Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Tanácsterem •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 15, 2016 11:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

  Démoni Tanács

Credit - The greatests of them all

A felhozott téma egyáltalán nem meglepő, nekünk is lépnünk kell, ha a történelem során ugyan olyan tisztelettel akarjuk, hogy emlékezzenek ránk továbbra is, ahogyan eddig. Harcosként talán mind egyetértenének velem abban, a sötétben megbúvás valahol eszközünk létezésünk miatt, de az angyalokkal szemben nem bújhatunk el a sötétben. Nevetség tárgyává alacsonyítana bennünket. Szépen sorban hallgatom szavaikat és valahol nem kapok olyan választ, mit hallani akarnék tőlük. Astarte szavai után, ahogy rám kerül a sor, mélyen búgó, rövid nevetés hagyja el ajkaim. Kényelmesen hátradőlök a székemben és őket figyelem. Hamiskás fény csillog szemeimben. Valóban jót mulatok.
- Angyalokkal szövetkezni? - Teszem fel a kérdést. A kínzóasztal jó barátom, hisz az évezredek alatt nem kevésszer hagyta el őszinte szó a számat. Urunk nem feltétlenül kedvelője természetemnek, de legalább nem csak szamár módjára történő bólogatást várhat el tőlem.
- Azt mondanám, egyikkel sem. - Folytatom mély hangomon, de nem váratom őket sokáig. A lényegre térek, hogy tudják, mire akarok kilyukadni.
- Elég erősek vagyunk, hogy visszaküldjük őket oda, ahonnan jöttek. Mindet. - Nézek végig rajtuk, végül Urunkon akad meg a tekintetem.
- Ők pedig odafent úgy pusztíthatják egymást, ahogy akarják. - Morzsolom két állkapcsom össze, hisz ezt a mondatot sokkal cifrábban akartam megfogalmazni. Legalább annyira gyűlölöm az angyalokat, mint az embereket, démonként pedig nehezen viselné büszkeségem, ha egyel is azon kívül többet kéne diskurálnom, mint, hogy hogyan akar meghalni, hát... Még ennyiben sem kérném ki egyik fattyú véleményét sem.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 15, 2016 10:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

to the demonic aristocracy
let's make that battle plan
Rajtam kívül mindenki olyan némán ül tovább a helyén, mintha elvitte volna a cica a nyelvüket. Kivéve persze Maze orra alatt eldünnyögött sértését, amire Lucifer meglepő haraggal válaszol. Enyhén magasba is szöknek szemöldökeim, bár igazán kétlem, hogy az errefelé nem túl ritkának minősülő csipkelődés bosszantotta fel ennyire. Akármilyen témával is készül előhozakodni, nem boldog tőle, sőt, feszültté is teszi, és úgy tűnik, fontosabb, mint egy testvérünk előkerítésének kérdése. Aztán végül elő is vezeti, hogy miről van szó, és máris kezdem érteni a hangulatot. Magam is kihúzom kissé magam, majd miközben nővérem a válaszát fogalmazza, Asmodeus felé vetődik a pillantásom. Ez a téma közöttünk már korábban is felvetődött. Egyikünk sem örül, hogy az angyalok ellepték a földet, egyértelműen ideje őket kipaterolni onnan.
- Teljesen egyetértek Ash-sel – szólalok meg, amint rám kerül a sor. - Nem hagyhatjuk, hogy Gabriel véghezvigye a tervét, hisz akármilyen szemet gyönyörködtető is figyelni a nyomában hagyott pusztulást, ha megvalósítja a bosszúhadjáratát, az számunkra véges számú lelket és leendő démont jelent, miközben a fajtája ellepi az egész földet. Ideje visszaterelni őket a Mennybe, és ha kell, akkor hajlandó vagyok ennek érdekében olyasvalakivel is szövetkezni, mint Michael. - Persze az más kérdés, hogy ő mennyire lesz vevő a mi segítségünkre, de szerintem bolond, ha nem ragadja meg a lehetőséget.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Tanácsterem - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
83
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 14, 2016 8:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Pokoli találka
Ha az angyalok nem segítenek, szövetkezz az ördöggel!


Imádtam, hogy nagy sikernek örvendek, pedig csak magamat adom, és magam vagyok. Persze ennek Lucifer nem nagyon örült és meg villantotta csodás szép szemeit, amit szemforgatással díjaztam. Lehet, hogy kanstruál szegényem. Végig pillantottam mindenkin, ahogyan gondolkodásba merültek. Én már kifejtettem a nézeteimet Lucifernek, de szeretem magam megismételni, szeretem csilingelő hangomat hallatni.
Tudtam, hogy most rajtam a sor, hogy válaszoljak. A halál édes vörös démona feltett egy kérdést. Magamban csodálkozom, hogy mi az isten, inkább ördög történhetett. De rajtam a sor, Lucifer felém néz, én pedig kezemet az asztalra helyeztem, mellyel éppen a hajam babráltam és előrébb dőlök.
- Igaza van izzé neki.. -Mutatok rá, majd bólogatok, nyali gépet akartam mondani, de Lucifer túl morcosnak tűnik.
- Mihály mellett van a helyünk, de biztosan neki is meg fog fordulni a fejében ez a belebújos démonos izzé. - Vonom fel szemöldököm, majd visszapillantok az előttem megszólalt Lovasra. Azt hiszi ilyen hülye Mihály, de Gabikát akkor se mondom, ő tuti havi ciklusban van. Nem kell ide hiszti elég vagyok én is ehhez.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Tanácsterem - Page 2 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 14, 2016 8:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Tanácskozás
❝ ......... ❞
Amióta csak létrejöttem, két dolog fontos nekem igazán. A megnyert csaták és háborúk száma és a tisztelet. A harckedvvel együtt ez a három dolog épít fel engem. Én ilyennek "születtem", mások pedig másoknak, így nem tudom elítélni őket azért, ha ők az én viselkedésemet ítélik el. Régebben, talán mikor még kétszáz éves sem voltam, ezek a vigyorgások, beszólások borzasztó irritálóak voltak. Azonban hamar rájöttem, hogy teljesen felesleges ezekkel foglalkozni, változtatni úgy sem tudok és nem is akarok rajta. Ha pedig valaki túl pofátlan a nagyúrral szembe, akkor úgy is megkapja a magáét.
Így hát ahogy több ezer éve soha, úgy ma se veszem magamra Maze gúnyos megjegyzését. Elrepül a fülem mellett, ahogy a kuncogások és mosolygások is. Lucifer mindenek előtt helyre teszi a dolgokat, noha szerintem senki sem állt szándékában a másiknak esni... Ez a nyomasztó energia... Egyértelműen zaklatott. Megnyugtatja Astartét, aztán végre kibújik a szög a zsákból. Hát eljött az ideje, hogy végre állást foglaljunk, s rögtön velem kezdődik a sor.
- Véleményem szerint Mihály pártját kellene fogni. - mondom Luciferre nézve, majd végig futtatom a pillantásom a jelenlévőkön.
- Ha hosszútávra akarunk tervezni, akkor az embereket kell támogatnunk, mivel csak belőlük nyerhetőek újabb démonok, újabb katonák. - mondom el egy mondatban a véleményem.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 14, 2016 6:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Amint megérkezek, elmosolyodom Háborúm köszöntésére. Na igen, ő mindig tudta az illemet, nem úgy, mint a többi démon. Szépen lassan ülök le a helyemre, s amint meghallom Maze beszólását, rávillan a szemem.
- Csönd! Most nem szeretnék vitát! Aki még is megtenné, annak garantálom, hogy vissza fog kerülni a kínzóasztalra! A hangomat nem emelem mégis olyannak tűnhet, mintha ordítanék. Talán az energiaingadozásaim miatt van ez, mert most elég feszült hangulatban vagyok. Amint Halál felteszi a kérdését, sóhajtok egyet és lassan ráemelem a tekintetemet.
- Mindent a maga idejében. De megnyugtatlak, kedves Lovasom, hogy lesz róla is szó. Előveszek a zsebemből egy szál cigit és a számhoz emelve meggyújtom. Annyira megszoktam már a dohányzást fent, hogy itt is csinálom. Semmi haszna, mert nem érzek semmit. Egyszerűen szeretem szívni.
- Az első, és a legfontosabb dolog, amit meg kell, hogy vitassunk, hogy ki oldalára álljunk a harcok során. Gabriel vagy Mihály? Kérem, hogy válaszoljatok és egy mondatban magyarázzátok meg nekem. Ashtaroth, kezd te!
»Tanács«
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 14, 2016 3:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


"Family" meeting


Gyorsan jutott el hozzám a hír, mi szerint Lucifer visszatért a Pokol legmélyebb bugyraiba. Mosolyogtató, hiszen évek óta haza sem nézett. Kíváncsi vagyok, mégis mi csalta ennyi idő után vissza hozzánk.
Kis földi szórakozásom végén hiányos öltözetemet elfedve magamra öltöm földik érő fekete ruhámat és hazatérek. Szívesen maradtam volna még szórakozni és végtelen időmet eltölteni, de hív a kötelesség. Mélyet szippantok a Pokol számomra édes és kellemes levegőjéből. Otthon, édes otthon!
Rutinos léptekkel közelítem meg a Tanácstermet, ahol a megbeszélésre fog sor kerülni. Magassarkúm kopogása egyből felktelti  fajtársak figyelmét, látványom pedig automatikus tiszteletet von maga után.
A terem elé érve az ajtó kitárul előttem. Már szinte mindenki elfoglalta a helyét, de Lucifer még sehol. Üdvözlöm a többieket és leülök az engem megillető székre. Csöndben szemlélem a társaságot, míg megérkezik teremtőnk, akit illőn üdvözlünk. Mazikeen Ashtaroth számára címzett megjegyzésén jót mosolygok magamban, de ennek nem mutatom külső jelét.
Végre kezdődik, amiért mind idejöttünk. Már igencsak kezd furdalni a kíváncsiság, miért gyűltünk össze ily módon. Astarte kérdésére csak sóhajtok egyet. Valószínűleg van fontosabb dolgunk is, amit most meg kell beszélni, miért nem lehet ezt a végére hagyni?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 13, 2016 6:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

  Démoni Tanács

Credit - The greatests of them all

A pokol kapuját átlépve ismét otthon érzem magam. A rám bízott feladatnak eleget tenni néha súlyos teher a vállamon, hisz gyűlölöm, megvetem az emberiséget. Mert gyengék... Mert semmi másra nem képesek, mint sírni rossz sorsuk miatt, miközben képtelenek változtatni rajta. Mondhatni, hogy ez éppen így jó, hiszen semmi sem hátráltatna engem is jobban, mintha ellen tudnának nekem állni, de pontosan ezért is annyira szánni valóak. Földön töltött időm alatt folyton a gyomrommal küzdök. Semmi egyebet nem tudnak kiváltani belőlem, mint hányingert.
Nem húzom az időt, magam is hamar Lucifer szándékainak végére szeretnék járni, bár félig-meddig sejtem, miről lehet majd szó. Az évezredek alatt azonban okozott ő is már meglepetéseket, mindig készen kellett állni, ha vele került szembe az ember. Hiába a hűség, egyetlen elb*szott lépés és hamuvá lettél. Nem egy kegyelmes típus.
Belépve a tanácsterembe démoni vezetőink nagy része már körbeülte az asztalt, élükön Urunkkal. Bólintással üdvözlöm társaim, nem kenyerem sem a túlzott figyelem, sem az értelmetlen dicsőítés. Lucifer úgy is tudja, hányadán állok, én pedig, hogy hol a helyem. El is foglalom azt és várok. Nincsenek bennem kérdések.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 13, 2016 12:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

to the demonic aristocracy
let's make that battle plan
Mondhatom, nem kis meglepetésként ér a hír, hogy alá kell szállnom a Poklokba, mert a főnök ülést hívott össze odalenn, hisz tudtommal már évek óta nem járt a kapukon túl. Vagy ha mégis, akkor nem verte nagydobra, és éppen emiatt, meg ugyebár a Földön lebzselő tollas seregek miatt, magam is elég sok időd töltöttem az emberek között az utóbbi időben. Mindezek ellenére persze örülök, hogy végre elkezdődnek ezek a mozgolódások, mert szerintem már nagyon ideje volt, hogy Lucifer összetereljen bennünket, és újra együtt dolgozzunk... akármit is tervez éppen. Mert hogy tervez valami fontosat, nem kétséges. Hisz mi egyéb okból akarna a Tanácsteremben találkozni – nagybetűvel -, ahová csak a legnagyobbaknak van bejárása? Sajnos egyikünk a nagyok közül ma egész biztosan nem lesz jelen.
A palotába érkezésemet megelőzően magamra öltöm a rangomat és szerepemet jelző ébenfekete köpenyem, a csuklya alatt azonban a Földön viselt vörös loknik, emberi hús és bőr lapul. Azt hiszem, túlságosan hozzászoktam ehhez a formámhoz a fent töltött idő alatt.
Belépve a terembe láthatom, hogy már gyűlnek is a társaim, és nem telik bele sok időbe, hogy mindenki elfoglalja a helyét. Utoljára a teremtőnk érkezik, akit a nővérem elmaradhatatlan, fontoskodó szalutálása követ. Magamban mosolygok a jeleneten, Mazikeen szenvtelen megjegyzésére viszont már prüszkölve fojtom vissza a nevetést. Ó, mennyire hiányoztak ezek a jó kis összejövetelek!
- Ha már a kérdéseknél tartunk... – húzom ki magam, és leemelem a csuklyát a fejemről, hogy Lucifer szemébe nézhessek. - Ugye remélhetem, hogy Mammon ügye is terítékre kerül itt ma? - teszem fel a sürgető kérdést kissé talán követelőző hangsúllyal, de a tőlem telhető legilledelmesebb megfogalmazásban.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Tanácsterem - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
83
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 12, 2016 11:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Pokoli találka
Ha az angyalok nem segítenek, szövetkezz az ördöggel!


Hideg zuhanyként ért a hír hogy a drága Lucifer vissza akar térni, hogy valamit megbeszéljünk. Nem hisem el, hogy nem lehet elmondani, főleg nekem, aki elvileg a jobb keze lenne. Mindig mellette álltam, még akkor is, amikor le kellett vágnom szerett, csodálatos szárnyait.
Egyedül kellett vissza mennem a poklok poklába, mondjuk hiányzott a hely, csodáka művelt az arcbőrömmel. Be sétáltam hát a terembe a töbiek már ott ültek, magas sarkúm csak úgy visszhangzott, ahogyan kopogtam benne, és végig sétáltam nagy mosollyal az arcomon. Végig néztem rajtuk, ahogyan ott ülnek.
Leültem, majd keresztbe fontam lábaim és a hajammal kezdtem el babrálni. De végre megjött.
- Pff, nyaligép.- Szóltam egyet az uramozásra, majd Luciferre vigyorogtam. Tudom, hogy szereti benne a rossz énemet, hahaha. Kérdés, könyörgöm mond már miért vagyunk itt. Ordítom magamban.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Tanácsterem - Page 2 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 12, 2016 11:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Tanácskozás
❝ ......... ❞
A futár szinte berontott. Gyűlöltem, ha rám nyitnak, még ha nem is csinálok mást, csak a régi világok hadtörténelmét olvasgatom. A kis démon közölte, hogy a Sátán tanácsot hív össze. Meglepődtem, mert a Nagyúr nem gyakori vendége saját otthonának. Becsaptam a könyvet, majd hívattam Phelgort. Egy könnyebb -de rangomat jelezendő-, bőrvértet kaptam magamra. Akár a régi, eltűnt világok bőrgúnyái. Nem zavart a divatjamúlt dolog, inkább feszengek ellenségeim bőrében, mint lenge, mindent mutató kelmékben. A férfivel mögöttem lépek be a terembe, akkor még nincs ott senki. Helyet foglalok a nekem kinevezett székre, Phelgor pedig mögém, kissé mellém áll. Amint szivárognak a démonok, mindenkit illendően köszöntök, majd mikor maga Lucifer lép be, azonnal felkelek és mély bókolással üdvözlöm, ahogyan azt illik:
- Nagyuram. - amint a férfi helyet foglalt, magam is leülök. Mivel kérdésem nincs, picit megrázom a fejem és kíváncsian várom a témanyitást.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 12, 2016 10:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Nem hittem volna, hogy valaha még visszatérek a Pokolba, de most muszáj voltam újra leereszkedni. Olyan ügyeket kell megbeszélnem a legfőbb démonjaimmal, amik nem várhatnak. Amint átlépem az Otthonom kapuját, minden léptemnél szinte beleremeg a föld. Az utam egyre mélyebbre és mélyebbre vezet, olyan bugyrokba ahol csak a legerősebbek élhetnek. A Palotámhoz. Még mielőtt elérném az ajtót, már nyílik is ki és egyenesen a tanácsterem felé veszem az irányt, majd nagyot sóhajtva lépek be rajta. Már mind itt van, akinek itt kell lennie. Elfoglalom a helyem a főszéken és onnan lesek körbe.
- Azért hívtalak titeket össze, hogy megszavazunk néhány dolgot. Előredőlök és a kezeimet összekulcsolom magam előtt.
- Mielőtt elkezdenénk, valakinek valamilyen kérdés?
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
4
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7