Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Nyugati fal •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 10:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Ezzel rá is léptünk a barátsággá válás rögös ösvényére ahol már emberemlékezet óta nem jártam. Az a szent meggyőződésem, ha egy férfi megoszt egy másikkal valamit, ami sokat ér a számára az bizony jelent valamit. Mielőtt bárki félre értené, le szeretném szögezni, hogy nem zúgtam bele, annál én válogatósabb vagyok, vagyis voltam. Abban a hiszemben éltem le az életem, aki nem akar kirabolni se leköpni, ráadásul én sem érzek késztetést, hogy szétfejeljem, azt már lehet barátnak nevezni. Kevés olyan egyén van, akit magamhoz közel engedtem, talán a kölyköket, de az nem számít, mert azok csak taknyosok, akik csak a vagyonomra pályáztak. Nem mintha olyan sok minden lett volna, amit el lehet tőlem venni, de akkor is. Ők teljesítették azt, amire megkértem őket én pedig fizettem azzal, amivel éppen módomban állt. Visszatérve a kócosra nehogy megkóstolta az italt, de utána még meg is köszönte, amit nem vártam tőle. Egy gondolat suhant végig az agyamon vele kapcsolatban méghozzá az, hogy veszélyes. Először is nem ijedt meg a saját árnyékától, viszonylag jól tartottam magát a két barommal szemben, ráadásul még az italt is bírta. Már nem is tudom kitől halottam egy mondatot, ami tőkeletesen illett arra az alakra. Kemény, mint az élet és kétszer olyan randa.

Mikor megtudtam, hogy hova is kerültem füttyentettem egy jó nagyot, bár nem tudom, hogy min is csodálkoztam. Nem volt sok választási lehetőség mert elég kevés város maradt fen a kalamajka után.
- Hát mit ne mondjak, nem a szomszédba hoztak.
Kissé mogorva képet vágtam ugyanis tudtam le fog rohadni a lábam mire hazakutyagolok. Csak nem hagyhattam magára a lepárlómat a srácokról nem is beszélve. Zeger hangot adott ama véleményének, hogy jó lenne minél hamarabb lezárni ezt a beszélgetést. Vagyis azt akarta, hogy mind a négyünket dobjanak ki a falon kívülre. Egy újabb jó pontot szerzett nálam, ugyanis őszinte és egyenes, ám ez nem mindig jó dolog. A csoportfőnök ennek ellenére nem engedte, hogy megszabaduljanak tőlünk, viszont parancsba adta, hogy maradjunk jó mesze egymástól, minél messzebb annál jobb.
~ Én meg azt hittem csak ordítani tud. Ki gondolta volna, hogy agya is van?~ gondoltam magamban.
Végre lekerültek rólam azok a láncok ráadásul még egy feladattal is meg lettem bízva. Azt a parancsot kaptam, hogy a borzast hajút vigyem el a fürdőbe, mert már ráfér egy kiadós csutakolás. Kicsit furcsálltam, hogy nem árulták el, hol lehet ezt megtenni, de a parancsot nem bírálni kell hanem végre hajtani. Lehet, hogy meglátott bennem valamit, ami megragadta a figyelmét, mármint a bolhákon kívül.
- Ne aggódjon, el fogom vinni és úgy fog ragyogni, mint a patyolat. – közben pedig vidáman mosolyogtam. – mondhattak bármit úgy tettem, mint aki szentül meg van róla győződve, hogy ő kapta az utasítást.
Azt persze nem halottam, amit a fehér srác mondott, vagyis halottam csak úgy tettem mint aki nem.

Felzárkóztam Zigir mellé közben pedig jó nagyokat léptem és néha tátogtam mellé. Megtanultam bizonyos emberek ha bolondnak vagy esetleg részegnek titulálnak akkor nem tekintenek potenciális veszélyforrásnak rád.
- A nevem Simon és a tied?- valamiért nem tudtam megjegyezni, de ez természetesen az ő hibája volt.
Miután már elég távol jártunk halkan odasúgtam neki, hogy nincs mitől tartani.
- Nem kell aggódni, nem viszlek fürdeni, én se vagyok oda érte. Minek is az nekünk. Köztudottan a kosz melegen tart nyáron meg minek, ha úgyis jön a tél? Igazam van vagy igazam van?
Erre ismét meghúztam a kulacsot, vagyis látszólag valóságban csak egy egészen keveset ittam, muszáj volt takarékoskodnom vele. Arra sajnos nem tudtam rájönni, hogy a reggeli ébredést hogyan fogom kibírni nélküle. Menet közben néhányszor megvakartam a honom alját meg a hasamat, nem mintha tényleg bogaras lettem volna, hanem csak viszketett egy kicsit, úgy magától.
- Amúgy lenne egy jó tanácsom. Nem ártana, ha megtanulnál verekedni. – ezzel az arcomra mutattam.
Persze csak hecceltem, de meg kellett tudnom, hogyan reagál rá, ráadásul mindenkinek szüksége van némi szórakozásra.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 9:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Simon
Hallgatjuk a négert, miután kérdeztem, de az is biztos hogy ő sem tud viselkedni. Ha nem lenne megbilincselve, simán beférne a hármashoz, negyediknek. Bár lehet tényleg csak részeg. Robby még mindig gondolkodik, közben a csövesünk jó hogy oda nem hány az aszfaltra.
- New Yorkban.
Válaszolom röviden és tömören neki. Remélem nem fogunk még itt további fél órát fejet vakargatni. Szóval jó sokáig hurcolták idáig azzal a busszal. Felém repül a kulacsa, elkapom. Az előbb ivott belőle, úgyhogy bajom nem nagyon lehet tőle. Felpöccintem a tetejét, de én nem tudom megszagolni, mert be van dugaszolva az orrom. Robby felhőköl mellettem, közben én meghúzom. A lőre valahol a tiszta szesz és a 60 fokos pálinka között van. Tipikusan olyan, hogy nem érzed az ízét, mert szétmarja a torkodat. Így már értem miért mondta, hogy segíteni fog. Még egyet húzok belőle, aztán visszazárom és átdobom neki.
- Köszönöm.
Amikor újra Robby-ra tekintek, szinte érzem, nem mondja ki, de úgy szívesen keresztbe lőne engem is.
- Nah jó. Legyen már elég a sz@rakodásból! B@sszátok ki őket, aztán menjünk a dolgunkra!
Mordulok fel, egyenesen Robby-t szugerálva, mert komolyan, ember! Nem hiszem el hogy ezen gondolkodik! Kit érdekel a csöves? Még ha el is rabolták, most akkor mi lesz? Itt fog csövezni? B@szki. Láttál te csövest a mi utcáinkon? És tudod miért?
- Nem!
Valahol éreztem hogy ezt mondja, mert nem vagyunk egyformák.
- Engedjétek el! Hol van a bilincs kulcsa?
Mutat a négerre, amire a többiek ficeregni kezdenek. Előbb utóbb csak meg lesz, ha a földre esett.
- Megmondom mi lesz. Nem dobunk ki titeket. De ti és ő, nem közelítitek meg egymást. Felejtsétek el hogy létezik. Ha még egyszer a közelébe mentek, akkor kihajítalak titeket. Ugyanez rád is vonatkozik, öreg!
Mutat aztán a földön üdögélő, szagos barátunkra, majd jelentőségteljesen rám tekint. Jaj ne!
- Kérlek vidd el, fürödjön meg és kapjon valamit enni! Aztán jelentkezzen munkára!
Majdnem elszólom magam hogy "Hülye vagy?". Mi a f@sz?
- Dehogy viszem! El kell mennem a piacra és egy csomó dolgom van.
Játsszon bébicsőszt ezzel, akinek hat anyja volt. Erre még kapok néhány tippet is.
- Nem baj, a piac közel van a fürdőhöz. Mind a kettőt el tudod intézni.
Érzem hogy kezd elpattanni a húr, annak ellenére is, hogy egyébként segített nekem. Ő meg hátat fordít és éppen itt akar hagyni. Szóval úgy gondolja ennyiben letudott. Nem baj. Jön még kutyára villanymozdony! Vennem kell pár mély levegőt, azt is a számon, ami tök sz@r, így még csak nem is harapdálhatom kínomban. Nekiállhatok értetlenkedni, vagy elásni őt, de akkor Drake-től is kapni fogok...megint. Közben körülöttünk a csőcselék oszolni kezd, a három hülye meg egymást támogatva igyekszik felállni. Robby távozik, ahogy a fegyveresekből is csak egy kettő maradozik le, akik még itt felügyelik, amíg mindenki elhúz a dolgára.
- Nah, jó!
Lemondó sóhajjal közelítek a négerhez.  Lekerült róla közben a karperec, vagy még mindig keresnünk kell a kulcsot?
- Hogy hívnak?
Bököm ki a logikus kérdést, és ha keresgélni kell, úgy szétnézek a földön, ha nem, mert mehetünk, akkor pedig elindulok és csak intek neki hogy kövessen.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 8:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Zagar részéra.

Egy kicsit már kezdett nagyon kényelmetlen lenni ez a helyzet, bár bevallhatom, hogy volt már részem rosszabban is. Mégse valami jó érzés a földön térdelni, mint valami bűnöző miközben az emberek bámulnak akár valami látványosságot. Még jó, hogy nem kezdett el valaki jegyet árulni meg pörkölt mogyorót osztogatni. Nem mintha jobb dolgom lett volna, mert odahaza alig csináltam valamit leszámítva, hogy étel után kajtattam, alkoholt készítettem, meg rosszfiúkat vertem laposra, mert bizony a semmittevésből nem lehet megélni. Az őreink először olyan szigorúnak tűntek mégis mikor tornázni kezdtem meg se nyikkantak, talán kezdték belátni, hogy rossz ember viseli a láncokat. Az sincs kizárva, hogy nekik is kezdet tele lenni a hócipőjük és már mentek volna a dolgukra.

Mondhatjuk úgyis, hogy megesett a szívem ezen a sok emberen ezért vettem át a kihallgatás vezetését. Ha énrám lett volna bízva addig rugdostam volna az egyiküket, míg ki nem nyögi az igazságot vagy el nem ájul. Akkor sem estem volna, kétségbe hisz még mindig marad kettő, akit szóra lehet bírni. Mivel nem tudtunk meghalni így bizonyos dolgok megváltoztak, vagyis sokkal több szörnyűséget lehetett elkövetni a másikkal mindenféle következmény nélkül. Furcsa mód még egyszer sem próbáltam ki mi lenne, ha halálra akarnám inni magamat, de még bőven volt időm a kísérletezésre, legalábbis így gondoltam.

Szóval finoman jeleztem annak az ökörnek, hogy mi fog vele történni, ha nem kezd el mihamarabb dalolni és ő bizony dalolt. Miközben hallgattam a mondókáját a barna herceg odajött hozzám elvette a fadarabot majd morcosan eldobta a fenébe. Úgy tűnt ő látta jelzésemet és azt hihette tényleg képes lennék felgyújtani, hát jól hitte. Nem mondom, hogy ropogósra sütnék egy egész embert, mert akkora állat nem vagyok meg a pia sem a fán terem, de egy kis tűz is csodákat tehet. Különös módon az italomat nem vette el, ami miatt elkezdtem kicsikét gondolkozni, hogy ez jó vagy rossz. Egyrészről jó, mert nem vette el egy olyan embertől akinek látszólag nincs mása. Másrészről rossz, mert neki nem kell az, amit egy koszos nigger iszik, még a végén elkap tőle valamit.

Különös, hogy pont ezt a hármat választották arra, hogy engemet begyűjtsenek, a törött, a morcos és a hülye. Lehet, ha whiskey készítés helyett írással foglalkoztam volna, akkor már kiskirályként élhetnék? Ezt valamiért kétlem, de egy valami bizonyos, egy regénytől nem lehet lerészegedni. Bugsyban nem kellett csalódnom, hogy ismételten valami marhaságot mond, már egészen kezdtem hozzá szokni.
- Egyet se félj pajtás. Szerintem ők nem szoktak akármit megenni, amit a földön találnak.
Végül csak sikerült elhitetni a nagyközönséggel, hogy miért is hurcoltak oda, ráadásul a fejem is kezdett kitisztulni. Ezután Zogor szépen megért áruljam már el miért is vertem meg a jómadarakat, vagyis nem ezeket hanem a korábbiakat.
- Nem vertem meg senkit, mondjuk úgy kaptak egy két pofont. Azért csináltam, mert nem hagytak aludni, én csak sétáltam az utcán nem zavarva senkit, dudorásztam majd ledőltem egy kuka mellé. Erre megjelent három kötekedő és nem hagytak aludni. Meg a kukát is féltettem ugyanis aznap még nem ettem és egy férfinak ugye ki kell állni magáért. Na, erre iszunk.
Ittam egy nagyot, aminek hatására egész testem bele remegett és egy különös érzés futott végig rajtam. Hátra fordultam majd egy hatalmasat böffentettem a mögöttem álló felé, amitől az látszólag rosszul lett, tán kissé meg is szédült.
- Na ez jól esett. – majd megejtettem a legbolondabb mosolyomat.
Meglehet, hogy csak magam alatt vágtam a fát, mert bizonyára megvolt a maguk baja nem kellett még egy bolond csöves ráadás gyanánt.
- Amúgy feltehetnék én is egy kérdést? Hol is vagyok pontosan?
Úgy döntöttem, hogy adakozó kedvemben vagyok ezért visszazártam a kulacsot majd vele a kemény legény felé intettem.
- Hé Zeger! Igyál egy kortyot, jól fog esni, ígérem utánad nem fog zavarni az orrod. – ezzel odadobtam neki.
Egész pontosan olyan volt az a lötty akár egy lórúgás, egy bizonyos mennyiség után akár puszta kézzel is neki rohanna egy olyan szárnyas izének bárki. Ritkán esett meg, de néha kedvem támadt segíteni a rászorulókon és ő most rászorult erre.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 6:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Simon
Kezdek én is türelmetlen lenni, főleg, miután a három majom benyögi hogy San Francisco-ból jöttek. Gondolom onnan is csak szöktek! Ekkor Robby már a fejét vakarja, mert egen..sz@r került a palacsintába. Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy dobjuk ki őket. De ennek nem adok hangot, mert folytatódik a beszélgetés. Kiderül hogy a néger is onnan származik, és elmondása szerint elhozták őt. Olyan hangsúllyal, mintha elrabolták volna. Őszintén szólva engem még ez is hidegen hagy, mert simán hazudhat a képünkbe. Robby rám néz, látom rajta hogy tanácstalan. Én be nem vállalom helyetted, öreg! Megvonom a vállam, mert a döntéshozatal rá marad. Nah, ekkor szólal meg ismét a néger és a kezében tartott piás üveggel szórakozik. Rossz érzésem van. Mármint ahhoz tényleg nem kell diploma hogy az ember összerakja a gyufát és a piás üveget. Nah, meg a tűzokádót.
- Woo!
Egyből lépek felé, más sem hiányzik mint a forró és meleg hangulat itt! Bár úgy látom a törött kezűt ijesztgeti vele, aki remegve és üvöltve rángatózik.
- Oké, oké, mindent elmondok! Elmondok mindent!
Olyan fejet vág, mint aki belecsinált a nadrágjába, én meg közben a négerhez hajolok és kiveszem a kezéből a gyufának látszó fadarabot. A piás üvege eszembe sem jutott, mert én is pofán verném azt, aki el akarja venni tőlem az italomat. Elhajítom, inkább nem mutogatom, mert akkor most már halljuk az igazságot. Minden szem a nyomorultra szegeződik, ő meg síró hangon elkezdi.
- Azért raboltuk el, mert összeverte a főnök embereit, köztük a fiát.
Remegve tekint a négerre és felfelé teszi az ép kezét.
- Így jó lesz? Mondd hogy így jó lesz!
Közben a törött orrú is újra szólásra nyitja a száját.
- Ugye nem fogtok megenni? Nem akarok megéve lenni!
- Bunkó vagy, Bugsy!
Robby közben már a fejét fogja, én meg az égre meredek. A jó Isten áldja meg őket, de tényleg! Ezt a három hülyét! Aztán visszatekintek a négerre.
- Jó! Most már tudjuk hogy elraboltak. Elmondanád miért verted meg őket?
Magam szemszögéből csak megverte őket, nem tudjuk még miért, de gondolom olcsón megúszták, mert a mai világban az ember járhat rosszabul is, mint néhány pofon.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 8:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Zagar részére.
Egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne röhögjem el magamat, elég volt csak visszaemlékeznem arra a három idiótára. Meg voltak róla győződve, hogy egy könnyű prédára leltek szerény személyemben végül aztán nagyot kellett csalódniuk. Igaz, hogy kiosztottak nekem néhány pofont, de nem lett semmi komoly bajom. Annak érdekében, hogy leszoktassam őket a rosszalkodásról gatyára vetkőztettem őket majd összekötözve az utcán hagytam őket. Lehettem volna sokkal kegyetlenebb például eltörhettem volna a végtagjaikat vagy esetleg felszegezhettem volna őket egy oszlopra amolyan Jézus stílusban. Nem igazán kedveltem, ha valaki olyannal keménykedik aki képtelen arra, hogy visszaüssön. Ennél csak egy fokkal rosszabb ha valaki gyerekekre emel kezet azzal szemben nincs bocsánat és minden megengedett. Az sincs kizárva, hogy egy beteg állat voltam és túlzásban estem az önbíráskodás során. Akármit is gondoljanak mások én meg vagyok róla győződve, hogy jogosan tettem amit tettem.

Visszakanyarodva a kihallgatásra megtudtam mi a nevem annak a kócos srácnak, bár ettől kissé felszaladt a szemöldököm. Mégis milyen név lehet az, hogy Zagar, szerintem egy anya sem adna ilyet a gyermekének. Ennyi erővel nyugodtan hívhatták volna Zergének, annak egy fokkal több értelme van. Bár ahogyan a külsejét elnéztem nem egy mindennapi férfi tényleg nagyon hasonlított egy szőrtelenített majomra. Ezt persze nem tudtam megmondani neki, mert az a dühös ember úgy is lekiabált volna. Úgy tűnt ő arrafelé valamiféle nagykutya lehetett, mert ő végezte a munka oroszlán részét vagyis üvöltött.

Zordon megkérdezte tőlem, hogy miért vetkőztettem le a srácot, de nagy bánatára nem kaphatta meg a választ. Ebből arra következtettem, hogy érdeklődő típus nem olyan sötét, mint egyesek, bár kitudja, nem ismerhetünk meg valakit egyetlen egy mondatból. Amikor először megláttam azt gondoltam ez a pasas egy hatalmas nagy tapló, hát nem sokat változott a megítélésem. Miközben ott térdeltem lassan előretoltam a karjaimat majd ásítottam egy hatalmast végül megpróbáltam az ég felé nyújtózkodni. Tudtam, hogy megvan rá az esély, hogy a helyiek megpróbálhatnak keménykedni, de az utazás miatt teljesen elgémberedett a testem. Amúgy nagyon nem féltem tőlük, mert a legtöbb amit tehettek velem, hogy kidobnak. Igaz, levetkőztethettek volna anyaszült meztelenre és megírogathattak volna izzó piszka vassal is, de az ember legyen mindig pozitív. Miközben ott ficeregtem jó hangosan korogni kezdett a hasam nem is csoda hisz ki tudja mióta nem ettem egy kortyot sem. Maga a kínzás gondolata egy kissé idegesített, ugyanis nem ittam eleget ahhoz, hogy ilyen problémával szembe nézzek.

A törzsfőnök megkérdezte tőlünk, hogy honnan is jöttünk mire az a három gyászhuszár egymás után nyögte ki a város nevét. Én egy kicsikét gondolkodtam, hogy mit is kéne mondanom végül aztán arra a döntésre jutottam, hogy nem hergelem tovább a népet.
-San Franciscoból hoztak el ezek a barmok.
Valami azt súgta kinő, a szakállam mire ezek eldöntik, hogy mit is kezdjenek velünk ezért muszáj volt valamit kitalálnom. Több elképzelésem is volt arra, hogyan szedjek ki valakiből információt, de sajnálatos módon az óvó bácsik miatt egyik sem volt kivitelezhető. Sajnálatos módon abban az állapotban nem igazán forgott az agyam így végül kétségbeesésemben egy állatomos türkhöz folyamodtam.
-Valami azt súgja ez a jómadár nemsokára elkezd dalolni. – közben lecsavartam óvatosan a kulacsom tetejét.
Ennek hatására szép lassan olyan szag kezdett el terjengeni a levegőben mintha egy a közelben felrobbant volna egy szeszfőzde. A mellettem lévőre kacsintottam majd a fejemmel óvatosan a pia felé böktem. Mind a közben a szabad kezemmel olyan mozdulatot tettem mintha meg akartam volna gyújtani egy gyufát. Nem kell egyetemi végzettség ahhoz, hogy rájöjjünk az alkohol és a gyufa nem jó párosítás. Bár ő nem láthatta, hogy csak egy fadarab van a markomban, de nem is ez volt a lényeg. Úgy döntöttem, ha ettől nem ered meg a nyelve és nem árulja el mit tettek, akkor örök ide vagy oda elkapom a törött karját és addig csavarom, míg színt nem vall.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 7:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Simon
Úgy látszik Robby kérdését követően egész fasza kis beszélgetés alakul ki, olyan komplett mesedélután. Tekintve hogy egy rakat fegyver szegeződik rájuk, ezen nem is csodálkozom. Én a felállással bajlódom, közben elered az orrom vére. Annak ellenére hogy a legutóbb nagyon paraszt voltam vele, Robby segít felállni. Az első verziónál összenézünk, mert az sántít, de nagyon. Aztán Charlotte hangja csendül fel mellettünk, jobbra. Kijelenti hogy ő engedte tovább őket, de előtte kapott mindegyikük a szérumból. Dave eggyel mellette pedig folytatja, elmondása szerint nekik is azt mondták hogy egy veszélyes bűnözőt szállítanak. Robby kifakad.
- Hülyék vagytok?!
Én csendben pislogok körbe körbe. Abszolút hülyék, ez már bizonyos, mert mi a francért foglalkoznánk mi más városok bűnözőivel? Az orromra fogtam egy zsepit, de átázott, most egy másik után kotrok és cserélek. Persze aki elkezdett beszélni, az folytatja. Szerinte a néger egy állat, és amúgy ránézésre és szaglásra, valóban az. Ha még hozzáteszem hogy beintett nekem, akkor bőven az. Ugyanakkor a másik három sokkal nagyobb állat nála, ezt tapasztaltam. Aztán elhangzik egy szó.
- Tűzokádó?
Ismétlem el utána, és megint a négerre tekintek. Mit értenek ez alatt? Talán kapunk erre választ, talán nem. Viszont a néger még csak meg sem próbálja védeni magát, inkább pattog, hogy mindjárt megmutatná nekik. A mögötte álló meg visszanyomja a földre. Ez kezd egyre kacifántosabb lenni. Robby nyomatékosan felszólítja őket hogy adjanak értelmes válaszokat és magyarázzák el, miért támadtak rám. Közben persze morcosan felém fordul. Jah, ez az én hibám. A választ megkapja a négertől, bár ő tisztelgésnek tudja be és valami telefonos operátorhoz hasonlít engem. Bár Robby már tudja miért ugrottam nekik. Erre nekem is lenne mondandóm és felmutatom jól láthatóan a középső ujjamat.
- Ezt nevezi tisztelgésnek!
Alapvetően ovodás ez a beszélgetés, nem csoda ha Robby lefelé nyomja a kezemet, mondván fejezzem be én is. Jól van, nah! Látom rajta hogy ideges. B@szki, kifogtak négy idiótát és nemsokára jön a váltás. Még egy óra. Azt itt szórakozunk! Ha én lennék az ő helyében, berekeszteném a "kérdez felelek"-et és úgy kihajíttatnám őket a városkapun túlra, ahol bejöttek, hogy a lábuk sem érné a földet. De én ma éjszakás vagyok. Azt mégis itt vagyok. F@szom! Kezd alábbhagyni a vérzés, ezért a papírzsepiből galacsinokat hajtogatok, azzal dugaszolom be az orrlyukaimat. A néger kérdésére meg az egyik fogyatékos válaszolgat közben. Világos hogy ezek hárman hazudtak. A nevetésével viszont nem tudok azonosulni, főleg amikor az ismert énekesnek nevez. Ami azt illeti rajtunk kívül senki sem tudja ki volt ő.
- Zagar! A nevem, Zagar!
Förmedek rá. Ha már valakit megszólít és nem kérdezte meg a nevét, akkor legalább ne személyesítené meg valaki mással.
- Miért vetkőztetted le?
Engem érdekel, bár Robby megint leint.
- Kik vagytok és honnan jöttetek?
Érkezik a sokkal logikusabb kérdés, talán jobb is ha nem azt firtatjuk hogy ki mit csinált és miért. Elnézve ezt a társulatot, nem tudom kapunk-e erre értelmes választ. Robby először a négerre mutat, mondván kezdje ő a bemutatkozást. B@zdmeg! Mikor fogunk itt végezni? Most végig kell hallgatni sorba ezt a négy hülyét. Nem értem néha a döntéseit, de nem szólok bele. Oké. Akkor halljuk! Remélem utána én is mehetek a dolgomra.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 13, 2020 10:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


/Zagar részére/
Végül senkit nem sikerült eltalálnom, amire így utólag visszagondolva nem is olyan nagy gond. Igyekeztem kiszedni belőle hol lehet az a fránya kulcs, de rendre csak azt hajtogatta, hogy le fogom tépni a karját. Csavargattam még egy darabig majd megláttam egy fémes tárgyat a földön így egyéb se kellett nekem rávetettem magamat. Úgy tűnt végre az a szemétláda ott fent végre hajlandó volt nekem segíteni, mert sikerült megszereznem a kulcsot. Kissé nehézkesen, de felálltam majd elkezdtem kiszabadítani a karomat, de megzavart valaki. egész pontosan nekem zuhant az a loboncos hajú, akinek a figyelmét nem is olyan régen magamra vontam egy könnyed mozdulattal. A kulcs ismételten a földre hullott ezúttal viszont nem láttam hova a fészkes fenébe esett.

A kis balhénk azzal ért véget, hogy a három kísérőmmel együtt térdeltem a koszban meg a mocsokban. Nem azért mondom, mert finnyás lennék én már aludtam is hasonló helyen csak az zavart, hogy ilyen sokan legyeskedtek körülöttem. Hamar rájöttem, hogy a fickónak megérkeztek a barátai, akik pont úgy néztek ki, mint egy rock banda. Nagyon reméltem, hogy nem kezdenek el énekelni ugyanis nem bírtam volna ki még egy csapást. Egyikük azt akarta tudni, hogy miért is tört ki ez a kisebb tömegverekedés. Bizonyára ő lehetett a törvény dicső őre, hát én inkább gondoltam volna valamiféle útonállónak, de mint tudjuk nem szabad a borítója alapján megítélni a könyvet. Kattogott az agyam mit is kéne mondanom, ami meggyőzi őket, hogy engedjenek szabadon, de a pia, nyugtató kombináció nem igazán volt a segítségemre. Amúgy is ki hitt volna nekem, akin a láncok lógtak meg a siránkozás nem tartozott az erősségeim közé. Nem is kellett csalódnom rögtön megkezdődött a mesedélután.
-Ezt a tetves niggert hoztuk be valaki szép jutalmat ígért, ha elhozzuk. Azzal töltötte az idejét odaát, hogy nőket vert, kirabolt másokat. Még gyújtogatott is. Nem volt semmi baj míg ez az izomagyú nekünk nem rontott. – mondta az egyik.
Nagyon szépen hangzott, bár ha tényleg mindezt elkövettem volna, akkor a helyi hatóság biztosan tett volna valamit. Nem mondom, hogy felén olyan príma lett volna a közbiztonság, de van, amit a helyi szervek sem engednek. Nem igazán értettem, hogy mire ment ki a játék azonban valakinek alaposan ráléphettem a tyúkszemére.
-Azért is hoztuk láncom, mert ez egy állat.
-Meg a főnök mondta semmiképp sem szökhet el a tűzokádó. – mondtam a vérző orrú, de az egyik társa ráüvöltött.
-Kus legyen!
-Azért hozatok láncon, mert tudtátok, hogy még így is pépesre verlek titeket.
-Még, hogy te? Még állni sem tudsz olyan részeg vagy, miért kéne félni egy csövestől?
-Majd én megmutatom neked. – föl akartam állni, hogy bebizonyítsam, van oka félni, de visszanyomtak a földre.

A kiabálós úgy tűnt kezdi elveszteni a türelmét így felszólított minket vagy rendes válaszokat adunk vagy nagyon csúnyán porul járunk. Persze egyáltalán nem ezeket a kifejezéseket használta nem úgy velem nem lenne illendő szó szerint idézni.
-Nézd haver én nem ártottam senkinek. Nemrég még békésen horpasztottam, majd arra ébredek, hogy egy rohadt buszon zötykölődök lekötözve ezekkel a marhákkal. Fogalmam sincs, hogy miért pécéztek ki maguknak lehet, hogy a helyi fiúknak nem igazán jönnek be. Azért így hozhattak mert bizonyára tudták nem egyeznék bele a menyasszony szerepbe. – most a három idiótán volt a sor, hogy visszanyomják őket.
-Ne higyétek el egy szavát sem. Ez egy gennyláda. Itt helyben kitaposnám a belét, nyugtató nélkül is.
-Azt akarod mondani olyan veszélyes, vagyok, hogy három izomagynak kellett átszelnie ezt a rohadt országot méghozzá lekötözve és elkábítva? Ami a másik dolgot illető én csak üdvözölni próbáltam ezt, Tell Vilit, úgy tűnik félreértette a tisztelgésemet. – ismertem egy barmot, aki folyton valami Vilmoshoz hasonlította magát, mert folton almákra lövöldözött.
-De most komolyan haver, én nem ártottam senkinek. Ti ellengettek engem én pedig elhúzok a sunyiba. De mondjuk, jól lenne tudni miért támadtak rám.
-Ajért mert a fönök fiát levetköztetted puc. – alig lehetett érteni mit mond a törött orrú.
-Fog be Bugsy.
Mikor ezt meghallottam nem tudtam ellenállni hangos hahotázásba kezdtem, közben pedig a markomba temettem az arcomat.
-Ne mondjátok, hogy ez miatt történt? Szóval mégis csak mellre szívták azt a picinyke viccet a srácok.
-Csodálkozó levecköztetted meztelenre és az utcán hagytad.
-Ez is mutatja, hogy a mai kölyköknek nincsen humor érzékük. De gondolom Mick Jagger érti a tréfát. – erre arra böktem a fejemmel ahol a bunyós állt.
-Bunkó vagy Bugsy.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 13, 2020 8:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Simon
A kopasz a másik karjaiban végzi, én rájuk rontok, úgyhogy éppen csak felállni tud, de még időben megkondul a reflexe és elhajol. Így telibe trafálom a mögötte állót, aki hangos csattanással bukdácsol hátrafelé a betonon. Már ülve kókadozik, engem pedig elkapnak oldalról. Hát ki más, mint a gorilla. Megragadja a mellényemet és hátrafelé húz. Nem igazán tudok nem arra menni így. Mire egy kis erőt gyűjthetnék hogy mondjuk hasba verjem a könyökömmel, lefogja a bal kezemet, a másikkal meg kapálóznék, de közben fojtogat, hátulról a nyakamra szorítva az ő alkarját. Egyből égetőbb problémává növi ki magát hogy lefejtsem onnan. És a haverja is felállt, cseppet sem vidáman indul felém. Totál véres a képe, ömlik az orrából. És üvölt. Sok lehetőségem nincs és bár sosem tanultam balettozni, azt hiszem a hasba rúgása még megy. De úgy keményen megküldöm, hogy megint a betonon végzi és levegő után kapkod. Aztán a fojtogatást kellene megszüntetni, minél gyorsabban, mielőtt beájulok. Kétlem hogy elég idejük lenne agyon csapni, szerintem már a társaim is észrevették a csetepatét, csak idő amíg ideérnek. A szabad kezem két ujjával hátrafelé bökök, érzem amikor eltalálom a szemgolyóit, bár azt is, hogy nem sikerült kinyomni. Mindenesetre egyből megugrik és elenged a szorítása, én pedig kiszabadulva megfordulok, hogy aztán halántékon csapjam. Ekkortájt hallom meg a hangot, amely egy kulcsot keres. Megfordulok és a négert látom.
- Mi van?!
Sajnos nincs időm rá hogy kitojózzam milyen kulcsot keres. Mondjuk azt látom hogy legalább a harmadikat elintézte. Öreg hiba, de a fordulással időt hagytam a kopasznak, az elkövetkezendő pillanatban meg be is kapom az ő jobb egyenesét, amitől én is hátrafelé menetben kötök ki, az imént még a földön agonizáló társa karjai között. És megint lefognak. Érkezik egy bal horog a bordáim közé, aztán egy jobb egyenes az arccsontomra, dühösen kapálózok és mocorgok össze vissza, ágyékon is rúgom közben a kopaszt, aki összegörnyed. Észre sem vettem, de egyre többen állnak körbe minket, aztán a fegyverek is egyre többen szegeződnek ránk. Robby arcát pillantom meg a kopasz háta mögött, aki az engem lefogó pasasra üvölt. Valami olyasmit, hogy azonnal fejezzük be és engedjen el! Jah, elenged, magyarán nekivág a négernek, én meg nem tudom megfékezni magam, mert szédelgek az előbbi ütés után. Hamar kiderül négyük közül melyikük volt büdös! Mérges vagyok, lila köd uralkodik még az agyamon, és miután összeszedtük magunkat, én a kedves segítőm felé akarok rontani, meglepni a szívességért, hogy ennyire önzetlenül elengedett. Csakhogy Robby lefog, üvölt velem, a másik négyet meg letérdeltetik. A néger mellett állunk. Kell egy kis idő amíg lehiggadok, de aztán Robby elenged engem is, én meg a földre rogyok. Nem vagyok finnyás, de ez a bűz mindjárt terjedni kezd és a tömeg eloszlik, azt hiszem!
- Elmondaná valaki, mi a bánatos ménkű folyik itt?
Hm. Robby-tól mit is várjak. Ez még beszélni sem tud rendesen. De jelenleg ő az elöljáró, úgy látom, nekem meg nem tisztem mások előtt elásni. Morcosan oldalra pillantok, ha a néger is felém fordulna, úgy pont találkozik a tekintetünk. Talán jobb lenne ha ő kezdené el, amíg én a felállással bajlódom!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Így utólag visszagondolva nem is tűnik olyan remek ötletnek, amit én kifőztem, viszont nem jutott más az eszembe. Nem lehetett tudni, hogy ezek az idióták mit akarnak velem csinálni, de abban biztos voltam, hogy nem teázni visznek. A fejem még mindig elég kótyagos volt talán pont ezért hoztam egy ilyen felelőtlen döntést. Azt is megtehettem volna, hogy a számról levéve a tapaszt segítségért kiáltok, de minden bizonnyal senki nem törődött volna velem. Először is majdnem minden bűnöző azt állítja, hogy ártatlan, vagy csőbe húzták, ráadásul egy színes bőrűvel még annyira sem foglalkoznak, mint egy fehérrel. Ráadásul nem tartoztam ama emberek közé, akik kegyelemért vagy esetleg segítségért könyörögne. Mikor majd megfogtam az utcán és mikor kukákból szedtem össze a napi betevőt akkor se könyörögtem senkinek. Nem tudom, hogy a túlzott büszkeségem miatt vagy, mert túlságosan féltem kimondani azt a bizonyos bűvös szót. Mindegy is mert akkor tán a szer hatására, de megrémültem annyira, hogy egy idegent is bevonjak a kis akciómba.

Nem lehettem benne biztos, hogy az a motoros bármit is reagál az én nevezzük úgy tisztelgésemre. Pont úgy nézett ki mintha valami motoros banda tagja lett volna bár azokat leginkább csak képről ismertem. Abban sem lehettem biztos miután elintézte a fogva tartóimat nem fog valami sokkal rosszabbat művelni velem, mint amit azok terveztek. Azt sem zárhattam ki, hogy akár egy hangember nem rendelkezett semmiféle bátorsággal sem fizikai erővel. Halottam olyan testépítőkről még a régi időben, akik akkora volt a karjuk mint nekem a derekam mégis egy kisebb súlytól kikészültek. Ráadásul több esélyem lehetett a kiszabadulni a végcélnál bárhol is volt az. Utólag persze nagyon könnyű okosnak látszani, de amikor a veszély ott liheg, az ember nyakában bizony gyorsan kell határozni.

Felcsillant egy aprócska remény sugár mikor az idegen meglátva a rejtett üzenetemet dühösen felkiáltott. Úgy vettem ki a hangjából, hogy ezúttal nem öntött fel a garatra, bár az arcáról azt olvastam le, hogy nem veti meg a jó italt. Főszólítására a menet megállt és a fickó azt kérte, hogy én kérjek bocsánatot. Ezt mondjuk elég nehéz lett volna beragasztott szájjal, de ne ragadjunk le a részleteknél. Annyit legalább a javára írhattam, hogy nem ijedt meg a saját árnyékától akárcsak én. Ennek ellenére mégis olyan másnak tűnt, ez is azt bizonyította, hogy minden városban más és más hajléktalanok élnek. Annak ellenére, hogy három akasztófavirággal nézett szembe nem fújt takarodót. Mikor az egyik mellkason bökte akkor jöttem rá, hogy régi boolingos lehet, mert egyet ütött és kettőt talált. Az egyik hátraesett a cimborájához majd ez a megveszekedett vadállat rájuk vetette magát. Öröm volt nézni ezt a kis csihi-puhit, de jól tudtam, hogy nekem is akadt elintézni valóm. Hogy a harmadik ne tudjon a cimborái segítségére sietni a láncomat átvetettem a nyakán majd fojtogatni kezdtem, azonban azt sem kellett félteni. Kétszer-háromszor a bordáimba könyökölt, ami miatt muszáj volt elengednem. Az a tervem, hogy addig szorongatom, míg el nem ájul, vagy ki nem töröm a nyakát sajnos nem vált be így áttértem a b tervre. Egy jól megtermett nyuszi ugrással neki rontottam, amitől mind a ketten a földre zuhantunk. Ott megragadtam a karját és addig csavartam, míg nem halottam egy roppanást és egy hatalmas üvöltést. Mivel ezzel már nem volt több probléma levettem a tapaszt a számról majd igyekeztem túlharsogni a kiabálót.
-Hol a fenében van a kulcs?! – közben pedig igyekeztem átkutatni a zsebeit.
Sajnos kulcsot, azt nem találtam, de meglett a fém kulacsom, ami elkönyvelhető egy fél sikernek. Miközben ott feküdtem rúgtam egyet a kupac felé remélve, hogy azt találom el, akit kell. Akkor nem tudtam vele foglalkozni, de egy kisebb tömeg gyűlt össze körülöttünk.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 11:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Simon
Megindulok, közben páran már keresztül jutnak az ellenőrzésen. Elrakom a papírost, mert azt a részét, amit el tudtam olvasni, meg is jegyeztem. A többit valahogy megoldom. Őszintén szólva a fura négyes egyből szemet szúr. Több szempontból is bűzlik a jelenlétük. Egyrészt látom hogy közrefognak egy megkötözött egyént, de ha az démon lenne, úgy a mi embereink cipelnék, nem idegenek. Így biztosan nem démon. Ha meg egy bűnöző, akkor se az ő arca nem ismerős, se azoké, akik cipelik, ami nem probléma, viszont a városban nem tároljuk más városok bűnözőit, néha még a sajátjainkat sem, ha azok olyan elvetemültek. Vissza szokták fordítani őket, azt ott bűnöznek, ahol akarnak, csak itt nem. Hogy miért? Mert nincs erőforrásunk őket tartani, a Tanács pedig túl álszent ahhoz hogy csak úgy kivégezzék őket. A legtöbb tárgyalás is sok időt vesz igénybe. A harmadik opció, hogy a börtön nem arra van, amerre éppen indulnak, mert hát én sem a börtönből jövök. Ezek így együtt ütős érvek, mégis csak néhány kósza és morcos pillantást kapnak tőlem. Én nem vagyok az a kifejezett hős alkat, nem is szoktam mások dolgaiba beleütni az orrom. Maximum megemlítem bent az irodában és utána járnak. Már ha lesz szabad kapacitás. Tulajdonképpen ha a néger nem mutogat be nekem, elmegyek mellettük és rájuk hagyom, persze ettől még megfigyelem mit csinálnak, mert nagyon gyanúsak. Aztán kapom a beintést, amire egyből felmegy a pumpa és megállok.
- K@pd be, f@szfej!
Üvöltök rájuk, tekintve hogy a néger már tovább haladt, megkapja helyette a mögötte kullogó. Erre ők is megállnak. Magam is meglepődöm, hogy a kelleténél hangosabbra sikerült. Az egyik összerezdül, a másik kérdőn tekint rám. A harmadik, aki nem fogja a négert, az elém baktat, azt hiszem ő a legnagyobb a csoportosulásból. Egyből kihúzom magam, nehogy már leárnyékoljon olyan egyszerűen, de láthatóan morcos képet vág és megszólal.
- Mi a probléma?
A szemei mintha bandzsítanának, a kopasz fején megcsillan a napfény és igen. Feszít itt nekem. Jó, hát én sem szépen szólítottam meg őket. De nekem akkor se mutogasson be senki így. Mert leverem! Érthetően paprikás lett a hangulatom, főleg hogy ezt kérdezi és ilyen hangnemben. Nem volt semmi probléma, amíg ezek itt be nem mutogattak nekem. Most üti meg az orromat a szag, ami sokkal rosszabb, mint amikor én szoktam bűzleni több hét kintlét után. A fene!
- Nem lesz semmi probléma, ha a haverotok bocsánatot kér!
Ha nem, akkor kopasz gorilla ide, vagy oda, de én olyan verekedést rendezek és egyből meg lesz oldva a kérdés is, mely nyitott, hogy hova a fészkes fenébe cipelik a jóembert. Meg egyébként kik ezek? Ha itt verekszünk, az őrök meg fogják látni, és nem mind, de az biztos hogy ide jönnek. Nem kifejezetten igénylem a bocsánatkérést, jobb esetben már letudtam volna ennyi ordibálással. A kopasz viselkedése sokkal ellenszenvesebbnek tűnik, mint az előbbi bemutogatás, csak ezért nem hagyom őket lógva. Hallhatóan mélyet szív a reggeli levegőből, majd köp egyet a földre.
- Fogalmam sincs miről pampogsz itt! És takarodj innen!
Választékos megfogalmazás, kevésbé olyan zseniális, mint az enyém. Nem, nem értett a szóból, sőt, ez a takarodj innen...B@zdmeg! A pontot az i-re akkor teszi fel, amikor nyomatékosan mellkason bök a mutatóujjával. Ennyi! Kész! Ezt utálom! El is borul az agyam és zsigerből lendül a jobb egyenes az arcába, amire valószínűleg ő sem számított, mert az ütést követően hátrafelé tántorodik, a mögötte állónak kell megfognia. Én meg ugrok utána. Addigra talán összeszedi magát, de ha el tud hajolni, úgy pontosan az őt segítő fogja bekapni a következő ütésem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 9:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Zagar részére.

Ébredtetek már arra, hogy azt kívántátok bár csak meghalnátok, velem pont ezt történt. Mintha egy kisebb bomba robbant volna fel a fejemben, a tarkómon szúró fájdalmat éreztem. Ha ez nem lett volna elég még a valagamat is elültem alig éreztem valamit. Az elmúlt évek során nem egyszer tapasztaltam hasonlót, de ilyen borzalmas ébredést nem, vagyis nem tudtam rá visszaemlékezni. Megpróbáltam megérinteni a fejemet erre a csuklómon láncok és két karperec csörrent meg.
-Ez, hogy a rossebbe került ide?- mondtam volna, de egy hang sem jött ki a számon, ezért csak motyogtam.
-Végre Csipke Rózsika magához tért! – mondtam egy reszelős hang mellettem.
Elkezdtem sűrűn pislogni, mert nem akartam elhinni azt, amit láttam, nem tartottam kizártnak, hogy csak egy álom az egész. Ezzel csak egyetlen egy probléma volt miszerint általában az álmaimban a mennyországban éreztem magam, míg a valóság pokol volt a számomra. Némi elmélkedés és fejvakarás után arra a merész következtetésre jutottam, hogy mégsem álmodom.

Arra viszont sehogy sem sikerült rájönnöm, hogy mi a fészkes fenét keresek egy rozoga buszon. Nem is tudom mióta nem ültem ilyen szerkentyűn ugyanis a magam fajták nem engedhették meg az efféle fényűzést. Az igazat megvallva nem is volt rá szükségem, Nagyon jó szolgálatot tett számomra a két lábam. Meglehet, hogy gyakran panaszkodtam a folytonos kutyagolás végett, mégis inkább azt az utat használtam, mint a burzsujokét.
A fájdalomtól ráncos homlokommal néztem a mellettem ülő fickóra és próbáltam kideríteni ki lehet és én mit keresek ott. Néhány percnyi intenzív morfondírozás után csak még jobban fájt a fejem ezért úgy döntöttem hagyom az egészet a fenébe.
-Nem kellett volna pattognod niggerkém. Maradtál volna a patkány lyukadban ahová tartozol. Most már nem fogsz rugdosni.
Ezzel elővette a zsebéből a kulacsomat majd meghúzta utána pedig egy nagy adag levegőt fújt ki.
-Mi franc ez, petróleum!?
Mindig is úgy tartottam, hogy ne igyon, aki nem bírja, az pedig egy első osztályú pia volt. Normál esetben elkaptam volna a nyakát majd addig fojtogattam volna, míg el nem durran a feje. Sajnos abban a helyzetben ez nem állt módomban ugyanis nem elég, hogy hasogatott a fejem még olyan bizonytalannak is éreztem magam.
-Látod, látod így jár, aki a szabadna éjszakázni. Csak tudnám miért kellett egy hozzád hasonló hajléktalanra pazarolnunk a drága időnket.

Mikor leszálltunk a buszról úgy nézhettem ki, mint egy sittes fekete, kezem-lábam megláncolva, szem beragasztva és három fegyveres őrt kísért. Az öröknek azt a mesét adták be, hogy én egy veszélyes szökött rab vagyok és szép fejpénzt tűztek ki rám, amit ők be akarnak hajtani. Csak egy pillantást vetettek rám és máris az utunkra bocsátottak bennünket. Nem tehettem mást, mint araszoltam befelé és reméltem, hogy kitalálok valami megoldást. A whisky sosem csinált velem ilyesmit bizonyára valami komolyabb cuccal üthettek ki ezért nem ébredtem fel. Igaz, hogy egy sikátorban éjszakáztam, de máskor nem történt semmi baj. Néha az egyik kemény legény meglökött hátulról és rám parancsolt, hogy gyorsabban haladjak és volt képe kifogásolni a szagomat. Igaz, hogy nem árasztottam magamból krizantém illatot, de azért ez mégis csak sértő volt. Az ilyen bunkókhoz viszont az évek folyamán hozzá szoktam, hisz a hajléktalanoknak mindenütt kemény életük van.

Nem igazán tudtam, hogy hol lehetek, de lemertem fogadni, hogy már nem San Franciscoban. Ha valaki hajlandó a verőlegényeit ilyen messzire küldeni annak nagyon nyomos oka lehet legalábbis én így gondoltam. Mivel hármat egyszerre nem tudtam leszerelni ezért muszáj volt valahogy improvizálnom. Megláttam egy szőrös képű pasast nyílvetővel, aki úgy nézett ki, mint egy leborotvált gorilla. Valamiféle katonának saccoltam a testtartása és a tekintete miatt, felénk is megfordult néhány. Mikor elhaladtunk mellette bal szemmel felé kacsintottam a jobb kezemmel pedig óvatosan beintettem neki, vigyázni az őreim ne vegyék észre. Tudom nem valami jó terv, de akkor más nem igazán jutott az eszembe.

Nyugati fal - Page 2 488
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 7:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Simon
Ráérősen haladok az utcán a többi járókelővel egyetemben. Az öreg meghagyta hogy miket szerezzek be neki a mai napon, így mielőtt a saját dolgaimmal kezdenék foglalkozni, úgy vagyok vele, ezt gyorsan letudom. Kaptam egy cetlit, azt olvasgatom, néha meg meg állva, de olyan szörnyű, ronda macskakaparása van -nem mintha nekem szebb lenne a kézírásom-, hogy komolyan vannak olyan szavak, amikre eddig nem sikerült rájönnöm. Csak azt a részét értem, ami a szerszámokra és alkatrészekre vonatkozik, meg az élelemre. Könnyen beszerezhetőek a fekete piacon, vagy a normálison is, de az előbbin olcsóbb. Utána mintha gyógyszereket sorolna, de b@zdmeg, aki ezt el tudja olvasni, az egy zseni! A kapuban mozgolódást látni, jöttek páran befelé, őket ellenőrzik. Gondolom menekültek, vagy San Francisco-ból látogattak ide, vagy a kettő összejött egy napon a ma szolgálatot teljesítő társainknak ennél a kapunál. A hátamra csapott nyílpuska pántját húzkodom, közben megállok és figyelem őket. Szinte biztos hogy SF-ből is jöttek, ennyien nem szoktak ide látogatni. Olyant is hallottam már, hogy volt aki azért jött át, mert vadász akart lenni. Pedig ott is vannak katonai alakulatok, igaz nem pont arra szakosodva, amire mi, de kétlem hogy az kevésbé lenne veszélyes. Kb. ugyan az, csak nem fogod ott rá a természetfelettiekre a puska másik végét minden ok nélkül. A nagy átlag csak csere kereskedelmet folytat itt, vagy információkat szerez, hoz. Elgondolkodva nézelődök, aztán észbe kapok. Nekem mennem kellene beszerezni ezt a sok sz@rt, amit rám bíztak! Úgyhogy tovább indulok.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2