Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• Volentis 142 •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 21, 2020 9:02 pm
Következő oldal
Volentis-142

WELCOME TO A WHOLE NEW UNIVERSE, SOLDIER!

Volentis polgárai, Hazafiak!


Jó hírrel állok most elétek. A flottánk hősi katonái, a rettenthetetlen Braga kapitány vezetésével sikeresen csapdát állítottak, és csapást mértek az áruló Jola legénységének vezetőire! Végre sikerült igazságot szolgáltatni, és végezni a hírhedt Pressia Hicks-el, és hölgyeket terrorizáló Tom Lynch-csel. Az ő haláluknál is fontosabb, hogy Ethan Dobrik kapitány sem tudott megmenekülni, bármennyire is próbálkozott, de rajta kívül még több, kulcsfontosságú lázadó is halálát lelte.
Ezzel a győzelemmel alaposan megbénítottuk a lázadókat, és elérhető közelségbe hoztuk a háború végét.
További jó hír, hogy mivel az Ocan bolygó felszínén sikeresen leszámoltunk az áruló söpredékkel, végre a telep is olyan mértékű virágzásnak indult, amire eddig nem volt lehetősége. Most, hogy biztonságban élhetnek, és dolgozhatnak a leküldött telepesek, szinte elképzelhetetlen fejlődésnek indult, ezért a tanács úgy döntött, eddig sosem látott számban küldünk le új lakókat, 300 új telepest, akiknek zöme a civil lakosságból fog kikerülni, és a jelenlegi Volentis-i dolgozókból lesznek kiválasztva, érdemeik szerint.

Hosszú volt az út, de végre eljutottunk a paradicsom kapujához. Már csak be kell lépnünk rajta.

Oscar Pavell
A Consilium elnöke


A lázadásra valóban nehéz idők járnak. Nehéz lesz talpra állniuk a legutóbbi csata után, de még nincs minden veszve. Míg odafent tovább folytatódik a polgárháború a zsarnok Consilium ellen, addig a bolygón is egyre bátrabban kutatnak egy letűnt civilizáció nyomai után, a háttérben pedig az eddig rejtve maradt Androidok elkezdték felfedni magukat - ha nem is önként - és egyre fontosabb szerepet vállalnak az események menetében.

Gyere és csatlakozz hozzánk, és segíts tovább alakítani a világunk történelmét. Rendszeres meséléssel, és kalandokkal várunk, egy rendkívül befogadó közösségbe.Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 03, 2020 5:56 pm
Következő oldal
Volentis-142

WELCOME TO A WHOLE NEW UNIVERSE, SOLDIER!

2628-at írunk. Az emberiséget a kihalás szélére sodorta egy kozmikus katasztrófa, ami elől csak alig több mint 6000 ember tudott megmenekülni a Volentis, és a Jola csillaghajók fedélzetén. Hosszas kutatás után találtak rá arra a messzi-messzi bolygóra, ami alkalmas az emberi élet fenntartására.
A Föld kormányai eddigre rég megbuktak. Helyükre az eddig a háttérből titokban irányító, magát Consiliumnak nevező tanács lépett, melynek 10 férfi tagja együtt jóformán teljhatalommal uralkodik az emberiség maradéka felett, és ők határozzák meg, ki milyen munkát végezhet, kivel házasodhat össze, és hány gyermeke lehet, többek között.
Vannak azonban, akik felül tudtak kerekedni a Consilium agymosásán. Az eleinte néhány tucat főből álló ellenálló mozgalom mostanra sokszorosára duzzadt, és jelenleg polgárháború dúl új otthonunkért, és az emberiség jövőjéért, mindeközben pedig PHOEBE, a consilium titkos mesterséges intelligenciája is öntudatra ébredt, és bár egyenlőre lesi üzemeltetői parancsait, ki tudja mik a valódi céljai...


A Volentis 142 FRPG-t a régi típusú fórumos szerepjátékok ihlették. Folyamatosan írunk ki, és vezénylünk le nagy korszakkalandokat, és kisebb, pár nap alatt befejeződő Real Time játékokat is. Nálunk minden játékos a történet szerves része, és tetteik nagy hatással lehetnek a világ történetének alakulására.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Volentis 142 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1068
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 12, 2019 10:26 pm
Következő oldalVolentis-142

WELCOME TO A WHOLE NEW UNIVERSE, SOLDIER!

Vajon mi történne, ha a Föld elpusztulna, és te azon kevesek között lennél, akik túlélték a robbanást? Ha a génjeid, tudásod, protekciód miatt kiválasztottak volna a túlélésre, de a családodat nem? Minden szeretted és ismerősöd odavész, mert ők nem voltak megfelelőek ahhoz, hogy életben maradjanak, a világ pedig, melyet ismertél, darabjaira hullik. Fedezd fel az univerzumot, egy új világot, egy új bolygót, egy új fajt, és légy részese a kalandnak, melyben a határ a csillagok milliárdja!

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7