Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mennyország kovácsa •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Phanuel


Mennyország kovácsa Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
151
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 20, 2018 7:26 pm
Következő oldal


Szabadon választható
Szabad
Rang • katona
Play by • Travis Fimmel(variálható)
Kora • Hosszú ideje létezel már.
Karakter információKeletkezésedkor még új volt a világ, és vele maga az angyali faj. Amint az Úr a neveden szólított, és életre keltél máris volt hivatásod, egy kikövezett utad. Láttad mit kell tenned, és ő is világosan elmondta. A Mennyekben te, mint katona egészen más funkciót töltöttél be, de amennyire különleges, annyira fontos szerepet. Isten csarnokában keletkezett is egy hely, ami a te piciny birodalmaddá vált, valahogy szeretted a tűz forróságát, a kalapácsod csilingelését, ahogyan lesújtottál, s kezed nyomán műalkotások születtek. Egy nagyon jól felszerelt kohód lett a Mennyekben. A feladatod az angyalok fegyvereinek, alap felszereléseinek elkészítése. Minden mennyei acél a te kezed munkája. Életed csak azért volt, hogy ezt csináld, és te szeretted is munkád, örömmel figyelted az utasításokat. Minden angyalnak csináltál egy egyedi neves pengét. Mondhatni ez volt a lételemed. Szinte ki se mozdultál a Mennyek országából, talán párszor, főleg, amikor Isten megparancsolta a tudományod átadását az embereknek, hogy eszközöket csináljanak maguknak.
27 éve megtörtént számodra a legnagyobb érvágás. Gabriel átvette az Uralmat a mennyek felett, és te nem voltál hajlandó bólogatni az őrültségéhez. Nem kívántál harcolni a fivéreid ellen. Éppen megmenekültél pár buzgó katona elől, és kitaszíttattál a mennyekből, mint sokan mások is. A háborúban nem álltál senki oldalára. Számodra ez a háború értelmetlen és Gabrielre bizonyára neheztelsz emiatt, vagy nem éppen?
// Na, akkor bátyó. Nem szeretnélek kisajátítani, de velem a kapcsolatod testvéri, ám nem túl közeli, mégis megtaláljuk majd egymást. Azt, hogy az eltelt 27 évben mit tevékenykedtél, teljesen rád bízom, az alapkoncepción kívül nem szabok meg semmit. Ha megérkezel, dobj meg engem egy postagalambbal
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7