Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Piszkos Fred kocsmája •
reveal your secrets

Cara Pierce


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 04, 2021 6:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


☽ Mysterious business

Drake & Cara
zene: Toss a coin to your witcher  szószám: 1012 • Credit:

 
Időnként elgondolkoztam rajta, hogy nem biztos, hogy a munkának kéne áldoznom az egész életemet. Viszont rövid tanakodás után mindig rájövök, hogy akkor mégis mire kéne pazarolnom a rövidke életemet? A munkán kívül nem sok minden érdemleges tevékenységet lehet végezni, tehát minden más időpocsékolás. Szedjek szemetet, vagy mégis mi a fenét csináljak, ha nem azt, amit a legjobban szeretek? Egyébként is a társadalmi munka is hivatás csak éppen szarul fizet… Akkor már legyen meg az elismerés anyagi formában, vagy éppen valami egyéb formában. A financiális helyzetemre nem igazán lehet panaszom, így egyedül a társadalmi elismerés hiányzik. De kezdett az az érzésem lenni, hogy éppen most érik be ez a gyümölcs is.
 – Nahát. Igazán köszönöm a bizalmat. – széles mosoly terült szét az arcomon, hiszen végre bizonyosságot nyert, hogy az eddigi ’befektetéseknek’ bizony meg lett a hozadéka. A város ura személyesen kijelentette, hogy az én általam szállított áru megbízható!!! Ha nem lett volna túlságosan abszurd, akkor erről egy írásos nyilatkozatot is kértem volna, és az orra alá dugtam volna az összes bunkónak, aki az elmúlt években baszakodott velem. Hát mégiscsak megérte annyi órát dolgozni, és teljesen háttérbe szorítani az emberi élet minden más aspektusát. Ezzel a kijelentéssel tulajdonképpen én mindent megkaptam, és ami ezután jön az már csak fincsi hab a karamella tortán. Innentől kezdve akár be is fejeződhet a tárgyalás, mert ez olyan szép momentum, hogy már csak elrontani lehet. Ha egy kicsit érzékenyebb lennék, talán még néhány könnycseppet is elmorzsoltam volna ezen a ponton, hiszen egy forró éjszaka, egy jóképű férfival sem lehet annyira kielégítő, mint ez a Drake szájából elhangzott mondat. Ettől a pontól kezdve képtelen voltam levakarni a mosolyt az arcomról. Arra a napra már a tartozékommá vált.
 – Nos igen, ez sajnos igaz, veszélyes világban élünk. De én bízom benne, hogy hamarosan javulni fog a helyzet. – normális esetben biztos nem lettem volna ennyire optimista, és inkább azt kezdtem volna el hangoztatni, hogy a démonok már lassan élni sem hagyják az embereket. A Beelzebub félék szó szerint. De a felhőtlen jókedv egyből megváltoztatja a világnézetet. Megbízható… csengett ismét a fülemben. Ezek után jöhet Beelzebub is mert megmondanám neki, hogy szarok rád, és arra, hogy megeszel, úgy halok, meg, hogy az árum megbízható… Hogy én mennyire szeretem a munkám… Illetve Drake ezzel szerzett nálam egy kitörölhetetlen piros pontot.
 – Dehogy is. Csak ebben az esetben előfordulhat, hogy tőlem is fog érkezni néhány dicséret. – az üzleti érzéke például kiváló, ha az eddigi információk alapján már ráérzett arra, hogy bizony egy Megbízható eladóval van dolga… Na jó befejeztem. Elalvásig, most már nem fogok erre gondolni többet, és akkor is csak azért, hogy szép álmom legyen az éjszaka. Inkább próbálok a tárgyalásra koncentrálni, és milyen jól teszem, hiszen felmerül egy kérdés, ami hiába egyértelmű, eddig még sem jutott eszembe.
 – Natalie? Akad ezek szerint, egy közös ismerősünk. Ez esetben pedig felmerül a kérdés, hogy őt beavatnád a teljes igazságba, és elmondanád neki, hogy csak egy romantikus színdarab előadásról van szó? Jó magam is szoros kapcsolatot ápolok vele, és nem szívesen hazudnék neki, de rád bízom a döntést. – ugyan a diszkréció mindkettőnk számára rendkívül fontos, de mivel Natalieról van szó - a jobb kezéről - így egyértelmű volt számomra, hogy csakis ő dönthet, és az én kapcsolatom Natalieval ez esetben nem számít. Legrosszabb esetben elhallgatom előle a dolgot és akkor hazudnom sem kell. Meg lehet oldani. Egyébként is ő az ügyfél, és nekik ugyebár mindent szabad…khm… mármint… öhm… inkább hagyjuk.
 – Pontosan. A karamellás csoki éppen ilyen. – illetve az is, ha a munkámat dicséri ugyebár, de ezt talán a még mindig tejbe tökként vigyorgó arcom alapján levehette. Az áruimra vonatkozó megjegyzése előtt is elég készséges voltam, de azóta olyan vagyok, mint egy kezes bárány. Persze ez nem maradhat így a végtelenségig, de egyelőre kitudok békülni azzal, hogy ez a gyengeségem is a felszínre került.
 – Remek. Akkor a hitelesség kedvéért állapodjunk meg abban, hogy mindig te főzöl, én viszont kiválóan adom a nyami hangokat, és a mosogatásban sincsen párom. – a mosoly ismét nevetéssé fajult, sokadik alkalommal, de már a kislányos nevetésnek nyoma sem volt csak egyszerű jó kedv látszódott rajtam.. Remek társaság ez a Drake. Azt hittem, hogy a csinos külső, marcona belsőt takar, de tévedtem. A nőkkel szemben támasztott elvárásai még inkább ezt erősítették meg. Kezdtem azt érezni, hogyha így haladunk, akkor a végén rólam is ki fog derülni, hogy nem vagyok akkora bunkó, mint amilyennek elsőre látszom, de végül erre nem adódott lehetőség. Valaki megkocogtatta a vállamat. Vidáman fordultam hátra, hogy aztán azonnal leolvadjon a mosolyom, amikor felismertem Philt. Ha ő itt van ilyen fontos pillanatban, akkor az nem jelenthet jót. A gyanúm be is igazolódott.
– Ne haragudj Cara a zavarásért, de vészhelyzet van. Azonnal jönnöd kéne. – szúrós tekintetem könnyedén állta és ez azt jelenti, hogy tényleg valami komoly fennforgás van. Csalódott sóhaj szökött ki az ajkaim közül.
 – Rendben, egy pillanat. – miután befejeztem Philhez intézett szavaim, tekintetem vissza emeltem Drakere. Piszok kellemetlen helyzet, de a való világ vissza köszönt. Tudtam én, hogy nem fog sokáig tartani az idill.
 – Sajnálom kedves Drake, de most távoznom kell. Remélem nem haragszol meg rám emiatt. Innen folytatjuk a következő alkalommal. – felálltam a székről, és vissza toltam az ülőalkalmatosságot a helyére. Elgondolkoztam rajta, hogy milyen elköszönés lenne illendő, hiszen a színdarab már elindult, de az elején tartunk. Egy egyszerű kézfogás is megtenné. Viszont Phil is itt volt, és őt nem szándékoztam beavatni minden részletbe, legalábbis további egyeztetésig biztosan nem. Akkor viszont már most is kéne alakítani valamit… Közelebb léptem tehát Drakehez és meg sem álltam a füléig, amibe finoman bele suttogtam, hogy csak ő hallhassa.
 – Hamarosan találkozunk. – mivel a tökéletesen magabiztos Cara Pierce búcsúzkodása a lovagjaitól viszonylag intim szokott lenni, így Phil előtt sem foghattam vissza magam. Egy finom, csókot leheltem Drake nyakára, miközben a jobb kezem a vállán nyugodott. Nagyon reméltem, hogy nem fog eltolni, és veszi a lapot, mi szerint a játék elkezdődött. Én hozni fogom a szerepet, és innen már csak rajta áll, hogy ő is megbirkózik-e a feladattal. Jómagam végül elhúzódtam és egy huncut mosoly kíséretében távoztam, Phillel a nyomomban.


reveal your secrets

Drake Wallenberg


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
New York vezetője
☩ Play by :
Jensen Ackles
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 22, 2021 10:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Cassael Kedvelte a hozzászólásodJust a little business

@Cara Pierce &    & DW


Sajnálatos módon a démonokkal kötött megállapodás egyáltalán nem úgy szuperál, ahogy ezt emberi megálmodói elképzelték. Hogy úgy mondjam, erőteljesen a démoni kívánságokat teljesíti. Eképpen egyáltalán nem vagyunk urai a helyzetnek, már ami a tök random bejárkáló démomokat illeti. Ez pedig számtalan veszélyes helyzetet szül a városon belül, mert ahhoz a legtöbb démonnak van esze, hogy behazudjon egy tök random nevet, aztán belejtsen és hatalmas felfordulást okozzon. A városfalakon azért nehezebb volt átkelniük. Na de mindegy - jó, kurvára nem mindegy - a múltat nem lehet megváltoztatni. Azért a vihogással sikerült meglepnie, de szerencsére ez nem íródott ki az arcomra, ő pedig még azelőtt abbahagyta, hogy kínos lett volna a dolog. Egyébként ez volt a legkisebb probléma az életemben, csak valahogy nem illett az eddig róla alkotott képembe. Mindenesetre talán nem baj, ha barátnőm tele van meglepetésekkel.
- Nem bizony - bólintok. - Minél magasabb pozícióba van egy ember, annál inkább azzá lesz. Elengedhetetlen a boldoguláshoz - a vadászoknak mindig ébernek kell lenniük, hogy minimalizálni tudják a démonok és angyalok ámokfutását. Nekem pedig annyi feladatom van, hogy pihenni alig van időm, de talán nem is bánom. Amíg a város ügyeivel foglalatoskodom, addig se a történteken rágódom, csak néhány apróság jut az eszembe, de azokat gyorsan ki tudom űzni az elmémből. Egyfajta mentsvár is.
- A démonok képesek bármit megbűvölni. Elég egy rossz lépés… - nyitva hagyom a mondatot, hogy azzal egészítse ki, amivel csak akarja. Most ugyan meg nem halhatunk, legalábbis nehezebb a dolog, de azért sosem életbiztosítás semmi se. Senki sem lehet elég óvatos, s bizony, a fegyverek olyan árucikkek, amivel egy könnyelműbb vadászt egyszerűen félre lehet vezetni. Aztán márcsak megszállni kell, vagy alkut kötni vele, és kész a baj. - De azt hiszem, az általad szerzett árukban megbízhatunk, erről pedig tájékoztatom a többieket is - a szavaim határozottan csengenek. Ha van egy útközbeni kapocs, akkor úgysem lehet közvetlenül a vadászaimat támadni, így talán kevésbé éri meg bárkinek a próbálkozás, valamint Cara Pierce elég alapos nőszemélynek tűnik ahhoz, hogy rendesen leellenőrizze, amit beszerez.
- Hálás lennék érte - zárom rövidre a kérdést. Még lesz ideje azon elmélkedni, hogy esetleg honnan tudna szerezni puskaport, de lassan elszólítanak a kötelességeim, még rengeteg papírmunka vár rám, vele pedig szintén van még mit megbeszélni. Viszonzom a mosolyát. Egyikünk se élvezhette sokáig a családi idillt. Talán ez vezetett a munkamániához? Igazából nem számít, legfeljebb annyiban, hogy hamar meg kellett tanulnunk magunkról gondoskodni, és nem toltak mindent a hátsónk alá. Illetve, nem segítettek benne, hogy a saját lábunkra álljunk. Én azonban így sem mondanám boldogtalannak a gyerekkorom. Küzdelmes volt, de nem rossz, biztos, hogy sokkal rosszabb is lehetett volna, mondjuk New Yorkon kívül.
- Értem… nos mostanában luxus a szerető család. Rengetegen vesztek oda az angyalok, a démonok, vagy éppen a félvérek miatt… - utalok rá, hogy a lassan 8 éve lezajlott háborúban szintén sokan estek el. Például azok, akik felneveltek engem, és többi gyereket.
- Baj lenne, ha azt hinnéd? - költözik egészen csintalan, kisfiús vigyor a képemre. Elvégre na, ki másnak bókolnék, mint a Barátnőmnek? Jó, ott van még Natalie, de neki szerintem nem is mernék. Tartok a reakciójától. Másnak pedig nem akarok ilyesmivel a kedvébe járni.
- Tetszik ez az elgondolás. Remélem igazad van, mert minden erőmmel ezen dolgozom - a város polgárainak életét akarom a lehető legjobbá tenni. Felmerül bennem, hogy rákérdezzek, ő mire vágyik a legjobban, de az eddigiek alapján azt hiszem sejtem a választ. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy nem akarja, hogy visszakérdezzek, hanyagolom tehát. Hagyom hát, hogy megint visszaterelődjön a beszélgetés az üzlethez, a kérdésem nyomán.
- Szóval Phil - raktározom el a nevet. - Nos, hozzá hasonlóval én is rendelkezem. Natalie Rossmyrának hívják - vigyorodom el, azon elmélkedve, hogy vajon ez a kijelentés kedvére való lenne-e a vadóc nőszemélynek. - Rajta kívül még Alanról érdemes tudnod, ő is az elit vadászaim közé tartozik, illetve akad még egy furcsa barátom, aki a Cassael névre hallgat. Dióhéjban ők, akikben a legjobban megbízom, és valószínű, hogy találkozni is fogsz velük - Nem véletlen, hogy Alan vezetéknevét sem árultam el: így talán nem kérdez majd rá Cassael teljes nevére. Nem titok ugyan, hogy kedvelem az angyalt, de ez talán még ráér. Elvégre legkésőbb, amikor személyesen is összefutnak, úgyis le fog neki esni, hogy Cass nem ember.
- Csalódott lennék, ha könnyű dolgom lenne - nevetem el magam. Szórakoztat ez a beszélgetés, teljes mértékben jó értelemben. Régen volt már alkalmam ilyen nyugodt körülmények között egészen szenvtelenül csevegni, talán tényleg jó lesz ez a barátnősdi, és nem csak a cél szentesíti az eszközt fogom benne látni. - Mint a karamellás csoki? - kunkorodik újfent felfelé a szám, ahogy eszembe idézem, mit szeret jobban, mint a virágot.
- Nos, az ugyan sosem hátrány, ha valaki jól főz, de a világ jelenlegi állása alapján a gourmetek nem élnek sokáig, szóval én is a mindenevést választom… az alap ételeket pedig tűrhetően képes vagyok elkészíteni magam is - imádok enni, ez nem kérdés, de a válogatóssághoz nem volt elég luxus életem gyerekkoromban. Aztán meg kénytelen voltam gyorsan tanulni, hiszen a városfalon túl a rothadó hús még egészsgételenebb, mint a falon belül… - Ezen még sosem gondolkoztam - vallom be őszintén. - Az mindenképpen szükséges, hogy esze is legyen, ne csak jól nézzen ki - kellően sok idiótával van dolgom a mindennapokban, hogy ez ne legyen fontos a számomra. Úgy tűnik, valami kényelmetlenül érinti, talán a tény, hogy ő nem valami nagy szakács, de remélem ezzel az okos dologgal sikerült legalább egy kicsit megnyugtatnom, mert észnek nincsen híján. - És, hogy megbízhassak benne - egyenlőre ennyinek tűnik. Nem vagyok igazán nagyigényű, csak roppant kevés idejű.

reveal your secrets

Cara Pierce


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 28, 2020 7:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


☽ Mysterious business

Drake & Cara
zene: Toss a coin to your witcher  szószám: 1240 • Credit:

 

Mi tagadás, amikor a démonokról beszéltünk, korántsem éreztem magam túl magabiztosnak. Ijedtnek már annál inkább, és ezen az sem segített, hogy Drake próbált megnyugtatni, miszerint ez az ő és a tanács feladata. Ha nem lett volna viszonylagosan jó a hangulatom az előttünk álló üzlet anyagi és a… khm… vizuális vonzata miatt, akkor biztosan megjegyeztem volna, hogy egyébként merre voltak a vadászok, amikor Beelzebub tombolásba kezdett, de végül nem engedtem a kísértésnek. Aggályaimat inkább mélyen elrejtettem magamban, és az arckifejezésemre is szigorúan ügyelve biccentettem egyet Drakenek, hogy kifejezzem részemről rendben vagyunk akkor. Azért hálás voltam, hogy végül ezt a témát hamar el is engedtük, hiszen nem szívesen idéztem volna fel az ‘emlékeket’, amit a ‘mélyen délről’ jövő bagázsnak köszönhetek. A munka miatt elmaradó randevúk esete sokkal közelebb állt a szívemhez, így képtelen voltam leplezni a szinte kislányos lelkesedést, ami úrrá lett rajtam. Nincs mit szépíteni, vihogni kezdtem, mint egy csitri még így is. Szerencsére, néhány másodperc után, rájöttem, hogy ez egyébként egy vállalhatatlan reakció, így gyorsan rendeztem a vonásaimat, és csak egy félszeg mosoly maradt az arcomon.
 – Én meg annak örülök, hogy akkor ezek szerint nem én vagyok az egyetlen munkamániás New Yorkban.  - és ezek szerint nem vagyok totál kattant. Ha a város vezetőjének is olyan radikális nézetei vannak a munkavégzéssel kapcsolatban, mint nekem, akkor van még remény számomra is. Gyorsan fel is írtam magamban egy piros pontot Drakenek, amiért rávilágított, hogy nem én vagyok a hülye, hanem mindenki más repülő.
 – Nos ezzel nincs is baj, én sem bízom meg akárkiben, főleg ha a testi épségemről van szó. Azonban véleményem szerint a kereskedelem manapság sokkal egyszerűbb ennél. Megkapod az árut, kipróbálod, és ha rendeltetésszerűen működik, akkor megveszed. Nem kell hűségesküt tenni ahhoz, hogy valakitől mondjuk fehérneműt merjél venni... Illetve jelen esetben ugye fegyvert.  - kis híján elkalandoztam, hála annak, hogy bevillant, milyen termékekkel is kerestem a kenyerem eleinte. Bizony volt olyan időszak, amikor a finom pamutáru forgalmazásában segédkeztem. Nem volt túl jövedelmező, és azt hiszem az sem volt túl optimális, hogy bőven fiatalkorúak varrták az említett ruhadarabokat, de ez már a múlté. Az ilyen apró profittal kecsegtető üzleteket már az embereimnek sem adom ki. Viszont időnként jól esik vissza gondolni arra, hogy milyen ‘mélyről’ indultam. Persze sokkal jobb érzés, amikor arra gondolok, hogy mivel sikerült tisztességes vagyonra szert tennem, és például a puskapor business abszolút benne van a top ötben.
 – Most épp nincs, és egy ideje már nem sikerült újabb adagot beszerezni, de esetleg beszélhetek azokkal, akiknek korábban el adtam. Biztos vagyok benne, hogy páran csak ülnek a készleteik fölött, és egy megfelelő ajánlatért cserébe TALÁN hajlandóak lennének továbbadni rajta.    - bár a ‘talán’ szót erősen nyomatékosítottam, de azonnal gondolkodni kezdtem. Rögtön beugrott egy férfi neve, aki egész biztosan csak azért vett magának puskaport, hogy elmondhassa magáról, hogy még az is van neki. Nem túl nagy mennyiség, de a megérzéseim szerint tovább adna rajta, ha megfelelő kompenzációt kap érte. Ha befejeztük a megbeszélést Drakekkel, akkor biztosan fel is keresem. Addig persze nem ígérek semmi konkrétat, míg nem bizonyosodom meg a sejtésemről. Viszont előtte még olyan témákat is fel kell elevenítsünk, amihez semmi kedvem nincsen, és ebbe a halmazba tartozik a család is. Esküszöm, hogy sokkal kevésbé lett volna kellemetlen, ha arra kérdez rá, hogy hány évesen volt az első… szóval igen, ennek annyira nem örültem.
 – Semmi gond, hiszen én mondtam, hogy bármit kérdezhetsz. Csak előfordulhat, hogy mint ebben az esetben is, nem fogok túl terjengős választ adni.  - még egy mosolyt is magamra erőltettem, hogy megnyugtathassam, nincsen semmi gond, de szegény kapásból érzékeny pontra tapintott. Viszont az alapján, ahogy tovább folytatta, neki sem adatott meg a család oltalmazó jellege.
 – Oh... sajnálom.  - kerekedtek el egy pillanatra az ajkaim. Vagy lehet, hogy azt kellett volna mondanom, hogy részvétem? Áh, de nem vagyok jó az ilyesmiben. Igazából néha még rémálmaim is vannak azzal kapcsolatban, hogy valaki a vállamon sír, én meg csak annyira vagyok képes, hogy vállon öklözöm, és annyit mondok, hogy ‘rá se basszál lehetne rosszabb is’. Egyébként a normális érzelmi intelligenciával rendelkező emberek mit csinálnak ilyenkor? Meg fogják a másik kezét, és azt suttogják, hogy ‘minden rendben lesz’? Áh ez tuti marhaság. Ilyet én biztos nem fogok. Majd megkérdezem később Philt, hogy mit kéne pontosan tenni, ha ilyen helyzet adódik. Addig megmarad a zavart arckifejezés.
 – Tudtommal nincsenek testvéreim se. Mondjuk, ami azt illeti nem kizárt, hogy valahol még élnek a szüleim, és azóta akár új családot is alapíthattak. De tekintve az életvitelüket, nem hiszem, hogy túl sokáig életben maradtak azután, hogy elhagyták New Yorkot.  - igazából ezt a lehetőséget sosem gondoltam végig. Én úgy könyveltem el mindkettőjüket, hogy meghaltak, miután elutaztak innen, és valljuk be, ez a legvalószínűbb eshetőség. Ja igen, és abszolút nem érdekel mi lett velük. Szerencsére Drake megérezhette, hogy ez nehéz terep, mert viszonylag gyorsan visszakanyarodtunk a munkához.
 – Csak óvatosan. A végén még azt fogom hinni, hogy ez egy bók volt.  - nevettem fel szelíden. Mondjuk anyám elmondása szerint a céltudatos jelzőt, a karrierista picsákra… öhm… vagyis hölgyekre szokták inkább használni, de hát kár lenne tagadnom, hogy én sem vagyok az a típus, aki húsz évesen már három-négy poronttyal a karjában rohangál a sütő és az ebédlő asztal között. Tehát az én szememben ez igenis egy bók volt. És nem is az első. Ha így haladunk, akkor kénytelen leszek erényövet készíttetni magamnak… Főleg, hogy amikor arról beszélt, hogy milyen kívánsága van, akkor elég tiszteletre méltó célt fogalmazott meg, még akkor is, ha jó magam elég nehezen ismerem el az ilyesmit.
 – Szerintem kívánni bármekkorát lehet. Ha elsőre irreálisnak tűnő célokat is tűzünk ki magunk elé, akkor is elképzelhető, hogy előbb vagy utóbb szerencsénk lesz. Illetve, ha részben sikerül megvalósítani a terveinket szerintem már az is haladás. Tehát ne add alább. Igenis kívánd azt, hogy New York teljes biztonságban legyen.  - egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy én minek örülnék a legjobban, de túl sok minden jutott eszembe hirtelen. Illetve az én vágyaim nem igazán nevezhetőek önzetlennek szóval… Jobban járnék, ha erre nem kérdezne rá. Tereltem is tehát serényen a témát biztonságosabb vizekre.
 – Philről mindenképp tudnod kell. A jobb kezem. És időnként a józan eszem. Amit nem személyesen intézek, az-az ő kezei között fut át.  - illetve talán az egyetlen ember, akiben megbízom… valamennyire… Na jó, be kell ismernem, hogy vannak bizalmi problémáim. Mindenesetre kétségkívül Phil áll a legközelebb a barátféle/legfőbb üzleti partner titulushoz. Igazából csak Samu az, akiben száz százalékosan megbízom, és ez amilyen menőn hangzik, egyben annyira lehangoló is.
 – Nos, nem lesz könnyű dolgod. Samu elég kemény ellenfél. De vannak gyengepontjaim, szóval van esélyed.  - pár piros pontot már begyűjtött az kétségtelen, illetve ha esetleg hősiesen megmenti az életemet egy póktól, akkor kapásból három pontot fogok neki felírni az tuti. Addig is, nekem sem ártana feltérképeznem, hogy ő mit talál vonzónak egy nőben, hiszen minél több információt tudok erről annál hitelesebben fogom tudni alakítani a nagy betűs Barátnőt.
 – Na, de akkor még egy kérdés, ha már így szóba került. Téged mivel tud levenni egy nő a lábadról? Csak azt ne mondd kérlek, hogy a finom főztjével, mert azt még kamu szinten sem tudom hozni.  - egy újabb apró nevetés hagyta el az ajkaimat, de azért nem voltam teljesen nyugodt. Ha nagyon figyelt rám, akkor azt is észre vehette, hogy fészkelődni kezdtem a széken. Az ilyen romantikus szaroktól, hajlamos vagyok zavarba jönni. Persze ezt a világ kollektív vagyonáért cserébe sem ismerném el. Na jó, talán azért mégis...


reveal your secrets

Drake Wallenberg


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
New York vezetője
☩ Play by :
Jensen Ackles
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 27, 2020 12:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Just a little Business

@Cara Pierce &    &DW  


Hiába védjük minden erőnkkel a várost, hiába teszünk meg mindent, a démonok láthatatlanul, megállíthatatlanul özönlenek be a falaink közé. Az egyesség hol hasznos, hol káros, legalább egyesekről tudunk, s később visszakövethetők, de egyáltalán nem biztos, hogy a saját nevüket adják meg, akkor meg mit ér? Lehetetlen ellenőrizni őket. Szeretném megnyugtatni a város embereit, hogy minden rendben, mert kézben tartjuk a dolgokat, de ez sajnálatos módon koránt sincs így. Nem voltam itt, amikor megkötötték az egyezséget  - ami teljes mértékben az én hibám -, s eszembe se jutna az elit vadászaimat okolni bármiért is. A tanács biztosan titkolná eme baklövést - mármint, hogy nem tartjuk teljes mértékben felügyeletünk alatt a belépő démonokat -, s nyilvánvalóan én sem reklámozom a dolgot, de azért van bennem annyi, hogy ne hazudjak senki szemébe, ha erről kérdez.
- Nem is kell, ez az én feladatom, meg a Tanácsé - értékelem a szándékot és az őszinteséget, ez tagadhatatlan. Ráadásul bárkitől bármilyen tanácsot szívesen átgondolok, de ez nem jelenti azt, hogy New York embereinek cipelniük kellene azokat a terheket, amik az én vállamat nyomják. Csak annyit várok el tőlük, hogy járjanak nyitott szemmel, tartsák be a törvényeket és vigyázzanak magukra. Támogassák a várost, amennyire az erejükből telik.
- Örömömre szolgál, hogy te is így gondolod - vigyorodom el. Jó hallani, hogy más is simán beletemetkezik napokra a munkába. Mindenkitől csak azt hallgatom, hogy többet kéne pihennem, mert teljesen kimerítem magam. Ez igaz is, sokszor vagyok olyan, mint valami fertőzött, de nem igazán bánom. Elfogadtam a kinevezésem rábólintásakor, hogy a város a nap 24 órájából 26-ot igényelni fog. A döntésemet pedig a legkevésbé sem bántam meg. Sokan támogatnak, s így az ellenségeket se bánom. Persze van, akinek fizetnie kell a tetteiért… és fog is, ezt garantálom!
- Na igen, a vadászok elég összetartó népség. A legtöbben csak egymásban hajlandóak megbízni - azt nem teszem hozzá, hogy ez éppen olyan hibás, mintha mindenkiben megbíznának, elvégre egyáltalán nincs kizárva, hogy sikerült egy démonnak vagy akár többnek is beszivárognia közénk. - De a későbbiekben ezen talán segíthetünk - vetek rá egy elgondolkodó pillantást. Természetesen nem a két szép szeméért, vagy a nekem végzett munkáért fogok lépéseket tenni ez ügyben, hanem kizárólag akkor, ha azok a fegyverek tényleg kifogástalan állapotúak. Legyen bármennyire is értekes számomra akárki, nem fogom vásárra vinni miatta a beosztottaim bőrét. Hitvány ember lennék akkor. Hitvány és szánalmas.
- Jó ötlet! - pillantok elismerően a nőre. - És mond csak, tényleg van puskaporod? Talán nemcsak én mint magánember vennék, hanem maga New York is. Sosincs belőle elég - fogyóeszköz, akárcsak a pisztolygolyók. És arra még a Tanács fukar marhái is hajlandóak lennének pénzt áldozni. Természetesen nem bíztam meg senki mást a feladattal, amit neki szántam. Pont elég veszélyes, ha egyetlen emberre bízom ezt a titkot, hát még ha kettőre… egyébként is sok gondom van, nem kellene tetézni őket, ráadásul még a végén rivalizálnának vagy hátráltatnák egymást. Úgy a lebukás esélye is sokkal nagyobb lenne.
- Ne haragudj, csak általában ezt szokták tudni egymásról a párok - mentegetőzöm. Noha azt mondta, bármit kérdezhetek, legfeljebb nem válaszol kellemetlen helyzetbe se akartam hozni. - Nem emlékszem rájuk, nagyon fiatal voltam, amikor meghaltak - hozzá hasonlóan nekem se maradtak meg kellemes emlékeim a szüleimről. Elgondolkodom rajta, vajon sajnálatomat kellene-e kifejeznem az anyja miatt, vagy úgy egyáltalán, de végül elvetem a dolgot. A város vezetője vagyok, ő pedig profi a munkájában, s minden bizonnyal rendszeresen sajnálkoznak neki, minek gyarapítsam hát ezek hosszú sorát? - Gondolom testvéreid sincsenek… - hangom némileg tétova, megerősítést vár.
- Érdekesen hangzik. Örölük, hogy céltudatos vagy! - úgy érzékelem, talán nem kéne a pontos dolgokat erőltetni, mert talán nem mindig minden esetben törvényes, amit csinál. Talán egyszer közelebbről megnézem miben mesterkedik, de egyenlőre az van a hasznomra, hogy megtalál bizonyos kibúvókat. A pénze is jól fog jönni most, a Tanács tagjai határozottan kedvelik a vagyonosabb embereket. Ha pedig azt látják vele, hogy megvehető a szolgálata, úgy még az is megeshet, hogy felbátorodnak, s kibújik a szög a zsákból. Egyszer már próbálkoztak, kötve hiszem, hogy ennyi lenne, feladták volna. Aztán márcsak az a kérdés, hogy tényleg érdemes-e Carába fektetnem a bizalmamat. Eddig úgy tűnik igen, de csak hosszabb távon fog ez tényleg kiderülni.
Türelmesen várom, hogy kérdezzen, kivételesen nem sietek sehova. Hmm, ez a randi tényleg hasznos dolog! Szerintem nem ücsörögtem még ennyit nyugodtan egy helyben, mióta New York vezetője lettem. Engem is meglep az ő kérdése. Valahogy sosem gondolok bele az ilyesmibe, mindig csak az elvégzendő feladatokat látom és próbálom kitalálni a hozzájuk vezető utat. - Na, ezzel most én is megakadtam - járatom hevesen agytekervényeim, hogy megleljem a tökéletes választ. - Azt hiszem azt kívánnám, hogy New York teljes biztonságban legyen mindentől - a természetfelettitől, Amarától, a külső veszélyektől, az éhezéstől… tényleg mindentől. De ha ekkorát nem lehet kívánni, úgy egy bizonyos démon vesztét akarom - nevet nem teszek hozzá, aligha hiszem, hogy az alapján tudná, kiről van szó. Legalábbis nagyon remélem, hogy tényleg nem tudja, mert nem biztos, hogy jó képet fest róla, ha mégis…
- Vannak olyan üzlettársaid, akikre nagyon büszke vagy, esetleg egyéb okból úgy gondolod, hogy érdemes tudnom róluk? - most nem a megbízhatóságát vitatom. De minden bizonnyal akadnak olyanok, akikkel szívesebben üzletel, s akiknek fontos számára a neve.
- Azért remélem sikerül magamnak egy kisdarabot elhódítanom Samutól a szívedben - természetesen nem a munkáéból, az szóba se jöhet, de talán egy unikornis átengedhet belőle nekem is egy darabot… mulattatott a gondolat. Azt hiszem nem fog nehezemre esni, hogy eljátszam, hogy szerelmes vagyok ebbe a nőbe. Hosszú idő óta először sikerül valakinek elfeledtetnie velem sötét gondolataimat, mégha csak pár percre is.

reveal your secrets

Cara Pierce


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 26, 2020 11:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


☽ Mysterious business

Drake & Cara
zene: Toss a coin to your witcher  szószám: 926 • Credit:

 

Drake egyre több információ morzsát csepegtetett nekem, noha nem tudom, hogy szándékosan-e, vagy csak véletlenül. Mindenesetre nem ért váratlanul, hogy gondot okoznak nekik az emberek közé szivárgott démonok, csak éppen, amikor így kimondva hallom, akkor mégiscsak elfog egy pillanatra a félelem. Amúgy sem vagyok az-az ember, aki mindenféle jöttmentnek tálcán nyújtja át a bizalmát, de amikor a város vezetője is azt mondja, hogy még nekik is gondot okoznak az inkognitóban lévő démonok, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy ezután még óvatosabb legyek. Már ha egyáltalán ez lehetséges, mert nem igazán van már ötletem arra, hogy miként kéne kiszúrnom a nem kívánatos egyedeket.  A végén még kénytelen leszek minden ügyfelemet arcon önteni szentelt vízzel, ha nem akarok bajt… Basszus, tényleg őrült időket élünk.
– Nos, ez tényleg elég aggasztóan hangzik. Mondanám, hogy ebben is a segítségedre leszek, de sajnos igen hiányosak az ismereteim természetfeletti fronton. – nem a legjobb reklám rögtön az első találkozón beismerni az egyik legnagyobb hibánkat, de legalább őszinte voltam. Van bőven erényem, nem szorulok rá, hogy kiszínezzem a rólam kialakult képet. Az már más kérdés, hogy megelégszik-e azzal, amit tőlem kaphat, de ha nem, akkor tehet egy szívességet. Sok mindent hajlandó vagyok megtenni egy üzlet lebonyolításáért, de a büszkeségem fontosabb, mint a vagyonom gyarapítása. Vagyis… Öhm… Na mindegy remélhetőleg nem fogunk eljutni eme dilemma feloldásáig. Ezután szerencsére kellemesebb témák felé eveztünk, és belefogtunk a fedősztori kidolgozásába. Voltak még kérdőjelek a fejemben, de rengeteg időnk van tisztázni ezeket, mielőtt élesbe fordulna át az akció.
– Még hogy megérteném… Valószínűleg észre se venném, hogy elmaradt a randi, mert jó magam öt napig gázoltam a munka gyönyörű mezején. – szelíden felnevettem a gondolatra, de ami azt illeti tényleg volt valóság tartalma. Talán pont ezért sem akartam soha kapcsolatot, mert úgysem értették volna meg, hogy igenis nekem a munka fontosabb, mint a magánélet. Ezt csak az tudja átérezni, aki maga is a munkamánia tüneteivel él együtt, és abból bizony nincs túl sok.
– Foglalkozom fegyverekkel is. Ami azt illeti próbáltam már eladni néhányat a vadászoknak is, de le lettem intve azzal, hogy meg vannak a saját forrásaik, és rám nincs szükségük. – megpróbáltam elrejteni a belőlem feltörő sértettséget, így az arcom teljesen semleges maradt. Persze nem tudtam elkerülni, hogy egy nagyot kelljen nyelnem. Azonban nem fogom közölni a vadászok vezetőjével, hogy az emberei többsége egy seggfej. Az én embereim is gyökerek, de csak én szidhatom őket. Az én gyökereim. Ebből feltételezem, hogy ő sem lenne boldog, ha kritikával illetném a kollégáit. Tehát póker arc fel, pofa befog, és haladjunk tovább.
– Esetleg mondhatnánk azt, hogy puskaport vettél tőlem. Azt, ha akarnák sem tudnák leellenőrizni. Így nem fogunk lebukni. – mi tagadás igen bizsergető érzés volt, hogy ha minden jól megy továbbra is, akkor lesz egy olyan titok a város életében, amiről csak én fogok tudni. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem keresett meg még valakit rajtam kívül ez ügyben. Az eddigi bókok szart sem érnek, ha közben nem bízik meg bennem és máshol is próbálkozik. Részemről a megállapodás szent, és ha ez eddig nem jött át neki, akkor nem tudok segíteni. Egyedül csak az marad, hogy bebizonyítom, hogyha üzletről van szó a városban, akkor én vagyok a legalkalmasabb személy. Erre azonban még várni kell, mert még számos részletet kell tisztáznunk, és úgy néz ki, hogy ebbe a gyerekkorom is beletartozik? Picsába. Számítanom kellett volna rá, hogy ezt nem fogom megúszni, de ennek ellenére elsötétült a tekintetem, amikor válaszoltam neki.
– Huh, nem erre a kérdésre számítottam. De ha összekéne foglalni, akkor semmi különös. Apám lelépett még a születésem előtt. Anyám meg egy kőszívű ribanc volt, és mikor tizennyolc lettem ő is dobbantott. Tehát egyedül voltam akkor is és most is. Neked is ilyen mámorítóan indult a földi pályafutásod? – igyekeztem a lehető legkevesebb gúnnyal a hangomban kommunikálni, de hajlamos vagyok tüskéket növeszteni, ha kellemetlen dolgokról kell beszélnem. Már pedig a gyerekkorom határozottan az. Vannak persze, akiknek sokkal szarabb volt, de ettől még az enyém sem lesz csoki puding partikkal átitatott. Hamarosan végül áttértünk az üzletre, és ez már sokkal komfortosabb téma.
– Oh, hát ez jó régen volt már. Valakinek tettem egy szívességet, ő pedig viszonozta azt. A hír terjedni kezdett, egyre több embert megismertem, aztán már azt vettem észre, hogy ki sem látszódom a munkából. A vagyonom pedig szépen gyarapodásnak indult, de minél több ütötte a markomat, nekem annál több kellett. Ezzel el is érkeztünk a mai napig. – a korábbi sötét tekintet szinte egy pillanat alatt változott át izgatott mosollyá. Hát most mit csináljak, ez a kedvenc témaköröm. A férfiak arca is rögtön felvidul, ha szexről van szó, nekem a munka okoz örömöt. Nem vagyok annyira bonyolult.
– Remek, akkor most én jövök egy kérdéssel. – néhány pillanatig gondolkodtam azon, hogy mire is vagyok a  legkíváncsibb, és közben mélyen a szemébe néztem a reakcióit vizsgálva. Erről persze gyorsan letettem, mert túlságosan elterelte a tekintete a figyelmemet a munkáról, így inkább csak összeszűkült szemmel gondolkoztam magamban. Hirtelen be is ugrott egy kérdés, ami nem tűr halasztást, és rendkívül lényeges, ha hitelesek akarunk lenni.
–  Ha most teljesülhetne egy kívánságod azonnal, mi lenne az? – nem volt ez más, mint a burkolt kérdése annak, hogy mi a legfőbb célja. A csajának tudnia kéne róla. Azt hiszem. Nem igazán vagyok jó ebben a pár témában. Arra viszont határozottan büszke voltam - és minimum buksi simit érdemeltem volna – hogy nem kalandoztak el a munkáról a gondolataim. Egészen addig, míg meg nem láttam a vigyort az arcán a kacsintásomra reagálva.
– Fogalmad sincs, hogy mennyire csábító… – egy huncut mosoly került az én arcomra is. Oké ez volt az utolsó ilyen. Esküszöm…


reveal your secrets

Drake Wallenberg


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
New York vezetője
☩ Play by :
Jensen Ackles
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 23, 2020 8:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Just a little Business

@Cara Pierce &    & DW  


Ahogy a nőt fürkészem, egyre jobban várom a közös munkát. Jelen pillanatban huszadlagos szempont, hogy igen jól néz ki, habár később biztosan nem felejtek el egy kósza pillantást vetni az idomaira. Szemetgyönyörködtető látvány. Na igen, ennyit arról, hogy hátra van szorítva ez a pont. Viszont, intelligens és egészen merész, szóval a jóhíre nem csak kamu, avagy valami felfújt mendemonda, hanem hozzáérő személlyel hozott össze a sors. Igazából a mostani feladaton kívül is vannak ötleteim, hogyan használhatnám fel, de ez egyenlőre a jövő zenéje, még előtte meg akarok bizonyosodni arról, hogy tényleg lojális hozzám.
- Ígyis mondhatjuk - bólintok rá a szavaira. Éjjel-nappal küzdhetek a tanáccsal, de ebbe még ráérek beavatni. - De az emberek közé szivárgó démonok jóval nagyobb gondot jelentenek. Hiába az egyezmény, a legtöbbje nem tartja be - csóválom meg a fejem, s alig bírom elfojtani a dühömet. Nem szabad most felháborodott kirohanást rendeznem. Még nincs minden veszve és akarok is beszélni ezügyben Luciferrel, de egyenlőre az újjáépítés a legfontosabb, valamint, hogy Amara jelenlegi fenyegetését elhárítsuk. Aztán persze kíváncsi vagyok, mit akarnak ellene tenni az arkok és alattvalóik. Kinézem abból a csürhéből, hogy behódolnak neki. Aztán persze lehet, hogy a rosszindulat, na meg az ellenszenv szól belőlem, s ebben a pillanatban én remélem a legjobban, hogy nincs igazam, mert akkor tényleg hatalmas baj lesz. Azt gyanítom, még Gabriel támadásánál is borzalmasabb lesz. Szóval elkerülendő, s én csak akkor tudok aktívan tenni ellene, ha képes leszek megtartani a pozíciómat New York élén a tanács ármánykodása ellenére.
- Ezt jó tudni - vérszegény mosolyt kerítek az arcomra. Sajnálatos módon jópáran hajlamosak áthágni a többek közt általam hozott törvényeket. Valahol bosszant, hogy nem lehet ezeket az aprócska szabályokat betartani, de az emberek sajnos hajlamosak elfelejtkezni róla, hogy elsősorban az ő érdekeiket szolgálja. Nem is egy esetben fordult elő, hogy például egy a falakon kívülre kiszökött embert megszállt egy démon, aztán pedig valamelyik vadász kénytelen volt megölni, mert csak így tudta az élete megtartásával kiiktatni a démont. Ezek még az Amara előtti időkben estek meg, ám most is éppúgy megtörténhetett. Meg is történt feltehetőleg. De a legborzalmasabb dolog még mindig az volt a szememben, hogy az emberek hajlandóak voltak vegyülni angyalokkal, vagy démonokkal, aztán szerelembe, vagy mit tudom én mibe esni és utódot szülni nekik. Egy nyomorult félvért! Na ettől a hideg is kirázott. Azt például nagyon értékelem a San Francisco-iakban, hogy hasonló ellenszevvel viseltetnek ez iránt.
- Valahogy úgy - ajkaim ezúttal nemcsak tettetés miatt kúsznak felfelé, ahogy látom milyen elégedett ettől a hírtől. Furcsa egy nő, bár valahol talán érthető a reakciója, mégha nekem nem is szokásom úgy tekinteni magamra, mintha valami trófea lennék. Talán nekem is jót fog tenni egy kis változatosság, mégha nem is érzelmi okokból lesz barátnőm. Néha tényleg nem árt meg egy kis kikapcsolódás.
- Ennyire céltudatos és munkaorientált vagy? - hangomban enyhe meglepetés bujkál, de határozottan tetszik, amit hallok. Ha annyira bele szokott merülni a munkába, mint én, úgy talán jobban hasonlítunk, mint azt elsőre gondoltam, s ez közös pont is bennünk. - Ezekszerint az nem jó szakítós indok, hogy három nap egymás utánban dolgoztam és ezért nem jutott eszembe a randink - csóválom meg a fejem, enyhe vigyorral. - Mert teljesen megértenéd - megcsóválom a fejem, ámbár egyáltalán nem zavar a dolog. Az emberi kapcsolatok annyi mindenen tönkre tudnak menni, például ezért is különbek vagyunk, mint a lelketlenek. - Rendben van, benne vagyok. Akkor gondolom az üzlet hozott össze bennünket - ez tűnt a legrelevánsabb indoknak és persze találkozóapropónak. - Foglalkozol fegyverekkel? Azt mondhatnánk, hogy vettem tőled valami ilyesmit. Csak ne legyen nagyon antik, lehessen használni, úgy bármi jöhet - nem tudom pontosan, mivel kereskedik, de azért ne azt mondja, hogy egy Octavianus idejéből megmaradt tőrt vettem tőle, mert az azért kicsit hihetetlen lenne, sosem tartozott a műgyűjtés a szenvedélyeim közé.
- No jó, akkor a szokásos kérdések… Milyen volt a gyerekkorod? Gondolom a kialakult helyzetben nem túl jó, de ez szokott beszédtéma lenni. - nem várom el, hogy valami hatalmas ívű sztorit adjon elő arról, milyen kegyetlenek voltak vele az aljas angyalok, vagy démonok, beérem az igazsággal, vagy azzal, amit megoszt velem. Én azt sem bánom, ha egészen kellemesnek mondható gyerekkora volt, elvégre itt mi azért dolgoztunk. Ámbár emlékeim szerint saját maga küzdötte fel idáig szerény személyét, legalábbis nem rémlik, hogy mondjuk 5 éve bárki is említette volna a nevét. - Hogyan jutottál el eddig? - értem ezt az üzleti útjára. Azt hiszem egyenlőre ennyi. - Te is kérdezhetsz nyugodtan - biztatom.
- Hmm, csábító - őszintén szólva nem tudtam hovatenni ezt a plüss unikornisos dolgot, azt se tudtam mi az, de úgy tűnt nagyon fontos lehet, szóval bíztam benne, hogy később úgyis megmutatja. Esetleg a hálószobájában járok. Azért egy vigyort megeresztettem a kacsintására.

reveal your secrets

Cara Pierce


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 04, 2020 10:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


☽ Mysterious business

Drake & Cara
zene: Toss a coin to your witcher  szószám: 1078 • Credit:

 

Kezdett egyre jobb érzésem lenni ezzel a tárgyalással kapcsolatban. Mint már említettem, az is nagy dolog volt, hogy egyáltalán létrejött a nagy Drake-Cara találkozó, de sokkal többet kaptam annál, mint amit vártam. Felmerült bennem, hogy a megbeszélés során előfog kerülni az a dolog, hogy nem vagyok éppen a vadászok kedvence, de ha Drakenek voltak is ellenérzései velem kapcsolatban, ennek nem adott hangot. Sőt. Még annak is hangot adott, hogy csupa jót hallott rólam. Kellő szkepticizmussal fogadtam ezt a kijelentést, de azért jól esett. Automatikusan düllesztettem ki a mellkasomat, annak ellenére is, hogy ez a mozdulat inkább a férfiakra jellemző. Bár fényezem én eleget az egomat, azért csak jobban mutat, ha inkább más teszi ezt meg. Ehhez hasonló az is, amikor mondjuk néha napján… khm… flörtölésre adom a fejem. Ha pozitív vissza jelzést kapok, akkor úgy értékelem, hogy király vagyok. Már pedig Draketől már a sokadik kacsintást kaptam, ez elméletben ugye jót jelent… Mondjuk az is meglehet, hogy csak alacsonyabb árat akar belőlem kisajtolni. Milyen kár, hogy ez esetben csúnyán mellé nyúlt. Ha ő a világ legjobb szeretője… öhm… akarom mondani a legbefolyásosabb személy New Yorkban, akkor sem engedek az árból. Ez elvi kérdés. Ahogy ő is mondta, a jó munkához idő kell és tisztességes ellenszolgáltatás. Valamit viszont még mondani akart, erre utalt, az a bizonyos „és” kötőszócska is. Feltételeztem, hogy kishíján elkotyogott nekem, valami szuper bizalmas hadi titkot, de még gyorsan kapcsolt. Nagy kedvem lett volna rákérdezni, mi nyomja még a lelkét, de nem véletlenül hallgatott el. Nem akarta elmondani. Ezért inkább úgy csináltam, mintha nem vettem volna észre a habozást, és egyéb irányba tereltem az aggodalmát.
– És az emberek nem könnyítik meg a dolgodat ugye? Sajnos magam is tapasztaltam, hogy igen kevesen vannak, akik tovább gondolkodnak a saját szükségleteiknél. Pedig némi összetartással igen sok veszélyt el lehetne hárítani. – annak a kifejtésébe nem mentem bele, hogy én ugyan más emberek igényeit is megértettem, csak éppen gyakran le szartam őket. Ha a társadalomnak jó, akkor nekem is elvben abszolút hittem, csak mások egyéni problémái hagytak hidegen. Egészen pontosan érdekeltek, de csak üzleti szinten. Illetve én a vadászokkal ellentétben sosem áldoztam volna, mondjuk fel az életemet másért. Sok mindent el lehet mondani róluk, és általában szoktam is nem túl barátságos jelzőkkel illetni őket, de az tény, hogy elég önfeláldozók. Ezt azt egyet nem lehet tőlük elvenni. Drakeről különösen az a hír járja, hogy a városért képes mindenét feláldozni. Bíztam benne, hogy a józan eszét azért nem, mert arra még szükség lesz. Meg fogalmazódott már a terv e fejemben, ami sikerre vezethet, de ahhoz ő is kell. Lehetek én a világ legjobb színésznője, de ha ő lebuktat minket… és bár ő veszítene rajta többet, de nekem is fűződik némi érdekem a sikerhez. Az a bizonyos szívesség, amit kérni akarok tőle. Azt még nem tudtam, hogy mit is fogok kérni siker esetén, csak ötletek szintjén voltam még, de azt tudtam, hogy nekem jó lesz. Neki viszont voltak fenntartásai, és erre utalt az is, hogy megemlített bizonyos tabukat. Egy pillanatra felszaladt a szemöldököm, de végül egy bájos mosolyt terült inkább szét az arcomon. Volt egy sejtésem, hogy mire gondol, így inkább a biztonság kedvéért megnyugtattam, hogy ezen a téren nem lesz gond velem.
– Tabuk? Ne aggódj, még ha egyesek az ellenkezőjét is állítják, én nem veszek részt az illegális üzelmekben. Néha megsúrolom az erkölcsi szürkezóna határait, de szigorúan a törvényi kereteken belül. – bár én jobban szerettem inkább a józanész határainak hívni, de ez talán most mellékes. Mondjuk elképzelhető, hogy nem feltétlenül törvényes az, amikor verő embereket küldök valakire, de manapság ezért már nem szokott büntetés járni, és ha nincs ejnye-bejnye, akkor törvényt sem szegek… Ah, kikezdhetetlen a logikám. Éppen ezért is bíztam benne maximálisan, hogy ez a barátnő dolog működni fog. Az teljesen lényegtelen, hogy ez mennyit is fog dobni az én renomémon…
– Szóval én leszek számodra az első? Micsoda megtiszteltetés. – ha akartam sem tudtam volna leplezni a vigyoromat. Nem is gondoltam volna, hogy Drake ennyire hasonlít rám. Bizony az élet úgy hozta, hogy én sem neveztem még senkit nyilvánosan a pasimnak. Előfordult, hogy néhány egy éjszakás kalandom, több héten keresztül is kellemes elfoglaltságot nyújtott, de én magam sem vagyok a hosszú távú kapcsolatok híve. Talán azért, mert eddig senki nem volt, aki testi vonzalomnál többet tudott volna kiváltani. Az pedig csak egy rövid ideig tartja fent az érdeklődést ugye. Kapcsolati tapasztalat híján így talán érthető, hogy én magam is ódzkodtam, attól, hogy nyálas romantikusra vegyük a figurát. A pénzért persze megtettem volna, de megnyugtató volt, hogy erre neki sincs igénye.
– Nos, ez egy kiváló ötlet, és abszolút támogatom. Több lehetőség is van, viszont érdemes mindegyiket mérlegelni, mert egyik sem az igazi. A barátok extrákkal esetében azt hiszem, nem lenne reális, hogy miért viszel bele az elitebb körökbe, szóval ezt talán ki is zárhatjuk. Ha hirtelen romantikus érzelmekre hivatkozunk, akkor jogosan merülne fel többekben az a kérdés, hogyan is alakulhatott ki valami ilyen gyorsan. Egy szenvedélyesebb, szexualitásra épülő kaland már sokkal reálisabb, bár én ebben az esetben is mindenkinek azt fogom mondani, hogy jövőbeli üzleti lehetőségekre építek. Senki nem hinné el, hogy pusztán valaki két szép szeméért hanyagolom a munkát. – bármilyen szép szempárról is van szó… a munka az első. Azért kénytelen voltam egy hatalmasat nyelni és még egy párszor elmantrázni ezt magamban. Többet akartam megtudni Drakeről, és üzleti téren ez elengedhetetlen volt, de egyben aggasztó is. Így könnyebb volt, hogy előbb engem akart kitárgyalni.
– Parancsolj, csak tedd fel a kérdéseidet bátran. Nem tudsz rosszat kérdezni. Maximum, ha túlságosan intim, akkor nem válaszolok. De elvileg pont az lenne a cél, hogy éppen ezeket a kényes információkat tudjuk meg egymásról. – hát inkább arra kérdezzen rá mondjuk, hogy hány férfival volt dolgom, mint teszem azt feltegye azt a kérdést, hogy mi is történt az egyik kis vadászkájával, amikor az velem tekert… Biztosan nem lenne túl boldog, ha tudná, hogy pusztán amiatt csábítottam azt a csávót el, mert információt akartam arról, hogy a városban kinek lehet puskapora. Esküszöm mindenki életére, hogy arra a gyűrűre még véletlenül sem adtam okot…
– Ezen a fronton akkor én is jó hírrel szolgálhatok. Az egyetlen családtagom Samu az unikornis. Akivel biztosan találkoztál, ha a hálószobámban jártál. – nem bírtam magammal, és jó magam is rákacsintottam Drakere. Apám, itt még bajok lesznek. Most már rendeznem kéne a hormon háztartásomat valahogy. A hanyatló szexuális életem, már a munkámra is rányomja a bélyegét, ez pedig tarthatatlan állapot. Mentségemre szolgáljon, hogy ő kezdett el velem flörtölni, én meg nem vagyok fából ugyebár. Fókuszálj Cara, fókuszálj…


reveal your secrets

Drake Wallenberg


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
New York vezetője
☩ Play by :
Jensen Ackles
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 24, 2020 2:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Just a little Business

@Cara Pierce &    & DW  

- Sajnálatos módon egyedi darab, ilyet még én sem ajándékozhatok senkinek - az más kérdés, hogy nem is tenném meg. Semmi problémám a nővel, sőt, ha tehetném magam építeném újjá kristálygömbökből egész New Yorkot, de nem rendelkezünk csak néhány darabbal belőle, amik pedig az igazán fontos helyeket illeti meg, ahol sok száz ember fordul meg. Bár ki tudja, a nyomorult Payne kurva biztos rendelkezik sajáttal, ami akár az ajtaja fölött is lehet. Az övé például véletlenül eltűnhetne, és átkerülhetne Cara lakásába. Csak kéne hozzá egy igazán dörzsölt tolvaj. Az biztos, hogy nem törném magam az utána való nyomozással. Persze keveseknek volt merszük magukra vonni a Payne család haragját.
- Valóban csupa jót hallottam önről - különben itt sem lehetne. Kizárólag azért kockáztatok, mert úgy vélem megéri. Nagyon szomorú leszek, ha csalatkoznom kell. Én ugyan nem vagyok démon, de csodálatos kínzókamráim vannak, és… legszívesebben dühösen megráznám a fejem. Mikre gondolok? Sosem bántanék magamtól embert, pláne nem olyat, aki a városomhoz tartozik. Az persze más kérdés, hogy mi van, ha a természetfelettiek bérence, de még akkor se valószínű, hogy megkínoztatnám. Maximum ha nagyon értékes információi lehetnek, elvégre a cél szentesíti az eszközt. Ám az előbbi sötét gondolat aggodalomra ad okot. Hiába távozott Mammon, mintha lényének egy cafatja bennem maradt volna, s mérgezné a lelkem. Egyszerűen undorító!
- Ahhoz ennél jóval több kell! - kacsintok rá. Láttam én már mindent is, bár sajnálatos módon felkoncolt hullából jóval többet, mint meztelen hölgyből, és egyenlőre nagyon nem úgy áll a világ szénája, hogy ez megváltozni látszon. Hallottam történeteket, mi volt itt az apokalipszis előtt, de mégha Isten visszatér és rendet tesz a nyomorult teremtményei közt, akkor sem lehet egyszerűen elfeledni és szőnyeg alá söpörni a történteket. Még generációkkal később is emlegetnék, hogy az angyalok hóhérok, alig jobbak a démonoknál.
- Én nem siettetem, a jó munkához idő kell, ráadásul nekem is sok dolgom van. Újjá kell építenem a várost, és… - majdnem kimondtam, hogy fel kell készítenem Amara újabb csapására, de még időben visszanyeltem a szavakat. Fogalmam sem volt, mennyit tudhat a világ dolgairól a nő, de semmiképpen sem akartam tömegpánikot kelteni, Cassael pedig igen sötét híreket hozott.
- Nos… - komorodom el azonnal, amint a szívességeket emlegeti. - bizonyos dolgokban hajlandó vagyok segíteni, de vannak tabuk, ezt sose feledd! - hangomba ezúttal vegyül némi fenyegető él. Semmi akadálya a szívességtételnek, amíg sós karamelláról, ruháról, ingatlanról van szó, tehát olyan dolgokról, amik a város életében lényegtelenek. Még az ellen sincs kifogásom, hogyha a segítségemmel kívánja tovább virágoztatni az üzletét, elvégre az nekem is hasznos lehet. Azonban a vadászaimhoz és a város ‘tiltott’ részeire vonatkozó kérést sosem teljesítenék, és elég csúnya dolgokra kellene rászánnom magam, ha zsarolni próbál. Például a cellákban senyvedő angyalok ott is pusztulnak meg...
- Bocsáss meg, ezt észben tartom! - álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen rosszul érinti egy olyan egyszerű, mezei szó, mint a ‘kedvesem’. Meglepődtem, de gondosan az eszembe is véstem. Azért egy másodpercre felötlött bennem, miért is ilyen ellenszenves. Egy rossz véget ért kapcsolat talán?
- Na igen. És új értéked is lenne a társaságban. Nem volt még olyan nő, akit a barátnőmnek neveztem volna - illetve de, Natalie, de ő nem abban az értelemben az. Ő tényleg egy barát. - Ne is mond, a nők haragja… - sajnos már nem a legpusztítóbb dolog a világon, mert a természetfeletti csúnyán beelőzte, de benne van a top tízben. Az más kérdés, hogy nem vagyok túl jó ezen a téren. Az elcsábítani egy nőt még elég jól megy, de az erős és mély érzelmek terén roppant gyengén teljesítek. Meg furcsa is lenne, hogy ennyire könnyedén belehabarodom valakibe.
- Nahát, ez egy újabb randinak hangzik… szeretem a bátran kezdeményező nőket! - vigyorodom el. - Ámbár, lehet, hogy a nyálas csöpögős helyett érdemes lenne valami más párkapcsolattal előállni. Az mindkettőnk tekintélyét rontja - láttam már ilyen nyálas-csöpögős párokat, nem is keveset, és már akkor is megfogadtam, hogy én sosem leszek ennyire papucs. Lehet hódolni a szebbik nemnek, de ez nagyon durván túlzás.
- Na jó, félre a tréfát, fontos üzleti teendőink vannak - azért egy könnyed kacsintást megengedek magamnak. - Faggathatlak, vagy legyen a hölgyeké az elsőbbség? - mivel nem volt még komoly párkapcsolatom, s eddig nem is érdeklődtem ez irányban, fogalmam sincs, mennyit, és legfőképpen mit ildomos tudniuk egymásról a pároknak. Az már nyilvánvaló, hogy a sós karamellás csoki nagy rajongója. - Viszont anyós és após terén meg tudlak nyugtatni, nem rendelkezem szülőkkel - támadási felületet adnának. Persze régebben vágytam a családra, de mostanra… mindent meg tudok oldani egyedül, és akad néhány barátom is. Számomra ez ideális állapot.

reveal your secrets

Cara Pierce


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 04, 2020 8:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


☽ Mysterious business

Drake & Cara
zene: Toss a coin to your witcher  szószám: 928 • Credit:

 

Azt hittem, hogy Drake valami komoly beavatási szertartásnak fog engem alávetni azért cserébe, hogy a bizalmába fogadjon, de végül nem így lett. Ezek szerint pozitív kritikával illetett az, aki beajánlott neki. Ez esetben biztosan nem egy vadásztól hallott rólam. Talán majd, ha a helyzet úgy engedi egyszer rá is kérdezek, hogy ki volt ez a névtelen lovag. Vagy úrihölgy. Illene megköszönni neki. Ebből a gondolatból azonban kirángatott, hogy egy furcsa szerkezetre mutatott a szomszédos ház homlokzatán, ami, ha minden igaz a természetfeletti lényeket hivatott kiszűrni. Egy picit még a szám is kikerekedett, annyira meglepődtem, hogy már ilyen felszereléssel is el van látva a város.
– Wow. Kérhetnék egy ilyet a lakásomba? – természetesen viccnek szántam a dolgot, így egy apró mosolyt csaltam a szám szegletébe, de persze ha mégis van ilyenre lehetőség, akkor azonnal élnék vele. Sajnos a démonok nem szaladgálnak Luciferes tetoválással a homlokukon, így el kél némi segítség a beazonosításukban. Mesteri módon rejtik el a személyazonosságukat, így könnyedén becsaphatnak egy hozzám hasonlót, akinek semmi tudása nincs a természetfeletti lényekről. Egyéb területen viszont szerencsére már rendelkezem tapasztalattal, így egy percig sem féltem attól, hogy esetleg egy lehetetlen küldetést kapnék. Attól már jobban tartottam, hogy kordában tudom-e tartani a hormonjaimat.
– Ha hallott már rólam, akkor tudja, hogy az ügyfeleim titkai biztonságban vannak nálam.  Éppen ezért választanak sokan engem a többi hozzám hasonlóval szemben, még akkor is, ha én magasabb áron dolgozom. – amikor szóba kerül a pénz, akkor mindig lágy hangon és bájos mosollyal az arcon kell reagálni, így ebben az esetben is megőriztem ezt a szokásomat. Valamiért egy kedves nőtől szívesebben fogadják az ügyfelek a ’számlát’. Phil is egészen jól tudja adni a jómodorú urat, de ha igazán zsíros melóról van szó, akkor a biztonság kedvéért inkább én szoktam alkudozni. Nekem ez már a véremben van, Phil pedig még mindig csak ismerkedik ezzel a ’művészettel’. Persze a pénz mellett, ugye fontos az egyéb juttatás is, ezért is fogadtam örömmel, hogy még egy olyan nehezen beszerezhető áru sem akadály Drakenek, mint a sós karamellás csoki.
– Pazar. – természetesen nem kerülte el a figyelmem a mondandója végén elhangzott „is” szócska sem. Vajon mégis milyen élvezetekre gondolhat még? Talán segítene nekem szerezni egy ingatlant, amiben végre fürdőkád is van? Nah, azért már tényleg megérné üzletet kötni. Nem mintha egyébként hezitálnék. Továbbá most már az is biztos, hogy valóban van valahol egy elrejtett édesség készletük. Sunyik ezek a vadászok.
– Csak nem sikerült zavarba hoznom a város vezetőjét? – huncut mosoly jelent meg az arcomon, amikor Drake a kísértést hozta szóba. Automatikusan elgondolkoztam rajta, hogy ha ennyitől zavarba jön, akkor mit tenne, ha ne adj isten ténylegesen bedobnám magam? Milyen kár, hogy ez nem fog kiderülni. Ügyféllel sosem kavarok… öhm… vagyis… hát… nagyon-nagyon-nagyon ritkán. Az üzlet az első. Főleg az utóbbi időben tartottam magam nagyon szigorúan ehhez.
– Hmm. Nos ez akkor egy hosszabbtávú feladatnak tűnik. Az ilyen akciókat nem lehet pillanatok alatt végrehajtani. Több emberre is szükség lesz. Plusz nekem is személyesen intéznem kell akkor pár dolgot. – kissé komplikáltnak tűnik, de nem megoldhatatlan. Persze szükség lesz arra, hogy feltűnés nélkül beszivárogjak a vadászok köreibe. Ehhez pedig Drake is kelleni fog. Egyébként tényleg gyanús lenne, hogy mi a francért akarok most velük tekerni, ha eddig ez az igényem sosem merült fel. Illetve mivel ez tényleg nem egy két napos meló lesz, így még annál is több profitot várhatok, mint először reméltem. Még a hideg is kirázott, olyan izgalomba jöttem ettől a gondolattól.
– Igazából eszembe jutott még valami. Az embereim, akiket befogok vonni biztosan elégedettek lesznek az anyagi juttatásokkal.  Azonban lehet, hogy én valami másra tartanék igényt, siker esetén. Teszem azt, néhány szívességre, amit csak te tudsz elintézni. – nem volt semmi konkrét ötletem, de azt tudtam, hogyha a város vezetője tartozik néhány szívességgel, az olyan kapukat nyithat meg, amiről korábban álmodni sem mertem. Talán sikerülne New Yorkon kívüli üzleteket is megkötnöm. Hiszen abban van az igazi haszon, ha olyat tudsz tenni, amit mások nem, és a városok közötti kereskedelem határozottan abba a kategóriába tartozik, amit nem tud lemenedzselni akárki. Már csak egy hiteles fedősztori kell, ami lehetővé teszi nekem a diszkrét elvegyülést. Bár először én vetettem fel a randevúzás ötletét, egy kicsit mégis váratlanul ért, hogy Drake hajlott arra, hogy ezt a sztorit hosszabb távon is alkalmazzuk.
– Huh, ezt a kedvesem szót kérlek ki ne mondd többet, mert azonnal haza szaladok. – egy tettetett nevetéssel próbáltam elvenni a szavaim élét, de ettől tényleg kirázott a hideg. Én ugyan nem leszek senkinek a kedvese. A csaja, vagy a bigéje esetleg. De se a kedvese, se a párja, se az édese nem leszek még Drake Wallenbergnek sem.
– De végül is van benne ráció. A barátnődként feltűnés nélkül betudnál juttatni a felsőbb körökbe. Aztán persze idővel jöhetne a szomorú szakítás, aminek okán reális lenne, hogy a haragom elszabadul, és ezért akarok ártani neked. Tapasztalataim szerint ebben az esetben tisztességesen csepegni fog az-az információ, amire szükségünk van. – bár kissé szokatlan módszer, de még akár működhet is. Egy megcsalt nő bosszúja veszedelmes, így tényleg hihető lenne, ha ezek után ártani akarnék Drakenek. Egy kicsit a barátnő rész sántít, de majd valahogy előadom kibaszott szerelmeset. Majd Peteről és a csajáról veszek példát nyál csorgatós, szerelmes, fos szöveg ügyben. A többi már csak színészkedés.
– Viszont, ha tényleg hitelesek akarunk lenni, akkor szükség lesz némi információra egymásról. Furcsa szokások, intim helyen lévő anyajegyek, és ehhez hasonló dolgok, amikről csak egy barátnő tudhat. – széles mosolyra húzódott a szám a gondolattól. Elképzeltem, ahogy eljátsszuk ezt a szerepet, és éreztem, hogy ez elképesztően szórakoztató lesz. Hiszen a pénzkereséssel egybekötött móka a legjobb kombináció.


reveal your secrets

Drake Wallenberg


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
New York vezetője
☩ Play by :
Jensen Ackles
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 01, 2020 1:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Just a little Business

@Cara Pierce  &   & DW  

A vadászok ritkán nyitnak a többi ember felé, ez nyílt titok volt. Több oka is volt, de főleg a bizalmatlanságban volt keresendő a miért. Még a vadászoknál sem volt száz százalékig biztos, hogy tényleg mindenki ember, de köztük azért elég magas a hibahatár, azonban a város többi lakosánál… Persze, csodálatos lett volna, ha mindenki ember, de valószínűtlen, hogy ez tényleg így lenne. Dolgozunk rajta azért, talán egy nap tényleg csak az emberek városa lesz New York. De még azelőtt pokolkutya, imp és legfőképpen Amara mentes övezetté kell tenni. A rendbehozás elsőbbséget élvez. Majd ha állnak a falak, s kívülről csak az jöhet be, akinek engedélyezzük, majd akkor lehet újra nekiállni a belső dolgoknak.
Nekem azonban most újabb ismeretségeket kellett kötnöm, ha a végére akarok járni az engem foglalkoztató problémáknak. Márpedig a végére akartam, így kénytelen voltam kockáztatni egy aprót. Persze ez még mindig a kevésbé problémás része volt a történetnek, főleg azzal szembe állítva, mi lesz, ha a tanács tagjai rájönnek, hogy kémkedtetek utánuk. Kötve hiszem, hogy örülnének. Mondjuk sokkal előrébb lennénk, és könnyebb is lenne a dolgunk, ha ők se sugdolóznának a hátam mögött. Azonban ez nem olyan világ, ahol az embereknek csakúgy teljesülnének a kívánságai. Ezt azonban én kevéssé bántam, hozzászoktam már, hogy vért izzadva kell küzdeni a kitűzött célokért. Mi nem vagyunk démonok, vagy angyalok, akiknek könnyedén az ölébe hullik minden.
- Az nem probléma - fogalmam sincs, mi lehet az az “önéletrajz”, de ha egyáltalán nem hallottam róla a város vezetőjeként, úgy nem is lehet lényeges kettőnk üzletéhez. - A legfontosabbon már átment - villantok meg egy futó mosolyt. - Nézze csak - mutatok ki a helyiségből, át a szomszéd épület homlokzatára. - Látja azt a gömböt az épület falában? Nem villant fel, amikor elhaladt előtte, így biztos lehetek benne, hogy ön ember - igazából nem tudhatom, hogy felvillant-e, mivel amikor érkezett, még nem is tudtam pontosan, hogyan fog érkezni - már ami a ruhátját illeti -, ráadásul az arcáról sem volt pontos képem, de ha véletlen felvillant volna a gömb, annak bizonyára nagy hatása lett volna az utcán, s el sem ért volna ide. Emellett azonban óvatosan próbálgatom kiugrasztani a nyulat a bokorból, ha esetleg mégis természetfeletti lenne. Fogalmam sincs, tudja-e, hogy a gömb a félszerzeteknél nem villan fel, szóval egyébként sem tudhatnám biztosra, hogy semmi köze a természetfelettihez. - Egyébként a megbízhatóságát kellene még tesztelnem, de azt hiszem az majd csak éles helyzetben fog megmutatkozni - persze, játszhatnék mindenféle, akár aljasnak is titulálható játékoket, aminek nyomán rájöhetnék, hogy köp-e valakinek, de erre se időm, se erőm nincsen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elárulásom esetén ne bűnhódne meg. Ám az ajánlások azt mutatták, hogy emiatt nem kell aggódnom, mégha kevés dolgot utálok is jobban, mint vakon megbízni másokban.
- Nahát, kegyed édesszájú? Ha az együttműködésünk sikeresnek mutatkozik, úgy azt hiszem tudok ssegíteni ilyen élvezetek terén is - ezúttal csupán egy talányos pillantást kap, mire is utalhattam még. Hirtelen fogalmam sem volt, hogyan feleljek az általa leütött magas labdára úgy, hogy azzal semmiképpen se sértsem meg.  - Ne kísértsen, kérem! - remélem ezzel még semmilyen kellemetlen határt nem lépek át, sajnos az ilyesmiben nem vagyok túlzottan jó. Egyébként sem tudtam, mire utalhat, megeshet, hogy nem is a szexre, ami az én első, igencsak kanos gondolatom volt. Ha azonban ennek hangot adok, minden bizonnyal úgy nézne ki, mintha kurvának minősíteném, az pedig roppant kellemetlen lenne, főleg így, ismeretlenül. Hogy utálom az etikettet! Ki nem állhattam az udvariaskodást, ám szerencsére felajánlotta a tegeződés lehetőségét, így ezen a téren is engedhettem egy picit.
- Úgy tűnik, tényleg olyan profi vagy, mint mondják - biccentek elégedetten “az ügyfélnek bármit” kijelentésére. - Magam nem járhatok személyesen utána ezeknek a pletykáknak, egyrészt, mert gyanús lenne, másrészt mert túlzottan jól ismernek - nekem biztos nem fordítana hátat egyetlen tanácstag sem, titkos ügyleteit teregetve, nem úgy, mint mondjuk egy takarítónőnek, vagy valami más “alantas” munkát végző személynek. Ráadásul ezek számomra elérhetetlenek voltak. - Szükségem van valakire, aki észrevétlenül, teljes titokban szerez nekem információt azzal kapcsolatban, miket is suttognak rólam a hátam mögött - remélem sikerült rendesen összefoglalnom a kívánságomat. Azt nem tettem hozzá, hogy esetleg szaftosabb “magán” jellegű titkokra is igényt tartanék, de az volt a gyanúm, ha ilyen jut az üzletasszony birtokába, nem lesz elég szégyenlős, hogy visszatartsa egy nagyobb összeg ellenében. Ugyan ezt eléggé megvetettem, már elég hosszú ideje mozogtam a politika világában, hogy megtanuljam, időnként az ármánykodással többet lehet elérni, mint bármilyen egyenes tettel. Marissa Payne sokat tudna erről mesélni.
- Ne aggódj, fáradozásaid busásan meg lesznek fizetve - ezúttal mosolyom kicsit hasonlít egy éhes cápáéra. Lelki szemeim előtt megjelenik Marissa Payne, aki hiába rikácsol és gágog, családja elveszti a befolyását és kitiltásra kerül a tanács terméből. Gyönyörű álom, mégse hiszem, hogy valaha is valósággá válik. Ahhoz sajnálatos módon túlzottan okos az a boszorka.
- Azt hiszem ez egy igen hiteles fedősztori lenne a későbbiekre is - bólintok, noha maga a gondolat furcsa, hogy legyen egy “Barátnőm”, mégha teljesen üzleti célból is. - Sokkal kevesebben gyanakodnának, ha mint a… Kedvesem kerülne be a köztudatba - azért remélem senki sem olyan kíváncsi az intimszférámra, hogy ágytáji titkokra szomjazzon. Az kifejezetten undorító lenne, merthát a szex mindenki magánügye, mégha esetünkben nem is erről lenne szó.

reveal your secrets

Cara Pierce


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 18, 2020 5:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


☽ Mysterious business

Drake & Cara
zene: Toss a coin to your witcher  szószám: 1157 • Credit:

 

Mindig is az volt a célom, hogy egyre befolyásosabb ismeretségekre tegyek szert, ezzel pedig lassan, de biztosan egyre nagyobbra építsem a ’birodalmamat’. Egy ideig jól is haladt ez a terv, azonban volt egy pont, ahol megakadtam. A vadászokkal nem sikerült túl jó kapcsolatot kialakítani, ami azért is volt különösen sajnálatos, mert igen nagy befolyásul vannak a város életére, és ezáltal pont a legnagyobb halak nem akadtak ’horogra’. Drake Wallenbergre például olyan régóta ’vadásztam’, hogy fel sem tudnám pontosan idézni mikor is döntöttem el pontosan, hogy nekem ezzel az emberrel bizony megegyezést kell kötnöm. Valószínűleg azért nem jött össze a dolog, mert a város vezetőjeként bármit meg tudott szerezni magának, amire szüksége volt, így az én szolgáltatásaimra nem volt szüksége. De végül mégis csak eljött ez a nap. Olyan volt az számomra, mint egy megvalósult álom. Helyet kaptam a legnagyobb ’kutya’ asztalánál. Hát kell ennél több? Nem, ennyi nekem pont elég is lenne. Viszont az a mellékes információ, hogy Drake amúgy egy rendkívül… hmm… vonzó férfi is egyben azért határozottan egy olyan plusz adalék, ami rendkívül pozitív hatással van a… lelki világomra. Ennek köszönhetően hiába voltam tisztában azzal, hogy a nevem hallatán elejtett apró bók, csak is formalitás és semmi több, önkéntelenül szökött leheletnyi pír az arcomra. Így tényleg elég nehéz lesz az üzletre koncentrálni. De meg kell oldani ezt is, mert a város vezetőjével megkötött üzlet olyan profittal kecsegtet, amit nem hagyhatok veszni holmi hormonális üzemzavar miatt. Az első mindig az üzlet.
– Kötelező körök? Önéletrajzot nem hoztam. – igazából nem is volt, de hallottam hírét, hogy a régi időkben szokás volt egy papír lapra felvésni a szakmai eredményeinket. Nem tudom mi az értelme pontosan, de az egy olyan világ volt, amit én sohasem ismerhettem meg. De talán ez jobb is így. Ha éltem volna akkor is, biztosan sokkal nehezebb lenne elfogadni a mostani állapotokat. Viszont mivel én ebbe a világba születtem, könnyebb volt alkalmazkodni. Aztán hirtelen fejbe kólintott az a gondolat, hogy mennyire felkészületlenül jöttem erre a találkozóra. Arra például egyáltalán nem számítottam, hogy a diszkréció fenntartása, már erre a találkozó létrejöttére is szükséges, mert bármennyire is felszínes a kapcsolatom a vadászokkal, lesz valaki a kocsmában, aki felismer engem. Még szerencse, hogy azonnal eszembe jutott egy hihetőnek tűnő fedősztori. De legfőképp képes voltam póker arccal előadni azt. Piros pont nekem.
– Az édességeket jobban szeretem. A virág elhervad, de például a sós karamellás csoki… – tartottam egy rendkívül drámai hatás szünetet, miközben felidéztem az ízét. – nagyon finom. - már a gondolatra is összeszaladt a számban a nyál, így kénytelen voltam egy hatalmasat nyelni. Nem véletlenül állítottam rá Phil-t, hogy szerezzen nekem valahonnan. Viszont biztos voltam benne, hogy a vadászoknak van valahol egy titkos csokoládé készlete. Ki tudja, ha jobban bekerülök a köreikbe, talán ez az elmélet is bizonyítást nyerhet. Persze csak akkor, ha egyszer sikerül bejutnom a főhadiszállásukra. Az első dolgom biztosan a dugi csoki felkutatása lesz.
– Pontosan. – bólintottam is egyetértőn arra, hogy feltehetőleg már most eljutott a találkozónk híre a társadalomhoz. Elég nagy ez a város, de még sem annyira, hogy egy Drakehez vagy hozzám hasonló ember elvesszen benne. Legalábbis szerettem azt gondolni, hogy azért én is ismert vagyok már valamennyire. Na ő viszont biztosan az. Minimum a nevét tudja minden városlakó, még ha arcot nem is tud mindenki hozzá csatolni. Éppen ezért is volt nagyon fontos, hogy az üzlet megköttessen, és én esküszöm, hogy minden erőmmel azon voltam, hogy megőrizzem a póker arcomat, és csak a ’szent’ célra koncentráljak. De, amikor Drake benyögi az első randevúra vonatkozó mondatát és még egy kacsintással is megtoldja azt, akkor már nem tudom tovább tartani a profi hozzáállást.
– Oh, én ennél sokkal tovább szoktam menni az első randevúkon. – teljesen automatikusan kúszott egy huncut mosoly az arcomra, bármennyire is próbáltam magamba gyömöszölni. De sajnos nem vagyok fából, és Drake a hírnevének, valamint exteriőrjének köszönhetően még előnyből is indult. Azt hiszem sürgősen szükség lenne egy hideg, és alkohol mentes italra, mielőtt elszabadulok. Addig is póker arc vissza, vízszintes testmozgásra vonatkozó gondolatok elnyomva.
– Valóban. – bólintottam nagyon határozottan inkább a vadászcsaládokkal kapcsolatos információjára. Sajnos beletalált a gyengepontomba. Értékes kapcsolataim vannak, de lehet, hogy annyira még sem. Persze éppen azt reméltem, hogy ez a mai napon változni fog. Ha ehhez az kell, hogy ne pont most nyissak a vezető családok felé, ám legyen, ez a legkevesebb, amit megtehetek.
– Az ügyfélnek bármit. – és ismét egy mosoly szabadult el az arcomon. Hát most már tényleg takaréklángra kell rakni magamat. Az istenit már… Próbáltam egy pénzzel teli aktatáskára gondolni, hogy elnyomjam azokat a gondolatokat, amiben ruha már egyik jelenlévőn sem volt, de így a vagyonom gyarapításának gondolata még inkább… khm… ösztönzőleg hatott. Más valami kellett tehát. Magam elé képzeltem inkább a pocakos asszisztensemet, amint éppen magába töm egy hamburgert, és a hús szaftja végig csurog a mocskos szakállán. Na ez hála istennek be vált. Veszély elhárítva, most már tényleg koncentrálhatok az üzletre. Ezért figyelmesen végig hallgattam a vársora és a vezetői képességeire vonatkozó apró információ forrásokat. Az-az igazság, hogy én is hallottam erre vonatkozó pletykákat, csak azoknak nem igazán szoktam hitelt adni, mert minél több szájon fut át egy információ, annál jobban átalakul, míg végül az eredeti üzenet teljesen semmissé válik. Viszont úgy tűnt, hogy ez véletlenül mégis igaz. Szomorú. Éppen most váltsák le Drake-t amikor sikerült végre összehozni ezt a találkozót… Na azt már nem.
– És hogy jövök én a képbe? – egy kicsit megemeltem a szemöldökömet, mert még mindig nem volt tiszta az én szerepem. Sok mindenre képes vagyok, de pontos információkra van szükségem ahhoz, hogy elkezdhessek tervezni. Annyi viszont világossá vált számomra, hogy nem valamilyen csecse becsét akar Drake beszerezni. Remek. Amúgy is jobban szeretem a problémák elrendezését, mint a sima kereskedelmet. Mert egy terméknek van egy adott ára és ott nincs helye túl nagy alkudozásnak. De, amikor szívességet teszek valakinek, akkor jogomban áll olyan magas árat szabni, mint amennyire az ügyfél rá van szorulva a segítségemre. Mocsok dolog tudom, de ez van.
– Ezt nagy örömmel hallom, mert az tényleg felettébb gyanús lenne, ha bárkinek is ingyen dolgoznék. – ez viszont tényleg sziklaszilárd elv volt. Még a nagy Drakenek sem dolgoznék ingyen. Sőt. Pont azért akartam már régóta felvenni a kapcsolatot, mert ő olyasmit is nyújtani tud, amit más nem. Mert ha mondjuk egy csempész tartozik egy szívességgel, azt csak arra tudom használni, hogy mondjuk elrejtsek valami értékeset. Na de egy város vezetője akkora befolyással bír, hogy szinte bármit kérhetnék cserébe. Csak a fantáziám szab határt a beváltható szívességek tárházának.
– A randevút mint fedő sztorit erre a találkozóra gondoltam magyarázatként, de függően attól, hogy pontosan mi is lenne az én feladatom, lehet, hogy szükség lesz némi kreativitásra. – újból magam elé képzeltem az asszisztensemet a biztonság kedvéért, így tökéletesen semleges maradt az arckifejezésem. A kíváncsiság azonban ott motoszkált a mélyben, és azt már végképp nem volt erőm kordában tartani. Gyerünk Drake, mond szépen el a Mamának, hogy mi kell és akkor végre elkezdhet számolni, hogy ez mennyibe fog neked kerülni.


reveal your secrets

Drake Wallenberg


Piszkos Fred kocsmája Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
New York vezetője
☩ Play by :
Jensen Ackles
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 16, 2020 1:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Just a little Business

@Cara Pierce &    & DW  


- Bájos név, egy gyönyörű teremtésnek - mosolygok tétova bemutatkozására. Tény, hogy tudtam a nevét, elvégre én hívtam őt, de mégis úgy illendő, hogy a felek bemutatkozzanak egymásnak. Érzékelem zavarát, bár nem lehetek biztos, hogy ez udvarias modoromnak, vagy személyemnek köszönhető. Talán egy kicsit mind a kettőnek. Egy pillanatra átfut a fejemen, hogy kevésbé illene “rámozdulnom”, elvégre én vagyok ennek a városnak a vezetője, akinek nem a szoknyák kergetése lenne az elsődleges feladata, ám ki akarom élvezni, hogy megszabadultam Mammontól, s innentől kezdve a magam ura vagyok, nem kell aggódnom, mit fog tenni a démon azokkal, akik a közelembe kerülnek. Elvégre mi lett volna a vadászaimmal, ha Cass nem lett volna ott… Bosszúsan űzöm tova a gondolatot.
- Ennek örülök - biccentek a találkozó helyét illető feleletére. - Amint lefutottuk a kötelező köröket kegyeddel, erre is kitérek - bólintok keményen, a mosoly pedig eltűnik a vonásaimról. Nem véletlenül őt hívtam, a jó hírének köszönheti, azonban nem fogok csakúgy mindent elhinni, előbb magam is meg akarok bizonyosodni arról, hogy tényleg érdemes-e rábíznom a titkaimat, s azt a több, mint kényes feladatot, amivel akár saját magamat is bajba sodorhatom.
- Ezt remek hír - értem ezt a diszkréció alapvetőségére. Sajnálatos módon még a mostani, vészterhes időkben is füle van a falnak, ez nem változott az angyalok nyomorult apokalipszisével se. Az a hülye picsa Payne kurva… határozottan nem kedvelek minden nőt. Figyelmesen hallgatom javaslatát. - Zene füleimnek eme fedősztori - ha akarnám se tudnám palástolni a vigyorom. - Csak azt sajnálom, hogy virágot nem hoztam - na jó, ebben talán egy csipetnyi irónia, hiszen New York vezetője azért nem hord finom, illatos rózsát a kalandjainak apokaliptikus időkben. Azért árnyalatnyi mosolyom remélem sugallja, hogy viccnek szántam a kijelentést, nem gúnyolódásnak. Ez van, újra bele kell jönnöm a csajozásba, úgy látszik kissé berozsdásodtam! Ráadásul kénytelen vagyok - khm, khm - csak egyéjszakás kalandokban gondolkozni, elvégre egy barátnő nem fér bele az időmbe, hüpp, hüpp… Valójából persze nem bántam, hiszen számomra a város volt az első, és mindig is az lesz. A védelme a legfőbb kötelességem, ráadásul Mammon mindent tud, amit én tudtam, most nem érek rá lazsálni és a magánéletemet egyengetni, na meg aludni is csak ritkán… Azért a mostani találkánkra Carával kipihentem magam, hiszen itt kell lennem fejben teljesen. - Ne is mondja, szerintem már el is jutottak a kellemetlenkedni kívánó fülekbe - teszem még hozzá.
- Nahát, már ilyen közel kerülünk egymáshoz, élből az első randinkon? - hamiskás mosolyra húzom az ajkaimat, s azért még egy kacsintással is megtoldom a mondandóm. Mammon most biztosan azt hangoztatná, milyen béna vagyok, így egyáltalán nem lehet levenni egy nőt a lábáról… mintha ő ennek a szakértője lenne. Bosszant a gondolata, hogy a Pestis átkozott Lovasa hány ember nővel szűrhette össze a levet - csak abban reménykedhetek, hogy nem az én bőrömben. - Természetesen benne vagyok - inkább szóban áldásomat adom a tegeződésre, hátha eddig nem vette volna ki a szavaimból az egyetértést.
- Tudod,  azt hallottam rólad hogy, - hajolok bizalmasan közelebb hozzá - egyik nagy vadászcsaláddal sincs komolyabb kapcsolatod - egy kicsit még furcsa a magázódás hiánya, de egyáltalán nem kényelmetlen. Akkor volt feszélyező, amikor minden nyomorult kis pondróval úgy kellett bánnom, mintha a legnagyobb úr lenne, holott… csak a származása egy kicsit előkelő. Egy nőt bármikor szívesen magázok - leszámítva a Marissa féle álnok kígyókat -, ha másnem azért, hogy nézegethessem őket, de a mellüket kitoló, a semmire szörnyen büszke férfiakat már annál kevésbé. Megvárom, amíg rábólint csak aztán folytatom.
- Remélem nem haragszol meg, ha azt kérem, egyenlőre ez maradjon is így - vetek rá egy bocsánatkérő pillantást, aztán gyorsan folytatom, még mielőtt esetleg tiltakozhatna. - Gondolom hallottál már róla, hogy egy időre kénytelen voltam elhagyni a várost - tartok némi drámai szünetet, azt természetesen eszembe se jut elárulni, mi is volt az a kellemetlen körülmény, amiért erre kényszerültem. - Mostanság úgy érzem, hogy úgy gondolják a nagy családok vezetői, hogy hiába választott meg a város, mégse vagyok alkalmas New York élére - hangom ezúttal szenvtelen, úgy ejtem ki ezeket a szavakat, mint puszta tényeket, holott belül forr bennem a düh. Elkövettem ugyan néhány hibát, azonban szándékaim mindig is tiszták voltak, s Mammon bezárásával saját magam elé is helyeztem a várost, amire azok a… mindegy is, nem lettek volna hajlandóak. Őket csak a hatalom érdekli, nem az emberek érdeke. - Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba ezzel kapcsolatban! - kimondottan határozottnak és ellentmondást nem tűrőnek látszom. Az is vagyok, semmit sem utálok jobban, mint a mismásolást, na meg ha hülyének néznek. - A városnak egységre van szüksége ezekben a vészterhes időkben, különben a következő vihar talán teljesen eltöröl minket a Föld színéről - ennyire talán nem súlyos a helyzet, mégis, úgy érzem nem árt meg, ha ő is érzékeli a helyzet komolyságát. Talán Gabriel seregei nem fenyegetnek már minket és San Franciscoval is egészen barátságos a viszony, a démonok ugyanolyan könnyedén garázdálkodnak közöttünk, valamint Amara és az alattomos csatlósai… a falainkat még mindig nem sikerült újjá építenünk, és ha nekem azzal kell foglalkoznom, ki próbál elmozdítani a helyemről, akkor éppen a lényegről fog elterelődni a figyelmem.
- Természetesen nem ingyen kérném a segítségét - ugyan nem bőven, de rendelkezek felhalmozott készletekkel, ráadásul akadnak még csak hozzám hűséges embereim is… régi barátok, elkötelezett ‘hívek’, akik segítségét mégha áttételesen is, de megkapná a nő. - Ráadásul a felsőbb körökbe is szívesen bevezetem, főleg ha ragaszkodik a randevús történethez - kacsintok rá, de az ajánlat nagyon is áll, a szerelmi dolog nélkül is. A legtöbbször az van a legjobban elrejtve, ami mindenki orra előtt játszódik le. Szavaim végével hátradőlük, türelmesen várva, hogy megemészze a hallottakat és feleljen rájuk.

Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2