És meg is történt amire számítottam, az izomagy utánam somfordált, majd lenézve rám felvont szemöldökkel kérdést szegezett hozzám. - Mit szeretnél ki legyek? - teszem szét karjaimat kérdőn, és fura mosolyt erőltetek magamra. Lehet ez olaj a tűzre, de vicces hangulatomba vagyok.
Utolsó Poszt ∞Csüt. Május 30, 2019 8:10 pm Következő oldal ∞
Ellenség vagy barát?
helyszín: Gabriel főhadiszállása
Vissza kiált én még összevont szemöldökkel teszem ki karom kérdően, hogy ez most mi a f****** volt még is. Az eső elered, s hallom, ahogyan az ablakokat üti ütemesen, nohol erősebben, s gyengébben. Követem, de nincs nagy kedvem. Hajam bekötve, izompólót viselek. Gondoltam edzem utána. Nem eresztem angyal pengém, hiszen nem tudhatni. - Ki a franc vagy te kis öreg? - Ismét vonom fel a szemöldököm.
|| ||
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg
- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt ∞Csüt. Május 30, 2019 12:07 pm Következő oldal ∞
Gabriel tábora, sosem gondoltam, hogy itt kötök ki bármikor is. Ennyi tollpárnát egy helyen... fúj. Árnyként suhanok végig a táboron, ám valaki csak meglátott. Francba. Pedig csak egy iratot akartam elhozni. Hé te. Hangzik felém a kiáltás. -Hé te! - kiáltom vissza, majd tovább húzódok valami kevésbé feltűnő helyre. Várok egy keveset, ha esetleg a tollas utánam jönne.
Utolsó Poszt ∞Vas. Feb. 10, 2019 11:25 am Következő oldal ∞
Ellenség vagy barát?
helyszín: Gabriel főhadiszállása
Le fel sétálgatok, s érzem ahogyan a talajt csak úgy tolom el magamtól, s néha arra gondolok, lehet lyukat vájok bele. Fájdalom, ami néha a szívembe martak iszonyatos volt, a képek mik megjelentek jelezni akartak valamit számomra, de nem tudtam mit. Néha, mint ha kézzel fojtogatnák szívem, s nem eresztenék el. Emlékek olykor szépek, olykor szenvedőek voltak.
Halom, ahogyan Gabriel bent tárgyal valakivel. Nem tudom ki az, de a hang mit megütött nem volt kellemes, sem baráti. Feladatom nem volt, így maradt a tétlenkedésem. S ekkor pillantok meg egy arcot, ismerős vagy ismeretlen? Még nem tudom. - HÉ TE! - Kiáltok rá, hogy forduljon meg s lássam őt.
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán! 2016.09.07-én nyitottunk, és azóta is sok újítással, fajokkal bővültünk. Oldalunk apokaliptikus világban játszódik 2021-ben. A jelenlegi állapotokat az oldal hirdetőfalán (Generalitiesben) találod. Leírásainkat adminjaink alkották, de alapul vettek pár ismert sorozatot is, mint pl: Supernatural. Mielőtt regisztrálsz, kérünk tekintsd meg a Kanon illetve a Keresettjeink listáját. Kettő admin van jelen az oldalon, de kérünk, hogy főfiókra írd a hozzánk intézett kérdéseid. PM linket megtalálod a Generalitiesben. Sok szeretettel várunk ebben az őrült világban!