Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• prologue - Jaesa & Rassilon •
reveal your secrets

Hell or Heaven


prologue - Jaesa & Rassilon VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 8:27 pm
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 7:36 pm
Következő oldal


Jaesa & Rassilon


 


Észrevettem, hogy most nem fűlik foga közeledésemhez. Ezzel nincs mit tenni. Túlontúl ideges bármihez is, ennek ellenére nem áll szándékomban meghátrálni. Megmutatom neki az utat a helyhez, amiről még ő maga sem tudott. Lehet, hogy később emiatt is dühös lesz. Hogy titkaim vannak előtte, de kinek ne lennének? Még nekem is szükségem lehet valamire, amiről csak én tudok.
- Jól van. Egy hétig várok – egyezem bele – Utána én kereslek meg téged – egészítem ki mondandóm, egy pimasz mosoly kíséretében.
Légzésem elmélyül ahogy megemeli állam. Tekintetem övére emelem és le se veszem onnan. Tudom, hogy mit néz. Ajkaim résnyire nyílnak, majd összezáródnak. Felvetődik bennem a gondolat, hogy lépjek. Hogy annak ellenére, milyen gyorsan elhúzódott, valahányszor megérintettem ma, közelebb menjek és megcsókoljam. Szüksége lehet rá a sötétséggel szemben. Az elterelésre. Meg akarom tenni, mégis várok. Rá bízom a döntést, elengedve a csók gondolatát abban a pillanatban, hogy elereszt.
Nem akarok foglalkozni az egy héttel. Nem akarok belegondolni abba, mi minden fér bele annyi időbe. Hogy milyen messzire lehet eljutni az alatt, hogy hány angyallal találkozhat… Megyek. Szemeim lehunyom alig egy másodpercre, majd sarkon fordulok és elhagyom a szobát.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 7:17 pm
Következő oldal


Szemeim forgatom, ahogy lágy szavai átszővik a gondolataimat. Rávághatnám, hogy nem fog bajom esni. De ugyan, kit akarok áltatni. Nagyon, nagyon hosszú ideje most először nem tudom, hogy mi fog történni. Hogy hova tartozom. Ki oldalán állok. Tényleg. Ki oldalán állok most? Szolgáljam Amarát? Keressem fel Phanuelt? Épüljek be Michael oldalán? Más a bőség zavarának nevezhetné, én annyit mondok erre, hogy csöbörből vödörbe.
Hagyom, hogy Jaesa ismét megérintsen. Bár azt ő is érezheti, hogy most nem igazán fűlik a fogam az érintéseihez. Mégis hagyom. Higgadtan, figyelemmel követem végig a képeket, nyomokat, melyeket mutat. Én nem ezt a helyet javasoltam volna neki. Úgy tűnik neki is megvannak a kis titkai, amiket még előttem is rejtve tart. Nem mintha meglepődnék.
- Jól van. - Ott leszek. Azonban… - Egy hétig várj. Annál tovább ne. - Ami azt illeti már eleve aggodalomra adhat okot, hogy ilyen tág időablakot adok meg. Egy hét alatt rengeteg dolgot el lehet intézni és rengeteg alkalommal meg lehet halni. Én azonban egyelőre láthatóan nem szándékozom az orrára kötni, hogy mi minden elintézni valóm van. Ezzel pedig a harcosom álla alá nyúlok és finoman megemelem. Hol szemeit, hol ajkait figyelem. Szeretném megcsókolni. Újra. De nem teszem. Elengedem mintha mi sem történt volna és kiadom a parancsot, mely talán az utolsó. - Menj.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 6:58 pm
Következő oldal


Jaesa & Rassilon


 


Azt hiszem, ez nem az a helyzet, amikor sokat fogunk beszélgetni. Nem mintha általában fennállna ennek veszélye. Az a szokatlan, ha beszél. Mármint ha hosszabban, ahelyett, hogy csak parancsolgatna. Ezért volt szokatlan a múltkori is, mégis, jól esett, hogy beavatott. Tényleg úgy éreztem, hogy a bizalmasa vagyok. Akkor, és beismerem, azóta is bennem van ez az érzés. Talán mindez a Sötétségnek köszönhető, nem tudom. Ennek ellenére még nem fogom kedvelni azt a nőt, vagy bárminek nevezze magát.
Horkantására csak megkomolyodva nézek rá. Tudja jól, hogy miért vetődött fel bennem ez a kérdés. Felesleges lenne taglalnunk. Amit viszont ezek után mond, egy kicsit meglep. Ezt még egyszer sem mondta nekem. Furcsa, már-már zavaró.
- Én sem akarom, hogy neked bajod essen – csendül fel hangom elméjében.
Nem, ezt nem fogom kimondani hangosan. Erre még ő sem tudna rávenni. Kezemmel ismét felé nyúlok. Remélem hagyja, hogy megtegyem és ha így van, arcát érintve homloka két oldalán kötnek ki ujjbegyeim. Néhány nyomot mutatok neki azzal kapcsolatban, merre talál majd. Ezek nélkül nehezebb lenne megtalálnia, tekintve, hogy az a hely, ami eszembe ötlött, varázslatokkal van levédve. Amolyan rejtekhely féle a számomra. Oda vonulok, ha ki akarok szabadulni, vagy ha értékes holmit akarok elrejteni. Persze a pontos helyét nem mutatom meg, de ismer annyira, hogy rájöjjön ezekből, merre leszek. Ennyi elég.
- Várni fogok rád, Angyalom! – engedek meg egy mosolyt, leeresztve karjaim.
Most pedig, ha nincs más… Azt hiszem, ideje mennem.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 6:23 pm
Következő oldal


- Hagyd most a bölcseleteid. - Sóhajtom le a szavait. Természetesen, amikor kiadom a parancsot, hogy hozza ami mozdítható és hasznos, nem a saját holmijaira gondolok. Persze, hozza azokat is, az ő dolga mit hoz pluszba. Nekem arra van szükségem, amiért nem fogunk tudni visszajönni, amit eddig eszközként használhattunk. Értékes tekercsek, tárgyak, ami többek közt fizetőeszköz vagy információ forrás lehet függetlenként.
- Miért ne avatnálak be?! - Horkanok fel egészen indulatosan. Mintha csak arra készülnék, hogy a fölbe döngöljem, hogy mit képzel ő magáról. Erről szó sincs persze. Egyszerűen feszült vagyok. Darabokra hullik körülöttem minden. Körülöttünk. Mindezt egy lélegzetvétellel elengedem és már higgadtabban felelek. - Csak tűnj el. Nem akarom, hogy bajod essen. - Van egy olyan sejtésem, hogy Nasmiel már falánkul lesben áll. Már ha tud egyáltalán a lefokozásomról. Kétlem, hogy az arkangyal ilyesmibe beavatná. Nem elég nagy hal ő ehhez, csak szereti annak gondolni magát. Mindig is a helyemre fájt a foga.
- Meg foglak találni. Nekem még van néhány elintézni valóm.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 3:16 pm
Következő oldal


Jaesa & Rassilon


 


Azt hiszem, nem akarja. Nem akar dezertálni, valami mégis arra készteti, hogy megtegye. Fogalmam sincs, mi lehet az, ez a tény pedig eléggé idegesít. Szemeim lehunyom néhány pillanatra. Azt hiszem, nem most kellene komoly faggatózásba kezdenem. Bíznom kell benne és az ítélőképességében. Igaz, régen ezzel ráfaragtam. A feltétlen bizalommal… Nincs mit tenni. Inkább bánom meg azt, hogy megbíztam benne, mint azt, hogy nem.
Szemeim akkor nyitom ki, amikor meghallom szavait elmémben. Tisztán csengenek, s visszhangot vernek tudatomban. Meghalunk… Ezt az egy dolgot nem hiszem, hogy szeretném. Egyszer elég volt végignézni Rassilon halálát, vagy majdnem halálát, hogy pontosabban fogalmazzak.
- Akár megyünk, akár maradunk, ugyanaz fog történni. Élünk, amíg meg nem halunk. A különbség az, hogy hogyan… - engedek meg egy kisebb sóhajt.
Néhány pillanatra elhallgatok. Szeretnék többet tudni a részletekről. Egyáltalán nincs ínyemre ez a tudatlanság, a tény, hogy homályban tart. Hogy szándékosan, vagy azért, mert még ő maga sem érti, mi történik, annyira váratlan dolog történt, fogalmam sincs.
- Később beavatsz a részletekbe, igaz? – kérdem, ajkaimon enyhe mosollyal.
Közben azon agyalok, merre is mehetnénk. A holmik és információk összeszedésével nem lenne gond. A városban nem tartok túl sok dolgot. Nem bízok annyira az itteni angyalokban, hogy egy egyszerű épületben hagyjam a cuccaimat, sokszor őrizetlenül, elvégre gyakran vagyok távol. Most pedig úgy tűnik, teljes mértékben szabadulhatok ebből a nyomorult városból.
- Azt hiszem, van egy ötletem, hova mehetnénk.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 26, 2019 11:02 am
Következő oldal


Hogy? Hogy nem láttam, hogy mi közeleg? Épp én, a balkéz, a hírszerzés atyja. Én nem láttam. Nem mondom, hogy ostorozom magam. Hisz, ha az eszközeim nem is válogattam, ha nem a finomra hangolt eszköz voltam, hanem a kalapács, akkor is mindent Gabriel parancsaiért tettem. De mégis, látnom kellett volna mi közeleg. Mégsem ostorozom magam. Talán azért nem, mert nem rég sétáltam ki az irodájából és még nem eszméltem fel a rejteni próbált sokkhatás alól. Mély eszmefuttatásokba azonban nem temetkezhetem. Ha valamikor, hát most gyorsan kell cselekednem és gyorsan kell döntenem. Nem csak a saját magam, de az osztagom sorsáról is. Jaesa jön velem. Ez egyértelmű. Hagyom, hogy elhátrálva rám nézzen, még azt is, hogy tenyereivel megérintsen. Tekintetem és bőröm felülete mégis olyan hűvös, mintha a déli sarkon álldogálnánk.
- Akarom? - Horkanok fel. Érdekes szóhasználat. Hogy akarom-e? Úgy érzem, erre most nem tudnék valós választ adni, még saját magam számára sem. Egyik karom emelem, a bizalmasom kezéért nyúlok. Ez az a mozdulat, amikor akár a csuklóját is törhetném, amiért hozzám ér. Ez persze nem történik meg. Csak finoman megfogom és eltávolítom a kezét az arcomtól, majd arrébb húzódok, hogy a másik keze is elváljon tőlem. A sajnálkozása ráér.
- Ha most elmegyünk, nem tudom, mi fog történni. - Én, aki minden lépését kiszámolja, nem tudok valamit kiszámolni. Talán csak időre van szükségem hozzá. - De ha maradunk. Meghalunk. - Ezek a szavak már csak a gondolatai közt hangzanak el. Az utolsó szóban viszont biztos vagyok. Lehet ez lassú, elfojtott halál a hierarchiában egyre lentebb taszítva. Vagy lehet rajtaütés is az arkangyal parancsára. De kétlem, hogy hagyna szabadon járni kelni. Én sem hagynám a helyében.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 25, 2019 4:59 pm
Következő oldal


Jaesa & Rassilon


 


Rassilon lakrészén várom, hogy megérkezzen. Parancsa határozott volt és vészjósló. Nincs jó kedve, ebben biztos vagyok. Valami történt az arkangyallal, és úgy érzem, én vagyok a villámhárító, amibe végül dühe csap. Általában ez így működik, én pedig tudom, hogy semmi értelme magamra vennem. Ilyenkor sokszor jobb, ha csendben bólogatok és teszem, amit az angyalkám kér. Persze, ha képes lennék szó nélkül tűrni. Mindketten tudjuk, hogy nem így van.
Karjaim keresztbe fonva várok a falnak támaszkodva. Szemeim lecsukva csupán hallgatom, miként közelednek nehézzé vált léptei. Mintha dobot ütnének fülem mellett, oly hangosak az általa keltett dübörgések. Mikor úgy sejtem, az ajtónál lehet, ellököm magam. Egy lépést teszek a szoba közepe felé, majd egyenesen rá emelem kék pillantásom, amikor belép.
Nem hátrálok el előle, tartva az egyébként kellemesebbnek tűnő távolságot. Várom, hogy elém érjen és jöhessen az az említett villámcsapás, ami… Nos… Nem éppen az, amire számítottam. Abból, amit mond, egy újabb küldetésre tudok következtetni, csakhogy a szedjek össze mindent, elég sok lenne. Jobb lenne leszűkíteni a kört, hogy mire vonatkozzanak az információk.
Néma csend. Még az agyam is leáll egy pillanatra, mint amikor az áramszünettől megbénult régen a világ. Valami ilyesmi tör rám akkor, amikor kiböki, hogy mit akar. A levegőt lassan fújom ki, miközben annyit hátrálok, hogy előttem legyen egész alakja. Karjaim felemelem. hogy arcát két kezem közé foghassam.
- Ide figyelj, Angyalom! Nekem nincs ezzel semmi bajom, de biztos vagy benne, hogy ezt akarod?
Számomra meglehetősen hirtelen felindulás szaga van a dolognak. Én örülnék neki, ha mennénk. Ó, de még mennyire. Az évek során, amit Gabriel irányítása alatt töltöttem, számtalanszor eljátszottam a gondolattal. Egyetlen dolog tartott vissza, mégpedig az előttem lévő szeráf. Na meg az ő hűsége az arkangyalhoz. Amíg az kötötte hozzá, nem volt mit tenni.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 23, 2019 9:01 pm
Következő oldal


Súlyos léptekkel haladok a széles folyosón Gabriel birodalmában. A páncélzott lépteimnél pedig csak a tekintetem súlyosabb. A levegőt nem fújom, sokkal inkább fújtatom egy-egy lépés között. Miután kiléptem az arkangyalunk irodájából azonnal a saját lakrészemre parancsoltam a közelben tartózkodó jobb kezemet. A volt lakrészemre. Nincs vesztegetni való időnk. Bár a mély kiábrándulás alatt van egy olyan érzésem, hogy Jaesa még talán meg is könnyebbül. Saját magáért talán megkönnyebbül, hogy megszabadul Gabriel béklyóitól, Nasmiel fenyegető árnyékától. Nem mintha így nem válna még veszélyesebbé az így is komplikált életünk. Ebben az arcul csapásként ért, viharverte helyzetben egy valamiben vagyok biztos. Egy világítótorony van, ami felé evezhetek. Ő. Biztos vagyok benne, hogy hűebben velem tart, mint a saját árnyékom, bármi legyen is. Vagy nem kellene ennyire óvatlannak lennem és ennyire bízni valakiben, aki nem én magam vagyok? Talán. Belépek a pecsétekkel védett szobába, csukom magam mögött az ajtót és meg sem állok a harcos angyalig.
- Szedj össze minden használható tárgyat és információt, de ne légy túl mohó. Legyél gyors és láthatatlan. - Képzelem, mennyire sokkolom most a semmiből. Főleg, hogy azt sem tudja miről van szó. De nincs vesztegetni való időnk és vinnünk kell, amit tudunk és értékes fizetőeszköz vagy fegyver lehet. Nem nézek le Jaesara, egészen a fülébe beszélek, de saját szemmagasságban magam elé tekintek, mintha már a következő, a következő és a következő lépésem kalkulálnám. Majd kimondom, egészen halkan, mégis olyan határozottsággal, mintha üvölteném. - Dezertálunk.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 23, 2019 9:00 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2