Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Natalie' place •
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Natalie' place - Page 4 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 14, 2019 9:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Where were you?
Reyna & Nat
──────────── ────────────
« Comment; - • Szószám; 403  • Zene; - »
« "Great perils have this beauty,
that they bring to light
the fraternity of strangers»
Mozdulatát megállítja, nem tehetek róla, de jólesően sóhajtok fel. Mintha egy hatalmas szikla zúgott volna le a mellkasomról, ám szívem kalapálása még mindig nem állt helyre. Magam sem értem, hogy miért vállalok ilyen felelősséget érte. De érdekel a hogyléte és legfőképp az, hogy ne ártson magának. Kezeimet óvatosan tartom magam előtt, egyszerre védekezőleg, de nyugtatónak is.
Nagyon nyelve tekintek rá. Tudom, hogy nem éppen a legjobb formában váltuk el a legutóbb, ám..
- Reyna - ejtem ki a nevét óvatosan és egy lépést teszek hozzá közel, ám ha nagyon kapálózna, akkor visszakozom. Figyelem miként kapkodja a levegőt. A láz. Nem kellene magát megerőltetnie, csak még inkább legyengíti magát.
- Beteg vagy - mondom halkan, mégis nyugodt hangon. Arcom komoly, parányi mosoly mégis vibrál ajkam szegletébe. - Tűzforró a tested, te is megnézheted. Tenyered nyirkos, vélhetőleg ráz a hideg, de meleged is van, igazam van? - tippelek, hiszen ezek a láz leggyakoribb tünetei. - Ezt hívjuk úgy, hogy lázad van. Ez azt jelenti, hogy a szervezeted küzd egy betegség ellen, ám ez nem mindig sikerül olyan könnyedén - hátrálok egyet, majd egy tálhoz lépek, melybe ezúttal hideg vizet töltök. De csak félig. Majd ehhez töltök némi felforraltat, így kapok kellemes langyosat. Némileg sétálok csak közel hozzá és a mellette lévő asztalra helyezem le az edényt. Figyelem rettegését, remegését. Szívem újra csak összeszorul. Egy tiszta kendőt merítek el félig az edénybe, a másik felét azonban kint hagyom. Hallhatja lépteim tompa zaját, ahogy távolodok tőle.
- Reyna nincs semmi okom arra, hogy ártsak neked - guggolok le, mégis tisztes távolságban maradok tőled. - Segíteni szeretnék. Eszem ágába sincs bezárni, ám az utcán, a parkba nem tudok segíteni. Viszont ha nem segítek, meghalhatsz - hajtom a fejemet oldalra. Nagyot nyelve figyelem, hogy miként reagál szavaimra. Ha rám tekintene, akkor könnyedén bökök fejemmel a tál felé.
- Langyos víz van benne. A kezdőt légy szíves tekerd a csuklód köré, vagy a homlokodra. Segít levinni a lázat.
Nem merek hozzányúlni, félek, hogy jelenleg csak többet ártanék vele, mint használna. Mégis éreznie kell, hogy nem akarom bátani. Bennem bízhat. Majd ha ez sem segít, akkor a hatalmas ablakhoz lépek. Egy apró létrára lépek fel, úgy nyúlok a kilincsért. Könnyedén tárom ki az ablakot. A közepén egy keresztvas helyezkedik el, ennek köszönhetően, míg az egyik része befelé tárul, a másik az utcára. Friss, tavaszi levegőt enged be, madarak csiripelését, a város természetes neszét… És a felső szomszédból érkező halk zongora dallamot.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 02, 2019 11:54 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Natalie & Reyna


 


Kezem megáll a következő ütés előtt, amikor meghallom az ismerősnek tűnő hangot. A nő felé fordulok. Szám kinyitom, majd visszacsukom, miután hang nélkül kimondom a nevét. A torkom szinte fáj, annyira száraz. Miért van ő itt? Hova hozott? Újra körbenézek. Néhányszor becsukom a szemem és újra kinyitom, remélve, hogy ettől majd jobban látok. Az ajtóra nézek.
El kell innen mennem. Nem lehetek beteg. Hazudik! Ő csinált velem valamit. Biztos leöntött valamit a torkomon. Nem tudok semmilyen parkról. Én abban a kicsi erdőben voltam. Senki nem járt arra napokig, ott jó volt. Újra rá nézek. Rajta kívül nem látok mást. Talán tényleg egyedül vagyunk. Ez ugyanolyan… Olyan, mint akkor. Akkor sem tudtam, hogy kerültem a szörnyhöz. Akkor is ketten voltunk. Akkor sem tudtam tenni semmit. Most sem. Eldöntöttem, hogy nem lesz újra olyan, hogy erősebb leszek és legyőzöm a szörnyeket, hogy mást se foghassanak el, mégis...
Mintha nem kapnék levegőt. Próbálok lélegezni, kapkodom, mégsem segít. Mintha elfogyott volna ott, ahol vagyok. Egyik kezemmel ruhámat markolom és húzom el mellkasomtól és nyakamtól, de így sem jobb. Megint bezártak. Megint bántani fognak. Szemeim összeszorítom és összehúzom magam. Másik kezemmel bokáimat érintem, egyiket a másik után. Nincsenek láncok. Miért? Talán úgy gondolja, nincs rá szükség. Nem tudok elmenni. Nem mozdulnak a lábaim. Már semmim sem mozdul. Nem tudok mást tenni, mint remegni egy helyben és meredni magam elé. Az ajtóra sem nézek újra.
Mi lesz most? Mikor kezdi el? Mit fog tenni? Jól emlékszem arra, mit művelt a démon. Egy ember mire képes? Ember? Biztos, hogy az? Mit kellene tennem? Régen, ha ellenkeztem, csak jobban bántott. Talán azt kellene tennem, amit akar. Addig, amíg jobban nem leszek. Akkor majd megszököm. Elmegyek és elkerülöm a városokat. Sokkal jobb volt az erdőben, meg fent, ahol sok a fehérség. Ezt kell tennem.
Nem mozdulok, de akkor sem teszek semmit, ha közelebb jönne. Ahogy sok év után a démon, most ő is azt tesz velem, amit akar. Ennek így kell lennie. Mindig is így volt, de onnan is kiszabadultam. Nem hiszem, hogy megint lesz egy angyal, aki segít. Nekem kell megtennem.


reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Natalie' place - Page 4 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 07, 2019 10:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Where were you?
Reyna & Nat
──────────── ────────────
« Comment; - • Szószám; 332 • Zene; - »
« "Great perils have this beauty,
that they bring to light
the fraternity of strangers»
Épp igyekszem levetkőztetni. Legalább is kabátját levenni, kardját elvenni. Mindkettőt a rúnás papírokkal teli asztalra pakolom. Majd a tűzhelyhez lépek. Megnézem az alatta begyulladt fát, elég meleg már. Felé teszek egy újabb adag vízzel megtelt lábast. Ez a legegyszerűbb, hogy meleget készítsek a bőrének. Kint aludt, hideg van még ehhez. Kapott belőle bőven, ahogy elnéztem. Mégis hol volt? Ki tette ezt vele?
Valahogy konszenzusra kell jutnom vele, mielőtt újra elszökne.
Apropó szökés. Hallom ahogy leesik a kanapéról. Ezúttal felé fordulok és óvatosan lépek egyet. Szólnék, mégsem teszem. Alsó ajkamat harapdálva figyelem. Jobb kezem körmével piszkálom a bal kezem körmét, körbe-körbe. Hajamat idegesen túrom a fülem mögé. Nem tudok megszólalni, mit is mondhatnék neki? Nem akart zárt helyre jönni, én mégis idehoztam. De sok választást nem adott. Ha körbe is néz, mintha nem látna, s…
A lábai.
- Reyna! - szólok rá, egy lépéssel közelebb kerülve hozzá. Kezeimet védekezőleg emelem fel. - Sajnálom, hogy idehoztalak, de… - tartom tőle a tisztes távolságot, nehogy megrémisszem. - Ne üsd a lábad kérlek, nem vagy jól. Beteg vagy, lázas vagy… A parkba találtunk rád… Egyedül vagyunk - teszem még hozzá gyorsan, szemeimet lehunyva egy pillanatra. Tudom, hogy mennyire haklis, ha másokról is van szó.
- Kérlek, engedd, hogy segítsek neked, hogy meggyógyítsalak! Utána oda mész, ahova szeretnél, nem tartalak fogva, de ha most így kimész… - ajkaimat becsukom. Mégis hogy mondhatnám el neki ezt? - Meghalhatsz Reyna. Nem akarok neked rosszat - rázom meg a fejemet, majd a rongyra nézek, mi a fején volt.
Majd afelé pillantok.
- Langyos, az jót tesz a bőrödnek, a lázadnak. A szervezeted küzd, de ha nem kap elég támogatást, akkor feleslegesen teszi. Kérlek… - teszem hozzá még. Hallom, hogy a víz mögöttem elkezd bugyogni. Helyes, forr a víz, mi semmitben nem fog segíteni, ha nem engedi, hogy segítsek. Kérlelőn tekintek rá. A fény özönlik a hatalmas stúdió ablakokon. Koszosak, mint a fenék, kívülről többször szarta le a galamb, mint ahogy azt bárki is gondolni merné. Mégis hatalmas fényt kölcsönöz a lakásnak. Belátni innen a környéket szinte…
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 07, 2019 9:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Natalie & Reyna


 


Az óta a rémség óta furcsán érzem magam. Voltam már így, nem is egyszer. A démon mindig mérges volt miatta. Bele dobott a hideg vízbe, meg löttyöket öntött le a torkomon. Aztán amikor feketévé vált a vérem, nem történt meg olyan sokszor. Amióta kijutottam, azóta is csak egyszer vagy kétszer, évente. Nem értem, hogy miért pont most kerültem ebbe az állapotba. Egy olyan helyen, amit nem ismerek. Egy helyen, tele emberekkel és szörnyekkel. Mert vannak… Mondjanak, amit akarnak, ebben a városban is vannak szörnyek. Olyan erővel, ami nekünk nincs és sok foggal…
Fura szagot érzek. Szemeim nem nyitom ki, csak újra a levegőbe szagolok. Érzem saját ruháim szagát, de valami mást is. Olyat, amit eddig még nem. Bőröm kellemetlenül ég, mindenhol vizes vagyok, de főleg a homlokomon. Valami van rajta. Valami nyomja. Még így, csukott szemekkel is olyan, mintha minden mozogna. Megpróbálok csendben maradni és hallgatni azt, ami a közelben lehet. Aztán végül kinyitom a szemem. Lassan, és utána be is csukom, mert túlságosan világos van. Ezt megismétlem még kétszer, mire sikerül nyitva hagynom őket.
Nem vagyok többé abban a kicsi erdőben, amit körülvettek a házak. Mikor erre rájövök, megpróbálok felkelni, de helyette leesek valahonnan. Térdeim nekiütköznek a földnek, karjaimmal alig sikerül megtartanom magam. Ujjaimat végighúzom azon, amin most vagyok. Ez nem föld. Fel kell kelnem és el kell mennem innen. Mielőtt viszont valamit csinálnék, köhögnöm kell. Sokat. Kezem számra tapasztom még az első előtt, ennek ellenére túl hangosnak gondolom.
Amikor vége, orromat megtörlöm kézfejemmel. Fellökve magam, a lábaimra ülök. Nem ismerem ezt a helyet. Hogy kerültem ide? Emlékszem, hogy nem itt voltam. Valahol máshol, a városon belül. Még mindig a városban vagyok? Valakinek ide kellett hoznia. Ugye nem? Ugye nem zárt be valaki?
Kardomat kezdem keresni. Először oldalamon, ahol lennie kell, aztán ott, ahol eddig feküdtem. Ha ott sincs, akkor körülötte, de most még csak helyemen maradva. Itt kell lennie valahol. Meg kell találnom, azzal könnyebben kijutok innen. Most egyedül vagyok, a saját testemben. Ebben biztos vagyok. Azért, mert félek. Annál a szörnynél nem féltem ennyire, amikor annak a nem nőnek a testében voltam. Félek… A levegőt megint kapkodni kezdem. Füleimben hallom szívverésemet, alig hallva azon kívül mást. Kezeimmel lábaimat ütöm, hogy legyen bennük egy kis erő, mert most nincs. Nem tudok rájuk állni, olyan, mint amikor sokáig nem használhattam őket.


reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Natalie' place - Page 4 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 07, 2019 8:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Where were you?
Reyna & Nat
──────────── ────────────
« Comment; - • Szószám; 724 • Zene; - »
« "Great perils have this beauty,
that they bring to light
the fraternity of strangers»
- Elvesztettük - lihegi mellettem régi társam. Szúrós tekintettel fordítom felé fejemet. Szapora lélegzetem feltűnt, a tüdőm szinte ki akar repülni a számon. A lépem sajog, az izmaim úgy remegnek, mintha most futottam volna életemben először. Igen, eltunyultam. Térdeimet behajlítva támaszkodom meg rajtuk.
- Na ne mondd! - teszem tenyerem a szegycsontomhoz, mintha ezzel le tudnám állítani szívem heves dobogását, mintha az izzadást meg tudnám akadályozni, mitől úgy érzem, mintha szaunába lennék. Na, szaunába soha nem voltam még, de hasonló érzés lehet. A Central park romjain nézek végig. Óvatosan teszek egy lépést. - Mégis, hogy a jó édes francba magyarázzuk meg, hogy hagytunk elszökni egy démont? - csattanok fel, miközben társamra nézek. Kezeimet felemelve intek számára, hogy nem vagyok kíváncsi a magyarázkodására. - Wallenberg helyzete még kérdéses, ki tudja, hogy a tanács hogy viszonyul hozzá, biztos nem lesz piros pont, amiért az ő elit és képzett vadászai…
- Többet kellene edzened - vigyorog rám szemtelenül a féreg. Erőtlenül boxolok bele karjába, fejemet rázva. Hajam ezúttal felkötve, lábamon bakancs, de ugyancsak feszülős nadrág. A hűvösség ellenére vékony bőrkabátot húztam, de minden vágyam, hogy levegyem magamról. Trikóm teljes mértékben rámtapadt, érzem, ahogy a hő áramlik ki testemből.
Ő elindul előre, én pedig követem. Némán sétálunk a parkba, keresve annak az átkozottnak a nyomait. Ráadásul nemrég még házat is robbantottak! Egyik társunk meghalt… Kezemet ökölbe szorítom. Mire Ő megáll. Csendre int. Szemöldökeim vonom össze.
Majd meghallom én is. Zörgő légzés, néha köhögés.
- Csak egy hajléktalan - intek kezemmel és mennék tovább, de aztán szívem belesajdul. Senkinek sem kellene hajléktalannak lennie ebben a városban. Ezt Ő is pontosan így gondolja. Egy ideig nézek, toporzékolok. A démon nyomát kellene ütnünk, amíg lehet. - Jól van - adom meg magam, majd elindulok egy bokor irányába. Ha penge lennék a növényekből pontosan meg tudnám mondani, hogy ez milyen cserje. Azonban engem inkább neveltek arra, hogy rúnák ismerjek fel, fegyvereket, ó, és átkozott latin írásokat. Persze ha valami mitológiai szörnyike lenne, lehet hamarabb járnának velem sikerrel, mint egy kertésszel.
- Egy lány az… - suttogja társam és már guggol is le mellé. Kabátját szétnyitja, hátra is dobja annak végiet, miközben leguggol hozzá. Fejét azonban rögtön el is fordítja. - Vagy hulla, vagy évek óta az utcán van.
- Lehetetlen, mindenkit… - kezdek bele, ám mire mellé érek felismerem az ott fekvő, eszméletlen lányt. Legalább is a ruháját és haját. - Reyna? - ejtem ki nevét. Társam értetlenül bámul rám én pedig már ott is vagyok, hogy segítsek - Emlékszel, hogy meséltem pár napja, hogy találkoztam egy furcsa lánnyal? Démon tartotta fogva, vére fekete volt? - kérdezem, csak emlékezetfrissítés gyanánt.
- Ő az? - int fejével a bűzölgő felé. Megérinti bőrét. - Forró és nyirkos… - jelenti ki. Nem teketóriázunk sokat. Felkapja, még ha mindjárt be is hány tőle. Autómhoz visszük, az ablak mellé ültetjük. Ő ül küzépre én meg a kormányhoz. Lehet nem a legjobb ötlet, de mindkét ablakot kinyitjuk. A bűz elviselhetetlen.
- Mi a terved? - kérdi ő, mire én csak a szemem sarkából tekintek rá. - Nat… - kezdi vészjóslóan én pedig csak vállamat vonom fel.
- Mit tegyek, hagyjam csak úgy ott? - válaszolok neki. - Legutóbb elrontotam, most nem fogom.
- Ha beviszed a lakásodba, akkor mindent dobhatsz is ki… - jelenti ki. Miben igaza van, azonban ő mindent amúgy is kidobna. Bár az tény, hogy a fertőtlenítést azt legalább egy fél éven keresztül mindennap el fogom végezni.
Leparkolva a régi stílusú ház előtt, a teherlifttel gyorsan felvisszük az ájult lányt. Hatalmas hodályba lépünk. Szinte egyetlen egy tere van, leszámítva a hatalmas kétszárnyú, tolóajtóval elválasztott hálót meg egy apró fürdőt. Ettől függetlenül van bent egy kanapé, egy kávézó asztal, egy rendszeresen használt konyha, minimális felszerelésekkel, és két hatalmas asztal. Az egyiken tekercsek és rúnák pihennek, a másikon a kísérleti fegyvereim. Igazából csak a fegyverek és a készülék, amivel golyókat tudok csinálni. Puskapor is akad közöttük, minden, mi szem szájnak ingere lehet, főként ha fegyverfejlesztő vagy.
- Menj, innen intézem - hessegetem ki a pasast az épületből. Nyilván ellenkezne, de sokra nem megy vele.
A kanapéra fektette a lányt, én pedig forró vizet öntök egy tálba. Gondolkozom, hogy mennyi tüsfürdőt öntsek bele, de inkább egy egész szappant hajítok bele. Hadd ázzon fel teljesen a forróságba. Így sétálok vissza a lányhoz. Homlokához érintem a tenyerem. Majd vissza egy rongyért a konyhapulthoz, langyos vízzel áztatom, mit a homlokára teszek.
reveal your secrets

Natalie Rossmyra


Natalie' place - Page 4 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
481
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 07, 2019 8:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Az előszoba, konyha részlegbe érkezik meg az ember, ahogy belép. Balra található a konyhapult, hosszan, rajta több cserepes növénnyel is - chili, paprika nő rajtuk. Ez a része a lakásomnak rendezett, tiszta. A polcok néhány részén nem található ajtó, itt a friss zöldségek kapnak helyet és legfőképp levegőt. Szeretek főzni, legfőképp Alexra, aki több napi adagom is képes megenni, de legalább semmi sem megy kárba.
A helység egyébként legalább tíz méter hosszú és legalább ennyire is széles. Hatalmas, nem tagadom, főleg egy ember számára. A szemközti falat plafontól indul neki az ablak és egy méteres távon nem takar csak el. Apró négyzet alakú reteszekre osztottuk, több része nyitható, így szellőztetés is egyszerűbb - a mosása annál kevésbé. Az ablak alatt széles kanapé hever, előtte dohányzó asztallal. A konyha és az eközti térbe két asztal található. Az egyik egy hatalmas, egykor talán egy tíz fős családnak lehetett étkező asztala, ez már az én egyik munkaasztalom. Számos rúna, pecsét látványterve pihen rajta lapokon. New York több térképe, mindegyik egy-egy szektoré, rajta piros, sárga és zöld gombostűkkel. Igen, én is hazahozom a munkámat. Több kávésbögre is jelzi, hogy napjaim, estéim is ezen a retek helyen töltöm. Egy kisebb részén szerelő állomásom, ahol új fegyvereket próbálok kifejleszteni, James után szabadon, kevés sikerrel. A másik asztal inkább egy tervrajz állvány, vagyis amit a mérnökök használnak, nem vízszintes síkon fekszik lapja. A legtöbb rúnát itt készítem el, hogy pontos is legyen és ne gémberedjek el az asztal mellett. Erre egy kisebb lámpát szereltettem az évek folyamán, hogy éjszaka is jobban láthassam, mit is csinálok.
A kanapé melletti részt egy hosszabb polcsor választja el a lakás többi részétől, vagyis amit mi egykor hálónak gondoltuk. Itt van egy bődületesen nagy francia ágy, több szekrény, éjjeli szekrények. A bejárattól balra lévő rész egybe nyílik a konyhával. Itt csak egy kisebb fotel, mellette gitárral. Egy kisebb asztalocska, rajta egy férfióra pihen. Egy kisebb tévé, alatta VHS lejátszó, pár filmmel. Dylan sarka. Ami azt illeti a lakás egyáltalán nem lányos, férfi nyomát a mai napig magán hordozza. Ennyi év után sem pakoltam el semmit sem, ami az övé lett volna. A polcokon megtalálhatóak könyvei, lemezei, kazettái, orvosi műszerei, takaros dobozba. Az ő részei rendezettek. A polc háromnegyedét mégis az én dolgaim teszik ki. Vaskos, régi könyvek, számtalan irattári poros irat. Szótárak tömkelege - leginkább latin, német, francia, óangol. Hol egymás hegyén, hátán vannak, hol rendezett sorba. Épp mikor mire van szükségem.
Az ablak alá virágosláda álványokat szereltem, benne pedig széles ládákba több konyhanövény is helyet foglal. Rozmaring, menta, oregánó, kakukkfű, zsálya, bazsalikom. A lakásba jellegzetes föld és friss növény illat van, az széles ablakoknak hála pedig a nap minden szakaszába fényes.
Ami pedig egyértelműen bárki tudtára hozhatja, hogy ez egy vadász lak, hogy az egykör világosszürkére mázolt falak, melynek színe mára mélyült pár árnyalatot, több vérrel festett rúna is fedi. Leginkább erőblokkoló, gyengítő fajtából, mindkét faj számára. A padlón pecsétek virítanak, hogy ne érjen meglepetés. Az ablakok alatti részt, de még az ajtó körül is mindig sót hintek - paranoiám nem véletlenül mindig olyan hatalmas.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2