Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Upper East Side •
reveal your secrets

Abaddon


Upper East Side - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 27, 2019 2:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Hide & Seek
Ophilia & Abaddon
──────────── ────────────
« Zene; Who we are »
Csupán visszafogott mosolyom reagál felismerésére miszerint látott már a városban. Mondhatnám, hogy elég nagy baj, hogy ily emlékezetes vagyok, jobb a háttérben ugyebár, de jelenleg így a legegyszerűbb. Tekintetem az angyalra emelem mikor szóra nyalnak ajkai. Egyetértő bólintás előzi meg szavaim. - Vannak akik úgy vélik, amiről nem veszek tudomást az nem árthat. De a jelenlegi helyzet alól nincs kivétel, kőfalak nem óvnak a közelgő vésztől, jól mutatta ezt a városra ereszkedő felleg s a támadás San Franciscoban. Én úgy vélem, ha nem teszünk semmit akkor megérdemeljük a sorsunk. - Fejtem ki a magam véleményét, hol Leenara hol pedig az angyalra nézve, tekintetemmel kissé tovább időzöm az angyalon, tán utalásnak is vehetné szavaim, de végül szemeim visszakanyarodnak házigazdánk felé ki elnézést kérve el is vonul.
- Arábia, a végtelen homok hazája, s a fekete aranyé. Igen. - Erősítem meg felvetését a sejkek származását illetően. Követem tekintetemmel amint elindul felfedezőútjára s mustrálni kezdi a tárgyakat. Műkedvelő, húzódik mosoly orcámra. Poharammal kezemben szólalok meg mielőtt útra kelnék én is. - Való igaz. Ámbár... - Lépek mellé s rá sem tekintve, orcám szegletében egészen parányi mosollyal folytatom. - Amennyiben a csendes szemlélődés volt a célod úgy bölcsebb lett volna kevésbé szemrevaló külsőt kölcsönöznöd magadnak. - Vigyorodom a burkolt bókot megtoldva egészen aprót. Én nem tekintek rá, csupán profilomból láthatja azt az egészen apró kis mosoly kezdeményt ajkam szegletében, de ha körülnéz biztos vagyok benne, hogy nem egy szempár szegeződik reá, kibontott aranyszíj haja s öltözete, egész valója. A földre hullt angyal, s jelen esetben ironikusan fedi is a valóságot. Hirtelen jött zavarán gyorsan segítek is (már ha jött neki). - S téged, miként ismernek pontosan. miféle segítségre szoruló leány vagy? - Érdeklődöm szerepéről ha már Ő is az enyémről, melyről pár szó már kiderült, de bizonyosan akad több is mögötte, vagy nem.

reveal your secrets

Ophilia


Upper East Side - Page 4 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 11:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


To Abaddon
In every angel, a demon hides and in every demon an angel strides
Vagy távolodtunk innen. De részleteken nem akadunk fenn, még akkor is ha a hazugság eme formáját továbbra is nehezen gyűri le a gyomrom. Ajkamra ott tolonganak a szavak, melyek kijavítanák. Hiszen nem helyes, amit mondd. Meglehet, ezért is lelem kedvem abban, hogy emberek emlékét írjam át. Ez egyfajta igazságérzet számomra. Igazat mondok, hiszen így emékeznek.
Kezdek rájönni, hogy miért is annyira jó móka ez Istennek.
- Tényleg, Don! Elnézést, rettenetes a névmemóriám, már láttam többször is a városba - csap a homlokára a kedves hölgy. A kézcsók mégis hirtelen éri. Torkát köszörülve pirul. Tőlem mégsem telik többre, mint mosolygós szemforgatásra. Halk fújtató mosollyal karöltve. Fejemet enyhén rázom csak meg.
Mi tagadás, Don pontosan tudja, hogy miként kell az emberek közelébe férkőzni. Ezért is lehet, hogy nem vettem soha észre, mikor közöttük járt. Biztosra veszem hogy nem eme testben volt. Arra emlékeznék. Vajon ez lenne az eredeti, amit Lucifer teremtett neki, avagy ezt is csak kölcsönvette?
- Elég sok embert láttam, kik teljesen kimaradnak mindenből. Emelik kezüket, hogy ha nem foglalkoznak vele, akkor nem is lesz rájuk hatással az események - mosolygok rá, kedvesen. - De ugye, mi nem ezért jöttünk ide. Mi szeretnénk, ha kicsit biztonságosabb lenne a város, melyre rengeteg lehetőség van - fejtem ki egy pillanatra csak a véleményem az egészről. Noha, amíg nem foglalkoznak a biztonsággal, addig van számomra szabad bejárás a városba. Vélhetőleg neki is. Nincs teljesen érdeke megvédeni őket, csak éppenhogy.
- Hátha… - kezdek bele, de kedves vendéglátónk már tovább is áll, így nem maradt más, mint hogy elfogadjam újonnan szerzett kellemetlen meglepetésem társasáságát. Kit is akarok áltatni? Fele annyira sincs ellenemre, mint amennyire kellene. Valahogy szórakoztat a játék, mit azóta játszunk, hogy felfedtem magam számára.
Veszélyes játék, de ha végezni akart volna velem, már megtette volna. Ha elárult volna, már tudnék róla. Valamit tervez, ahogy én is. A kérdés csak az, hogy melyikünk fog hamarabb megtörni.
- Sivatagi ország? Ha tudnák, hogy minden tdásuk nyitja ott pihen a homokuk alatt - sóhajtom el magamat. Sejkek ugyanis ha jól tudom, ott élnek. Az ital nincs ínyemre. Kezemmel takarom el számat, takarva a fintort, a poharat pedig egy közelgő pincér tálcája teszem. Ellépek a helyemről, hogy a helység ékességeit vegyem szemügyre.
- Valami olyasmi. A felső tízezer egyik áldása és egyben átka, hogy a legtöbb ritkaságot felvásároltak, vagy épp elloptak egy adott országból. Ismersz, lenyűgöznek a ritkaságok és ez a ház csak teng ezekben - s ezzel még csak nem is hazudtam. Tényleg lenyűgöz mennyi mindent harácsoltak össze az évszázadok folyamán. És még csak nem is tudják, hogy milyen kincsen ülnek.
reveal your secrets

Abaddon


Upper East Side - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 11:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Hide & Seek
Ophilia & Abaddon
──────────── ────────────
« Zene; Who we are »
A tágas lakásban már lézengenek páran, beszélgetések, tárgyalások, világot megváltani kívánó ötletelések zajlanak. S van hol csupán semmit mondó csevejjel múlatják az időt. Szocializálódás, ez is része ugyebár... Közeledtem s szavaimra rögvest felel is egy leány. - Ahogy magam is, egy hajóval érkeztünk. - Válaszolom zsigerből, kapcsolva gyorsan. - Elnézést ha megzavartam valamit! A nevem Don, Don Smith. - Lehelek csókot a lány kezére s toldom meg a szolid mosollyal a megnyerő fajtából. Acélszín szemeim fordulnak is a szőkeség felé mikor bemutatásra kerülök általa. - Mi tagadás, a mai világban nehéz nem a sűrűjében lenni a dolgoknak, nemde?. - Vetem fel elhumorizálva a dolgot. Mosolyom mit sem lankad s tekintetem sem veszem le a szőkeségről, így folytatom- A hajón volt szerencsém a hölgyhöz. S merült fel a közös vacsora ötlete, de végül útjaink más irányba vittek. Hátha most lesz rá lehetőségem. - Egészítem ki magam, hogy magyarázatot nyerjen Leena számára is a hirtelen érkező belépőm s ez által választ kapva az ismeritek egymást kérdésre s fordulok végezetül az idegen nő felé. Ki úgy tűnik távozóra is fogja. - Természetes. - Jegyzem meg protokollárian. Szavait hallgatom míg atávolód lány után nézek. Bizonyára, nem ismerem nincs mit hozzá fűzzek. - Befektető a tengeren túlról. Egy sejket képviseltem akkor s most sincs ez másként. - Fogom rövidre s utána iszok is poharamból mielőtt meg felé fordulok ismételten.
- S Te? Nem tudsz betelni a megmaradt felső tízezer pazar világával? - Érdeklődöm tőle s a ránk tekintők két csevegő embert láthatnak se többet, se kevesebbet. Őszinte kíváncsiság játszik orcámon ahogy lélektükreit kémlelem.
reveal your secrets

Ophilia


Upper East Side - Page 4 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 10:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


To Abaddon
In every angel, a demon hides and in every demon an angel strides
Szelíd beszélgetés, halk nevetés. Ezzel lehet a legjobban az emberek bizalmába férkőzni, vagyis a mondás így tartja. S ha nem lenne az apró kis trükköm, még azt is be tudnám vetni. Persze sokkal nehezebb úgy a bizalmukba kerülni, hogy nem ismernek téged, mint ha igen. Ha azt hiszik, együtt nőttél fel velük, egy az érdeklődési köröd. Sőt mi több, egy közös célotok van.
Ami azt illeti, ebben még lehet valami. A vadászokat segítve gyengülhet mind az angyalok, mind a démonok oldala is. Az pedig csak kapóra jön, ha a Sötétségről beszélünk. A kérdés az, hogy ha Ramiél ellopná a lelküket, akkor vajon mennyire számítanának? Nem, egyelőre ezt nem engedhetjük meg.
Frakkba öltözött férfi sétál mellénk. Kabátomat kéri el, én pedig szívélyesen adom át számára. Fehér kesztyűbe bújtatott kezével veszi át és tűnik el szoba irányába. Nem követem pillantásommal elvileg ismernem kell a járást. Nem fogom magam idejekorán lebuktatni.
Ma úgy vagyok itt, mint egy lány, ki jobbá akarja tenni a várost.
Egy pincér érkezik ezúttal mellénk, ezüst tálcán talpas pohárba kínálja az italt. Mosolyogva veszem el s már emelném is az ajkamhoz, ha nem hallanék meg egy ismerős hangot.
Zöldesbarna tekintetem az ismerős idegenre emelem. Egy pillanatra megvillannak lélektükreim.
- Vacsora? Bocsánat, hadd mutassam be, Mr. Florew lányát, ki nemrég érkezett vissza a városunkba. Miután szövetséget kötöttünk San Franciscoba ellátogatott a városba, hogy segítséget kérjen számomra - magyarázza mellettem a kellemes vonású, barna hajú hölgy, Abaddonnak, kit úgy tűnik, hogy ismer. - Leena. És Ön…?
Teszi fel a kérdést egyenesen a férfira pillantva. Tévedtem, mégsem ismeri, vagy ha igen, hirtelen nem tudja hova tenni. Nem csodálkozom rajta, túl sok nevet kell egyszerre megjegyeznie. Fejemben élő emlékeim szerint nem nagyon jó a névmemóriája. Az a csoda, ha a sajátjára emlékszik.
Ha be is mutatkozik - vélhetőleg ő is egy álnéven, szelíd, hazug mosollyal fordulok felé.
- Úgy tűnik, hogy olyan vagy mint egy bolha. Pattogsz mindenfelé, de mindig ott vagy a dolgok sűrűjében - még akkor is ha senki sem kíváncsi rád. Főleg, amikor úgy kerülek téged, mint gyermek a forró tüzet. Mosolyom varázsából mit sem veszít ennek ellenére.
- Ismeritek egymást? - jön a kérdés, hol rám, hol pedig a démonra pillantva. Majd a lift újra csengettyűjét hallatva nyílik ki. - Oh, egy pillanatra bocsássatok meg - fogja meg karomat, majd elfordulva tőlünk lép is az újonnan érkezők irányába.
Csak egy darabig fordítom utána a fejemet, szemem sarkából tekintek rá.
- Kedves lány. Ritkák ebben a korban a hozzá hasonlóak - kezdek bele értelmetlen csevegésbe, majd belekóstolok az italba, mit kaptam. Egyszerre édes, mégis ajkakat összehúzó. Apró ráncok jelennek meg orrom mellett. Igen. Az alkohol melyet nem tudok teljesen megszokni. - Miként ismernek itt téged? - ugyanis eszem ágába sincs lebuktatni őt. Mert ha én megteszem, ő is megteszi velem.
Keserű gondolat, hogy tartanom kell a hátam miatta. De vajon ez tényleg így van? Kellemetlen a meglepetés, amit jelenlétével okoz számomra.
reveal your secrets

Abaddon


Upper East Side - Page 4 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 9:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Hide & Seek
Ophilia & Abaddon
──────────── ────────────
« Zene; Who we are »
A nagy alma, megannyi az új világban sok mindennek vált központjává. Többek közt a halandók közt megmaradt elitnek is. A Tribeca Green s a hajóút ennek tökéletes példázata volt... De most koncentráljunk a jelenre. Hiszen összejövetelt szerveztek, gyűjtést a vadászok támogatására. Úgy gondolják ha adakozást színlelnek, adnak némi alamizsnát azzal álmaik nyugodtabbak lesznek, hiszen ők megtették amit lehetett nemde? Nem, egyáltalán nem. De ki vagyok én, hogy ítélkezzem felettük? Nem ezért jöttem. Beton falaik úgy hiszik távol tartják a sötétséget, védelmük áttörhetetlen. De mint a hajdani Pusztító nagyon jól tudom, nincs áttörhetetlen fal, nincs lerombolhatatlan védelem. S mint a jelenlegi Háború nem árt ha tudom mire készülnek, mi az amivel rendelkeznek. Információ. Ahhoz, hogy stratégiát alkothass szükséged van rá. A háború művészete, ismerd meg ellenfeleid. Ellenfél, nos, jelenleg nem ők az ellenfél. Jelenleg a maroknyi népség mely e falak közt húzza meg magát a védelem célpontja. Az okokat pedig megtartom magamnak, taktika, stratégia, logika. Mondjuk sok ész nem kell kitalálni, persze bizonyosan van akinek meghaladná képességeit... Az ember, lélek, a lélek nélkül odaveszünk. Aki közülünk való s nem fogja fel ezt, nos az magára vessen. Dióhéjban legyen elég ennyi. De lépjünk a tettek mezejére. Elegáns kinézet szükséges, meg kell adni a módját, ehhez megfelelően fekete inget, nadrágot s bőrcipőt öltöttem. Zakóm mellettem pihen hiszen épp egy hasonlóan sötét ruhás nővel beszélek. 30 körüli lehet, keleties, netán indiai származású. - Szervezzenek elfogó vadászatot, az elkapott angyalok pengéivel pedig magukat erősíthetik. - Magyarázza a nő a pofon egyszerűnek tűnő ötletet. Italomba kortyolok kimérten, majd végül szóra nyalnak ajkaim. - Kockázatos, és csak rövid ideig működő megoldás. Az angyalok hamar megneszelik majd és vadászni fognak a Pengék hordozóira. - Fejtem ki véleményem mi látszólag nem tetsző a hölgynek. Tekintetét a padlón futtatva emeli végül ajkához italát. Be kell lássa igazam van, melyet végül egy beletörőd bólintással ad tudtomra. A csevej folytatódik s érkeznek az ötletek, tervek, hogy miként is kellene. Magam is adok párat, jól jöhet. Az érkezőt igen nehéz nem kiszúrni. Italomból kortyolva, poharam mögött mosolyodom el amint megpillantom a szőkeséget. Elnézést kérve a nőtől el is indulok hát felé. Látszólag jóban van a háziakkal. Magabiztos léptekkel haladok irányába arcomon parányi kis mosolyom. - Úgy tűnik a közös vacsora még sem marad el. - Szólalok meg mikor kellő közelségbe érek.
reveal your secrets

Ophilia


Upper East Side - Page 4 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 8:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


To Abaddon
In every angel, a demon hides and in every demon an angel strides
A lift halkan záródik be előttem. Türelmesen várom, amíg felvisz New York egyik előkelő épületének tetejére. Hónapokat vártam erre az alkalomra, mely most adatott meg nekem. Véletlennek is lehetne hívni? Megszállottan kerestem valamit, ami megtörhet egy megtörhetetlennek hitt pecsétet. Megszivattam magamat, az az igazság. Az ostoba énem túljárt az eszemen, hogyan is gondolhattam volna, hogy egyszer magam akarom azt megtörni?
De tudtam, hogy van rá megoldás. Oly egyszerű lenne megszerezni. Mégsem akarom. Nem vagyok benne biztos, hogy nem készült fel az épület egy angyal ellen. Mégis csak a vadászok városáról van szó, ha nem is egy vadász családhoz repít fel az elegáns doboz.
Végignézek magamon a tükörbe. Hajam kibontva, természtes hullámainak engedve omlik vállamra és hátamra. Ruhám pont passzol rám. Eltakar, mégis kiemel. Bőrömhöz simul, mintha eggyé akarna vele vállni. Magassarkú hagyott kivetni valót maga után. Első lépéseimet botladozva tettem meg benne, de minél többet gyakoroltam, annál magabiztosabb lettem benne.
Embernek kell tűnnöm. Csak is így szerezhetem meg. Az emlékeiket nem volt nehéz átírni. Nem is igazán írtam át, csak emlékeztettem őket arra, hogy engem valójában már régóta ismernek. Apám megbecsült tagja volt társaságuknak.
Lágyan döccenve áll meg a lift. Akaratlanul kapok a falhoz, majd mély levegőt veszek. Az ajtóhoz fordulok és lassan fújom ki a tüdőmbe rekedt oxigént.
Arcomra angyali mosolyt varázsolok, így lépek ki. Az első szembejövő barátain ölel át, én pedig őt. Mintha mindig is ismertük volna egymást. Ajándéktáskát nyújtok át nekik, hiszen így illendő nem igaz?
Adományozós gálaest a vadászok részére. Fegyvereiket fejleszteni kell és az ittenieknek érdeke. S amúgy is, egy ilyen esemény tökéletes arra, hogy kirúgjanak a hámból. Én pedig sunyiba elemeljek egy apró tárgyat. Ugyan mégis kinek tűnne fel?
Egy kedves, barna hajú hölgy kísér a lakás belsejébe, ahol már többen is kellemesen beszélgetnek. Egy apró táncparkett várja, hogy az este folyamán valaki felavassa.
reveal your secrets

Ophilia


Upper East Side - Page 4 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 8:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Pic':
 
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2