Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Az elsők; Kisa & Lilith - Valahol a Római Birodalomban •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Az elsők; Kisa & Lilith - Valahol a Római Birodalomban VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 12, 2019 5:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 08, 2019 11:25 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Lilith & Kisa
Az elsők  • Credit:
Lilith le sem tagadhatná, hogy egy igazi démon. Szemrebbenés nélkül bemocskolná itt bármelyik halandó lelkét. Nem mintha zavarna. Élvezetes nézni, hogyan reagálnak ilyenkor az emberek. Végigkövetni őket azon az átalakuláson, amit az ehhez hasonló helyzetek elindítanak. Erre viszont most nincs időnk. Arra viszont van, hogy elindítsunk egy-két személyt a szakadék felé. Hogy belevetik magukat, vagy kaparják annak szélét, félve hogy leesnek, már rajtuk múlik.
Figyelem a démon kis kitérőjét és azokat, akiket magával hoz annak végén. Szoborszerűvé válnak vonásaim. Nem mutatom jelét annak, hogy mennyire nem tetszik a kitanítás ötlete, csak szemeimben. A nő kiolvashatja belőlük, hogy nincs kedvem tanítónőt játszani, szavakkal viszont nem jelentem ki. Egyébként is, az imént már megmutattam, hogyan kell csinálni. Aki figyelt, az tanult, aki nem, az meg túl gyáva ahhoz, hogy megnyúzzon valakit. Mégis… Belegondolni, hogy mennyivel fájdalmasabb lehet egy kezdő próbálkozása mint az én jól begyakorolt metszéseim… Megmozgat bennem valamit a gondolat, ugyanakkor ott a másik fele. A remekművem kontár munkává válna a tanulatlan kezek alatt. Nehéz döntés.
Körbenézek. Végül is… van még bőven alany ahhoz, hogy egy gyönyörű, nyúzott testet akaszthassak a legközelebbi falra. Minden izmával és belső szervével együtt.
- Nem mutatom meg, úgy nem tanulnak semmit. Segítek nekik gyakorolni – nyomom a legközelebbi kezébe a nálam lévő tőrt, majd a kikötött mocsok felé indítom – Tudod… ilyenkor kiderül, hogy milyen is az ember. Azok tanulnak meg ilyesmit a leggyorsabban, akik nem szeretnek ártani másoknak. A másik fele viszont olyanná lesz, mint egy rossz hentes. Kaszabolnak össze-vissza és a munkájuk tele van hibákkal – sóhajtom.
És én? Én szeretek kínozni másokat, de előnyben részesítem a szépséget. Egy összevagdalt izom nem szép bőr nélkül. A lógó húscafatok rontják az összképet.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 18, 2019 7:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Játék az egész
Kisa & Lilith Queens  • Credit:
Vajon biztos jó ötlet volt megengedni a nőnek, hogy azt tegyen, amit akar? Meglátjuk! Annyi biztos, hogy még nagyobb felhajtást csinál, mint amire én számítottam. Nem szándékoztam olyan jóságos lenni, hogy kenyeret és cirkuszt adok a népnek. De ha egyszer elkezdtük, akkor nincs mit tenni. Legyen, aminek lennie kell! Érdeklődve figyelem a következő lépéseit, felhúzom az egyik szemöldököm, ahogy a nőre parancsol. Kezd egyre türelmetlenebb lenni a társam, de ez egy cseppet sem zavar engem. Hiszen annyi idővel rendelkezem mint a tenger, halhatatlanságomnak hála. Unatkozik, ahogy én is kezdek. Éppen ezért magasba dobálom a tőrömet a pengéjénél fogva, hogy aztán a markolatánál fogva elkaphassam mielőtt a földre érne. Ahogy az áldozat felé fordul kezdem visszanyerni az érdeklődésemet. Halvány mosollyal az arcomon nyugtázom a tettét, így már minden értelmet nyer. Az asszony fintorogva veszi el a bőrdarabot, de meg se mer mukkanni, nehogy a körülötte álló hímek ott helyben megkövezzék, már ha lenne rá esélyük. Annak ellenére, hogy a férfinek nevezett valami, tűri a kínzást érzem rajta a félelmet és a fájdalmat. Feje teljesen elvörösödött a benntartott levegőtől. Vajon inkább megfullad minthogy kieressze a hangját? Kínzótársam hangja zökkent ki a gondolataimból, mire angyali tekintettél oldalra döntöm a fejem. Látom rajta, hogy az jár a kis fejecskéjében, ami nekem. A kettőt könnyedén összeköthetnénk.
- Kezd unalmassá válni, hogy csak mi szórakozunk - biggyesztem le az alsó ajkamat - Mi lenne, ha mást is bevennénk a mókába? - felhúzom az egyik szemöldököm, kis szünetet tartva végig pillantok a női nézőnközönségünkön - Hölgyeim! Ki szeretné kipróbálni a nyúzást vagy a célba dobást? - csapom össze a tenyereimet újra izgatottan. Ahogy végig nézek rajtuk egy-két szempárban látom a csillogást, ahogy azt is, hogy nem mernek szólni vagy jelentkezni. Ennyire el lennének nyomva? Ezen változtatnunk kell! Sürgősen! Egyetlen szó nélkül lemegyek közéjük, karon ragadom őket és felkísérem az emelvényre.
- Csak bátran! - súgom oda nekik, majd a feketeségre nézek - Megmutatnád nekik, hogy kell ezt csinálni? - kérdezem, ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy az előbbi kérdésem inkább csak a közönségnek szólt. A válasz egyértelmű igen lesz.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 18, 2019 4:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Lilith & Kisa
Az elsők  • Credit:
Fejem színlelt rosszallással rázom meg, miközben hallgatom a vádakat. Ezek a semmirevaló halandók igazán megtanulhatnák már, hogy hol a helyük. Főleg a hím egyedek, akiket férfinak mégsem neveznék. Ezeket itt, nem. Néha találkozni kivétellel, csakhogy legnagyobb sajnálatomra ők vannak kisebbségben.
Fogadni mertem volna arra, hogy beleegyezik. Ő sem elrontója semmi jónak. Nevezzem inkább rossznak? Nézőpont kérdése. A kiválasztottak számára talán az utóbbi, ugyanakkor megtisztelve is érezhetik magukat, amiért rájuk esett a választás. Ebből viszont adódik egy kérdés, amit később mindenképp megbeszélek a nővel. Ha a figyelmünkre vágynak a mocskok, nem fognak rosszabbul viselkedni a város asszonyaival és lányaival, mint előtte? Nem mintha túlzottan érdekelne.
- Te ott! Érintsd meg valahol azt az alakot – mutatok egy nőre, majd a mellette lévő emberre.
Az asszonynak időbe telik felfognia, én pedig türelmetlenül billentem oldalra fejem. Az időm értékesebb annál, hogy értetlenek rabolják, de szerencsére hamar felfogja, hogy mit akarok. A vállához ér. Miért pont oda? Torkomból unott sóhaj szakad ki.
- Azt reméltem, ennél kreatívabb vagy – adok hangot elégedetlenségemnek, közben pedig visszafordulok áldozatom felé.
Ideje megmutatni, hogy mire fel volt az az iménti utasítás. A tőrt megforgatom ujjaim közt, majd könnyedén vágok bele a patkány karjába, lemetszve egy darab bőrt onnan, ahol a nézelődő férfihoz értek. Vékonyan szelek vállába, majd kezdem el húzni a felső réteget, hogy nem sokkal később levághassam a bőrdarabot és odadobhassam a némbernek. A féreg összeszorított fogakkal tűr. Feje vörösödik, ahogy magában tartja a levegőt.
- Milyen játékra gondolsz? – fordulok Lilith felé.
Talán összeköthetnénk a kettőt. Kiderül, amint elmeséli, mi bukkant fel csinos kis fejecskéjében.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 11, 2019 6:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Játék az egész
Kisa & Lilith Queens  • Credit:
Felém fordul Kisa, kérdése meglepne, ha nem lennék benne biztos, hogy tudja mi a bűnük ezeknek a félkegyelműeknek. Ahogy azzal is tisztában vagyok, hogy ez is a mi kis színjátékunk újabb részlete, amit a nézelődök elé tárunk, kegyetlenül.  Nézem, ahogy az általam kapott tőr hegyét a férfi nyakának szegezi, leheletnyi sebet ejt a bőrön.
- Ó tudod, csak a szokásos. A férfiak képtelenek felfogni, hogy ha valaki ellenszegül nekik, főleg ha egy nő az illető. Ők egytől-egyig rosszul bántak a birodalomban élő nőkkel, ami tarthatatlan. Ezért büntetést érdemelnek - direkt sejtelmesen fogalmaztam, hogy fenn tartsuk a plebsz érdeklődését. Nem lehet mindent egyszerre eléjük tárni, akkor oda vész a varázs. Hallom a borosta sercegését, tisztában vagyok azzal mit tesz a társam, mégsem nézek felé, pillantásom inkább a tömegen futtatom végig. Kutatok a tekintetükben, kinek mi a véleménye a darabunkról. Reményem szerint ez a véres dráma átfordul küzdelembe. Kedvem lenne fejeket venni csak úgy mókából. Gondolataimból a démoni nőszemély hangja szakít ki. Látom a szemem sarkából, ahogy felém pillant beleegyezésemet kéri, amivel meglep. Nem gondolnám, hogy szüksége lenne a beleegyezésemre, ez inkább a tisztelet jele lehet. Viszonzásként aprót bólintok, hogy nyugodtan tegye azt, amihez kedve van.
- Mit szólnátok egy kis játékhoz? - ördögi vigyort meresztek. Eme kérdésem nem sok jót tartogat, mégis izgatottan csapom össze a tenyereimet, mintha egy könnyed komédia lenne az egész. Tekintetem végig futtatom a közönségen, egy-egy pillanatra megállapodik azon a kevés nőn, akik jelen vannak. Növeljük a tétet. Miért ne dobálhatna célba más is? Ne csak mi szórakozzunk!

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 29, 2019 1:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Lilith & Kisa
Az elsők  • Credit:
Ha nem, hát nem. Nekem az csak jó, ha nem kell oda-vissza adogatnunk a nálam lévő tőrt. Visszaforgatom tenyerembe a markolatot. A Lilith által hallatott sziszegés testvéreimre emlékeztet, bár… jellemét figyelembe véve, inkább saját magamra. Egy kígyó veszett el benne is. Egy jó nagy. Meglehet, ezért érzem magam olyan nyugodtnak, miközben belé karolok. Úgy érzem, szép kis műsort adunk ma elő.
- Hm… Hogy viselkedtek? – érdeklődöm, vállam felett fordulva felé.
A nálam lévő tőr hegyét az előttem lévő férfi nyakának szegezem. Enyhe nyomást fejtve ki, épphogy átszakítsa a bőrt, megindítom felfelé. Durva borostája szinte serceg, ahogy végighaladok rajta a pengével, keskeny, vöröslő utat vágva magamnak. Van egy sejtésem, hogy hogyan viselkedhettek. A válasz nem is nekem szól majd, hanem a közönségnek.
- Ha csendben tudsz maradni, elengedlek – búgom fülébe.
Biztos vagyok abban, hogy partnerem ezt is jól hallja, ha akarja. Abban is biztos vagyok, hogy tudja, ez a mondatom nem sok jót sejtet. Azért még egyszer a nő felé fordulok. Ő rendezte ezt, talán nem ártana a beleegyezését kérnem az ügybe. Máskor nem tenném meg, de mivel Lilith egy azon kevesek közül akik képesek szórakoztatni, mutatok felé ennyi… tiszteletet? Így lehetne nevezni. Ha azt akarom, hogy a jövőben hasznomra legyen, vagy máskor is meginvitáljon hasonló eseményekre, ennyit meg kell tennem. A kérdés az, hogy ha nem engedi meg, hogy ne szegjem meg az imént adott szavam? Nem mintha nehéz lenne. Nem adtam meg az időkorlátot. Eljátszhatnék napokig is, arra várva, hogy ez a szerencsétlen megnyikkanjon.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 07, 2019 7:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Játék az egész
Kisa & Lilith Queens  • Credit:
Felém fordítja a pengém markolatát, amit az előbb készségesen átnyújtottam neki. Apró mosollyal a szám sarkában legyintek felé jelezve, hogy megtarthatja és elő kapom a másik fegyverem, ami egy leheletnyivel hosszabb az előzőnél. Hallom a nő megjegyzését, csalódottságán csak halkan kuncogok, hiszen mindketten tudjuk, hogy ez is a színjáték része.
- Ez ilyeneknek sosem volt hitük - szűröm ki a fogaim közül, akár egy mérges kígyó, majd lágy hangon folytatom - Ha már így szóba került a pénz, arra a továbbiakban nem lesz szüksége - egyetlen határozott mozdulattal el is ragadom tőle az övére erősített kis erszényét. Kérdésemre rafinált választ ad, ami árulkodik alaktomos jelleméről, amivel még szimpatikusabbá válik a szememben. Szemeim felcsillannak, ahogy belém karol rezzenéstelenül várom a következő lépését mindenre felkészülve. Ahogy a fülembe suttog egyből kaján vigyor ül ki arcomra, aprót bólintok valamiért könnyebbség fog el, ahogy elenged és hagy kibontakozni.  Magam előtt látom a képet, amint a szolgái, főleg a rabszolgái mind egyesével egy-egy tőrt döfnek belé egészen addig míg ki nem vérzik. A gyors halál túlságosan kegyes lenne hozzá. A partnerem hangja szakít ki az édes képzelgésből, amint rá emelem pillantásom látom, hogy a kikötöttekhez fordul. Egyszerűen vállat vonok.
- Rosszkor voltak rossz helyen és nem tetszett a viselkedésük - válaszolok egyszerűen, majd az előttem álló képes felén végig húzom a recés pengémet. Borotva éles a kicsike, aminek nyomán vér csordul ki a nyomorultból, nem kötöm senki orrára, de a pengém mérget tartalmaz, ami lassan belülről gyilkolja meg az áldozatot. Úgy helyezkedek, hogy közben végig szemmel tartsam a kínzótársamat. Kíváncsi vagyok milyen technikát alkalmaz. Időnk mint a tenger, de ami az előttem lévőt illeti, neki nagyon ketyeg az óra.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 05, 2018 4:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Lilith & Kisa
Az elsők  • Credit:
Tetszik, amit látok és ezt nem leplezem. Ajkaim elégedett mosolyba fordulnak, amikor az általam tesztelt férfiakon nyomát sem látni a fájdalomnak. Tény, ezt még nem is igen érezhették volna, ha gyorsan csinálom. Ily csekély vágásnál nem is a mélység, sokkal inkább a lassúság az, ami fájdalmat okozhat. Kapnak ők még többet is, látjuk mi még eltorzulni vonásaikat, a kérdés csak az, mikor és mitől. Egyelőre ennyi elég.
Ideje kiszemelni az utolsót. Láthatóan nem esik nehezemre választani. Ha nem lett volna több évtizedem arra, hogy ilyen-olyan helyzetből megfigyeljem Rómát és annak becsülettől mentes polgárait, minden bizonnyal nehezebb dolgom lenne, így viszont… Könnyű eldöntenem, ki az, aki megérdemli, hogy eltűnjön az utcákról.
Amint hallom a nő hangját, már fordítom is felé a tőle kapott tőr markolatát válaszul. Felesleges mellé szavakat fűzni, ha kell, elveheti a fegyvert, ha pedig van neki másik, felőlem használhatja azt is.
- Úgy tűnik, benne kevesebb a hit, mint a pénz iránti vágy – jegyzem meg, vonásaimra játszott csalódottságot ültetve.
Lehet nem is annyira játszottat? Erős nő lévén vonzódom az erőt sugárzó férfiakhoz. Ez minden, csak nem az. Férfinak sem mondanám. Nem több egy disznónál, mondhatnám ezt is, ha nem lenne sértő a disznókra nézve.
- A kérdés inkább az, meddig van időm… Amíg meg nem unom – mosolyodom el újra, Lilith nyakába karolva, amikor mögé érek – Ha lehet, ne öld meg őt. Szeretném, ha a rabszolgái kést márthatnának a húsába – suttogom fülébe, aztán elengedem és a már korábban kikötöttekhez fordulok – Nekik mi a bűnük?


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 03, 2018 7:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Játék az egész
Kisa & Lilith Queens  • Credit:
Hagyom hadd játsszon a nőszemély. Egy kígyó kecsességével járja körbe a két férfit, míg én az egyik oszlopnak dőlve szemlélem a cselekedeteit. Hűvös nyugalom száll meg mindkettőnket, akár a hidegvérű gyilkosok, mi is mosollyal az arcunkon nézünk a következő pillanatok elé. Hallom, ahogy a fegyverrel felhasítja a durva szövetet, ami ruhaként szolgál az alakoknak. Élvezettel szemlélem, ahogy egy leheletnyi vágást ejti a bőrön, még csak nem is hagy mélyebb sebet, egyszerű felületi karcolás. A két férfi meg sem rezzen, ez nem hatja meg őket. Tekintetem végig vezetem a tőr mentén a harmadik személyre, akiről köztudott, hogy egy undorító féreg. Vagyonos félkegyelmű, aki belesétált a kis csapdánkba. A partnerem emberei nyakon csípték és egyből elénk hozzák. Az előttünk térdelő fiatal rabszolga lányokkal és azok ártatlanságával kereskedik. Aprót bólintok és közelebb lépek a nyomorulthoz.
- Ha nem bánod, őt én tesztelném - mosolygok a nőre, majd mielőtt válaszolna elő is veszem a tőröm, hogy a ruhát sem kímélve egy erőteljes vágással jutalmazzam a rabszolgatartót. Ahogy sejtettem felkiáltott, mire még jobban kiteljesedik a vigyorom, magamba szívom a fájdalmát.
- Mennyi időd van? - teszem fel a kérdést sejtelmesen, arra utalva, hogy meddig húzzuk a kínzásokat. Időm mint a tenger, de nem tudhatom, hogy ő mit tervez.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 04, 2018 5:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Lilith & Kisa
Az elsők  • Credit:
A kiválasztást a démonnőre hagyom, részben. Azért nem hagyom annyiban, vagy kettőben, ha úgy tetszik. Azért mielőtt választanék én is, hajlandó vagyok adni még egy kis színjátékot a népnek. Amint kiér a két alak, lassan járom körbe őket. Utam során végig ujjbegyemen pihentetem a tőr hegyét, amíg végül eléjük nem érek. Ábrázatomon nyugodt mosoly trónol, miközben a fegyverrel elhasítom ruhájuk anyagát válluk vonalában. Bőrüket még nem sebzem, az anyag viszont előre bukik, szabadon hagyva a bőrt. A bőrt, amit újabb mozdulatommal megsebzek. Vékony, lomha vágás, még csak mélynek sem mondanám. Közben a keménykötésű alak arcát figyelem, kíváncsian várva, mit mutat ott nekem. Amint megvan, elgondolkodva lépek a következőhöz és megcsinálom ugyanezt.
- Nem rossz, de… Kell melléjük ő is – intek a tőrrel egy harmadik felé.
Vagyonosabb fickó, a ruháján látszik. Amint meglátja, hogy rá mutatok, hátrálni kezd, ami valójában a normális reakció lenne egy embertől, akinek az élete fontosabb, mint a hite. Mielőtt elmehetne, intek fejemmel. Saját kíséretem állja útját és hozza közénk. Tudjuk jól, mivel foglalkozik. Női rabszolgákkal kereskedik, és magas áron adja őket, főleg, ha azok még érintetlenek. Ebből szedte meg úgy magát, hogy még az utcára is ki mer lépni egy teli erszénnyel az övén.
- Azt hiszem, így már elég lesz.
A napi jócselekedet is meglesz ezzel. Megszabadítjuk Rómát egy lányrablótól.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 31, 2018 10:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Játék az egész
Kisa & Lilith Queens  • Credit:
Látom a kis előadásom teljesen elnyerte a tetszését, mintha minden a legtermészetesebb lenne. De hiszen számunkra az! Élvezem minden egyes percét, a férfiak könyörgését, ordibálásukat és a kínjaikat hallgatni, ez mind mintha mennyi szimfónia lenne számomra. A színjáték mindkettőnk számára elengedhetetlen és létfontosságú, éppen ezért megvárom a hatásszünetet, amit a halandók gondolkodásnak titulálhatnak. Elfogadja a felemelő ajánlatomat, mire a tömeg egyként hördül fel. teljesen elaléltak, hogy az "istennő" kegyében részesít egy magas rangú "halandót". Milyen ostobák az emberek! Gyakorlott mozdulattal megforgatja a tőrt, majd a pengét ujjhegyén nyugtatja. Pillantásom követi az ő tekintetét és várom a következő fejleményeket, miközben a tömeget mustrálom. Szemem sarkából látom, hogy int a kérdése közepette, mire egyből ördögi vigyor jelenik meg  a szám sarkában. Kedvemre való ez az előadás. Kiszúrok a tömegben egy keményebb kötésű férfit és felé bökök.
-Hozzá mit szólsz - aztán egy nyeszlettebbre terelődik a figyelmem -vagy hozzá? - teszem hozzá, miközben ujjammal intek nekik, hogy jöjjenek fel a pavilonba. Tisztában vagyok vele, hogy kérdés nélkül megteszik nekem. Nagyra becsülnek és nem mernek ellenszegülni az akaratomnak.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 21, 2018 12:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Lilith & Kisa
Az elsők  • Credit:
Füleimnek édes, ámbár mindennapinak mondható dallam csendül fel. Ez a kínkeserves sikolyok és fájdalmas nyögések kora, na meg a mulatságokon elhangzó nevetéseké és kéjes sóhajoké. Ezúttal viszont az előbbiek jutnak el hozzám, holott valljuk be, a másik felével sem lenne bajom. Talán majd ezután arra is sort kerítek, meglehet, saját otthonomba invitálva meg néhányakat.
Könnyed léptekkel haladok előbb a hang, majd a vérbűz irányába. Bűz? Rosszul fogalmaztam. Ez az egyik legkedvesebb illat, amivel valaki megörvendeztetheti orromat. A tömegen nem szükséges átverekednem magam. Az emberek utat adnak nagyszerű valómnak, miről árulkodik, hogy pénznek nem vagyok hiányában. Mögöttem két harcos, előttem egy, kik biztonságom vigyázzák. Egyszerű bábok, kik azért vannak, hogy növeljék a külsőségek által keltett képet. Lényegtelen, hiszen aligha tudna nekem ártani itt bárki, csakhogy adnom kell a látszatra. Nem mondom, hogy védtelennek tűnök. A belőlem túláradó magabiztosság és határozottság egészen másról árulkodik, így nem sokan akarnak belém kötni. Ha mégis, úgy szíves örömest nézem végig, miként próbálnak megvédeni alattvalóim.
A pavilon egyik oszlopának támaszkodva kezdem el szemlélni a műsort. Egészen… elragadó és nem csak az ismerős nő miatt. Arcomon lágy mosollyal szemlélem az eseményeket, mintha egy kiváló színházi előadást szemlélnék, ami még szórakoztatóbbá válik, amikor a söpredéket kínzó démon felém tekint. A játék kedvéért, úgy teszek, mint aki egy pillanatra elgondolkodik. Ujjaim közben bizseregnek a tőr érintéséért, amiben hamarosan részük is lesz. Elfogadom az ajánlatot.
A fegyvert megforgatom ujjaim közt. Hegyét másik kezem mutatóujjának begyéhez érintem, ám ügyelek rá, hogy ne szúrjam meg magam. Az nem lenne előnyös, ha itt buggyanna elő fekete vérem. Lassan sétálok körbe a pavilonban, tekintetem viszont a nézelődő tömeget szemléli a már kikötöttek helyett.
- Szívesen csatlakozom, de úgy vélem, az a három kevés lesz kettőnknek. Szerinted melyikük csatlakozzon még? – intek az emberek felé.


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2