Elsősorban olyan játékos partnereket keresek akik Michael páritak vagy San Francisco városában élnek vagy csak jártasok arrafelé. Szívesen bővíteném a kis Misimókus ismeretségét és futó szálait melyből bármit ki lehet majd a későbbiekben hozni. Ha van ilyen személy vagy akár többet is akár ötlettel vagy anélkül írjon nyugodtan egy pm-et és a többi ott megbeszéljük. :3
Ha van valaki, aki szívesen játszana csak nincs megfelelő partnere vagy valamilyen szál az életében amihez jól jönne egy harcos angyalka, aki nem riad vissza az emberek kergetésétől sem akkor nyugodtan lepjetek meg egy galambbal, nem harapok. (Nagyot)
Lehet nem tévedek sokat, ha azt mondom kevesen csapnak le úgy, az áldozatokra, mint Ophilia, de ha akad még valaki ebben a kietlen világban, aki a társaságomra vágyik, egy bemutatkozó levéllel jelentkezhet. Egyelőre plusz egy szálat vállalnék be és sodródnék az árral, s elégítem ki az óhajt.
Most, hogy sikeresen jöttem , láttam és hódítottam szükségem lenne pár lelkes jelentkezőre. Lehetsz fő démon, aljanép, vadász, angyal vagy éppen a családom tagja. Nincs más dolgod mint meglepni egy postagalambbal a többit pedig megbeszéljük. Az sem gond ha nem vagy a világ leggyorsabb írója, a karakterrel szemben a user türelme és megértése határtalan.
Szeretnék (akarok) keresni magam mellé számos játszópajtást (bábot, szövetségest, akár ellenséget) akikkel elkezdhetem pályafutásomat most, hogy hivatalosan is kiköpött a Pokol egyik csúnya bugyra és rászabadított engem a világra.
Jelentkezni számos módon lehet, postagalamb, privát üzenet, füstjelek, sikoltások, de leginkább a privát üzenetet fogom észrevenni.
Nem tudom, hogy az előttem szólok végül találtak-e játékostársat maguknak, így inkább csak tiszta vizet öntenék a pohárba. Szabaddá vált némi kapacitásom - tudom, ritkán fordul elő velem
Így hát itt a soha nem visszatérő alkalom, ha kedved lenne egy ötletekben mindig gazdag angyalkával játszani, ki jelenleg nem túl jó, sőt mi több már kezd az idegeire menni, emiatt csak még rosszabb az állapota. Azt ígérhetem, hogy unatkozni nem fogsz mellettem és még csak el sem tűnök!
Rövid leszek és tömör, nem húzom az idődet; Rubenről le kellene fújni a port, már amennyire lehet, s ugyan én nagyon szívesen elvégezném egyedül a feladatot, ketten sokkal mókásabb lenne. Éppen ezért a bohókás, lökött leviatán mellé játszótársat/társakat keresek, 1-3-ig tartó emelkedő számsorrendben. Ötletek terén elég nyitott vagyok, tehát felőlem a Piroska és a Farkas modern (mondom modern, nem másra gondolni!) verzióját is eljátszhatjuk, de ha ötlet nélkül vennéd fel velem a kapcsolatot, sem leszünk haragban.
Egyebet nem tudok írni, kérlek segíts, hogy elszabadulhasson ismét ez az őrült elme!
Felvágott szájú, éles nyelvű démonhölgy keresi játékostársát egy nem szokványos játékra, amelynek a részleteit majd közösen kiötleteljük. ... ne riasszon el a karakterem démoni mivolta, hiszen egyrészt igencsak harmadrangú, fiatal démonról van szó, másrészt pedig úgyis előszeretettel titkolja el a kilétét, és legtöbbször embernek adja ki magát. Csúnya, rossz embernek. De attól még embernek.
Ha valaki éppen New York területén belül elrabolna egy újonnan jött, emlékezetkieséses nephilimet, akkor az et-m erre található, játékom ára egy pm és közös ötletelés
Ötletelni szeretek, kezdeni meg főleg, noha Sariel az.... Sariel. Nagyon szívesen játszok bárkivel, ja meg új is vagyok, meg első játék, meg minden szánalomkeltő duma, csak hogy elvigyen valaki... játszani
Helló mindenki Fellendíteném szárnyasabbik felem életét egy két játékkal, ha van valami ötleted akkor ne habozz Kb két játékra gondoltam amire bármiféle népeket szeretettel fogadok Legyetek jók
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán! 2016.09.07-én nyitottunk, és azóta is sok újítással, fajokkal bővültünk. Oldalunk apokaliptikus világban játszódik 2021-ben. A jelenlegi állapotokat az oldal hirdetőfalán (Generalitiesben) találod. Leírásainkat adminjaink alkották, de alapul vettek pár ismert sorozatot is, mint pl: Supernatural. Mielőtt regisztrálsz, kérünk tekintsd meg a Kanon illetve a Keresettjeink listáját. Kettő admin van jelen az oldalon, de kérünk, hogy főfiókra írd a hozzánk intézett kérdéseid. PM linket megtalálod a Generalitiesben. Sok szeretettel várunk ebben az őrült világban!