Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• New York keleti falán túl •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 29, 2019 6:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Fentről még beszűrődő fénynek hála látom, ahogy Zagar elpakolja a nyilat és a számszeríjat, hogy helyette valami közelharcira váltson át. Eléggé morgós, de nyilván érdekli, hogy mi a nyavalya folyik itt, ha iderángattam. Mivel elég visszhangos a hely, így nem erőltetem a beszélgetést, csak felemelem a kezeim, hogy ő a vezér, szóval ha megyünk, akkor megyünk én nem ellenkezem. Egy kis kaland legalább, ami felpezsdít, elvégre nem sokan mondhatják el, hogy kijöttek a falon túlra kicsit felderíteni. Azonban nagyon is érdekel, hol lehet anyukám többi testrésze... Legalábbis kilencven százalék, hogy az ő karja volt a táskámban, de nem merem mondani, mert ugye, ha személyesen érintett vagy, akkor valahogy kivonnak a forgalomból mindig, hogy nem tudok nyugodtan ítélkezni meg gondolkozni.
- Jó. Elteszem, hát nekem aztán mindegy, akkor nem világítok, jó a sötét is. Nem félek benne legalább, a szemem is kezd kicsit hozzászokni. Nem beszélgetünk, csak megyünk, én kicsit izgulok, hogy mit fogunk majd találni az út végén, ami még jó kis időbe telt, de csak megérkeztünk valahová és már látom a fényt a járat végén.
- Igen, körülbelül annyi lehetett. Helyeselek, bár nekem annyira nincs ilyenekre érzékem, de azt neki nem kell tudnia és abban biztos vagyok, hogy nem tesztel engem. Kiérve a szemem elé kapom a kezem és fintorgok egy kicsit. Én persze megállok és nem indulok neki vakon semminek, amint alkalmazkodott a szemem, akkor indul el a kavicsos úton Zagar után.
- De nem lenne jobb, ha a közeledben maradnék? Persze azért kicsit para a hely és nem szeretnék egyedül maradni, ám nem ellenkezek, inkább egy fa mögé sétálok. Nem kérdőjelezhetem meg a vezetőt sose, ez volt azt hiszem az első szabály, amit most szegtem meg, de talán csak ilyen próbálkozás volt, egy kis költői kérdés. A gondolataim kiterjesztem, amint elmegy és a füst felé koncentrálok. A legjobb esetben úgyis Zagar fejébe látok bele, a legrosszabb, hát az egy démon vagy más lény lenne, aki kiszúrja a betolakodást. Szerencsére egyik sem és biztos vagyok már egy emberben, tovább is próbálok menni gondolatban és hát van társa is, meg van még egy kétségbeesett valaki is, aki nem akarja, hogy megegyék. Na remek, remélem nem fog Zagarban előtörni a rossz emlékek tárháza, mert úgy fest, valami kannibálok lehetnek itt.
A felfedezés közben Zagar egy tornácon lát egy elég termetes embert, aki egy hóhérra emlékeztet leginkább, jókedvűen beszélget valakivel láthatóan, szóval nincs egyedül. Nagyon tovább nem tud a közelükbe férkőzni, hogy lásson bármit is, mert arra ki vannak vágva a fák és bokrok is, ott termőföld lett kialakítva, ahol pár krumpli van csak.
Ennek a hátnak már van emelete is és visszafelé ki is szúrhat a ház tövében pár csontot, amin maradék hús alig van és hát a legyek meg a bogarak már magukénak tekintik. 

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 26, 2019 3:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ruby
Hallani miként cuppan bele a táskájába a kéz, remélem előtte becsavarta valamibe, bár ezt pont nem követtem. Mivel azt mondta jön, és már meg is indul, így én is lefelé haladok a sötétségbe. Még fáklyák sem égnek a szűk járatban, síri csend és vaksötét fogad lent minket. Utóbbi miatt nem aggódok, a szemünk hozzászokik annyira, hogy legalább sziluetteket kivegyünk, ha netán mozgás kezdődne. Ruby hangja szinte visszhangzik a falak között, bár tudom nem olyan hangos, mint amilyennek érzékelem.
- Már itt vagyunk. Ez a járat is itt van.
Morgom neki közben kihúzva a nyilat az idegről, visszatolom a tárolójába, azt meg a vállamra csapom. Fogalmam sincs milyen hosszú lehet ez a járat, nem látok el annyira, de mivel szűk és sötét van, úgy gondolom előnyösebb, ha inkább a vadászkéseket veszem elő. Én megyek elől, mögöttem Ruby. A kérdésére a válasz nekem közel sem egyértelmű, mivel bárki lehetett, bármelyik fajból. Mintha azt kérdezné tőlem hogy holnap fogunk-e fagyizni menni? Amire az lenne a válaszom hogy persze, ha a város központjában járunk. Ami közel sem biztos! A szemem sarkából észreveszem a falon és közvetlenül mellettem felcsapó fény játékát, amire megállok, majd hátra fordulok.
- Tedd el! Nincs szükségünk rá.
Mind a kettőnknek csak jó, ha nem feltűnősködünk a világítással, jobban örülnék, ha inkább a hallására hagyatkozna és valóban elrakná. Csendben megyek tovább, minél messzebbre kerülünk az előbbi háztól, annál inkább tisztul a levegő és egy idő után már nem érezni a rohadás szagát. Ha csak ő nem kérdezősködött, akkor én biztosan nem kezdeményeztem témát, révén a csend ebben a helyzetben a barátunk, hiszen fogalmunk sincs mi van a járat végén. Meg akár össze is karambolozhatunk itt az út közepén azzal, aki levágta azt a kezet. Hosszú és unalmas percek múlva fényt látok a sötétségben, először csak apró csíkban, aztán ahogy közeledünk a végéhez, egyre nagyobb lesz. Mikor már olyan közel kerülünk, látjuk, ez a járat vége. Egy kijárat a felszínre.
- Szerintem jöttünk másfél mérföldet.
Már ha nem csalt az időérzékem. Így átgondolva kurv@ sokáig áshatott az illető, aki ezt a járatot megalkotta. Vagy esetleg többen vannak, ami reálisabbnak tűnik. Ezeken rágódva lépek ki a fényre, a sötét után először sz@rt se látok, bár érzem hogy valami kövesebb részre érkeztünk. A kezeim ösztönösen a szemem elé kaptam, így teszek meg néhány lépést előre.
- Vigyázz!
Serceg a kavicsos föld a lábam alatt. Fokozatosan kezd hozzászokni a szemem a napsütéshez, pár perccel később már nem könnyezek és látom a környezetünket. Jó sok szikla, kavics, bokrok, azok mögött pedig fák, talán az erdő folytatódása. Valamivel messzebb, néhány száz lábra füst szállingózik felfelé a fák koronája felett.
- Jól van. Rejtőzz el és figyeld a kijáratot! Én megnézem mi van arra.
Tippre biztosan egy másik ház. Viszont ezt a járatot sem kellene őrizetlenül hagyni. Felraktam a mérlegre a két lehetőséget, melyik a veszélyesebb, és szerintem előre menni. Úgyhogy én megyek, ő marad. Könnyű ezt a kijáratot védeni, tekintve hogy egy személy tud rajta keresztül kijönni. Ha emberek, őket könnyen elintézi. Ha egyéb mások, akkor meg jobb, ha takarásban marad. Míg a reakciójára várok, elrakom a késeket és megint a nyílpuska kerül a kezembe. Felhúzom az ideget, nyilat rakok bele, aztán megindulok előre. Most már gyorsabban szedem a lábaim, mint a járatban, szóval hamar a ház közelébe érek, és minél közelebb kerülök, annál jobban kezdem kiszagolni a levegőben a sült hús illatát. Ebédidő lenne? Egyetlen morgás erejéig megkordul a hasam, aztán az ottani bárd kerül a képbe. Meg a friss vér látványa. Tekintve hogy a múltban miket éltünk át a testvéremmel, én már egyből a rosszabbik verzióra gondolok, de legyünk pozitívak. Meglehet hogy nem embert esznek itt, hanem nyulat, vagy őzet. Ezt csak akkor tudhatom meg, ha körbenézek, így a fák takarásában, nesztelenül osonok az illat irányába. Amint észreveszem a tüzet idekint, megpróbálok a lehető legközelebb férkőzni hozzá, ami még így lehetséges a fák között anélkül, hogy azonnal kiszúrnának.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 23, 2019 2:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Mindig is szerettem az ilyen jeleneteket, amikor valaki berúgja az ajtót. Persze elsőre nem jött össze, de másodjára úgy dőlt be, hogy csak na. Persze utána jött a gyors terepszemle odabent és én is követtem őt. A kézhez lépek és hát az oszlás miatt nem látok túl sokat, de látszik, hogy a baltával lett levágva és halványan, de látszódott mikor a ruhám ujjába burkolózva megfordítottam, hogy volt rajta rúna is. Felismerem és hát ahol van, meg ami ott van, hát gyorsan hátrébb lépek és kicsit sokkos állapotban fordulok Zagar felé.
- De, mindenképp. Mondom és kinyitom a táskámat, hogy belelökjem, nem nagyon akarom megfogni, de egy temetést megérdemel. Az egyetlen darab, ami anyámból maradt. Na így kell bevonzani dolgokat, pedig csak a szárnyam miatt rohantam ki, de a hülye indokom valóra vált. Még az idő is stimmelt az eltűnésével, de mivel a többi része nincs itt, talán még életben lehet. Magamat azért hitegetem, hogy ez csak véletlen és majd egy dns teszt vagy valami eldönti.
- Igen. Fordulok felé és meglátom a csapóajtót, amitől a hideg is kiráz. Nem vagyok benne biztos, hogy le akarok oda menni.
- Az előbb még semmi kedved nem volt idejönni, most meg már mennél is tovább? Kérdezem, de a jelek szerint most már őt is érdekli mi van itt. Nos legyen, egy kis kaland, hogy megtudjam mi lett a két tulajdonosával megér ennyit. Nem szólok azonban semmit inkább róla, hogy sejtem kié lehet.
- Már elraktam. Mutatok a táskámra, amit ha visszaértünk biztos el fogok égetni, mert ezt a szagot ki nem szedem belőle soha. Valamennyire azért visszafogja az oszló testrész szagát, amiért hálás vagyok.
- Szerinted ki csinál ilyesmit, hogy baltával levág testrészeket? Érdeklődöm, ahogy követem lefelé. Hát a járat elég szűkös, szóval csak libasorban tudunk menni egymás mögött. Amint leértem a kezembe veszem a pengét és hátramaradok. Csak egyfelé vezet út, amit valaki nagyon sokáig áshatott, de csak annyira, ami elegendő neki a mászkáláshoz. Itt már nincs olyan büdös, de a földön azért vannak sötét foltok, aligha nem vérfoltok. Sötét van és nincs semmi világítás, vagyis hát nálam van egy boszorkánykő, amit ha kell oda tudok adni Zagarnak. Az öngyújtó lehet kiégne, mire a végére érünk, ki tudja milyen hosszú ez a járat. Aztán jó fél óra után már látszik valami fény a végén, az út meg felfelé vezet. Szóval ez csak egy járat még beljebb az erdőbe, vagy a városba. Sajnos inkább az előbbi hely jött szóba és nem utóbbi, bár ennek szerintem örülnünk kellene.

Ha Zagar elő megy felfedezni, akkor egy újabb faházat vehet észre, ami nagyon nem tűnik elhagyatottnak. Az ottani bárdon friss fér nyoma látható és sült hús szag terjeng a levegőben is. Nos, nem kell sokat gondolkozni, hogy miért csonkol valaki embereket.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 23, 2019 9:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ruby
Teszek egy kört a ház körül megállapítva hogy csak egy bejárata van. Ablaka is csak egy van. A másik oldalára érkezve a bejárat mellé intek Ruby-nak, ő pedig hamar felzárkózik mögém. Talppal rárúgok az ajtó és a félfa találkozási pontjára, elsőre nem törik be, csak másodjára. Azután a nyílpuska a benti térre szegeződik, néhány lépést megteszek befelé. Mozgást, alakokat nem érzékelni, a berendezés minimalista, viszont a dögszag az üt. Engem speciel elkap a rosszullét, nah nem úgy, mint fénykoromban, csupán a szám elé teszem a szabad kezem, ököllel és néhány pillanat múlva már úrrá is leszek rajta. Nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé a hullák vizsgálgatása, noha rengeteg embert elföldeltem már. Az a kéz szaftos, rohad és fekete. Az egyetlen, amit biztosan meg lehet állapítani róla, hogy egy emberi testről származik. Intek Ruby-nak jöjjön utánam, aztán nem is kell csalódnom, mert megvizsgálná a kezet.
- Tőlem.
Megvonom a vállaimat erre. Halvány fing fogalmam sincs így műszerek és minden nélkül mit tud megállapítani róla azon kívül, hogy már nem tartozik a gazdatestéhez? Esetleg leszakították, vagy levágták és ha igen mivel? Tippelek! Vagy a balta, vagy éles eszköz, amit elvittek. És még hozzáérnem se kellett!
- Ne vigyük inkább magunkkal? A laborban jobban meg tudják vizsgálni.
Noha híján vagyunk a korabeli modern felszereléseknek, azért maradt ránk bőven ez az. A korát, a nemét simán meg tudják határozni, még azt is mivel szedték le a karját a helyéről. A helyszínre való tekintettel amúgy sem kellene itt időznünk. Megteszek néhány lépést az asztalig, hogy aztán azt eltolva arrébb, alatta felnyissam a csapóajtót.
- Fura elgondolás az Isten háta mögött.
Jegyzem meg foghegyről, mert a vadászházakra nem jellemző ez a kivitelezés. Aztán meg is indulok lefelé.
- Megnézem.
A lefelé tartó lépcső közepén megállok, Ruby-ra tekintek felfelé. Nem szeretném itt hagyni, egyedül, azt az ótvar kart vizsgálgatva, jobb lenne ha jönne.
- Csavard bele valamibe és gyere!
Bököm ki végül, ha nem esett volna le neki.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 15, 2019 2:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

 Csendben haladunk előrefelé a házhoz, ahol biztosan nincs egy értelmes lény sem, aki képes gondolkozni, szóval én annyira nem félek, de azért a fegyverem markolatára teszem a kezemet, mert ugye ezt nem tudhatnám, szóval úgy kell reagálnom, mintha ezt a kis információt nem tudnám. Mikor a vállam megkocogtatja megállok és követem a kezét, ami egy medvecsapda felé mutat. Még jó, hogy javarészt a fák felett közlekedtem, szóval így nem léphettem bele egybe sem. Visszafelé sem figyeltem annyira, de szerencsére ezek nem olyan láthatatlanok, most már jobban figyelek erre is. A fák takarásában érkezünk meg a házhoz, ahol már indulnék is felderíteni, csak hát Zagar megfogja a vállam és ő indul meg. Csak megforgatom a szemem a másik irányba és el is fordítom a fejem, hogy menjen. Türelmesen várok és azon gondolkozom, hogy vajon miért van itt az a balta és miért hagyta bárki is kint, na meg mit vághatott vele, mert a vörös az szinte biztos, hogy száradt vér rajta.
A háznak csak egy ablaka és egy ajtaja van, nincs más kijárata, legalábbis kintre biztosan, az, hogy odabenn mi van meg ugye csak akkor derül ki, ha bemegyünk oda. Eléggé unom magam, de legalább már megnyugodtam és nem kell tartanom a szárnyaimtól. Amint megkerüli Zagar a házat akkor az ablak takarásában előremozdulok, hogy bemehessünk. Persze mutogathat nekem, hogy várjak, nem látom értelmét várni, szóval az ajtó mellett állok meg és meghagyom neki, hogy benyisson és bemehessünk végre. Még mindig nincs itt egy lélek sem rajtunk kívül, legalábbis próbálok keresni gondolatokat, de nem találok.
Az ajtót kinyitva igazi dögszag csapódik ki, amitől enyhe hányingerem lesz, de bal kezem az orrom elé kapva már nem vészes. Megszoktam már a boncolásnál is ezt a szagot, szóval nem fogom kidobni a taccsot az is biztos. Még mindig nincs senki a házban, szóval szabad a pálya és amint engedélyt kapok az ajtóban meg is állok oldalasan, hogy lássak kifelé és befelé is. Odabenn egy egész kar van az asztalon, ránézésre olyan két hetes lehet és már oszlásnak is indult. Női karnak tűnik az izomzat alapján, ami nem túl biztató számomra, mert ha anya tényleg itt kötött ki, akkor ez lehetne az ő keze is. Odamennék megvizsgálni, de csak akkor mozdulok, ha kapok rá engedélyt. Egy csapóajtó van az asztal alatt amúgy, ami kiszúrható, szóval a ház alatt lehet valami járat, ami ki tudja milyen állapotban lehet. Oda már annyira én sem szívesen mennék le, nem szeretek a föld alatt lenni.
- Megvizsgálhatom a kezet? Kérdezem halkan. Nagy berendezés nincs itt, csak egy véres szék és a pult, amin a kar van. Nagyon minimalista és persze a falakon rengeteg az odaszárad vér.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 14, 2019 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ruby
Olyan érzésem van, mely szerint türelmetlenkedik és abból sosem sül ki semmi jó. Morcosan megyek előre, de aztán beelőz. Utána haladok, az útmutatásától függetlenül a környező területet pásztázom, hátha olyasmit látok, ami még később hasznos lehet. Mint a csapdák. Most ő sem valami szószátyár, de legalább a kérdésemre válaszol, én pedig csendben hallgatom.
- Óvatosan!
A vállát megkocogtatom hátulról, hogy aztán a medvecsapda felé mutogassak. Lehet hogy a miénk, de az is lehet, hogy nem. Elvégre a gyakorlótér 100 méteres körzetét is telepakoltuk ehhez hasonló nyalánkságokkal. Olykor jól jön, ha mondjuk egy állat esik áldozatául, az kaja. Nem utolsó szempontként felmerült a további, másfajta csapdák lehetősége. Később a Ruby által felvázolt tényeken gondolkodom. Attól, mert nincs tűz rakva odabent, még lehet ember is az illető. Ilyentájt nincsenek még kemény hidegek, vastagabb takarókkal, kabátokkal simán bujkálhatnék akár én is itt. Amikor a ház képbe kerül és a közelébe érünk, a fák takarásában indulok előre, ügyelve arra, hogy az ablak rálátását kerüljem. Igyekszem Ruby-t is arra vezetni. Elhaladunk az oldalánál, ott a balta nyújt egyfajta helyi látványosságot.
- Várj! Körbenézek!
Intem türelemre megint csak a vállára fogva, maradjon itt a bokor mögött, én pedig elindulok a balta irányába. Ez már javában a ház oldalánál van, amikor odaérek, a szabad kezemmel kihúzom a rönkből és megszagolom. Ha a látványa eddig nem is volt egy figyelmeztető érték nekem, most a szaga, mely megszáradt, áporodott vér szaga, már bőven kimeríti a teljes harckészültség szükségességét. A kezembe veszem a nyílpuskám, felajzom, egy nyilat rakva az idegre és a falhoz lapulok. Mozgást tényleg nem hallani, sem beszédet, sem egyéb emberi hangokat. Kifelé haladok, ahol az ablaka található és így oldalról a sarkából igyekszem bekukucskálni. Sötét van bent, a fák árnyékot vetnek, az asztalnál tovább én sem látok. Nyugalomra intem Ruby-t, és teszek egy kört a ház körül. Nem árt tudni hány bejárata, ablaka van, mi található közvetlenül mögötte, körülötte, és azután fogok ide visszaérkezve mutogatni neki.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 08, 2019 6:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Igaza van, nem fogtam fel, hogy mit tettem, de nem is érdekelt, amikor mindennél fontosabb volt, hogy a szárnyaim ne lássa meg senki sem, akkor megszűnik a józan ész szinte és úgy érzem muszáj cselekednem.
- Igen, ott voltam, de egyedül nem akartam bemenni, azért indultam meg visszafelé. Persze azt nem kell tudni, hogy egy fáról lefelé mászva bukkantam pont a házra, szóval nem mentem oda körülnézni, csak fentről lefelé lestem be, hogy mit látok.
- Remek! Szögezem le és el is indulok, de persze azért óvatosan megyek és igyekszem takarásban haladni.
- Nem szállt ki belőle füst, viszont nem tűnik olyan elhagyatottnak sem, szóval elég rejtélyes, de senki sem lakhat ott, vagy ha igen jól viseli a hideget. Itt az erdőben még hidegebb van, kár, hogy nem hoztam valami kabátot is, de mindegy is, szétfagyni nem fogok. Ahogy haladunk közel érünk a házhoz, ahol egy balta van kint hagyva egy farönkbe. Vannak rajta rászáradt vérfoltok, nem mostaniak, de még vörös festék is lehetne, de hát ki gondolna arra. Fából eszkábált hely, nem fog beomlani, de nem is valami igényes munka. Nincs kéménye sem, és csak egy ajtó és egy kicsi ablak van, amin egy szakadt függöny van, amin simán belátni. Egy asztal van az ablakban üresen, nincs semmi sem rajta. Ami viszont érezhető és eddig nem vettem észre, az a dögszag, amit enyhén most megéreztem egy szellőnek hála. Leguggolok egy bokor mögé és nézelődve keresek gondolatokat, de nem találok semmit, azaz kihalt a környék. Óvatosan előhúzom a pengémet a tokból, majd Zagar felé pillantok és intek a fejemmel a ház felé.
- Szerintem nincs itt senki, bemegyek jó?

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 07, 2019 7:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ruby

- Azért ez nem ennyire egyszerű! Láttam mit csináltál!
Mordulok rá és szerencséje hogy nem látok a fejébe. Kihasználta hogy mögötte szaladok, azok meg persze az én mutogatásomra figyeltek. Nem, ez nem szarvas hiba! Ruby megszegett néhány szabályt és még az őröket is megtámadta, mert ezt annak lehet venni. Úgy érzem nem fogta fel! Végig hallgatom, közben elengedem.
- Honnan tudod hogy üres? Ott voltál?
Kérdést felelek a kérdésre, a többire meg nem reagálok, mert szerintem egy vadászt sem tudnának elijeszteni a tollak szétdobálásával. Mint ahogy azt az előbb mondtam neki, kijöttek volna az őrök. De persze nem jönnek ki, majd mi megyünk ketten, kommandózni és talán megdögleni! Mérges vagyok rá, de mivel nem lehet hazavinni és itt makacskodik, valamilyen úton módon már el kell menni a házhoz. Egy ideig az államat és a szakállamat vakargatom tanácstalanul, aztán morogva megindulok.
- Mutasd az utat!
Úgy hamarabb odaérünk.
- Tudnom kell még valamiről a kunyhón kívül?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 05, 2019 7:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Mikor sikerül megkapaszkodnom egy fába, akkor megállunk szerencsémre. Nem engedem el az is biztos, amíg nem lesz az, amit én szeretnék. Persze nem hagyja szó nélkül a válaszaimat és hát a gondolataiba is jól elültettem, hogy anyukám miatt van minden. Nem látott olyan nagyon gyászolni senki, így könnyen ráfoghatom most, hogy mert hiszem azt, hogy még él valahol.
- Csak leütöttem, pár perc és csak egy kis fájdalmat éreznek, ahhoz képest, hogy a fal őrzői nem kéne egy lánynak ilyen könnyedén elintéznie őket, majd tanulnak belőle. Persze, hogy tanító célzattal ütöttem le őket, mindamellett, hogy meg akartam szökni, mert kezdett a helyzet nagyon szűkös lenni szárnyak terén és csak az erdő tűnt jó megoldásnak a közelben, mivel itt sok a járőr és egy házba ugyanúgy követett volna Zagar.
- Szerintem csak valaki szétszórta, hogy elijesszen, egy igazi angyal nem hagyna nyomokat és már rég észrevett volna és nem lennénk itt. Ezek a kunyhóhoz vezetnek, nem lehet véletlen. Próbálom valahogy terelni az angyal témát, mert nincs semmi ilyesmi a közelben, sőt élő lélek sincs, mert kerestem gondolatokat és nem találtam. Persze ezt sem mondhatom el, mert nem emberi tudás. Egek, milyen nehéz eltitkolni, hogy mennyire több vagyok amúgy, mint egy átlag ember.
- Nem akarok odamenni, a házat szeretném megnézni! Ráhajtom a fejem a fára, a sírás környékez és csak úgy cikáznak az érzelmeim, le kell nyugodnom, szóval lehunyom a szemeim, nem lenne túl jó, ha túlságosan felizgatnám magam, mert kezdek átmenni érzelgősbe ténylegesen, nem csak megjátszom a dolgot, ahogy terveztem.
- De mi már itt vagyunk! Miért várnánk őrjáratra, akik még engedélyt kérnek meg minden? Amúgy sincs ott senki, csak egy üres ház, amiben életre utaló jelek vannak, egy elit vadász nem értem miért parázik, nem vagyok kezdő kis tanonc, persze tudná, ha gyakorolt volna velem, de nem tette.
- Üres volt a ház, nincs ott senki, be is mehettem volna nélküled is, már bánom, hogy nem tettem! Fordulok felé haragosan, mert tényleg megtehettem volna, bár nagy ostobaság lett volna, nem hiába vannak párban a vadászok, kell, aki sasol kint, amíg valaki bemegy kutakodni. Végre elenged én meg méregetem, majd megkerülöm a fát a kunyhó irányába és csak ott engedem el, de a közelébe maradok, ez az egyetlen esélyem, hogy ne kapjon fel, mint egy zsákot és cipeljen hazáig.
- Akkor megyünk vagy itt hagysz és menjek egyedül? Kérdezem felvont szemöldökkel, mert hát tudom, hogy nem fog itt hagyni, a barátja meg a nagypapi kilenne tőle, ha megtudná. Persze biztos nem fognak tárt karokkal várni, ha megtudják, hogy szöktem ki, de ez csak azt jelenti van hova fejlődni és jobb ha odafigyelnek rám. Az viszont annyira nem jó, de túlélem.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 05, 2019 7:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ruby

Egy ideig haladunk, noha igyekszik megállítani, rángatni a kezem, meg visszafelé húzni, aztán megrekedünk az egyik fánál, amibe belecsimpaszkodik. Hú, b@zdmeg! Egész végig azt hallgattam hogy az anyukám! Megakadt nála ez a lemez! Én is megálltam vele együtt, mert hát annak semmi értelme ha elkezdem lerángatni a fa törzséről, még a végén tényleg megsérül. Tudok egy módszert, de ahhoz meg a kezét kéne eltörnöm. Nah, akkor állunk és száj-karatézunk, éljen!
- Ájulást?! Eszednél vagy?! Végig gondoltad, mit csináltál? Örülhetsz ha nem csuknak be a sittre!
Oké, ez túlzás, mert ha más nem, akkor a testvérem úgyse engedné hogy bezárják oda. Pedig lehet nevelő célzattal nem ártana! De mindegy! Azért csak kitartóan kapaszkodik a fába és jó hogy nem konkrét tervet ad elő nekem. Mindjárt agyérgörcsöt kapok!
- Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám egy angyal. Nincs nálam a sniper, csak a nyílpuskám, meg a kések. Ha jól tudom, nálad meg csak közelharci fegyverek. Mire számítasz?
Most már megvárom a választ, aztán rögtön kap is egy kiadós agymosást tőlem.
- Édes lányom! Nem tudom kinek képzeled magad, de most már engedd el azt a kurv@ fát és menjünk! Haza!
Rossz előérzetem van ezzel a kunyhóval kapcsolatban. Amellett meg már a kocsiban is előadta magát nekem, amikor a cuccaiért mentünk. Azt hittem csak bizonyítani akar, bár tudnám kinek, de ez láthatóan nála kóros! Notórikus!
- Nem neked kell megnézned! Majd az őrjáratok megnézik!
Persze juszt sem indulunk vissza, inkább csimpaszkodik tovább a fába.
- Figyelj! Még ha anyád erre is indult el, az már több hete volt. Ez meg most van! A mostban vagyunk, oké? Ő nincs! Az a kunyhó pedig ott van, valami csökött jószággal, aki az is meglehet hogy látott téged, mert szanaszét vitte a tollait a szél!
Azt már ne tegyem hozzá hogy mi meg itt hangoskodunk? Jó nem olyan durván, de nem is suttogunk. Egyre inkább azt látom rajta, hogy ő nem! Én meg nélküle nem megyek vissza! Elengedem a karját és tanácstalanul megvonom a vállaimat. Ó, semmi kedvem háznézőbe menni! Meg persze el sem engedhetem tök egyedül!
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 05, 2019 6:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Nincs itt senki, nem vettek észre engem a házból, szóval én nem aggódom, hogy bárki is előkerülne a közelből, de azért nem árt csendesen lenni az igaz. Csak sóhajtok, amikor csitítani akar, majd mikor megfogja a kezem megpróbálom kirántani a keze közül, de hát nem vagyok annyira erős. A rúnám gyorsan beaktiválom, milyen jó, hogy az oldalamra kezdtem el felrajzolni, így gyorsan be tudom fejezni a szabad kezemmel, talán így lesz esélyem Zagar ellen.
- Nem mehetünk haza, meg kell néznünk! Lehet anya ott van vagy valami, ami utalhat rá, hogy mi lett vele!Persze ezt csak kitaláltam, de hát ragaszkodni kell a kis történetemhez, miért is rohantam ki, csak nem fogom azt mondani, hogy a szárnyaim nem bírtam a hátamban vagy hol tartani. Elég kétségbeesett arcot vágok és küzdök az elvonszolás ellen, egy közeli fa törzsét át is karolom. Azért nem ordítozom, de még halkan is elég határozottan tudok beszélni.
- Nem, már így is sokat vártunk és most nincs senki a háznál, láttam! Nem is őrzik!Erősködöm továbbra is, a tollakra inkább nem térek ki, mivel azok a sajátjaim voltak ugyebár. Lehet azt hiszi van itt egy angyal, de nincs. Viszont ezt hogy is magyarázhatnám meg neki?
- Anya erre jött ki, mikor mondtad, hogy ez az ötös szektor akkor tudatosult bennem és úgysem engedtek volna ki, egy kis ájulást még túlélnek.Nem gondoltam volna, hogy ez fogja a legjobban felidegesíteni őt, már abból következtetve, hogy megemeli a hangját. Tovább küzdök a rúna erejével, hogy kiszabadítsam a kezem, nem akarok visszamenni, tényleg érdekel, mi lehet ott a házban, ilyen közel a határunkhoz.
- Meg kell néznem mi van ott! Túl közel van a határhoz, nem véletlen van ott az a kunyhó.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 05, 2019 5:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ruby
Sokáig kínos csendben haladok, a szívem az agyamban lüketet, mert lássuk be, rám volt bízva ez a lökött és mégis elkeveredett mellőlem, ergó egy gyerekre sem tudok vigyázni! Jobb lenne nem erőltetni a kölköket, elég nekem a két William, a lányokkal meg foglalkozzon az, akinek amúgy is kellene! Jah, szóval tele a hócipőm velük! Ez volt az utolsó hogy én valahova elvittem Ruby-t. Ha sikerül élve, épségben megúsznia, én többet nem viszem sehova! Csak találjam meg, mert igazából ez sem biztos hogy sikerül. Nehéz követni valakit, aki történetesen repül. Nemsokára az jár a fejemben hogy egyáltalán van-e értelme a tollakat követni? Aztán tompa neszekre leszek figyelmes, bevetem magam az egyik bokor mögé és feszülten pásztázom a területet. Kiszúrom Ruby alakját, aki közeledik. Nincs vele senki. Talán nem vett észre, ezért kifelé pisszegek neki. Így hamar megérkezik ő is. Semmi kedvem itt a bokor mögött csevegni és pont lesz@rom hogy mit vélt látni. Alaposan végigtekintek rajta, látom kutya baja, az ijedségen kívül.
- Csss!
Intem csendre és még mindig a környéket figyelem. Rajta kívül mozgás nem érkezik, úgyhogy most megragadom a karját és magammal rángatom.
- Tőlem Holle Anyó is bemehetett abba a kib@szott házba, mert mi most szépen haza megyünk!
Valahol megértem, de semmi kedvem itt vélt, azaz bizonyítottan nem létező alakok után keresgélni. Egyértelműen visszafelé megyünk, eszemben sincs elengedni, ha meg sokat kapálózik, akkor a hátamra veszem aztán visítozhat kedvére. Akkor is haza megyünk! Most már elég volt!
- Láttam én is a tollakat! Amint biztonságban vagy, kijövök az egyik őrjárattal!
Angyaltollak ez biztos, sosem keverném össze a madarakéval. Már ezért sincs semmi kedvem ott kommandózni vele kettesben. És akkor vegyük számításba, hogy mit fogunk kapni odabent, miután visszatértünk. Engem is megrángatnak, miatta!
- Elmondanád, mi a sz@rért rohantál el?! És miért kellett leütni az őröket?!
Ez már valamivel hangosabban bukik ki belőlem is.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  



Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma



●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5