Hell or Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Welcome to Hell Or Heaven frpg
- Privát szerepjátékos oldal -


 

 

 
Szalmabála aréna

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Hell or Heaven
Hell or Heaven
reveal your secrets
☩ Keresett személy :
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 29, 2018 7:56 pm
***
Szabad a játéktér

Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 29, 2018 7:54 pm
Tökös Bajnokság - To Phanuel
Már éppen bele lendülnék és megindulok, amikor is látom hogy Phanuel megborul. Így már sok értelme nincs tovább rugdosni, azt hittem tovább fogja bírni. Tévedtem! Ketten lent a földön, már nem rohanok, de viszonylag sietősebb tempóban megyek az angyal társamhoz, főleg azért hogy felkeltsem a földről. Közben mozgolódásra leszek figyelmes, néhány pillanattal később pedig belém karol a rusnya porondmester és becibál magával a ring közepére, hogy aztán a kezembe nyomjon valami vackot. A szavait hallva felszalad a szemöldököm, kikérem magamnak! Bár szóban nem nyilvánítom ki a nemtetszésemet, inkább beletekintek a kupába. Üres. Aztán leesik, hogy ez lenne a díj, amiért Phanuel elterült. Hú, csak menjünk már inni!
Gyorsan mindenki eltűnik körülöttem, a nézők is kezdenek szétszéledni, és ami a legnagyobb baj, hogy Phanuel sincs sehol. Ezért aztán gyorsan kisétálok a ringből megkeresni őt, boldogan tapasztalva odakint, hogy nem érzem a fájdalmat, és a golyóim is a helyükön vannak. Remélem Phanuel is ilyen gyorsan felgyógyult, akkor megrohamozhatjuk az italos sátrat!

//Én is köszi! Rendezhetnénk több ilyent!  k76k
Vissza az elejére Go down
DragonLady
DragonLady
reveal your secrets
Szalmabála aréna 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Szer. Nov. 28, 2018 8:21 pm
Tökös Bajnok
[You must be registered and logged in to see this link.] • Szószám: 344 • Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Viszont az első párbaj véget ér. Rengetegen mennek gratulálni a maszatos arcos lányhoz, neki is van ideje reagálni, sőt a versenytársainak gratulálni is. Bárhogy is lészen, egy éremmel a nyakába térhez haza, és immár büszke tulajdonosa lehet a Tökös Piteevő titulusnak is.

A döntő, amilyen gyorsan elkezdődött úgy pörögtek fel az események is. A két angyal úgy döntött, hogy összefog a közös ellenséggel szembe. Hisz egy démon az arénában is egy démon nem igaz?
Így a kimenetel nem is volt kérdés, habár Abaddon tartogatott meglepetéseket a tarsolyába. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy képes egy arkangyalt megütni - még ha puszta fizikai összecsapásról van is szó. S mintha egy lavina indult volna meg ezzel Ramiél számára.
De csapás, csapást követett, ütés pedig ütést. Nem sok híján múlt, azonban a démon egy végső csapást kapott a harcos angyaltól.
Mégis azzal az örömteli boldogsággal hanyatlott a porba, hogy bizony a földre jutatott egy arkot. A szervezők mégsem foglalkoztak a földön fekvő alakkal. Majd ha vége a meccs, gondolták. Amúgy sem lett volna ajánlatos most bemenni. A közönség teljesen felspanolta magát, immár Phanuelre sem néztek szúrós szemmel, sőt mi több! Már-már szúrkoltak is neki.

Mégsem tartott sokáig a harc így sem. Innen már minden ütés talált, minden rúgás célba ért. Nem hiába hívják arkoknak az arkokat, nem igaz? Mégha az átlag ember, csak átlag embereknek látják őket. Hisz van egy… nyeszlett? Férfi, ki kántorba ver két izomtestűt is. Mégis talán az ő számlájára írható, hogy fürge - és fajához illően erősebb is. A rúgása célba ért. A harcosnak pedig nem sok maradt hátra, mint hogy lehanyatlott.

És itt még nincs vége. Ramiélnek szusszanni sincs ereje, máris besétál hozzá a porondmester. Meg se várja, hogy a másik ét versenyzőtársát két-két megtermett gorilla kivigye, máris megfogja a csuklóját.
- Hölgyeeeim és Uuuuraim, a győztesünk nem más, mint a langaléta, kissé bohókás kinézetű férfi!!!! Kérem tapsolják meg!!! - forog vele körbe és csak remélni tudja, hogy a férfi követi is.
Győzelmét jelképezően a kezébe nyomnak egy kisebb kupát, nem más felirattal, mint a “Tökös Bajnok”. A porondmester jót derül ezen. Meglapogatja Ramiél vállát, majd ott hagyja. Egyedül. A ringbe. A két harcost egy sátorba viszik, ellátják a sérüléseiket - hiszen még mindig azt gondolják, hogy emberek.
A nézők egy része fújol, a másikuk örümökben ugrálnak. Egy mégis biztos. A műsor véget ért és az emberek lassan elkezdenek szállingózni. A nap egyik attrakciója véget ért. Irány egy újat nézni.

Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Szer. Nov. 28, 2018 7:58 pm
☽ Here we are, don't turn away now

Bajnokság
zene • szószám: - • Credit:

 
Régebben sokat hallgattam kicsiny meséket az emberektől. Volt ,hogy egy ablak alá telepedtem este, és hallgattam a házban elhangzó mesét, vagy éppen a tűz körül hallgattam egy bölcs beszédét. Hallgattam a jobbnál jobb meséket, történeteket és példákat. Akkor nem is tudtam, mi fog meg bennük, és milyen érzést vált ki. Minden bizonnyal a belőlük levonható tanulság volt varázslatos. Az emberek bölcsessége, mely nem feltétlenül adatott meg nekünk, angyaloknak.
Még a kelta népeknél halottam egy kis mesét. Két farkas küzdelméről szólt. A fiatal, szinte még kölyök farkas le akarta győzni a testvért, mindössze csak azért, mert elismerésre vágyott. Ezért harcba is keveredett idősebb testvérével. A becsvágya nem vezette nyereségre, és a sors nem az ő oldalán állt. Az idősebb legyőzte, és így megtanulta a fiatal farkaskölyök, hogy hol a helye a hierarchiában. Ez volt az első történet, ami eszembe jutott, ahogy a fivéremre akartam vetni magam. Láttam a szemem előtt a mozdulataimat, elterveztem pillanatról pillanatra az eljövendőt.
A terveim jók voltak, csodálatosak és ragyogók. Működőképesek. Azonban a nagy tervezgetést megzavarta valami. Ahogy mozdultam, arcom ellenállásba ütközött. Bátyám megrúgott, és én már le is borultam a földre, abba az irányba, merre a rúgás lökött. A világ megszűnt létezni körülöttem, és már nem éreztem, hogy a testem a földet érinti.
A következő kép már az volt, hogy a fejem eléggé élesen fájt. Egy valamily' pokoli kényelmetlen alkalmatosságra fektettek, és már ültem is volna fel, de egy nővér a mellkasomra tette a kezét, és további fekvésre utasított. Csupán rámosolyogtam, és leszálltam az ágyról, egy biccentéssel megköszönve a segítséget, és szó nélkül mentem, hogy megkeressem fivérem, hátha még a környéken van, hogy gratuláljak neki. Miután ezt megtettem, felveszem a felszerelésem, és tovább indulok, merre az utam visz.

//Köszönöm a játékot, elképesztően jól éreztem magam!!! luvu//

Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Szer. Nov. 28, 2018 6:13 pm
Tökös Bajnokság - To Phanuel
Nos, a tervem az volt, hogy amint lejebb kerül és védtelen, akkor úgy istenesen megagyalom néhány keményebb ütés keretein belül a fejét, hogy a végén azt se tudja merre vannak az irányok, azonban ügyesen lereagálja. Vagy csak jók a reflexei és mint a macska ösztönből csíp, rúg, harap, karmol. Esetünkben könyököl. A fájdalom miatt kicsit meggörnyedek, és mivel vele ellentétben és nem cselekszem most azonnal, van ideje megfordulni. Ó, csöbörből vödörbe! Megint ugyanaz a szituáció, mint néhány körrel korábban. Mindketten a földön fetrengünk, ő éppen szeretne engem legyűrni, én meg úgy vagyok vele, abból nem eszel! Már csak az hiányzik hogy fölém tornyosulva tobzódjék! Számomra egyértelmű mit szeretne megvalósítani, ha én is annyira jól megnőtt mamlasz volnék, ugyanezt akarnám. Úgy mozgok a tőlem telhető leggyorsabb megvalósításban, hogy először a lábaimmal találkozzon, és még mielőtt rám telepedne, kapni fog egy alapos pofán rúgást, amitől vagy én lökődöm hátrébb a földön, vagy ő fogja kiköpködni a fogait hátrafelé menetben, esetleg mind a kettő egyszerre. Nem vagyok kifejezetten ruganyos, tőlem távol állnak a mindenféle varietés végtag lóbálások, de egy hátra bukfenc még megy, az egy ember gyereknek is megy. Abból pedig egyből talpra állhatok! Ha pedig előbb felállok, mint ő, úgy azonnal elindulok felé, mert úgy vagyok vele, akkor duplázzunk, vagyis még egyszer megpróbálom alaposan pofán rúgni a változatosság kedvéért.
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 8:17 pm
☽ Here we are, don't turn away now

Bajnokság
zene • szószám: - • Credit:

 
Miután a térdem, már nem az arkangyal hasában van, próbálok figyelni a manőverezésre, de a bátyus kiugrik, és kirúgja a lábaimat. Teljes testsúlyom a térdemre huppan, ami egymagában egész kellemetlen. Ahogy ott térdelek, próbálok mozdulni, kitérni a támadás elől, de ismét ütést kapok. Tudom már a harc kimenetelét, de nem adom fel. Küzdök, mert sose adtam még fel küzdelmet. Megszívom magam, és amilyen gyorsan csak tudok ott a földön az angyal lágyékának könyökölök, és megperdülök a földön, kirántva lábaimmal a lábait. Amint a földre ér, akárcsak egy vadállat rávetem magam, és a hasára ülök. Magasabb vagyok, hosszabb a karom, s tisztában vagyok eme adottságommal. Kinyújtott karral marok rá a fejére, és hüvelykujjaimat a szemeihez illesztem.
Az arkangyal mire felfoghatja ezt a pillanatot, már érzi is a fájdalmat. Az előbbi térdelésből felülkerekedés mozdulatsort egyszer egy tőlem magasabb rangú harcostól láttam, amihez hozzáfűztem az előbbi mozdulatsort. Minél nagyobb a fájdalma, nyilván annál nehezebben sikerül védekeznie.
Miután már a hasán ülök, és az ujjaim a szemeiben vannak, és már azokat nyomom is befele, akkor biztos lehetek az előnyömben. Mikor az ötlet még a fejemben van csupán, abban a fél másodpercben a legjobbakat remélem. Ha sikerült, és beleválytam ujjaim az ark szemeibe, leugrok róla, és várom, hogy mi történik. Adok neki esélyt a felkelésre, akkor is, ha esetleg megvakult. Ugyan már! Meddig lehet egy angyal vak? Egyszer kilőtték a szemem, és nem kellett neki három minutum, már íjat tudtam volna használni fegyverként.
Amennyiben a szemes akcióm meg lesz akadályozva, akkor csupán elkezdeni a fejét ütni, folyamatosan sorozni, mintha nyári zivatar zúdult volna rá, csupán annyi különbséggel, hogy esőcseppek szerepét "féltáglák" váltották fel.

Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Vas. Nov. 25, 2018 6:47 pm
Tökös Bajnokság - To Phanuel
Az ütésem betalál, mert Phanuel elkalandozik. A következőt már védi a saját kezével és amire számítottam közben belém térdel. Én meg ugyanazt kapom, amit Abaddon-nál, megint bent reked a levegő, hirtelen hátrálok el tőle és közben azt veszem észre hogy ki akar kerülni. Ösztönösen mozgok vele, tekintve hogy én meg védekeznék, így ebből csak keringő lehet egy ideig maximum. Addig visszatér a szuszom, viszont semmi kedvem itt huzamosabb ideig táncikálni. Úgyhogy piszkos gondolatom tettekben fakad, ismét hirtelen gyorsítok a lépteimen, hogy ki tudjak szabadulni mögé, és ha sikerül úgy a lábfejemmel rúgok egyet azonnal, félig oldalról a térde hajlatába. Próbálom úgy, hogy mind a kettőt egyszerre rúgjam meg. Ha sikerül, ez még csak nem is fáj, de garantáltan térdre rogy tőle és akkor jöhet a következő rögtönzött támadás. Ha nem, akkor egyértelműen nekem kell védekeznem.
Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Pént. Nov. 23, 2018 8:49 pm
☽ Here we are, don't turn away now

Bajnokság
zene • szószám: - • Credit:

 
Miután kiütöttem az idegen, pár pillanatnyi szusszanás következik. Érdeklődve nézek Ramiél fivéremre, aki éppen küzd a fizika rá hatással lévő erőivel, és elkezd feltápászkodni. Láttam, milyen támadásban részesült, nem nagy csoda, hogyha fájdítja néhány porcikáját utána. Mikor már az arkangyal eljut arra a pontra, hogy nem kell számára a ring széle, tudom, hogy folytatja a harcot. Örülök, hogy látom a testvérem, és most összemérjük erőinket. Egy egész pillanatig nézem, megfordul a fejemben, hogy mekkorát vétek a Hierarchia ellen. Egy nálam feljebbvalóra fogok kezet emelni. Láttam már hasonló esetet, de annak nem volt jó vége. Ramiél biccentése és szavai, azonban elűzik aggodalmaimat. Így nyugodtan vetem bele magam a küzdelembe. Nem lesz lelkiismeret furdalásom, mert megütöttem egy arkangyalt, és én leszek a kevesek közül az egyik, ki elmondhatja, hogy megütötte a Halált. Ezt nem sokan mondhatják el magukról, és azt sem, hogy látták Ramiélt ilyen érzelem teljesnek. Elismert engem, egyetlen pillantásából értettem mit akar mondani. Megdicsért. Ha mást nem is érek el, akkor legalább elismert egy bátyám, kire felnézek rangja, és személye miatt is.
Mire észbe kapok, már érzem is az ütést orcámon. Nem esett jól, de le is tudtam reagálni, hiába szédültem meg egy picit. ahogy befejezte az ütést, a kezemet sikerül védekezésre felemelni, hogy egy esetleges következő ütést védhessek, és a térdemmel a gyomra felé támadok. Megpróbálok úgy a gyomrába térdelni, ahogyan csak tudok, hogy megérezze. Ha ez sikerült, akkor jön is a következő mozdulatom. Kifordulok az oldalára és onnan a tarkójára vágok könyökömmel, ahogy csak tudok. Teljes erővel kell harcolnom, tudom jól. Ramiél nem gyenge ellenfél, bárki emberére akad benne. Izgalmas harc bontakozhat ki kettőnk küzdelméből, bár úgy érzem, erőm nem húzza sokáig.
Miután a tarkójára vágtam, tovább lépek, és megfordulva hátra ugrok, így a hátát nézem, míg meg nem fordul. Esetleg, ha van annyi időm, akkor még a hátára is kap egy enyhe rúgást, mely erejéből fakadóan maximum lökésnek felelhet meg.  


Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 22, 2018 9:01 pm
Tökös Bajnokság - To Phanuel
Nincs sok időm zarándokolni a sötétségben, hiába a rúnák, a gyógyulásom hamar beindul, persze nem úgy, ahogy eredetileg kellene. Arról azonban lemaradok, ahogyan Phanuel kiüti a démont. Mire felemelem a fejem és megmozdul vele együtt a karom is, addigra már Abaddon a földön fekszik. Phanuel pedig a ring szélénél felette. Bizsereg az arcom ott, ahol megrúgott ez a galád, mintha kezdene megdagadni. A ringben most egy kis ideig még mi is halandók lehetünk. Szó se róla, nem kértem, csak kaptam.
Ezért mikor feltápászkodom, szörnyülködöm a fájdalom milyenségén, de főleg azon, hogy a szemem egyre kisebbre zsugorodik. Legalább látok még vele. És gondolom, hogyha elhagyom a ringet, akkor hamar nyoma sem lesz az egésznek. A ring szélébe kapaszkodva húzom fel magam, majd hanyagul neki dőlök, mikor már állva figyelek az angyal társamra. Szép munka, Phanuel! Elismerően tekintek rá, bár eme szavakat nem mondom ki. Próbálom visszanyerni az egyensúlyom. A felállásnál még imbolyogtam, most egyre inkább stabil az alap. Menni fog ez. A szellemképek visszarendeződnek egy dimenzióba, közben elengedem a kapaszkodóm és néhány lépést megteszek, de aztán megállok. Ó, szóval most már csak ketten vagyunk! Első blikkre Phanuel jobb bőrben van nálam. És amúgy ez csak egy játék, semmi több. Minek finomkodjunk?
- Nincsenek szabályok.
Jelentem ki neki megvonva a vállam, ha netán azon gondolkodott hogy egy arkot nem kellene ütlegelnie, akkor most zöld utat kap. Nem fogja senki számon kérni rajta, és sanda a gyanúm hogy amint kiérünk innen, inkább röhögni fogunk az egészen. Úgyhogy én is erőt veszek magamon, megadom a kezdő szervát. A fejemet védve kezdek el rohanni felé, amikor elég közel érek hozzá a támadáshoz, most sem bonyolítom túl a dolgot, először is egy bal egyenesen, aztán meg egy jobb egyenes, kellő erővel és ambícióval. Közben féltve óvom az arcomat, ha lehet nem szeretnék több ütést benyalni rá, mert akkor nagyon gyorsan fekvő rendőr válik belőlem.
Vissza az elejére Go down
Abaddon
Abaddon
reveal your secrets
Szalmabála aréna Tenor
☩ Történetem : ☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Kedd Nov. 20, 2018 11:10 pm
Tökös Bajnok - Let's get ready to rumble
[You must be registered and logged in to see this link.] • Szószám: - • Credit:[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Lendül a nehéz térd ki tudja hol áll meg s kit hogyan talál el? Hát, jelen esetben pont telibe, nem is marad el a hatás. Eggyel kevesebb gondolhatná az ember, de az öröm bíz nem tart soká. Alig érek földet a jól irányzott támadás után s alig sötétül el a világ a másik előtt már érkezik is az újabb fekete leves. Az első, tán még a második csapást is érzékelem, de a többit már nem. Csupán becsapódnak rendre a célzott helyekre. Én pedig követem Ramiél példáját és látogatást teszek az univerzum távoli pontjai felé. Olyan csábító a padló, pedig már nem is látom hisz elsötétül a világ és kirándulni indulok a tejútrendszer távoli pontjai felé... Hogy meddig tart a kirándulás? Jó kérdés, ráérek felfedezni úgy gondolom...

Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 19, 2018 9:43 pm
☽ Here we are, don't turn away now

Bajnokság
zene • szószám: - • Credit:

 
Még a szemem előtt van, amikor Rómában láttam egy gladiátorküzdelmet. Agresszív szórakoztatása volt ez az embereknek, és rossz szemmel néztem, mikor ok nélkül kaszabolták le egymást, de valahol csodáltam így visszagondolva. Talán egy része kifejezetten tetszett is. Volt hangulata a fegyverek csörömpölésének, a közönség hangjának és a kétséges pillanatokban visszafojtott lélegzetnek. Ahogy az emberek egymás között fogadtak az általuk kiszemelt harcosokra. Szurkoltak egy ismeretlennek, mert láttak benne lehetőséget, érdekes egy jelenség volt számomra, azonban értettem a helytelenségét is. Maga a felesleges agresszió volt Isten ellenére, ám nem nagyon tettünk érte semmit.
A szükségtelen csatározás most is megjelenik, de ami még több, jelenleg is részese vagyok, ám sebaj. Isten felhívta a figyelmem a gyilkolás mellőzésére, de attól még játszhatok ilyet, nem? Magát a versengést nem tiltotta meg nekem, remélem nem vétek akarata ellen. Talán az picit csúnya, hogy pihenek, Ramiél hadd foglalja le az ismeretlent, ám kettejük harca nem sokáig tart. Éppen annyi ideig, hogy picit összeszedjem erőmet, pihenjek és kiszuszogjam magam. Felszisszenek látva, ahogy Ramiél végzi. Láttam rajta a küzdeni akarást, ám ereje nem maradt. Lehet, hogy egy olyan után magam se állnék lábra, pláne, ami utána következik.
Izmaim megfeszülnek, szinte elrúgom magam a földtől, ahogy megindulok a férfi felé. Hatalmas sebességet veszek fel a nulláról, amennyi csak a vezetéken kifér – vagy valami hasonló mondás kapcsolódik ehhez, egyik kollégám használta sokat, de nem igen jut eszembe hirtelen – és azzal a lendülettel csapódnék én be az idegenbe. A jobb könyököm tervek szerint a tarkójára irányult, ami hogyha betalál, össze is csuklik, de azért a biztonság kedvéért fordul is a csípőm, és egy amolyan Istenes parasztlengővel kínálnám meg, hátha ettől megtanulja hol lakott az Úristen és mi magunk. Amennyiben ennyi nem volna elég, egy jobb horog, és egy gyomron térdelést is adok neki, nem hagyom, hogy feleszméljen a védekezésből, folyamatos mozdulatsort akarok kivitelezni, azonban én csupán tervezek, más végez.


Vissza az elejére Go down
Anonymous
Vendég
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 19, 2018 8:24 pm
Tökös Bajnokság
To Phanuel & Abaddon
Már éppen azon vagyok, hogy jól homlokon vágom, ám valamiért nem csapódott neki a ring szélének, hanem rámászott. Nem tudom én mit csináltam közben, de védekezni sincs időm, mert rögtön csattan a térde az arccsontomon. Még örülhetek hogy nem az orromon, vagy a halántékomon, akkor biztos padlót fognék hosszabb időre. Nem mintha így nem lenne egyből több dimenziós a kép. Még érzékelem, miként borulok oldalra, aztán tántorgok felemásan, neki már oldalt lépkedve a ring szélig jutok, és valahol ott a szélénél esem össze. Arccal előre finoman végig nyalom a ring szélét is, míg végül a fejem erőlködve próbálom balanszban tartani, elvégre fel kéne állni, csak nem megy. Aztán végleg kakukk, elsötétül minden, szóval ha most akar támadni, zöld útja van egy ideig. Kérdés meddig, mert talán a gyógyulásunk még nincs úgy lestoppolva. No meg számolnia kell egy Phanuellel a nyakában!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
reveal your secrets
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -

Szalmabála aréna Empty
Utolsó Poszt
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hell or Heaven :: Spooky Town-
Ugrás: