Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• San Francisco környéke, romos település •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 10, 2018 11:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A szárnyas megköszönte, hogy helyette az ellenfelét öltem meg, majd fölpattant. Kivédett egy támadást, majd a régi ismerősre vetette magát. A többi nyomorult csak figyelte őt ahogy a vezetőjüket a lábam elé hajította. Szájában kb két kiló por volt ami vérrel vegyülve köpködött kifele a lábam elé. Nem kellett több nekem se. Telekinézissel fölemeltem őt, és a fal felé vágtam, a következő mozdulattal utána dobtam egy kardot, és felszegeztem a falra. Még él, de mire itt végzünk meghal. Egy része a démonoknak el is menekült midőn ezt meglátta. A maradékot elkezdtem én is kaszabolni, A csapásaikat könnyedén hárítottam. Közben rá-rá pillantottam az angyalra, aki szinte ragyogott a hentelés közben. Ha nem mentettem volna meg biztosan nem így nézne ki. Gondoltam magamba, miközben az egyik démon nyakán keresztül döftem a kardomat. Az egyik menekülőre akarta fogni, de elé teleportáltam, és levágtam a fejét. Úgy látszik kezdik feladni. Egyre többen tűnnek el. Már csak alig egy maroknyi maradt akiket rábíztam a pelyhesre. Én közben foglyomhoz sétálok és életet pofozok belé. Szegény úgy lógott ott mint akit akasztottak. Majd felvettem két másik kardot és a kezeibe állítottam, mire ő egy hangos üvöltéssel válaszolt.
-Tetszik mi? - gúnyos vigyorral kérdeztem tőle. Sose voltunk jóban, és végre itt az alkalom, hogy mindent visszakapjon. Visszapillantok és látom, ahogy a "barátom" már végzett is a maradékkal. Legalább ezt rá lehetett bízni. Egy kisebb tőrt kapok elő, és a falra szegezett démon torkához helyezem.
-Mond el amit tudni akarok, és talán nem váglak darabokra. - folytattam hozzá szigorúan.
reveal your secrets

Phanuel


San Francisco környéke, romos település - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 09, 2018 6:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


☽ I'm sorry, wrong house number!

Conquest • szószám: - • Credit:

 
Igen hamar rájöttem, hogy nem sokra megyek az ördögűzés kísérletével. Mivel megszakítottak benne, egyből kardommal kezdtem harcolni. Tekintve, hogy egy Ipharem vagyok, rendkívül erőteljes is.  A hátam mögött található démont egy rúgással küldtem torkon, és utána jókora lendülettel hasítottam karddal, Ahogy tudtam, úgy harcoltam ellenük, mágiát bevetve, így nem egészen azt látták, amit én mozdulok, Teljesen más képet adtam magamról, ám ez csak egy ideig működött, féltem, hogy lemerítem magam.
Mikor majdnem legyűrtek, telekinézist használtam. A legutóbbi események óta letűnt, hogy nagyobb tárgyakat tudok felemelni kevesebb megterheléssel. Mindenképpen erősebb lettem az az előtti állapottól. A lökéshullám, amit generáltam megingatott mindenkit a lábán, és kapva az alkalmon a legvédtelenebb pontra sújtottam a még előttem álló démonoknál. Az egyik holtan rogyott össze, de a másik a földre vitt egy rúgással. A szúrása elől elforogtam, mire egy kard a semmiből repült elő és kaszálta le a támadóim kis részét.
Egy férfi lépett mellém, a külleme kellemes volt, éreztem rajta a sötétséget, és a megszólításból biztosan tudtam, miféle is ő. Nem foglalkoztam a sértőnek ható titulussal, csak biccentettem, ahogy felugrottam a helyemről.
- Remek, már több az esély. Köszöntem a segítséget – vetettem oda, és egyből hárítani is kényszerültem. Megpillantottam a vezetőjüket. Mágiámat hívtam segítségül, és felreppentem a szárnyaimmal, ám ők csak a pillanatot láthatták, amint elrugaszkodtam, majd a következő pillanatban becsapódtam a démonok mögé, ahol a vezetőjük volt. A Mellkasára álltam, eltörtem a szegycsontját, A sarkamat még direkt bele is vájtam az említett testrészbe.
~ Vezérnek elöl a helye, te erkölcstelen pokolfajzat. A legmegátalkodottabb démonok is előre vonulnak, ha csatába vezetik az embereiket, de te még náluk is gerinctelenebb vagy. - Zengtem a fejében telepatikusan, majd megragadva a testét előre hajítottam.
A kardommal folytattam a harcot., Majd rövidesen lefegyvereztem az egyik démont, a kardját kezembe kaptam, és azzal öltem meg. Egész érdekes fegyver, valami rúnák is voltak bele vésve, ám ezeket a csata hevében akkor fejtettem meg, mikor a kard elkezdett izzani. Suhogtattam a bal kezemben, és a kard hamarosan lángra is lobbant. A démoni harci mágia mindig is lenyűgözött.
Hárítottam, és ellen támadtam. A démonok láthatták végre igazi valómat, a mennyek erős harcosát, úgy küzdöttem velük, mintha nem tartanék semmitől, és tudnám, hogy túlélem a harcot. EZ elrettentő tud lenni a gyávább lények számára.Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 02, 2018 4:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


San Francisco veszélyes hely a démonokra, ám az én utam mégis oda vezet egy-két plusz információ kapcsán. Első sorban távoli megfigyelést terveztem, aztán, ha ebből nem tudok meg semmit közelebb férkőzöm. Hosszú időt vett igénybe az utazás, és eléggé el is fáradtam. Egy romos településhez érve az egyik fal árnyékában lepihentem kicsit. Az eget bámultam, vajon mi lehet odafönt olyan jó, hogy minden ember oda akar kerülni? Mindig is kíváncsi voltam arra, hogy hogyan nézhet ki a menny, mielőtt lerombolom, és felégetem az egészet. Egy csapatnyi erősebb démon közellétét éreztem meg, óvatosan a főtérre tekintek, és egy régi társamat vélem felfedezni aki ízig vérig Luciferista, ha tehetné még a seggét is kinyalná a nyomorult. Mindig is bosszantott, de ha akkor megölöm oda a pozíciómnak. Viszont most nem gátol ebben semmi. Úgy néz ki vezető pozíciót töltött be azóta. Nem értem, hogyan kerülhetett oda mikor egy imp is okosabb nála. Épp készülnék csatába ugrani mikor egy óvatlan angyalka pontosan a tömeg közepébe érkezik. Azt hihette, hogy majd valami ünneplő tömeg várja majd, hát ünnepeltek azok, csak nem azért amiért ő várta volna. Érezték a vérszagot. Egy darabig csak néztem ahogy a tollas harcol a démonokkal. Egészen jól teszi a dolgát. Egyik démon a mellettem lévő ablakon csattant be. Mielőtt még felfedezett volna kivégeztem. Majd megidéztem egy pokolkutyát, akit azonnal a tömegbe is küldtem. Szegényes varázsképességeimnek hála nem sokáig élt a dög, de egy pár démonnal kevesebb lett. Persze ez neki föl sem tűnt valamit elkezdett mormolni, de megzavarták benne ezért ki kellett, hogy térjen. Majd folytatódott a kardpárbaj. Esélye nincs. Gondoltam magamban, majd előkaptam fegyvereimet én is, de vártam. Vártam meddig is bírja nélkülem. Közben gondosan egy tűzgolyót készítgettem elő. Mely egy tökéletes pillanatban az ellenséges démon arcában végezte mielőtt az lesújtott volna a tollasra. Nem tudom miért segítettem neki egyáltalán. Hagynom kellene meghalni, de a tudat, hogy annak a balféknek a csapata megváltoztatta a felállást. A földre került. Szembe vele a végzetes csapás. Ez volt az a pillanat amikor a végső döntést meghoztam. Egyik kardom sebesen hasította át a távolságot, a kezem, és a démon nyaka közt. Hasonló sebességgel én is oda kerültem, majd kihúztam azt belőle. A halott szépen lassan esett össze. Ahogy eltűnt előlem egyenesen vele néztem farkasszemet. Mint mindig most is leghátul "harcol". Ez még jobban felbosszantott.
-Jól vagy tollas? - böktem neki oda, és várok. Vajon őt kell először megölnöm vagy a régi ismerőst?
reveal your secrets

Phanuel


San Francisco környéke, romos település - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
152
☩ Rang :
Iphraem
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 01, 2018 10:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


☽ I'm sorry, wrong house number!

Conquest • szószám: - • Credit:

 
San Francisco környékén jártam már, de nem terveztem bemenni a nagyvárosba. Inkább vándoroltam egy picit, szükségem volt időre, hogy pihenjek és gondolkodjak. Mostanában sok volt a dolgom, jeleztem hát Urielnek, hogy kicsit távol leszek. Persze az arkangyalom tudhatja, hogy nem vagyok elérhetetlen, csak egy imájába kerül, és ott leszek.
Jó érzés volt, hogy néha zuhanórepülésben kitártam szárnyaim, és magasabbra repültem, gondtalanul siklottam, minden gondtól messze. Magamban a testvéreimre gondoltam. A sok céltalanul tengő fivérem, akik elvonultak a semlegességbe, és várják Istent. Őket nincs, aki vezesse. Imádkoztam értük, hogy az idő, amit a várakozásra áldoznak, térüljön meg. Most a sötétség ellen ránk, semlegesekre is szükség lesz, és valakinek vezetnie kell minket. De ugyan, ki lesz az, aki összefog majd minket, most, hogy Raguel nincs?
Ahogy egy kis település felé érek, mozgást látok. Talán emberek azok? Leszállok a település főterére, ahol egyből több emberrel lett körülvéve. Végig mértem a népet, és feltűnt, hogy nem emberek. Egyből rám támadtak. Démonok voltak.
Kitétem a támadás elől, és kardot rántottam. Mind a két kezemben volt penge, és úgy támadtam az egyikre, de sokan voltak. Egyet sikeresen telekinézissel egy épület ablakán áthajítottam, és egy másikat megsebeztem, de még volt egy, aki hárította a csapásom.
Próbáltam kitartani, folyamatosan támadtam és védekeztem, majd elkezdtem hangosan énoki igézetet szavalni, egy ördögűző imát. De az egyik imától szenvedő démon a kardjával felém csapott, így azt kerültem ki, és az űzés abbamaradt.
Harcoltam a démonokkal, de tudtam, hogy menekülnöm kell, esélyem sincs ellenük, hacsak nem kapok segítséget valahonnan.


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2