Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Azura és Seth - New Orleans •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Azura és Seth - New Orleans VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 31, 2019 10:02 pm
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 24, 2019 5:29 pm
Következő oldal


Tisztában vagyok vele, hogy nem komoly kérdésnek szánta a biztonsági szolgálatos megjegyzését, mégis úgy éreztem ezt meg kell osztanom vele. Így csak szemeimet forgatom, majd eg halvány mosollyal karöltve újra vállat vonok.
- Nem szoktak erre felé járni újak, maximum olyanok, akik megunták az életüket - válaszolok egykedvűen, majd hozzá teszem - Persze, főleg az olyan úriemberekkel, mint te. Az uralkodásra tett apró megjegyzésem talán felkeltette az érdeklődését, ugyanakkor nem adtam neki semmi jelét, hogy ezt érzékeltem volna.
- Igen? Ennyire jól informált vagy? - kérdezek rá érdeklődve, hátha végre ad némi magyarázatot arra, hogy tulajdonképpen miért jött a városomba. Az ajánlatomat egy bólintással elfogadta, talán rá döbbent, hogy úgyse szabadul tőlem egy hamar. Intett a kezével, hogy nyugodtan menjek előre, így pár lépést tettem az általam gondolt irányba, de a szemem sarkából figyeltem minden mozdulatát.
- Gondolom nem baj, ha kihagyjuk a megszokott turista látványosságokat. Lucifert reklámozó helyeket jobb elkerülni. Ugye nem bánod? - teszem fel az újabb keresztkérdésemet, amivel próbálok puhatolózni. A régi Vieux Carré azaz a francia negyed felé vettem az irányt, a romok így is tükrözik a város régi pompáját.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 02, 2019 3:33 pm
Következő oldal


Látszott rajta, hogy legszívesebben bemosott volna nekem egyet. Felhúztam, pedig jogos volt minden egyes kérdésem, hiszen úgy tapadt rám a kis szőke krampusz, mint egy pióca. Nehéz lett volna lerázni őt, ebben aztán profi lehetett. Körbenéztem, hátha találok valamit, amivel az egyik oszlophoz láncolhatnám. Sajna egy bicikli lánc se volt a közelben. Felsóhajtottam.
- Költői kérdésnek szántam, de oda se neki. Egyébként te minden újonnan érkezővel így viselkedsz? Vagy csak engem tisztelsz meg ezzel a kedves vendégszeretettel?  - érdeklődtem tőle felhúzott szemöldökkel. Megjegyzésére halványan felfelé ívelt a szám sarka.
- Jelen helyzetben szerintem nem lenne nehéz jobban uralkodni nála. - kontráztam rá a kicsikére, akinek szintén lehetett ám önbizalma. Mondjuk a kormányzáshoz elengedhetetlen az egészséges önbizalom. Felajánlotta, hogy körbevezet a városban és mivel sehogy se tudtam lerázni, bólintva elfogadtam az ajánlatát. Úgyis csak azt terveztem, hogy felmérem a terepet és ha még segítséget is kapok hozzá, az nem hátrány. De azért reméltem, nem mászik majd bele a pofámba és nem pattog majd úgy mint egy bolha. Még mindig nem vágtam, miért érdekeltem annyira, talán az újdonság varázsa megszédítette, elvégre rég elfeledett már bennünket a köztudat, hála a Vén köpcösnek.
- Csak utánad. - jegyeztem meg, majd előre intettem a kezemmel szabad utat adva neki, ha már ennyire turistavezetőt akart játszani.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 06, 2018 5:11 pm
Következő oldal


Vállat vonok egyszerűen a kérdését hallva, nem akarok rá válaszolni. Tényleg ennyire naivnak néz, hogy pont elmondom neki? Tudom, amit tudok és ennél többet nem is akarok neki mondani. Viszont az érdekel, hogy ő mit keres az én városomban. A bunkója faképnél hagy, amit persze nem hagyhatok szó nélkül. Szemeimet forgatom a szavai hallatán, de nem gondolnám, hogy ez lenne a teljes igazság. Senki se olyan bátor, hogy turistát játszon NO-ban. Kihúzom magam, mikor a címem ténylegességét firtatja, gyilkos pillantással nézek felé. Szíves örömest bemosnék neki egyet, de eme tettemet nem várja meg, így gyorsan újra utána eredek.
- Nem, nem adta nekem a kormányzás jogát sajnos. Pedig mennyivel jobban uralkodnék nála - gondolkodom hangosan, majd egyből folytatom - A rendőrség nem működik itt, az FBI pedig megszünt létezni, mikor Gabriel a földre érkezett, szóval nagyon el vagy tájolva - vágom oda. Miért ne kérdezgethetnék random embereket? Maga a feltételezés is sértő.
- De ha annyira turistát akarsz játszani, ebben az esetben szívesen körbe vezetnélek - ajánlom fel a társaságom, hátha akkor nem lóg meg előlem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 28, 2018 7:46 pm
Következő oldal


Ha azt hitte, hogy szavai bármiféle reakciót képesek kiváltani belőlem, tévedt. Csak a szokásos pókerarc, mi visszanézett rá. Belőlem már testvéreim neve sem vált ki érzelmi rezdüléseket. Legalábbis nem mutatom ki a külvilág felé.
- Miért? Milyen az a bizonyos stílus? - kérdeztem vissza ismét, mielőtt még fogtam volna magam és nemes egyszerűséggel tovább álltam volna. Mi az hogy stílus? Miféle közös stílusvonás alapján kapcsolt össze engem Calypsoval? El nem tudtam képzelni. Mivel konkrétan csak ültem és zabáltam a hamburgerem. Ha Calypso is ilyen mohón kajál, mint én, akkor megvan a közös stílus. Ezen gondolkodtam, miközben otthagytam őt, mert már untam a banánt. Mégis mit gondol? Majd beavatom a terveimbe Lucifer egyik bizalmasát? Szinte már sértő volt, hogy ennyire amatőrnek nézett. Persze csak nem hagyott nyugtot nekem a kis szőke ördögvillás némber, elém teleportált megvillogtatva a tudását. Most tapsolnom kellene? Felsóhajtottam.
- Azt terveztem éppenséggel, hogy most szépen keresek egy árnyékszéket, hogy barnát villantsak, aztán pedig szerzek pár kellemes élményt a híres-nevezetes Lucifer városában, aki a hírek szerint családi idillre váltott kormányzás helyett, majd ezen kellemesen bizarr élményekkel térek haza, hogy majd legyen mit mesélni a családomnak. - feleltem és még igazat is mondtam.
- Tán neked adta át a kormányzás jogát? Vagy te vagy a helyi rendőr főkapitány is? FBI esetleg? Hol a jelvényed? Igazolás arról, hogy te vagy az első démon? Bizonyítás nélkül nem kérdezgethetsz csak úgy random egyéneket az utcán. - tettem fel neki sorban a kérdéseket, majd egy halvány félmosolyt megejtve pofámon indultam tovább utamra. Nem keltette fel túlságosan az érdeklődésemet eddig. Pedig azt nem ártana, ha valamit is kezdeni akarna velem. Még mindig nem vágtam, miért érdekeltem őt ennyire.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 24, 2018 9:39 pm
Következő oldal


Kérdésemet hallva egyből felhúzza a szemöldökét és visszakérdez. Francba! Ezt nem gondoltam át egészen, hiszen nem vagyok benne biztos, hogy ugyanahhoz a fajhoz tartozik, mint akivel NY alagutrendszerében találkoztam.
- Igen, a stílusod nagyon hasonlít Calypso-éra, akivel összefutottam nem rég - vonok vállat egyszerűen, mintha semmi érdekes sem lenne benne. Tudnom kell, hogy egy olyan ősi lény, mint ő mit keres éppen New Orleans-ban, ahol csak úgy hemzsegnek a démonok. Körbe pillant, majd rám szegezi a tekintetét. Szavait hallva kissé fintorgok, majd szemeimet forgatom. Feláll és elindul egy másik irányba, mire felkelek ültömből és elé teleportálok.
- Nem szoktunk turistákat fogadni és nem számonkérésnek szántam. Mit tervezel a várossal? - teszem fel a következő kérdésemet, teszek egy fél fordulatot, hogy mellette megálhassak.
- Lucifernek semmi se tűnne fel, de nekem igen - teszem hozzá, hátha ezzel rá tudom venni arra, hogy beszéljen.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 18, 2018 8:00 pm
Következő oldal


Ez most komoly? A tengeri kígyó fia már be sem léphet New Orleansba úgy, hogy ne találja be valaki és ne kérjen rajta számon valamit? Nem zavartattam magam, lazán befejeztem az ebédem. A glóriás démonasszony kérdés nélkül leült mellém és tovább magyarázott. Miért is ne tette volna, hisz démon, azokat nem zavarja az se, ha a másik esetleg nem kíváncsi rájuk. Még szerencse, hogy nem mászott bele az aurámba. Kérdésére felhúzott szemöldökkel néztem rá.
- Hozzám hasonlók? - kérdeztem vissza kapásból. Oldalra billentette a fejét és rám meredt, ami azt jelentette, ő maga sem volt biztos a kijelentésében, vagyis abban, mi is az a hozzám hasonló. Nem adtam jelét semmiféle érzelmi megnyilvánulásnak, olybá tűnt, mintha érdektelen lennék. Nem árulom el a kilétem amíg nem vagyok biztos abban, tudja, miféle is az a hozzám hasonló. Főleg nem Lucifer első démonasszonyának. Neki kötelessége mindenről tudni, de nekem nem kötelességem válaszolni. Legalább azt megtudtam, hogy Lucifer nincs a városban. Körbenéztem, majd ismét rá vetettem a pillantásom.
- Turista vagyok. És amint látod, a légynek sem ártok. Már ebédelni sem szabad anélkül ebben a városban, hogy ne zargassanak idegenek a számonkérésükkel? - felálltam ültömből, majd elindultam a parkban a tó felé magára hagyva a kíváncsi démont. Világ életemben gyűlöltem a számonkérést, nehogy már egy idegen azt higgye, elárulom neki azt is, mikor megyek szarni. Hmmm...támadt is egy ötletem, hogyan tudnám lerázni, ha esetleg úgy dönt, nem száll le rólam.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 11, 2018 6:38 pm
Következő oldal


Szavaimra magasba emelkedik a szemöldöke, mintha mi se történt volna befejezte az ebédjét, majd a szalvétáját Lucifer pofája után dobta. Egyik lábamról, a másikra helyeztem a testsúlyomat várakozóan. Szavait meghallva mosolyogva bólintok egyet, végül kíváncsian meredek rá a következő mondatait követően. Invitálás nélkül leülök a pad másik felére, éppen olyan távolságból tőle, hogy ne tudjon hozzám érni, de ez tűnhet úgy, hogy nem akarok belemászni a privát szférájába.
- Miért jöttél ide? A hozzád hasonlók nem sétálgatnak a városunk körül - érdeklődve döntöm oldalra a fejem úgy nézek rá. Talán ő is olyan lenne, mint amivel New York-ban találkoztam? Első ránézésre egy jól öltözött alkukötő démonnak is tűnhet, de a szakavatott szemeknek feltűnnek az apró különbségek.
- Lucifer első démonaként kötelességem mindenről tudni a városban, míg ő távol van - teszem hozzá, kihúzva magamat. Hogy is mondták régen a reneszánsz korában... "Színház az egész világ, s benne színész minden férfi és nő." Ez a különböző lényekre is igaz. Vajon ő milyen játékot úz?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 08, 2018 11:38 pm
Következő oldal


Próbáltam feltűnésmentesen elfogyasztani az ebédem. Legalább az íze jó, annak ellenére, hogy kinek a pofája virít a csomagoláson. Ez tipikusan a fordítottja volt a szép, férges alma esetének. Nem minden a csomagolás. Olyan volt, mint Ruben, kívül ronda, de több lakozott benne, mint azt bárki gondolta volna első bekkre. Épp ezen elmélkedtem, mikor egy árnyék eltakarta előlem az eget. Felnéztem az előttem állóra, akinek aranyba borult a feje búbja. Ironikus módon a napfény mint glóriát vonta körbe a szőke fürtjeit, de nem lehetett más, csakis démon. A szőkeség figyelmeztetett, mire megemelkedett az egyik szemöldököm. Befejeztem a burgert, pár harapásból megvolt, majd a hozzá adott szalvétával megtöröltem a szám szélét meg a kezem, majd azt is Lucifer után hajítottam.
- A szemét a kukába való, nemde? Nem volt ráírva, hogy ki kéne otthon tapétáznom vele a falat. - feleltem a szőkeség szavaira, majd körbenéztem.
- Nem mintha rajtunk kívül bárki is erre kószálna most. És nem mintha érdekelne... - ... mert vannak ezzel így páran amúgy is, tettem hozzá gondolatban. Nem mintha nem tapasztaltam volna már meg az érzést, milyen az, mikor a fejed leválik a nyakadról.
- De köszönöm a figyelmes szavakat, legközelebb majd észben tartom. - tettem még hozzá.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 08, 2018 1:35 pm
Következő oldal


Fogalmam sincs mit keresek itt, talán most, hogy Lucifer családosdik játszik itt is körbe kellene szaglásznom, hátha találok egy-két démont, akiknek nem tetszik ez az új módi. Egy seregre lenne szükségem ahhoz, hogy legyőzzem azt a semmire kellő tollast, aki ki lett kiáltva a pokol urának. Mégis mi a francot gondolt magáról Isten, amikor pont neki adta? Komolyan, nála még Gabriel is ezerszer jobb lenne. Fintorral az arcomon nézem a cégéreket, amik mind az ő nevét fémjelzik valamilyen formában. Találnom kell egy nyugodtabb helyet. Tudtam, hogy a közelben van egy park, ahol egy kis nyugalomra lelhetek, amint belépek a kapuján megakad a tekintetem egy férfin, aki épp a kukába dobja a Lucifert ábrázoló zacskót. Hmm, akárki is ez az alak, már most tetszik.
- Ugye tudod, hogy ezért a fejedet is vehetnék a fanatikusok? - állok meg előtte az előbbi tettére utalva. Démoni energiákat érzek rajta, de van benne még valami más is, valami ősi, amit nem tudok megfejteni. Azt viszont biztosra tudom, hogy az előttem ülő nem démon.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 07, 2018 9:37 pm
Következő oldal


Úgy döntöttem New Orleans-be utazom felmérni a terepet. Biztos forrásból hallottam, hogy az ördög valamilyen oknál fogva a halandó családi idillt választotta a saját népe felett és nem izgatja se a Pokol, se a város, se a démonai. Azonnal tudtam, hogy ki kell használnom a kínálkozó alkalmat, míg meg nem gondolja magát a szeszélyes sátánfajzat. Meglepő módon a város egész jó állapotban maradt az apokalipszis után, amit eddig csak régi filmvásznon láttam, vagy képeken, az a valóságban is tulajdon szemeim elé tárult. Félig démon voltam, szóval tulajdonképpen jogom volt a városba lépni, nem mintha engem valaha is visszatartott volna bármi attól, hogy tiltott helyekre tévedjek. Szerettem a tilosban járni.
Mi a tököm? Egy kissé túltolták ezt a Lucifer marketinget...Ezt gondoltam magamban, miután már kapásból a negyedik hely mellett sétáltam el, aminek nevében vagy az ördög neve szerepelt, vagy az ő fejével reklámozták. Mikor már egy hamburgert sem tudtam megenni úgy, hogy ne Lucifer pofája vigyorgott volna rám a cégérről egy Hell Burger felirat felett, úgy döntöttem, keresek magamnak egy sátán mentes helyet ahol elfogyaszthatom az ételt. Itt sürgős változtatásokra lesz szükség, miután elfoglaltam a várost. Már ha sikerül. De addig próbálkozom, addig fúrok alá, addig kúszom be mások bizalmába, míg sikerrel nem járok. Becéloztam egy parkot, majd leültem az egyik padra. Összegyűrtem markomban Lucifer irritáló pofáját ábrázoló hamburger tasakot, majd a kukába hajítottam és jóízűen enni kezdtem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 07, 2018 9:11 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2