Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Nyugati fal •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Nyugati fal - Page 3 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 19, 2019 2:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 14, 2019 2:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to June
Nem kifejezetten örülök annak, hogy a falra osztottak be, mert lenne jobb dolgom is, mint itt ácsingózni, meg oda vissza, fel alá masírozni. Ráadásul gyűlölöm a társaságot hosszú távon itt meg aztán 0-24, egészen holnap reggelig, f@szom! Viszont a rám osztott feladatokat komolyan veszem, így már időben, korán reggel átveszem az őrséget a társainktól, miközben a másik Crusader eltávolodik tőlünk. Pedig neki is át kellene vennie! Csak a hátát látom, és ahogy távolodik, de nem üvöltök oda neki. Hallomásból tudom hogy rá jár a rúd, biztos máshol jár fejben. Idő közben az egyik társunk utána megy. Én megbeszélem a nagy büdös semmit a másikkal, elmondja hogy zavartalan volt az őrségük. Ó, egek! Ennyi erővel én is mehettem volna a társam után, lesz@rva őket! Nah jó, tartsuk be a protokollt! Végig hallgatom, amúgy sem tart sokáig. A végén bólintok neki egyet, jelezve hogy vettem az adást, ő pedig lekoccol, előtte a lelkemre kötve hogy szóljak a társának. Isten barma biztos nem vette észre hogy vége az őrségnek! Vagy csak be akarta tartani a protokollt ő is, ezért ment June után. Mivel ennyi volt, átvettem, elindulok én is utánuk, fel a lépcsőn, a falra. A ruházatom egy sötétkék ing, melynek az ujjait már nagyon régen leszakítottam, szép rojtokban végződik a vállaimnál. Felette egy fekete, ujjatlan bőrmellény, szürke halálkoponya motívummal a hátoldalán, mellé a fekete vászonnadrágom, melyet megannyi luk díszít combtól lefelé. A fekete surranó száraira rákötöttem a nadrág alját néhány zsinórral. Kezemben a nyílpuska, a tárolójában a nyilakkal, hátamon egy hátitáska, benne víz, étel, és a poncsóm, mert éjszaka cudar hidegek szoktak lenni. Még a két angyalpengéből készült vadászkés van nálam az övemen, benne a tokjukban.
Felérek, elindulok feléjük, amúgy nincsenek messze a lépcső feljárótól. June Bob-ra szegezi a fegyverét, az meg feltett karokkal hápog.
- Mi a f@szt műveltek itt ketten?!
Jah, most már morgósan lépkedek Bob mögé hogy a vállára csapjak a kezemmel erélyesen. Nem láttam mi történt, de azt igen hogy rá szegeződik egy nyílhegy.
- Leléphetsz!
Hát, ha illetlen volt, akkor úgy kell neki, bár ezért még nem kellene lenyilaznia itt nekem! Ezért is fordulok azután June felé, kilépve Bob mögül pár lépéssel. Ettől független ki tud kerülni, elég széles ez a fal, megvan három méter.
- Te meg! Gondolom rigót akartál lőni vele!
Megértem ha dühös, mert felbosszantották valamivel, olykor örömmel lelőném én is némelyiket. Ezután elindulok előre, ha June nem jön, akkor el fogok haladni mellette.
- Nesze!
Nyújtom neki oda a távcsövet, amit a másik pancser nyomott a kezembe odalent. Nálam is van egy, amint elvette az övét, akkor én az enyémet a nyakamba akasztom. Bár a nyílpuskára is fel van szerelve, azért egész nap azt emelgetni embert próbáló. Az enyém nincs felajzva, csak lógatom a bal kezemben és megyek tovább.
- Zagar vagyok.
Vakkantok neki egy szűk bemutatkozást, de ne essünk túlzásokba. Én tudom hogy ő June, noha még így kettesben nem voltam vele. Várok egy kicsit, hátha ő is ide vakkant nekem valamit, csak azután szólítom meg ismét.
- Hányadik őrjáratod ez?
Tudtommal már éles bevetésre küldik, vagy küldhetik, mert lehet még nem volt, de az biztos hogy nem a tanuló fázisnál tart.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 14, 2019 1:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Cruenta longus Historia
Zagar & June
──────────── ────────────

Nemrégen még pihenéssel töltöttem a napjaimat, edzéssel, tanulással. Most meg őrjáratozni küldenek. Szerencsére nem egyedül kapom ezt a megtiszteltetés, érkezik majd egy tapasztaltabb vadász is. Fegyvereim a helyén, egy tapodtat sem mozdulnék nélkülük. Ha nem lennének… nem lenne életem. Azt hiszem ez olyan, mintha a vak ember elveszítené a pálcáját. Vagy egy táncos tehetségtelenné válik. Én nem akarok tehetetlen lenni, nem akarok nincstelenné válni. A tiszteletet kiérdemelni kell, s azon vagyok, hogy egyszer majd letegyek valamit arra a képzeletbeli asztalra. Apám miatt nekem is meg kell húznom magam, de ez nem tántorít vissza attól, hogy legyenek barátaim, társaim és magánéletem. Gondolataim ezerfelé szállnak, de figyelmem nem lankad. Hallom a körülöttem ébredező világot. Vagy én késtem és a társam már rég végzett, vagy még az édesálmát alussza…
Apám nem volt már az ágyában, szóval őrségben volt az éjjel, mikor én már leléptem… a leendő uram? Vele még nem volt időm dumálni, ami azt illeti, nem is hoz lázba a dolog. Érdekből történne majd ami történik… de még fiatalnak érzem magam ahhoz. Illetve nem is az az álmom, hogy gyereket szüljek apámnak. Mert ez olyasmi nem? A jövendőbelim felcsinál, a gyerek megszületik, ha fiú, akkor apám neveli, ha meg leány akkor a nyakamon marad. Aztán kezdődik minden elölről, míg fiú nem lesz a következő utód. Apámnak ez biztos megéri… ám nem menekülhetek. De mi van ha nem ez a sorsom? Mi van ha sokkal fontosabb dolgok mozgatnak, mint az egyhelyben való ácsorgás? Nem is itt kellene lennem? Talán anyám után léphetnék… igen, tudom, halott. De a halál után is van életszerűség, nem? Gondolataimból kizökkenek, már rég odébb haladtam, ahol a férfivel találkoznom kellene, de aztán a tekintetem is megakad kicsit távolabb. Az mintha mozgolódás lenne, nem? Kezem máris a hátamon heverő puskára kúszik. Fürkészem, hogy merre tart, hogy a szél járása kinek ad menedéket, hogy látok-e bármit, ami felismerhetővé teszi… de aztán egy reccsenés szakít félbe, összerezzenve kapom le a fegyverem a helyéről és irányba állítom. Szapora a légvételem is… lőni, vagy nem lőni…de aztán az ismerős pofa rajzolódik ki előttem… de még mindig nem eresztem le a fegyverem…mi van ha nem is ő az? Egyáltalán van valami jelszavunk, hogy tudjuk azonosítani magunkat? Mi van ha egy alakváltó sarlatán?


reveal your secrets

Hell or Heaven


Nyugati fal - Page 3 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 02, 2019 6:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Deedra


Nyugati fal - Page 3 Tumblr_pw3d75V5yb1y2onn3o3_r1_540
☩ Történetem :
☩ Reagok :
100
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
26
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 02, 2019 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:

Nagyon furcsa ez a hely. Nálunk az erdú volt az úr, s nem ilyen gépek. Meg vagyok szeppenve, s nem tudom, hogy mi lesz még, mivel találom magam szembe. Tanácsára felkapom a fejem.
- Valóban? - Kérdezzem rémülten. Leááálok, de a többit tárgyat vizslatom,ami a szibávan van.

- Én már ma szeretnék, nem gond számomra. - Mondom. Mikor válaszra venném a levegőt egy idősebb flrfi lép be a szobába. Hirteen ugrok, s mérem fel őt.
- Ő lenne az? - Pillant Alexre. - Én lennék. - Válaszolok helyette, s reménykedem, hogy nem valami másik ember búnét viselem el. - Induljunk! - Mondja goromba hangon, s elő veszi a kését. Megszeppenek, de engedelmeskedem, hiszen nem akarnék gondot okozni senkinek.Fiúra pillantok, s bólintással jelzem, hogy köszönök neki mindent.

Most elzárva tartanak? zakatolt a fejemben, miket mondott nekem. De én csak rezzenéstelen arccal fogom túrni, s engedelmeskedem. Nincs híva mennem, és azt akarom, hogy befogadjanak. Mi lesz velem az a jövő zenéje.

Köszönöm a játékot ^^ || #deedrajatekvege
reveal your secrets

Alexander Payne


Nyugati fal - Page 3 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
349
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 11, 2019 10:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 243 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Amíg Deedra a konyhával ismerkedik, én addig diadalittasan előhalászok a hűtőből egy kisebb lábast, amiben valamiféle zöldségleves lötykölődik. A tűzhelyet választom a megmelegítéséhez, egyrészt, mert az itteni mikró rázott már meg másokat, és semmi kedvem kipróbálni, ma éppen milyen hangulatban van, másrészt körülbelül kétadagnyi van a levesből, tehát nem lesz gond, ha az egészet felmelegítem.
Jó néhány másodperce kavargatom a tűz fölött a löttyöt, amikor elkezd zúgni a konyha mumusa. Felvont szemöldökökkel és némi aggodalommal pillantok el a lány felé, aki láthatóan még mikrohullámsütővel sem találkozott az élete folyamán.
- Azt az egyet nem próbálgatnám a helyedben, nem a legbiztonságosabb tárgy az őrhelyen - mosolyodok el gyengéden, majd előhalászok két tányért magunknak. Engem ugyan nem akar szétvetni az éhség, de sokan nem szeretnek egyedül enni, szóval nem hagyom cserben a vendégünket sem.
- Talán már holnap. A központba a hajnali őrváltással tudunk elmenni, amennyiben nem szeretnél egy egész napot, ha nem többet kutyagolni éjszakai indulással - magyarázom, miután pedig kellően melegnek ítélem a levest, szedek mindkettőnknek. Neki egy pohár vizet is kikészítek, mert ennyi vérveszteség után ráfér a folyadékpótlás. - A bázison valószínűleg elzárnak addig, amíg nem fogad a tanács, erre készülj fel - teszem hozzá, leülve az asztalhoz, és neki is intek, hogy foglaljon helyet. - Persze amint lehet, összehívom őket - biztosítom róla, mielőtt kétségbeesne, habár ki tudja, a beszélgetés után milyen sorsot fognak szánni az egykori szakadárnak.
- Na és honnét hallottál a városunkról? - kíváncsiskodok, nekikezdve a gőzölgő levesnek.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Deedra


Nyugati fal - Page 3 Tumblr_pw3d75V5yb1y2onn3o3_r1_540
☩ Történetem :
☩ Reagok :
100
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
26
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 06, 2019 1:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:
- Sajnálom. - Mondom. Felcsillant a szemem. Még sose jártam egy városban sem. Én a külvilágba a természetbe születtem, s ott érzem jól magamat. Remélem hasznukra lehetek majd, hiszen nagyon sokat tudok nekik tanítani.
Rá pillantok tökéletes arcára, majd úgy teszek, ahogyan mondja. Belekarolok, bár már teljesen kifordultam önmagamból, úgy értem régen sose engedtem volna senkinek se, hogy támaszom legyen. - Óh, de persze. - Mondom hazudva. Azt hiszem sokkal jobban kell elrejtenem az érzéseim, mint azt gondoltam. Igazából ezt a megnevezést nem hallottam olyan gyakran, csak az öregeinktől. Mi a szabadban főztünk, s ettünk.
Mikor beélünk a kis helységbe, nagyon türtőztetem magam, hogy ne fogdossak össze mindent. Ennyire még nem igyekeztem nem ön magam lenni. Mindig ez élsz ezentúl? Csak a megjátszás?
Oda lépek egy dobozhoz, amin szép gombok sorakoznak. Olvasni megtanultam, bár nem igen megy olyan gyorsan. Megnyomom a kis dobozt ami elindul, s mivel csak pár szám volt rajta azonnal le is áll pittyegéssel. Ugrok egyet, majd Fiú tekintetét keresem. Ebben a dobozban egy forgó tányér volt, ami nagyon érdekesnek találtam.
- Mit gondolsz, mikor mehetek a kirá...tanács elé? - Helyesbítek, s teszem fel a kérdést. Lehet beszéltünk már erről, de feszengve érzem magam, olyan téma kell, ami ismerős.

reveal your secrets

Alexander Payne


Nyugati fal - Page 3 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
349
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 26, 2019 10:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 320 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Pontosan erre gondoltam én is még odakint. És ha van egy hangyányi esze a Tanács többi tagjának, ők is hamar ki fogják szúrni, hogy a lányt csak szigorú őrizet mellett lehet majd kiengedni az utcára. Az sem kizárt, magamra fogom vállalni a feladatot, viszont ezen még hiába töprengek. Előbb fogadják el a kérelmét a letelepedéshez.
- Akkor ez nem fog zavarni - vonom meg a vállaimat, mielőtt még kisebb riadalmat okozna a mosdón való ledöbbenésével. A tarkómat vakarva nézek hol rá, hol pedig a csapra, de nyilvánvalóan nem színészkedik, tényleg ötlete sincs, hogy miről beszélek. És ezek szerint ilyen alkalomból még sok fog adódni.
- Ha a mosdón meglepődsz, akkor ígérhetem, hogy sok ilyen dolgot fogsz még látni - mosolyodok el szelíden, figyelve, amiként lelkesen próbálgatja a csapot. Így lesz a vérszomjas szakadárból ártatlan gyermek... - Szerintem tetszeni fog a városban - bólintok, aztán mellé lépve felkínálom a karomat, mert látom rajta, hogy alig tud megállni a két lábán. - Karolj belém, mielőtt elesel, és úgy kell majd tovább cipelnem téged - tanácsolom, szándékosan élezve ki a szavaimat, ugyanis van egy olyan sanda gyanúm, hogy csak azért, mert szépen kérem, nem fog se rám, se másra támaszkodni. Egyértelműen nem abból a fából faragták.
- Csak azt ne mondd, hogy még arról sem hallottál - ezen a ponton nem tudom palástolni az elképedésemet, így pusztán némi fáziskéséssel indulok el vele - tartva őt vagy anélkül - a konyhába. - Ott eszünk, többnyire. Elkészítjük az ételeket benne, meg ilyenek - magyarázom a rövid út alatt, ami annyit tesz, hogy három ajtó mellett elhaladva a negyediken már be is fordulunk. Ez sem egy tágas helyiség, de két-három embernek bőven elég. Akad benne egy kisebb hűtő, tűzhely, asztal négy székkel, és még egy mikró is, bár azt nem merném használni.
- Nézz körbe nyugodtan - ajánlom fel, amíg a hűtőhöz lépve áttúrom a polcokat, hátha akad valami főtt kaja, ami csodák csodájára megmaradt.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Deedra


Nyugati fal - Page 3 Tumblr_pw3d75V5yb1y2onn3o3_r1_540
☩ Történetem :
☩ Reagok :
100
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
26
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 24, 2019 3:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:
  figyelem, ahogyan beszél és ironikus mosoly veszi át az uralmat szám felett. - Még jó, hogy annak nincs szüksége fegyverre, aki maga egy fegyver. - Mosoly komolyságba fordul át.  Miközben pakol kissé elhelyezkedem. Már kezdi  át venni izmaimat a fáradtság és érzem magamon a víz megvonását is. Remeg a lábam, de igyekszem ezt palástolni. - Remélem is. Már nagyon várom. - Mondom.

Mozdulatomra ú is reagál, s fel teszi kezét. Nem értem, de most az ördögi víz sokkal jobban zavar. - Mi találtuk fel? - kerekedik el a szemem. - Nem lehet. - Suttogom, s még félve állok ott, lábam most már lehet látványosan remeg, de nem csak a rémület, hanem az örökös menés, enyhe pihenés megöli az izmaimat. - Vannak még ilyen dolgok? - Fordítom oldalra  a fejem, s pillantok rá. Közelebb lépek s ahogyan hozzá érek ismét ugrok egyet. Majd már bátrabban érek hozzá, s a végén már mint egy játék nyitogatom. Fejemet alá teszem, s belekortyolok. - Nem is rossz. - Mosolyodom.
- Konyha? Az mi? - Mint ha hallottam volna a régi öregektől ezt a szót, talán az a hely, ahol ürítenek? De követem.  

reveal your secrets

Alexander Payne


Nyugati fal - Page 3 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
349
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 17, 2019 1:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 269 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Állom a tekintetét, igaz, így sem tudom leszűrni, hogy még mindig a harcról beszél-e, vagy úgy alapvetően az itteni életről?
- Eleinte igen. Fegyvert sem fognak adni a kezedbe, erre készülj. Később viszont, ha megbízik benned a város, a falakon túli küldetésekre biztosan elvisznek majd, az meg gondolom nem egy ráérős munka - vonom meg a vállaimat, hiszen még sosem jártam odakint. Legalábbis nem ilyen célból, és nem a falak veszélyesebbik oldalán. Közben felkelek a székről, hogy elkezdhessek pakolni.
- Ugyan. Majd rájössz, hogy itt sem üvegből vannak az emberek. Főleg a vadászok - mosolyodok el, a rendezkedésem végén a csaphoz sétálva. Alig kezdem el leöblíteni a kezeimet, amikor a hátam mögött a hangokból ítélve hirtelen felugrik. Én is hasonló tempóval fordulok oldalra és lépek egyet hátra, leginkább arra készülve, hogy most fog kést állítani a hátamba. Már-már a csöpögő kezeimet is megemelem védekezés gyanánt, de támadás helyett egyszerűen csak ácsorog ott az asztal mellett, és furcsán néz a csapra. Elbizonytalanodva tekintek a vízre, hátha idő közben zölddé változott vagy vörössé, ami nekem fel sem tűnt, ám semmi különöset nem vélek felfedezni rajta.
Vállvonva fejezem be a tisztálkodást, majd csendben figyelem, amint óvatosan megközelíti a rozsdás, négyszögletű mosdókagylót. Vajon ilyet se látott még? Hamar választ kapok.
- Dehogy. Ezt már az angyalok előtt feltalálták az emberek - nyögöm ki, igyekezve magamba fojtani a mosolyomat. Mennyire lesz megdöbbenve, ha majd a városba érünk? - Próbáld ki nyugodtan - intek a kezemmel, alátámasztva az ajánlatomat, és türelmesen várakozok. Végül összekulcsolom az ujjaimat a hátam mögött, aztán, ha kiszórakozta magát - vagy sem -, biccentek a fejemmel az ajtó irányába.
- Gyere, megmutatom a konyhát.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Deedra


Nyugati fal - Page 3 Tumblr_pw3d75V5yb1y2onn3o3_r1_540
☩ Történetem :
☩ Reagok :
100
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
26
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 16, 2019 10:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:
  Vajon mit gondolhat rólam? Kedvel, vagy megvet? Nem kérdezhetek ilyeneket. A kislány bennem erősebben szajkózza, hogy "ne tégy semmi olyat, ami miatt nem éled túl" lassan nem vezetőként és gyilkosként, szakadárként kéne gondolkodnom, hanem emberien, normálisan, De mi a normális?
Ismét mosolyt csal az arcomra. Csöndben kell lennem. Meghunyászkodnom.
- Nem vagyok az a ráérős fajta, de gondolom az itt kötelességem lesz. - Pillantok szemeibe. Valóban hirtelen tudok ugrani, s nem megfelelő időnként a cselekedeteim.
- Tanácsadóm is jól bánt az íjjal.  - Mondom, s gondolok vissza Lincolnra.
- Sajnálom tiszteletlenségemet. - Suttogom ismét rá pillantva. Felkapom a fejem az étel hallatán.
- Igen, köszönöm. - Mondom, majd meghalok éhen. Megmérgezni nem fog így a gyanakodásomat most csendben magamba zárhatom.
Mikor megnyílik a víz, s egy csapból kezd el folyni Felugrok hirtelen, s rémület tölti el az arcom. majd érdeklődően oldalra biccentem a fejem.
- varázslat? - Kérdezem összevont szemöldökkel, majd közeledem az érdekes vízforráshoz. Remegő kézzel nyúlok oda, s fordítom el a kart majd ugrok hátrább, mikor az folyatni kezdi a vizet. - Hogy? Angyalok hozták nektek ezt? - Kérdezem.  

reveal your secrets

Alexander Payne


Nyugati fal - Page 3 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
349
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
21
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 16, 2019 8:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 250 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Azt gondolná az ember, hogyha valaki idegen városba kerül, ahova mindenáron szeretne bejutni és beilleszkedni, tele lesz kérdésekkel, ő azonban szűkszavúan válaszolgat az én faggatózásomra. Persze könnyen meglehet, hogy ennyi megpróbáltatás után én sem kapkodnék az információkért, így bár nem valami szakszerű, de úgy döntök, nem tesztelgetem majd tovább az emberségét, és az igazi kérdezz-felelekkel is várok még holnapig, vagy legalábbis vacsora utánig.
- Később, ha már befogadtak, nyugodtan riogathatsz mindenkit - mosolyodok el, mert látom az arcán, hogy nincsen tetszésére a kitételem, na és mert akárhányszor valamelyik sebéhez nyúlok, úgy rándul össze, mint egy riadt őzike. Vajon ennyi rossz érte, vagy nem szereti az érintéseket, netán nincsen hozzájuk szokva? Nem kérdezem meg, ellenben amilyen gyorsan csak lehet, letudom a procedúrát.
- Nem is tudnálak elképzelni ráérősen várakozni egy íjjal a kezedben, valahol a háttérben - horkantok fel az orrom alatt, örülve, hogy látszólag ő is kezd feloldódni. A komor arca után kész felüdülés mosolyt látni az ábrázatán. - Az íjat preferálom. Bár a kinti megjegyzésed után lehet, hogy kezdhetek aggódni - viccelődök arról, amikor kijelentette, már két évesen is jobban használta nálam a legkedvencebb fegyveremet. Közben visszacsúszok a saját térfelemre a székemmel, amiről rögtön azután fel is kelek.
- Gondolom éhes vagy. Tudsz enni? - pillantok rá kíváncsian. - Talán van szárított hús a kamrában, konzervek, aszalt gyümölcsök… - sorolom a menüt, bár őszintén szólva ötletem sincs, mi lapul konkrétan az ellátmányos részlegen. Addig is, amíg válaszol, elpakolok az asztalról, kidobom az elhasznált kötszereket, és végül kezet mosok a sarokban árvátlankodó csapnál.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2