Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Helené x Seth - A minószi civilizáció hajnalán •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Helené x Seth - A minószi civilizáció hajnalán VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
902
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 02, 2019 2:28 pm
Következő oldal


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 11, 2018 5:05 pm
Következő oldal


Seth & Helené
 • Credit:
Az emberek mindig is azt hitték, hogy náluk nincs hatalmasabb a Földön. Talán kivéve az Istenük, de sokszor róla is megfeledkeznek. Ha tudnák pedig, hogy milyen apró kis lények ebben a világban… Nem okos ötlet egy leviatánt becsapni, főleg nem az egyik legerősebbet.
Elmosolyodom, mikor megpillantom azt a görbületet a szája sarkában. Nem először látom már ezt a fajta mosolyát. Amit elhatároz, azt véghez is viszi. Ha valaki átveri megbosszulja, de úgy, hogy még halála után is emlékezzen rá.
-Nos ez valóban egyszerűen hangzik. Ahogy korábban is mondtam számíthatsz rám! Mutasd csak meg neki, hogy kivel kezdett ki. Hiába nevezik királynak hatalma mit sem ér felettünk. –Kacsintok rá bátyámra. Még, hogy bármit kérhetek tőle. Ez azért sajnos nem teljesen igaz, de tény lenne egy két ötletem.
-Rendben bátyám! Fogjunk neki. Érzem, hogy jó kis móka lesz.-Szélesedik ki mosolyom. Tudom jól, hogy nem lesz nehéz feladatom. Az ilyen emberek nagyra tartják magukat, és ha jól keverem a lapokat nem nekem kell majd tennem azért, hogy odaengedjenek majd hozzá, hanem ő fog epekedni azért, hogy mellé ülhessek. Nem a testi adottságaimat szoktam előtérbe helyezni ilyenkor, inkább az érzelmekre hatok, játszadozom velük, de tény ebben sokat segít a külsőm is, mit nem vagyok rest eltakarni. Nem is hezitálok sokat. Azonnal testvérem nyomába eredek, hogy megkezdhessük a játékot.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 23, 2018 1:14 pm
Következő oldal


Helené x Seth

The Real Myth Of The Minotaur


Hajtott bosszúvágy, amiért a trónon terpeszkedő emberke hülyére próbált venni. Hiába király ő, ellenem semmi esélye. Főleg nem az én terepemen. Végzetes játékba kezdett akkor, mikor elárult. Felkerestem egyik húgom, szép Helénét, szükségem volt bájaira ahhoz, hogy tökéletes legyen a bosszúm. Az én pofázmányomba nem igen habarodna bele senki, főleg nem a király, de ilyesfajta játékot soha nem akartam űzni a saját nememmel, ezért kellett valaki az ellenkező nemből. És ki is lehetne tökéletesebb személy erre, mint Helené, aki maga is szeretett életeket megkeseríteni, érzelmekkel játszadozni. Most bizonyíthat húgom. Meglepődött érdeklődéssel pislogott rám, míg megkérdeztem, van e kedve egy kicsit szórakozni.
- Megleckéztetésre, példastatuálásra. A király elárult engem és a szövetségünk azzal, hogy azt hitte, átverhet. De engem nem lehet ilyen könnyen palira venni. És súlyos árat fizet az, aki mégis megpróbálkozik vele. Nem is sejti a király, miféle játszmát indított el azzal, hogy nem azt az áldozatot hozta meg, amit megbeszéltünk. Hiába ő eme birodalom királya, én hatalmasabb vagyok nála is. - válaszoltam húgom kérdésére rezzenéstelen arccal. Felfelé remegett a szám sarka apró sunyi vigyort villantva rá, mikor közölte, hogy segít nekem ebben a játszmában.
- A terv egyszerű. El kell csavarnod a király fejét. Érezzen olyan keserédes vágyat utánad, hogy ne is tudjon másra gondolni. Míg te jó szórakozol a fejével esetleg más testrészeivel, én meglátogatom asszonyát és elintézem, hogy egy életre megbánja, hogy velem kezdett. - feleltem egyik kérdésére. A másikra csak felhúzott szemöldökkel néztem rá. Na vajon milyen?
- Ha a király érted fog epekedni, bármit kérhetsz tőle, teljesíteni fogja. A tenyeredből fog enni. Mi ez, ha nem hatalom? Nekem elég, ha kincsei egy részét elvehetem úgy, hogy még csak ne is tudjon róla. Nekem is kell a vagyon, jól jön még a későbbiekben. - tudtam le ennyivel a válaszadást. Már évek óta arra gyűjtök, azon mesterkedem, hogy megléphessek a pokolszuka karmai közül. Amint elég hatalmat szerzek, többé már nem fog uralkodni rajtam, a testem felett. És addig meg sem állok, míg vissza nem küldöm őt oda, ahonnan kiette a fene. A Pokolba. Szerencsére Andariel elutazott, így nem kellett attól tartanom, hogy meghiúsítja a terveimet. Elindultam a tenger hullámai felé, közben vártam, hogy húgom kövessen.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 04, 2018 9:32 pm
Következő oldal


Seth & Helené
 • Credit:
A legtöbb testvérem nem érti meg a gondolkodásomat, a logikámat, pedig semmi bonyolult nincs benne. Kihasználom az adottságaimat, de nem úgy, mint egy éjjeli lepke. Én nem adom el olcsó pénzért a testemet. Az áldozataimnak körülbelül 95%-val semmilyen testi kapcsolatom nem volt. Persze én se vagyok vak és nem vetem meg a szépet. De mégis mi rossz van abban?
Mindenesetre nem fáradozom azzal, hogy megértessem magam a többiekkel. Inkább csak ahogy ők is nem foglalkozom velük és akkor minden rendben lesz. Kissé meglepődöm, mikor bátyám félre húz engem. Érdeklődve vizslatom a tekintetét. Összeráncolom homlokom, ahogy őt hallgatom. Vajon mit tervezhet? Az biztos, hogy nem egy piti ügyről van szó. Ez nagyot fog szólni. Seth nagyban szeret játszani. Én hozzá képest még csak egy kezdő vagyok.
-Mégis mire készülsz Bátyám? Minósz király mit követett el ellened? –Teszem fel az első kérdéseket, majd csak elmosolyodom.
-Igazából ez nem is olyan lényeges. Természetesen számíthatsz rám. Örömmel segítek neked. Egy kis szórakozás mindig jól jön. Mi a terved jah meg… Milyen hatalom?-Nem kell a körítés. Térjünk csak rá a lényegre. Hatalmat kaphatok? De mifélét, hisz nem mindegy.  Közben intek felé, hogy tartson velem egy kis sétára. Nem kell, hogy kíváncsi fülek idő előtt tudomást szerezzenek Seth terveiről. Hallani úgy is fognak róla és tudni fogják, hogy mi voltunk. A pletyka nálunk úgy terjed mint a pestis. Undorító szokás.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 21, 2018 12:00 am
Következő oldal


Helené x Seth

The Real Myth Of The Minotaur


Roppant mód dühös voltam. A saját magam szórakoztatására, mert anyánk mellett nem sok jó élmény ért, az emberek tengeri istenének, Poszeidónnak adtam ki magam és úgy kezdtem el hatalmat, vagyont összeharácsolni magamnak. Persze a pokolszuka elvárta, hogy neki is kijusson a jóból, telhetetlen egy fúria volt. De koránt sem kapott meg mindent, egy titkos helyen, egy általam épített labirintus mélyére rejtettem el kincseim a kíváncsi szemek elől. Ez volt az én ősi malac perselyem. A függetlenségemért mindent elkövettem, anyánk tökéletes szeretőjét és katonáját játszottam, miközben a gondolataim már a szabad világban jártak. Mindent megtettem azért, hogy elérjem. Nem voltam rest szövetségeket kötni emberekkel, illetve más lényekkel. Így esett, hogy úgy döntöttem, hatalmat adok Minósznak, akit királlyá is választottak a ráhatásomra. Feltétlen hűséget ajánlott. De becsapott, átvert. Áldoznia kellett volna. Egy általam neki ajándékozott mágikus, fehér bikát. De gondolta, feláldoz egy hasonszőrűt a varázsbika helyett. Csak azzal nem számolt, hogy én tisztában voltam azzal, miféle erőket adományoztam én neki, és mi hiányzott, ami nem érkezett vissza hozzám az áldozata után. Teljesen hülyének nézett, és elhitte, hogy palira vehet. Ostoba halandó! Nem is sejtette, hogy mire vagyok képes. Főleg akkor, ha felborzolják a kedélyeim. Asszonya vemhes lett tőle. Úgy gondoltam, bele fogok rondítani ebbe a családi idillbe. Bikát akart? Megkaphatja, de keserves árat fog érte fizetni. Úgy döntöttem, nem csak a családján állok bosszút, de egész népén és őt is kínkeserves vágyakozásba fogom taszíttatni. De ehhez szükségem volt az egyik húgom segítségére. Szép Helené. Bájaival könnyen az ujjai köré csavarhatja balga királyunkat, aki megpróbált átverni egy kígyót. Édes lesz a bosszú! Mikor éppen anyánk sem volt a közelünkben, félrevontam húgomat. Halvány mosolyféleség jelent meg a szám sarkában.
- Helené! Mondd csak, nem akarsz játszadozni egy kicsit Minósz király udvarában? Van egy ötletem. Ha segítesz megvalósítani, a szórakozás mellett egy kis hatalom részese is leszel. - vetettem be a meggyőzőerőm és reméltem, nem kell sokáig győzködnöm. Bár tisztában voltam vele, hogy őt sem kellett félteni, ha valaki levesébe kellett köpni. Abban a húgom is profi volt.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 20, 2018 9:39 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7