Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Lake County, Colorado •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Lake County, Colorado VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 06, 2019 5:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Inferno


Lake County, Colorado Tumblr_pib7wuJOgS1wcpipoo2_250
☩ Reagok :
19
☩ Play by :
arctalan
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 06, 2019 3:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tell me a story
név&&név zene  • Credit:
A két szökéség vitája, már nem vicc. Jaesa elkapta egy pillanatok alatt a nőt, s Amaráról kezd neki beszélni. S majd azt mondja isten arra teremtette, hogy gyilkoljon. Sajnálatos, hogy a nő ezt hiszi, hiszen valójában nem gyilkolásra, hanem inkább védelemre, s elővigyázatosságra lettek a harcosok teremtve. Miért van e féle gyűlölet Jaesa szívében, hogy így gondolja. Talán Rassilon tette ilyenné?
Azura nem hagyja magát, s visszaszólalkozik. S megvillan igazi énje, a démon. Hiába minden, hiába a vágy a gyilkolásra Azura tekintetében, éppen az okozza vesztét. A gyűlölet elhomályosítja a nő gondolkodását, s a figyelmét is eltereli Jaesa kezében lévő lándzsáról. Azura támadna, de a nő tapasztaltabb, hiszen ahogyan az ő is mondta erre lett teremtve, még ha nem is igaz, de valóban egy nagy harcos.
Vége...
A lándzsa átfúródik Azura setén, s a nő kezében lévő tör lassan hull alá. Jaesa még hallja, ahogyan Azura utolsó leheletet vesz, s a töre is földet ér. A világ megszűnik. Azura élete lejátszódik előtte. Vissza gondol mindenre, jóra, s rosszra is egyaránt.
Milyen rövid idő ez, s még is milyen hosszúnak tűnik. Egy élet volt, egy hosszú elegáns élet. Hiszen elért sok mindent, s remek mágia tudó volt.
Minden mágiája elillan. De egy mégse, csak jobban meginog. Raidenen végzett mágiáját bebiztosította, még egy ideig. De pereg az óra, hogy a férfi vissza nyerje régi énjét Michael mellett.
Azura belenéz Jaesa tekintetébe. Lassan huny ki a fény a szőkeség szemében, de már nem érez fájdalmat. Megszűnik létezni.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 19, 2019 11:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tell me a story
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; köszönöm  s4h4h  •  Zene; Crazy »
« Barát, ellenség - ezek a fogalmak mostanság összemosódnak. »
A düh elhatalmasodik rajtam, képtelen vagyok kontrollálni a haragomat, így egyenesen rá zúdítom. Hogyan volt képe ilyet tenni? A felettese volt, aki iránt érzései voltak vagy mik. Forr bennem a tenni akarás, ezt a tettét meg kell torolnom, bármi áron. Nem azért, mert kedveltem volna a tollast vagy bármi hasonló, hanem mert bele köpött a levesembe és megrongálta a terveimet. Szükségem volt Rassilonra, ha a pokol ura ellen akarok menni. Ebben gátolt meg Jaesa, akinek kezei vértől piszkosak, akár egy démonnak. Ahogy eldobom a tűzlabdát hátra pillant. Legalább a reflexie még jók, ha az agyát el is dobta. Miután kivédte az első támadásom el is tünteti a szárnyait, amit egyszer óvatlanul nekem ígért, halála esetén. Ez lehet, hogy hamarabb fog eljönni, mint azt gondolta volna. Végzek vele itt helyben, bármi történjék! Ahogy eltaszítom egyből támadnék tovább, de a tollas eltűnt egyik pillanatról a másikra. Mire feleszmélek a hátam mögött van, elkapja a tarkómat.  Közömbös hangon beszél, mintha tényeket sorolna. Nem hiszem el, hogy Amara miatt vette Rass életét. Más oka volt rá, ebben biztos vagyok. Nem, most ebben a helyzetben nem gondolkodhatok. Cselekednem kell! Kiengedem démoni mivoltomat, hogy a pokoli aurától megrészegüljön. Ha sikerült megzavarnom egyből ellépek előle, hogy fordítva az álláson most én ragadjam meg a nyakánál fogva kipréselve belőle a lehető legtöbb levegőt.
- Ha érdekelne megkérdezném milyen érzés testvérgyilkossá válni - kezdek bele, miközben szemeim feketévé válnak - De jobban érdekel a bosszú - rántom meg a vállam, hogy a ruhám alól elővéve a tőrömet a szíve helyére döfjem. Sosem voltam jó harcos, amit a mágiámmal palástoltam, tökéletesre fejlesztettem azt, hogy ne kelljen puszta kézzel küzdenem. Most mégis azt teszem, képtelen vagyok logikusan gondolkodni. Nem mérlegelem az esélyeimet, figyelmetlenné válok, így azt sem veszem észre, hogy a tollas kezében ott van a lándzsa. Már semmi sem érdekel azon kívül, hogy cafatokra tépjem Jaesat. 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 10, 2019 12:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Azura & Jaesa


 


Naiv. Ez az első szó, ami eszembe jut értetlenkedő megjegyzésétől. A világon bárkit meglehet ölni, ez alól Rassilon sem volt kivétel. Ő is csak egy angyal volt. Ennek ellenére nem tudom hibáztatni a démont. Régebben én is ugyanilyen ostoba voltam. Elhittem, hogy ő más volt. Már-már bebeszéltem magamnak, hogy az a harcos több volt, mint a többi. Ezért kellett átmennem azon az állapoton, miután magamhoz tértem Ophilia kezelése után. Azóta ráébredtem, mennyire bolond voltam. Az ölésen és parancskövetésen kívül semmi értelmeset nem csináltam eddigi életem során.
Hátam fordítom neki. Szárnyaim készen állnak arra, hogy a magasba emelkedjek velük, amikor megérzem a változást. Vállam felett nézek hátra, a tűzlabda elé lándzsám hegyét emelve. Tollas végtagjaim eltüntetem. Jelen esetben csupán hátráltatnának és gyengepontként szolgálnának. Úgy tűnik, van még valaki, akinek elment az esze. Rezzenéstelen tűröm ahogy eltaszít, mégsem csapódok az oszlopnak. Amire Azura felfigyelhet, hogy eltűnök szeme elől. A teret meghajlítva megyek háta mögé, kezemmel tarkója felé kapva, hogy ott megragadhassam.
- Egyetlen kérdésem van... – kezdek bele – A te elméd is megbomlasztotta Amara? Ha igen, akkor bár nem ígértem meg úgy, mint neki, de megszabadítalak tőle. Ha nem, és tovább folytatod, akkor sem hagysz más választást, elvégre… Isten arra teremtett, hogy gyilkoljak – jelentem ki.
Hangom továbbra is közömbös. Csupán tényeket közlök, így mutatva ki hajlandóságomat. Nincs kimondott parancsom. Ezek azok az utasítások, amiket magamnak vagyok kénytelen osztogatni. Jobb híján ezeket kell követnem. Az, hogy lándzsám nem állt azonnal szívébe a támadása után, csupán jóindulatom jele. A múltra való tekintettel, na meg arra, hogy nemigen látom értelmét végezni a démonnal. Valójában Amarán kívül, jelenleg senki halálának nem látnám értelmét.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 05, 2019 10:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tell me a story
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; köszönöm  s4h4h  •  Zene; Crazy »
« Barát, ellenség - ezek a fogalmak mostanság összemosódnak. »
Látom a tollaska érdektelen képét, ahogy rám mered. Talán nem is engem néz? Olyan merev mint egy jégszobor, akiből hiányzik az élet. Vajon mi lelte? Még arra sem reagál, hogy ilyen hangnemben beszélek vele. Pedig legutóbbi találkozásunkkor igen csak kedves kedvében volt, mintha szövetséget kínált volna. Ezzel szemben most, semmi, a szó szoros értelmében. Válasza hallatán kikerekednek a szemeim, képtelen vagyok felfogni szavainak a súlyát és konkrét jelentésüket. Isten elment és magára hagyta ezeket a nyomorultakat, akkor mégis hogyan teremthetne újra bármit. Minek kellene újra teremteni egyáltalán? Kérdések milliója zakatol az elmémben, de a választ képtelen vagyok megtalálni, mégis olyan egyszerű. A szöszi mondja ki a gyilkos igazságot, amit eddig képtelen voltam felfogni.
- Nem, az nem lehet - rázom a fejem akár egy értetlen kisgyermek. Képtelen vagyok elhinni, hogy igaz lenne minden szava. Mégis hogy tudja ilyen színtelenül kimondani az egészet? Mi történt? Ha ember lennék most érezném mint jelent a gyász fogalma, de így csak üresség van bennem. Ha akarom, ha nem be kellene vallanom magamnak is, hogy eléggé kedveltem az angyalt, talán kicsit jobban is mint kellett volna. Azt is tudom, hogy a velem szemben álló is táplált érzéseket a főnöke irányába. Hallom, ahogy kijelenti miszerint a továbbiakban nincs dolgunk egymással, de nem reagálok szavaira. Gondolataim máshol járnak, próbálom összerakni a hiányos darabkákból a puzzlet. Mintha egy villám futna rajtam keresztül, úgy billen minden a helyére. A kémeim zavaros jelentései, a teljes hírzárlat, majd az azt követő csend. Ő ölte meg. Szemeim szikrákat szórnak, ahogy rá emelem a pillantásom, igaz már csak fekete tollait látom, ahogy széttárja. Ó, nem! Ilyen könnyen nem fogod megúszni, te alattomos kis dög. Már nem nézek se embert, se istent. Szemeim ében feketévé válnak, kiengedem fékezhetetlen erőmet. Ékszereim egyből reagálnak a megváltozott erőre, felizzanak biztosítva róla, hogy működésbe léptek. Kezembe pokoli tűzlabda jelenik meg, hogy abban a pillanatban az angyal hátába vágjam.
- Még nem végeztünk! - sziszegem felé dühödten. Ha a lövedékem nem ért célt megpróbálom telekinézissel az oszlopnak taszítani. Akármelyik eset áll fenn tűzgolyókkal kezdem dobálni, hogy remélhetőleg szénné égjen itt előttem. Ez a legkevesebb, amit érdemel. 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 18, 2019 12:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Azura & Jaesa


 


Érdektelen nézek végig a démonon. Emlékszem még arra az időre, amikor együtt ittuk a sört, pizzaszeletekkel a kezünkben. Jelenleg elég ostoba ötletnek tűnik. Fogalmam sincs, mi ütött akkor belém. Jobban mondva, hogy mi volt velem az elmúlt párezer évben. Számtalan értelmetlen dolgot tettem, mint például az evés, vagy ivás. Egyikre sincs szükségem. Nem kell más, csak egy fegyver. Néha még az sem.
Karjaim nyugodtan lógnak testem mellett. Tartásom most sokkal jobban hasonlít a merev, angyali formára, mint arra, amit tőlem megszokhattak. Így a jó. Ilyennek kell lennem. Már rég ilyenné kellett volna válnom.
- Hiába keresed, őt nem fogod megtalálni, kivéve, ha Atyánk újra megteremti.
Akarom én, hogy újra köztünk járjon? Talán még büszke is lenne arra, akivé váltam. Manapság nem teszek semmi olyat, amiért régen mindig rosszallóan nézett rám. Valószínűleg még nála is szürkébbé váltam. Persze ezt már nem fogja látni. Soha.
- Rassilon halott – jelentem ki szárazon, arra az esetre, ha korábbi szavaimból nem értette volna a lényeget – Semmi dolgunk már egymással – szögezem le.
Várok pár másodpercet, hogy feldolgozza. Fogalmam sincs, hogy érintheti a démont. Én nyilvánvalóan egy roncs voltam, miután végeztem vele. Ez is csupán azért volt lehetséges, mert én ostoba elkezdtem építgetni magamban valamit létezésem alatt. Egyszerűbb lett volna, ha megmaradok a kezdeti ürességgel, amivel létrehozott minket Teremtőnk. A saját hibájából tanul az ember… Úgy tűnik, az angyal is.
- Ha nincs más, amiért kellek… - fordítok hátat a nőnek – Ég veled!
Szárnyaim kibontom. Fekete tollaim szélesre tárom, készen arra, hogy elrepülhessek. Talán felelőtlenség így tenni egy démon előtt, engem viszont már nem érdekel. Ha nekem támad, győzzön a jobbik, vagy talán hagyom, hogy ő jöjjön ki nyertesül. Legfeljebb gyalog megyek tovább. A tollaimat úgyis neki ígértem.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 09, 2019 3:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tell me a story
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; bocsi a késésért •  Zene; Crazy »
« Barát, ellenség - ezek a fogalmak mostanság összemosódnak. »
A csend gyilkosnak tűnt számomra, mintha valami egyáltalán nem lenne rendben. Ez egyik tollasra sem vallt, aminek köszönhetően kérdések milliója kezdett motoszkálni az elmémben. Rassilon legutóbbi találkozásunk alkalmával a szokottnál is furcsábban viselkedett. Baj van. A zsigereimben érzem, mégsem azért hívtam ide Jaesa-t, hogy aggodalmam kifejezzem. Inkább a dühömet akartam rá szólni, amiért megfeledkeztek rólam, annak ellenére, hogy szövetségben állunk egymással. Szükségem van rájuk, ahogy nekik is rám, legalábbis, ami a főnöküket illeti. Ha nem segítek neki, akkor Raiden sem marad sokáig az ő oldalukon és ha az ex ipharem felébred, abból hatalmas bajok születhetnek, természetesen csak rájuk értve. Én könnyedén eltűnök vagy újabb mágiát alkalmazok az így is zilált elméjén. Egyetlen csettintésre újra a bábommá tehetem, ha olyan kedvem tartja. De most nem is ez a lényeg.
Vajon hol van már az a tollas? Tikk-takk... A percek teltek, amik óráknak tűntek a számomra, pedig valójában prá másodperc volt, mire megéreztem az angyal jelenlétét. Haragom kezdett elszállni, csak egy kis él maradt hangomban, ahogy oda böktem a kérdést foghegyről. Viszont a válasza nem nyerte el a tetszésemet. Mi ez a hirtelen váltás? Hangja színtelen, míg ő maga élettelenné vált, mintha egy élőholt állna velem szemben. Kérdőn felhúzom a szemöldököm, miközben lazán magam mellé lógatom a kezeimet.
- Régóta nem hallottam hírt felőletek és nem érem el a főnöködet sem. Most rögtön mondd meg hol találom azt a nyomorultat míg jó kedvemben vagyok - vágom oda dühödten, viszont a tartásom másról árulkodik. Nyoma sincs benne aressziónak, sem támadó szándéknak. Semmi bajom sincs az előttem álló szöszivel, sőt ha félre tudnánk tenni az ellentéteinket még barátokká is válhatnánk. De ne siessünk ennyire előre. Előbb az inormációkat, aztán meglátjuk mi lesz.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 16, 2019 1:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Azura & Jaesa


 


A napok egyszerűen összefolytak az utóbbi időkben. Céltalan bolyongásomon mit sem segített a hetek múlása, mik egy szemet talán, ha kitesznek azon homokórában, ami eddig megélt időmet mutatja. Csupán a szerencsének köszönhető, hogy megkaptam Azura üzenetét. Lehet, inkább a balszerencsének. Kinek mi. Az övé, vagy az enyém, egyáltalán nem számít. Ha már egyszer megkaptam, elmegyek a megadott helyre. Jobb dolgom úgy sincs. Előbb, vagy utóbb, sort kell erre is keríteni. Arra a kellemetlen beszélgetésre, amiben közlöm vele, hogy semmi dolga már velem, vagy a szeráffal. Élheti tovább démoni életét, sanyargathat embereket, nyalhatja Gabriel talpát, várva mikor vághatja el lábában a verőeret, rá bízom.
A helyszínnel nem foglalkozom különösebben. Nem szánok időt annak ellenőrzésére, vagy azok megkeresésére, akik esetleg szemmel tartják a démonnőt. Azt sem tudom, maradt-e rajta valaki. Amennyiben igen és jelenti találkánkat feletteseinek, tárt karokkal és élezett kardokkal várom őket. Más esetben jobban teszik, ha behúzzák tollaikat és mélyen meglapulnak.
- Mit akarsz? – vetem oda a kérdést a démonnak, amint megérkezem.
Hanghordozásom egészen eltér attól, ahogy korábban társalogtunk. Nyoma sincs benne a jókedvnek, a játékos élnek… Színtelen. Sok időbe telt, de sikerült ilyenné válnom, elűzve az érzelmeket, amik kísértettek. Kiürítettem mindent és felgyújtottam lélekutánzatom szemetesládáját. Jobban mondva, magát az utánzatot.
Várom, hogy a lényegre térjen. Nem vagyok kíváncsi panaszkodására. Ha akar valamit, nyögje ki, mielőtt még én mondom el, hogy valójában miért jöttem. Az is lehet, hogy ha valami érdekes feladata van, segítek. Úgy sincs jobb dolgom. Nincs célom, amit meg akarnék valósítani. Igazából van, de oly távolinak tűnik és sikertelennek megvalósítása, hogy mondhatjuk, hogy nincs. Az ötlet pedig, hogy megkeressem Amarát és nekimenjek egymagam… Nos, a régi énemmel ez könnyen elképzelhető lett volna. Az angyali énemmel, aki nem kapott számtalan büntetést és fegyelmezést, miután visszatért a Mennybe egy-egy feladat után. Talán nem is lenne olyan rossz ötlet még egyszer utoljára azzá válni.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 08, 2019 10:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tell me a story
Jaesa & Azura
──────────── ────────────
« Comment; remélem elmegy kezdőnek •  Zene; Crazy »
« Barát, ellenség - ezek a fogalmak mostanság összemosódnak. »
Bokros teendőim közepette nem volt időm foglalkozni a tollas barátaimmal és tovább építeni velük a kapcsolatokat. Valahogy nem is bánom, mert már kezdett elegem lenni abból a felfuvalkodott seggfejből. Mégis a kettőnk közötti kapocs erősnek bizonyult, utáljuk és tiszteljük egyszerre egymást, már-már baráti viszony kezdett kialakulni. Mégis megint hónapok óta beállt egy csend, ami az elején nem zavart, viszont mostanra már az agyamra megy a némaság. Nem lehet engem csak úgy ignorálni! Talán a sértettség beszél belőlem, de ezt a mellőzést már én sem tűrhetem. Éppen ezért küldtem üzenetet a tollas barátomnak, hogy beszélni akarok vele, persze nem érkezett válasz. Még két kísérletet tettem, mind hiába. Eljutottam arra a szintre, hogy ha szembe kerülök vele, akkor egyenként szedem ki a tollait, miközben apró cafatokra vagdosom minden testrészét. Mérges lettem? Á, dehogy!
Végső lehetőségként írtam egy apró üzenetetet Jaesa-nak, egyetlen címet írtam neki, remélem veszi az adást és méltóztatik megjelenni. Indulás előtt felfegyverkeztem magam, a lehető legrosszabbra készülve, hiszen a helyválasztás nem éppen a leghétköznapibb, még úgy sem, hogy én ajánlottam. Húztam az időt, mégis az utolsó pillanatban megérkeztem, még láthattam a lenyugvó nap utolsó sugarait, mielőtt átadná magát a világ az éjszakának. A hirtelen keletkezett szélben egy félig törött lámpa imbolyog, ennek köszönhetően szembe tudunk nézni egymással. A villodzó fényben állok, hogy észre vegyen kezeimet egymásba fonom a mellkasom előtt.
- Tollasbálban voltatok? - teszem fel a kérdést, amint megérzem a jelenlétét. Nincs túl jó kedvem az egyszer biztos. Jó hírekkel kellene szolgálnia, ha jót akar magának.
reveal your secrets

Hell or Heaven


Lake County, Colorado VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 04, 2019 9:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 01, 2019 12:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Changes
Rass & Azu
──────────── ────────────
« Comment; luvu •  Zene; Shatter me »
« A jó ellenség olyan, mint egy igazi barát, különlegesen értékes. Senki sem követi annyira nyomon az ember életét, senki nem törődik vele annyira, mint egy igazi, méltó ellenfél.»
Éppen hogy letudtam a hivatalos köröket, mikor elérkezett hozzám az üzenet, miszerint a tollaska szeretne velem személyesen találkozni. Mi a szösz? Nem elég, hogy az előbb hagytam el Lucifer irodáját, aminek eredményeként nagy nehezen áthelyezhettem a székhelyen New Orleans-ba, mivel a New York-i bázist támadás érte, bár utóbbiról a felettesemnek nem kell tudnia. Ahogy a mondás is tartja, amiről nem tud az nem fáj neki. Hagyta, hogy én legyek a szeme és a füle a testvérkéi között, melynek nagyobb hasznát veszem, mint az valaha is gondolta volna. Határtalan szabadságot adott a kezembe, mellyel kész vagyok élni. Mégis valami azt súgja, hogy okosabban kell játszani a játékot vagy véget ér a dal és megütöm  a bokámat. Mindezek mellé még a tanácsadóm is kidőlt, aki ápolásra szorulna, erre megint rám szállt az angyal is. Más helyzetben talán még örülnék is ennek a találkozónak, de a legutóbbi beszélgetésünk vége még mindig szálka a szememben. Minden olyan gyorsan történt. Egyik pillanatban még a titkait próbáltam felfedni, mire a másikban 'viszontlátást' mondott és szőrén-szálán eltűnt. Pár óra telt el azóta és újra engem akar. Ez kezd kórossá válni nála. A büszkeségem vívott csatát a kíváncsiságommal, hogy mi lehet annyira fontos Rassilonnak, végül az utóbbi győzedelmeskedett. Indulás előtt felfegyverkeztem magam, a lehető legrosszabbra készülve, hiszen a helyválasztása nem éppen a leghétköznapibb. Húztam az időt, mégis az utolsó pillanatban megérkeztem, még láthattam a lenyugvó nap utolsó sugarait, mielőtt átadná magát a világ az éjszakának. A hirtelen keletkezett szélben egy félig törött lámpa imbolyog, ennek köszönhetően szembe tudunk nézni egymással. Fenn tartva a kellő távolságot megállok előtte, kezeimet egymásba fonom a mellkasom előtt. Pillantásom végig futtatom rajta, a szokásos angyali tartása ellenére valami megváltozott benne, ahogy szemeibe meredek olyat vélek belőlük kiolvasni, amit soha azelőtt. Talán dühös vagy becsapottnak látszódik? Az érzések milliója fut végig tekintetében. Ezt a szempárt látva széles mosolyra húzódik az ajkam. Tetszik, hogy ennyire elcseszetten néz ki. A dühöm, amivel érkeztem apránként csitulni látszik, mindazok ellenére, hogy az iránta érzett vágyaim cseppet sem csitultak. Egyszer biztos, hogy a vesztét fogom okozni, de egyenlőre hasznosabb élve, szövetségesként, így nem áll szándékomban megtámadni. Játszunk egy kicsit a tűzzel, ha már mindenáron ide rángatott.
- Már élni se tudsz nélkülem? - teszem fel a kérdést szemtelenül mindenféle köszönés nélkül. Az ilyen apróságokat már réges-régen magunk mögött hagytuk, egyikünk sem érzi szükségét. Nem ez fejezi ki a tiszteletemet felé, már ha van olyan nagy ritkán.
- Mi volt ilyen fontos, hogy ilyen hamar találkozót kérsz? A helyválasztásról nem is beszélve - húzom fel az egyik szemöldököm, pillantásom végig futtatom az apokaliptikus tájom, hogy végül a tollason állapodjon meg. De még nem fejeztem be a mondandómat, ó koránt sem. Vajon meddig lehet huzogatni az oroszlán bajszát anélkül, hogy megharapna? Próbáljuk ki!
- Ó, csak nem most ejtjük meg a kimaradt randevúnkat? - tetttetett meglepettséggel hirtelen a szám elé kapom a kezem, végül angyalian rebegtetem a pilláimat, egyedül ördögi mosolyom árulkodó.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 20, 2019 7:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A világ körülöttem darabjaira hullik és én nem tudok elég gyorsan futni ahhoz, hogy összetartsam. Legalábbis más a helyemben így érezhetne. Nos, én nem vagyok más. Az Úr ereje a teremtésem hajnalától afelé csiszolt, formált, hogy olyan harcos angyal váljon belőlem, aki mindig a talpára esik. Aki képes egyszerre előre és a háta mögé is nézni. Aki nem retten meg, ha a világa széthullik, hanem előhúz még egy lapot a zsebéből. Így tettem hát. Jaesa volt az első, akinek parancsba adtam, hogy tűnjön el Las Vegasból és rejtőzzön el úgy, hogy csak én találjam meg. Válaszokat érdemel, de egyelőre nem tehet mást, mintsem azt, hogy megbízik bennem és elrejtőzik, amíg ÉN meg nem keresem. Ő minden titkom tudója, a bizalmasom. Tudja, hogy mindennek, amit teszek oka van. És hamarosan hozzá is eljutok. De most még ki kell használnom azt a szűk időablakot, melynek a bezáródásával versenyt futok.
Azt mondják, bármilyen kemény is legyen valaki, egyszer mindenki eléri a töréspontját. Velem is ez történt. Elértem a töréspontom. Akit eddig az arkangyalomnak neveztem ellenem fordult, én pedig ellene. Ő ismer engem, én pedig ismerem őt. Bár azt mondta, maradhatok a berkein belül a lefokozásom ellenére, tudom jól, hogy tisztában van az általam képviselt veszéllyel. Tudom jól, hogy sosem hagyná, hogy élve elsétáljak. A Sötétséggel fertőzve végképp nem. Eltűntem hát a föld színéről, mielőtt esélyt kapott volna rá, hogy ő tegye meg az első lépést. Las Vegasban fogtam, ami mozdítható és jöttem, még mielőtt megtehette volna a lefokozásom hivatalos bejelentését. Most pedig itt az ideje, hogy elvegyem tőle azt a kellően erős szövetségest, akit még nem láncolt magához, aki még átfordítható. Még azelőtt felkerestem, hogy a fülébe juthatott volna, hogy mi történt. Hisz alig jöttem ki Gabriel irodájából. A világ körülöttem darabjaira hullik, de még annyi idő se telt el a törés óta, hogy a szilánkok a földet érhessék.
Sebtében felkerestem Azurát és a találkozó színhelyéül olyan területet választottam, ahol sosem keresnének, legalábbis nem lenne benne az első kétszáz opciójukban. Hamarabb érkeztem annyival, hogy biztosítani tudjam magamnak a területet. Hogy megbízhatok-e a démonban? Aligha. Épp ezért veszek elő egy kis fiolát az érkezése előtt és iszom meg a tartalmát. A Jordán vize átmenetileg képessé tesz felfedezni a hazugságot és azt, ha valaki ártó szándékkal fordul felém. Azura nyitott könyv lesz előttem. Végszóra pedig úgy tűnik be is fut. A jelenléte napsugárként hatol át az egyre sűrűsödő ködfátylon. Nem, rossz hasonlat. Inkább tőrként a tarkómba.
A lenyugvó nap fényére már aligha lehet számítani, a látási viszonyokat a fejünk felett egyensúlyozó, letört lámpa biztosítja. Kifinomultak az érzékeink, így nincs szükség többre. Bár igyekszem tartani az acélos angyali tekintetet, ha kicsit is figyel, érezheti, hogy dühös vagyok, elárulva érzem magam és olyan érzelmek játszanak a jégkék szemek mögött, amik eddig egyetlen találkozásunkkor sem voltak ott. Azzal a kifejezéssel együtt, hogy remélem jó kislány volt és valóban egyedül jött, mert ha nem, megölöm. Ejnye, valakinek úgy tűnik rossz napja van.

// #Felhasznált jutalom: Jordán vize //
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2