Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Tükörszilánk - Ianus •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Ianus 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 22, 2019 10:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok  Ianus
Ianus  • Credit:
Alexander a démon elől taktikát vált. A ház felé kezd el közelíteni úgy, hogy a pokolfajzat ne lássa őt. Terve beválik, a démon mivel közeledik és egyre közelebb ér a házhoz, nehezebben is lát fel az emeletre. Így lehet, hogy sikerül az épületbe érnie és a leszaladnia a lépcsőn. Az ajtót nyitja, de ahelyett, hogy a szabadba találja magát, ám pár lépés múlva újra örvény veszi körül, ahogy alig pár órával ezelőtt. A fények és színek mégsem gyorsulnak fel, hanem mintha csak szemlélője lenne az egésznek. Látja az alakot, aki ő maga, mégsem ő. Az ő testében volt, vele mozgott, magáénak érezte, pont olyan volt, mint ő, mégsem olyan. Látja, ahogy felcaplat a szentélyhez vezető dombon, hogy kiszúrja a két oldalt álló démont. Nem is tétlen és hátulról addig lövi ki őket, ameddig azok nem rá figyelnek.
Majd csatlakozik a díszes társasághoz.
Ramiél és Theodore is hasonló tapasztalatokkal gyarapodnak. Ahogy Ramiél kezébe beleáll a jégkard, úgy ismét magába szippantja az örvény, ahogy Theodoret is.
Kívülről látják az eseményeket. Ahogy Rémus próbál fivére eszére hatni, hogy az angyal próbál neki segíteni. Csak egy valamit nem vesz észre egyikük sem. A Romulus mellett álló rókaképű alakot. Csak mosolyog. Halkan beszél, hogy csak Romulus hallhassa. Az pedig fivére életére tör. Gavreel segítségére sietne, ám a rókaképű nem engedi. Szemei feketén villannak fel. Démoni ereje állítja meg az angyalt, szembeszegül vele.
A csatározás négyük között zajlik, melynek vége tragikus. Romulus fivére fölé kerekedik, szívébe mártja a tőrjét.
A kép eltűnik a szemük előtt, látják, miként épülnek fel Róma első épületei, Romulus miként fürdik a dicsőségbe, ám tanácsadója eltűnik mellőle.
Egészen tíz évig. Az évek pörögnek, mintha gyorsan lapoznának a trió előtt egy könyvet. Emlékképek tűnnek fel előttük, egészen a temetéséig.
Romulus is szokványos temetést kap. Máglyarakásra helyezik testét, szemére két érmét illesztenek. A tűz magasra lobban, s amit a gyászoló tömeg nem vesz észre, azt ők igen. A tűzből egy alak lép elő. Theodore és Rémiel felismerheti alakját: A Halál.
Csókot lehel a holt homlokára, ajkára galád mosoly ül ki. Szeméről elveszi az egyik érmét, ujjai között forgatja. Egy másik érmével egyetembe. Óvatosan lép hátra a tűzbe, hol eltűnik, tán újra a pokolba. A füst a magasba koponyaformában áll össze, a résztvevők észre sem veszik.
A színek, fények újra elfolynak a trió előtt, s alig pár pislantás után újra ott találja magát mindenki, ahol eddig volt.
Alexander még egyedül van, ám ahogy kihúzza a nyílvesszőt a táblából, az ajtó nyílik, egy társa lép be, mégis talán érthetetlen számára. A különös képessége, melyről még nem tud, az okozta volna ezt? Vagy egészen más dolog történt vele?
Theodore hiába kerül vissza az utcára a lány már nincs előtte. Elillant, egyedül van. Senki sincs már körülötte, mindenki eltűnt.
Ramiél újra egyedül van, a kaszájával a kezébe. Érthetetlen lehet, hiszen eddig hasonlót ő sem tapasztalt. Akit látott, az miért volt ott? Évek óta nem találkozhatott a Halállal, akkor miért most? Miért ez az emlék? Hiszen ő maga tudja, hogy ez így történt annak idején, mégsem élte át. De akkor most mégis?
Ezernyi kérdés kavarodhat fejükben.
Ahogy Jaesa fejében is. Ő még azelőtt lépett vissza a jelenbe, mielőtt a végzetes penge a szívét szúrta volna át. A gyász tette volna ezt vele, vagy egy teljesen más dolog?
Bárhogy is lehet nem lehetnek biztosak abban, hogy az elméjük játszott velük csúfos játékot, vagy valóban a múltban találták magukat egy pillanat erejéig? És miért van jelentősége annak amit láttak? Egyáltalán van?
A kérdések megannyiak, de vajon valaha választ fognak rájuk találni?


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 03, 2019 9:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok - Ianus
Mennyire egyszerű lenne használni a képességemet, de nem, nem lehet. Helyette itt ugrabugrálok a halandókkal egy kőlap elől, szerencsére Romulusék is kikerülik, különben néztem volna egyet. Bár ahogy Soldan-ra sandítok, már látom, ő nagy bajban van. Ezért sem válaszolok az ifjú titánnak, sietősen megindulnék a főpapom menteni, azonban valaki hirtelen előttem terem. Ugyanaz a mitugrász, aki az előbb lejegelte a kezem. Mivel megindultam, időm nem lenne félreugrani, vagyis igen, de akkor lelepleződnék a nyomik előtt, úgyhogy NEM. Hagyom, hadd állítsa bele a tenyerembe a pengéjét, mivel védekezőleg előre nyújtottam, a másik szabad kezem pedig ezzel egyszerre lendül hogy ez kiadós felütéssel nyugtázzuk a napot. Ha minden jól megy, akkor most fogom állcsúcson vágni. Azután lépnék is utána, de eltaknyolok és rájövök, hoppá!
Minden bizonnyal a démon a pengéjét nem viszi magával a jól eső alfa félhomályba. Ez esetben fájdalmas üvöltéssel kirántom a kezemből. Ha ez az inda csak hallucináció, akkor a fájdalom biztosan helyre teszi az agyam, ha nem? Akkor meg a jeges penge csak ketté vágja. Nagy igyekezetemet egy hang töri meg, mikor meglátom Rémusz alakját is hozzá, egy percre abbahagyom, amit éppen csinálok és feléjük bámulva elidőzöm.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Tükörszilánk - Ianus 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
344
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 27, 2019 11:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok - Ianus
Ramiél & Jaesa & Theo & Alex
────────────── ──────────────
« Szószám; 365 • Zene; Outta My Mind »
This ain't what I signed up for
Összehúzott szemöldökeim alól figyelem, amint a nyilam még mielőtt célt érne, nemes egyszerűséggel megáll a levegőben. Persze számítottam rá, hogy nem emberrel van dolgom, hiszen az előbb egy démon támadott meg, ez a másik pedig nagyon úgy fest, egy rögtönzött mocsártelepért felel. Legjobb tudomásom szerint effélére csak a feketeszeműek képesek, habár tény, a vérengzésük előtt az angyalokat is hatalmasabb erőkkel hozzák összefüggésbe a fennmaradt írások. De míg az utóbbi dajkamese, addig az előbbit már sokunk megtapasztalhatta, miért éppen most kezdenék filozófiai kérdéseket feszegetni? Azt meghagyom az eliteknek. Ennél lényegesebb, hogy ilyen kifinomult reakciókészséggel rendelkezik, közel sem olyannal, mint az előbbi, aki az ócska elterelésemen sem tudott átlátni. Valószínűleg egy magasabb rangúval van dolgom, ami azt jelenti, hogy ezt istenesen megszívtam. Legalább nem volt hiába, az angyal megúszta, amiért remélem tudja, hogy jönni fog nekem egyel…
A néma zsörtölődésem és magasröptű eszmefuttatásom addig tart, amíg az alak felém fordul, majd egy árva kézmozdulat nélkül visszaküldi a nyilamat. A francba is!
Ösztönösen fordulok ki oldal irányban - ahhoz sikerül a legnagyobb lendületet vennem a legrövidebb idő alatt -, hogy aztán a méretes kancsók mögé vetődhessek íjastul, tegezestől, mindenestől. Ez határozottan nem múlt sokon, és most, hogy sikerült lebuktatnom magamat az elbaltázott támadásommal, valószínűleg nem is fogom ezt ennyivel megúszni. Arra mondjuk nem számítottam volna, hogy ilyen sietősen utolér az újabb támadása.
Az iménti összetűzésben rendesen kimelegedtem, a mellkasom sűrűn jár fel s alá, és pontosan ezért eléggé hamar feltűnik a jó néhány foknyi hőmérsékletesés. Kiráz a hideg, a fogaim pedig határozottan összekoccannak, amikor már a leheletem is formát bont a levegőben. Oké, ennek fele sem tréfa, ha itt maradok bujkálni, akkor egyszerűen megfagyaszt. Viszont a fedezékemből sem szívesen mozdulnék, mert biztos vagyok benne, mihelyst a látóterébe kerülök, lecsap rám. Annyi előnyöm van, hogy ő messzebb, én meg magasabban, így ha a megfelelő szögben kezdek el guggolva hátrálni befelé, a tetőtér sötétjébe, akkor talán sikerül elkerülnöm az újabb támadását.
Amennyiben nem ütközök akadályba, sietősen lerongyolok az emeletről, reménykedve, hogy van hátsó ajtó, vagy, hogy a bejáratot még néhány épület kitakarja, és előbb meg tudok indulni a szentély felé, minthogy utolérne az átkozott démon. Én is tudom, mikor kell otthagynom egy csatát, és ez most határozottan az a pillanat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Ianus 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 26, 2019 6:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok  Ianus
Ianus  • Credit:
Alexander megfeszíti az íját, hogy a nőnek segítsen. A penge megcsillan a hold fényében ám célt nem ér. A nyíl átsuhan az éjszakán, hangja megtöri a harci hévet. Egyenesen az orsó és a singcsont között találja el. Oly erővel hatol bele, hogy mindkét kezét egyszerre szeli át, satuba tartva karját. A férfi elordítja magát, így Jaesának lenne esélye cselekedni ellene, ha a fájdalmai engedik.
A fiú tovább fordul, hogy az angyalnak is segítsen, mire rádöbben, hogy kivel is áll szemben. A föld alatta süppedni kezd és nem rohan hozzá, hogy segítsen. S milyen jól teszi. Nem sok kell hozzá, hogy kiszúrja azt, akiről feltételezi, hogy a problémát okozza. Íját újra felhúzza, becélozza az alakot és elindítja a vesszőt.
Csakhogy az nem tud célba találni. Ilyen messziről nem láthatja, ahogy az alak szemei olajfeketévé változnak át, ám a nyílvessző az orra előtt áll meg. Ezzel egy időben pedig a mocsár megszűnik Gavreel lába alatt.
Fellélegezni mégsem tudnak, Alexander felfedte kilétét az alak is felfedeze, hogy merre van. A nyílvesszőt oly sebesen küldi vissza számára, erejét használva, ahogy azt megkapta. Nem messze tőle borokat tartalmazó méteres amforák állnak, mely remek fedezékül szolgálhat neki, ám sejtheti, hogy nem sokáig tud ott maradni.
A démonnak új célpontja akadt, mégpedig Ő. A levegő elkezd lehűlni körülötte, lélegzetét láthatja, ahogy kifújja a levegőt.

Az ifjú harcos nem igazán tudja, mire vélni a kapott választ. Ijedten tekint a tanácsadójára, ki nem tekint rá. A harcolókat figyeli. Ramiélt és Theodoret és a négy csuklyás alakot. Szemlátosát nem kíván segíteni rajtuk.
A szikladarab feléjük közelít, ekkor mégis ellép, magával húzza Romulust, így a kődarab mögöttük ér földet. A porfelhő száll fel körülötte, a sunyi képű szúrós tekintettel mered a két alakra.
A harc azonban itt nem ér még véget. Nincs idejük a párosra figyelni sem Ramiélnek, sem Theodorenak - akit sajnálatos módon eltalált a tűzgolyó. Ruhája lángra lobban és ha gyorsan nem tesz ellene valamit, akkor bőre is bánhatja az apró hibát.
Ramiélt nem találja el az oltár darabja. Figyelmét azonban elterelték. A démon szinte a semmiből terem előtte, enyhe ugrással jégbe fagyott tőrével szúr az ark felé. Ha amaz ellépne, azt tapasztalja, hogy testét gúzsba kötötték. Nem tudja a lábait mozgatni, ennek pedig az egyetlen oka, hogy a földből előbukkant gyökerek csavarodnak bokája köré. Száruk egyre magasabbra kúszik a nadrágon, ha tépni próbálja ki magát belőle.
- Romulus! - dördül egy eddig nem hallott hang egyenesen a két kalandozó mögül. Rémus bukkan elő a semmiből, és dönti le a lábáról a fivérét. A tanácsadó nincs sehol. - Elég legyen ebből! - kiált rá fivérére az enyhén lihegő harcos. Gyorsan tette meg az utat, ahonnan elhagyta társait. Balga mód egyedül próbálja megvívni a csatát szeretett testvére ellen.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 20, 2019 6:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok - Ianus
A mozdulataim sikerrel járnak, de amikor törik a csont, hallani a porcok és az inak szakadását és roppanását, fájdalmas sikolyai a delikvensnek nem társulnak hozzájuk. Itt már kezdem felfogni hogy ezek nem emberek, különben maga alá vizelve térdelne, tobzódva a fájdalomban, amit okoztam neki, míg a kegyes halál el nem jő érte. A szemei feketévé változnak, megkondul a vészharang a fejemben és nem is kell csalódnom. Rögtön kapom az arcomba a rúna erejét. Ó, hogy a ragya cifrázza ki! A kezeim jéggé fagyva maradnak úgy, nem sikerül elvennem tőle a fegyverét. Ellenben olyat taszít rajtam, hogy onnan már tényleg csak pár lépés a mögöttünk lévő két férfi. Állva maradok, meg se kottyant a lökés, ellenben a jégvirágos kezeimnek némileg több másodperc kell hogy önmagukká váljanak.
- Démonok.
Válaszolok hangosan Romulus-nak, mert ő kérdezte. Megtehetném hogy előveszem az angyalpengém és tisztességes vonalat csapok a soraik közé, de egyrészt még ott van a Főpapunk, akiről igazából semmit sem tudok, másrészt meg nem gondolom jó ötletnek a gyors lelepleződést annak tükrében hogy ki is vagyok és mi is vagyok. Ha Soldan is démon, akkor sem tudnám megmondani mit fog most csinálni. A logikus az lenne, ha közéjük állna, felfedve magát, de hát a démonok még egymást is nagyon tudják gyűlölni olykor, szóval a fene sem tudja. Mivel feléjük tekintve követem Soldan ügyködését, látom a ketté hasadt oltárt, a Soldan-ra vetülő tűzgolyót, aztán a darabok látványos mozgatását.
- Vigyázz!
Reflexből ugrok oldalra, igyekezvén kikerülni a röppályát, amin halad. Egyúttal felhívva a mögöttem állók figyelmét a veszélyre, remélhetőleg ők sem fognak tétlenül ott ácsorogni, mert ha én félre ugrok, akkor őket is elérheti. Na már most ha itt az elején kivasalják az ifjú Romulust, az érdekes fordulata lenne a múltnak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Tükörszilánk - Ianus 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
344
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 18, 2019 2:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok - Ianus
Ramiél & Jaesa & Theo & Alex
────────────── ──────────────
« Szószám; 299 • Zene; Outta My Mind »
This ain't what I signed up for
Hátra fordulok, és a mögöttem lejátszódó jelenet láttán összeszorul a gyomrom. A másik íjász is meghalt, ami azt jelenti, hogy egyedül maradtam egy teljesen ismeretlen világban és egy teljesen ismeretlen szituációban. Ráadásul a támadója felém lódul, így már éppen hajolnék, hogy a felém gurult tőrt felkapva valamiképpen védekezhessek, amikor az alak megbotlik és nemes egyszerűséggel a társa után vetődik a mélységbe. Nagyot nyelve pillantok utána, de míg az előzőnek nyoma sincs, ez határozottan a végét lelte a kikövezett úton.
A tőrt elteszem, majd felfrissítem az íjász felszerelésemet, hogy azt tehessem, amire a hozzám hasonlók ki vannak képezve; távolról fedezzem a közelharcolókat. A nő támadóját kísérlem meg elsőként leszedni, és ha sikerült - vagy többedszeri próbálkozásra sem -, akkor a férfi felé irányítom az íjamat, hogy őt próbáljam meg kisegíteni a szorult helyzetéből. Csakhogy még célozni sincs időm, amikor a hátából hatalmas, fekete szárnyak törnek elő. Ez most valami vicc?
Eddig meg mertem volna esküdni, hogy ő is ennek a világnak vagy látomásnak a szerves része, de a fekete szárnyak arra engednek következtetni, az én valóságomból és időmből származik. Vagy az életem egyik legbizarrabb álmát álmodom éppen, ezek után már semmi sem tűnik lehetetlennek…
Egy mély sóhajt hallatva már éppen letennék arról, hogy őket segítsem, amikor a férfi elkezd süppedni a talajban. Eleinte nem tudom megfejteni, hogy mégis mi történik vele az egyértelműn kívül, de lassacskán leülepedik bennem a tudat, hogy az eddig szilárd föld magától valószínűleg nem fog folyóssá válni, ahhoz pedig, hogy ez mindennek dacára megtörténjen, külső behatás kell. Mondjuk egy démon. Sietősen futtatom végig a szemeimet a környéken, amíg jóval távolabb meg nem pillantok egy alakot. Mintha mozogna a szája, de innét már nehéz kivenni, mindenesetre nem tűnik ártatlannak. Ismét kifeszítek egy nyilat az íj húrján, majd körültekintő célzást követően megpróbálom kilőni a tagot vagy legalábbis kizökkenteni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Ianus 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 12, 2019 4:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok  Ianus
Ianus  • Credit:
A szentélyben hamar elszabadul a pokol. Legalább is hiheti ezt Romulus, amikor meglátja a két orv támadót, kik ellen nem tud semmit, hiszen kezét béklyóba kötik.
A két férfi mégsem tehetetlen. Ramiél kivár a legvégsőkig, majd egy precíz mozdulattal fordul oldalra és hajtja végre a gyilkosságnak vélt mutatványát. Csont tör, ám amint a fegyverhez ér a keze, érezheti, ahogy a hideg átjárja azt. Apró jégvirágok képzdőnek a bőrén, melyet egyre jobban érez. A hideg a csontjáig hatol és egyre terjed fel a könyöke irányába. Támadójának szeme olaj feketévé válik, egy rúna felizzik a tenyerén és azzal lök egyet az arkon, ki pár métert repül hátra tőle. Eközben egyre még egy páros jelenik meg a szentély szélén, de szemlátomást nem támadnak, csak figyelnek.
Theodore az oltárral kívánja randevúba hívni a csuklyás férfit. Ám az oltár az orra előtt áll meg és hasad kettő, hogy mögüle egy tűzgolyó támadhassa meg.
Ennek hatására Romulus halk sikkantást követve bújik be tanácsadójának háta mögé, annak válla fölött tekint rájuk.
- Mi..mi… mi… - dadogja. - Mik ezek? - teszi fel félve a kérdést.
A Theodoret támadó nem elégszik meg ennyivel. Ugyanis az egyik szikladarabot visszaküldi a démontársának, míg a másikat Ramiél felé hajítja, amikor egy újabb sikítás hallatszik odalentről.

Néma társa hiába figyelmeztetné Alexandert hang továbbra sem jön ki torkán, így nincs más hátra, mint a mögötte settenkedő alakra rontson, amíg a fiú a másikkal harcol. Szerencséje van, hogy nem zuhant a mélybe, mögötte mégis hatalmas csattanás hallatszódik. Ha hátrafordul láthatja, hogy egymásra zuhanva hadakozik a két alak. Két penge villan meg egyszerre. A néma a csuklyás alak nyakába vágja a sajátját, míg a némának torkát vágják át. Szemei kikerekednek, hörögve tekint Alexanderre, mondana valamit, de hang nem jön ki a torkán. Kezét emeli a fiú felé, melyben díszes nyelű, véres tőrét tartja. Erőtlenül emelne rajta, majd keze koppan a padlón. A tőr a fiú lábához gurul.
A támadója pedig szédelegve áll fel, nyakára tapasztott kézzel, hófehéren mered a fiúra, nekifutásból támadna, ám elbukik a holt karjába, bukfenceve vetődik a másik alak után… Csakhogy az ő koponyája csattan a földön, vörös vér terjeng körülötte. Ember volt csupán. Ám aki elsőnek esett le nincs ott…
Nem látja sehol.
A fiú mégis úgy dönt, hogy nem Rémus után indul, hanem társainak segít. Néhány utcával arrébb megláthatja őket, négy fáklya fényében. Láthatja, ahogy Jaesa a földön hever, próbálja magáról lerázni támadóját, de mintha nem menne neki sok sikerrel. Felette is egy csuklyás alak térdel, ki két kezzel emeli feje fölé a pengéjét, lendület végett, melyen megcsillan a Hold fénye. Felismerheti a pengét, mely angyalok vérét onthatja.
Gavreel is látja a veszélyt, ezért kiált fel. Nem érdekli már az inkognítója, szárnyát tárja ki, úgy fordul egyet. Fekete szárnyával sodor félre egy alakot, veszélyt kiált Jaesa irányába, ám menni nem igazán tud. Föld nyeli el a lábát, talaj mocsarassá, sárossá válik. Csapkod szárnyával, ám mintha csak rosszabb lenne a helyzet.
S ha Alexander figyelmes, láthatja, hogy a támadók mögött tíz méterrel egy alak áll fegyelmezett állásban. Szemeit lehunyva motyog az orra alatt, körülötte a levegő finoman örvénylik. Amilyen gyorsan jár a szája, olyan iramba húzza le a sártenger az angyalt.
Mindeközben Rémus már félúton jár a szentély felé.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 10, 2019 7:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok - Ianus
Egy ideig némán tekintek Soldan-ra, próbálom kitalálni mi történik, de igazából semmi. Némi döbbenet mintha kiülne a szeme sarkába, ám tekintve hogy Romulus ismét szeretne a középpontban lenni, emiatt újból feléje fordulok. Kétségem sincs afelől hogy önként és dalolva áldozza be a saját fivérét, hiszen a múltban is így volt. A másik közben elsiet a dolgára, de az ifjú még mindig itt értetlenkedik. Frappáns válaszon töröm a fejemet, ekkor hallani a kiáltásokat. Úgy sejtem, az intelmem megkésve jutott el a hallgatóságig. Hamar fel is trappol Celer, elkezd beszélni, én közben lépések és harc zaját fedezem fel a hátunk mögül, így már közben fordulok meg. Megvárom, míg a támadóm kellő közelségbe érkezik ahhoz, hogy az ütése elől oldalra kiléphessek, majd az ő kezéhez közelebbi kezemmel megragadjam az övét és csavarjak rajta egy isteneset, hogy még a csont törése is velősen hallatsszon. Aztán ha ez így sikerül, akkor magamhoz véve az ő fegyverét, egyetlen mozdulattal vágok mély barázdát a nyakára. Majd a pillanat erejéig körbenézek. Ha jönnek még úgy a hozzám közelebb érőt célzom be, a szeme közé engedve el kezemből azt a pengét. Ha nincsenek többen, akkor pár lépést hátrálok az nagyérdemű irányába. Nem szólalok meg, kicsit messzebb Romuluséktól lecövekelek. Tekintve hogy már átjutottak, a falakat nem kell bevédeni, inkább Őpökhendiségét, bár nem biztos hogy rászorul. Úgy vagyok vele, majd kiderül mire vágyik, addig is teljesítsük az óhaját, ami eddig az volt, hogy az oldalán harcoljunk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Tükörszilánk - Ianus 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
344
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 07, 2019 6:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok - Ianus
Ramiél & Jaesa & Theo & Alex
────────────── ──────────────
« Szószám; 399 • Zene; Outta My Mind »
This ain't what I signed up for
A tervem sikeresen megy végbe; a nyíl fenyegetése elegendőnek bizonyul a figyelme eltereléséhez, amíg a képébe vágom a tegezemet. Azzal sem igazán sebezni szeretném, csupán kizökkenteni, hogy átlökhessem a korláton, habár neki is majdnem sikerül megzavarni engem, amikor a csuklya takarásából elővillan az arcának egy kicsiny szegmense, rajta rúnákkal, vagy ahhoz kísértetiesen hasonló motívumokkal. Tetoválásoknak tűnnek, olyanoknak, mint amilyenek az én bőrömön is elvétve fellelhetőek. Azonban nincsen időm mélyelemzést tartani a szimbólumokról, a közelharcra jellemző hiányosságaimat sokszor a gyorsaság tudhatja orvosolni egyedül, így egy utolsót taszítok a férfin, remélve a legjobbakat.
Csakhogy hamarabb észhez tér, mint azt vártam, és makacsul szorít rá a szürkésfehér lepelre, amit a ruhámnak csúfolhatok. A szívem kihagy egy ütemet, amikor kicsúszik a lábam alól a talaj, hát még mikor a támadóm arcáról feketén villanó szemek néznek vissza rám, amiként elkezdek vele dőlni. Kis híján rövidzárlatosra fogja az agyamat a felismerés, hogy egy démon keveredett ide, s hogy meg sem fog kottyanni neki a zuhanás, de mielőtt még egy szerencsétlen zsák krumpli módjára hagynám magamat vele esni, megkapaszkodok a korlátban. Oldalasan próbálok mozdulni, egyrészt, hogy eleresszen és ne tudjon tovább tartani, másrészt, hogyha át is lendülök a rögtönzött kapaszkodómon, kevesebb súly nehezedjen a jobbomra, ami sokkal gyengébb most a vállamat ért sérülésnek köszönhetően.
Valami csoda folytán nem húz tovább a saját testsúlyom, emiatt sikeredik a korlát biztonságosabb oldalán maradnom, ellenben a tegezemnek határozottan lőttek. Felszusszannék legszívesebben, csakhogy akad még egy támadó a teraszon; az, aki elvágta az íjászom torkát. A szívem már így is a torkomban dobog, de a testemen újdonsült erővel, feszültséggel vágtázik keresztül a vérem, ahogy megfordulok felmérni a terepet. Remélhetőleg a másik íjász még életben van…
Bárhogy is legyen, a hirtelen felharsanó üvöltés kizökkent egy pillanatra, és óhatatlanul a szentély irányába vezető útra kapom a tekintetemet.
- Ez az idióta… - suttogom magam elé, és amennyiben a másik démonnal (?) már nem kell megküzdenem, összeszedem az íjamat, illetve a halott társam tegezét is magamhoz veszem. Úgy érzem, hogy fedeznem kellene Rémust és utána mennem, de a csapata hátramaradt tagjait sem szívesen hagynám meghalni. Viszont ha még a képzett harcosok sem tudnak odalent dűlőre jutni és haladni, akkor én még úgy sem tudnám beérni az előre vágtázó férfit, így hát leküzdve a kényszeremet, veszek egy mély levegőt, és a fájdalmaim ellenére megpróbálom innét leszedni a két küzdőt hátráltató alakokat. A fejem még zsong, komoly erőfeszítést igényel koncentrálni, ám próbálom a legjobbat kisajtolni magamból.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 06, 2019 10:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


THIS-IS-ROME!
Kalandorok
zene • szószám: 496• Credit:Jobb kezemet ökölbe szorítva emelem a szám elé és szemeimet lehunyva fejezem ki mély együttérzésem elárultsága és csalódottsága iránt, hajtok egyúttal ezzel fejet akarata előtt és siratom füstbe ment tervem, de leginkább a kellemetlen helyzetet,  amibe kerültem. A kutyák. Hol vannak a kutyák? Miért nincsenek itt azok a fránya francos dögök? Gondolkozz Ted, gondolkozz gyorsan! Mit tanácsolnak az istenek? Hogy kapjam fel a nyúlcipőt és meg se álljak a következő városig, ami még meg sem épült, hagyjak magam mögött csapot - papot, ne álltassam tovább ezt a szerencsétlent azzal, hogy az istenek kegyeltje vagyok, bár szerintem erre már a nagy orrú segítségével úgyis rájött, legnagyobb hitüket így Gallenbe fogják fektetni. Helyes, helyes, egy főpapnak amúgy sem az a dolga, hogy kaszaboljon, hanem általában ott lebzsel megbízója sarkában, lesi a kívánságait, bölcseletekkel, jó tanácsokkal látja el, segíti őt a házas életben és a gyermek vállalásban, hogy asszonya erős legyen és hűséges, gyermeke pedig mindenképpen fiú legyen, akire büszkén hagyja rá uralmát. Hú de beleéltem magam a szerepbe, pedig nem lehetek itt csak pár órája, máris azon gondolkozom, hogy kivel léptessem frigyre ideiglenes megbízómat! Leginkább senkivel, mert ezt majd a nagy orrú megoldja, úgyhogy koncentrálj! Kezemet a szám elől elvéve legyintem meg az arcom, mintha felpofoznám magam és kissé megrázkódva nézek Romolusra és az ismét köreinkbe lépő suttogó kígyóra, az örök elégedetlenre, akitől az első másodperc óta lúdbőrzik még a karom is. De miért? Az események gyors árja viszont magával ragad, nincs többé időm a rókaképűn rágódni, helyette riadtan szívom tele a tüdőm levegővel és pördülök meg, hogy saját szemeimmel láthassam az ellenség rettegett seregét, akik ellen ma helyt kell állnom, s ugyan harca felkészült tömegekkel nem is, de egy csuklyával az arcát elfedő ismeretlennel máris szembetalálom magam, akitől csak milliméterek választanak el. Föl sem nézve magasba emelt kezére hátrálok el tőle azonnal, jobb kezem pedig magától mozdulva int egyet a levegőbe, mintha csak egy bogarat akarnék magam elől elhessegetni, aki idegesítően zümmög az orrom előtt, aminek következtében (már ha lehetséges) a kettéhasadt oltár egy oldala emelkedik a magasba és mint fékezhetetlen vonat, tarolja le támadómat és tapasztja oda a hófehér, bordázott oszlopok egyikére. (amennyiben sikerrel jártam) Lábai még néhány utolsót rúgnak a levegőben, kést markoló ujjai elernyednek és a penge hangosan koppanva ér földet, az oszlopon keletkezett vaskos, mély repedések pedig mohón isszák be magukba az oltár alól kicsorgó vörös vért. A dühös istenek üzenete.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Ianus 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 06, 2019 5:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Tükörszilánkok  Ianus
Ianus  • Credit:
Alexandernek sikerül kihámoznia magát a lepelből. Az erkélyen magával szembe találja a támadóját, kinek arcát még mindig csuklya fedi. Ő is inog, úgy tűnik, hogy a fájdalom az ő szervezetét is átjárja.
Sokat mégsem gondolkozhat a saját helyzetén, hiszen máris ráront az ifjú vadász. Karját emeli, hogy kivédje a nyílat. Kettejük alkarja fájdalmasan találkozik a másikéval. Annyi lélekjelenléte mégis akad a fiúnak, hogy másik karjával vágja képen a tegezzel az alakot, mely sikerrel jár. Arcát félrefordítja, egy pillanatra megjelenik a rúnáktól terhes arcél. Mintha tetoválások lennének. Közben pedig taszít rajta, hogy átbukjon a kerítésen.
S valahol itt nyeri vissza a jelenlétét a fiú támadója. A lendólet már viszi, mégis megragadja Alexander ruháját, hogy magával rántsa.
Közben a csuklya alá láthat a fiú és az olajfekete szemekbe pillanthat.
Ekközben nem is annyira messze tőle Jaesa csapata is támadás alá került. Éles hang töri át az éjszaka csendjét, melyet Alex is könnyedén meghallhat.
Jaesa a földre kerül, felette pedig támadója mélyeszit másik pengéjét a hátába. A fájdalom éles, a seb pedig alig akar gyógyulásnak indulni, mely csak egy dolgot jelenthet a lány számára.
Gavreel elszántan küzd, hogy közelebb kerülhessen társához, épp emiatt nem figyel Rémusra, kitől származik az éles hang. Alig egy pillanat és már ott sincsen, úgy rohan el az épülő templom irányába. Alexander láthatja a tovasiető alakját a hold fényének köszönhetően.

Eközben gyorsan dűlőre jutnak odafent. Ramiél az angyal végzetét okozza, tán megbánás sincs benne. Elernyedt testét dobja a földre, melyet már mindannyian látnak, noha Romulus abban a véres formájában, ahogy az ark mutatta neki.
- Elvenne tőlem mindent? - tekint döbbenten az arkra az ifjú. Egy pillanat csak, amíg ez a döbbenet átjárja, ugyanis mérhetetlen harag lesz urrá rajta. Idegesen üt az egyik oszlopra, kezén felhasad a bőr, mégsem érzékeli. - Mindig is tudtam, hogy féltékeny rám!
Valamiért ezek a szavak mégsem tetszenek a rókaképűnek. Szemei megvillannak, ahogy az arkra tekint, még mielőtt elmenne. Ennek hatására ugyanis egy pillanatra hezitál, végül mégis útnak indul.
Az alku pedig megköttetett. Romulus láthatja a kardot Ramiél kezében.
- Legyen hát ez a készülő templom a szemtanúja annak, amit fivéremre vár! - mutat előre a véres oltárra. - Rémust ajánlom hát fel az isteneknek, hogy bőséget hozzon városomra! - kiált fel, az ég felé tekintve, amikor ő ismerős kiáltást hall lentről. Nem is olyan messziről.
Morgást azonban nem. Hiába próbálkozik Theodore a kutyái nem jelennek meg. De mégis miként lenne ez lehetséges? Sem ő, sem Ramiél nem látja őket, Romulus pedig nem hallja.
A vasorrú bába pedig visszatér közéjük.
- Uram a rajtaütés megkezdődött. Az embereink már… - befejezni mégsem tudja. Rideg szemeit a két kalandozó mögé veti, némán figyeli, ahogy csuklyás alakok közelednek feléjük. Ramiél hallhatja őket, kitűnő hallása miatt, Theodore pedig csak akkor eszmélhet fel, amikor az ifjú kiáltja el magát.
Ketten emelik tőrüket, hogy a két alak hátába mártsa őket. Romulus megindulna feléjük, társa mégis karjánál fogva tartja vissza.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 05, 2019 1:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


THIS-IS-ROME!
Kalandorok
zene • szószám: 537• Credit:Hadd csapjam nyakon, csak egyetlen egyszer! Neki nem az istenek válaszai kellenek, hanem konkrét tények és információk, cháh! Idióta bugris, főleg mellette a nagy orrú, a róka szemű, akinek mindennel valami problémája van és gyanítom ő jobban átlátja az egész helyzetet és tehetetlenségünket, minthogy mi ketten azt Gallennel egyáltalán belátnánk. De mit csinálhatott velem? Hogyan kényszerített térdre? Hüvelykujjamat ajkaimhoz emelve kezdem el rágcsálni körmömet, miközben rezzenéstelen arccal figyelem társam sikerekben gazdag kínvallatását, néha pedig szemem sarkából a mellettem állókra pillantok, figyelem reakcióikat, minden rezdülésüket. Elégedettek, kiváltképp a nagy orrú, Romoluson inkább csalódottságot és dühöt vélek fölfedezni, semmint izgatottságot, vagy akár félelmet, hogy testvére, akivel együtt felnőttek, vállt vállnak vetve álltak ki egymás mellett éveik alatt, most az életére akar törni, valamint elpusztítani mindent, amit eddig fölépített vér és verejték árán. Mármint a szolgák vére és verejtéke árán. Ilyen dolog ez a szeretet, nehéz elérni, hogy kialakuljon, de egy csapásra gyűlöletet is lehet formálni belőle. Ugye Liz? Ugye, drága Lizziem? Mélán mosolyogva meredek az éjszaka sötétjébe, bámulom a csillagokat és majdhogynem meg is felejtkezem a körülöttem lévőkről és a körülményekről, ahogy magam elé idézem a drágám könnyekben úszó hatalmas szemeit, azokat a buta szemeket, amelyeket soha nem szerettem, mert egy őzre emlékeztettek akárhányszor beléjük pillantottam.
- Hogy tehetted ezeket?! - nézett rám ostobán, de már esze ágában sem volt hinni nekem, mint a történtek legelején. Kis buta. Lemondó sóhajjal sepregetem el magamtól egy régi élet régi emlékeit és nézek körbe az egybegyűlteken, hogy történt - e valami változás, amíg én kissé elkalandoztam. És történt! A nagy orrú sietős léptekkel halad le a szentély lépcsőin és egyenesen az építkezés irányába halad, ahonnan még elindultunk, Romolus pedig akár egy drámai színdarab főhőse ad hangot felháborodásának testvérével szemben, Gallen meg végre nem lóbálja tovább azt a bűzlő szerencsétlent és kavarja fel vele a különféle testnyílásokból és pórusokból eredő szagokat ezen a kifejezetten meleg nyári éjjelen.
- Hát kedves Romolus, az élet sosem lehet fenékig tejfel, főleg ha az ember testvérekkel rendelkezik. Mindazonáltal panaszod szava és felháborodásod jogos, így Gallennel együtt a te oldaladon védjük meg épülő városodat, hogy gyönyörű életek virágozhassanak vezetésed alatt. - és még rá mondtam, hogy szavai drámába illenek! Gallen mellé lépve tekintek a városra, miközben az éjjeli csöndet morgások és acsargások hangja töri meg. Pokolkutyák. Négy darab nagy testű, vörös szemű ocsmányság, melyek nem értenek máshoz, mint az életek kioltásához és a megkötött alku elől menekülő személyek elkapásához. Szőrtelen csupasz testük súlyosan puffan a szentély kövezetén, ahogy Romolus két oldalán elfoglalják helyüket, de gyanítom az emberhez nem jut el más információ, csak morgásuk mély tónusa közvetlenül a lábai mellől. Had legyen büszke rátok az apátok.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6