Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Allegheny National Forest •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 25, 2018 12:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Reyna & Phanuel


 


Tudom, hogy más egy fát vagdosni, hiszen azok nem mozognak, nem tudnak kitérni. Azt nem mondanám, hogy visszavágni sem, mert nem egyszer esett a fejemre egy-egy fadarab. Az is ott van még, amikor megragadja kardomat és nem ereszti, csak akkor, amikor már biztos, hogy hanyatt vágódom az erőlködéstől.
- A démonokat még értem, de az angyalok miért támadnának rám? Ők nem gonoszak – billen oldalra a fejem.
Engem is egy angyal mentett meg. Legyőzte azt a szörnyet, legalábbis ezt mondta. Kihozott arról a sötét és kicsi helyről, nem bántott, sőt, még nevet is adott. Azt a nevet, amin most bemutatkozom. Eddig többször mondtam magamnak, mint másoknak. Azért, hogy el ne felejtsem, hogy ez a nevem, és hogy megszokjam, hogy így hívnak. Mert így hívnak és kész. Már egy ideje így van ez. Fogalmam sincs mióta, az égi fénygömb oly sokszor ment már át az égen, hogy idővel elfelejtettem, hol járok a számolásban.
- Az angyal adta nekem ezt a nevet – avatom be Phanuelt.
Számomra az ő neve a furcsa. Más, hiszen nem az enyém, márpedig a sajátomon kívül nem sok nevet hallottam eddig. Mindegy! Ami lényegesebb az az, hogy látszólag nem érti, amit kérdezek. Nem hiszem, hogy olyan bonyolult volt, mégsem érti. Én pedig azt nem, amit ő mond, legalábbis nem minden szót. Sok szót nem.
- Nem hallottam még. Mi az az anyanyelv? – teszek fel egy újabb kérdést, de remélem, hogy az előbbire is válaszol.
Kíváncsian figyelem őt, száját lesve várva a magyarázó szavakat. Az a másik angyal hamar megunta, hogy velem beszélget és elment. Legalább kiszabadított és adott nekem egy fegyvert, közölve, tanuljam meg megvédeni magam. Tanulom. Folyamatosan próbálok fejlődni, meg növelni a bátorságom.
- Ember… azok olyanok, mint én. Majdnem. A város tehát olyan hely, ahol ők élnek. A házak olyanok, mint a barlangok? Azokban élnek az emberek és több házból áll egy város? – próbálom levonni szavaiból következtetéseimet – A többit nem értem. A vizet igen, de nem tudom, mi az az… elektromos áram?
Fejem megvakarom, kardom pedig leengedem. A karom kezd fáradni, olyan furcsa, erőtlen érzés lesz rajta úrrá… Ha jól emlékszem, zsibbadás a neve. A penge testem mellett lóg ki kezemből. Így már sokkal jobb. Egyébként is, ez itt egy angyal, nem fog bántani. Biztonságban vagyok, amíg nem jön senki más.
- Arról jöttem ide – mutatok el a folyó mentén, a magasabb területek felé – Voltam odafent, előtte pedig lentebb a másik oldalon – magyarázom – Sok helyen voltam, amióta az az angyal kiszabadított, de már nem emlékszem, merre volt a barlang, ahonnan indultam.
Utolsó szavaimnál már a földet nézem. Sajnálom, hogy nem tudok neki választ adni. Csuklyám széle ekkor arcomba lóg. Így nem látom őt, de most nem is bánom. Talán ő sem akar látni engem, amiért ennyi kérdésem van. Pedig sokat tudok, tényleg, csak még nem sikerült megmutatni. Tudom a testrészeim nevét, az eszközökét, amikkel a démon sebet ejtett a bőrömön, a legtöbb színét, mert mindig valami más színű löttyöt öntött le a torkomon… Aztán ott vannak a fájdalom fajtáinak megnevezései… Tudom, hogy a démonok gonoszak, az angyalok meg jók, hogy a bőrömet égeti a tűz ha beledugom valamelyik testrészem, hogy a víz jól esik, amikor a torkom száraznak tűnik, és még sok mindent.


reveal your secrets

Phanuel


Allegheny National Forest - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 24, 2018 9:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


☽ Erdő közepében járok..

Erdő • szószám: - • Credit:

 
Látom a félelmet a lányon, érezni. Tart tőlem, becsukja a szemeit. Természetesen érthető, az se igazán nyugtathatja meg, hogy angyal vagyok, tekintve a testvéreim viselkedését. Megfogom a kezeit, amik koszosak voltak és kissé megviseltek. Igen, a vándorélet ilyen. Régebben egy mozdulattal meg tudtam volna tisztítani a nő testét, sőt, épületeket is helyre tudtunk hozni, ha kellett. Mostanra ez már nem működik, de talán fog, ha az erőnk megnő ismét. Erre meg talán van némi esély.
– Valóban látszik, ám élesben más, sokkal eltérőbb attól, hogy egy fát vagdosol – közlöm vele szelíden. – Illetve az angyalok és démonok nagy része is gyakorlott harcosok. Ha valamelyik megtámad téged, jobb, ha valahogy menekülni próbálsz.
Ezzel odébb lépek tőle, abba a bizonyos illendő távolságba, amit az embereknél megszokott. Ahogy nézem a vágásokat, feltűnik, hogy a lány jó erőben van. Egész mélyre sikerült belevágni néhol a kardját. Pedig elnézve milyen aprócska teremtés, nagy teljesítmény ez tőle.
- Reyna… - suttogom magam elé a bemutatkozás hatására. – Érdekes név. Mostanság ritkán láttam használatban.
Barátságos képet vágtam, ám a mosolyomat már egy ideje elengedtem. Próbálok nem folyamatosan mosolyogni. Az elég ijesztő lehet egy szint felett. Egyszer volt dolgom egy démonnal, aki mosolygott, miközben harcolt. Szánalmas volt, visszagondolva meglepő és bizarr.
A kérdés, amit legközelebb hallok, megremegnek a lábaim. A szemeim kereken néznek rá.
– Hogy érted a kérdésed? Nem ez az anyanyelved, és még nem hallottad a kifejezést, vagy egyáltalán nem hallottad még? – a meglepettségemet nem tudtam elűzni, nem számítottam ehhez hasonló kérdésre. Annyira egyszerű kifejezés, hogy meglepő lenne, ha azért nem ismerné, mert egyszerűen még soha nem használta a szót, annak ellenére, hogy ezen a nyelven beszél és gondolkozik.
A következő kérdés megint letaglóz engem. Egyre zavartabb arckifejezéssel és hanggal válaszolok neki.
– A város olyan hely, ahol vannak házak, egymás mellett és több ember él egy helyen. Van a városban elektromos áram, melegvíz és hasonló dolgok. De mondd csak, honnan jöttél? – nézek rá gyanakodva. Hogyan lehetséges az, hogy nincs tisztában ilyen fogalmakkal?


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 21, 2018 7:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Reyna & Phanuel


 


Szám eltátva figyelem a hirtelen megjelenő szárnyakat. Ez tökéletesen bizonyítja az angyal kilétét, nekem ennyi elég. Biztos vagyok benne, hogy nem egy gonosz démonnal van dolgom, és bár még mindig idegennek számít, megnyugszom. Egészen addig, amíg közelebb nem jön. Nem az a baj, hogy mellém áll, hanem az, hogy kezeimet más helyre próbálja kényszeríteni. Szemeim és fogaim összeszorítom, vállaim is összébb húzom, miközben várom, hogy mit fog velem csinálni. Lehet, hogy mégsem jók az angyalok? Mire akar kényszeríteni? Aztán vége…
Szemeim kinyitva pislogok néhányat. Kezeimre lesek, úgy figyelem, hogy mi változott. A kard már nem remeg, de ez nem olyan nagy dolog. Máskor sem remeg, most csak… nem számítottam arra, hogy jön valaki. Igen, emiatt lehetett, hogy nem fogtam meg rendesen.
- Tudom hogy kell fogni, sokat gyakoroltam – lépek egyet oldalra, majd a közeli fákra mutatok.
Azokon jól látszik, mennyiszer csaptam oda a kardot. Néha nagyon nehéz volt kihúzni belőle, annyira mélyre vágtam a törzsben. A lábamat neki kellett vetnem, úgy nyomtam, miközben markoltam a fegyver végét, amikor pedig végre kiszabadult, hátraestem és gurultam a földön. Az egyik könyökömön azóta van egy folt. Lila, azt hiszem… Mintha ez lenne a szín neve.
- A nevem Reyna – mutatkozok be.
Ő is megtette, na meg angyal, tehát én is megtehetem. Egy szörnynek nem árulnám el, a végén még megszállná a testemet. Mert tudniuk kell hozzá a nevemet is, nem? Gondolom igen, különben honnan tudnák, hogy kit szállnak meg?
- Vadont? – lesek kérdőn az angyalra, majd elgondolkodom – Ezt a helyet annak hívják?
Furcsa dolgokat kérdez. Miért kérdez ilyeneket? Nem értem! Minden második szava ismeretlen számomra, vagy talán a harmadik. Éppen ezért nekem is akad bőven kérdésem, amiket fel is fogok tenni neki. Csak úgy tudhatok meg dolgokat, ha kérdezek, vagy kipróbálom azokat. Mint azokat a rajzokat, amiket a démon rajzolgatott. Igen, azokat is ki kell majd próbálnom, de előtte erősödnöm kell. Addig nem kísérletezhetek olyanokkal, nem tudhatom, mi lesz a vége.
- Mi az a város? – teszem fel közben újabb kérdésemet.
Arra pedig, hogy merre tartok, nem tudok válaszolni. Mindig előre megyek, aztán amerre fordulok, és így tovább. Megpróbálok víz mellett haladni, mert arra már rájöttem, hogy anélkül nehéz. Ráadásul könnyebb olyan négylábú szőrös akármiket találni, amiket meg lehet enni. Igaz, nehéz őket elkapni, ezért sokszor maradnak azok a színes dolgok, amik a növényeken vannak.


reveal your secrets

Phanuel


Allegheny National Forest - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 8:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


☽ Erdő közepében járok..

Conquest • szószám: - • Credit:

 
Az ember előttem láthatóan félt. Hogy miből vettem biztosra, hogy ember? Első sorban az, hogy félt. Nem igazán félnek a természetfeletti teremtések, nem az alaptermészetük része. Inkább túlélő ösztön, mint félelem.
Hiába emelem fel a kezeimet, hogy tiszta a kezem, hátrál és kardot fog. A kardnak a hegye megremeg a kezében, megcsóválom a fejemet. Nem elég stabil a fogása. Egyetlen mozdulattal fegyvertelenné tehetném, ha akarnám. Megállok, hogy ne hátráljon, majd a lány szemeibe nézek.
- A nevem Phanuel – jelentem ki neki, és széttárom terebélyes szárnyaimat. Ez a legjobb bizonyítéka a mivoltomnak. Ezzel a szárnyamat vissza is húztam a hátamba. – Nyugodj meg, nem bántalak, de…
Közelebb kerülök hozzá, és figyelmeztetem, hogy hozzá fogok érni, majd a kezeit úgy rakom a kard markolatára, hogyan azt a pengét meg kéne fogni.
- Így stabilabb a fogásod és nagyon magadat se darabolod fel. Hogy hívnak?
Érdeklődöm meg a nevét, ha már gyorstalpaló kardforgatásórát tartok neki. A tapasztalt ember felvetésemet ki is vertem a fejemből. Aki olyan sután tartja a kardot, nem lehet régóta kint vagy ha igen, piszok szerencsés.
- Mióta járod a vadont? Messze van a városod? Merre tartasz? – bombázom meg kíváncsian a kérdéseimmel. Lehet, hogy szegény lány csak kapkodja a fejét, és nem tudja melyikre válaszoljon, de türelmesen, barátságos mosollyal várom a feleletét.
Ha már így összefutottunk, rendkívül érdekel a kiléte. Csak Isten tudja, milyen lehetett a múltja, ám tekintve a reakcióit, ő is elszenvedte a háborút - mely nekünk köszönhető - mint mindenki más.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 12, 2018 7:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Reyna & Phanuel


 


Azért szeretem az ehhez hasonló helyeket, mert nem találkozom senkivel. Ha mégis, az jó nem lehet, úgy értem… A szörny is egy olyan helyen élt, aminek a közelében ilyen zöld volt minden. Messze van innen, nem itt, de akkor is ilyen volt. Éppen ezért ijedek meg, amikor meghallom a léptek zaját. A pataktól gyorsan eltávolodom és kardom előveszem, úgy nézek az idegen felé. Szabad kezemmel csuklyámat arcomba húzom, köpenyem összerántom magam előtt, majd hátrálok néhány lépést. Nagyjából úgy, ahogyan ő közelít. Látom felemelt kezeit, hallom hangját, ami közel sem olyan borzalmas, mint annak a démonnak, kinek hangja fejembe vésődött.
- Mi vagy te? – kérdezem azonnal.
Ha folytatja felém útját, én úgy hátrálok tovább, amennyiben pedig megáll, én magam is így teszek, megtartva a biztonságosabbnak vélt távolságot. Ezen a helyen nem kellene lennie senkinek, bár… én is itt vagyok. Nem, én más vagyok. Mindig hasonlókon jártam, bármerre mentem. Esetleg nem volt ennyi zöld, sokkal inkább szürke volt, vagy barna és felfelé vezetett az út. Néha fehér is volt és hideg. Nagyon hideg, levegőt pedig nehezen kaptam, ha nem álltam meg sokat pihenni.
Azzal, hogy felemelte mancsait, engem nem ver át. A szörnyeknek nem kellenek fegyverek, nagy erejük van. Képesek eltörni egy kart, vagy egy lábat, pusztán az ujjaikkal. Az, hogy néha mást használnak, talán azért van, hogy ne okozzanak akkora kárt szerencsétlen áldozatukban.
Miközben őt figyelem, nyelek egy nagyot. Államról letörlöm a rajta lévő víz maradékát, ezzel leszedve onnan némi koszt is. Amint ezzel megvagyok, kardom két kezembe fogom, hátha így megálljt parancsolhatok a remegésnek. Hegye ide-oda leng, nem nagyon, de láthatóan. Még sosem kellett szembeszállnom egy démonnal sem. Tudom, hogy kell, akarok is. Ők gonosz lények, veszniük kell, de tartok erejüktől. Nem is… Inkább attól, hogy újra bezárnak egy olyan kis helyre egy ajtó mögé a sötétbe. Aztán időnként kivonszolnak onnan és összevagdosnak, meg mindenféle folyadékot öntenek le a torkomon. Volt olyan is, ami égetett. Onnan tudom, hogy olyan érzés volt, mert a talpamat megégette a démon. Ahhoz hasonló volt, forró érzés, fájt is. Egy ideig nem tudtam beszélni utána.


reveal your secrets

Phanuel


Allegheny National Forest - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 10, 2018 9:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


☽ Erdő közepében járok..

Conquest • szószám: - • Credit:

 
A fekete tollaimat sütötte a nap, A vándorlásom még mindig tartott, kellett a kikapcsolódás, hogy elmélkedjek a történteken, sok mindent újra kell gondolnom önmagamban. Már San Francisco környékén volt egy kis kalandom, persze mészárlásba torkollt az egész, de ők kötöttek belém. „Csak magamat védtem” ekképpen nyugtattam magam. Vajon elkerülhető lett volna a harc? Képes lettem volna békésen megoldani az egészet? Nem hiszem, ám legutóbbi időben sok minden fogalmazódott újra bennem.
Egy kis erdő felé értem, elkezdtem ereszkedni. A kiváló látásomnak hála feltűnt valaki. Mozgás, tekintettel arra, hogy nem akarom a frászt hozni rá, kicsit távolabb szállok le tőle, úgy jó tíz méterre. Egy fiatal lány, lehet, hogy szakadár? A levegőbe szimatolva megcsap a szaga. Erős érzékeim egyik hátránya, minden embernek megérzem a szagát, bár az övét lehet, hogy nehéz lett volna nem érezni, ami megérthető. Az ég tudja, mióta vándorolhat. Fegyverként csak kardot láttam nála, éppen a kis patakból ivott, ami elfolyt ott. A víz tiszta volt, sokat tisztult az utóbbi években, hiszen egy fokkal kevesebb lett a szennyezés, így a föld, Atyánk hatalmas műalkotása elkezdte önmagát gyógyítani. Bár ez a hely eleve nemzeti parknak számított, ha jól emlékszem, régen se volt túl szennyezett.
Lassan szedtem felé a lépteim, és még tisztes távolban megszólítottam őt.
- Hé, te! Üdv! – Kedvesen vigyorogtam, ahogy léptem hozzá még kettőt. Nem tudtam, hogy mit fog reagálni. A heves reakció elkerülése felemeltem a kezemet, jelezve, hogy nem fogok fegyvert.
Megfigyeltem az idegen lányt, bizony a feltevésem helyes, sok ideje van távol otthonától és a civilizációtól.
- Nyugalom, nem akarlak bántani! - biztosítom verbálisan is ártalmatlan szándékaim felől, ám még mindig talpig páncélzatban voltam. Nem is volt igazán semmilyen tervem a halandóval, egyszerűen csak kíváncsi voltam rá.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 07, 2018 12:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Reyna & Phanuel


 


Alvás közben ma is emlékeimmel küzdöttem. Az a démon megint ott volt, hogy szűnni nem akaró fájdalommal átkozzon. Vérem előbb vörösen, majd feketén folyt ki a karomon ejtett sebből. Azért vágott meg ott, hogy figyelemmel kísérhessem, miként változik meg a bennem lévő élet színe. Mint idővel megtudtam, az emberek számára a vér az, ami létéhez hozzájárul. Amint túl kevés lesz belőle, meghal az, akit megsebesítenek. Ezért ügyelt arra, hogy hamar gyógyuljak. Ezért nem kínzott szüntelenül, hanem megvárta, amíg a vérzés csillapodik.
Tekintetem kezemre emelem, miközben a földön ülök. Pillantásom végigszalad a rajta lévő vágáson, amit saját kardom okozott gyakorlás közben. Néha előfordul, hogy nem sikerül egy-egy csapás, de semmi gond. Ez is elmúlik, épp úgy, ahogy a seb begyógyul. Mancsomat a mellettem lévő patak vizébe nyomom, hogy csillapítsam a fájdalmat. A víz hideg érintése segítségemre van ebben, pedig nincs benne semmi különös. A szaga is olyan… vizes. Meg van itt még fű és föld is, na meg fák. Jó sok fa, amik eltakarják azt a fényes izét odafent, ami elrontja a látásom, ha rá nézek. Kicsit hidegebb van így, de ez ellen csak annyit kell tennem, hogy alaposan beletakarózom köpenyembe. Az mindig segít, na meg a levelek, amik közé bebújok esténként.
Amikor meglátom magam a víz felszínén, ki is veszek egyet hajamból. Nem mintha különösebben zavarna, hiszen elfér. Pont úgy, ahogy máskor is, egyszerűen csak nem akartam, hogy oda hulljon, ahol inni akarok. Kezem kihúzom a patakból, majd megtámaszkodok két mancsommal mellette arra az időre, amíg belemártom fejem és kortyolok néhányat. A számban lévő száraz érzés azon nyomban megszűnik. Fogalmam sincs miért, de tudom, hogy erre szükségem van. Az a démon számtalanszor panaszkodott miatta. Amikor elmegyek innen, még meg kell töltenem azt a tárolót, amiből annak idején ő a fejemre öntötte a folyadékot. Néha ehhez hasonló íze volt, néha rosszabb, mintha romlott lenne.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 07, 2018 12:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Allegheny National Forest - Page 2 1200px-Mead_Run3
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2