Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Las Vegas határa - Razura •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Las Vegas határa - Razura VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 20, 2019 8:10 pm
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 20, 2019 7:39 pm
Következő oldal


Már szóra nyitnám ajkaim, hogy feleljek a démon szavaira, arra, ahogy a fajtájára jellemzően itt kelleti magát. De elhallgatok, még mielőtt belekezdhetnék a gondolatba. Sharael hangja szólal fel a gondolataim között. Hivatalosan nem utasítgathat, elvégre a felettese vagyok, de igen nyomatékosan javasolja, hogy térjek vissza a város falai közé. Valami aggasztó történik, érzem. Vagy ha nem is veszéllyel járó esemény, nyilvánvalóan magasabb prioritást élvez, mint a démonnővel való randevúm. Feszülten engedem ki orromon a sóhajt, miközben az angyalomnak felelek. Azonnal indulok. Tartsd a frontot. Majd ismét Azuráé a teljes figyelmem. Még épp időben ahhoz, hogy határozottan megragadva elkapjam a csuklóját és ne tudjon itt abrakadabrázni a páncélom alá hatolva.  Kíváncsi, mi? Azt meghiszem.
- Mennem kell. - Bökök ki ennyit mély hangomon és ellököm a közelemből. Tudom jól persze, hogy ő nem holmi mezei démon, akit csak úgy faképnél lehet hagyni következmények nélkül. Így nem is áll szándékomban ezt tenni. Adnom kell neki valamit, amivel megelégszik anélkül, hogy a nyakam törné.
- Legközelebb hozzám érhetsz. - Cirógatom meg egy ujjal az arcát, igen két értelműen fogalmazva, a szóhasználattal és tónussal egyaránt. Persze számára egyértelmű lehet, hogy nem több ez, mint az angyali gúnyolódás. Ő meg én így beszélünk egymással. De amit mondok, komolyan gondolom. Legközelebb hagynom kell neki, hogy befejezze azt, amit elkezdett, illetve megpróbált elkezdeni. Az én titkaimat ismerve ez kellően nagy áldozat tőlem ahhoz, hogy kiengesztelje - egy időre - a faképnél hagyás miatt.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 25, 2018 8:34 pm
Következő oldal


Kérdésemre nem ad konkrét választ, ugyanakkor a megjegyzése hallatán egyszerűen, mégis sokat mondóan rá vigyorgok. Külső szemlélő azt hiheti, hogy flörtölünk egymással vagy valami ilyesmi, amit az emberek szoktak. De ez attól olyan távol áll mint a pokol és menny. Macska-egér játékot játszunk minden egyes alkalommal, amikor találkozunk. Egyszerre gyűlölöm és valamilyen hihetetlen okból kifolyólag kedvelem. Talán az észjárása miatt, ravaszsága sokban hasonlít az enyémhez. Egyformák vagyunk. Manipulálunk, irányítunk, büntetünk, de a tetteinket egyetlen mélyen ülő dolog határozza meg. Gondolataimból sziszegése szakít ki, mire rá meredek. Figyelmeztetése hasonlatos a szokásoshoz, mégis van benne valami más.
- Ugyan, sosem tenném! - válaszolok, majd körvonalazódik bennem egy gondolat. Minden a pillanat tört része alatt történik. Egyetlen szó nélkül elé lépdelek, gondolkodás nélkül mellkasára helyezem a kezemet. Csuklómon lévő karkötő felvillan, érzem a páncélját, de mélyebbre akarok nyúlni. Bizsergés fog el, ahogy belé próbálok mászni. Szabad kezemet védekezésre vagy támadásra - attól függ melyikre lesz szükségem - készen tartom testem mellett.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 13, 2018 11:01 am
Következő oldal


Azt gondolhatja, hogy sosem fogja megszokni a belőle olyan heves indulatokat kiváltó megnyilvánulásaimat. Ó, dehogy nem. Van az a mértékű évtized, vagy évszázad. Nem mintha mostanában úgy néznének ki a dolgok, hogy bármelyikünk is megélhet még néhány évtizedet. Olyan baljós minden. Mondhatnám, hogy a vég közeleg, aztán meg azt, hogy ezt a Sötétség behatása mondatja velem, de nem egészen így van. Halványan ugyan, de megfogalmazódott már bennem egy ideje a gondolat. De ez most nem is számít. Ez itt nem az elmélkedés, hanem a bájcsevej ideje.
- Azt mindjárt sejtettem, hogy mennyire élveznéd. – Kérdését, hogy vajon tényleg megtenném-e egyszerűen kikerülöm. Egyrészt ez a kérdés nem ilyen egyszerű, másrészt a hírszerzés fejeként valószínűleg azt mondanám, amit hallani akar, nem azt amit gondolok. Hűséges vagyok Gabrielhez. Ő alá teremtettek, ha valami, hát ez nem kérdéses. Az már igen, hogy milyen mélyre taszíthat még Amara befolyása. Van egy olyan érzésem, hogy még csak a felszínt kapargatom. De azért vagyok, hogy szolgáljak, amíg ezt meg tudom tenni, nem számít. Haragosan fel is szisszenek az ostoba kérdésére.
- Ne forgasd ki a szavaimat, démon. – Vészjóslóan figyelmeztetem. Ha megérintene, talán egy része képes lenne érezni a bennem elültetett Sötétséget. Talán nem. Magam sem tudom biztosan, nem sűrűn érintenek meg, démonok meg főleg nem. De mivel továbbra is csak a fényes angyali páncélom simogatja, semmi gond. Tegye csak ha képtelen elszakadni tőlem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 03, 2018 7:40 pm
Következő oldal


Hűvös mosolyától elfordul a gyomrom, sosem fogom megszoki ezt az angyali jellemvonását. Ahogy nosztalgiázik apró mosolyra húzódik az ajkam. Hallom a hangjában a hűvös tónust, mégis tudom, hogy van benne valami más, amit eddig nem volt ott. Nevezzük ezt, amolyan női megérzésnek.
- Azóta sem adtál olyan gyönyörű ajándékot - megjátszott sértettséggel, szomorú kiskutya szemekkel nézek rá. A szavaim hallatán enyhén meghajol, akár egy nagyszerű színész, aki a valaha volt legszebb bókot kapta meg. Ez a színjáték élteti kettőnk kapcsolatát. Tisztában vagyok vele, hogy Gabriel hordája lerohanta San Francisco városát, ahol a katonái is ott voltak, mégis azt rebesgetik, hogy a nagyságos Rassilon nem volt ott. Szemeimet forgatom válasza hallatán, ahogy gúnyolódik látom majdnem elmosolyodik. Hmm, ez hatalmas változás tőle.
- Vajon tényleg megtennéd? - kérdezek vissza oldalra döntve a fejemet - Ha nem vetted volna észre én is a szabadidőm terhére kerestelek fel - átlépem a köztünk lévő távolságot és mélyen égkék szemeibe meredek - A csábítás nem a te műfajod, de ha mégis megtennéd az élvezetes lenne - ördögi vigyorral az arcomon ujjaimmal a mellkasán játszom. Tisztában vagyok vele, hogy ezzel könnyedén felbosszanthatom, éppen ezért a tettemet követően hátrálok egy lépést.
Biztos nem egy másik arkhoz mennél. Ki miatt árulod el Gabrielt? - kérdezek rá konkrétan. Unom a játszadozást, nem ezért jöttem egészen idáig.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 22, 2018 10:17 am
Következő oldal


- Talán így van. – Mosolygom hűvösen, veszélyesen magam elé. Értem én, mire gondol a démonnő. Sok közöm van hozzá. Talán így van. Talán csak így volt. – Micsoda nap volt az első találkozáshoz, nem igaz? – Teszem fel a kérdést a magam angyali tónusában, amiben annyi érzelem van, mint egy kődarabban. Belül viszont nagyon is megtoldom a szavakat némi sejtelmességgel. Hisz gondolok itt arra, hogy sokkal erősebb vagyok, mint amikor először találkoztunk New Yorkban. Nála is erősebb, angyaltársaimnál is erősebb. De erről és az okozatáról legfeljebb Jaesa tud. Egyelőre.
- Megtisztelsz. – Enyhén meghajolok, de ennyi elég is volt a köztünk folyó színjátékból. Válaszolnék én neki, ha már ilyen kíváncsi és őfelsége megtisztelt a látogatásával, de a végén még megpróbálna az életemre törni, hogy felszeleteljen az egyik laborjában és megkaparintsa az erőmet. Pedig elhiheti, nem tetszene neki, amit talál. Szóval ahelyett, hogy a tudtára adnám, hogy én is ott voltam San Fransiscoban, amikor a támadás történt – hisz erről valószínűleg tud, elég nagy port kavart, hogy lerohanták a város, jó technikailag nem a városban voltam de mindegy – inkább körítek. – Nem kaptam Gabrieltől rád vonatkozó feladatot. Volt más dolgom. Ugyan már, ha a szabadidőmben kereslek, még a végén azt hiszed, hogy el akarlak csábítani az arkangyaltól. – Gúnyolódok egy már-már mosollyal. Tudom, hogy Azura rendkívül leleményes. Tudom, hogy érteni fogja a célzásomat, legalábbis remélem. Hisz ezzel a csábítás szöveggel mélyen a felszín alatt arról érdeklődöm, hogy ha úgy alakulna, vajon lenne-e első sorban az én szövetségesem és csak másodsorban Gabrielé. Ejnye.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 12, 2018 7:09 pm
Következő oldal


Az apró már-már szokásos megjegyzésem hallatán elmosolyodik, majd elkalandozik a tekintete a föld felé. Az a mosoly, olyan aminek láttán szíves örömest a fejét egy falba tudnám berni. Kevés olyan lény van, aki nála jobban tud bosszantani. Ahogy megértintem látom a szemem sarkából, hogy nem tetszik neki, gyilkos tekintete szikrákat szór. Látom valami megváltozott benne, mintha a dicső angyal bemocskolódott volna.
- Ugyan, mindketten tudjuk, hogy sok közöd van hozzá. Ha nem így lenne, akkor nem kerestél volna fel New York-ban - utalok szemtelenül az első találkozásunk. Ó azt az estét bármikor újra megismételném, persze úgy, hogy több tollal távozok. A játékot hamar megunta és velem szembe fordul. Ejnye! Ez nem így szokott történni, egyre biztosabb vagyok benne, hogy történt valami vele. Ugyanakkor az angyali hűvössége láttán felszegem az államat, úgy állom a tekintetét. Undorítóan önelégült mosolyát látva oldalra döntöm a fejmet egy apró fintorral karöltve. Kérdéseit hallva csak megforgatom a szemeimet.
- A barátságunk érdekében gondoltam adok egy esélyt, hogy te magad mondd el, mi is történt valójában - a kettőnk kapcsolatára utaló szót mérhetetlen gúnnyal nyomtam meg. Bármennyire is gyűlölöm, de szükségem van rá és ez a kapocs létrehozott közöttünk egyfajta barátinak is mondható köteléket.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 01, 2018 8:20 pm
Következő oldal


Most, hogy egy levegőt szívunk kezdem csak érezni, hogy hiányzott ez a mocskos démon. Nem úgy, mint bárki más hiányozna, aki fontos persze. Mi angyalok nem is kifejezetten érzünk hiányérzetet. Egyszerűen csak kellemes a társasága, a köztünk lévő ölni képes ellenszenv, ami valami fura behatással egészen barátságos.
Magyarázatára elmosolyodok és futólag a föld felé biccentem tekintetem, hogy rejtsem a már-már szórakozott kifejezést. Pincsi. Én. Hát, így is meg lehet közelíteni. Az érintésére persze gyilkos pillantás a válaszom. Kimértebb lettem, mióta legutóbb találkoztunk. Sötétebb. Jól gondolja meg, hogy mit tesz.
- Ahhoz, hogy Gabriel mit tesz, vagy jelen esetben mit nem, semmi közöm. Mi nem értünk rá. - A Sötétség, a zavargások, voltak fontosabb dolgaink is. Amúgy is, azt hittem önállóbb ennél a démonlord. Vagy hogy örül, ha nem lát. Most mégis személy szerint engem keres. Mindjárt meghatódok. Ám én sem kerülgetem őt, szembe fordulok vele és angyali hűvösséggel kékjeibe nézek.
- Hogy mi történt? - Bár angyallétemhez hűen halványan, ám annál önelégültebben mosolyodok el, és így is folytatom. - Na mi az, a démonaid, akiket rám állítottál nem voltak elég szemfülesek? - Sejtem, hogy próbálkozott, magamból indulok ki. De túl idős és tapasztalt vagyok ahhoz, hogy holmi démonok képesek legyenek mindent lefedve megfigyelni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 31, 2018 9:09 pm
Következő oldal


Ahogy meglátom teljes alakjában az angyalt, felhúzott szemöldökkel nézek végig rajta. Páncélban, teljesen felfegyerkezve érkezett, mintha egy ellensége lennék. Ezennel mélységeset csalódtam benne. Így kell bánni egy kedves baráttal? De mit is vártam egy angyaltól. Válaszát hallva szemeimet forgatom csak, majd elfintorodom meglátva a tőle megszokott vigyort. Olyan szívesen bemosnék neki egyet, csak úgy szeretetből!
- Az övé vagyok, te meg az ő pincsije, szóval ezáltal a tiéd is vagyok részben. Nevezzünk téged egyfajta küldöncnek, arra legalább jó vagy - magyarázom meg egyből egy kacsintással. Szavaim tocsognak a gúnytól és a felé irányuló szeretetemtől. Megáll előttem, majd egy hűvös pillantással megtudakolja, hogy miért is hívtam valójában. Halványan elmosolyodom, majd közelebb lépek hozzá, úgy teszek mintha megakarnám érinteni, majd ellépek mellette és megkerülöm.
- Hetek óta egyikőtök sem jelentkezett. Gabriel nem hívott, te nem idegesítettél és Jaesa se játszott postást a nevedben. Túlságosan fucsa ez a csend. Szóval mi történt? - ahogy sétálok óvatosan megbököm, hogy megbizonyosodjak róla tényleg méltóztatott eljönni végül felteszem kérdésem, miközben újra megállok előtte.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 29, 2018 8:49 pm
Következő oldal


Az már bebizonyosodott, hogy hajlamos vagyok merész lépésekre azzal a boszorkánnyal kapcsolatban. Lásd legutóbbi találkozásunkat, amikor taktikai megfontolással rá bíztam a kiutamat abból a mocskos, pokolbéli kígyóveremből. Hasonlót lépek most is. Megjelenhetnék kivetüléssel, ahogy egyszer már megtettem. És hidd el, a kifejezés az emberivé cicomázott arcán mindent megért, amikor rájött, hogy nem vagyok ott fizikai valómban New Orleansban. De mégis mit gondolt. Most azonban megtisztelem jelenlétemmel. Akkor is, ha tudom, hogy a legapróbb rossz mozdulattal csapdába sétálhatok. Egy részem épp ezért nem zavartatja magát. Ezen a terepen én vagyok előnyben. Angyalok teljes serege rendelkezésemre áll. Elkezdhetnénk itt egymást aprítani, de az egyikünknek sem válna előnyére. Egyedül szállok alá és sétálok be az épületbe. Páncélban, felfegyverkezve. Ügyelve arra, hogy se rúnák, se szentolaj ne legyen a közelben. Ha ez a helyzet, akkor végül mégis csak kivetülésként sétálok be hozzá.
- Azt hittem Gabriel szövetségese vagy, nem az enyém. - Felelek egyből sanda, visszataszítóan angyali alig-mosollyal. Hisz olyannyira szereti mindig hangoztatni, hogy nem nekem tartozik, nem én így, nem én úgy, hanem az arkangyal. Megállok és minden további verbális komment nélkül kapja meg tőlem a miért hívtál ide? tekintetet a magam hűvösségével.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 29, 2018 8:34 pm
Következő oldal


Hetek teltek el azóta, hogy Párizsban találkoztam az új összekötőmmel, aki szerint Rassilonnak dolga akadt, így rá bízta az én szemmel tartásomat. Ez a feltételezés már magában teljesen felháborító, hiszen nem kell, hogy tollasok figyelgessenek. Mi vagyok én? Egy gyerek, akinek bébiszitter kell? Egyáltalán nem! A haragom és a kíváncsiságom győzedelmeskedett a büszkeségem és minden más felett. Tudom kellett, hogy mi történt. Idegesített ez a hatalmas csend. Lassan már ordított körülöttem, aludni sem hagyott. Folyton azon gondolkodom, hogy mi lehet a tollasokkal. Szükségem van rájuk, hogy elérjem a céljaimat, sőt azt hittem a segítségemre is lesznek. Erre mi történik? Fogják magukat és csak úgy felszívődnak egyetlen szó nélkül. A pofátlan, pökhendi dögök! Ezen gondolatok közepette küldtem egy üzenetet Gabriel pincsijének, ahogy ő tette egykor velem szemben. Egy időpont és cím szerepelt benne. Nem messze Las Vegas-tól találtam egy üres épületet, oda hívattam a tollast. Persze nem vagyok ostoba, bebiztosítottam magamat, egyetlen szavamba kerül és a démonjaim megjelennek, a tanácsadómmal az élen.
- Minden szövetségeseddel így szoktál bánni? - teszem fel a kérdést, amint a padló nyikorgását hallom. Tudom, hogy ő az, hiszen direkt neki címeztem a levelet, a legcizelláltabb stílusomban.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 29, 2018 8:20 pm
Következő oldal


Aláfestő zene; The sound of silence
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2