Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• New York keleti falán túl •
reveal your secrets

Mammon


New York keleti falán túl Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 11, 2021 9:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Mammon &  @Acacia Pymill

- Ezt örömmel hallom, és ha esetlegesen bővíteni akarná a tudástárát, akkor a rendelkezésére áll a könyvtáram. Sajnálatosan nem akkora, mint amit elfogadhatónak és elvárhatónak gondolnék. De koldus ne válogasson, azzal kell beérnem, ami van szerencsére legalább a szükségesek a polcaimon pihennek.- az okát nem igazán érti, hogy miért olvassa újra és újra a könyveit, hisz mindnél idősebb volt, sőt, néhányhoz még az ihletet is adta, legalábbis azokhoz, miknek a témaköre a betegségek és járványok voltak.
Halkan felsóhajtott, fura tévképzetek élnek ebben a nőben. Azt hiszi, hogy a démonok városa ténylegesen a démonok városa volt, ahol az embereket leginkább kedvenceknek nézik vagy vadaknak, miket le lehet vadászni, valakik igazán jó propagandát terjesztettek.
- Nincsenek társaim, fajtársaim igen, de ha arra gondol, kikkel kooperálok, akkor nem, nincsenek társaim. A démonoknak pedig annál nagyobb az intelligenciájuk, hogy kárt tegyenek a tulajdonomban és megpróbálják magát kirángatni belőle. Teljesen tévképzetben van a fajtámmal kapcsolatban. Ha kilép az utcára, nem kell folyamatosan a háta mögé néznie, attól tartva, hogy egy démon less magára. Úgy hiszem, hogy úgy képzeli el a fajtámat, ahogy a rémmesékben elmondják, esztelen és… nos, gonosz lények. A gonosz is csak nézőpont kérdése. Ami a légynek gonosz az a póknak a túlélést jelenti.- úgy érzi magát, mintha egy ötévest akarna tanítani, és igaz, hogy ez semmibe se kerül Mammonnak, de annál inkább zavaró.
Felvonta a bal szemöldökét a kérdés miatt, kissé váratlanul érte. De éppen csak a nő felé irányította a szemeit majd vissza az útra. Nem szerencsés ha elvonják a figyelmét vezetés közben, kiváltképpen nem kebleket az arcába tolva.
- Miért ne élték volna túl? Bár az állatvilág létszáma csökkent, de ők kívül esnek a démonok és általában a természetfelettiek érdeklődési körén.- okát se érti, hogy mire fel a kérdés, de legalább nincs csend.
- Kívül esik az érdeklődési körömön a rókák életmódja és anatomiája. Jómagam inkább a pokolkutyákat kedvelem. Bár a szemmel kapcsolatos témakör érdekesnek hangzik. Mindig úgy feltételeztem, hogy a szaglás segíti őket leginkább.- ezért is tartja többre az állatokat az embereknél, nem hazudnak maguknak, ösztönlények és úgy is cselekednek, úgy élik az életüket.
- Valamit valamiért, tartja a mondás. Egy időben foglalkoztak a rókák házasításával is, akár azt is lehet mondani, hogy sikeres is volt, csupán az jelentette a gondot, hogy mire a gazdáikhoz kerülhettek, addigra lezárult a rókák szocializációs időszaka.
reveal your secrets

Acacia Pymill


New York keleti falán túl Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Alba Baptista
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 03, 2021 7:46 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Hell or Heaven Kedvelte a hozzászólásod@Mammon & Acacia


New York keleti falán túl UWe7aM8


A férfi újfent elkezdi magyarázni, hogy a természetfelettieknek nincsen idő. Ők az idő fölött állnának, s nevetnének az arcába, hogy na most kapj el!  Az elmondása alapján nem lehet tőle megőrülni, és tomboló fenevaddá válni. Azonban én cseppet sem vagyok rájuk irigy. Úgy érzem, hogy minden jóban van valami rossz, valami hátrányának csak kell lennie a természetfeletti létnek. Nem merek rákérdezni, egyik részről, mert tele van a feje az általa felvázolt világgal, amiből én eddig nagyon keveset volt alkalmam megtapasztalni. Ideje, hogy befogjam a számat, s ne kérdésekkel bombázzam a munkaadómat. Természetesen még nem alszok el, inkább nyitott szemmel nézek előre.
- Mindegy. - szólok ennyit a magyarázatára, de magamban elkezdek magamban gondolkozni, hogy mi van, ha a test sem tud megsemmisülni, s valamiként újra eggyé válik, mint a horror filmekben, rajfilmekben. Akkor igazán elpusztíthatatlan lenne az emberiség, de tényleg ilyen lenne az állapot? S ha ez az állapot, akkor a démonok sem tudnak hazamenni, s őket sem lehet elpusztítani. Érdekes időket élünk, s én pedig egy démon szolgálatába állok.
- Rendben, foglalkozok én, amit előtte megbeszéltünk. - egyezek bele, nem nagyon lenne ingerem arra, hogy mással foglalkozzak. Mert fogalmam sincs, hogy mi mást lehetne csinálni, ami érdemlegesen érdekelne. Csendben hallgatok egy darabig, s nézem a számomra láthatatlan esti tájat. Unalmas, másik részről pedig ki tudja mennyi veszély lesett volna rám. Az állatok! S ha már ez van a fejemben, akkor a bölcsis jelem jut eszembe, a rókák. Kedvenceim, s kíváncsi lennék, hogy azok élnek e még? A mellettem ülő férfi mond valamit az útról, hogy egy teljes napig fogunk menni. Mikor megemlítem, hogy szép az autó, akkor kapok rá választ, hogy nem szívesen adná oda nekem.
- Nem, nem! Egyáltalán nem akarok a tulajdonához nyúlni. Úgyse védene meg a társaitól, nem? Kiszednének az autóból. A bicikliről szintén leszednének. Azok maradjanak meg a tulajdonában, ha csak nem tud valami módszert arra, hogy miként lehetne távol tartani a problémás démonokat. - s egy szünet után, sokkal inkább kikívánkozik belőlem a rókapártiságom.
- Vajon a rókák túlélték ezt a változást? - s kissé megélénkülve a férfi felé fordulok, így teljesen szép rálátást nyújtva a telt idomaimra.
- Tudta azt a rókákról, hogy akár 180 fokban is képesek hátrafordítani a fejüket?  Másik pedig koslatáskor a kan a szuka feromonjait akár 3-4 km-ről is megérzi? Harmadik a rókák szemében az ún.  „Tapetum Lucidum” jelenléte segít az éjjeli látásban? - érdeklődöm nála, hogy vajon erről volt fogalma? Hiszen a férfi eddig majdnem mindenre tudott válaszolni, ami alapból feltételezi nálam, hogy tanult vagy nagyon jól informálódott. S itt nem tudok megállni, mert az utolsó némi magyarázatra szorul.
- Szóval az utóbbihoz annyit tennék hozzá, hogy a retina hátulján található fényvisszaverő rétegnek köszönhetően a fény kétszer halad át az érzékeny receptorokkal teli ideghártyán. Hátránya viszont, hogy a szem által alkotott kép élessége romlik.
reveal your secrets

Mammon


New York keleti falán túl Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 02, 2021 12:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


@Acacia Pymill & Mammon

- Számomra leginkább semmilyen, az idő rám nem úgy hat, mint egy emberre, nem leszek ráncos, nem romlik a hallásom, a látásom, a fizikai állapotom. Telnek a percek egymásután, az órák és napok, de hatása az nincs, az emberek azok, akik a rabjai az időnek. A természetfelettiek mellett csupán elhaladnak az évszázadok. Egy pislantás és az ókor után már a huszadik században nyitják fel a szemeiket.- leginkább így tudná jellemezni az, hogyan is telhet az idő egy angyal vagy démon számára. Hisz mindkét faj otthonául szolgáló létsíkon másmilyen az idő folyása.
- Sajnálatosan nem rendelkezem ezen tudással, nem tudok érdemben nyilatkozni ezzel kapcsolatban. Nem tartózkodtam huzamosabb ideig egy általam megölt ember mellett, hogy figyelemmel kövessem a folyamatot, ami az életbe való visszatérést kíséri. Feltételezem a test összerakja saját magát, ha szükséges akkor új végtagokat nőveszt, hogy újra ép legyen, legyen hova a léleknek visszatérnie.- ténylegesen nem lenne hátrány, ha utána nézne ennek, kellemetlen, hogy ha kérdeznek valamit, arra nem tud érdemben válaszolni, csak találgatásra képes, főleg akkor, ha egy egyszerűen letesztelhető dologról volt szó.
- Az általam végzett munkához nem hinném, hogy értene, kezdetnek az emlegetett dolgokkal foglalkozzon, utána pedig meglátom, hogy esetlegesen többet is magára tudok bízni, mint a kertészkedés, és talán a takarítás.- nem lenne rossz, ha valaki levenné a vállairól ezt a terhet.
- Jó ha tudja, hogy az út majdhogynem egy egész napig el fog tartani.- ezt nem árt tisztázni, mert de ha megfelelő a hólyagja, akkor nem jelenthet gondot az, hogy félútig kibírja.
- Köszönöm, elég idős darab, az emberek úgy hívnák, hogy veterán, vagy klasszikus. Remélem nem kell említenem, hogy nem szívesen örülnék annak, ha netalán ezzel szeretne közlekedni a városon belül. Rendelkezem biciklivel, ha mindenképpen menne valahová.- beindította az autót és elindult a saját városa felé.
reveal your secrets

Acacia Pymill


New York keleti falán túl Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Alba Baptista
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 01, 2021 6:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


@Mammon & Acacia Pymill

Érdekes személlyel futottam össze, ezen estén és csupán csak hallgatom az okosságait. Kell egy idő, míg megszokom, hogy a tűzzel játszom, meg az életemmel. De ha nem lehet meghalni, akkor valahogyan kecsegtető. Akkor egész egyszerűen élveznem kellene ezt a nagy hajcihőt? Talán egyszer rátalálok a szüleimre? Ki tudja. Folytatjuk a beszélgetésünket az idővel, s megint úriember módjára elmondja a véleményét, s teljesen engem biztossá téve arról, hogy egy démonnal van dolgom. Az meglep, hogy ők nem az idő rabjai, s némi kíváncsiság mondatja ki vele végül a következőt.
- S milyen megélni az időt? - hiszen ha itt vannak, akkor mindenképpen érzékelniük kell, ahogy nappal és éjszaka változik, vagy más egyéb módon. Vagy megint én vagyok a lány, akit ki kell okosítani ebből a témából? De ami még inkább meglep engem az a kapuzárás, s kénytelenek a testükbe visszamászni. Azon nyomban megfordul a fejemben, hogy jó lenne tudni, hogy a megrongálódott test meggyógyul e?
- De ugye nem horror történet az egész, ha valakit széttép egy vadállat. Az hogy kerül vissza a testébe? Annak a teste megsemmisült, főleg ha fel is zabálják. Meg ha van egy sérülése, ami halálos, az visszatér a testébe és újra meghal, s eljátszhatja nagyon sokszor. - próbálom összerakni a fejemben a kirakóst, s felfogni a következményeket, hogy mivel jár ez az egész. Nagyon sokáig mg voltam kímélve a szörnyűségektől, meg a különböző információktól, de most pótolnom kell. Lassan megtelik a fejem ezekkel az új tudással, s ma estére teljesen elég. Akkor kapcsolódom be újra a beszédbe, mikor mondja, hogy nem igazán leszek rab, s bármikor elmehetek.
- Nem fogok elszökni, sem elmenni. Először meg kell néznünk, hogy mennyire tudunk összedolgozni. - kötöm az ebet a karóhoz, s az megnyugvással tölt el, hogy élelmezésem és ruházatom lesz. Ez teljesen jó, egy új élet kezdete egy démon mellett? Érdekes, egyben félelmetes magamban kimondani.
- Rendben, akkor félúton megállás. - egyezik bele, nincs beleszólása az egészbe. Mikor mondja, hogy szálljak be az anyósülésbe, akkor én minden további nélkül megteszem. Becsatlakozom, mert a viselkedéséből ítélve, valószínűleg szólna érte, a saját részemről pedig a régi emberi szokások és tanult autós dolog miatt.
- Szép autó. - jegyzem meg, mikor beült, s aztán várom, hogy elinduljunk és elhagyjam az embereket, cserébe egy másik városba kössek ki.
reveal your secrets

Mammon


New York keleti falán túl Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 17, 2021 5:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Mammon &  @Acacia Pymill

- Tényt közöltem csupán, semmi egyebet.- mondta nyugodt hangon, és bár képes volt kordában tartani a nemi, testi vágyait, természetesen azt elismeri, ha egy attraktív  személlyel találkozott, és azon férfiak táborát erősítette, akiket nem érdekelt a női keblek mérete. De jelenleg nem reagált arra, hogy Acacia körbefordult, mint egy elsőbálos nő, ki a párját akarná lenyűgözni.
- Igen, az idő, a legősibb közhely, az idő válaszól mindenre és megold mindent. Ami egy ember számára természetesen elfogadható, mivel számukra az idő múlása számít, mérik. De egy hozzám hasonló démonnak csak kellemetlenség. Mi nem vagyunk a rabjai.- azok számára, akikre nincs hatással az idő múlása, olyan, mintha nem is létezne, számukra nem számít, hogy egy év vagy száz, nem halnak meg idővel, nem lesznek ráncosak, teljesen lényegtelen.
Halkan fújta ki a levegőt az orrán keresztül. Ennyire tájékozatlannak lenni, valaki hatalmasat hibázott, hogy nem ismertette a manapság alapnak számító információkkal ezt az embert.
- Pontosan. Mivel a túlvilágra vezető kapuk hála Sötétségnek, zárva vannak, így a lelkek nem tudnak átjutni rajtuk, így az egyetlen logikus helyre jutnak, vissza a testükbe.- sajnálatos mellékterméke ennek, hogy a démonok így elvannak vágva az erejük egy részétől, de legalább az angyalok is.
- Őszinte leszek, nem tudom, nem maradtam addig, hogy ezt leteszteljem, így vizsgálatokról se tudok. Ha segítség alatt azt érti, hogy valakit olyan módon ölök meg, hogy az jelentős külsérelmi nyomokkal járjon, megoldható.- Mammonon nem fog múlni, mindig akadnak olyanok, akik kiérdemlik maguknak ezt a bánásmódot.
- Nem is kell ismernie, nem magára tartozik. S természetesen belenyúltak, Isten testvére bezárta a kapukat, ezért ez a nagy fejetlenség.- fura, hogy ezzel sincs tisztában, feltehetőleg azzal se, hogy mi is pusztította el a városát.
- Nem, nem lep meg.- tényként közölte.- Ha több mindene lenne, akkor nem így hagyta volna el a várost.- legalábbis így lenne logikus.
- Az enyémek nem támadnak, másokéról nem tudok nyilatkozni. Mivel az elsődleges feladatuk a lelkek elhurcolása, garantálom, hogy a harapásuk nem túlságosan kellemes. S mivel emberei szemnek láthatatlanok, így azt se tudhatja, hogy honnan várja őket.- adott egy rövid ismertetőt a kedvenceiről.
- Nem igazán fontos, hogy akar szökni vagy se, nem rab lesz, ha akar elmehet, nem küldöm maga után a kutyáimat, nem látom értelmét. Egyedül, egy ismeretlen városban, ahol a démonok az urak, talán egy órát adnék, utána vissza akarná könyörögni magát hozzám.- ez egy tény volt. Olyan dolgokat láthat és tapasztalhat, ami miatt évekig rémálmai lennének, és ez volt a szerencsés eset.
- Természetesen az élelmezése meg lesz oldva, ahogy a ruháztatása is. Nem hordok női ruhanemüket, de van a bírtokomban néhány, amit felvehet.- a volt tanácsosának megmaradtak a ruhái, ha megfelelőek, akkor Mammon felől rongyosra is hordhatja őket.
- Ürítéssel kapcsolatban természetesen megállunk, és csak félútnál fogunk megállni, hogy megmozgassa a végtagjait. Szeretnék minél előbb visszatérni a városomba.- igazán nincs kedve véletlenül néhány erre járó vadászba botlani.
- Akkor üljön be az anyósülésre.- Mammon odasétált a járműjéhez és kinyitotta a hátsó ajtót, majd megütögette a saját combját, jelezve Höllenhundnak, hogy üljön be, és ha a kedvence megtette, akkor természetesen becsukja az ajtót, majd beül a sofőr ülésbe és ha a nő is elfoglalta a helyét, akkor beindítja az autót.
reveal your secrets

Acacia Pymill


New York keleti falán túl Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Alba Baptista
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 13, 2021 8:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


@Mammon & Acacia Pymill

Mammonnak mindre van szava, ami nem gond, mert számomra azt jelzi, hogy sokat ismer a világról, annak működéséről és valószínűleg sokat saját maga figyelt meg. Vagy éppenséggel saját tapasztalatait tárja elém. Vajon egy angyal esetében ez mennyire lenne más? Miben különbözne.
Újra meglep, hogy a férfi állatoknak nevez minket, se többnek, se kevesebbnek. Ráadásul az erősebbik nemnél megemlíti, hogy a nagy mell számít. Érdekes hallani egy idegentől, de kivételesen ez az első gondolat, amivel egyet tudok érteni. A férfi utolsó mondata meglep, azonban ránézve a halmaimra, megint egyetértésben vagyunk. Egy tincset igazítok a fülem mögé.
- Igazán figyelmes, köszönöm. - nézek a férfi szeme felé, s csak a szokás hatalma miatt fordulok körbe előtte, hogy felmérjen. Vajon van más véleménye a testemről? Mindegy, idővel kiderül , hogy mibe fogtam bele, s az ismeretségünk hová fejlődik. Én biztosan igyekezni fogok, hogy viszonylag békességben meglegyek.
- Akkor erre is az idő a válasz, ugye? - talán most először jelenik meg mosoly az arcomon. Úgy kezdek egészen feloldódni, mert Mammon finoman bánik velem. Elmagyaráz nekem mindent, ami nekem az életből kimaradt. Jó vannak témakörök, amikben halvány lila gőzöm sincs, hogy mit mondhatnék, de vannak közös témák. S még mielőtt bárki hinné, cseppet sem szándékozok munkakapcsolaton belül vagy kívül nemi életet létesíteni vele.
- Micsoda? Feltámadnak?! - ugrik meg a hangom, mert ezt speciel elhallgatták tőlem. Aljas módon átvertek, s teljesen más tanítottak nekem a nagyokosok.
- Sebesülésükkel együtt feltámadnak? S ha valakit széttépett egy medve? Vagy kettészelt egy ipari fűrész? - érdekesnek hangzik, s én rögtön biológusként próbálok gondolkozni.
- Valaki megvizsgálta már őket? Vannak New Orleansban olyanok? Segítene nekem ebben? - izgatott vagyok, mert jó hír, s egyben rossz is. Az olyan emberek viselkedése milyen lehet? Vagy csak úgy visszatérnek, mintha mi sem történt volna? Túl sok kérdést kell megválaszolni. Mikor hallom, hogy megadja nekem a lehetőséget, akkor elé lépek, s megfogom a kezét, úgy mint egy üzletasszony a másik féllel. Nem rázom meg, mert normálatlan szokás. Elengedem a kezét, s kilépek a személy teréből, ajkaimon mosollyal, s tekintetem meg reménnyel teli. Mert ha feltámadtak a szüleim, akkor találkozhatok velük. Arra bólintok a fejemmel, hogy a pokol zárva van, addig nem lehet belőlem démon.
- Nem ismerem a pokol és menny dolgait, de számomra úgy hangzik, mintha valaki belenyúlt volna az ottani törvényekbe, önkényesen, semmi sem az, ami látszik. - csupán okoskodás a részemről, az agyállományom valószínűleg nem tudná feldolgozni az összes mindenséget.
- Meglepi, hogy csupán ezek az agyon használt ruhák a mindenem, meg ami a fejemben van? - s merem remélni, hogy nem kezd bele, hogy az a tudás, amit megszereztem az életemben, még az is mástól van. A pokol kutyás kérdésére lefagyok, mert hihetetlennek tűnik.
- Nem ismerem a pokolkutyákat, de ha nem támadnak ok nélkül, akkor nem zavarnak. Ellenkező esetben félek a harapásuktól. Az állkapcsaik nagyok, s erősek. Valószínűleg már a fájdalomba belehalnék. - próbálom emberi szemmel, s mértékkel fölfogni őket.
- De ne aggódjon, meg sem próbálok majd szökni a birtokáról, hogy esetleg őket használni kelljen. - engedelmes nő leszek, s ránézek a felsőmre, ami koszlott és agyon van hordva. Inkább csupán zavar, mint kellemes érzést ad nekem. Nagy nehezen, megfogom a ruha alját két oldalt, majd felfelé húzom. Idegen előtt vetkőzök. Mikor sikerül ledobnom a ruhát, alatta máris megjelenik a kék színű fehérneműm. Első reakció a testrészem takarása, de utána nehezem engedem el magam.
- Remélem, hogy élelmet és némi öltözetet kapok munkám fizetségeként. - pénzre nem vágyom, mert én úgy vélem, hogy értéktelen vacakká vált ebben a világban.
- Nincs ellenemre a hosszú kocsiút, de azért ha lehetséges megállnánk megmozgatni a tagjaim? Meg mindenképpen szólok, ha pisilnem kell. - nézek a férfire, akinek biztosan kellemes látvány lehet a két telt idomom. Csupán ennyi nyűgöm van az utazással kapcsolatosan. Kis idő után fázni kezdek, de az elhordott felső öltözetem sem védett volna normálisan.
- Részemről mehetünk, nem kellemes az ácsorgás.
reveal your secrets

Mammon


New York keleti falán túl Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 12, 2021 7:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Mammon &  @Acacia Pymill

- Azt úgy mondja, mintha a viselkedésüket a jelenlegi helyzet váltotta volna ki. Mindig ilyenek voltak, csupán most könnyebb kimagyarázniuk. A szükség vitte rá őket, nem tehettek mást, túlélés volt a tét, ha nem ők akkor más tenné meg. Ez az emberei természet, nem hiába, hiszen használhatnak bármilyen bonyolult szót, öltözhetnek ahogy akarnak, végül mindig is csak állatok lesznek, se többek se kevesebbek. Természetes reakció, az emberei hímeket mindig vonzották a méretes emlők.  S bár nem tudom pontosan megállapítani, de kegyednek sincsenek kicsik.- furának találja, hogy az emberek ténylegesen azt keresik, hogy a nőknek minél nagyobb melleik legyenek, pedig a méret nem jelenti azt, hogy jobb teljesítményt is képes nyújtani az illető. Elterülhet úgy, mint egy fadarab.
- Ezügyben nem tudok érdemlegesen nyilatkozni, ennyi ismeretség után nem tudok véleményt alkotni arról, hogy unalmas vagy se.- s egyébként is a személye válogatja, hogy kinek mi számít unalmasnak.
- Nem, nem bolyonganak, nem létezik az, hogy köztes világ. Ha évekkel ezelőtt hunytak el, akkor vagy a Pokolban vannak vagy a Mennyben, amióta a Kapuk be vannak zárva, aki elvesztette az életét, feltámad. De gondolom ezzel kegyed is tisztában van.- meglepné, ha nem, hatalmas hanyagság, ha ennyire nem oktatnak semmit se az embereknek.
- Lehetőséget megadhatom, vagy él vele vagy nem.- Mammonon nem fog múlni a dolog, ha hasznos munkaerő, akkor megtartja, ha nem, nos, az már egy másik történet, a tanácsadója se váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
- A démonná válás nem egyszerűen annyi, hogy az akar lenni és azzá teszem, még a Pokol zárva van, addig erre nincs lehetőség.- úgy látszik, hogy mindig van első eset, ez az első alkalom, hogy Mammon valaki olyannal találkozik, aki önként akar démonná válni.
- Nos, a két város közt elég nagy a távolság, járművel is legalább egy nap az út. Ennyi holmija van? Oh, és egy végső kérdés, hogy áll a pokolkutyákkal? Negyvenöt van a birtokomban és egy jelenleg is itt tartózkodik.- sajnálatosan a démonok nem képesek a teleportálásra, pedig igazán hasznos lenne, de ez a kiváltság megmaradt az angyaloknak.
reveal your secrets

Acacia Pymill


New York keleti falán túl Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Alba Baptista
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 12, 2021 10:47 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


@Mammon & Acacia Pymill


Kíváncsian várom, hogy Mammon mit fog mondani ilyen rövid beszélgetés alatt. Mikor csupán egy szóban tudja összefoglalni az egészet, akkor magán a kimondott szavon elmélkedek. Nem sokáig, mert tudom jól elveszett vagyok abben a világban. New York-i emberekben nem tudtam megbízni, átejtettek, vagy éppenséggel megcsaltak. Némelyektől meg olyan szúrós figyelést tapasztaltam, hogy mintha át akart volna szúrni egy karóval, vagy leszúrni egy késsel. Naná, hogy nem éreztem jól magam, s rövid idő alatt több lakossal kerültem kapcsolatba.
- Meglehet, az vagyok. De a New York-i emberek sem különbek a fajtájánál. Lopnak, csalnak és hazudnak. Mindenki szerintem a saját életét félti, s arra jár az agya, hogyan élhetne tovább. Pár nappal ezelőtt megcsalt egy srác, akiért azt hittem mindent megtehetek, de egy másik menekülttel szurta össze a levet, mert fiatalabb és nagyobb a mellei. Munkára képtelenek mindketten – adom ki a legutóbbi sérelmem, s kénytelen vagyok hozzápakolni.
- Unalmasnak mondott. - szorul a kezem ökölbe, miközben hallgatom a férfi okosságait. Szóval a démonná válás hosszú folyamat, szóval nem lehet olyan egyszerűen démonná válni? Ez meglepően érdekes, s kérdésre ösztönöz.
- Szóval ha csupán megölték őket, attól még nem váltak démonná? Akkor ők ott bolyonganak valami valami köztes világban? - nem nagyon értek hozzá, mármint a létsíkokhoz, de ha a pokol zárva, a földön nem maradhatnak, akkor pontosan a két világ közé estek. Lehet, hogy hülyeséget képzelek, de úgy érzem, hogy Mammon ki fog javítani. S jön újra a kioktatása, ami rosszul esik, s tudom jól éppen most kóstolgatjuk a másik jellemét. Talán az idő a megoldás arra, hogy valóban képesek vagyunk együtt dolgozni. Én legalábbis nem fogom magam ide visszakönyörögni. Ennek a férfinek vannak rózsái? S nem ért a keresztezéshez? De pontosan ebben látom meg a jövőm.
- Segíthetek, ha ad rá lehetőséget. - próbálok határozottnak és megbízható munkaerőnek tűnni. Hogy mennyire jön át számára, az pontosan nem tudhatom, csupán mikor dönt végérvényesen a sorsomról. Kérem, hogy vigyen magára, s kiejti a hely címét, ahol lakik. New Orleans? Még nem voltam ott. Megtudom, hogy vannak ott emberek, de túlnyomó többségében démonok.
- Csak nyer vele nem, ha esetleg démonná válnék? Úgy sokáig maradhatnék a szolgálatában. - de gondolom a végső beleegyezésemre vár, mert eddig sem volt vérszomjas, vagy rám erőltető.
- Nem bánom a démonokat, csak ne legyek ezen város közelében. - húzom el az édes ajkaim, s ennél többet nem mondok. A végső döntés a kezében van.
reveal your secrets

Mammon


New York keleti falán túl Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 11, 2021 5:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Mammon &  @Acacia Pymill

- Mit gondolhatnék? Csupán néhány perce kezdtünk el beszélgetni, de ha arra kíváncsi, hogy mit szűrtem le ebből? Nos, egy szóval jellemezve; Elveszett.- nem találja a helyét a város falain belül, hát elindult felfedezni, hogy mi is van a falon túl, keresve valami választ, egy olyan kérdésre, amit talán nem is ismer. Rémesek az emberek, hogy mindenben jelentést keresnek, nem képesek felfogni, hogy nem mindjüknek szánt a sors nagy szerepet, legtöbbjük nem több, csak töltelék a homokzsákba.
- Nem hinném, a démonná válás hosszadalmas folyamat, és arra sincs garancia, hogy a Pokolba kerültek. S mivel a Pokol zárva van, így erre a kérdésre egyértelmű választ nem tudok adni.- gyakorta találkozik ezzel a kérdéssel, mintha a démoni léte azt jelentené, hogy mindenről tud, ami a Pokolban történik, ismer minden lelket, és a válasza mindig ugyanaz, nem tudja, végtelen a lenti világ.
- Nem igazán vettem ezt észre.- ha tud, akkor miért nem az? Ráfoghatná arra, hogy azért, mert ki kell érdemelni az illemet, de nem, a tisztelet az, amit ki kell, az illem az alap nevelés egyik ismérve.
- Hm… növények termesztése… esetlegesen keresztezéssel is? Sajnos nem haladok túl jól a rózsáim keresztezésével, nem kizárt, hogy szükségem van hozzá némi segítségre.- rangjából adódóan nem igazán jártas ezen a területen, csupán az alapismeretekkel rendelkezik.
- Hogy vigyem magammal? New Orleansba? Feltételezem a saját otthonomba, még nem talál magának szálást. Részemről nagy akadálya nincsen, de azzal nem árt tisztában lennie, hogy azt a várost túlnyomó többségben démonok lakják. Természetesen vannak emberek is, de ahogy az angyalok Vegast foglalták el maguknak, úgy mi Orleanst.- kissé hamar kibökte a kérését az ember, a jelek szerint igazán keres valakit, akihez csatlakozhat, aki utat mutat neki, és egy kis tovább képzéssel nem csak a virágok terén lehet Mammon hasznára.
reveal your secrets

Acacia Pymill


New York keleti falán túl Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Alba Baptista
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 10, 2021 7:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


@Mammon & Acacia Pymill

Próbálom felfogni a férfi szavait, azzal kapcsolatban, hogy az emberek miért lennének kollektívan beképzeltek? Minden értünk lenne? Nem, ez az állapot már régen elszállt, hogy ezt higgyem. Az első szörnyűségeknél még reménykedtem, de a többi túlságosan megfeküdte a gyomrom. S ez a helyzet? Ez a helyzet a túlélésről szól, hogy azokat a bizonyos saját elveimet sutba dobom pillanatok alatt, s a férfinek adjak igazat. Talán a megmaradt embereket hívhatom még őket így? Vagy csupán a bajbajutottak szóval ajándékozzam meg a fajtám.
- Rólam mit gondol? - buggyan ki édes ajkaim közül, mert kíváncsi vagyok a jellemzésére. Vajon eddig hova jutott el magában, velem kapcsolatosan? Én is erősítem az élősködők táborát? De kérdem én, hogy miként lehetne az ember nem piaca -féle?  Visszakérdez, azonban nem tudok jelenleg válaszolni rá. Túlságosan gondolkozok. Azonban mikor felvázolja, hogy a világon rohamosan megnőtt a démonok száma, akkor a szüleim jutnak eszembe.
- Akkor a szüleim is mostanra már démonok? - ez a tény teljesen elkeserít, összeszorul a két kezem ökölbe. Kész, itt nincs menekvés. Lehunyom a szemem egy kis időre, s sóhajtok egyet. Próbálok mindent elengedni, mindent, amiben eddig kapaszkodtam. Nincs semmim, s tapasztalatlan vagyok. Mikor kinyitom a szemem, akkor követem tovább a parazsat. Nem kérdezek semmit, inkább hallgatom a férfit. Végül eljutunk a bemutatkozáshoz, s kapom tőle, hogy én milyen szemtelen vagyok.
- Tudok illedelmes is lenni – tudom le Mammont, miközben végre közeledve megpillantom őt egy autónál. Az utolsó lépteket, lassan teszem kimérten, s próbálok teljesen átszellemülten viselkedni a démonnal. Semmi esélyem, kár bárkire is gondolnom, úgy se győzhetek. Előtte állok meg három lépéssel távolabb, talán a férfinek egy és fél.
- Növények és állatok felismerése tartozik hozzám, Uram. Növénytermesztéshez szükséges ismeretekkel rendelkezek és állattenyésztéshez is. - szólok vissza neki,  ami pedig a gyógyszerkészítést illeti, ahhoz nem értek, ráadásul ebben a lepusztult világban, úgyse találna senki egy hozzá szükséges labort.
- De ha értéktelennek találja a tudásom, úgy mint a New York-i népségek, akkor hagyjon itt. De, de én arra kérném, hogy vigyen magával, kérem, Uram. - tudok én normális hangnemben beszélgetni, annyira nem vagyok neveletlen. Fogalmam sincs, hogy tűzszünet van, vagy sem. Egyáltalán nem tud jelenleg érdekelni. Most egy célra tudok összpontosítani, hogy ne legyek elutasítva. Még fogalmam sincs, hogy egy démon mit tud velem tenni, vagy mire fog felhasználni. Nem, nem könyörgök, olyan szintre nem alacsonyodok le.
reveal your secrets

Mammon


New York keleti falán túl Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 10, 2021 6:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Mammon &  @Acacia Pymill

- Mivel kegyed fajtája kollektívan beképzelt, és azt gondolják, hogy minden értük van, mindent nekik teremtettek, ők a teremtés koronája. Pedig nem többek, mint egy egyszerű vírus, ami a bolygón élősködik.- vagy egy olyan emberrel találkozott, aki képes felfogni az igazságot Mammon szavai mögött, vagy egyszerűen csak túl naiv és könnyedén befolyásolható, de lényegtelen is, hogy melyik.
- Miért ne?- kérdezett vissza.
- Igen, legalább nyolcvan százaléka a démoni létszámnak valaha ember volt. Pokolra jutásuk után pedig démonná váltak. Az angyalokkal ellentétben a mi létszámunk gyorsabban növekszik, tekintve, hogy amióta létezik a bűn, azóta millió és milliárd lélek került a Pokolba. Gyakorta vallásos lelkek, kik azt hitték, hogy könnyedén a Mennybe fognak jutni, de a bűn az bűn marad. Képzelheti a meglepetést az arcukon, amikor a fényes kapuk helyett csak lángokat láttak maguk előtt.- engedélyezett magának egy apró mosolyt, sose lehet megunni azokat az arcokat. Csak azt sajnálja, hogy akkor még nem volt lehetősége arra, hogy rögzítse azokat a jeleneteket, szívesen visszanézné őket.
- S így születnek a legrosszabb pletykák. Ami már csak azért is meglepő, hogy az angyaloknak köszönhető ez az áldatlan állapot, ami most uralkodik a világban.- s mégis a démonokat utálják, megvetik őket, pedig csak jöttek a többi rosszal, ennyi az egész. Lehet úgy is fogalmazni, hogy kaptak az alkalmon.
Halkan kifújta a levegőt, mire bár nincs szüksége az életben maradáshoz, de felvett szokások nehezen múlnak.
- Ismerem az illemet, de jelen helyzetben kegyeden az elsőbbség sora. Milyen kár, hogy a mai fiatalságot nem ismertetik meg az illemmel.- szomorkásan rázta meg a fejét, rémes, nagyon rémes, ám a bemutatkozás közben valami felkeltette a figyelmét.
- Mammon, démon, a Pestis lovasa, bár ez egy általános tévképzet, valójában a Járvány lennék, de a Feketehalál után rám ragadt az a név.- még egy, ami kissé zavarta, úgy fest, hogy még egy dolog, ami a többi lovast nem érinti.
- Pontosan mit ért az alatt, hogy a hasznukra lehet fordítani? Jobban tejel egy tehén? Gyorsabban nőnek a zöldségek? Esetlegesen gyógyszerek kifejlesztésére gondol, habár ha jól tudom, az nem a biológusok szakterülete.- talán mégis hasznos lehet ez az emberpéldány valamire.- A bejutás manapság nem túl bonyolult, hiszen tűzszünet van.- bár ez Mammonra jelenleg nem igazán vonatkozik, kirekesztés.
reveal your secrets

Acacia Pymill


New York keleti falán túl Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Alba Baptista
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 09, 2021 9:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


@Mammon & Acacia Pymill

Meglepődök, hogy akivel dolgom van, teljesen meg van győződve arról, hogy ott volt és látta, hogy  vágy az oka. Itt nem áll meg az idegen, s lassan úgy érzem magam, mintha én lennék a megtestesült perverz, hogy a vágyat, úgy értettem ahogy egyféleképpen lehet. Hallgatom a szavait, s elsősorban próbálok belegondolni, hogy én mit tanultam minderről? Nem akarom, hogy ez a valaki súlyosan átvágjon. De vajon a vágy csupán emberi, vagy esetleg más lények szintén birtokolhatják? A soron következő szavai, furcsák és megint ott vagyok, ahol a part szakad.
- Micsoda? S mi emberek miért nem tudunk erről? - nem kifakadás a részemről, sokkal inkább hitetlenkedés, hogy az emberiségnek rá kell eszmélnie hasonló dolgokra? Pont amikor már alig vagyunk páran a Föld felszínén? Emberek bérlők lennének? Akkor ez az egész világ nagyon el van rontva, vagy baltázva.
- Miért kellene? - hitetlenkedek, de utána hallom, hogy az angyaloknál talán az lehetett,ám a démonok esetében nincs erről szó. Amit mond egyszerre sokk, s pontosan azért nem akarom elfogadni, hogy mi emberek ennyire elbuktunk. Nem akarom az én hibámnak felfogni. Én miért lennék hibás mindebben, mikor ebben az elátkozott időkben születtem?
- Démonok? Nyolcvan százalék? - hihetetlennek tűnik, s akaratlanul is nézek kb arrafelé, ahol New York van. Vajon oda szintén igaz, vagy ha nem, akkor van hely, ahol gyülekeznek? Túlságosan nagy az arányok a démonok javára, ami a kedvemet szegi, de derekasan. Feladni akarom ezt a harcot, s legalább nyugodtan meghalni, de így még erre sincs lehetőségem.
- Én aztán nem vágyok ilyenre! Csupán másoktól hallottam ezt-azt. - egészítem ki magam, s ezután mit tegyek? Van egy ismeretlen hang, s egy jelzés, hogy mit kövessek. Mikor a másik arra kér, hogy mutatkozzak be, akkor én határozottan szólok.
- Ha már ennyit tud, akkor remélem nem futamodik meg a bemutatkozástól. A nevem Acacia Pymill, ember és biológus. Az élettel foglalkozom, az élő dolgokkal. - az már nehezebb, hogy velős indokot adjak neki, hogy miért lennék számára hasznos. Fogalmam sincs, hogy a démonok mindegyike mennyi tudással rendelkezik. Nem vagyok a fajom ellensége, így biztosan nem fogom azt hazudni, hogy fel lehetne használni a megmaradt emberiség ellen.
- Fontos a tudásom, mert ami megmaradt élőlény, akár lehetne őket módosítani.  Hasznunkra lehetne őket fordítani. - sóhajtok egyet, mert nem találom elég meggyőzőnek.
- Ráadásul én könnyebben bejutok emberi részekre, amit vadászokkal védenek.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2