Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Nephilim falu VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1058
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 13, 2020 10:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Leonard Fox


Nephilim falu 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 13, 2020 9:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmit találsz...
nem mindig az amit keresel

Fent vagyok a levegőben, a viharos szélben, és pár oda vissza kiabálás után a nő is felreppen, bár úgy nézem, hogy neki egy kicsit nehezebben megy a lavírozás. Olyan, mint aki nem sűrűn használja ilyen helyzetekben a szárnyát. Én próbáltam a legkülönfélébb viszonyok között a képességeimet, hogy ne érjenek meglepetésként, és hogy, minél jobban ki tudjam tanulni a szárnyak használatát.
A vihar pillanatok alatt erősödik fel, és akkor jövök rá, hogy ez nem lesz olyan sétagalopp, mint ahogy gondoltam. Itt nagyobb gondok is akadhatnak. A nő az egyik pillanatban még a közelemben volt, a másikban meg teljesen nyomát vesztettem.
Az erős széllökések, és a levegőben repkedő levelek, faágak, éreztetik, hogy nincs helyem már itt. Erős szárnycsapásokkal indulok el abba az irányba, ami a vihar ellenkező helye... elvileg, de persze, ebbe a zűrzavarba nehéz megmondani. A levegő szinte kiszorul a tüdőmből, ahogy a széllökések a mellkasomnak csapódnak.
Valószínűleg, ez egy nagyon őrült ötlet volt (köszi @Agnes Lawson). Kalapál a szívem, mind az erőfeszítés, mind pedig a lassan rám telepedő félelemtől, hogy darabokra szed a vihar.
Kilátástalannak tűnik a helyzetem, a szél csak úgy süvít a fülem mellett, és egyre több szemetet kavar fel a földről is, a fákról nem beszélve, amiket csavar jobbra-balra a természeti erő. Élesen karcolják fel arcom, karom, és a szárnyaimat, az apró üvegdarabkák, amiket forgat a szél.
Fogalmam nincs, hogy mennyi idő telik el a szélben való vergődésben, hol a vihar felett vagyok a nyugodt felhők között, hol újra leránt és csapódok mindenfelé. Pont egy ilyen lerántós szakaszban, a tőlem balra eső részen olyat látok, amit nem is gondoltam volna, hogy fogok, a felhők világosabbak, és látni a földet is. Hirtelen ötlettől vezérelve, arra veszem az irányt, és amolyan mélyrepülésbe kezdek, fejjel előre, szárnyaimat szorosan magamhoz húzva, zuhanok.
Amikor már elég közelinek látom a pontot, és a viharos szürke fellegek is mögöttem vannak kitárom szárnyaimat, és vitorlázva érek földet, vagy inkább csapódok be, és gördülök végig a poros, gazcsomós helyen.
Hason fekve, szárnyaimmal kiterülve állapodok meg a földön, a por a számba és a szemembe megy, de hatalmasakat lihegve, örülök neki, hogy végre ismét száraz föld van a testem alatt. Elszámoltam magam a viharral, nem mértem fel rendesen, és bármire lefogadom, hogy ez nem csak egy egyszerű valami volt. Arról nem is beszélve, hogy nekem szerencsém volt, mivel csak a szélét kaptam el, de mi van azzal, aki a közepébe is bekerült, és hol lehet a nő, akivel voltam?
Nem is értem, miért mentem újra San Francisco közelébe, soha nem volt ott szerencsém, és megint kiderült, hogy el kell kerülnöm, ha nem foglalkoztat az, hogy milyen hely lehetett egy nephilim falu, akkor most is üldögélhetnék otthon New Orleansban, valaki vágyait teljesítve. Muszáj lesz nyugton maradnom, vagy a következő dolog ki fog nyírni.
Behúzom a szárnyaimat, áthempergek a hátamra, és a nyugodt égboltot kémlelem, amíg le nem nyugszik a szervezetem. A testem fáj, mindenhol csíp a bőröm, ahol felsértette a viharban cikázó homok, üveg, és egyéb jótét tárgy. Fogalmam nincs, hogy hol vagyok, de most nem is akarom tudni, csak egy kicsit fekszek itt, és örülök az életemnek.  
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 10, 2020 12:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Living Sin

Zene:LINK • Komment: 3  • szószám: 225
──────────── ────────────

Nem hittem benne, hogy jó ötlet az én repülési „tehetségemre” tekintettel, ilyen szélviharban elindulni. Gyanús, nagyon gyanús!
- Nem vagy normális! – üvöltöttem már szárnycsattogásaink közepette, igyekezvén egyensúlyozni, hogy elkerüljem a vihart, mielőtt bekebelez.
Tőlem, ha ennyire unja az életét, legyen öngyilkos kamikaze bevető, de engem nem rángat bele!
Tisztes távolágból követem, minél messzebb a rusnya fekete förmedvénytől.
- Mész a francba! – próbálkoztam túlüvölteni a szelet. A kis nyavalyás beleterelt egy kialakuló hagyományosabb légörvénybe fentebb, olyan két-három km magasságban álltam csak meg, miután az is kilökött magából, belecsapódva telibe egy felhőoszlopba. Köszi, természet, igazán kedves vagy… Csapnivaló egy nephilim vagyok, ha repülésről van szó, nem nagyon tudom irányítani a szárnyaim, ritkán használtam őket, annak ellenére is, hogy SF-ben angyalként lettem beregisztrálva a lakosok közé, miután Zachrielék voltak oly szívesek engem is annak kamuzni annál a biztiőrnél, aki beengedett bennünket a városba.
- Leooooooooooooooooooo! – üvöltöttem a nevét, miután nyeltem egy kis felhőt. Eegen, azt is sikerült megejteni akaratom ellenére. Jól van, mára elég a rázó élményekből. Hogy én mikbe vagyok képes keveredni?! Jól szórakozol, Nagyapa?
Ha ezek után a műsorok után, amiket az utóbbi pár évben produkáltam, még kritizálni meri az előadó-tehetségem, a büdös életben többet nem fogok neki ugrani, bárhogy dirigálna is.
Most már szabad vagyok, annak kell lennem, hisz amiért ideküldetett a halál torkába kb. (ugye emlékszik még mindenki, milyen bünti vár, ha kiderül, hogy nefike vagyok?), azt már teljesítettem. Most én jövök, és egy kis balhéval kiélvezem ezt a szabadságot. Legalább látogatást tehetek Lucifer nagybátyámnál, ideje megismerni közelebbről a családom tagjait.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Leonard Fox


Nephilim falu 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 11:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmit találsz...
nem mindig az amit keresel

Az a vihar nem tűnik olyan egyszerűnek, mint első ránézésre, kicsit feketébbek a felhők, mint egy perccel korábban, és mintha a levelek is jobban kapálóznának már a hevenyészett kis utcácskán. Szárnyaimat jólesően tépkedi a szél, és már azon lennék, hogy pár bemelegítő mozdulatot tegyek, amikor a nő elutasítóan közli, hogy ez a nap nem a repülésé, szinte parancsolóan közli, hogy maradunk. Hát, na már aki marad, mert, nekem ez annyira nem tetszik. Hangosan felnevetek. Lehet, hogy csak én érzek késztetést, hogy a viharos szelek hullámaiba vessem magam, csak nekem izzik a levegő a szárnyaim körül, szinte érzem, ahogy a bőrömön szikrázva pattognak a szél érintései.
- Mit nekem egy kis szél, legalább gyorsabban haladunk, ha hátulról jön. - Kacsintok hátra a vállam felett. Lehet, hogy egy kicsit adrenalin függő vagyok, ez lehet annak is az oka, hogy egyfolytában csinálnom kell valamit, egyszerűen kivagyok, ha unalmasan kell eltöltenem a napjaimat. Talán azért van, mert mióta az eszemet tudom nem volt egy nyugodt pillanatom sem, arról nem is beszélve, hogy egyfolytában vagy veszélyben, vagy halálközeli élményeim vannak. Szerintem, ha isten még előtulja a pofáját egyszer, az hót ziher, hogy nem teszi zsebre amit majd én mondok neki, arról nem is beszélve, hogy majd szépen adhat nekem valami plussz képességet, mondjuk öngyógyítást, vagy hasonlót, mert már kezdem unni, hogy mindig küzdenem kell a túlélésért.
- Na, ne szórakozzunk, menjünk a francba. - Elkezdek csapkodni a szárnyaimmal, hogy szépen lassan elemelkedjek a földtől. Amint négy méter magasan leszek, körbe is nézek, hogy merre kellene indulni. A vihar egyre közelebb érkezik, de nekem csak egy vigyor ül ki az arcomra. Hangosan süvít a szél a fülem mellett, a környező fákat szinte derékba hajtja a vihar.
Gondolkodva nézek hátra, hogy lehet, valóban maradni kellene, amikor a szemem sarkában valami megcsillan, arra kapom a fejem, még pont időben, hogy lássam egy nagy stop tábla tart felém forogva, pörögve. Hirtelen szárnycsapással kerülök egy újabb méterrel feljebb, így kikerülve a táblát, ami alig fél méterrel alattam száguld el. Őrült kacaj szakad ki belőle.
- Ez nem lesz egyszerű, gyere... - ordítok le a nőnek egyensúlyozva a tépázó szél hátán, már most élvezem ezt a repülést, és még el sem kezdtük.
- Mozogj, vagy különben magával ragad a vihar - azt már most tudom, hogy ha kiérünk ebből, akkor nagy ászok leszünk, és a hangom is el fog menni, de ez a kisebbik jó lesz.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 07, 2020 12:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Living Sin

Zene:LINK • Komment: 3  • szószám: 325
──────────── ────────────
Nem hiszem el. A fejem verném legszívesebben a falba, még mindig láttam rajta a kételkedés nyomait, nem akarta elhinni, hogy Lucifer a nagybátyám? Vagy azt nem, hogy ő küldött engem. Elvéger miért dolgozna egy angyal fattyával, logikus, de manapság mi az, ami magától értetődő? Apokalipszis van, hogy a rohadás zsibbasztaná le… igen, tudom, az utóbbi időben eléggé mocskos a szám, de mit csináljak, ha egyszer ráébredtem, hogy nekem már úgyis minden mindegy.
- Nem, de attól még az igazság az igazság, azok gyártottak le, akik. Kérjek tán garancialevelet is tőlük? – pislogtam ártatlanul a férfira. Ugye ezt nem gondolja komolyan ő sem? Nagyon rossz a humorérzéke, mondjuk az nem feltétlenül hasznos része az embernek, nem tudom, kin segített már, hogy túlélje az apokalipszist… de. Rajtam.
Két kezemen se tudnám megszámolni, hány rázós helyzetből húzott már ki a fene nagy pofázhatnékom, igaz, volt, amikor majdnem fűbe haraptam miatta. Gabrielnél fogalmam sincs, miként tudtam élve megúszni a ki találkánkat New Yorkból SF fele menet. Mai napig nem volt merszem elé állni, és rákérdezni a dologra, de valljuk be, egy magas rangú arkhoz nem szokás csak úgy besétálni, és tálcán kínálni magam főfogásnak vacsorára.
- Khm, tudom, hogy melyik kinek az ivadéka. Ennyire hülye azért nem vagyok, hogy ne tudjam a méhek meg a virágok meséjét – háborodtam fel. Jó, hogy nem szőkéz le… maximum sötét lehetnék, mint az éjszaka.
- Én vagyok a biztosíték, aranyom. Nem véletlenül engem küldött, tudja, hogy én elégedett vagyok az elfoglalt helyemmel. – Vedd be, drágicám. Kíváncsi vagyok, Lucifer mekkorát fog nézni, ha beállítanék vele mélyen tisztelt személye elé.
Lehet, meghalok ott helyben, a róla szóló pletyiket ismerve, de kit érdekel, a lényeg a móka. Hadd érezzem én is jól magam, megkavarom kicsit az állóvizet. Ne csak Amara nénémnek járjon ki a szórakozás. Na, emlegetett ördögfajzat, a repülésnek annyi, látva a mindent elnyelő örvényt.
- Baszki. Ennyit a repülésről – néztem a leendő útitársamra. – Maradunk, legfeljebb sűrűn bocsánatot kérünk a késésért, de élve kellesz, nem darabokban.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Amara


Nephilim falu SZMvs5t
☩ Történetem :
☩ Reagok :
42
☩ Rang :
The Darkness
☩ Play by :
Lyndsy Fonseca
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 1:54 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextA jelenlévők különös morajlásra lesznek figyelmesek. Az év ennek a szakaszában már nem szokatlanok a viharok és zivatarok, könnyedén össze lehetne keverni egy dühösebb példánnyal, mely egyelőre a messziségben csattogtatja kitartóan a villámait, azonban még az egyszerű halandókban is furcsa, nyugtalan érzetet kelt a tapasztalás. Bárki, aki fültanújává válik a tajtékzásnak, leküzdhetetlen kényszert érez arra, hogy elnézzen az irányába, kinézzen az ablakon, egyszerűen szemrevételezze azt, ami talán veszedelmes lehet rá. S amennyiben így tesz, természetellenes fellegekkel szembesülhet a kíváncsiskodó.
A sötét, tornádóra emlékeztető valami, melynek kisugárzása alapján kétségbevonhatatlan, hogy a Sötétség szolgálatában áll, vadul szaggatja szét maga körül a világot. Bármi is keveredjen az útjába, könnyedén átsüvít azon, ám nem holmi egyszerű szélforgatag ez. Akárha egy óriási, láthatatlan lény bendője kebelezné be azt, ami elé kerül, mihelyst tovább áll onnét, a nyomában nem marad semmi. Nem kímél sem élőt vagy élettelent, a fekete örvénylés mögött sivárság fogan, szürke fellegekkel kísért útján, s amazt elhagyván pedig a fény sem tér vissza, mintha a magasban emelkedő ködből mindig egy keveset hátrahagyna, biztosítékként a megújulás és kivirágzás meggátolásához.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Leonard Fox


Nephilim falu 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 7:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmit találsz...
nem mindig az amit keresel

Kétségeim vannak a beszélgetésünkkel kapcsolatban, olyan mintha ez az egész nem mozdulna egyik irányba sem, mintha csak folyamatosan kerülgetnénk egymást, ez az egész olyan adok-kapok. Ki nem mondott mondatok, szavak lebegnek a levegőben, mintha csak kerülgetnénk a forró kását, és nagyon azt érzem, hogy megfogom magam égetni.
Megnézem magamnak jobban, vékony nőies alakját, hosszú fekete haját, tipikusan úgy néz ki, mint aki ártalmatlan, mint aki leplez valamit.
Még, hogy humora, valahogy nehéz elhinnem, hogy Lucifer mókázás alapján tervezné meg a találkozói időpontját, inkább gondolnám azt, hogy sürgősségi szempont szerint dönt. De aztán a fene sem tudja, valószínűleg nem lehet kiismerni a pokol urát.
- Félvérnek félvér, csak ez nem a fajtára való kifejezés... -mondom neki és egy mosoly kíséretében folytatom - ha van egy félvér ismerősöd, majd rájössz, hogy van bőven különbség, de mondjuk te biztosan tudod, hiszen Lucifer mellett biztos sokukkal találkozol, igaz? - Kérdezem, próbálok információkat kiszedni belőle, s noha ártalmatlannak tűnnek, még is sok mindent meg lehet tudni egy-egy ilyen válaszból.
Nekem egy félvér is elég, őt is nehéz volt megszokni, folyamatosan csapongott a lelkiállapota. Vannak a bipoláris emberek, nos, egy félvér esetében ez megtriplázódik, és egy hisztigörccsel párosul.
- Hm... az oké, nekem megfelel, de a démonai biztos féltékenyek lesznek, és nekem szükségem lenne egy biztosítékra, hogy ha beteszem oda a lábam, nem tépik le a fejem. - Ezt mint tényként közlöm csak. Kilépek a ház ajtaján, és egy röpke szellő kotorja fel a poros útnak nevezett hevenyészett kitaposott ösvényt.
- Amelyiket jobbnak érzed, nekem mind a kettő megfelel. - Felnézek az égre, ahol sötét esőfelhők gyülekeznek a messzeségbe. - Ha repülni szeretnél, minél előbb el kellene indulni, nem gondolod? - A kérdés elhangzása után, szinte egyből ki is nyitom szárnyaimat, megmozgatom kicsit a vállaimat, hogy átmozgassam izmaimat. Minden alkalommal, amikor kinyitom a őket, érzem a súlyukat, régebben azt gondoltam, hogy ez majd elmúlik, mert meg fogom szokni, de tévedtem, mindig érzem őket, mégha csak pár percig is.
- Hölgyeké az elsőbbség - mutatok az ég felé, és várom, hogy elindulhassunk.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 12:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Living Sin

Zene:LINK • Komment: 3  • szószám: 317
──────────── ────────────

Oké, elhitte. Annyira nem is vagyok rossz színész, nézzenek oda. Vagy csak úgy tesz, mint aki elhiszi, és arra vár, mikor adom fel a játszmát?
[b]- Akkor jó –
biccentettem. Erről ennyit. Le ne bukjak, hogy én viszont nem biztos, hogy tudom az utat New Orleansbe.
Én jót mosolygok azon, hogy kiakad a hajnali hármas időponton. – Azt ne mondd, hogy nem hallottál még a boszorkányok órájáról. Tudod, néha még Lucnak is van humora.
Stílusa meg pláne, elvégre ark, vagy mi a fene.
- A lényeg, hogy ne várasd meg, mert nem ajánl mindenkinek ilyen jó üzletet – bizonygattam. Arra kibukott belőlem a nevetés, hogy menőnek tartja a vele való rokonságom, olyannyira, hogy a falnak döntve hátamat támaszkodom. Ez jó. – Ezt előtte is mondd el légyszi. Szeretném látni az arcát.
Jó buli lesz ebből. No para. Kell már ez a kis balhé az életemben, szinte ne mis tudnék meglenni események nélkül, hiába mondogatom magamnak, hogy elég. Húzzon a természetfeletti az anyja virágába.
- Félvérnek félvér vagyok, csak más módon, mint gondolnád – kacsintottam. – Miért, a nephilim tán nem félvérű lény?
Nem értettem, mire ez a különbségtevés. Mindkettő létezése ugyanúgy bűn Isten szemében, akkor nem mindegy?
- Tulajdonképpen testőrségi szolgálatról lenne szó. A képességed szerinte hasznos lehet még, és úgy gondolja, ideje mozgósítani a félvéreket, mert nem jó, hogy parlagon heverünk. Azt mondja, az angyalok hibát követtek el, amikor lemondtak rólunk – adom a süketelést. Egy frászt mondott ilyet. Ó, mamám… kezdem élvezni ezt a macska-egér játékot.
- Mehetünk én tőlem. Repüljünk, vagy biztosabb talajon? Hogy érzed? – billentettem oldalra fejem kérdőn. Hosszú, fekete hajam leomlott vállamra. Kivételesen egyenes, de nem adok pár órát és megint olyan göndör lesz, hogy egy hétig se bírok meg vele.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Leonard Fox


Nephilim falu 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 12:46 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmit találsz...
nem mindig az amit keresel

Dörzsölgeti a nyakát, biztos nem lehetett kellemes, ahogy a torkának nyomtam a pengét, de hát, nem is arra teremtették, hogy gyengéden simogassa a célpontot. Ez a fajta becézgetés fájdalommal jár, hegekkel, vérrel és rossz emlékekkel.
Szkeptikusan felnevetek a tájékoztatásán.
- Aki ezen a földön él, mindenki tudja Lucifer címét. Tudom hol a bár. - Már terveztem egy ideje, hogy oda megyek, amúgy is felakartam keresni Lucifert, érdekelt, hogy miért tűr már meg jó pár éve a városában egy nephilimet, mert oké, hogy van egy képességem ami hasznosnak is mondható, plusz sosem csináltam semmi bajt. De azért még is fura, hogy egy angyali ivadékot életben hagynak a démonok, főleg úgy is, hogy Lucifer nem volt a városban rohadt sok ideig. Tele vagyok kétségekkel és kérdésekkel és egyre csak gyűlnek, mint ahogy most is, és egy rohadt válasz nem jön velem szemben, hogy azt a kicseszett kérdés listát egy kicsit tudjam rövidíteni.
- Hajnali három, elég fura időpont. - Ha igaz ez az egész, akkor az is igaz, hogy minden fejes bolond. Oké, hogy ő a démonok ura, meg a pokol királya, ijesztő mint a franc, de miért nem tud valami értelmes időpontban találkozni. Gondolkodásom biztos kiül az arcomra. - Megfogom találni, ne aggódj, már máskor is jártam a környéken. - Nem is egyszer, hiszen abban a városban élek, és dolgozok, de ezt az információt nem fogom az orrára kötni, mivel nyilvánvalóan nem tudja.
Egyre érdekesebb irányba fordul a beszélgetés, mert ugyan én próbálok kevés információt kiadni magamról, csak éppenhogy csöpögtetek, addig ő is elhint pár morzsát.
- A bácsikád? Rokonok vagytok a pokol urával? Menő. - Na ez engem nagyon meglepett. Miért őt küldte? Nem félti a saját vérét, hogy valami baja lesz? Oké, meghalni nem tud, de azért el tudja veszteni pár ujjacskáját, vagy a szemét. Ahogy gondolkodok a pengét a tenyeremben tartva simogatom.
- Ha ő a nagybátyád... akkor nem lehetsz démon, vagyis félvér sem. Nephilim vagy igaz? - Kérdezem, bár már tudom a választ, vagy legalább is ebben bízom a tudás alapján amivel rendelkezem. Kivéve, ha Lucifer egyik démona ejtett teherbe, vagy esett teherbe és Lucifer önként elvállalta a nagybácsi szerepét, ami valljuk be, azért érdekes lenne, nem tűnik annak a típusnak a hallottak alapján. Ez azonban azt is jelenti, hogy nem én vagyok az egyedüli, akit megtűr a közelében. Bár sejtettem, hogy annyira nem vagyok különleges, vagy kiválasztott, de azért nem is túl szokványos, hogy egy félangyal a démonok között lakik.
- Mit ajánl Lucifer? - Kérdezem, tőle, lévén, hogy ha tényleg akar valamit, akkor biztos, hogy megosztotta a saját vérével a dolgot, mert ez eddig nem túl sok minden arról, hogy mit akar tőlem. - Esetleg menjünk el hozzá most... együtt, és akkor nem kell hajnalig várnia, végül is, ne várassuk meg a pokol urát, biztos morci lenne, nem gondolod? - Kérdésem végét megtoldom egy félmosollyal is, majd elindulok az ajtó felé, hogy ezzel is jelezzem, felőlem mehetünk, felesleges itt álldogálni a semmi közepén, ha dolgunk van.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 30, 2020 10:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Living Sin

Zene:LINK • Komment: 3  • szószám: 317
──────────── ────────────
- Reméltem is, hogy nem kell órákat töltenem magyarázkodással – dörzsöltem meg szegény nyakam. Eh. Majdnem szó szerint is elvesztettem a fejem. Ez az alak nem kispályás lehet, de legalább így többet megtudok róla, némi kamuzás segítségével. Kíváncsi vagyok, vajon mit fognak szólni, ha ez a fülükbe jut, pláne a nagyságoséba.
- New Orleans, egyből nála. Tudod a bár címét, amit üzemeltet? – tettem fel a kérdést. Az a nagyobbik baj, hogy én se. De nagyon magabiztosnak kell lennem, ha ezt a játszmát túl akarom élni, szóval hajrá. A végén még kiderül, hogy Oscar-díjra érdemesen is tudok alakítani, ha akarok. (Agnes, nagyon szeretlek XD)
- Stílusosan, hajnali háromkor. Ha No-ba érsz, majd értesíts. Ha nem igazodnál el, majd én elirányítlak hozzá – eresztettem meg felé egy angyalinak szánt mosolyt, remélhetőleg nem veszi gúnynak, vagy támadásnak.
Úgy méregetem, mint aki győzelmet aratott. Mint aki biztos a dolgában, és épp a főnyereményre tett szert a lottón. Ha egyáltalán még lehet valahol lottózni az apokalipszis óta, ki tudja, nem éltem a szerencsejátékok nyújtotta élvezetekkel, az utóbbi időben a túlélésre koncentráltam, mint mindenki, akinek van még egy csöpp kis ész az agyában. Ha egyáltalán van olyanja az illetőnek é nem játszottak rajta agysebészest.
Szeretném elküldeni melegebb éghajlatra azt, aki kitalálta, hogy nekem ezt meg kell élnem… még hogy én kém! Hát annak csapnivaló vagyok az biztos.
- Amúgy félvérnek félvér vagyok. Ezért a bácsikám Lucifer – csak épp sanszos, hogy azt se tudta eddig, hogy létezem. Ó, de megnézném az arcát… most már aztán kíváncsi lettem, csak nehogy a kíváncsiságom vigyen a sírba.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Leonard Fox


Nephilim falu 15c6fbe3ef6df5
☩ Történetem :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Toni Mahfud
☩ Korom :
31
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 30, 2020 12:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextAmit találsz...
nem mindig az amit keresel

Hm... ez igazán meglepett, illetve két dolog is. Egy, hogy állítólag Lucifer küldte rám, ami elég kétséges, kettő, hogy egy ilyen nőt küldött rám, ez a fel nem tett válasz az első fel nem tett kérdésre, ja és van egy harmadik is, hogy ilyen nyíltan ki meri mondani egy idegen előtt Lucifer nevét. Arról nem is beszélve, hogy, ha tényleg Lucifer küldte, akkor mit akar pontosan, és miért így küldte, egy gyengének tűnő nő személyében, és miért most, miért nem akkor, amikor otthon tengetem napjaimat New Orleansban. Ez a történet több sebből is vérzik.
Viszont az is lehet, hogy én gondolom csak nagyon gyengének, közben meg egy kiképzett vadász, aki egy pillanat alatt képes lenne elroppantani a nyakamat. Nos, hogyan is lehetne ezt kideríteni, minthogy a történet elé megyünk, szabad utat hagyva a bárminek ami következik.
- Jól van, legyen. - Mondom neki, és hátrébb lépve elengedem, a pengét lassan veszem el torkáról. Nem vagyok olyan hülye, hogy egyből kiteregessem a lapjaimat, főleg egy ilyen semmin nem megálló storyn.
- Azt gondolom, hogy kíváncsi vagy, én is az lennék a te helyedben. - Csak ennyit mondok, ha tud rólam bármit is, úgy is mondani fogja, ha meg nem akkor, nincs miről beszélni. Plusz New Orleansban elég sokan ismernek, és tudnak a képességemről. Túl sok lehetőség, hogy le akarjanak vadászni. Hajrá összeesküvés elméletek.
- Hol akar találkozni @Lucifer? - Kérdezem, mert ugye ez lenne a leghelyénvalóbb kérdés, ha elhinném, hogy valóban ő akar látni. Meg hát, érdekel is, hogy hova fogunk kilyukadni. Érzek magamban annyi erőt, hogy szembeszálljak vele, ha szükség lesz rá.
- Illetve mikor? Mert ez is egy fontos kérdés.- Várom a válaszát, de addig is teszek még pár lépést hátra, hogy ne legyek közvetlen a közelében, ki tudja, ki ez a nő. 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 11:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Living Sin

Zene: https://www.youtube.com/watch?v=7GLkb-6TULk • Komment: 3  • szószám: 317
──────────── ────────────
Irtó nagy balhé lesz ebből. De miért ne? Kavarjuk fel kicsit az állóvizet, és tegyünk úgy, mintha. Nem is rossz az ötlet.
Én még mindig a falnak préselve igyekeztem túlélni, szerencsére a penge kissé távolabb került pár milliméterrel a nyakamtól. Huh. Ezaz. Kicsit kétkedve fogadta a szövegemet az ipse, de talán beveszi a kémesdit. Maximum nagyon szar kémnek fog tartani, de annyi baj legyen, eddig is túléltem valahogy, miért lenne másképp?
- Lucifer – feleltem, egyenest a szemébe bámulva. Szemem se rebbent. Végtére is igazat beszéltem részben, tényleg a nagybátyám, ha úgy veszem. Vajon mit kereshet itt egy ilyen eldugott helyen? Ő is menekülne valami elől? Vagy épp valaki elől.
- Nem tudom, engem csak megkért, hogy ha már úgyis ráérek, akkor kérdezzem meg, nem akarsz-e csatlakozni. Ok nélkül ő nem szokott csak úgy ugrasztani engem, szóval… potenciált láthat benned, de nem mindig avat be a miértekbe, ezt neked kell kiderítened magadnak már – vállat vonnék, de csak összébb húzom a szemöldököm helyette.
- Kíváncsi lennék arra én is, mivel tudtad felkelteni az érdeklődését – tettem még hozzá, bár nem tudom, hogy segít-e a hitelességben. El ne szóljam csak magam. Valójában az eddigi majd három évtizedem alatt még egyszer se láttam, fel se ismerném, ha ő állna az orrom előtt.
Ciki. Annyit tudtam csak róla, hogy New Orleansban tengeti mindennapjait, mivel kizáródott ő is a Pokolból is, kedves nagynénjének, Amarának hála. A tisztelt asszonysághoz lenne pár keresetlen szavam, de inkább nem kísértem a sorsom. Ennyire még nem unom az életem.
Bár néha úgy tűnhet, hogy az ellenkezője igaz, azért tudom, merre az arra, és meddig mehetek el, hogy még élve jöjjek ki egy-egy balhéból.
Most is mibe bele, hogy megúszom élve? És közben rá is kenhetek ezt-azt Lucóra. Ó, micsoda buli lesz belőle!

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6