Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Upper East Side •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Upper East Side - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
339
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 27, 2019 7:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Hide & Seek
Ophilia & Abaddon
──────────── ────────────
« Zene; Who we are »
Tompán csilingel a felvonó ajtaja mielőtt szélesre tárja magát, hogy megmutassa kiket is hurcolt magával az emeleti lakásba. Sorra érkeznek a népek, fiatalok, idősebbek. Ajkam pillanatra tátva marad színpadiasan majd bukik is ki belőlem. - Nocsak, nocsak, valóban? - Tetetett hitetlenkedésem karöltve nagyszerű színészi tehetségemmel, hamar rövid kis nevetésbe fordul át. Nagyjából ennyi a reakcióm kijelentésre. Tekintetem követi az övét amint körbe jár, s helyeslőn bólintok is. - Ők valóban nem az első soros harcosok, az igazi harcosok a rókalyukban vannak, a fronton. Nekik sosem jut a pompából. - Idézem fel magamban a múltat, régi idők emlékeit a csatatérről. - Minden vidéknek megvannak a maga katonái, természetesen. - Válaszolom röviden neki, hogy van a Sejknek vadásza, persze, hogy van, nem csupán Amerika körül forog a világ. Akadnak még túlélő tájak másutt is. Bár ezt bizonyára Ő maga is jól tudja. - Mi tagadás... Én is. - Nézek körbe a népen mintha keresném azt a valakit, de be kell lássam egyelőre nem lelek olyat ki épkézláb ötlettel bírna. Csupán akkor fordulok vissza irányába mikor a harcról beszél újra, bájos ahogy Önmagát megelőzve kér a bele sem kezdésbe. Némán várom végig, orcámon parányi mosoly. - Nem is terveztem. - Jegyzem meg röviden elmosolyodva fejem enyhén csóválva.
- Csupán egy vakvágány. De ott találkoztam először az ezredessel, éles eszű tapasztalt katona. - Fogom rövidre, hiszen annyira valóban nem fontos jelenleg. Ő az kitől tán értelmes ötletet várhatnak a helyiek, ez csupán az oka, hogy érdekel. Gyorsan tova is siklunk rajta s már a táncon a szó. - Nos, először is, egyszer mindent ki kell próbálni. Másodszor világokon át győztem meg sokakat olyanokról amit valójában nem akartak. Harmadszor pedig... - Lépek mellé s ölelem át derekát úgy mint akkor, abban a váratlan pillanatban, azon az esős napon. Egy megfelelő mozdulat és őt magát, de jómagamat is perdítve kötünk ki hirtelen a táncparkett közepén. Mire a perdülést befejezzük gondoskodom róla, hogy a jobbom az derekán, míg balomban pedig az Ő keze pihenjen. A lemoshatatlan megnyerő mosollyal megáldott orcám tekint rá, szemeim az övébe fúrom mintha más nem volna a világon. - ... az alkut bizony mindig be kell tartani. - Emlékeztetem a szigeten megesett alkura. Bizonyosan jó páran felfigyelnek a hirtelen mozdulatra sorra, már ha sikerrel jártam persze. Ha igen, akkor a felcsendülő dalra lassú mozgásra kélünk. Vezetem, hiszen azt mondta nem tud. Kezdjük valami szoliddal. Nincs most sem tegnap, sem holnap. A szoba lassan jár körbe, az acélszín szemek pedig nem engedik a szemben álló íriszeit.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Upper East Side - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
777
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 27, 2019 6:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Abaddon
In every angel, a demon hides and in every demon an angel strides
Amolyan tényleg? Nem mondod? arckifejezéssel tekintek a férfira. Szemöldökeim némileg felvonom, ajkam szegletébe ott bújkál egy mosoly. Végül csak megcsóválom a fejemet. Költői kérdésére nem kap választ, pontosan tudjuk a választ. Nem is hibáztatnám a csecsemőket, de aki felneveli őket? Őket mindenképp. Talán egy gyermek ártatlan, de nem sokáig.
Vajon, ha az emberiségnek lett volna alkalma Hitlert megölni gyermekként nem tették volna meg? Persze nem, hiszen csak gyermek egy gyermeket pedig vajmi kevesen bántanak.
Túlságosan elvittem a gondolataimat, ezek most nem is számítanak.
- Eszem ágába sincs vitatkozni veled, ugyanazt valljuk - emelem fel a kezeimet védekezőleg. Nem gondoltam volna, hogy valaha is elhagyja számat ez az egyszerű mondat egy démon irányába. Még ha épp róla is van szó.
Körbetekintek a termen, végignézek az embereken. Öltönybe bújt férfiak, magassarkú topánokat viselő nők. A hajuk tökéletes, ahogy a sminkjük. Ruhájuk pöpecül áll rajtuk, kifogástalanok. Testalkatuk átlagos. Némelyikük ennél kissé túlsúlyosabb. Mindig is lenyűgözött, hogy az emberek miként képesek mohón enni, miközben társaik éheznek.
- Nem épp úgy néznek ki, mint akik személyesen harcoltak volna azok ellen, kik ellen szervezik a gyűjtést. A megoldást tán nem is tőlük kell várni. A Sejknek nincsenek meg a maga vadászai? - vonom fel kérdőn a szemöldököm, miközben a férfira pillantok. Tekintetem őszinte kíváncsiságról árulkodik. - Persze, semmit nem jelent tudom - hunyom le a szemeimet egy pillanatra, mihelyst belegondoltam kérdésembe. - Valóban, talán egy tapasztaltabb egyed elő tud állni valami újjal. Szó se róla, kíváncsi lennék egy ilyen javaslatra - vonom fel mindkét szemöldököm.
Nem azért, mert meg akarnám állítani, egyszerűen csak kíváncsi lennék, hogy mégis merre felé halad a világ. Tényleg megérdemelnek egy újabb esélyt, vagy ezt is inkább csak tivornyába folytanák. De igaza van. Korai még az este, még bármi kialakulhat.
- Persze, amíg csak démonokkal, esetleg angyalokkal harcolnak. De most istenségről beszélünk… - nem kezdek abba bele újra, hogy ellene még mi sem tudunk igazán harcolni. Tudom jól, hogy mit fog erre felelelni, de tán megelőzhetem. Kezemet emelem fel irányába, megálljt kérve tőle. - Ne is kezdjük el. Soha véget nem érő viták ezek - kérem. Egy napunkat meg elrontotta, az esténkkel nem kellene ezt kezdeni.
Figyelmesen hallgatom a szavait, hogy mi is várható ránk az est hátralévő részébe. Figyelem a kellemes vonású nőt, majd végig a többieket is. Idegenek számomra a hátamon áll fel a szőr. Vannak, kik harcolnak az utcán, az ő épségükért. És igen, próbálnak valamit alkotni, de…
- Mi történt a nevada-i sivatagba? - szakítom félbe, vagy már be is fejezte volna. - Furcsa, hogy annyi mindent láttam és most lényegében semmiről sem tudok - vonom fel egyszerűen a vállam, majd leengedem.
- Oh nem, Don… - tekintek rá hitetlenkedve. Fejemet enyhén megrázom nevetésem közepette. - Nem táncolok. És ennek csak az egyik oka, hogy nem tudok - tekintek rá sokatmondóan. - Nem fogsz tudni rávenni - nevetem halkan, majd ellépve mellette inkább megszemlélek egy görög vázát egy oszlopszerű állványon, miközben karjaimat keresztbe fonom.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Upper East Side - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
339
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 27, 2019 5:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Hide & Seek
Ophilia & Abaddon
──────────── ────────────
« Zene; Who we are »
Tekintetemmel követem a távolodó nőt, pár pillantást vetek az érkezőkre, szeretek tisztába lenni azzal ki - mi vesz körbe. - Nem mindenki érdemel ilyen sorsot, vegyünk egy csecsemőt, Ő még képtelen cselekedni, sem jót sem rosszat, Ő ugyan miért érdemelme hasonló sorsot? - Dobom be a költői kérdést melyre választ nem várok, csupán egy vállmozdítással erősítem meg a "nemde?!" kifejezést mutatva. A nő orra előtti kis eszmecsatánk mellékterméke csak ez is. Nem is folyunk bele jobban, jó esetben. - Az este a gyűjtésről szól, a Sejk kész támogatni olyan ötletet mely valóban hatásos lehet. Légből kapott dolgokkal viszont nem foglalkozik, teljesen jogosan. Így hát az én tisztem meglelni itt azt aki valóban elő tud állni valami megfelelő és használható ötlettel. Amit bevallok eddig nem sikerült elcsípnem. - Vezetem körbe tekintetem a díszes társaságon kezemben italom, szabad kezem pedig lezseren zsebemben. Végül ismét felé fordulva egy biztató mosolyt engedek meg ahogy emelem kissé poharam. - De gyermeteg még az este szokták mondani. - Kortyolok is egyet ha már megemeltem s rövidet kacsintok is felé sokatmondón. Ki tudja mit hallunk, vagy éppen látunk az este folyamán, rejtelem.
- Harcolni bármivel lehet, csupán kreativitás kérdése. A túlélő ösztön pedig igen erős a halandó létben, bármire képes a szív a túlélésért. - Bizonyította már a halandó világ nem egyszer, ha nem is 1 egységként, de egyénenként megannyi történet támasztja ezt alá, van bennük spiritusz, kitartóak a végsőkig, legalább némelyek. Éppen erre van most szükség. Szavaim célt érnek, csupán szemem sarkából látom arcának derülését. A kép előtt megállapodva hallgatom alteregójának rövid történetét. Feltett kérdésére a válaszom pedig kényelmes tempójú fordulatom közben érkezik. - A protokoll nem valami bonyolult, elegáns hacukába bújtatott beszélgetés, ismerkedés, egy vacsorával kísérve. Ő ott, Sindhu Satisha - Mutatok ekkor a fekete hajú, indiai beütésű nőre poharat tartó kezemmel enyhén mozdulva. - Fegyverkereskedő, beszállító. Az üzlethez ért, de a stratégiában nem túl jártas. Néhány hónappal ez előtt volt egy kis incidensem a Neveda-i sivatagban. Ott volt egy ezredes, nos Ő már érdekesebb lehet. Sindhu jó barátja. Vélhetően később érkezik. A többiekről nem sokat tudok, gondolom új vagy épp régi gazdag beruházók akik így próbálják lelküket tisztábban látni. - Vonom meg vállam s kortyolok. - S végül, de nem utolsó sorban, a jó hangulat megpecsételendő, táncra is van lehetőség, sőt szinte már kötelező az este későbbi részében. - Utalok a parkettre majd fordulok felé mikőzben újabbat kortyolok. - Ha jól rémlik úgy is lógsz egy tánccal. - Engedem le a poharat s villantok egészen apró mosoly kezdeményt irányába.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Upper East Side - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
777
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 27, 2019 2:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Abaddon
In every angel, a demon hides and in every demon an angel strides
Kíváncsi lennék, hogy a találkozásunk puszta véletlen, a sors akarta így, vagy Isten játszik velünk valami ismeretlen játékot, melyben folyton egymás útjába kerget minket. Eddig nem álltunk még a másik útjába, de tekintve az ő hozzáállását előbb, vagy utóbb ez is megtörténik. Ezzel mégsem foglalkozom jelenleg.
A jelennek kell élnünk, ahogy ő is vallja.
Szavai nem tévesztenek célt, pontosan tudom, hogy mire is gondol, a kérdés, hogy ő tudja-e, hogy mennyi démon gondolkozik még így. Sejtem, hogy nem is érdekli.
- Ebben látod, teljesen egyet értünk. A tétlenséggel megérdemelnénk, hogy a sötét felleg uralkodjon el rajtunk, de ugye nem a negatív gondolatok végett vagyunk itt. Esetleg van már valami javaslat, hogy az embereken eluralkodó negatív gondolatokon miként lehet felülemelkedni? - kérdezem amolyan költőien.
Mindenkinek feltűnt már, hogy a füst óta a legszelídebb ember is képes őrjöngésbe csapni a semmiből. Kíváncsi lennék, hogy tudják-e, hogy mi okozza és miként tudnak ellene harcolni.
De a válaszra még várnom kell.
- A fekete arany értéktelen, még ha túlságosan is nagy hasznot húztak belőle az emberek. Nem más, mint holt lények maradványai. Azzal nem lehet harcolni - legalább is nem azok ellen, akik ellen mi tesszük. Azonban van ott olyan olaj, mely testvéreimre halálosak lehetnek. Remélem szerez belőlük és felhasználja ellenük.
Klimt egyik festménye mellett állok meg. Lenyűgöző számomra, hogy a férfi miként tudta felhasználni az aranyat, a nemesfémeket. Noha a stílusa hagy kivetni valót maga után. Egy pillanatra sem hasonlít arra a hölgyre, kit valójában megfestett. Egy fikarcnyit sem.
- Oh - fordulok felé, elismerő mosollyal arcomon. Habár a hasonló bókokra való reagálás nem nagyon van benne az eszköztáramba. Alsó ajkamba harapva tekintek a férfira, ki úgy tesz, mintha lenyűgözné a festmény. - Köszönöm - felelem végül. Így illik és nincs is okom vitakozni vele ebben.
- Csak egy lány, ki a vadászok közelébe él és szeretné a munkájukat megkönnyíteni. A Tanács küldött - pillantok rá félmosollyal az arcomon. - Majd utólag tudomást szereznek róla - vonom meg a vállamat könnyedén. - Úgy tűnik, hogy elég jártas vagy eme eseményeken. Mik a szokások? A gyakorlatban - az elméletet jól ismerem, de más valamit átültetni a gyakorlatba. Ha már itt van, talán segítségére lehetünk a másiknak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Upper East Side - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
339
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 27, 2019 2:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Hide & Seek
Ophilia & Abaddon
──────────── ────────────
« Zene; Who we are »
Csupán visszafogott mosolyom reagál felismerésére miszerint látott már a városban. Mondhatnám, hogy elég nagy baj, hogy ily emlékezetes vagyok, jobb a háttérben ugyebár, de jelenleg így a legegyszerűbb. Tekintetem az angyalra emelem mikor szóra nyalnak ajkai. Egyetértő bólintás előzi meg szavaim. - Vannak akik úgy vélik, amiről nem veszek tudomást az nem árthat. De a jelenlegi helyzet alól nincs kivétel, kőfalak nem óvnak a közelgő vésztől, jól mutatta ezt a városra ereszkedő felleg s a támadás San Franciscoban. Én úgy vélem, ha nem teszünk semmit akkor megérdemeljük a sorsunk. - Fejtem ki a magam véleményét, hol Leenara hol pedig az angyalra nézve, tekintetemmel kissé tovább időzöm az angyalon, tán utalásnak is vehetné szavaim, de végül szemeim visszakanyarodnak házigazdánk felé ki elnézést kérve el is vonul.
- Arábia, a végtelen homok hazája, s a fekete aranyé. Igen. - Erősítem meg felvetését a sejkek származását illetően. Követem tekintetemmel amint elindul felfedezőútjára s mustrálni kezdi a tárgyakat. Műkedvelő, húzódik mosoly orcámra. Poharammal kezemben szólalok meg mielőtt útra kelnék én is. - Való igaz. Ámbár... - Lépek mellé s rá sem tekintve, orcám szegletében egészen parányi mosollyal folytatom. - Amennyiben a csendes szemlélődés volt a célod úgy bölcsebb lett volna kevésbé szemrevaló külsőt kölcsönöznöd magadnak. - Vigyorodom a burkolt bókot megtoldva egészen aprót. Én nem tekintek rá, csupán profilomból láthatja azt az egészen apró kis mosoly kezdeményt ajkam szegletében, de ha körülnéz biztos vagyok benne, hogy nem egy szempár szegeződik reá, kibontott aranyszíj haja s öltözete, egész valója. A földre hullt angyal, s jelen esetben ironikusan fedi is a valóságot. Hirtelen jött zavarán gyorsan segítek is (már ha jött neki). - S téged, miként ismernek pontosan. miféle segítségre szoruló leány vagy? - Érdeklődöm szerepéről ha már Ő is az enyémről, melyről pár szó már kiderült, de bizonyosan akad több is mögötte, vagy nem.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Upper East Side - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
777
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 11:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Abaddon
In every angel, a demon hides and in every demon an angel strides
Vagy távolodtunk innen. De részleteken nem akadunk fenn, még akkor is ha a hazugság eme formáját továbbra is nehezen gyűri le a gyomrom. Ajkamra ott tolonganak a szavak, melyek kijavítanák. Hiszen nem helyes, amit mondd. Meglehet, ezért is lelem kedvem abban, hogy emberek emlékét írjam át. Ez egyfajta igazságérzet számomra. Igazat mondok, hiszen így emékeznek.
Kezdek rájönni, hogy miért is annyira jó móka ez Istennek.
- Tényleg, Don! Elnézést, rettenetes a névmemóriám, már láttam többször is a városba - csap a homlokára a kedves hölgy. A kézcsók mégis hirtelen éri. Torkát köszörülve pirul. Tőlem mégsem telik többre, mint mosolygós szemforgatásra. Halk fújtató mosollyal karöltve. Fejemet enyhén rázom csak meg.
Mi tagadás, Don pontosan tudja, hogy miként kell az emberek közelébe férkőzni. Ezért is lehet, hogy nem vettem soha észre, mikor közöttük járt. Biztosra veszem hogy nem eme testben volt. Arra emlékeznék. Vajon ez lenne az eredeti, amit Lucifer teremtett neki, avagy ezt is csak kölcsönvette?
- Elég sok embert láttam, kik teljesen kimaradnak mindenből. Emelik kezüket, hogy ha nem foglalkoznak vele, akkor nem is lesz rájuk hatással az események - mosolygok rá, kedvesen. - De ugye, mi nem ezért jöttünk ide. Mi szeretnénk, ha kicsit biztonságosabb lenne a város, melyre rengeteg lehetőség van - fejtem ki egy pillanatra csak a véleményem az egészről. Noha, amíg nem foglalkoznak a biztonsággal, addig van számomra szabad bejárás a városba. Vélhetőleg neki is. Nincs teljesen érdeke megvédeni őket, csak éppenhogy.
- Hátha… - kezdek bele, de kedves vendéglátónk már tovább is áll, így nem maradt más, mint hogy elfogadjam újonnan szerzett kellemetlen meglepetésem társasáságát. Kit is akarok áltatni? Fele annyira sincs ellenemre, mint amennyire kellene. Valahogy szórakoztat a játék, mit azóta játszunk, hogy felfedtem magam számára.
Veszélyes játék, de ha végezni akart volna velem, már megtette volna. Ha elárult volna, már tudnék róla. Valamit tervez, ahogy én is. A kérdés csak az, hogy melyikünk fog hamarabb megtörni.
- Sivatagi ország? Ha tudnák, hogy minden tdásuk nyitja ott pihen a homokuk alatt - sóhajtom el magamat. Sejkek ugyanis ha jól tudom, ott élnek. Az ital nincs ínyemre. Kezemmel takarom el számat, takarva a fintort, a poharat pedig egy közelgő pincér tálcája teszem. Ellépek a helyemről, hogy a helység ékességeit vegyem szemügyre.
- Valami olyasmi. A felső tízezer egyik áldása és egyben átka, hogy a legtöbb ritkaságot felvásároltak, vagy épp elloptak egy adott országból. Ismersz, lenyűgöznek a ritkaságok és ez a ház csak teng ezekben - s ezzel még csak nem is hazudtam. Tényleg lenyűgöz mennyi mindent harácsoltak össze az évszázadok folyamán. És még csak nem is tudják, hogy milyen kincsen ülnek.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Upper East Side - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
339
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 11:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Hide & Seek
Ophilia & Abaddon
──────────── ────────────
« Zene; Who we are »
A tágas lakásban már lézengenek páran, beszélgetések, tárgyalások, világot megváltani kívánó ötletelések zajlanak. S van hol csupán semmit mondó csevejjel múlatják az időt. Szocializálódás, ez is része ugyebár... Közeledtem s szavaimra rögvest felel is egy leány. - Ahogy magam is, egy hajóval érkeztünk. - Válaszolom zsigerből, kapcsolva gyorsan. - Elnézést ha megzavartam valamit! A nevem Don, Don Smith. - Lehelek csókot a lány kezére s toldom meg a szolid mosollyal a megnyerő fajtából. Acélszín szemeim fordulnak is a szőkeség felé mikor bemutatásra kerülök általa. - Mi tagadás, a mai világban nehéz nem a sűrűjében lenni a dolgoknak, nemde?. - Vetem fel elhumorizálva a dolgot. Mosolyom mit sem lankad s tekintetem sem veszem le a szőkeségről, így folytatom- A hajón volt szerencsém a hölgyhöz. S merült fel a közös vacsora ötlete, de végül útjaink más irányba vittek. Hátha most lesz rá lehetőségem. - Egészítem ki magam, hogy magyarázatot nyerjen Leena számára is a hirtelen érkező belépőm s ez által választ kapva az ismeritek egymást kérdésre s fordulok végezetül az idegen nő felé. Ki úgy tűnik távozóra is fogja. - Természetes. - Jegyzem meg protokollárian. Szavait hallgatom míg atávolód lány után nézek. Bizonyára, nem ismerem nincs mit hozzá fűzzek. - Befektető a tengeren túlról. Egy sejket képviseltem akkor s most sincs ez másként. - Fogom rövidre s utána iszok is poharamból mielőtt meg felé fordulok ismételten.
- S Te? Nem tudsz betelni a megmaradt felső tízezer pazar világával? - Érdeklődöm tőle s a ránk tekintők két csevegő embert láthatnak se többet, se kevesebbet. Őszinte kíváncsiság játszik orcámon ahogy lélektükreit kémlelem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Upper East Side - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
777
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 10:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Abaddon
In every angel, a demon hides and in every demon an angel strides
Szelíd beszélgetés, halk nevetés. Ezzel lehet a legjobban az emberek bizalmába férkőzni, vagyis a mondás így tartja. S ha nem lenne az apró kis trükköm, még azt is be tudnám vetni. Persze sokkal nehezebb úgy a bizalmukba kerülni, hogy nem ismernek téged, mint ha igen. Ha azt hiszik, együtt nőttél fel velük, egy az érdeklődési köröd. Sőt mi több, egy közös célotok van.
Ami azt illeti, ebben még lehet valami. A vadászokat segítve gyengülhet mind az angyalok, mind a démonok oldala is. Az pedig csak kapóra jön, ha a Sötétségről beszélünk. A kérdés az, hogy ha Ramiél ellopná a lelküket, akkor vajon mennyire számítanának? Nem, egyelőre ezt nem engedhetjük meg.
Frakkba öltözött férfi sétál mellénk. Kabátomat kéri el, én pedig szívélyesen adom át számára. Fehér kesztyűbe bújtatott kezével veszi át és tűnik el szoba irányába. Nem követem pillantásommal elvileg ismernem kell a járást. Nem fogom magam idejekorán lebuktatni.
Ma úgy vagyok itt, mint egy lány, ki jobbá akarja tenni a várost.
Egy pincér érkezik ezúttal mellénk, ezüst tálcán talpas pohárba kínálja az italt. Mosolyogva veszem el s már emelném is az ajkamhoz, ha nem hallanék meg egy ismerős hangot.
Zöldesbarna tekintetem az ismerős idegenre emelem. Egy pillanatra megvillannak lélektükreim.
- Vacsora? Bocsánat, hadd mutassam be, Mr. Florew lányát, ki nemrég érkezett vissza a városunkba. Miután szövetséget kötöttünk San Franciscoba ellátogatott a városba, hogy segítséget kérjen számomra - magyarázza mellettem a kellemes vonású, barna hajú hölgy, Abaddonnak, kit úgy tűnik, hogy ismer. - Leena. És Ön…?
Teszi fel a kérdést egyenesen a férfira pillantva. Tévedtem, mégsem ismeri, vagy ha igen, hirtelen nem tudja hova tenni. Nem csodálkozom rajta, túl sok nevet kell egyszerre megjegyeznie. Fejemben élő emlékeim szerint nem nagyon jó a névmemóriája. Az a csoda, ha a sajátjára emlékszik.
Ha be is mutatkozik - vélhetőleg ő is egy álnéven, szelíd, hazug mosollyal fordulok felé.
- Úgy tűnik, hogy olyan vagy mint egy bolha. Pattogsz mindenfelé, de mindig ott vagy a dolgok sűrűjében - még akkor is ha senki sem kíváncsi rád. Főleg, amikor úgy kerülek téged, mint gyermek a forró tüzet. Mosolyom varázsából mit sem veszít ennek ellenére.
- Ismeritek egymást? - jön a kérdés, hol rám, hol pedig a démonra pillantva. Majd a lift újra csengettyűjét hallatva nyílik ki. - Oh, egy pillanatra bocsássatok meg - fogja meg karomat, majd elfordulva tőlünk lép is az újonnan érkezők irányába.
Csak egy darabig fordítom utána a fejemet, szemem sarkából tekintek rá.
- Kedves lány. Ritkák ebben a korban a hozzá hasonlóak - kezdek bele értelmetlen csevegésbe, majd belekóstolok az italba, mit kaptam. Egyszerre édes, mégis ajkakat összehúzó. Apró ráncok jelennek meg orrom mellett. Igen. Az alkohol melyet nem tudok teljesen megszokni. - Miként ismernek itt téged? - ugyanis eszem ágába sincs lebuktatni őt. Mert ha én megteszem, ő is megteszi velem.
Keserű gondolat, hogy tartanom kell a hátam miatta. De vajon ez tényleg így van? Kellemetlen a meglepetés, amit jelenlétével okoz számomra.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Upper East Side - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
339
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 9:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Hide & Seek
Ophilia & Abaddon
──────────── ────────────
« Zene; Who we are »
A nagy alma, megannyi az új világban sok mindennek vált központjává. Többek közt a halandók közt megmaradt elitnek is. A Tribeca Green s a hajóút ennek tökéletes példázata volt... De most koncentráljunk a jelenre. Hiszen összejövetelt szerveztek, gyűjtést a vadászok támogatására. Úgy gondolják ha adakozást színlelnek, adnak némi alamizsnát azzal álmaik nyugodtabbak lesznek, hiszen ők megtették amit lehetett nemde? Nem, egyáltalán nem. De ki vagyok én, hogy ítélkezzem felettük? Nem ezért jöttem. Beton falaik úgy hiszik távol tartják a sötétséget, védelmük áttörhetetlen. De mint a hajdani Pusztító nagyon jól tudom, nincs áttörhetetlen fal, nincs lerombolhatatlan védelem. S mint a jelenlegi Háború nem árt ha tudom mire készülnek, mi az amivel rendelkeznek. Információ. Ahhoz, hogy stratégiát alkothass szükséged van rá. A háború művészete, ismerd meg ellenfeleid. Ellenfél, nos, jelenleg nem ők az ellenfél. Jelenleg a maroknyi népség mely e falak közt húzza meg magát a védelem célpontja. Az okokat pedig megtartom magamnak, taktika, stratégia, logika. Mondjuk sok ész nem kell kitalálni, persze bizonyosan van akinek meghaladná képességeit... Az ember, lélek, a lélek nélkül odaveszünk. Aki közülünk való s nem fogja fel ezt, nos az magára vessen. Dióhéjban legyen elég ennyi. De lépjünk a tettek mezejére. Elegáns kinézet szükséges, meg kell adni a módját, ehhez megfelelően fekete inget, nadrágot s bőrcipőt öltöttem. Zakóm mellettem pihen hiszen épp egy hasonlóan sötét ruhás nővel beszélek. 30 körüli lehet, keleties, netán indiai származású. - Szervezzenek elfogó vadászatot, az elkapott angyalok pengéivel pedig magukat erősíthetik. - Magyarázza a nő a pofon egyszerűnek tűnő ötletet. Italomba kortyolok kimérten, majd végül szóra nyalnak ajkaim. - Kockázatos, és csak rövid ideig működő megoldás. Az angyalok hamar megneszelik majd és vadászni fognak a Pengék hordozóira. - Fejtem ki véleményem mi látszólag nem tetsző a hölgynek. Tekintetét a padlón futtatva emeli végül ajkához italát. Be kell lássa igazam van, melyet végül egy beletörőd bólintással ad tudtomra. A csevej folytatódik s érkeznek az ötletek, tervek, hogy miként is kellene. Magam is adok párat, jól jöhet. Az érkezőt igen nehéz nem kiszúrni. Italomból kortyolva, poharam mögött mosolyodom el amint megpillantom a szőkeséget. Elnézést kérve a nőtől el is indulok hát felé. Látszólag jóban van a háziakkal. Magabiztos léptekkel haladok irányába arcomon parányi kis mosolyom. - Úgy tűnik a közös vacsora még sem marad el. - Szólalok meg mikor kellő közelségbe érek.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Upper East Side - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
777
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 8:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


To Abaddon
In every angel, a demon hides and in every demon an angel strides
A lift halkan záródik be előttem. Türelmesen várom, amíg felvisz New York egyik előkelő épületének tetejére. Hónapokat vártam erre az alkalomra, mely most adatott meg nekem. Véletlennek is lehetne hívni? Megszállottan kerestem valamit, ami megtörhet egy megtörhetetlennek hitt pecsétet. Megszivattam magamat, az az igazság. Az ostoba énem túljárt az eszemen, hogyan is gondolhattam volna, hogy egyszer magam akarom azt megtörni?
De tudtam, hogy van rá megoldás. Oly egyszerű lenne megszerezni. Mégsem akarom. Nem vagyok benne biztos, hogy nem készült fel az épület egy angyal ellen. Mégis csak a vadászok városáról van szó, ha nem is egy vadász családhoz repít fel az elegáns doboz.
Végignézek magamon a tükörbe. Hajam kibontva, természtes hullámainak engedve omlik vállamra és hátamra. Ruhám pont passzol rám. Eltakar, mégis kiemel. Bőrömhöz simul, mintha eggyé akarna vele vállni. Magassarkú hagyott kivetni valót maga után. Első lépéseimet botladozva tettem meg benne, de minél többet gyakoroltam, annál magabiztosabb lettem benne.
Embernek kell tűnnöm. Csak is így szerezhetem meg. Az emlékeiket nem volt nehéz átírni. Nem is igazán írtam át, csak emlékeztettem őket arra, hogy engem valójában már régóta ismernek. Apám megbecsült tagja volt társaságuknak.
Lágyan döccenve áll meg a lift. Akaratlanul kapok a falhoz, majd mély levegőt veszek. Az ajtóhoz fordulok és lassan fújom ki a tüdőmbe rekedt oxigént.
Arcomra angyali mosolyt varázsolok, így lépek ki. Az első szembejövő barátain ölel át, én pedig őt. Mintha mindig is ismertük volna egymást. Ajándéktáskát nyújtok át nekik, hiszen így illendő nem igaz?
Adományozós gálaest a vadászok részére. Fegyvereiket fejleszteni kell és az ittenieknek érdeke. S amúgy is, egy ilyen esemény tökéletes arra, hogy kirúgjanak a hámból. Én pedig sunyiba elemeljek egy apró tárgyat. Ugyan mégis kinek tűnne fel?
Egy kedves, barna hajú hölgy kísér a lakás belsejébe, ahol már többen is kellemesen beszélgetnek. Egy apró táncparkett várja, hogy az este folyamán valaki felavassa.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Upper East Side - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
777
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 8:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pic':
 
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7