Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• New York keleti falán túl •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Acacia Pymill


New York keleti falán túl Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
1
☩ Play by :
Alba Baptista
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 7:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


@Mammon & Acacia Pymill


Nem, hiába jöttem annyit San Franciscoból, nem érzem magam otthon.  Menekült vagyok csupán a New York-i embereknek. Sokan úgy néznek rám, mint aki rivális lenne velük, holott össze kellene fognunk a gonosz erők ellen, s megvédeni ami a miénk. Két hét alatt bejártam New York szabad körleteit, sokat csalódtam egyes emberek mentalitásán. Kár lenne őket hibáztatni, az emberek világa csupán düledező rom, s az utolsókat rúgja. Ilyen érzésem van, s ez a negatívság visz rá arra, hogy az éj leple alatt, kiosonjak New York városából,  eltávolodni ettől a helytől. New York keleti fala volt számomra a leggyengébben őrzött rész, s szerencsére bujkálásból jó vagyok. Sikerül kijutnom, némi étellel és itallal. Hosszú útra készülök, valami eldugott helyet, ahol magamban lehetek. Van még valahol talpalatnyi föld, ahol nyugodtságom lehet? Sóhajtok, s távolodok gyorsabb léptekkel. Mikor már végképp nem lehetek hallható, akkor lassabb tempóra váltok. Kicsit büszke vagyok, hogy kijutottam, de annál szomorúbb, hogy nem-e éppen a halálba menetelek, vagy már abban vagyok? Megállok, s rögtön hallgatózni kezdek. Egy kettő három, s nem hallok semmi különösebbet. Lassan irányt változtatva haladok inkább másfelé, s amint mozgást vélek, rögtön irányt váltok. A szívem sebesen dobog. Végül csak megpróbálkozok megszólalni.
- Hahó van valaki itt? Nem vicces megijeszteni! - félek, félek ettől a nagy sötétségtől, mi emberek gyengesége. Ha nem lenne félelmem, akkor lehet tovább jutnék.
- Ha van valaki itt, mutatkozzon meg most! - csupán egy rossz érzés van bennem, hogy figyelik a mozdulataim, én velük ellentétben fogalmam sincs, hogy merről támadhat rám.
- Nincsenek gonosz szándékaim – fogalmam sincs, miért mondom ki hangosan. Nyelek egyet, s várok, hogy valaki megszólaljon, vagy közeledjen. De ha nincs senki, akkor próbálok bátor kislány lenni, s pontosan a mit sem sejtve ott van felé közeledni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


New York keleti falán túl Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
222
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 3:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Mammon &  @Acacia Pymill

Éjszaka, oly csendes az éj, sötét a Holdat leszámítva csupán néhány csillag világítja be az eget. Tökéletes alkalom arra, hogy gyarapítsa az állományt, néhány kóbor, gazdátlan eb, kik jobb otthonra vágynak, ha pedig szerencséjük lesz, akkor találnak is. A démonnál jó soruk van, fedél a fejük felett, béke és nyugalom, alkalomadtán pedig vér áztatja fogaikat.
Csendesen állt a járműjénél, karjait a háta mögött pihentette, az eget nézte, mintha onnan várna választ egy kérdésre, pedig csupán kémlelte, utánozta az ostoba embereket, kik onnan reméltek választ, a Mennyektől, és hiába tudják már sokan, nem érkezik semmi, se Istentől se az angyaloktól, csupán a halál, semmi más. Mégis sokan esnek ma is ebbe a hibába. Naiv mind és ostoba, hisz a Pokol sose hazudott, mindig nyitva volt és várt, még karácsonykor is.
Höllenhund a levegőbe szagolt és halkan morogni kezdett, Mammon pedig érzelmektől mentes arccal tekintett le a kutyáinak alfanőstényére. Tudta, hogy ez mit jelent, valaki a közelben járt, nem pokolkutyák, az ő jelenlétükben más hangokat adna ki, nem, ember, ember szagát fújta erre a szél. Talán vadász lehet, vagy valaki más? Pedig kikapcsolta a fényszórókat is, hogy ne hívja fel magára a figyelmet, és mégis, valaki az éjben sétált.
Nem mozdult el a helyéről, nyugodt, kimért mozdulatokkal vette elő cigeretatárcáját, kivett belőle egy szálal és rágyújtott, nincs mitől tartania, hisz nem lépte át a város határát, csupán erre járt, kirándult, ha úgy tetszik. S egyébként is társasága volt a kedvenc kutyája, jól idomított, parancsra támad csupán, de a legnagyobb előnye, halandók számára láthatatlan.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


New York keleti falán túl VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1102
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 3:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Beelzebub


New York keleti falán túl Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
249
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 25, 2020 9:11 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Az inak lassan engednek, fájdalmas kattanás jelzi, hogy nem lehet tovább csavarni a kart. Ohh dehogynem, csak akkor elválik a csont, elszakadnak az izmok, s funkcióját vesztve csüng majd mint egy hatalmas érett gyümölcs. Szavai azonban megállítanak. Várjak, azt mondja várjak, de mégis mire? Érdeklődve figyelem, suttogása miatt közelebb kell kicsit hajolnom, mert az előbbi ordítása cseng még a fülemben. – Igazán bölcs döntés. – jegyzem meg mellékesen, bár ha előbb megered a nyelve megkíméli magát egy csomó fájdalomtól. A makacskodás sosem kifizetődő.
- Zoé, mondanám, hogy örvendek, de azt hiszem mindketten kissé híján vagyunk az örömnek, ami ezt a találkozást szülte. – de megjegyzem a nevét, felvésem az emlékeimbe, bár rémes az arc és a név memóriám, de kevesen akadnak, akik nem gyomromban végezték, hát talán menni fog. – Valóban?- kétkedve kérdem, de azért engedek a szorításon, hiszen kell nekem az a jel, bár a gyanakvás nem tűnik el, hogy ezzel inkább a karját menti, mint a jelet.
- Az, hogy nevelnek valamire, vagy szabályozzák nem jelent semmit. Az ember társas lény, ebből adódóan alakít ki kapcsolatokat, ha azt hiszi nincs olyan személy, akinek az elvesztése fájdalmas lenne , akkor téved. – hazudik vele magának. Az önámítás a legnagyobb gyengeség.
- Kedves gondolat, de nem vagyok annyira ostoba, hogy magam menjek az oroszlán barlangba, inkább megvárom, míg idejönnek magáért. Hiszen éppen ráérek. – mosolyom ádáz szinte fenyegető, hogy addig is jól fogunk mi mulatni ketten. A kijelentésén felkuncogok. – Nem szoktam túszokat ejteni, ahogy az elismerés sem érdekel, vagy hogy ki hever a lábaim előtt, mert szeretem ha azt hullák teszik. – nem motivál a dicsőség, a hatalom. Csak a poklot akarom kitárni, hogy vissza álljon a rend, hogy aki meghal ne éledjen fel. – Köszönöm a válaszokat Zoé...- érintem meg a láda tetejét, lassan hajtva vissza. – Egy kicsit még maradjunk itt, hogy hátha érted jönnek, ha nem, akkor peresze elindulunk. – ha hazudott az úgyis kiderül előbb vagy utóbb, s lényegében mindegy mikor dühít fel veled. – Addig is szép álmokat, makrancos vadász lányka. – zárom rá a fedelet, hogy a jól ismert sötétségbe vonja és kezdődjön újra a rémálom. Kicsit csalódott vagyok, hogy nem sokkal tudott többet, de hát akkor meg kell várnom, aki jól informáltabb, nekem van időm, csak Zoé ne őrüljön bele a rémképekbe, úgy kevésbé lenne hasznos a vadászok számára. Számára elég lassan telik most az idő odabent, dehát, ha egyben van a hasznomra, akkor nincs mit tenni. Egy ideig még maradhat egyben.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


New York keleti falán túl Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
New York keleti falán túl PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
New York keleti falán túl 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
116
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 23, 2020 7:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


No time toDie

@Beelzebub && Kaitlyn


A férfi lehelete néha megcirógatja arcom, ahogyan közelebb hajol, s fülembe suttog. Bele borzongok, ahogyan nyelve fülcimpámhoz ér, s undorodom. Valamiért igaza van, feladnám, de az édes halál nem érint meg, s nem jön el értem. Lelkem nem emelkedik meg, s szökik fel a mennyek országába, ahogyan azt tanultam. Vajon létezik? Ha már a megváltó nem is él már ott a mennyek még nyitva áll? Vagy csak én megkeseredett lelkem nem engedi magába?
Seymour, ezt a nevet meg kell jegyeznem, ha eljönnek értem. Alex biztosan megtalál, remélem. Vagy már neki se számítanék.
Hirtelen elfogy minden türelme, s ennek hangot is ad. Mellem mellett elhaladva csavarni kezdi karom. Felordítok, de nem csupán a fájdalmat akarom jelezni.
- VÁRJ!! SEYMOUR! – Ordítom. – Elmondom, amit tudok. – Suttogom zihálva, remélve megáll.
- A nevem Zoé. – Kezdek bele mondani valómba.
- És, ha letéped a karom, a jel semmivé válik. – Nem fogja tudni, hogy hazudok, s valójában fogalmam sincs róla, de meg kell mentem magam, s a jelet is, hogy Natalienek megmutassam, s válaszokat találjunk.
- Rég egyedül vagyok. Minket, vadászokat úgy neveltek, hogy ne kötődjünk senkihez. – Zihálok. Kapkodom a levegőt, s érzem, ahogyan az ájulás ismételten kerülget, s magával akar vinni.
- Elvezetlek a vadászokhoz, s ott van, aki leszedi rólam a jelet. – Mondom.
- S ha az meg van, viheted. És, ha annyira könnyebbség neked utána engem is elvihetsz uradhoz, hogy példát statuálj, s erőd fitogtasd meg …. Lucifer a lábad előtt fog heverni, ha elviszed neki ezt. – Nem tudom, mi lehet, de ha neki ennyire fontos, s ennyire kémleli, feltételezem, valamit érthet belőle. És ha eltalálom, hogy démon, talán Lucifer neve említése kivált belőle valamit.  Bár a fájdalom elviselhetetlen, de hazugság muszáj lesz, mit tesz, megöl ismét? Letépi a karom? Az eddig tanultak alapján, úgy gondolom, se csak gondolom, hogy a rúna, ami rajtam van semmit nem ér, ha nem kapcsolódik hozzám.


//Köszönöm luvu #kaitlynjatekvege


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○it’s darkest

cause when you get this closeyou can feel the heatnow you’re so afraid of what’s underneath ohhh, don’t
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Beelzebub


New York keleti falán túl Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
249
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 06, 2020 10:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Olybá tűnik, hogy a szenvedés nem törte meg. Még. Minden csupán idő kérdése lenne, ám sosem volt kellő türelmem az effélékhez. Csak rabolja az időmet, válaszok nélkül hagy és makacskodik. Halandók, egyesek az első fájdalomtól megnyílnak és a nyelvük megered, bár némileg csalódott is lettem volna, ha egyből beadja azt a szép derekát. Nagyobb volt az elvárásom felé, s lám nem okozott csalódást, csak idegeim morzsolta, borzolta megviselt hangjával. Szánakozva pillantok rá, megviselt testére, a zihálása muzsika, ahogy rekedtes hangja, mely elordította nekem már megannyi fájdalmas szólamát a kínnak. A paskolás nem hagyja, hogy elmélyet jótékony homály vonja keblére, ohh nem tessék szépen itt maradni velem. A viccén felkuncogok, bár egyáltalán nem azért, mert annyi mulatságosnak találom, hangom tele van fenyegetéssel, negatív érzésekkel cirógatja, még több kínt ígér.
- Nem lenne itt az ideje feladni? Miért nem könnyíted meg a dolgodat, hogy szépen csicseregni kezdesz, mint egy dalos madár?- bár a hangja most inkább varjú károgás, hiszen gondoskodtam róla. Csalódotton ingatom a fejem, mégis elnéző pillantással figyelem. Ilyennek teremtették, harcosnak, aki kapaszkodik a méltóságának utolsó morzsáiba, de vajon meddig? Ha nem hajlik, törni kell... Mit tervezel? Seymour kétségbeesett kérdését figyelmen kívül hagyom, túlságosan együtt érez a szenvedővel, de értelmetlenül teszi.
- Nem szívesen hagynálak itt bezárva, hiszen ki hallgatná sikolyaidat?- hajolok közelebb, hogy a fülébe súgjam, nyelvem megérinti a fülcimpát, a selymes  puhaságtól összecsattan a fogsorom, de nem a húsán.
- Most nevezz Seymournak. – ha ennyire akar egy nevet, hát legyen meg az akarata, bár elég ostobaságnak tűnik. Cirógatva megérintem a keblének gyorsan emelkedő és süllyedő halmát, majd rögtön a karjára vándorol tovább kezem, ami annyira érdekel. Kell nekem.
- Elfogyott a türelmem, ha nem ad válaszokat, talán mert nem is tud, akkor ezt itt elviszem magammal...- csavarom meg a karját lassan, egyelőre addig míg a váll ízületei engedik. – Nem fél a saját szenvedésétől, a haláltól  ezt értékelem. De biztosan tudok találni olyat, aki miatt megered a nyelve...Egy szeretőt- tapogatódzom a szavakkal, szemem élesen figyeli minden reakcióját. Mert a halandók legnagyobb gyengesége, hogy társas lények, mindig van, aki szívüknek különösen kedves, akinek szenvedését nem bírnák elviselni, mert fájdalmasabb, mint a sajátjuk. – Egy barátot, testvért...- talán ők használhatóbbak is lennének. És előbb adnának válaszokat. Elgondolkodva figyelem, a kezem viszont feszegeti vállának határait, egyre erősebb nyomát kifejtve. A fájdalom őszinte, nem hagyja, hogy közben hazugságokat kreáljon az agy, így biztos vagyok benne, előbb-utóbb reagál a felsorolásra. Új célpontot adva, hacsak...nem lesz hirtelen kezes bárány, de most már kár lenne, hiszen milyen nagyszerű ajándék lenne karjával beállítani a másikhoz. Vajon ő is kétségbeesett lenne? Izgatottan nyelek.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


New York keleti falán túl Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
New York keleti falán túl PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
New York keleti falán túl 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
116
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 04, 2020 5:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


No time toDie

@Beelzebub && Kaitlyn


Most kívánom igazán, hogy bárcsak képes lennék a halálra. Bárcsak a kaszás magával vinne engem, s örökké nyugalomba lehetnék, de nem! Nekem ezen a földi pokolban kell élnem. Bárcsak a nem létező isten most megszabadítana ettől az idegentől, s magához ragadna. Kaitlyn, Alex hamarosan megtalál, csak ki kell tartanod csitítom magam.
Nincs erőm, s a poshadt, koszos víz is éppen marja a nyelő csövem. Törékeny emberi testemnek itt a tűrőképessége. Ha démon lennék, most jól meg démoznám. Telekinézis, vagy mit is használna a démonok. Még mindig nem lehet ebben biztos, hogy ő az. Honnan is tudhatnám? Már egy angyal is képes ilyenekre. Elcseszett egy világ ez. Senki se tudhatja, hogy milyen fajjal találkozik, talán még egy hasonló fajú sem.
Több tapasztalat kellett volna, több akcióban részt vennem, de ki vagyok én? Egy egyszerű kis újonc vadász, aki vágyik az elismerésre. És, ha nem akarok tovább az lenni?
Megpaskolja az arcom, mikor már éppen megint az ájulás kerülget, visszaránt ezzel.
- Maga Lucifer, kérdez csak meg menj… - Mondom zihálva. Szarkasztikus „humorom” még nem vette el a halál. Illetve a többszörös halál.
– Persze…ja várj kinyírtad. – mondom.
- Menj és kérdezd meg, tuti már felébredt. – Nem bírom már az örökös kínzást, de ha most mondok, valamit azzal elárulom a legfőbb szabályunkat. Ne pofázz! Oké, nincs ez így leírva, de biztos vagyok benne, hogy ez lenne az.
- Tedd amit akarsz…de tudod a randikon szeretem tudni a párom nevét. – Köhögni kezdek, ami nem más, mint vér. Szuper, lassan megint kezdődik a tánc a halállal.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○it’s darkest

cause when you get this closeyou can feel the heatnow you’re so afraid of what’s underneath ohhh, don’t
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Beelzebub


New York keleti falán túl Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
249
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 16, 2020 2:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextA halandó elme törékeny, s illúziókkal is jól manipulálható, ha elég hihetőnek, valóságosnak tűnnek az előtte feltáruló képek. Talán nem is emlékszik, hogy húzták karóba, hogy tépték szét elevenen, vagy, hogy égett le bűzösen a húsa, míg el nem szenesedett, hiszen az agy ritkán akar emlékezni arra, ami fájdalmas, inkább kapaszkodik a szépbe. Csakhogy attól még nem lesz könnyebb, ha nem is most, de majd a lehunyt szemei mögött újra és újra átéli a borzalmakat, s hozzám, az arcomhoz fogja társítani azokat. Emlékezni fog rám, mert odavéstem magam a koponyájának csont falába erőszakkal, s fog még velem álmodni a láda nélkül is. Pardon, ez nem csak az én arcom. Talán nem tudja, de sikított, sírt, vergődött, amin egészen jól mulattam, s mulatok még, ha nem sikerült rábírnom az egyezkedésre.
Kérdésére elmosolyodom, de nem válaszolok, hiszen tudja, majd megtudja, amkkor visszatérnek az elszenvedett gyötrelmek emlékei. Megitatom, egy percnyi pihenőt adok, mielőtt rátérnék az elvárásaimra. Hiszen az én időm végtelen, lehunyt szemét kezeimmel feszegetem fel, hogy rám nézzen. Megnyerő, fogat villantó mosollyal hallgatom a kérdést.
- Válaszokat, természetesen, de úgy tűnik kicsit elcsigázott vagy, így én kérdezek, neked csak felelned kell. – atyaian paskolom meg az arcocskáját, nem lenne jó, ha elájulna éppen most, amikor együttműködést várok el.
- Ki küldött a városon kívülre? Tud más a küldetésedről? Ki tudott még a kőről? Amikor megérintette mi történt? – záporoznak a kérdések, s mindezekre választ várok, meg még számtalan másikra. Megcirógatom a karját, ott ahol az egyetlen számomra ismert szó ékeskedik. Pokol. Ideje volna visszaállítani a régi rendet. Kell nekem, ami rajtad van, tudni akarom hogy működik, hogy válhat a hasznomra? És feltétlenül kellesz vajon hozzá te is? De amíg rajtad van, amíg nem tudom elvenni tőled sajnos nem ölhetlek meg. A balszerencsém miatt csikordulnak össze a fogak, rádadásul a sötétség sem tétlenkedik, mozgásba lendült. Kicsit erősebben pofozgatom, sürgetve, mert úgy tűnik, bár az én időm végtelen, most mégis sietősebb lett nekem is, mintha elfogyhatnának, ha nem is életem percei, de a lehetőségeimé.
- Vagy inkább visszacsukjam? – emelem meg a láda tetejét jelzés értékűen.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


New York keleti falán túl Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
New York keleti falán túl PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
New York keleti falán túl 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
116
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 16, 2020 1:42 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


No time toDie

@Beelzebub && Kaitlyn


Lebegek. Olyan, mint ha a legfinomabb szellő simogatna, s mintha finoman a nap melengetné arcom. Ez a menny? Kérdezem magamban, s hallucinálom a dolgokat. Alexet látom, ahogyan velem van, s a kedves új barátjával. Olyan boldogok, s nevetnek. Velük nevetek én is, s minden olyan békés. Madarak csicseregnek, piknikezünk a parkban. Nincs senkim rajta kívül, aki fontos lenne. Anyám nem tett nagy dolgot ellenem, még is úgy érzem utálnom, kell. Mint valami kis kamasz.
Hirtlen zökkenek vissza az életbe. Élek? Mi történt? Levegőért kapkodva karmolok, s a tüdőm újra s újra feladni látszik a küzdelmet. Hányszor? Hányszor haltam meg? Meghaltam? Ilyen lenne ez? Újra ébren, s kaparok, s kívül hallom, ahogyan valami dübörög, s újra elvesztem.
Nyílik a tető, s hunyorogva figyelem a férfit, s égek a friss levegőért, ami megcsapja arcom.
Hang nem jön ki a torkomból, csak igyekszem nem megvakulni az erős fénytől.
- Mi történt? – Kérdezem erőtlenül, s fájdalmas hangon, a legrosszabbtól félve. Arcomba, s ajkaimra a mocskos víz csapódik. Falom magamba a nem éppen kellemes, de életmentő vizet.
Milyen kedves, gondolom magamban, de erőm nincs semmire. Miért teszed ezt velem? Miért nem enged el? A lelkem lassan fog meghalni, s már akkor fogok bele halni, mikor az elhagy engem.
Behunyom a szemem, s nem tudok mit mondani.
– Mit….akarszhh..tőőlemhh- Kérdezem.
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○it’s darkest

cause when you get this closeyou can feel the heatnow you’re so afraid of what’s underneath ohhh, don’t
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Beelzebub


New York keleti falán túl Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
249
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 2:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Kétségtelenül nem ő az, aki értékeli a torkára tuszkolt falatot, fikarcnyit sem becsüli, még annyira sem, hogy lent tartsa a gyomrában. Igazán bosszantó, de a szenvedése legalább gyönyörű és élvezetes. Újabb sértéseknek szánt bók hagyja el ajkait, de olybá tűnik mentálisan megtört már, mikor felszabadult a körömágya alatt a hús, s a hűvös levegő cirógatta. Talán túlságosan is, finoman kellene vele bánnom, kert így nem sok hasznát veszem nyöszörögve, hogy még csak nem is válaszol. De, ha egyszer annyira élvezem. Egy kicsit elkacérkodom a gondolattal, hogy mégis sokkal egyszerűbb megoldás lenne a karjával együtt elvenni, amit magamnak akartam. Talán az lesz a kulcs, de talán ő is kell hozzá. Finomabban kell bánnom a kis törékeny szépséggel. Ám ez számomra nehezebb, mint azt gondoltam.
Nem csoda hát, hogy a térde kificamítva végzi, de értelem már nem marad benne a fájdalomtól, hogy itt tervezem hagyni, s ahhoz, hogy megmentsem a közelgő sötét vihartól, ahhoz ajálnia kell valamit. Lehet tényleg finomabban kellett volna vele, hát úgy kapom fel, mint valami koloncot, hiszen bármennyire is élvezném figyelni milyen gyorsan kúszik a vihar elől és perverz élvezetem lelném, ahogy eléri... kell. Kellenek a válaszok, amiket nem akar nekem adni  és kellennek a karján ékeskedő jelek. Persze, ha máshogy nem megy még mindig megnyúzhatom. A vállaimra teszem, hogy magammal vigyem, megmenekítve a biztos végzettől, de vendég szeretetem így sem lesz túl kellemes élmény a számára. Csak legyek kicsit finomabb... mantrázom magamnak, hogy ne feledjem.

***

A láda tetején ültem, lábaim jó kedvűen harangoztak, néha nekicsapódtak a ládának. Seymour alig halhatóan kérdezte, szinte bizonytalanul, hogy nem túlzás ez, hogy nem úgy volt, hogy finomabb leszek? Nem feleltem neki, hiszen finom vagyok. A bent átélt gyötrelmekbe aligha hal bele a nő, csak elméje hiszi, hogy újra és újra elhalálozik. Olyan, mint egy nagyon valóságos rémálom, de valójában csak a lelket terrorizálja. Ha a karmaim között marad, abba előbb belehal, így viszont kiélvezheti a hálál ezernél is több arcát. A kaparászásából ítélve elég valóságos számára az egész.  Vajon hányadik ez már? Remélem a bronzbikán már túl van, elevenen párolódás, megsülés, az egyik kedvencem. Talán ideje lenne egy kis szünetnek, hát leugrom a ládából és kinyitom a tetejét. – Hogy vagyunk, hogy vagyunk? – kérdezem jókedvűen, míg egy kulacsból piszkos, poshadt vízzel erőltetek a szájába. Kár lenne, ha szomjan halna. – Arra gondoltam, hogy most talán beszélgethetnénk...- persze ha nem, akkor visszazárom. Időm, mint a tenger. A türelmem azonban túlságosan is gyorsan fogy, főleg, hogy igazán éhes vagyok.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


New York keleti falán túl Tumblr_inline_oe276vcLz81rifr4k_500
Prove yourself and
R I S E
Make 'em remember you
l R I S E
New York keleti falán túl PVHjjE4

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
New York keleti falán túl 33c3cc192e4963ae65bd36763dcfe092
℘ Jade
Drága húgom! Bár tudnám, hogy létezel. 12 éve történt, hogy anyánkat megerőszakolta egy démon egy gyermek reményében, beteg nem-de? Miután megszülettél anyáknak sikerült elmenekülnie. Meg kellett küzdenie a benned rejtőző démonnal. Boldogság nem tartott sokäig, ugyan is utolért szeretett apád. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa a város "nyugalmát." "

☩ Reagok :
116
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
☩ Korom :
24
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 6:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


(+18)
No time toDie

@Beelzebub && Kaitlyn


Remegek a hányást követően, mi nem is csoda, hiszen minden kijött. mint ha lebegnék, a tudat, hogy mit ettem megőrjít. Mögöttem áll érezni akarja minden mozdulatom. Ebben leli örömét. beteges, s idióta. Most már talán biztos lehetek benne, hogy démon.
- Hát az nem én vagyok. – mondom zihálva, teljes testemet kezdi elhagyni az erő. Nem válaszolok, csak várom, hogy vége legyen. Majd megtudod, ha eljönnek értem, s fejedet veszik.  Várom, hátha eljön a megváltó halál egy percre talán. Kés szel, szén ismét üvöltözésbe kezdek, mi ismét bántja torkom. Abba reménykedem, Alex értem jön. Értem kell, hogy jöjjön. Értem fog jönni. Mondom magamban a monológom. Család a legfontosabb, Alex hol vagy már? Fáradt vagyok, gyengülök. Már kettőt látok az alakból is.
Ismét nyalakodni kezd a pengéjével. Még van kedvem viccelődni? Inkább fintorgok, nyomorul fekete humor. Leveszi cipőm s n rugdosni kezdek, hogy hozzám ne érje.
Ismét üvöltök, hogy csak a torkom bír.
- Beteg állat. –Suttogom remegve fájdalomtól. Feláll, s ismét újabb kínzásba kezd. Kificamítja lábam. Hangom nem marad már üvölteni. Inkább könyörgök itt csendben a halálért. Könnyeim kicsordulnak, teljes testem remeg. Elernyedek.

Olyan, mint egy villám, egy kisebb dörgés. Zúgolódik a természet. Sötét felleg erre halad, s kikerekedett szemmel bámulom. valamiért tekintettem vonzza a jelenség. Milyen alkut, mit akar?○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○it’s darkest

cause when you get this closeyou can feel the heatnow you’re so afraid of what’s underneath ohhh, don’t
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Beelzebub


New York keleti falán túl Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
249
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 8:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Kuncogok a kijelentésén, selymes hanggal hízelkedve cirógatom a rettegését, hiszen az oly tetsző, annyira kívánatossá teszi! Milyen édes lehet a húsa a lüktető adrenalintól?
- Mennék én, ha lehetne...- ezért is vagyok itt, bár talán most azért nem sietnék vissza a kénköves szagú világba, a forró lángok közé. A félelemtől reszketed test elcsábított, olyan mint egy kis őzgida, akit kár egyből kibelezni, előtte végig kell nyalogatni, hadd érlelje még a pánik, tegye egészen porhanyóssá a csábító, zsenge húst.
A szájába gyömöszölt falattól undorodva, mely lecsúszik lassan a torkán fuldoklik, hát jobb lent, mint megfulladni, bár a kis darab egyáltalán nem marad sokáig odalent, szinte egyből fordul is vissza. Magamhoz ölelem hátulról, teljesen hozzá simulva, hogy érezzem az öklendezést, ahogy a teste megfeszül és küzd. – Tudja máshol egyetlen falatnak is örülnének és nem számítana, hogy miből, vagy kiből származik. – cirógatom egyelőre a kezemmel. Valóban, egyesek nem ilyen szerencsések, oly sok éhező van, aki akármit megenne a túlélésért, nem mindenki engedheti meg magának a finnyásság luxusát. Kifakadása egészen mulattat. – Nem tudom, de érdekel többek között erre is terveztem rákérdezni...- a kés beleakad először csak a ruhába, hogy fedetlen bőréhez utat nyisson nekem. Kissé belekap a penge éle a húsba is, ahogy megremeg Seymour keze. – Hoppá, hogy milyen ügyetlen vagyok...- jegyzem meg, majd széthúzom a bőrt, hogy bekiváncsiskodhassak az apró seben keresztül a rózsaszín szövetekhez. Leszaggatom róla a felsőt, minden szégyenlősség nélkül. – Reménykedtem, hogy nem lesz egyszerű, különben értelmetlen lenne megkínoznom.-lenyalom a vérétől vöröses pengét, aztán a lábaihoz mászom, leveszem a cipőjét, a zoknit, hogy mezítelen talpával szemezzek. Megragadom az egyik bokáját. A penge hegye, megböködi a puha lábujjbegyeket egyesével, majd a nagylábujjának körme alá tolom, hogy a legnagyobb nyugalommal kezdjem azt lefeszegetni a húsról. Idegesítően fájdalmas. Épp csak leszakad végre, hogy az érzékeny húst fedetlenül hagyja, amikor meghallom a morajlást. Engedek az ösztönös késztetésnek, mely rosszat sejtet és hátra pillantok. – Ne máár.... pont, amikor olyan jól szórakoztam és kezdtem élvezni. – húzom el a számat, végül remek ötletem támad. Felállok, s rátaposok a nő térdére, nem azért, hogy eltörjön, csak hogy az inak megnyúlva ficamodjanak ki. – nos, mivel nem beszél, ezért itt hagyom, ugyanis nekem nincs kedvem megvárni azt ott...- mutatok a távolba, a sötét felleg erre fog elhaladni. Abból aligha fog bármi is megmenekülni, legalábbis van egy ilyen sejtésem. – Remélem elég gyorsan tud kúszni, vagy....alkut is köthetünk. – vigyorgok rá tébolyultan, hogy nagyobb legyen a nyomás fütyörészve indulok el, közben a pengével Seymour körme alul piszkálgatom ki a piszkot, aki az előbbi után kissé bizalmatlanul figyeli a műveletet.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5