hogy lebukjon a rejtekhelyem.
Ahogy az ő tekintete is azt kutatja merre lehetne elhúzni az enyém is, mert mi sem egyértelműbb, minthogy a férfi be fog kukkantani, még mondjuk eljátszhatom, hogy a szájára nyomom a sajátom és éppen dugni készülünk klisét,  de biztos vagyok benne, hogy akkor folytatódna a visongás, főleg, mert a tárca nekinyomódik a lágyékomnak és noha régi vicc, de nincs elemlámpa a zsebemben. Sajnos buksza sem, az éppen a nadrágomba szorult.
Lepattantabb randihelyet nem is választhattam volna, de nem sok lehetőséget rejtett magába a helyzet, a ház lehet ránk is omlik, egykor biztosan szép épület volt, de akkor még nem is éltem. Áldozatul esett a háborúnak, mely a földre hozta a poklot, pedig a mennyet vártuk végig, azt hitték az emberek, hogy egyszer még lesz paradicsom, de onnan régen kiűzettünk, már sosem térhetünk vissza.
A lány érintése ránt ki a mélyre sodródott mélázás ollójából, rápillantok, lebomlik a kezem az álláról is, ahova engedtem és a kezét is elengedném, de most ő az, aki kézen fog és az ujjaim az ujjai közé fűzöm, könnyebbnek tűnik. Előre engedem, lévén ő talán látott valamit.
A férfi léptei megközelítik a rejteknek nem nevezhető helyünket, feldobom magam félig a lány hátára, hogy sürgessem kicsit, megtolom előre és utána osonok a lépcső alá.
A hely kisebb, mint amire számítottam, de jól takarja a törmelék, megjegyzem magamnak, jó lesz aludni, ha anyám nem fogad vissza. A gondolattól is összefacsarodik a szívem.
A részeg pacák megérkezik, mint a tornádó, a hűlt helyünk fogadja. – A kurvaanyád  te tetű, itt bujkálsz? Kitaposom a beled. – már a hangjában is alkohol úszik, de embert sejtek benne, ami messze mázli, egy démonnal nehezebb helyzetben lennék, vagy egy jó kis félvérrel, de ez pór ember, mint jómagam, hogy a lány mi… az remek kérdés.
A faszi zajosan járkál a törmelék között, de maga sem hiszi, hogy megtalál, csak káromkodik.
Ráhajolok a lány fülére. – fordulj el kicsit. - Muszáj a gatyámba túrnom, ha elfordul, ha nem, megteszem, mert az ordibáló magántulajdona feltolja a heréimet a gyomomba és rettenet kényelmetlen.
A férfi hangja motyogássá halkul, de nem szűnik meg, jelen van, szerintem elfelejtette, hogy mit is csinál voltaképpen. Már egy női nevet mantrázgat, azt szidja, mint a bokrot. A hátam a falnak nyomom és lecsúszok a tövébe, lehet kicsit itt maradunk.
A zsebembe rejtem a tolvajlásom jutalmát, ha egyedül lennék, most mohon átkutatnám, de így nem lehet. Intek a lánynak, ha már társammá szegődött, kuporogjunk a szűk helyen cseppet.
Sokat nem látok belőle, mert fény sem jut be túlzó mennyiségben, meg az ég is felhős, csak mint a gondolataim.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 06, 2020 6:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


To: Darian

Szerintem hiba volt felkelni, jobb lett volna otthon maradni és kivenni egy szabadnapot és ágyban maradni. Akkor most nem tapizna egy srác, aki egy ittas pasast sem tud kirabolni. És az imént említett pasi nem követne minket. Mi az, hogy minket? Én nem tartozom hozzá, nem is ismerem. Ennyire nem szeretne a sors? Nem elég az, amin átmentem? Nem elég, hogy megfogalmazódott bennem a javulás gondolata?
Cseppet sem tetszik ahogy lefogja a számat és az ajtónak támaszt. Szívesen megharapnám és ellenkeznék minden erőmmel, de még sem teszem. Nem vagyok ostoba tudom jól, ha együtt működöm hamarabb szabadulok.
Némileg elengedtem magam jelezve nem fogok semmit sem tenni és elengedhet. Már belekeveredtem ebbe, kénytelen vagyok kihúzni magamat. Légzésemet korrigálva egyenletes lesz ezáltal a szinte nem hallható válik. A srác is csak onnan tudhatja lélegzek még, hogy keze még számon pihen.
A férfi lépteit hallgatom ahogy egyre közelednek. Megérzésem azt sugallja befog nézni és, hát nem vagyunk a legjobb helyen. Célszerűbb lenne elmozdulni. Kétséges, hogy ezt a ház is hagyná nekünk a padlókat elnézve, amik egy széltől is megnyikorognának. A srác mögé tekintek, hova lenne célszerűbb elballagni.
A ház eléggé lepusztult. Falak részei és korhadt fák a földön, de egyes részei még jók, hogy valami hasznát is vegyék. Megpillantok egy félig leomlott lépcsőt, aminek oldala az ajtó felől el van takarva. A másik részébe eltudnánk bújni, egy kis mázlival a lépcső alá ezzel csökkentve lebukásunk esélyét.
Mélyet szívok a levegőből és gyengéden érek a fiúhoz, hogy eresszen el. Ha ezt megteszi szám elé emelem ujjam és kezénél fogva lassan elvezetem a lépcsőig. Az idővel játszunk, vagy együttműködő lesz, vagy lebukunk és elnézve a srácot rajtam marad a munka piszkos része. Nem szívesen bántok embereket, de ha muszáj akkor muszáj. Legalábbis ahogy eddig menekült a kis részegecske ellen tuti azt hiszi végünk, ha megtalálja az ajtót.

From: Jessica

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 06, 2020 3:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Just a little lesson
To:  Jessica


+18
A türelem meg annak rózsája, most nem nekem terem, de az éhség hajt és a vágy, hogy végre valamivel feltöltsem a lassan elfogyó energiáimat, így esik meg, hogy a muki pontról pontra leköveti a mozdulataimat, de ködös agya nem fogja fel, hogy mit is akarhat egy koszos utcakölyke a seggét fogdosva, azt azonban messze díjazom, hogy nem tesz ajánlatot egy kósza szopásra egy lepangott sikátorban, még az is lehet bevállalnám, a vitamin az vitamin, akárhonnan nézzük is.
De a viccet félre sodorva, akárcsak a lányt, akiről egy pillanatra érteni vélem, hogy az előbb, mintha láttam volna, de bíbor ködöt húz a szememre a robogó szívverésem és a fejem éles fájása, amin nem segít, ellenben nagyon sokat ront, hogy a csaj felvisít, mint egy disznó, akit éppen leszúrni készülnek. - Kuss! - kérem szépen és a szó mellé társítom a mozdulatot, amivel befogom a száját és felpasszírozom a málladó faajtóra, hogy a hátával lökjem be. - Kérlek, nem… nem bántalak. - a száját szinte azonnal felszabadítom, ha harcias jellem, ami nem lenne kizárt manapság, lehet lerúgja a vesém, vagy a tökeimet kapásból, egyik lehetőség sem annyira csábító, hogy próbálkozzak vele.
A buksza szabad útra kél és elsorvadt hasam tartását vesztett lihegésében megindul lefelé, még a csaj kezét markolom, amikor a nehézkes súly végig gördül az alhasam mentén és felakad a nadrág középvarrásán. Értetlenül pislogok kettőt, vélhetően a lány ebből mit sem lát, de ha most odanyúlok, isten le nem mossa rólam, hogy nem egy szatír vagyok, aki máris a gatyájában turkál. - Két perc, kérlek és mehetsz. - minek is hoztam ide magammal? A kérdés jogos, követeli a választ de nincs, nem ered sehonnan. Közelről nézem az arcát, próbálom meglátni, hogy fog-e még sikoltozni, vagy csendben tud lenni, míg a faszi léptei felénk közelednek? Nem hülye teljesen, csak részeg, így biztosra veszem, hogy ő maga is be fog jönni a lerobbant épületbe, csak, hogy lássa a saját szemeivel, minden a legőszintébben rendben van, és nincs itt a tárcatolvaj. Magamban elmormolok néhány imát, hogy tovább haladjon, de jut eszembe, kihez? Nincs is Isten.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 06, 2020 1:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


To: Darien

Bevallom nem a legjobb a vörös haj, ha elvegyülni akarunk. Eléggé feltűnő a szőke és sötétebb hajak között. De mit tehetek, ilyen a genetikám. Apám volt az, aki a legjobban szerette a hajam. Ápolta, míg kicsi voltam. Azt mondogatta olyan, mint amilyen az anyámé volt. De ez már a múlt. Egyedül vagyok és olyan dolgokkal keresem a pénzt, amivel nem hittem volna. Nem hittem volna, hogy lopni fogok és a bűntudatom teljes elvesztése ilyen hamar bekövetkezik.
Békésen sétálgatok az utcán, kivételen most nem tervezek rablást. Nem, mintha eddig nagyon megterveztem volna. De, amióta beszéltem azzal a nővel a hecc része a dolognak már nem izgat. Ez a szakma könnyen függőséget tud okozni. Eleinte zakatol a szíved, mikor prédádat megközelíted. Ez csak fokozódik ahogy benyúlsz a zsebébe és elcsened értékeiket. Itt még nem áll meg a móka. Amíg nem telik el pár perc és érzed magad biztonságban addig szíved kiakar ugrani helyéről. Ez kezelhető. Gyakorlat teszi a mestert, ahogy egyre többet lopsz annál magabiztosabb leszel és a kellemetlen tünetek is megszűnnek. Hátulütője az, hogy ha nagyon rákapsz nem a megélhetést látod benne és nem csak a szükség fog hajtani. Poén lesz ebből, ami nagyokat vigyorogsz, mikor nem buksz le, ebből lesz a függőség és a kleptománia. Elveszted az irányítást tested fölött és azt veszed észre, hogy bármi, ami a közeledben van azt ellopnád, vagy már meg is tetted. Kis kanál, váza, pénz, egyéb csecsebecsék? Mind kelleni fog. Hiába nem tudod, hova tenni őket neked kell és meg is szerzed.
Lassú léptekkel haladok a kövön és népet figyelem. látom, hogy egy fiú eléggé spurin halad mögötte egy férfival. Kezdő. Egy lopás csak akkor sikeres, ha nem buksz le. Ha a kiléted titok marad akkor minden, ami a lopásba belefér könnyen megy és egy kis önkontrollal nem részegít el a siker.
Nem foglalkoznék a sráccal csak a magam dolgával foglalkoznék, de megérzem a fiú megragad és magával húz. Mintha ismerne úgy vonszol.
- Hé!!! - visítok fel reflexből ahogy talpammal próbálom csillapítani a lendületünket ezzel lelassulva. Ha szerencsém van észre vesz és elenged. Ha nem akkor ujjait megpróbálom lehámozni kezemről. Nem fogom én itt cselgánccsal átdobni a fejem fölött, ott még nem tartunk. Ha hallgat a szép szóra akkor én is hajlandó vagyok a békésebb megoldásokat alkalmazni.

From: Jessica
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 06, 2020 7:52 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Just a little lesson
To:  Jessica

Egy vers dübörög a fejemben, a fájdalom mellé rossz tanácsadó. Hozzá igazítom borongós lépteimet, vagy a lüktetéshez a fejemben, kicsit még várok, hogy eldőljön, fáj- e annyira, hogy behányok az egyik ház tövébe? Mély levegőkkel töltöm fel a tüdőm, úgy szemlélem az embereket, mint az éhes kutya, aki arra vár, ki dobja meg egy csonttal, ami vélhetően nem szúrja ki a szemét, sem a szívét, azt mondjuk érdekes lehet nyársra tűzni.
Lobbanó vörös hajzuhatag.
Áh biztos a fejfájás mókázik velem, ösztönből utána fordulok, pedig nem ő vonzott a sötét utcák felé, az éhség hajt, annak reménye, hogy valakinek van egy közepesen púpos zsebe, melynek tartalma, ha nem is valósan, de megtömi a hasam ma estére, az éhezés nagy úr, elég mélyen hajszolja meg az emberi lényt, lesüllyeszti, olyan dolgokra készteti, amit amúgy nem tenne meg, bár manapság mire nem képesek az emberek? Farkasa a farkasnak és gyilkos a léleknek a fajtám, mert a túlélés túl nagy árat követel, a túlélés, pedig halál nem is létezik.
Végül úgy döntök követem a faszit, akit célba vettem, a vörösség meg köddel együtt fog lemálni az elmémről. Befordul egy sarkon, lemaradok, nehogy még a végén gyanút fogjon.
Lehajtott fejjel  hagyom a betonnak, hogy vezessen utamon. A szívem hangosan dübörög, az tény, hogy ügyes a kezem, hogy ritkán túrok mások zsebébe, de van az a helyzet, amikor nem tűr halasztást az éhség. Az egész anyám hibája, miatta vesztem össze az öregemmel, ez az oka annak, hogy második napja kóborlok és megint a kutya jut eszembe, csak most a kivert példánya.
Sóhajtva gyorsítok a lépteimen, hogy utolérjem a félig részeg férfit, hátulról nekikoccanok, magasabb, mint én, erősebb, mint én. – Bocsásson meg! – rátartian porolok egyet a ruháján, kicsípem a farzsebéből a pénztárcáját és sarkon pördülök. A remegés most úszik végig a testemben, most, hogy már azon vagyok, hogy a nadrágom derekába tűzöm a hasamnál a tárcáját, és szembesülök vele, hogy kell egy új lyuk a régi övemre, mert a nadrág elkezdett kinőni engem, ezt teszi az éhezés, az alvás hiánya, a létbe vetett hitem… Hallom, hogy utánam pördül, naná, hátrafelé figyelek, és még fel sem kiállt, már futásnak is eredek. Valami, amiben jó vagyok, gyors, kis termetem rásegít.
Már visszafelé fordulok be a sarkon, amikor a férfi futásnak ered imbolygó léptein és beleütközöm valakibe, nekisodrom a falnak, ösztönösen rántom be a lerobbant ház ócska kapualjába, pedig semmi közöm hozzá, hogy merre tart, ki fia és borja, az sem, ha helyettem csapnak le rá, de valami azt súgja rántsam magammal és hallgatok az intuíciókra.
reveal your secrets

Online
Hell or Heaven


Utcák           - Page 3 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 11, 2019 8:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 26, 2019 7:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextMichael & Nuriel

If you try to fail, and succeed, which have you done?

Szívemet még jó pár másodpercig mardosta a bánat, ahogy az immár ehetetlenné váló pirítóstól elszakítottam tekintetemet. El kellett engednem, még ha most igazán nehéznek is tűnt a dolog, később biztosan könnyebb lesz majd. Vagyis igyekeztem ezzel vigasztalni magam, amíg rá nem jöttem, tulajdonképpen mi történt körülöttem. Sokkalta egyszerűbb lett volna a dolog, ha inkább otthon maradok, a meleg szobában, ahol magamon kívül semmi másban nem lennék képes kárt tenni.
Összerándulok hangjára, pedig annyira nem tekinthető szigorúnak, mint amit elképzeltem a kártevés után, talán nagyobb részt a meglepettség miatt. Mégis mit kellene csináljak, egyáltalán nem akart halványulni, sőt, mintha valamiféle viccnek tekintette volna a dörgölést, és egyre nagyobbá duzzadt volna. Persze, a jam ritka ragaszkodó volt, bár jobban szerettem, ha inkább a kenyeremhez ragaszkodik!
- A kedvenced?! - Leheltem elhaló hangon, és talán keresztet is kellett volna vetnem, bizonyos, hogy vagy két emberöltőre valami sötét helyre leszek bezárva… - Tényleg nagyon sajnálom, Michael! De kitisztítom neked, ha addig élek is! - Feleltem elszánt arccal, mintha az életem múlna azon, hogy ismételten tiszta lesz-e a felsője, és egy kicsit így is éreztem.
Nem mertem felpillantani rá, akkorát sóhajtott, mint én, amikor a kenyerem jobblétre szenderült, és akkor nagyon szomorú voltam. Úgy éreztem, hogy az ő szívét is sok minden nyomja, kicsit se furcsálltam, hogy ennyire fontos lehetne neki a ruhadarab, elvégre nem volt csúnya, és mindenki máshoz kötődött. Szerettem volna megnyugtatni, hogy ne aggódjon, mindig tartom a szavam, valamint elég jól értek a foltok tisztításához, ha lehet ezt mondani, a mesterük vagyok. Lévén elég nagy tapasztalatot szereztem már életem során, amennyiszer összemaszatoltam egyik-másik ruhámat.
Aztán eszembe jutott, hogy miért is siettem annyira, és szívem szerint már tovább nyargaltam volna, de az nagyon nem lenne szép dolog tőlem. Idegesen kapkodtam tekintetem a férfi mellkasa és az út között, amerre mennem kellene, talán hallható volt, ahogy fejemben forogtak a fogaskerekek.
- Most velem kellene jönnöd egy kicsit! - Ragadtam meg végül a kezét, és ismét futásnak eredve igyekeztem magam után húzni. Minden bizonnyal erősebb nálam, így ha nem hajlandó, nem tudom elrángatni, és igazából nem is lenne célom, csak nem jutott jobb eszembe. - Mindenképpen el fogom tűntetni a foltot, csak előtte segítenem kell itt egy kicsit. - Álltam meg némileg kifulladva egy romosabb épület előtt, ahol emberek gyülekeztek.
Nem voltam hozzászokva, hogy fizikailag jobban megerőltessem magam, mint muszáj, így a futás kicsit kifárasztott, de azért igyekeztem nem lihegve beszélni. Mély levegőt vettem, majd kissé félve attól, hogy még mérgesebb lett, megint rápillantottam.
- Ételosztás lesz, és megígértem, hogy besegítek! Szerezhetek neked egy cserepólót addig, és ha van kedved, biztos örülnének a többiek is, hogy erre jártál! - Mutogattam a bejárat felé, fel se véve a furcsa pillantásokat, rám majdnem mindenki így nézett, ki érti?


✧  *q*  ✧ I thought I could fly

Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2